HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 49 - Fall

Last Chapter:
”Ni undrar kanske varför jag står med en gitarr i handen, jag hade inte tänkt att köra min nya singel, tro mig ni kommer få höra den ett antal gånger ändå. Det är så här att jag tänkte köra en sång som jag hållit på med i kanske två månader men inte kommit särskilt långt på den, men de senaste dagarna fick jag en väldigt mycket inspiration, tack vare en person. Det var så här att i lördags så var jag på en intervju här i New York och jag blev frågad i fall jag dejtade en viss tjej, jag svarade nej. Men jag ljög och det skulle jag inte gjort för jag sabbade allt för mig själv, men här är i alla fall en låt, den är tillägnad till dig Ariana Teefey.” 

´"Och den här låten kanske klarnar upp en del saker." Sade han och han satte sig på en pall. Jag kände hur kameran var uppe i mitt ansikte men jag kunde just då inte bry mig mindre. Mina ögon var klistrade på Justin och jag bara väntade på att han skulle börja.

 
(Lyssna till och följ med med låten i texten;))

Jag kände även hur nervös jag var. Det pirrade i hela mig, kändes även som om jag skulle börja gråta. Han började spela på gitarren. "Well Let me tell you a story about a girl and a boy" Bilder på Justin och mig kom upp. "He fell in love with his best friend, when shes around he feels nothing but joy" "But she was already broken, and it made her blind, but she could never belive that love would ever treat her right, but did you know that I love you? Or what you not aware?"   Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag låg på Selenas axel jag kunde inte sitta uppe riktigt. "im here to make you happy, I'm here to see you smile, I've been wanting to tell you this for a long while, Whats gonna make you fall in love?" Jag visste helt ärligt inte vad jag skulle göra, le, gråta?. Jag kände för båda två och jag tror jag gjorde det med. Jag log som ett fån, jag kände också hur några tårar rann ner från mina kinder, försökte behärska mig då det var kameror uppe i mitt ansikte. "But you cant fly unless you let ya,You can't fly unless you let yourself fall." "I can tell you're afraid of what this might do, Cause we got such an amazing friendship and that you don't wanna lose, Well I don't wanna lose it either"

Justin-bieber-favim.com-549432_large

Grejen var den att han hade skrivit den som vi var. Han förklarade en massa i sången. Han röst var så fin så jag höll på att bryta ihop och all min arghet jag haft på honom bara försvann så där. "Well did you know you're an angel? who forgot how to fly, Did you know that it breaks my heart everytime to see you cry?" Han ställde sig upp och spelade och sjöng samtidigt. Dan kom in på scenen med en gitarr och Justin slutade spela på sin. Han hade kollat på mig hela låten, vi hade haft ögonkontakt. "Who's gonna make you fall in love,I know you got your wall wrapped all the way around your heart, Don't have to be scared at all, oh my love,But you can't fly unless you let ya,,You can't fly unless you let yourself fall, I will catch you if you fall,I will catch you if you fall,I will catch you if you fall, But if you spread your wings, You can fly away with me, But you can't fly unless you let ya,, You can't fly unless you let yourself fall, in love" . Det pirrade i min mage när han kollade på mig med de där ögonen. Jag såg hur han började gå mot mig. Jag stelnade med blicken. Han gick ner för en trappa och hans fans började skrika ännu mer om det ens var möjligt. "You cant fly unless you let you, you cant fly unless yourself....fall" (ignorera "swag", och mer applåder"). Han var framme vid mig och Selena och jag kollade bara på honom. Publiken stog upp och applåderade. Selena buffade på mig i tecken på att jag skulle ställa mig upp. Det var som att det inte fanns någon mer en jag och Justin just då för han tog sin arm runt min rygg och drog mig till honom och där kysste han mig. Framför hela världen, framför flera tusen människor i publiken, han kysste mig. Men det kändes som det bara var vi två, det kan jag lova. Han log mot mig när han avslutat den och sprang sedan upp på scenen och sedan backstage. Jag kände hur mina kinder var jätte röda och jag begravde mitt ansikte i Selenas axel. Det blev paus vilket var väldigt skönt.

*

Showen var slut och jag kunde inte vänta tills jag skulle få se Justin igen. Jag, Selena, Dylan och Ahsley tog oss backstage. Dylan var tvungen att åka så Sel och han sa hejdå till varandra. Vi skulle bo på hotell under natten. Jag skulle gärna smsa Justin och fråga vart han var, det skulle vara en aning enklare, men otur mig så har jag ingen telefon. Jag såg Justin komma emot mig, men han såg mig inte, han kollade åt alla håll så jag gick fram till honom. "Hej främling" Sa jag och han hoppade till. "Heej, jag letade efter dig" Sade han. Jag log smått. "Tack" Sade jag ärligt. Han log smått. "Ska vi gå ut?" Frågade han. Jag nickade. "Sover du i mitt hotellrum?" Frågade han. "Det kan du ge dig på Bieber" Sade jag och han log stort och tog min hand. Vi gick hand i hand ut till bilen efter jag sagt hej då till Sel. Så fort vi kom in i bilen som Kenny körde så kysste han mig. Jag skrattade till. "Jag har saknat dig" Sade han. "Jag har saknat dig med snygging" Sade jag. "Föresten, förlåt, men det var Scooters ide, jag kanske skulle smsat dig före jag vet. Jag är ledsen okej?" Sade han. Jag nickade. Jag visste att det fanns en förklaring och jag kanske inte skulle blivit så arg som jag faktiskt vart. "Jag är ledsen med, för jag blev så arg" Sade jag. "Det ska du inte vara, du hade all rätt, jag blev dock orolig att du aldrig svarade i din telefon" Ja fnittrade till. "Jag slängde den i väggen av ilska och den gick sönder" Sa jag med ett skratt. "Oh" Sa han och skratta han med.

 

 

 Var det inte gulligt av Justin? ;).

aja komentera :)))

 



   Postat av: Anonym

MEEEER


      Datum: 2012-11-17 Tid: 18:51:35

   Postat av: Anonym

Det var bra :) Gulligt av Justin :D


      Datum: 2012-11-17 Tid: 19:19:33

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-11-18 Tid: 01:27:01

   Postat av: Anonym

braaaaaao, när kommer nästa?


      Datum: 2012-11-19 Tid: 14:43:42

   Postat av: Emma

SKIT BRA


      Datum: 2012-11-19 Tid: 16:07:48

   Postat av: Anonym

Super!


      Datum: 2012-11-19 Tid: 16:23:32

   Postat av: Sara Mähler

HUR BRA SOM HELST! :D LOVE IT !!!!!!!!!!!! <3


      Datum: 2012-11-19 Tid: 17:53:58

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2012-11-19 Tid: 22:36:09

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback