HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 34 - Why did he lie about me?

Last Chapter:
Det säger Justin också, men trust me ni ser riktigt bra ut tillsamans" Jag fnittrade till. Francia som satt brevid Sammy böjde sig fram. "Så hur gammal är du Kelsey?" Frågade hon. "18" "94?" undrade hon. "Japp" "Eller juste, ni gick ju i samma klass, dum jag är" Sa hon. Jag skrattade lite lätt. Jag undrade hur mycket dom visste egentligen. "Har du någon bild på... Sophie?" Undrade hon glatt. Jag nickade och fiskade återigen upp min telefon. "Nemen gud vad söt" Sa hon. Jag log. "Kolla Ashley" Sa hon och visade telefonen till någon alla och till slut så hade det fått hela bordets uppmärksamhet. "Bild på Sophie?" Viskade Justin i mitt öra. Jag nickade. "Smile" Sammy ställde sig upp och tog ett kort på hela bordet och sen i olika vinklar. "Justin och kelsey" Sa hon och Justin la en arm om mig och kollade upp i från sidan.
 
 
 
Vi satt i en limo påväg till bussarna igen vilket jag verkligen inte tyckte var särskilt välbehövligt. Klockan var över tolvslaget och alla hade sjungit för Alfredo. Men det var imorgon den riktiga festen skulle vara och Sammy hade berättat att det skulle komma lite fler personer imorgon. Hur många vänner fanns det egentligen? Jag var i alla fall sjukt trött och kunde knappt vänta för att få sova. När limon stannade så klev alla ut och jag måste säga att jag blev förvånad när alla gick in i Justins tourbuss. Det blev fullt ganska fort men jag gick och satte mig i soffan bara för att ge folket lite mer plats. Några tjejer gjorde som jag och började genast prata. "Välj säng allihopa" Sa Justin och tjejerna for genast upp igen. "Okej vänta, det verkar vara ett problem" Sa Justin. "Det är en för lite säng, men" Han kollade på mig. "Kelsey kan du sova inne hos mig igen?" Undrade han. Alla stirrade på mig. "Eh visst" Svarade jag. När alla hade valt säng så satt alla tjejer i soffan och killarna var ute. "Igen?" Undrade Ashley. Jag skrattade. "Delade ni säng i natt?" tilläggde hon. "Ja men" "Ni är så inte bara vänner" Tjoade Sammy. "Jo, det är vi jag lovar" De skrattade åt mig och trodde mig inte. "Vad händer imorgon då?" Undrade jag. "Det kommer några till som sagt, sen ska vi till Sammys och Carlos sommar hus här i paris, det ligger precis vid stranden så vi badar väl lite och så på dagen sen så på kvällen så blir det fest" Jag nickade.
 
Killarna kom in och jag kunde känna lukten av rök men jag vågade inte säga något. Jag borde väl kanske förstått att de gick ut och rökte när de sa att de skulle ta luft. Vissa gick och fixade sig men jag satt kvar med Sammy och Francia och pratade lite. "Så du känner ingenting för Justin?" Undrade de. "Jag gjorde ju men han lekte ju bara med mig så efter det så tror jag att jag inte kommer kunna göra det igen" Jag antog att jag ljög lite för mig själv där då Justin börjat smällt i mina ögon. "Vad menar du?" Sa de och rynkade på pannan. "Vad?" "Lekte med dig?" "Asså" Hade han inte berättat? "Kelsey kommer du" Justin kom ut i bar överkropp. Jag nickade och ställde mig upp. "Vi har inte pratat färdigt" Ropade Sammy efter mig. Jag nickade och log. Vad hade han sagt om mig egentligen?. Jag gick in efter Justin och jag gissar på att det var Alfredo som busvisslade på oss. Justin stack ut långfingret innan han stängde dörren. Han la sig dirrekt i sängen och jag drog upp den stora tshirten och sov i natt och la mig under täcket för att smidigt byta om. "Klar?" Undrade Justin med ett flin på hans ansikte. "Ja" Suckade jag och slängde ner mina kläder. Jag vände mig om och la mig så långt i från honom som möjligt. "Verkligen?" Undrade han. "Igår var du inte så här, kom igen Kels" Jag kände hur han var på väg att dra mig intill honom. "Sluta" Suckade jag. "Vad är fel?" "Jag satte mig upp och vände mig om så jag såg honom. "Röker du?" Frågade jag och han brast ut i skratt. "Är det det som är fel?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna. "Ja, det gör jag och det vet du väl?" "Jag såg dig senast för typ tio månader sedan röka en ciggarett jag trodde du kanske hade förändrats"
 
"Sluta, vad gör det för skillnad" "Jag hoppas verkligen inte att du gör det när Sophie är i närheten" "Vad tror du om mig?" Undrade han. "Ja det kan man undra när du ljugit om mig inför dina vänner?" "Vad snackar du om?" "Åh så du har sagt sanningen till dom. Att du låtsades gilla mig bara för att ta dig in innanför mina byxor, och sen att du sket totalt i mig efter du lyckats gjort det när jag inte ens ville och att allt var ett ända jävla vad" Jag hade knappt märkt att jag skrek och att några tårar rann ner från  mina kinder. "Jag trodde verkligen vi var över det här." "Okej men då är jag väl verkligen ledsen då" Jag ställde mig upp i sängen och drog fort på mig ett par mjukisbyxor. "Kelsey lägg ner" Jag hann även ta med mig en tjocktröja när jag smällde igen Justins dörr. "Kelsey" Jag hörde Sammy och de andras röster men jag ignorerade det och tog på mig mina skor och smällde även igen bussdörren och gick snabbt i väg tills jag satte mig ner i gräset och drog upp mina knän. "Kelsey" Jag hörde Sammys röst och jag hörde en massa fotsteg komma mot mig. De satte sig runt mig och på sidan hade jag Francia och Sammy som la sina armar över mig. "Sssh" Jag kände mig jätte töntig. Men jag kunde inte sluta gråta. "Vi skulle inte tagit upp det" Började Francia. "Det är inte erat fel" Snyftade jag. "Justin hade inte berättat va?" Frågade jag.  Jag kollade upp mot de och alla skakade på huvudet. "Vad sa-" Jag tog ett andetag. "Han" Jag väntade på att någon skulle säga något. "Han sa inte så mycket, bara att ni typ var främlingar som träffades på balen, och sen gick ni hem till honom" Jag skakade på huvudet. Hur kunde han ljuga så?.
 
Justins Perspektiv:
Jag orkade verkligen inte med det här, jag var svintrött bokstavligt tavlat. "Ärligt talat Justin" Dörren öppnades och Sammy kom in. "Varför har du inte ens gått ut till henne och bett om ursäkt?" "Jag har bett om ursäkt för det där flera gånger" "Att du ljög för oss?" "Nej men-" "Nej men vad Justin, ärligt talat, hon sitter där ute och gråter floder på grund av dig. Om du försöker spela cool så funkar det inte riktigt, hur mycket bryr du dig ens om henne, just nu ser det ut som ingenting" "Har du gått från att vara min vän till hennes eller?" "Hör du ens hur då låter, du är den största idioten just nu, och jag tror faktiskt att inte en jävel här inne eller där ute är på din sida just nu, gå ut till henne och säg förlåt, för i helvete Justin" Jag suckade och var på väg att gå ut. "Hon kommer inte förlåta dig lättare bara för att du inte har någon tröja på dig" Jag himlade med ögonen och gick in och satte på mig en tjocktröja. Jag gick ut ur bussen och det var kolsvart ute. "Jag vill bara åka hem, jag visste att detta var ett misstag" Jag hörde Kelsey snyfta och jag suckade lite för mig själv och gick fram och harklade mig så de visste att jag var där och faktiskt hörde att jag var här. Alla tjejer som var där lämnade och Kelsey satt fortfarande kvar med blicken ner i marken.
 
Kelseys Perspektiv:
Han satte sig brevid mig. "Jag är ledsen" "Hur tänkte du ens?" "Tror du att det är lätt att ens säga vad jag gjorde?" "Jag bryr mig inte, hur tror du det får mig att må när du ljugit bara för att du ska se bra och snäll ut, för det är du inte, du är fan den samma idioten just nu och jag kan inte ens fatta att jag släppte in dig som jag gjorde" "Jag är ledsen okej, det var ju länge sen jag sa det" "Hur länge sedan?" Undrade jag. "Spelar det någon roll" "Du kan lika gärna säga det eller så kan jag gå till Sammy eller någon annan och fråga" Han blev tyst. "Jag är ledsen Justin, men jag orkar verkligen inte, det är inte ens värt det" "Jag är ledsen okej, jag vet att jag kan bete mig som idiot, tro mig Kelsey men jag vet. Vet du hur många jag har förlorat på grund av vet, jag är fullt fucking medveten. Och jag är ledsen om jag gjorde dig ledsen, Jag vet att jag inte är perfekt, jag vet att jag kanske inte är den bästa pappan för sophie, jag är inte perfekt okej? så förvänta dig inte det." "Jag gör inte det Justin, tro mig denna gång. Det handlar inte om du är perfekt eller inte, du ljög om mig och-" Jag skakade på huvudet för mig själv. "Jag orkar inte Justin.Jag funderar om jag ska åka hem imorgon, jag tänker gå och lägga mig nu" Han sa inget så jag gick bara in i bussen och drog bara av mig tjocktröjan. Jag sa till tjejerna att vi pratar imorgon så jag kunde gå och lägga mig. Jag tryckte in mig mot väggen så jag inte skulle ha Justin så nära mig när han skulle komma in och skönt för mig så hann jag somna innan.
 
Ugh på drama hörreni!
Komentera för mera :)


   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeer


      Datum: 2013-04-05 Tid: 22:50:06

   Postat av: Anonym

Sjukt mega bra! MMMEEERR!


      Datum: 2013-04-05 Tid: 22:56:13

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-04-06 Tid: 01:33:00

   Postat av: Frida❤

Azuuum! Mer! <3


      Datum: 2013-04-06 Tid: 07:15:16 URL: http://fridacarbin.blogg.se

   Postat av: Sophia

Din novell är så *** bra!!! Jag ÄLSKAR den verkligen! LOVA att du aldrig slutar skriva! Du äger verkligen!


      Datum: 2013-04-06 Tid: 12:35:25

   Postat av: Celebnovell

OMG hur kommer det gå?
Meer!


      Datum: 2013-04-06 Tid: 15:01:39 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-04-06 Tid: 19:22:16

   Postat av: AllBieber

Hej!
Har precis startat en novellblogg om Justin. Skulle ni vara intresserade av ett länkbyte? :) Kram


      Datum: 2013-04-07 Tid: 17:20:23 URL: http://allbieber.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback