HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 41 - Tell me if iam going to stop

 
Last Chapter:
Vi klev in i mitt rum igen och fann Sophie sova. "Vad vill du göra?" Undrade jag. "Jag vet inte jag är trött" "Film?" "Vi kommer väcka Sophie." "Juste." "Vi kanske bara kan ligga i sängen och snacka tyst?" Jag nickade. "Vill du sova här?" Undrade jag. Han nickade. Han stog på ena sidan av sängen och det blev pinsamt så jag vände mig om och tog fram en sov tröja. Jag vände mig om och drog av mig min tröja och drog sedan på mig min sovtröja och knäppte av bhn under. Tröjan gick lite längre ner på låren så jag drog bara av mig byxorna och sedan strumporna. När jag vände mig om stog Justin i kalsonger och jag släckte den lilla lampan som lös och la mig sedan i sängen vilket han med gjorde. Han la sin arm om mig och drom mig intill honom. "Jag har saknat att sova såhär" "Jag med" Viskade jag tillbaka.
 
 
Jag vaknade sakta av Sophies gråtandes. Jag suckade tungt och sneglade på klockan. Den var nio så det var väl inte jätte konstigt. Jag kände hur Justin började röra sig brevid mig. "Ska jag ta henne?" Undrade han. Jag nickade tröttsamt. Med trötta ögon inspekterade jag honom när han gick fram till henne och tog upp honom i hans famn. Hon tystnades i Justins famn och han la sig ner i sängen med henne. "Justin hon är nog hungrig" Han nickade. "Kan jag få henne?" Skrattade jag och han gav över henne till mig. "Vänd dig om med huvudet" "Kom igen" Suckade han. "Skärp dig" Han suckade och la sig på mage och vände bort huvudet så jag kunde amma Sophie. Det var väldigt pinsamt för det blev tyst men det hade ju varit ännu mer pinsammare om han hade kollat liksom. "Så" Berättade jag när det var klart. Jag la henne i mitten utav oss och vi låg med varsin hand som stöd för huvudet och kollade ner på henne. Hon var så söt, och det är sjukt hur fort man kan älska någon person så mycket, hon är verkligen mitt allt. Efter bara mycket tittande på Sophie bestämde vi oss till slut för att gå upp och äta frukost. Justin bytte blöja på Sophie och det var verkligen något att se, speciellt när han skulle få på henne nya byxor.
 
Justin satte på sig ett par mjukisar samt ett linne men jag behöll mina kläder och vi gick ut till köket med Sophie i Justins famn. Justin satte sig ner på en av stolarna med Sophie medans jag tog fram allt vi skulle ha till frukosten. Vi la Sophie i hennes babysits som stog på golvet medans vi tog för oss av frukosten. Jag bredde min macka med nutella och började att äta när Lucas kom in. "Vad i helvete?" Sa han argt. "Lucas-" "Vad gör han här?" "Han sov här" Sa jag. "Han gjorde vadå?" Jag himlade med ögonen. "Och vad fan har du på dig, gå och sätt på dig kläder för i helvete Kelsey" "Skärp dig, vad gör du vaken ens?" "Jag ska till jobbet, och det här är inte ens okej. Jag har bråttom och det här händer inte igen, okej Bieber?" Justin håll oskyldigt upp händerna. Dörren smälldes igen och Sophie började gråta. Jag suckade tungt och gick fram till henne och tog upp henne i mitt knä medans jag åt klart. "Förlåt, han är så överdriven" "Det är lugnt" Jag skakade på huvudet. "Du blir alltid behandlad som skit här, jag är verkligen ledsen Justin" "Kelsey det är lugnt, det finns en anledning till varför jag blir det, jag bryr mig inte längre" Jag suckade. Jag visste att han brydde sig och jag visste att han tog åt sig.
 
*
"Justin ska vi inte göra något idag?" Undrade jag medans vi låg i sängen och inte gjorde någonting, jag hade inte ens bytt om. "Jag orkar inte, jag är helt slutkörd" Vilket jag kunde förstå eftersom han just hade kommit hem från sin världsturne. "Okej" log jag medans vi fortfarande låg i sked. Jag vet inte vad det var imellan han och mig och jag vet inte om det var något heller men jag mådde bra. Till slut så vände jag mig om för att det blev tråkigt att stirra in i en vägg och ag tror vi legat sådär i en timme. Justin ändrade också ställning och jag la mina ben över hans i stället. Alison hade insisterat på att få gå ut med Sophie så jag lät henne göra det. Medans vi låg som vi låg så knäppte jag ett kort över våra ben. "Får jag lägga ut den här?" Undrade jag till Justin. "Får du väl, varför frågar du ens mig?" "För det är du på bilden, eller ja dina ben" "Men vem vet det, plus jag bryr mig inte" Jag log innan jag började knäppa på telefonen och la ut fotot. "Då får du vara med här med" Vi satte oss upp och han knäppte ett kort på våra ansikten. "Usch va ful, den får du inte lägga upp" Han skrattade. "Sluta, den var inte ful, men kyss mig på kinden" Jag böjde mig över honom och han tog ett kort innan jag han. "Perfekt" Jag skrattade. "Det ser ju knäppt ut" "Den är fin okej?" "Okeej, som du vill" Han la även också upp ett foto och vi gick tillbaka till att lata oss allt för mycket.
 
"Måste inte du åka hem, väntar inte någon på dig?" Undrade jag. "Nej, vill du att jag ska åka hem?" Jag skakade på huvudet mot hans bröst. "Bra, du och Soph kan ju sova hos mig i natt?" Undrade han. "Jag vet inte Justin." "Du då?" Undrade han. "Vi får se" Log jag och han skrattade åt mig. Dörren öppnades och vi båda blev förvånade så vi hoppade rakt up, och satte oss upp stela. "Oj, störde jag något?" Undrade Alison. "Nej" Log jag. "Här är Charmtrollet" Jag log stort och hon kom in med Soph i barnstolen. Sophie var klarvaken och jag bärde upp henne till sängen så hon låg över min mage. Justin knäppte ett kort och jag log smått. "Kelsey" Jag nickade. "Är du, eller asså. Du hade ju inte  planerat att berätta om Soph för mig. Fast du tänkte ju adoptera men, asså" "Kom till saken Justin" Skrattade jag. "Okej, men ångrar du det, alltså att jag fick reda på det?" "Är du galen Justin?" Han skakade på huvudet. "Jo det är du" Han himlade med ögonen. "Det gör jag inte, kanske vid den tidpunkten men det är en annan sak" "Förlåt" "Sluta säga förlåt hela tiden" "Du förtjänar miljoner förlåt av mig" "Jag är över det Justin" "Jag bara, jag fattar inte hur jag kunde göra som jag gjorde, och jag måste fråga dig den här frågan okej?" Jag nickade. "Ville du ha sex med mig?"  Jag svalde. "Justin" "Du skrämmer mig nu Kels" "Jag antar att jag ville asså just då, när ja du typ sa alla saker till mig innan när vi kysstes och så dära, jag var stört kär i dig hallå" Jag skrattade. "Men asså jag grät ju i flera dagar efter, jag kan ju inte dirrekt säga att det var skönt" "Förlåt" Suckade han.
 
"Sluta säga det." "Jag kan inte" "Justin, allt är okej nu, Sophie är det bästa som har hänt mig, det är okej" han nickade. Efter mitt och Justins prat hade Sophie somnat på min mage så jag la ner henne försiktigt i sängen, jag antog att hon inte hade sovit när hon var ute med Alison. "Kom" Sa jag och tog med mig babymonitorn. "Kelsey, åh hej, vi åker till affären för storhandling, vi är tillbaka om två timmar kanske, jag vet inte" Jag nickade åt Brian och Alison medans jag tog med mig Justin in till vardagsrummet. "Får jag fråga dig en sak nu, eftersom jag fick fråga dig?" Han nickade åt mig. Jag kände hur jag började rådna av ens säga den här frågan men jag ville veta. "Alltså, det här är pinsamt" "Säg det kels" "Okej, tyckte du jag var attraktiv?" Jag kollade inte ens på honom när jag ställde frågan. "Kelsey" Jag vågade inte kolla på honom. "Kolla på mig" Jag gjorde som han sa och jag kände hur varma mina kinder blev. "Ja, verkligen och jag lovar det okej?" Jag nickade. "Du är det nu också, så det var inte bara då" Där klarade jag inte med utan ställde mig upp. "Jag ska bara dricka lite vatten" Han skrattade medans jag gick ut i köket och först blötte mitt ansikte i iskallt vatten. Jag drack ett glas och gick sedan ut till Justin igen. "Stanna där" "Va?" Undrade jag dumt medans jag stannade dock. "Säg till om jag ska sluta" Han närmade sig mig och jag blev förstelnad. När han var på väg att kyssa mina läppar så var jag tvungen att avbryta. "Stop, stanna stanna, ta det lugnt" Jag backade undan och andades häftigt. "Jag måste verkligen veta Justin, vad är det mellan oss? Alltså vad höller vi på med?" "Om du menar kärlek, så är jag ledsen, men jag blir inte kär Kelsey."


   Postat av: Alexandra

Kan inte Kelsey bara pusta ut och ringa en killes nummer och säga i telefon att det bara är att köra och så börjar hon knappa på mobilen, Justin undrar vad det e hon gör men sedan så plingar det till i han telefon och så är det en bild på Instagram där Kelsey och alfredo kysser varandra och tydligen har dem varit tillsammans i nästan 3 veckor


      Datum: 2013-04-23 Tid: 22:29:52

   Postat av: Anonym

Åhhh nej vad händer??? Jätte bra kapitel förutom det sista J säger :O


      Datum: 2013-04-23 Tid: 23:07:58

   Postat av: Celebnovell

OMG! Hur kommer hon reagera?
Mer nuu!!


      Datum: 2013-04-24 Tid: 14:04:54 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-04-24 Tid: 16:34:50

   Postat av: Felicia

Jättebra!!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 16:02:19

   Postat av: Anonym

Meeeeeeer meeeeeer meeeeer meeeeeer


      Datum: 2013-04-26 Tid: 16:32:41

   Postat av: Johanna

Mer mer mer! Super bra!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 16:33:44

   Postat av: Frida❤

Jättebra! <3


      Datum: 2013-04-26 Tid: 16:42:11 URL: http://fridacarbin.blogg.se

   Postat av: Ditt största fan

Jätte bra! Älskar din novell!!!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 16:47:13

   Postat av: Hanna

du är sjukt bra , kolla gärna in min novell ! och snälla lägg upp ett senare och gör det gärna längre kram !


      Datum: 2013-04-26 Tid: 16:55:50 URL: http://bieberfevernovell.webblogg.se

   Postat av: Anonym

OMG JÄTTE BRA MER MER MER


      Datum: 2013-04-26 Tid: 16:59:33

   Postat av: Lina

Bra, meeeer!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 17:17:51

   Postat av: Alexandra

Meeeera jag vill ha meeeera! <3


      Datum: 2013-04-26 Tid: 17:27:17

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 18:03:37

   Postat av: Anonym

Jag blir sur på mig själv för att jag inte kan komentera när jag läser det första gången utan att du måste be mig! Men jag ska bättra mig och kapitlet var super bra jag hoppas dom verkligen blir ihop snart!:)


      Datum: 2013-04-26 Tid: 18:07:22

   Postat av: Hanna

Awesome som vanligt :)

Oh det där Justin säger i slutet var jag inte beredd på :/


      Datum: 2013-04-26 Tid: 19:11:23 URL: http://hanzenpanzen.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback