HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 33 - Maybe i get som new friends?

 
Last Chapter:
Det ända jag tänkte på var Sophie. Jag saknade henne och jag kände mig orolig att inte ha henne i samma rum. Utan att jag märkt det hade några tårar runnit ner från mina kinder och jag snörvlade till. Jag gick ur sängen och försiktigt in på toaletten. Jag gick försiktigt ut lite senare när jag hör någon viska. Det var inte Alfredo för jag kunde höra hans snarkningar. Jag öppnade Justins dörr lite mer. "Vad har hänt?" Frågade Justin. "Jag kan inte sova, jag tänker bara på Soph" Viskade jag. "Kom här" Sa han och öppnade sitt täcket och jag stängde dörren och gick upp i hans säng och la mig under täcket. Han drog mig in till honom så min rygg låg mot hans bröst och mage. "Ssh" Viskade han mot min nacke. "Sov, det blir bra"
 
 
Jag vaknade av att någon brevid mig försökte resa på sig. Jag slog sakta upp mina ögon. "Förlåt, det var inte meningen att jag skulle väcka dig" Viskade Justin. "Det är lugnt" Svarade jag trött. Jag satte mig upp och gnuggade mig i ögonen. "Förlåt för att jag-" "Be inte om ursäkt för allting Kelsey, det var väldigt förståligt det du gjorde." Jag log smått. "Vill du fortsätta sova?" frågade han. Jag skakade på huvudet. Han ställde sig upp och jag inspekterade hans överkropp men när jag stirrat för mycket kollade jag genast bort. Justin drog på sig ett par mjukisbyxor och ett linne och kollade sedan bak på mig. "Kommer du?" Frågade han och jag nickade och ställde mig ner på golvet. Eftersom jag bara hade en stor tröja på mig, självklart trosor då så drog jag på mig ett par mjukisbyxor och en bh inne på toaletten. Alfredo var vaken och han kollade lustigt på mig och Justin men det var ingen som sa något. De ställde fram frukost och jag tog mig en macka med apelcin juice till. "Ska du inte ha mer?" Undrade Alfredo, eller fredo som han ville att jag skulle kalla honom. Jag skakade på huvudet.
 
Jag och Justin hade pratat med Alison över skype och så hade hon haft Sophie med i kameran. Det var en väldigt lättnande känsla. Men nu låg jag med mitt huvud i hans knä och mina ben täckte nästan ena delen av den ena soffan. "Vad långt hår du har fått" På pekade Justin. "Jag vet, jag har aldrig haft så här långt" "Jag tycker det är bra med långt hår, jag skulle vilja att min flickvän skulle ha det så jag kunde leka med det när jag var uttråkad" Jag log smått. "Vad ska vi göra idag?" Undrade jag. "Vad vill du göra?, vid fem så kommer några kompisar för det är Alfredos födelsedag imorgon så det lär bli fullt i våran buss i natt, men vi ska i alla fall ut och äta i kväll med dom" Jag nickade nervöst vilket han såg. "Kom igen, det är inget att vara nervös för, de är jätte snälla" Jag log lite. "Kan vi shoppa innan?" Frågade jag och log. "Visst" Sa han. Jag log stort. "Upp och hoppa då så vi kommer i väg" Jag log och satte mig upp och gick till min resväska som jag inte hade packat upp. Jag tog upp ett par svarta jeans och en blå tröja. Jag gick in i badrummet och bytte om samt fixade mitt hår lite lätt och även mitt smink. Justin gick in efter mig och sedan efter några minuter kom han ut igen och drog på sig en keps. "Klar?" Undrade han. Jag nickade.
 
"Justin, Kelsey" Vi vände oss om och Pattie kom mot oss. "Vart ska ni?" Undrade hon. "Vi ska shoppa, var är Kenny eller Mosche?" "Jag kan gå och hämta dom" Justin nickade och sedan tog han mig till en annan man. "Scooter" Sa Justin. Han vände sig om. "Det här är Kelsey, Kelsey Scooter - Scooter - Kelsey" "Trevligt att träffas" Sa han och skakade mig hand. Jag nickade. "Detsamma" Jag hälsade även på Kenny och Mosche och vi satte oss tillsamans med dom i Justins svarta Range Rover. Kenny körde i väg och stannade på en parkering till slut. Vi gick normalt in i shoppingcentrumet. "Det har inte hunnit komma några papz än, så än är det lugnt" Sa Justin till mig. Jag nickade. Det var folk som kom fram till Justin och bad om autograf. Vi hann dock shoppa också. Jag hittade lite kläder till mig själv men Justin var inte jätte sugen på att köpa till sig själv. "Ska du inte ha något?" Frågade jag. Han skakade på huvudet. Efter tre klänningar, ett par jeans och flera toppar kände jag mig verkligen klar. Vi hade också hunnit med att äta lunch. Vi gick förbi en barnbutik och jag kikade in lite lätt. "Vill du gå in?" Frågade Justin. "Det är lugnt, hon har tillräckligt" Han nickade och log. Nu gick vi bara till bilen och det var kameror runt om kring oss och jag började få panik. Det var folk som skrek över allt och blixtrar i ögonen. "Går det bra?" Frågade Justin. Jag skakade på huvudet och han tog min hand och ledde mig till bilen medans jag täckte för mitt ansikte med min hand.
 
"Förlåt" Sa Justin när vi satte oss i bilen. "Det är inget att säga förlåt över" Han ryckte på axlarna. "Vi hinner nog bara byta om när vi kommer tillbaka" Sa Justin och kollade ner i telefonen. "Okej" Svarade jag. "De är redan här och vi ska möta de vid resturangen" Jag nickade igen. När vi kom tillbaka till bussen så satte jag på mig än ut av klänningarna och sen en kofta över. "Klar?" Frågade Justin som lät ganska stressad. Jag nickade och vi gick ännu en gång ut från bussen. Vi satte oss i hans bil och han körde i väg mog resturangen. "Vet de om Sophie?" Undrade jag. "Ja, de är mina vänner" Log han. Jag nickade.  Det var ingen som visste vart han skulle så det var inget svårt att ta sig in. Vi skulle sitta i en vip avdelning hade Justin sagt. När vi klev in där så var det nyfikna ögon som kollade på oss. Justin gick fram och krama allihoppa och jag gick brevid honom och hälsade på alla. "Du måste vara Kelsey, jag är Francia" "Hej" Log jag och skakade hennes hand. "Jag är samantha, men kalla mig sammy" Jag log stort. Jag hälsade även på en Ashley, Charity och Laura. De var dem tjejerna som var där. Sen killarna var, Alfredo, Carlos som var tillsamans med Sammy, Lil twist som jag kände igen och en som hette James. Det var väldigt svårt att jag skulle komma i håg alla de där namnen men jag skulle verkligen försöka, dessutom kanske jag skulle få några nya vänner?
 
        Sammy    Kelsey      Ashley (C)
 
Jag slog mig ner brevid Justin på hans högersida, jag hade också Sammy på min vänstra. Justin satt även brevid Lil twist och de pratade på men som tur var så började Sammy prata med mig. "Så, får man se på tillskottet?" Frågade hon. Jag skratta till och tog upp min telefon och visade en bild på när hon låg i mitt knä. "Aww" Sa hon och jag visade en till där Justin höll i henne. "Gud vad söt" Jag log stort. "Ja" Log jag. "Du är verkligen söt" Sa hon. Jag skrattade till och skakade på huvudet. "Tro mig" Sa hon. "Har ni alla känt varandra länge?" frågade jag nyfiket. "Ja, ganska. Jag har känt tjejerna jätte länge, Laura och Charity lärde jag känna för kanske ett år eller mer sedan men de andra har jag känt jätte länge" Jag nickade. "Så, du och Justin?" Frågade hon. "Vad menar du?" Frågade jag. "Ett par?" "Bara vänner" "Det säger Justin också, men trust me ni ser riktigt bra ut tillsamans" Jag fnittrade till. Francia som satt brevid Sammy böjde sig fram. "Så hur gammal är du Kelsey?" Frågade hon. "18" "94?" undrade hon. "Japp" "Eller juste, ni gick ju i samma klass, dum jag är" Sa hon. Jag skrattade lite lätt. Jag undrade hur mycket dom visste egentligen. "Har du någon bild på... Sophie?" Undrade hon glatt. Jag nickade och fiskade återigen upp min telefon. "Nemen gud vad söt" Sa hon. Jag log. "Kolla Ashley" Sa hon och visade telefonen till någon alla och till slut så hade det fått hela bordets uppmärksamhet. "Bild på Sophie?" Viskade Justin i mitt öra. Jag nickade. "Smile" Sammy ställde sig upp och tog ett kort på hela bordet och sen i olika vinklar. "Justin och kelsey" Sa hon och Justin la en arm om mig och kollade upp i från sidan.


   Postat av: Celebnovell

Jättebra! :)


      Datum: 2013-04-04 Tid: 16:29:41 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anonym

Du är så sjukt bra! Jag älskar, verkligen ÄLSKAR denna novellen! Grymt bra kapitel oxå! Kommer ett till idag? (AA)
puss, du är grym! :D:D


      Datum: 2013-04-04 Tid: 17:33:18

   Postat av: Emelie

Gölligt haha :)


      Datum: 2013-04-04 Tid: 18:29:55

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeer


      Datum: 2013-04-04 Tid: 18:39:18

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-04-04 Tid: 20:39:17

   Postat av: maja

Super braaaaaaaaaa!!!! Hoppas ett nytt kommer snart!!


      Datum: 2013-04-05 Tid: 20:40:26

   Postat av: Anonym

galet sjukt brraa <3


      Datum: 2013-04-05 Tid: 21:03:13

   Postat av: Agi

Fortfarande lika bra!! Längtar till nästa :D


      Datum: 2013-04-05 Tid: 21:08:50

   Postat av: anna

jätte bra, vill bara läsa mer :)


      Datum: 2013-04-05 Tid: 21:20:29

   Postat av: Anonym

Meer (:


      Datum: 2013-04-05 Tid: 21:28:51

   Postat av: Alexandrara

Skit bra kapitel! Men kan det inte komma in i Justins perspektiv lite mera?


      Datum: 2013-04-05 Tid: 21:43:53

   Postat av: Anonym

Lägg uppbådet andra nuuu :):):):)


      Datum: 2013-04-05 Tid: 21:47:03

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback