HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 16 - No more school

 
Last Chapter:
Jag nickade som tack och hon skrev in något i sin dator. "Du kommer få ett mejl om tider om någon dag" Sa hon. "Okej tack så mycket" Svarade jag. "Så lite Kelsey, så ses vi snart" Sa hon och jag nickade samt skakade hennes hand. Precis som hon sa hade jag något att tänka över och det var inte det enklaste valet dirrekt.
Jag tog mig ut ur den så kallade lägenheten och bestämde mig för att återigen gå hem. Jag hoppades att något skulle falla ner från himlen och där skulle ett svar på en lapp stå och då visste jag vad jag skulle välja, men så lätt var det tydligen inte vilket sög en aning.
 
 
Kelseys Perspektiv:
Idag var det fredag, idag var dagen jag skulle gå ut skolan. Det skulle inte vara några mer jobbiga läxor och prov utan jag var fri. Jag kände mig lite vuxen faktiskt. Det var rätt sjukt jag hade gått ut ur highschool. Jag kunde inte ens fatta det. Julia och jag hade fixat oss tillsamans och vi var på väg till skolan där alla väntade. Lucas hade åkt med sina kompisar och efteråt skulle jag, Lucas, Brian, Allison och Mormor och Morfar komma hem till oss. Det var inte ofta de kom på besök men på stora händelser tog de sig tiden. Justin och jag hade inte pratat något sen sist, vi hade ignorerat varandra vilket kanske var bra ändå. Jag vet inte om jag längtade till att gå ut från skoldörrarna och veta att jag inte kommer tillbaka, jag visste liksom inte vad som skulle hända med mitt liv. Men det var sommar och jag skulle göra exakt som Lucas, njuta. "Kelsey" Suckade Julia. "Huh?" frågade jag. "Du måste sluta att dagdrömma hela tiden" suckade hon. "Förlåt" skratta jag lågt.
 
Hon parkerade på skolans parkering och vi klev ut ur hennes bil. Vi skulle vara i aulan och jag började bli lite nervös nu faktiskt. "Lucas" Ropade jag när jag såg honom. Han vände sig om med ett leende på läpparna. "Vi ska klä på oss de fina dressarna nu" Skämtade han. Jag himlade med ögonen. Vi gick innanför aulan och där hängde allas dressar man skulle ha på sig. Jag hittade mitt namn och jag drog på mig den. Jag satte på mig min hatt och sedan gick vi ut till stolarna i aulan nästan längst fram och satte oss. Efter tjugo minuter så börjades allt med uppträdande och rektorn talade. "Låt oss få fram avgånseleverna" Sa han sedan i mikrofonen. "Felicia Anderson" Så fortsatte det tills de kom h. "Kelsey Hastings" "Lucas Hastings" Vi gick fram i led och jag fick mitt diplom och han vände snöret på min hatt till andra sidan. Marcus skulle ha avgånstalet och alla satte sig ner igen. Det var faktiskt ett bra tal. "Ni är officiellt klara på Abby Mount och jag önskar er en lycka i framtiden" Sa rektorn sina sista ord. Alla ställde sig upp och kastade sina hattar upp i taket. Det var en mäktig känsla och man kramade allihoppa och sprang ut i korridorerna.
 
Det var villt på skolan och det var lyckliga tonåringar över allt som sprang runt med ett leende på läpparna. Jag kunde skymta Justin lite längre bort och stå och krama några, jag antog kanske att det  var hans familj. Jag kollade snabbt bort och sprang ut ur skolan med Julia brevid mig som fick syn på sin familj som hon sprang dirrekt till Brian stog och vinkade längre bort och där såg jag även Lucas och alla de andra. Jag sprang rätt in i Lucas famn. "Vi gjorde det" sa han och gav mig en highfive. "Kom här syrran" Sa Brian och lyfte upp mig och kramade mig samtidigt. Jag skrattade. "Grattis tjejen" Sa Allison och kramade mig. Jag gick fram till mormor och morfar. "Heej" Sa jag glatt. "Grattis stumpan" Sa Mormor. "Grattis pysen" Sa morfar jag log glatt. "Jag har saknat er log jag" "Och vi dig" Log de. "Nu hoppar vi in i bilen" Sa Brian och vi nickade. Vi åkte två bilar och jag åkte med Lucas och vi lyssnade på så hög musik vi kunde och sjöng med i låtarna. Det här var bara för bra.
 
Justins Perspektiv:
Hela familjen var hemma hos mig. Mamma, Pappa, Små syskonen, Mormor och Morfar, Erin var här. Även scooter var här och Alfredo. Jag blev lite besviken att Chaz och Ryan inte kom men jag har inget annat att förvänta mig antar jag såsom jag behandlade dom.  "Jag har saknat dig juju" Sa Jazzy. Jag log stort. "Har saknat dig med Jazzy" Jag lyfte upp henne och vi gick ut på min altan där pappa stog och grillade. "Jag är stolt över dig Kiddo, du gjorde det" Sa han. Jag nickade. "Det gjorde jag allt" Svarade jag. "Jag hoppas du lärt dig något" Började han. Jag nickade. "Vi tar ett snack sen" Sa han. Jag nickade och gick ut med Jazzy på gräsmattan. "Juuuustin" Ropade Jaxon. Jag skrattade och vände mig om när han kom springades. Jag tog honom också i famnen och vände båda upp och ner så de skratta. Jag la de på studsmattan och hoppade upp efter. De skrattade när jag började hoppa för de kunde inte ställa sig upp.
 
Till slut satte jag mig ner och de fick hoppa för jag var lite för tung för dem. Efter en lekstund gick vi av studsmattan och vi gick in igen. "Justin gubben" Ropade mamma från köket. "Behöver du hjälp med något?" Frågade jag. "Nej då" Sa jag. Alfredo kom in i huset igen för han hade köpt något i affären som mamma hade glömt. "Tja man" Sa han. "Tja" Svarade jag. "Grattis" Sa han. "Tack" Log jag. "Hur är det då, jag har inte hört i från dig på ett tag" Började han. "Jag vet, skolan tog tid" Sa jag. han nickade. "Annars då?. Sköter du dig?" Frågade han på skoj. Jag himlade med ögonen åt honom. "Någon tjej på skolan då?" Frågade han. "Därför du varit upptagen?" Frågade han. Jag skratta. "Nae, det finns ingen" Svarade jag. "Det är synd man" Sa han. Jag ryckte på axlarna. "Jag är inte riktigt redo för ett förhållande så det tycker jag inte alls" svarade jag. Han nickade.
 
 
"Mat" Ropade pappa på altanen. Vi hjälptes åt med allt från köket och alla placerade sig runt bordet som stog på altanen. Alla tog för sig av maten och jag var vrålhungrig då jag inte hann med frukosten. "Så Justin är det skönt att skolan är över?" Frågade Erin. "Yeah" Svarade jag. Hon nickade och log. Det var en ganska tystnad runt bordet då alla bara åt, vräkte i sig maten kan man väl säga. På något sätt efter maten så blev jag själv med Scooter och Pappa vilket jag inte såg så där jätte mycket fram emot. "Justin" Började Scooter. "Nu när du klarat det här vill jag att du försöker sköta dig, för fansens skull jag vet vem du igentligen är, och inte bara för fansens skull utanför din för det här håller inte längre." Sa han. Jag nickade. "Jag håller helt med honom Justin, du måste sköta dig, man ska inte tro på det hemska sakerna tidningara skriver ibland, men det värsta med dig är att 80% oftast är sant nu för tiden vilket skrämmer mig lite, jag vet inte hur det blev så här Justin" Suckade Jermey. Jag skakade på huvudet och begravde mitt huvud i mina händer. Det värsta var att höra pappa säga så. Jag mådde dåligt över det. "Jag ska" Sa jag. Jag kände hur en tår sakta rann ner från min kind men ingen kunde se det. Det här hände inte ofta men även fast jag klarade skolan så kände jag mit totalt värdelös.
 
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG BÄSTA LÄSARE!. Det här är ett tidinställt inlägg då jag nu är hemma hos min pojkvän! Hoppas ni får en romantisk och jätte bra dag!.
Och tack för alla jätte fina komentarer ni gav mig, blev så rörd, TACKTACKTACK!!!!!
 
Komentera babes!


   Postat av: Anonym

Jätte bra!!!


      Datum: 2013-02-14 Tid: 19:33:49

   Postat av: Celebnovell

Även om Justin är som han är så tycker jag så synd om honom. =(
Sjukt bra!!


      Datum: 2013-02-14 Tid: 19:37:14 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anonym

aww vad sött du hos din pojkvän... själv kan jag inte spendera min alla hjärtans dag med min pojkvän han har rest med sin familj... så jävla trist men livet e så.... skit bra kapitell föresten:-))


      Datum: 2013-02-14 Tid: 21:00:24

   Postat av: Anonym

MMMEREEEEER


      Datum: 2013-02-14 Tid: 21:02:48

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-02-14 Tid: 21:11:06

   Postat av: Emelie ❤

Nawwee stackars justin ;(


      Datum: 2013-02-15 Tid: 18:39:16 URL: http://lifeasemelieida.blogg.se

   Postat av: emilia

meeeeeeeeeeeeeeeeer!!!


      Datum: 2013-02-15 Tid: 19:18:46

   Postat av: Anonym

Jag undrar vad som kommer hända (::


      Datum: 2013-02-15 Tid: 19:46:15

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-02-15 Tid: 20:06:07

   Postat av: Isabelle

bra :)


      Datum: 2013-02-15 Tid: 20:51:50 URL: http://isabellewistrand.blogg.se

   Postat av: Mathilda

Jättebra skrivet! längtar tills den börjar bli mer om dom tillsammans! :D


      Datum: 2013-02-15 Tid: 21:24:44

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback