HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 40 - Kyle

Last Chapter:
Justin hade sina armar runt min kropp och kysste mig på hjässan. "Har du haft kul idag?" Viskade han. "Ja det var underbart" Sa jag och log stort. Jag kollade upp mot Justin och kysste honom lätt. Han log mot mig. Jag kurade in mig i hans bröst och jag såg att Hanna gjorde lika dant. Jag stängde mina ögon för att vila lite. Efter ett tag hörde jag Justin börja prata. "Tänk vilka tjejer vi skaffat huh" Sa Justin. "Jag vet, ibland har man tur" Sa han. Jag log smått och sen föll jag in till sömn.
 
 
Jag vaknade av att Justin drog sina fingrar över min kropp. Jag skratta till och vände mig om så jag kunde möta hans ögon. "Godmorgon" Sa han. Jag flina. "Godmorgon snygging" Sade jag. Jag böjde mig över honom och kysste honom på munnen. "Kom nu" Sa jag och ställde mig upp på golvet. "Jag skulle inte väckt dig" Sa Justin och skratta men ställde sig till slut upp. Jag himlade med ögonen. Vi gick ner för trappan och in till köket. Han plockade fram frukost och sen satte vi oss ner i soffan och började äta. "Vad ska vi göra idag?" Frågade han. "Jag ska till Kyle" Sa jag. Justin spärrade upp sina ögon. "Varför?" Frågade han. "Eric berättade lite saker igår, jag måste dit Justin" Sa jag. "Vad sa han?" Frågade han. Jag suckade. "Han har börjat dricka och festa jätte mycket och så. Jag ska bara snacka med honom" Sa jag. Justin nickade.
 
Justins telefon ringde och han gick i väg för att prata. Han kom snart tillbaka. "Det kanske är ganska lägligt att du ska till Kyle ändå, jag måste till studion" sa han. Jag nickade. Vi gick upp på övervåningen för att klä på oss. Jag drog på mig de kläderna jag hade haft med mig. Jag sminkade mig lite lätt sen gick jag ner tillsamans med Justin på undervåningen. "Ska jag skjutsa dig?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Det är lugnt" Sa jag. Han kysste mig innan jag gick ut först och började sedan gå till Kyle. Jag bad att Kyles mamma inte skulle vara hemma, jag ville verkligen inte det. Hon skulle väl heller inte släppt in mig. Jag gick upp för hans trappa och ringde på. En sliten Kyle öppnade dörren och han kollade chockat på mig. Jag öppnade dörren mer så jag kunde stiga in. "Vi måste prata Kyle" Sa jag allvarligt. Han suckade och sa inget. "Vad vill du?" Frågade han. Han följde i alla fall med mig till hans vardagsrum. "Vad gör du med ditt liv Kyle?" Frågade jag.
 
"Med mitt liv Ari?. Du var mitt liv, mitt liv är fucking över." Skrek han på mig. "Ta det lugnt Kyle. Jag vill inte att du ska supa bort dig själv. Jag bryr mig fortfarande om dig." han fnös. "Det har du ju bevisat" Sa han. "Förlåt Kyle, jag vet inte vad jag ska göra. Justin saknar dig han gör det, jag saknar dig, du var ändå som min bästa vän" Sa jag. Han fnös. "Vad fan gjorde ni det för då?" Skrek han. "Jag vet inte. Det blev så, och sen när jag var med honom så försvann mina känslor de gjorde bara det, jag är ledsen det låter hemskt när jag säger det. Om det inte hade hänt något med Justin hade det säkert varit du och jag" Sade jag, inge aning om varför jag sa det. Han blev förbannad och kastade någon skål i golvet. "Kyle sluta" Sa jag allvarligt. "Jag vet att jag och Justin gjorde fel och jag är ledsen för vad som hände. Men snälla, sluta att supa och så, det hjälper inget." "Jo, för det får mig att glömma dig och Justin för en jävla stund, du är den ända jag tänker på hela jävla tiden." Skrek han och jag kände hur mina tårar var nära.
 
"Snälla Kyle" Sa jag med gråt i halsen. Han suckade och satte sig ner i soffan med ansiktet i hans händer.  "Så du och Justin är typ, flickvän och pojkvän nu eller?" Frågade han. "Njae, vi har inte riktigt kommit fram till det" Sa jag. Han suckade. "Fattar du hur jävla mycket jag älskade dig eller?" Nu blev han arg igen och ställde sig upp. "Jag älskade dig med Kyle. Men jag gör inte det längre, inte på det sättet. Jag är ledsen över allt som hänt jag är verkligen det" Sa jag. "Vet du vad det värsta är Ari?. Jag kan inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger jag gråtit mig till söms på grund av dig, och jag gråter aldrig, jag kan inte ens räkna på mina fingrar hur jävla många tjejer jag legat med efter dig för att glömma dig" Där brast det för honom. Han började gråta. Jag tog mig samman och omfamnade honom i en kram. Han kramade mig faktiskt tillbaka. "Snälla Kyle gråt inte" Sa jag. Jag kände hur några tårar lämnade mina ögon på mig med. "Kyle, Justin fyller år nästa vecka, jag ska fixa en fest åt honom, du kan väl i alla fall tänka på att komma"
 
Kortis kapitel och inga biiiilder.
Komentera så kanske jag kan skriva ett till idag! :)
 


   Postat av: Emma

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER


      Datum: 2012-10-31 Tid: 14:11:49

   Postat av: Mathilda

fyfaaaaan va bra!


      Datum: 2012-10-31 Tid: 14:29:31 URL: http://mathildabiebs.blogg.se

   Postat av: Mathilda

fyfaaaaan va bra!


      Datum: 2012-10-31 Tid: 14:30:20 URL: http://mathildabiebs.blogg.se

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-10-31 Tid: 15:55:30

   Postat av: Anonym

MERA!


      Datum: 2012-10-31 Tid: 18:20:57

   Postat av: Anonym

jättebra


      Datum: 2012-10-31 Tid: 18:28:45

   Postat av: Annie

åhh sorgligt kapitel.. :(


      Datum: 2012-10-31 Tid: 20:24:05

   Postat av: Anonym

Snälla mer idag?


      Datum: 2012-10-31 Tid: 20:56:16

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-10-31 Tid: 21:45:24

   Postat av: Amanda

SUUUPER!!


      Datum: 2012-10-31 Tid: 23:03:27

   Postat av: Mia

Jättebra!


      Datum: 2012-11-01 Tid: 22:05:08

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback