HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 11 - Can i have this dance?

Last Chapter:
"Har du haft det bra?" Frågade Kyle mig. "Japp." Log jag. Han gick fram till mig och lyfte bort Eric och satte honom på golvet. Jag log åt honom. "Kom" Sa han och tog min hand. Vi gick upp på hans rum och la oss i hans säng. Jag la mig på mage och jag blev lite förvånad när han la sig på min rygg. ´"Ajj" Stönade jag. "Förlåt" Sa han och i ett sväng vände vi oss om så jag hamnade på honom i stället men det blev inte jätte skönt och la mig på mage på honom i stället. "Kommer du ihåg vilka som har två månader imorgon?" Frågade han.
 
Oh no. Jag visst självklart att vi hade två månader. Jag hade bara glömt bort det och bestämt med Justin att vi ska dansa imorgon. "Självklart" Log jag. "Hade du tänkt något speciellt?" Frågade jag. Han skakade på huvudet. "Två månader är ju inte något jätte stort. Men följer du med på middag?" Frågade han. Jag nickade. "Det är ju skola dagen efter och så" sa han. "Det blir jätte bra" Sa jag. Då kunde jag hinna med Justin också. Han log åt mig och kysste mig lätt på munnen. Jag skrattade till. Jag la ner mitt huvud på hans bröst och jag kände  verkligen hur jag kunde somna. "Babe." Viskade Kyle. "Sov inte." "Jag ska bara vila" Sa jag. "Sluuta" Sa han och böjde sig fram så då åkte jag upp med han. "Du kommer aldrig kunna sova i kväll då" Sa han. "Jag vet" Svarade jag.
 
Nästa dag:
 
Dagen hade rullat på ganska bra. Det var någon timme kvar tills jag och Justin skulle sluta. Jag hade fått tillbaka diagnoserna och jag hade väldigt svårt för naturkunskapen och religonen dom hade jag inte ens klarat. Jag hade knappt klarat matten heller. Jag kände mig verkligen dålig. Men det var därför jag var här, för att lära mig mer. "Så. Jag tror det får räcka för idag. Läxa till nästa vecka att läsa sida 34-47, jag påminner er imorgon igen" Sa hon. Jag och Justin nickade. "Bra. Då ses vi imorgon igen." Sa hon. Jag nickade och log. "Vi ses" Sa hon och ställde sig upp och samlade i hop sina saker. Jag ställde mig också upp och gick ut till Justins kök. "Jag kommer lite senare ikväll om det går bra?" Frågade jag. "Visst. Vad ska du göra?" Frågade han. "Middag med Kyle. Jag tänkte inte på att vi har två månader" Sa jag och skratta. "Just det, det har ni" Sa han. Jag nickade. "Men vi kan ta det någon annan dag alltså" Sa han. "Nej det är lugnt. Vi ska bara äta middag" Sa jag. "Så jag kanske kommer runt åtta halv nio, om det går bra?" Frågade jag. Han nickade.
 
"Men jag måste gå. Vi ses i kväll då" Sa jag. "Jag smsar dig" Sa han. Jag nickade. "Hej då" Sa jag och drog på mig mina skor och tog min seg way jag åkt hit på. "Hallå" ropade när jag gick innanför dörren. "Hallå" Ropade Selena. Jag gick in i köket för jag antog att hon var där. "Kom inte Justin med dig?" frågade hon. Jag skakade på huvudet. Hon suckade frustrerat och tog med sig mobilen antagligen för att ringa Justin. Jag skakade på huvudet och tog fram juice paketet ur kylen så jag kunde hälla upp ett glas. Jag sneglade på klockan. Fem. Jag kanske borde göra mig i ordning ändå. Jag bestämde mig för att göra det så jag hoppade raka vägen in i duschen.
 
Jag gjorde det jag skulle i duschen och virade sedan in mig i en handduk. Jag tog på mig mina underkläder och valde klänning inför kvällen. Jag tog med mig klänningen till spegeln där jag först fönade mitt hår innan jag drog på mig klänningen. Det var riktigt varmt ute idag. I och för sig det var alltid varmt i La. Men just idag var det faktiskt förvånat varmt. Jag plattade först mitt hår som såg väldigt knasigt ut efter duschen. Sedan lockade jag det. Jag började också att sminka mig. "Selena" ropade jag. "Jaa" Ropade hon tillbaka. "Kan du hjälpa mig med ögonskuggan?" Ropade jag. Hon kom in. "Visst" Sa hon. Visst kunde jag ta ögonskugga själv men hon gjorde det så himla bra. "Tack, det blev jätte fint" Sa jag och log. "Varse god. Vad fin du är" Sa hon. "Tack" Log jag. "Prata du med Justin?" Frågade jag. Hon nickade. "Kommer han?" Frågade jag. Hon skakade på huvudet. "Nehe, varför?" Frågade jag. "Han skulle fixa med något" Sa hon. Jag nickade.
 
 

Var det till oss han skulle fixa?. Vi skulle ju inte ses förns om två timmar?.
Jag tog fram mina glittriga pumps som jag har ganska problem med att gå i då dom är väldigt höga. Det är nästan så att jag blir längre i Kyle i dom men dom är riktigt snygga. Det ringde på dörren. Precis i tid. Jag log för mig själv och öppna. "Hej, vad fin du är" Sa han. "Du ser inte heller så tokig ut" Svarade jag tillbaka. Han log och kysste mig. Den här gången behövde han inte böja sig ner i alla fall. Mandy kom ut i hallen. "Åh vad fina ni är" Sa hon. Jag log åt henne. "Jag får ta ett kort" Jag skrattade åt henne och nickade. Kyle la armen om mig och vi log åt kameran. "Tack" Sa hon. "smsa när du kommer hem" Sa Mandy. Jag nickade och log.
 
 
Vi gick in i hans bil och åkte i väg till resturangen. Jag log stort mot han vilket han gjorde mot mig med. Snart stannade han utanför resturangen vi skulle äta på. Min favorit resturang. "Omg" Mumlade jag. Han skratta åt mig. Vi gick ut ur bilen och han tog min hand och vi gick in tillsamans. Vi gick fram till där man skulle vänta på någon som skulle komma. "Har ni bokat bord?" Frågade Kvinnan. "Ja. Kyle Hastings." "Följ med här" Sa hon och tog med sig två menyer. Vi fick sitta vid ett litet bord för två. "Här är era menyer. Jag kommer snart tillbaka" Vi nickade. "Tack". Han tog min hand över bordet medans vi läste menyerna. "Vad ska du ha?" Frågade han. "Det jag alltid tar här. Friterade räkor" Svarade jag.
 
*
 
"Tack för allt babe. Verkligen. Det har varit fantastiskt" Sa jag. "Så lite" Sa han. Jag kysste honom ömt på läpparna innan jag gick ut ur bilen och in mot mitt hus. "Jag ska bara byta om. Jag ska över till Jassie" ljög jag. "Okej, kom inte hem för sent. var det bra på middagen?" Frågade Mandy. "Japp. Perfekt" Log jag. Jag drog av mig min klänning och satte på mig en annan klänning och ett par lägre skor för dom här tog verkligen kål på mig. Jag gick ner i hallen och stängde efter mig. Tog Segwayn och åkte i väg till Justin.  Jag ringde på dörren och han öppnade den. "Stilig du är" Log jag. "du med" sa han. Jag skrattade. Han hade på sig en kostym.
 
 
 
"Nae. Jag ska faktiskt inte ha denna på mig. Jag skulle se ut så när du kom" Sa han. Jag skrattade. "Men en kavaj ska jag ha" Sa han. Jag skrattade igen. "Vänta lite" Sa han. Jag nickade. Han kom fort ner igen med samma byxor, fast med en vit tröja och en svart kavaj över. "Kom" Sa han. Jag nickade och gick efter honom och vi gick ut på hans överdrivet stora tomt. "Vart ska vi?" Frågade jag. "Du ska få se" Svarade han. Vi gick igenom någon liten gång, hur stor trädgård har han igentligen?. Han tände någon belysning och det var verkligen fint. Det var ett stort fint träd i mitten. Blommor över allt. Och lite sten block som man kunde sitta på. Det såg ut som en mini park ungefär. Fast det var inte en park men ändå. "Gud vad fint" Sa jag imponerat. "Visst är det" Sa han. Jag nickade imponerat.
 
 
Lyssna Till... Dock ignorera de första tolv sekundrerna hahahaha.
 
"Jag vill att du ska sjunga med nu. Jag vet att du kan låten vi har sjungt den flera gånger." Sa han. Jag förstod vilken han mena. Jag nickade. "Take My hand..." Jag tog den. "I take the lead, and every turn will be safe with me..." Hans röst var så fantastiskt. Jag hade aldrig sjungit för någon annan en Justin. Han snurrade ett varv. Jag vet inte varför. Men det gick bra att dansa med honom. Aldrig har det gått bra för mig att dansa innan.
 
 
Jag la min hand tillbaka på hans axel. "Cause my heart is Where ever you are.." Våra fötter rördes rytmiskt till det vi sjöng och den instrumentala musiken hördes i högtalarna.Vi kollade inte någon annnanstans än i varandras ögon. Det var som att det bara var vi två. "Its one in a million..." Det kändes som våra röster matchade på något sätt. Hans röst var en änglaröst i mina öron. Helt fantastisk. Jag hade glömt bort hur vackra ögon han faktiskt hade. Hasselnöts bruna. De var verkligen vackra. Vad höll jag på med igentligen?. "Can i have this dance." Justin tog tag om mina höfter och gjorde så jag hoppade upp på ett av stenblocken.
 
 
Han cirklade med armarna att jag skulle hoppa in i hans famn. Jag litade på honom så jag gjorde det. Det blev perfekt till musiken när den slutades att spela. Han snurrade runt mig i famnen och släppte snart ner mig. Den sista stunden av musiken spelades och vi kollade varandra i ögonen. Han närmade sig mina läppar och de var bara centimeter i från hans.
 
 
Aww lite highschool musical memories :').  Aja. Kooooomentera för mer! :)
 
 
 
 
 
 
 


   Postat av: Anonym

super braaaa ;D


      Datum: 2012-09-10 Tid: 19:25:42

   Postat av: Anonym

Sjukt bra!


      Datum: 2012-09-10 Tid: 19:29:54

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-09-10 Tid: 19:58:55 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Emelie

Omg kyss kyss kyss!!!! :)


      Datum: 2012-09-10 Tid: 20:12:51

   Postat av: Lejla

Grymt skrivet, längtar tills nästa. :)


      Datum: 2012-09-10 Tid: 20:17:54

   Postat av: Anna

Grymt bra!! Mer! Längtar!! :)


      Datum: 2012-09-10 Tid: 21:19:06

   Postat av: Ewweh

MEER KVINNA! skriv såååå de brinner!!


      Datum: 2012-09-10 Tid: 21:50:50 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2012-09-10 Tid: 22:20:54

   Postat av: Evelina

Jätte bra!


      Datum: 2012-09-10 Tid: 22:25:53

   Postat av: Anonym

åh läntar efter mer :D


      Datum: 2012-09-11 Tid: 09:02:54

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback