HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 53 - When you fucked my sister pregnant?

Last Chapter:
"För att jag vet inga detaljer ariana, jag vet inte hur länge du ska vara borta jag vet ingenting. Jag är inte så förtjust att du umgås med Justin så mycket, Jassie och Hanna då?" Frågade han. Jag suckade. "Jag har tid för dom med" Skrek jag. "Vad är det du har emot Justin?. Du var aldrig så här mot Kyle" Skrek jag. Han stannade bilen och vände sig om. "Vet du varför jag är så här, jag är rädd om dig, och jag vill inte att samma sak ska hända dig som hände Selena när hon var tillsamans med Justin" Sade han. "Va?" fårgade jag irriterat. "Han gjorde henne gravid Ariana"
 
Jag satt där helt tyst. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag fick verkligen inte fram ett knyst. "Nu vet du" Sa Pappa och började köra igen. Jag kollade bara ut i vägen medans han körde.Jag kände mig ännu en gång sårad. Pappa stannade bilen och jag gick snabbt ut och slängde i gen dörren och sprang raka vägen upp på mitt rum. Det första jag gjorde var att kasta mig rakt i sängen. Varför hade ingen sagt detta till mig för?. Varför inte Justin?. Varför inte Selena?. Varför ingen?. Jag hörde hur min telefon blippade till men jag brydde mig inte. Jag hatade den här känslan. Jag kände hur tårar rann ner från mina kinder men just då orkade jag inte göra något åt det. Jag kunde varar svag i sådana här tillfällen. Det kunde jag verkligen.
 
Min mobil slutade inte att ringa eller bombas av sms så jag tog slutligen upp den och man kunde ju självklart förstå att det var Justin. Jag öppnade smsen och började läsa. Babe?, Vad sa han?. , Babe?, vad hände? , Hallå? , Älskling?, har det hänt något?. , Varför svarar du inte när jag ringer?? , Hallå  ariana??. Jag suckade och knappade in ett sms. Prata inte med mig, tack. Sedan satte jag mobilen på ljudlös. Släckte min lampa och öppnade mitt fönster för det var alldeles för varmt annars, jag har en tendens av att aldrig stänga av mitt elemet så det blir väldigt varmt inne i mitt rum.
 
Justins Perspektiv:
 
Varför svarade hon inte. Hade hennes pappa tagit hennes telefon?, eller vad var det frågan om. Min telefon plingade till och jag tog fort upp telefonen. Prata inte med mig, tack. Va?. Vad var det där om?. Jag ringde upp henne men inget svar. Jag var nära på att kasta den i golvet allt vad jag hade men behärskade mig, i stället slog jag till väggen med min hand och skrek ut. "Fan" Sa jag tyst för mig själv. Jag drog på mig mina skor och sprang fort ut till bilen och körde i väg till Aris hus. Jag parkerade bilen på deras gata och gick sedan in. Brian skulle väl säkert inte släppa in mig så jag tog den svåra vägen. Jag gick mot baksidan och såg att hennes fönster var öppet.
 
 
Jag klättrade upp i trädet och när jag var i rätt läge svingade jag mig över på en gren till taket. Jag klättrade återigen lite på taket tills jag kom till Aris fönster. Jag öppnade det mer och smidigt gick jag in. Jag skymtade henen i sängen och så att hon log och sov, så sött och så fridfullt. Jag kröp in på andra sidan och satte mig upp och kollade på henne och väntade tills hon skulle vakna. Men det blev svårare då mina ögonlock ble tyngre och tyngre och till slut somnade jag med.
 
Arianas Perspektiv:
 
 
Jag vaknade och jag sneglade på klockan på telefonen och såg alla missade samtal och sms från Justin. Så det hade inte varit en dröm trots allt. Jag satte mig upp och tog mig för hjärtat när jag såg att Justin låg och sov bredvid, jag blev rädd. "Justin?" Sa jag högt. Han slog upp hans ögon. Jag ställde mig upp och Justin gnuggade sig trött i ögonen. "Vad gör du här?" Frågade jag. "Du svarade inte när jag ville få tag på dig, så jag kom hit i natt, genom ditt fönster" Sade han. Jag kollade chockat på honom. "Jag sa att jag inte ville prata med dig, och så kommer du hit, hur fan tänker du då?" Frågade jag argt. "Att något är fel?. Inget var fel när du åkte?. Vad har hänt?" Frågade han. Jag suckade och kände hur jag skulle när som helst börja gråta igen. "Ari?" frågade han. "Okej Justin, när hade du tänkt att berätta att du knullade min syrra gravid?"
 


   Postat av: Smileee

Dun dun duuuun 😋 meeeerr tack ❤


      Datum: 2012-11-26 Tid: 19:53:22

   Postat av: Anonym

MEEEEEEEEER


      Datum: 2012-11-26 Tid: 21:20:49

   Postat av: Evelina

Super bra! Meer snabbt!! Du är så grym på att skriva!!


      Datum: 2012-11-26 Tid: 21:54:48

   Postat av: Nicole

Sjukt bra! så himla bra!! <33


      Datum: 2012-11-26 Tid: 22:40:14 URL: http://Swaggiebieber.blogg.se/

   Postat av: Anna

Jätte bra!! Mer!! :)


      Datum: 2012-11-27 Tid: 20:49:39

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback