HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 10 - Part 2

Last Chapter:
"Kelsey, Allison?" Jag vände mig om mot Lucas med tårar i ögonen. "Vad händer?" Frågade han. "Varför är du inte i skolan Kels?" "Varför är du här Allison?" "Vad händer?" Han hann knappt att andas medans han pratade. "Berätta Kelsey NU" Sa Lucas med en hög ton. Jag suckade. "Nej, jag kan inte" Suckade jag. "Sluta upp, berätta vad som har hänt" "Inget har hänt, jag bara mådde dåligt" Ljög jag. "Nå varför är Allison här då?" "Hon-" "Hon sk" Fan. Inget kom ut. "Säg i stället för att hålla på att ljuga" Suckade han. "Allison?" Frågade jag. "Kan du berätta?"
 
 
Jag la ner huvudet i bordet och begravde det i mina armar. Jag skämdes kanske lite, jag mådde också dålig av det då han inte skulle bli särskilt glad, helt förbannad kanske var rätt ord. "Sätt dig ner Lucas" Började Allison. "Vad fan händer?" Frågade han argt. Jag började snyfta och mina tårar rann ner från mina kinder. "Säg då" Sa han otåligt. "Lugna ner dig Lucas" Sa Allison. "Flippa inte ur nu, Kelsey behöver inte det, det hon behöver är ditt stöd och Brians." Började Allison. "Kelsey är gravid Lucas" Jag vågade inte kolla upp på honom. Jag kände och hörde hur en hand han small i bordet. Jag ryckte till och mina tårar forsatte att rinna ner på mina kinder. "Lugna ner dig" Hörde jag Allison varna honom. Jag reste på mig och sprang in i rummet jag var inte förtjust över att han skulle skälla på mig. Jag satte mig i fotöljen och drog en filt över mig.
 
Tumblr_m1tmmjsf5b1rn1v9v_large
 
"Kels, öppna" Jag hörde Lucas utanför men jag var inte särskilt förtjust i att öppna. "Kels jag sa öppna" Han bankade på dörren. "Kels, förlåt, snälla bara öppna dörren." Jag snyftade till och reste på mig och vred om med nyckeln och gick och satte mig i fotöljen och han stog i dörröppningen. "Förlåt om jag skrämde dig" började han och jag snyftade till. "Kelsey" Fortsatte han. "Är du säker?" Frågade han. "Ja" Sa jag och kollade ner i mina händer. "Hu- Va" Han fick inte ut något. "Du kan inte vara gravid" Började han. "Eller, du är sjutton Kelsey" Började han. "JAG VET LUCAS. Jag vet" grät jag. "Jag vet att jag inte kan vara gravid, jag vet ingenting om det här jag vet inte vad jag ska göra, det ända jag har är dig och Brian och jag vet inte vad jag ska göra. Jag har aldrig varit i en sån här situtaion förut, jag vill inte vara gravid, jag-" Jag bröt i hop. "Ssh" Började han. "Kom" Sade han.
 
Tumblr_m1tmngknsc1rn1v9v_large
 
Jag gick in i hans famn och han kramade om mig. Det var det här jag ville och inte någon utskällning. "Vi får lösa det här på något sätt, eller bara ta oss igenom det. Förlåt om jag blev arg jag vet att du inte kan göra något åt det" Han höll mig hårt då jag grät. "Snälla gråt inte Kels" Han lyfte upp mig och placerade mig i fotöljen igen. Allison kom in med Brian hand i hand och Brian kom fort mot mig. "Kelsey" Suckade han. "Är mitt liv förstört?" Frågade jag. "Nej gumman det är det inte, du får bara bli vuxnare lite fortare" Log Allison. Jag tog ett djupt andetag. "Jag följer med dig till sjukhuset imorgon gumman, du kommer ta dig igenom detta, vi alla finns för dig" Sa Allison igen. Jag log stort. "Tack". Brian och Lucas nickade och instämde. Brian torkade bort mina tårar. "Jag vet att det är svårt att le, men du är finare när du gör det sis" Jag log smått.
 
"Se, det där leendet" Sa han. "Vi kan gå och köpa glass så får du något annat och tänka på?" Frågade han och jag nickade och log. Alla följde med och vi satte på oss ytterkläder och gick ut i det fina vädret. Vi gick mot glasskiosken och där hade dom verkligen världens godaste glass. Brian beställde åt alla och vi gick till parken och satte oss på en bänk. "Vi finns med dig hela tiden" Sa Brian. Jag nickade och log. Jag hade världens bästa bröder, och hans flickvän var ganska fantastisk hon med. Som dom sa så hoppades jag att jag skulle ta mig igenom detta, jag hade dom och de var det bästa stödet, jag hade min bästa vän och jag får hoppas det räcker.
 
 
"Kom" Lucas drog med mig upp i parken. Han sprang bort till fotbolls målen och hämtade en boll. "Kom igen, visa dina fotbolls skills då syrran." Skratta han. "Akta dig" Sa jag och tog bollen. Vi sprang runt som små barn och körde fotboll med varandra och det var verkligen kul att skratta igen. "Ta bollen då sis" Han hade spelat fotboll i typ hela sitt liv så han kunde ju verkligen dribbla av mig. Jag sneglade bort mot Brian och Allison och det såg så lyckliga ut på parkbänken. "Kom" Ropade Lucas till dem. De reste på sig och Allison tog av sig sina klackskor och vi alla fyra körde. Jag fick äntligen tänka på något annat.


   Postat av: Annie

Bra! :D


      Datum: 2013-02-02 Tid: 17:18:25

   Postat av: Anonym

Jätte bra :D


      Datum: 2013-02-02 Tid: 18:03:18

   Postat av: Celebnovell (Romina)

Log genom hela sist stycket! ♥
Jättebra!


      Datum: 2013-02-02 Tid: 18:10:18 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2013-02-02 Tid: 18:10:35

   Postat av: Anonym

ska hon göra abot


      Datum: 2013-02-02 Tid: 21:14:34

   Postat av: Anonym

Mer


      Datum: 2013-02-02 Tid: 21:43:09

   Postat av: Hanna

Nej hon får inte behålla barnet ... :(


      Datum: 2013-02-03 Tid: 19:08:18

   Postat av: sara

hittar inte kapitel 9!!!!!!!!!

Svar: jag fixart :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-05-03 Tid: 21:40:15

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback