HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 7 - Thats not normal

Last Chapter:
Du kan gå det här går snabbt" Sa han till vad jag tror hans kompis heter Felix. "Vad har du på hjärtat då Kels?" Frågade han. "Tyckte du synd om mig?" Han fnös. "Vill du verkligen att jag ska berätta?" Frågade han och jag nickade. "Det var så här, jag var jävligt knullsugen, men jag ville inte ha någon bimbo som skulle gå runt att skryta om något, jag ville ha något att kämpa för, men jag behövde ju inte kämpa sådär jätte mycket för dig ändå, då jag fick dig i sängs ganska fort, jag hade också ett vad, du var tydligen den där man inte kunde få för jag skulle få stryk av din inte så coola storebror"
 
Jag vet inte varför men jag blev den där svaga igen så jag bara sprang i från honom och jag kunde höra Julia ropa mitt namn. Jag satte mig ner på asfalten när jag var tillräckligt långt borta. "Jag behöver verkligen den där tjejkvällen just nu" Suckade jag medans jag torkade bort en tår som sakta runnit ner från min kind. "Jag tror din bror tog hand om Justin" Skratta hon lågt. "Va?" Frågade jag oroligt. Jag ville inte att Lucas skulle hamna i trubbel. "Ska vi skippa biologin?" Frågade hon. Jag kollade chockat på henne. "Skojar du?" Hon skakade på huvudet. "Du är ju galen" Sa jag och ställde mig upp. "Kom igen det är sista lektionen, den är 2 timmar lång" Suckade hon. "Aldrig" Sa jag och tog henne i handen och drog henne emot skolan igen. Så fort jag kom in i skolbyggnaden hör jag. "Kan Justin Bieber, Lucas Hastings och Kelsey Hastings komma till mitt kontor, tack" Rektorns röst. Kul. "Yey" Sa jag ironiskt mot Julia Hon flina. "Du slipper lite Biologi" Suckade hon. Jag himlade med ögonen och gick mot hans kontor. Upp för alla trappor där både Justin och Lucas satt med varsin ispåse i ansiktet. "Verkligen" Sa jag bara och satte mig bredvid Lucas.
 
"Ni kan gå in nu" Sa någon kvinna som satt utanför rektorns kontor. Vi alla tre gick in och ställde oss framför Mr.Hawkins. "Nå, är det någon som vill berätta vad som hände?" Frågade han. "Han hoppade på mig, och jag gjorde självförsvar" Sa Justin och jag fnös. "Något du vill tilläga Mrs.Hastings?" Frågade han. "Nej, sir" Svarade jag. "Som om jag inte hade någon anledning till att hoppa på dig" Sa Lucas argt. Efter ungefär tjugo minuter verkade Mr.Hawkins "fria oss". Jag förstod inte ens varför jag var där, på riktigt. "Jag sätter återigen en varning på dig Lucas och det här är den sista, Bieber du har med en varning och hoppas på ingen mer. Och du Kelsey kan gå" Jag log glatt. Jag gick ner till mitt skåp för att hitta mina biologi böcker. Lucas kom gåendes mot mig. "Var det nödvändigt?" Frågade jag. Han log bara och kysste mig på kinden. "du visste att det skulle hända" Jag himlade med ögonen och gick in till min lektion och satte mig bredvid Julia och hoppades på att denna lektionen skulle gå fort.
 
*
 
"Kan den där förbaskade pizzan komma snart, jag är så hungrig" Suckade Julia. Jag skratta åt henne. Vi hade varit hemma hos mig i kanske 3 timmar och bara kollat på datorn. När pizzan kom skulle vi börja vårat filmmaraton. Det ringde på dörren och Julia flög upp ur sängen. Jag skratta och följde efter. Hon hade öppnat dörren redan när jag kom. "11 dollar" Sa killen som stog vid dörren. Jag gav honom det och lite dricks och sedan gick vi in i mitt rum och satte oss i sängen med pizzan framför oss och slog på första filmen, "Shes The Man". Vi hade kommit överens om bara "Chick Flicks" Då vi både tyckte de var det absolut bästa och man blev verkligen glad över det. Vi tyckte att vi åt och åt men ändå ville inte pizzan ta slut. Till slut ställde vi ner den  bredvid min säng och vi blev snart tröttare efter ett par filmer och bestämde oss för att gå och lägga oss.
 
*
 
"Julia och Kels, vakna" Brians röst på morgonen är alltid lika irriterande. Jag suckade och satte mig upp. "Julia" Jag buffade på henne och hon satte sig tillslut upp. "Usch" Sa jag åt lukten. Jag började känna en illamående känsla. Det luktade verkligen. "Pizzan stinker" Klagade jag. Hon skratta. "Så illa är det inte, okej det luktade" Skratta hon när jag tog den närmare henne. "Oh gud" Sa jag och tog mig för munnen och sprang in till min toalett. "Går det bra?" Frågade hon oroligt och höll upp mitt hår medans jag kräktes. Jag hatade att kräkas, jag gör nästan alltid det, förbaskade pizza. Jag nickade. Det ville inte sluta men efter några minuter var det klart och jag tvättade hela ansiktet och borstade tänderna. "Det där var inte normalt" Sa hon. "Vad menar du?" Frågade jag. "Du spyr av pizza lukt?" Sa hon. "Ja, och?. Det luktade illa" Sa jag. "Kom nu, vi äter frukost" Sa jag och vi gick ut till köket.
 
Vi tog oss en varsin macka och Lucas hade lyxat till det och gjort smoothie. "Får vi ta?" Frågade jag. "Arå" Sa han. "tack" Log jag. Vi satte oss vid köksbordet och började äta. "Inget mer slagsmål idag" Sa Brian. Lucas börja garva. "Skärp dig" Sa Brian åt honom. "Äh, du skulle med gjort det, och jag vet att du tycker det var bra att jag gjorde som jag gjorde" Svara Lucas och Brian bara himlade med ögonen, vi var rätt bra på att himla med ögonen i denna familjen. "Får vi skjuts, snälla Lucas?" Frågade jag. "Visst" Svarade han. Jag och Julia åt upp våran sista tugga och gick in på mitt rum igen. "Seriöst, hur kunde du kräkas av pizzan?" Frågade hon. "Släpp det, det är ingen big deal" Sa jag. "Jo, för det är inte normalt, det luktar inte ens så hemskt, du har aldrig varit känslig förut" Sa hon. "Julia skärp dig, det var pizzan, bara lägg ner, okej?" Hon suckade. "Det var inte pizzan, fattar du inte vad som är på gång?" Frågade hon argt. "Vad snackar du om?, Det var pizzan Julia" Sa jag argt. "Det är inte normalt säger jag, varför skulle du kräkas av en lukt, du kanske skulle få lite kväljningar, men inte ens du är så känslig, det luktade inte så illa." "Det finns ingen annan anledning till varför jag skulle kräkts, skärp dig" Suckade jag och började dra på mig mina jeans. "Verkligen?" Frågade hon sarkastiskt.
 
Komentera! ;)


   Postat av: Anonym

Jätte bra :)


      Datum: 2013-01-27 Tid: 19:01:31

   Postat av: Ebba

OMG!! Snälla säg att hon är gravid! Meeeeeeeer!! OMG! Jag tycker att Justin borde bli snäll mot henne.... Men jättebra!


      Datum: 2013-01-27 Tid: 19:05:37

   Postat av: Johanna

Hej där! Jag har precis startat en ny novellblogg om Justin Bieber som heter www.myscript.blogg.se ! Jag hoppas du ger den en chans och kikar in! btw, grym novell!!!


      Datum: 2013-01-27 Tid: 19:37:21 URL: http://www.myscript.blogg.se

   Postat av: Isabella

Gravid? Meeeeer!


      Datum: 2013-01-27 Tid: 20:33:40

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-01-27 Tid: 20:46:45

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-01-27 Tid: 21:18:48

   Postat av: A

snälla säg inte att hon blir gravid? det kommer fucka novellen trust me


      Datum: 2013-01-27 Tid: 21:29:13

   Postat av: Alex

:o hon är gravid!!! Jag svär!! ;)


      Datum: 2013-01-27 Tid: 21:53:17 URL: http://itsonlyonedirectiontomyheart.blogg.se

   Postat av: Alex

:o hon är gravid!!! Jag svär!! ;)


      Datum: 2013-01-27 Tid: 21:53:20 URL: http://itsonlyonedirectiontomyheart.blogg.se

   Postat av: Anonym

Meeeeeeer


      Datum: 2013-01-27 Tid: 21:54:57

   Postat av: Hanna

Gravid :D


      Datum: 2013-01-27 Tid: 22:40:41 URL: http://bieberfevernovell.webblogg.se

   Postat av: L.O.V.E

Jätte bra kapitel!! MEER !! hehe^^
Antingen är hon gravid eller så kommer du med en helomvändning ... vilket som -lika bra ändå!

En fråga bara: gör du länkbyten eller så?
kramisar,

Svar: Tack! :D jag gör länkbyte i menyn :) KRam!
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-01-27 Tid: 23:13:56 URL: http://justgettingstarted.blogg.se

   Postat av: L.O.V.E

Vill du göra ett meny länkbyte? :P

Svar: ja visst! :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-01-28 Tid: 12:46:04 URL: http://justgettingstarted.blogg.se

   Postat av: Anonym

Är hon ..... GRAVID?


      Datum: 2013-01-28 Tid: 14:04:14

   Postat av: DINA

snälla säg inte att hon ärr gravid? kan inte bara justin få känslor för henne efter den där sex dom hade? för då kommer det att bli mer dramatisk kan jag lova!!!


      Datum: 2013-01-28 Tid: 20:25:25

   Postat av: Anonym

Neeej inte gravid...


      Datum: 2013-01-29 Tid: 16:56:49

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback