HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 68 - Christmas Eve

Last Chapter:
Vi satt i en klätterställning och solen hade börjat gått ner och jag vet inte hur länge vi bara hade suttit där. Vi kanske hade suttit tysta i en halvtimme men det var en skön tystnad och jag älskade att bara ligga i hans famn och höra hans hjärtslag. "Vi kanske borde börja gå?" Frågade Justin. Jag nickade och vi tog oss ner. "Vill du gå hem till mig?. Eller ska du sova hos dig?" Frågade han. "Dig" Sa jag och log stort vilket han med gjorde. Jag smsade pappa och sa det och sen gick vi mot Justins hus.
 
 
 
"Så du ska till honom sedan eller?" Frågade Jassie. "Ja det ska jag" Log jag. "Vad mysigt." Sa Hanna. Jag skratta till. "Ni har ju snart varit tillsamans i ett år" "Jag vet" Fnittrade jag. "Det har gott så snabbt" Tilläggde jag. De nickade. "Åh hej tjejer, är ni hemma?" Frågade Mandy som kom in med kassar fulla av mat. "Ja det är vi, men jag ska snart över till Justin" Sa jag. "juste, du får hälsa honom då" Sa hon och la in maten i skafferiet och kylskåpet. "Jadå, men jag säger till innan jag går" Sa jag. "Vad bra" Log hon. Efter vi hjälpt henne med varorna gick hon ut ur köket igen. "Sover du hos Justin idag, eller åker du hem på kvällen?" Frågade de. "Jag tror jag kommer hem i natt, för Justin skulle flyga vid fyra på morgonen" Sa jag. "Åh" Sa Hanna och skratta. Jag skratta till med. "Så du åker med Justin på turne sedan eller?" Frågade de. "Ja det gör jag, men jag funderar på om jag ska kommer lite senare till den och vara hemma lite mera" Sa jag. "Det låter ju bra". "Föresten ska du ha den blåa klänningen?" Frågade Jassie. "Yeeah"
 
 
*
 
Jag hade fått hjälp av Hanna med min sminkning och Jassie hade tagit med sig någon accesoar till håret. Jag var färdigfixad och hade sagt hejdå till familjen och satt i bilen tillsamans med Jassie och Hanna. De stannade utanför Justins hus och jag kramade de innan jag gick ut ur bilen. "Lycka till" Sa de. Jag skratta lågt innan jag ringde på hans grind. "Kom in babe" Svarade han bara och jag skratta och grinden öppnades. Jag steg upp för hans trappa och ringde på och han öppnade i en stilig grå tröja och ett par snygga svarta byxor. "Vad fin du är" Sa han. "Du med" Sa jag och han omfamnade mig i en kram och kysste mig ömt på kinden. Jag fnittrade till och han tog min hand och gick in med mig i vardagsrummet där de var en liten julgran. Det fanns en stjärna i toppen och den innehöll ett kort på mig och han och jag log stort mot det. En kruppa stog på ett bort samt en massa tomtar överallt, och en väldigt många lyktor och ljus, det var verkligen julstämning.
 
"Det är jätte fint" Sa jag. Han log stort. "Jag vet också att du inte är något fan av jul mat, vilket inte jag heller är speciellt mycket så jag har lagat oxfile och potatisgratäng" Sa han och gick in i matsalen där han dukat upp fint för två. "aw tack" Sa jag. Han flyttade ut stolen så jag skulle sätta mig sedan gick han runt bordet och satte sig själv. Våra händer fann varandra över bordet. "Vi kanske ska släppa varandra om vi ska kunna äta" Sa jag. Han skratta till och nickade. Han hade lagat jätte gott så det blev ganska tyst när vi åt för vi båda åt som tokar. "Det var jätte gott" Sa jag med mat i munn så han började skratta. "Vad bra" Sa han också med mat i mun och jag skrattade för det läte så roligt.
 
Vi åt upp maten och började dirrekt med efterättenn då han lagat creme brule. Han visste mina favoriter och jag kunde inte bli lyckligare. Om jag var mätt förut var det inget emot vad jag var efter den där cremebrulen. "Du kommer få mig att rulla fram" Sa jag till Justin och lutade mig bakåt. Han skratta åt mig. "Kom" Sa han och ställde sig upp. Han satte sig i soffan och jag slog mig ner i hans knä. "Jag vill mysa med dig, jag har inte fått gjort det på flera dagar" Sa han. Jag log stort. Vi hade inte setts sen den dagen jag sovöver hemma hos honom. Jul musik hördes i hanshögtalare och jag log stort. Det här var nog kanske det mysigaste jag varit med om. Vi satt i hans mjuka soffa, omringade av ljus med julmusik på. Han tog upp sin telefon och tog ett kort av oss och jag log smått. Jag hörde duetten som Justin och Maria Carey gjort på hennes låt All I Want Is You. Jag log stort. "Kan vi inte dansa?" Frågade jag. Han nickade glatt och lyfte upp mig i samband som han ställde sig upp. Jag skratta låg och han placerade en hand på min svank och jag på hans axel sen möttes våra andra händer i varandras.
 
Vi rörde oss i takt till musiken sen så placerade han både sina armar runt min svank och jag båda mina armar runt hans nacke. Vi gick runt lite lätt och bara kollade in i varandras ögon. När låten närmades sitt slut var han på väg att kyssa mig men jag backade undan. "Apap, bara under misteln, remember?" Frågade jag honom. Han skrattade lågt och tog min hand och gick ut till ett annat rum. Han pekade upp i taket där han hängt upp en mistel. Han böjde sig ner och mötte mina läppar i en kyss. Det var inte en vanlig kyss vi brukade ha utan denna var något mer, den här var mer magisk. Han avslutade den och kysste mig lätt igen och jag log mot honom. "Julklappar?" Frågade han. Jag nickade. Jag var lite nervös över vad jag skulle ge honom, om han skulle bli besviken.
 
 
"Ska jag börja?" Frågade han. Jag nickade och log. "Jag har inte riktigt något jag kan ge dig men" Han gav mig ett papper där det var någon slaks bokning. "Vi ska på resa" Sa han glatt. Jag kollade storögt på honom. "I mitten på februari, då har jag en veckas paus i touren, så då tänkte jag att jag skulle ta med dig på en liten resa" Sa han. "Vart?" Frågade jag glatt. "Det får du se" Sa han. "Jahap, men tack älskling" Sa jag och kysste honom mjukt. "Sen, har jag ett litet förslag, jag vet att du velat ha en tatuering, och jag tänkte att vi kunde göra något matchande?. Inte våra namn, men något matchande mönster eller liknande" Sa han. "Jaaa" Sa jag glatt. "Jag betalar självklart eftersom det är min julklapp det med" Jag log och kysste honom igen. "Tack." Sa jag. Jag tog upp ett paket jag gav honom.
 
Justins Perspektiv:
 
Jag fick ett paket och jag tog emot det och log. Jag hade ingen aning om vad hon hittat på. Jag öppnade det och fann ett album av något slag och ett kuvert. "Öppna albumet först" Sa hon. Jag gjorde som hon sa och fann en massa bilder på oss, blandat med papz bilder och privata bilder. Jag kollade igenom det och hon måste verkligen kämpat med detta då det var hur fint som helst. Sista sidan stog det, "Sätt det som finns i kuvertet här" Stod det. Jag öppnade kuvertet och fann ett brev. "Läs det" Sa hon. Jag gjorde som hon sa.
 
Vad ger man i julklapp till någon som redan har allt?. Jag vet inte hur många jag frågat om hjälp, men det ända jag kunde komma på var detta. Justin vi har varit med om väldigt mycket tillsamans, och du är den som betyder mest i hela mitt liv. Jag är så kär i dig så jag vet inte hur jag ska förklara det. Du är mitt livs kärlek. Varje gång du rör mig så pirrar det i hela kroppen. Varje gång du kysser mig på kinden rodnar jag. Varje gång du kysser mig känner jag mig hemma, att det är dig jag tillhör. Vi kanske har bråkat, men vilka gör inte det?. Som dom säger, det gör bara förhållande starkare. Men det viktigaste är att vi kommer tillbaka till varandra och aldrig slutat älska varandra. Jag mins den dagen du sa "jag älskar dig" första gången. Tro mig Justin men jag har aldrig varit lyckligare vid den tidpunkten. Jag vill att du ska veta hur mycket du faktiskt betyder för mig, du får mig att skratta, du får mig att le, du får mig att rodna, du får mig att gråta, du får mig att göra inprincip allt. Jag är också väldigt stolt över dig, du ska veta hur mycket det värmer i hjärtat när jag ser dig på scenen, och se dig göra det du älskar, jag vill att du aldrig ska ge upp det, inte för min skull om något skulle hända. Jag är rädd om dig också, rädd att något ska hända dig, jag vet att du klarar av dina haters, men själv vill jag göra något med dem  för de orden sårar min pojkvän som jag älskar. Jag vet att jag gjort fel i vissa lägen, jag vet att jag inte tänker ibland när jag gör saker och det är väl något jag får lära mig. Men Justin, jag kan inte riktigt förstå hur allt detta hände, kolla på oss för ett år sedan, vem hade trott detta?. Även fast det blev en massa konsekvenser så är jag lycklig över hur det blev. Det är dig jag vill vara med, och förhoppningsvis kommer jag vara med dig för evigt. Jag hatar att vara i från dig, jag älskar dina varma kramar, jag älskar dina kyssar, jag älskar hur du alltid viskar super gulliga saker, jag älskar hur trygg jag känner mig runt dig, jag älskar hur fin du är, jag älskar hur snäll du är mot alla, jag älskar hur du bryr dig, jag älskar hur du är överbeskyddande, jag älskar alt med dig Justin. Även fast det låter ganska sjukt så skulle jag kunna dör för dig, för så mycket älskar jag dig. Du är min bästa vän och min pojkvän och jag älskar dig, till månen och tillbaka.
 
Din för alltid / Ariana.
 
Det var första gången jag grät framför någon på väldigt länge, första gången jag grät framför Ariana. Jag tittade upp på henne och hon satt med tårar i ögonen, jag förstod inte varför hon gjorde det. Det rann ner tårar från mina kinder, ingen kan någonsin förstå hur mycket jag älskar henne. "Det här var världens bästa julklapp, tack, jag älskar  dig så otroligt mycket min ängel" Sa jag och böjde mig fram och kysste henne mjukt på läpparna. 
Hon ställde sig upp och gränslade mig och kysste mig igen. Våra tungor fann snabbt varandra och jag kunde ana vad detta skulle sluta med. "Jag vill ha dig" Mumlade hon tungt mot mina läppar. 
 
 
 Komentera älsklingar, lite snåla på komentearer tycker jag allt! :) ;). Hade ni det bra i nyår?


   Postat av: Anonym

sjuuuukt bra :D


      Datum: 2013-01-02 Tid: 21:42:55

   Postat av: Alexandra

Super bra kapitel :D MERA!!


      Datum: 2013-01-02 Tid: 22:14:21

   Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEER


      Datum: 2013-01-02 Tid: 22:50:09

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-01-02 Tid: 23:06:16

   Postat av: Anonym

Jätte bra! Du otroligt grym på att skriva! Längtar tills d kmr mer :)


      Datum: 2013-01-03 Tid: 14:31:18

   Postat av: Anna

Jätte bra!!


      Datum: 2013-01-04 Tid: 00:06:08

   Postat av: Miranda

jättebra!


      Datum: 2013-01-04 Tid: 11:30:20

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback