HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 30 - Valentines Day

Last Chapter:
Jassie gick och satte sig på sin stol igen och jag lutade mig tillbaka och kollade runt på telefonen. Det suger på hemskolningen nu.... Justin skickade ett medelande som fick mig att le lite smått. Hehe. Snart hemma igen, du får stå ut ;). Jag skickade det. Jag vet :( Skrev han. Jag skratta lite för mig själv. "Vet ni vad det är för dag imorgon?" Frågade Hanna. "Ónsdag?" Frågade jag. "Ja, men alla hjärtans dag." Sade hon. Jag skulle vara själv på alla hjärtans dag. "Vad sägs som en tjejkväll, inga killar bara vi?" Fråga de. "Det låter bra" Svarade jag.
 
Första dagen här på Hawaii hade varit jätte skön, men idag var det den 14 februari vilket betydde ny dag och alla hjärtansdag som jag skulle spendera med mina bästa vänner. Jag hade klätt på mig shorts och tshirt och Jassie stod och fläta sitt hår. Jag gick runt och var frustrerad vilket de märkte. "Vad är det. Saknar du honom?" Frågade Hanna. "Nej, jag saknar inte Kyle" Sa jag. "Justin syftade jag på" Sa hon. "Ååååh Jag vet inte, kanske" Sa jag suckade och la mig utmattad på någon fotöljliknande sak. De skrattade åt mig.
 
 
"Kom nu, vi skulle inte tänka på killar idag, det är våran dag och den ska vi njuta på stranden" Sa Jassie som äntligen fixat hennes hår klart. "Ja, jag lovar" Svarade jag och ställde mig med hjälp upp från Hanna. Vi gick ut ur vårat rum och gick ner till poolen. Vi började med att sola vid poolen och han också med ett dopp där. Men sedan tog vi med oss våra grejor och gick i stället ner till stranden. Vi sprang ner alla tre i vattnet dirrekt och det var mycket skönare i havet då det svalkade mer.  "Kan vi inte hoppa?" Frågade Hanna uppspelt och peka på hopptornet. "Visst, vi kan följa med men du hoppar" Sa jag allvarligt. "Jaja" Sa Hanna. Jag tog till och med mig telefonen upp så jag kunde ta kort för jag visste att jag nog inte skulle hoppa. Min mobil plingade till när vi klättra upp men lät bli den tills vi kom upp. Justin Bieber Lyste det upp på skärmen. Jag log för mig själv.
 
 
Vad gör ni? :) Hade han skrivit."Jassie ta ett kort" Sa jag. Eftersom det inte var någon i kön la jag mig försiktigt ner på den saken man skulle hoppa i från. I form av en trampolin men den gick inte att hoppa på. Hon knäppte ett kort och jag reste på mig. Jag skickade i väg det till Justin. Jag fick snabbt ett svar. Nice. Du får bada lite åt mig ;). Jag log. Självklart, och du plugga ;). Jag skratta för mig själv när jag skickade det sista. Vi kollade i stället på när Hanna hoppade ner från det höga. Det såg läskigt ut om jag skulle vara ärlig. Jag hade hoppat om det varit några meter längre ner.
 
Jag och Jassie klättrade ner för stegen igen och vi gick mot våra stolar för att få lite mer färg på våra kroppar. Hanna kom upp i från vattnet hon med och la sig brevid oss. "Ni måste testa det där, seriöst" Sa hon. Jag fnös. "Lite längre ner i sådana fall" Sa jag allvarligt. Hon skratta åt mig. Snart packade vi ihop våra grejer för att ta oss tillbaka till hotellet och duscha och byta om och sedan kolla vad Hawaii har för shopping att erbjuda. Jag bytte om till ett par shorts och ett linne och sminkade mig inte då det var stekande sol. Jag tog min väska innan vi lämnade rummet. Hanna skickade iväg ett sms till hennes mamma att vi skulle shoppa och vi gick mot stan då det inte var längre en 200 meter dit.
 
Det fanns inte särkilt mycket butiker men lite fanns det och det fick ju duga. Vi gick runt i affärer och jag hittade alla möjliga fina sommarklänningar som jag passade på att köpa. Snygga shorts köpte jag med. Vi gick runt och det började bli väldigt varmt och vi började också bli väldigt hungriga. Vi gick oss mot Mc Donalds som vi hade sätt. Vi beställde och gick och satte oss vid ett bord. Vi åt upp snabbt då vi ville shoppa mer. "Kolla där" Sa Hanna och peka in mot en affär. "Det måste vara den största sminkaffären jag någon sin sett, och ändå bor vi i La" Sa hon. "Herre gud" Sa jag. Vi gick in där och gick runt som barn på julafton. Det var billigt och riktigt bra smink. "Smiiiile" Hanna tog upp kameran. Jag och Jassie kollade in och log.
 
 
*
 
Vi var snart tillbaka på hotellet igen. Vi skulle defenitivt gå och shoppa någon annan dag med, men idag orkade vi inte mer och vi hade faktiskt inte kollat i alla affärer än. Det började bli kväll, eller kväll och kväll, klockan var fem. Vi gick upp på vårat rum för att relaxa ett tag. Jag la mig i sängen helt utmattad. "Jassie sätt på Acn" Sa jag. "Okej" Svarade hon och satte på den. Det var sjukt varmt verkligen. Hanna gick inför att duscha, det skulle jag väl med behöva men jag hade verkligen ingen ork. Min mobil plingade till. Hej. Kan jag ringa? :) Skrev Justin. Jag log för mig själv. Ring om 5 minuter Jag ställde mig upp och tog på mig mina vita converse. "Jag kommer snart" Sa jag och gick ut ur rummet. Gick ner i lobbyn och gick utanför hotellet vid poolen typ.
 
Min mobil ringde. "Hej det är Ari" "Hej Ari" "Vad hade du på hjärtat då Justin?" Frågade jag med ett skratt."Tja, inte mycket. Har rätt tråkigt"  Jag skratta. "Jasså. Så du tänkte att jag kunde muntra upp dig, vad sägs som att jag berättar att det är så himla skönt här, solen lyser, det är så skönt i vattnet, maten är fantastisk, och det är gratis glass." Han skratta åt mig. "Tja, vad trevligt att få uppleva" Sa han. "Oja, verkligen. Eller vänta va?" Frågade jag. "Vänd dig om" Jag vände mig chockat om och fick se Justin i egen hög person. "Justin?" Frågade jag chockat. "Jag tyckte inte att du skulle få behöva fira alla hjärtansdag ensam"
 
Nemen Justin vad gör du i Hawaii?!?. Komenteraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)


   Postat av: tova

meen vaa? 26 och sen heltplötsligt 30?

Svar: whuuut?
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-10-14 Tid: 23:01:56

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2012-10-14 Tid: 23:24:02

   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2012-10-14 Tid: 23:31:36

   Postat av: Evelina

OMG! Super bra!


      Datum: 2012-10-15 Tid: 14:35:53

   Postat av: Parya

OMG Justin!!!!


      Datum: 2012-10-15 Tid: 14:53:57

   Postat av: Anonym

Åhhhhh va gulligt!!!! Hoppas han gör nå bra av det här :D GRYMT!


      Datum: 2012-10-15 Tid: 22:25:18

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback