HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 47 - You are a fucking idiot

Last Chapter:
Kvällen hade varit jätte trevlig och Justins livvakt hade kommit in i resturangen och sagt att bilen var här. Vi tog våra saker och såg att det var helt kaos utanför. "Ta min hand" Sa Justin. Jag nickade och svalde. "Kom" Sa han och vi gick snabbt ut och hoppade fort in i bilen. Jag lutade mitt huvud mot Justins axel medans chauffören körde iväg med bilen. "Tack för ikväll" Viskade jag. "Tack själv babe" Sade han och jag log smått. Bilen stannade utanför mitt hus och jag vände mig om för att kunna kyssa Justin. "Ses imorgon okej?" sa han. Jag nickade. "Ses imorgon" Sade jag. Han log.
 
 
Justins Perspektiv:
Intervjuvn skulle börja om en halvtimme och jag var redan framme. Jag hade hunnit ta kort med fans och signerat deras block, armar,panna och ja över allt. Jag och Kenny satt i något litet rum, skulle väl föreställa någon louge eller något, vet inte riktigt. Tog upp min mobil och tog ett kort och la upp på instagram bara för att ha något att göra, och självklart göra fansen lite gladare. "Smsar du med tjejen?" frågade Kenny. "Väldigt roligt" Sade jag.  Han skratta. "Saaaaknar du henne?" Frågade han. Ja det gjorde jag. Jag himlade med ögonen mot honom. "Ey Justin, kan jag ta några ord med dig innan intervjuvn?" Frågade Justin. Jag nickade och gick ut.
 
Arianas Perspektiv:
 
Jag satt och väntade på att intervjuvn skulle börja, jag satt via online där de skulle sändas. Hanna satt med mig då Jassie redan dragit sig hemmåt. "Efter pausen, så kommer den ni längtat efter, Justin Bieber" Sade han och sändningen avbröts. Jag suckade och tog en klunk av min latte. Efter någon minut kom de tillbaka och där satt Justin. "Så välkomna tillbaka, och vi har Justin Bieber med oss idag" Och det applåderades. Jag log smått. "Så Justin, andra gången du är här?" Frågade intervjuvaren. "Japp, jag tror det är det" Sade han. Han nickade. "Hur går det med nya albumet då?" Frågade han. "Det går bra, Boyfriend min nya singel släpps imorgon så den hoppas jag ni kommer gilla, sen ska jag uppträda den på tisdag på Vma" "Ja, det ser vi fram emot" Sa en tjejintervjuv. "Någon dejt du ska ta med dig?. Ariana Teefey kanske?" Frågade någon. Jag log generat.
 
Tumblr_m30cxv6oyj1qbzp2bo1_500_large
 
Jag visste ju självklart att han inte skulle ta med mig, han skulle gå själv, men jag skulle kanske sitta med Selena om hon skulle med. "Nae, det ska jag inte." Sade han. "Vem är hon då, din nya flickvän?" Frågade intervjuvaren. "Nae inte det heller, hon är bara en vän" Sade han och jag kände hur det skar till ihjärtat. "Jasså, en vän som man tar ut på middag, och sedan går ut hand i hand?" "Precis, men vi gick hand i hand, för det var så många paparazzis, jag ville inte tappa bort henne" Sa han och jag blev chockad. Really?. "Så du är helt singel, och inte på g med ditt ex lilla syster?" Frågade intervjuvaren och jag himlade med ögonen. "Dom är ju inte släkt dock, men nej det är jag inte, vi är bara kompisar, helt singel" Sade han och jag kände hur frustrerad jag blev. Han skulle ju faktiskt säga att vi var tillsamans. Hanna strök mig över ryggen. "Så vi pratar om något annat då" Sa intervjuvaren och där stängde jag av. "Vilken jävla idiot" Skrek jag.
 
"Hey, ssh, han är inte värd det" Sade Hanna. "Han sa ju, han sa" Sa jag och satte händerna för huvudet. "Hey ta det lugnt, låt han bara få förklara" Sa Hanna. "Nej, för jag orkar inte med den här skiten mer" Sa jag, jag var arg. "Det måste finnas en anledning till varför han sa så, ta det bara lugnt okej?" "Han sa, Han sa att han skulle berätta" Sa jag och jag kände hur tårarna blev nära, jag blev alltid känslig så fort det kom till honom. "Ja, och då måste det finnas en anledning, ta det lugnt" Sade hon. Jag skakade på huvudet. Jag kände hur telefonen vibrerade och jag kollade på skärmen och såg att det var Justin, jag fnös och av ren ilska kastade jag telefonen i väggen så jag hörde hur den sprack.
 
Justins Perspektiv:
 
Jag gick surt ut ur rummet och Scooter klappade mig på axeln. "Det där gjorde du bra" Sade han. "Verkligen, tack vare dig så har jag väl förlorat min flickvän" Sade jag surt så ingen hörde. Jag tog upp min telefon och skulle ringa Ari för hon var antagligen rätt sur på mig då jag faktiskt skulle erkänna att hon och jag var tillsamans.  Jag fick inget svar och jag suckade frustrerat, hon var arg. "Kom igen, det är inte så farligt, det är bara att snacka med henne" Sa Kenny. "Du förstår inte, när hon blir arg, så blir hon jävligt, arg. Man kan inte få henne att prata med än, jag skojar inte" Sa jag. "Gör något för henne då, så ni blir sams." Sade han. Det var ganska smart. Jag satte mig i bilen, och snart hade jag kommit på världens bästa ide, vare sig Scooter skulle gilla den eller inte, skulle jag göra den ändå.
 
 
4 Komentarer på förra ;/, 130 som inte komenterade :(
 
 
 
 


   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-11-14 Tid: 17:03:21 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Smileee

Jättebra meeeer❤❤❤


      Datum: 2012-11-14 Tid: 18:03:18

   Postat av: Anonym

Jättebra


      Datum: 2012-11-14 Tid: 18:06:49

   Postat av: Anonym

Gryyymt!


      Datum: 2012-11-14 Tid: 18:10:28

   Postat av: Anonym

Kan inte ett till komma idag ;)


      Datum: 2012-11-14 Tid: 18:14:42

   Postat av: Anonym

Omg vad grymt..längtar tills näst del kommer


      Datum: 2012-11-14 Tid: 18:23:00

   Postat av: Ewweh

Majs vad bra :'o<3 Lite kort men bra :D<3


      Datum: 2012-11-14 Tid: 18:23:05 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeer


      Datum: 2012-11-14 Tid: 19:22:58

   Postat av: Evelina

Super bra! Älskar din novell!!


      Datum: 2012-11-14 Tid: 19:32:35

   Postat av: Anonym

Jättebra! Undrar hur det ska gå :D


      Datum: 2012-11-14 Tid: 20:25:22

   Postat av: Elena

Super bra 😇


      Datum: 2012-11-14 Tid: 21:50:51

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2012-11-15 Tid: 22:12:33

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2012-11-15 Tid: 22:12:34

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback