HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 72 - Hawaii

Last Chapter:
Vi var hemma hos Justin igen, och Fredo var med men Pattie hade åkt hem. Sophie sov och det var väl inte så konstigt eftersom klockan hade slagit över midnatt. Justin satt vid datorn och mixtrade med någon ny låt han höllt på med. Han ville verkligen inte sluta och jag och Alfredo böjrade bli trötta. "Justin, kom igen" Suckade Fredo. "Babe, du har gjort musik aldelles för länge nu, kom och mys" Jag satte mig bakom honom men han reagerade knappt. Fredo tog ett kort medans jag gjorde en arg min. "Ae guys, jag lämnar er. Lycka till Kels" "Tack" Muttrade jag. "Kom igen Justin" Suckade jag. "Klar" Sa han. "Äntligen" Han flinade åt mig och ställde sig upp och bärde upp mig i brud stil och bör in mig till sovrummet.
 
 
 
6 månader senare
"Babe" Jag fnittrade till av hans kyssar när han återigen försökte väcka mig. "Vårat plan går om två timmar, du måste upp nu" "Kyss mig en gång till så går jag upp" Han skrattade och kysste mig mjukt. "Nöjd?" "Nästan" han himlade med ögonen åt mig och kysste mig igen. "Hmm, bättre" Han kysste mig snabbt ett par gånger till och jag log nöjt åt honom. Justin och jag skulle till Hawaii, dels för att Justin fyllt 20 för en vecka sedan och dels för att vi vill ha lite tid för oss själva. Sophie hade sovit hemma hos mig i natt eftersom Alison och Brian skulle vara barnvakt. "Babe, jag kommer med iskallt vatten snart!" hotade Justin och jag fnittrade till och drog på mig mys kläder och gick ut ur rummet. Han stog i köket och gjorde i ordning frukost så jag satte mig ner sålänge. "Du har packat klart allt va?" undrade han. "Nästan, förutom smink och tandborste och så" Han nickade.  "Bra" "Vi måste åka om typ fyrtio minuter" Jag nickade. Justins belive tour hade slutat helt i december och han hade också kommit ut med ett akustiskt album men det skulle han inte turnera med. Han höll dock på med ett nytt album men det fick jag inte veta något om för det var tydligen en hemlighet. Sophie hade ju fyllt ett år också nu i december och det var verkligen ett stort kalas och enligt mig la folk alldeles för mycket pengar på henne.
 
*
Vi var uppe i luften på planet och Justin var super tråkig och ville sova. Jag däremot var super pigg och ville göra något, men det fanns inte dirrekt mycket att göra på ett plan. "Justin" Suckade jag. "Sov inte" "Sen när blev du så här pigg?" Jag ryckte på axlarna. "Kom" Han drog upp mina ben i hans knä och jag lutade min kropp mot hans bröst. Det var i alla fall skönt att vara i hans famn så jag fick väl nöja mig med det.
 Landning gick bra som vanligt och vi var också som vanligt dom som fick gå ut först. Våra väskor kom också snabbt och vi gick ut där några vakter hämtade oss och tog oss till bilen som skulle ta oss till hotellet. Det var inte en lång resa dit utan gick snabbt. Det var verkligen super varmt och att resa i mjukiskläder som Justin och jag hade gjort var nog inte den bästa iden. När vi var framme vid hotellet gick vi in i lobbyn och fick våran nyckel. Justin hade självklart bokat rummet högst upp där alla sviter var och jag himlade med ögonen för mig själv. "Har du någonsin under din karriär bott i ett enkel rum med ett rum?" Undrade jag. "Nope" Svarade han och jag himlade med ögonen. Justin låste upp till våran svit och jag måste säga att såhär fint har jag aldrig bott. Utsikten var magisk. "Åh vad fint" "Visst är det" Sa Justin och la armarna om min överkropp. "Kan vi inte bada? Det är super varmt" Justin nickade mot min kind samt som han kysste den mjukt.
 
 

 
Vi gick ner från hotellet, jag i shorts och en magtröja och Justin gick bara i sina badbyxor, förstås. Vi tog en plats och sedan skyndade vi oss ner till vattnet. Justin skvätte på mig och jag på honom och vi blev som barn. Han drog mig in i sin famn och kysste mig. Han placerade sina händer på min rumpa och jag flinade smått. Innan vi visste ordet av så hånglade vi mitt ute i vattnet och jag slutade genast eftersom det blev lite olämpligt. "Jag älskar dig så mycket Kelsey" "Och jag dit Justin." Vi gick upp igen för att sola. "Vill du smörja in mig?" Frågade jag flirtigt. "Det kan du ge dig på baby" Jag skrattade och la mig på mage och Justin satte sig på min rumpa. Han knäppe upp min bikini. "Justin" Klagade jag. "Lugn babe, vad som finns där under är det bara jag som får se ändå." Jag fnittrade till och reagerade över hur kallt det blev med solkrämen. Om han inte redan hade en jätte karriär skulle han kunnat satsta på att bli massör. Jag älskade hans stora händer på min kropp. Han vände sig om och smörjde in mina ben och Justin gick lite för högt upp på mitt lår så jag ryckte till och han skrattade åt mig. "Sluta" klagade jag men han fortsatte att bara skratta åt mig. Han knäppte min bikini igen och jag vände mig om. "Jag kan ta den här sidan själv" Berättade jag. "Som du vill, men sen är det du som ska smörja in mig, på båda sidorna" Jag himlade med ögonen åt honom och smörjde snabbt in mig själv.
 
"Kom igen älskling" Justin låg redo på handduken och med flit satte jag mig hårt på hans rumpa så han stönade till för det gjorde ont. "Förlåt" Skrattade jag. Jag hällde solkrämen på hans rygg och han ryste också till eftersom det blev så pass kallt. Jag var inte alls lika bra på att massera samtidigt så jag var klar snabbt. "Glöm inte magen babe" "Du är så konstigt" Jag satte mig i gränsle över honom och gjorde som han sa. Samtidigt som jag smörjde in honom böjde jag mig ner för att kyssa honom. Jag klev av honom och la mig sedan för att sola. Justin suckade efter tio minuter. "Vad är det?" Skrattade jag. "Det är så tråkigt att sola" "Nope" "Kom igen vi går och badar?" "Nej, jag var rastlös på flyget men du ville sova, så nu ska vi sola vare sig du vill eller inte" Han suckade åt mig och jag fnittrade till. Vi låg i kanske en halvtimme till och Justin började få panik. "Okej kom då" Sa jag och han ställde sig snabbt upp och jag skrattade åt honom. Han lyfte upp mig i vattnet och kysste mig och han gick ut med mig så längre i vattnet så till slut så var nästan mina bröst under vattnet. "Justin det är svinkallt" Han skakade på huvudet. "Kom vi ska göra en grej" Han drog upp mig på stranden igen och vi gick bort till något uthyrnings sak. "Kan vi två köra samtidigt?" Undrade Justin och jag visste inte vad han höll på med. "Javisst, nu?" Justin nickade. "Okej, jag kommer tillbaka, jag ska säga till att de fixar sakerna" Justin nickade. "Vad ska vi göra?" "Vi ska åka upp lite i luften" Flinade han. "Efter en båt?" Undrade jag och han nickade. "Justin" klagade jag. "Det kommer gå super bra" Han drog in mig i hans famn igen och kysste mig. Någon harklade och vi släppte taget om varandra. "Ni kan gå till båten med en gång" Vi nickade. Vi körde ut med båten en bit och de spann fast oss i selen. Vi var nu i vattnet och de ropade att dom skulle börja nu. "Håll min hand Justin" Han gjorde som jag sa och jag höll i mig i den andra. Båten började åka och vi åkte uppåt. "Åherre gud" Pep jag. Justin skrattade åt mig. "Kom" Sa han och kysste mig.
 
 
 
 
"Vad ska jag ha på mig då?" Klagade jag. "Något rosa, jag älskar rosa på dig" Jag rodnade och tog fram min rosa klänning. Vi skulle ut och äta. Jag drog på mig klänningen och sedan plattade jag mitt lockiga hår efter duschen. "Är du klar?" Frågade han och jag nickade. Vi gick ut ur vårat rum och vakter mötte oss i lobbyn och vi kom snabbt in i bilen från papz. Resturangen låg inte långt bort men vi var tvugna att åka bil så vi inte skulle bli allt för attackerade. Det var inte alls lika galet utanför resturagnen eftersom dom inte visste att vi skulle hit och inte heller hunnit hit. "Mr. Bieber, följ med mig" Han visade oss till vip rummet där vi skulle sitta. "Tack så mycket" Sa jag och han nickade och gav oss menyerna. Både jag och Justin bestämde oss för pastorna fast jag med bacon och Justin med köttfärsås, förstås. Serivitrisen kom in och hon tog våran beställning. Det dröjde inte förens hon kom in med drickan. "Det är så fint här" Sa jag och Justin nickade. "Har du varit i hawaii förut?" Undrade jag. "Ja, fast typ i två dagar när jag hade konsert, men jag hann inte se någonting" jag nickade. Maten kom in och jag och Justin började äta dirrekt. Det var super gott och ingen av oss sa något på grund av att vi åt. Maten var ganska fort borta från våra tallrikar och Justin såg.. nervös ut? "Är det något?" Undrade jag. "Nej, eller jo. Eftersom du typ alltid sover hos mig, så undrar jag om du, och Sophie vill flytta in hos mig?" Jag log för mig själv. "Nej" Svarade jag. "Nej?" "Vi vill flytta in med dig, men inte hos dig" "Och vad är det för fel med mitt hus babe?" "Det är liksom gjort för dig, jag vill ha något som är gjort för oss. Och liksom att vi båda flyttar in och börjar om om du fattar?" Han nickade. "Så när vi kommer hem går vi på husjakt, okej?" "Okej" log jag och gick fram och kysste honom mjukt. 
 
Lååångt kapitel! :D
Nästa kapitel är det sista kapitlet........... och sen så börjar............... COMPLICATED LOVE! dundun...
 
Kommentera!


   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeer


      Datum: 2013-08-01 Tid: 12:00:46

   Postat av: Emelie

Lååååångt kapitel :D


      Datum: 2013-08-01 Tid: 12:26:54 URL: http://emeelieee.blogg.se

   Postat av: Celebnovell

Aww dom är så söta! KAN KNAPPT VÄNTA! ♥♥


      Datum: 2013-08-01 Tid: 12:30:53 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Biebzstoory

Sjukt bra, jag älskar din novell ❤

Så du kommer fortsätta med att skriva?
Åh vad jag blir glad ❤


      Datum: 2013-08-01 Tid: 12:49:15 URL: http://biebzstoory.blogg.se

   Postat av: Anna

Super bra! :)


      Datum: 2013-08-01 Tid: 15:11:24

   Postat av: Agi

OMG DU SKA FORTSÄTTA!!! YAYYY :D Jätte bra kapitel!!


      Datum: 2013-08-01 Tid: 17:13:17

   Postat av: amanda

så, jag har lagt till dig nu :)<3


      Datum: 2013-08-01 Tid: 19:24:55 URL: http://biebzstoory.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback