HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 70 - So Ridiculous

 
Last Chapter: 
Jag hörde hur folk började räkna ner från 20. "Justin kom igen" Sa jag. "Nej Ariana. Varför har du inte sagt något till mig, jag blir trött på hur du alltid säger saker till alla andra förutom mig, och det här handlar mellan dig och mig." Sa han argt. De började räkna ner från tio. Jag kollade bara på honom. "Ha ett bra tolvslag" Sa han och fnös och gick sedan i från mig. Han började gå mot Eric och dem och de försökte stoppa honom men han drog sig undan och bara gick på gatan, antagligen hem eller något. "JUSTIN" Ropade jag och sprang efter. Det blev nytt år. 2013 var här. Alla tjoade runt om kring men jag såg Justin på långt håll. "Juuuuuustin" Ropade jag. Vad hände?
 
"Vad hände igår igentligen?" Frågade Hanna oroligt. "Jag vet inte har jag ju sagt" Sa jag och kurade ihop mig i fotöljen. "Är det inte bättre att du ringer honom, än att bara ligga här?" Frågade Hanna. Hon hade precis kommit hit. "Jag har gjort det tusen gånger, han vägrar svara på telefonen, jag var till och med där i går natt och han öppnar inte" Sa jag kanske lite väl högt. Hon suckade. "Jag vet inte vad jag ska göra" Suckade hon. "Inte jag heller" Sa jag trött. "Men ni måste ju sagt något till varandra som fick honom sur" Sa hon. "Ja han babbla om att jag inte ville följa med på turnen, men jag fick knappt förklara klart att jag hade TÄNKT på att att komma senare." Suckade jag. "Han kan ju inte vara sur över det" Sa hon oförstående. "Han blev sur över att jag "aldrig" Säger något till honom, vilket jag gör" Suckade jag. "Jag ringer dit någon" Hon började slå in ett nummer. "Eric, ta med dig Kyle och gå över till Justin., Ja jag är med Ariana, Ja, han svarar inte, det är bättre om du och Kyle pratar med honom, okej, tack, puss, älskar dig med" "De går över till honom" Sa hon. Jag nickade, Någon kanske skulle skaka lite vett i honom.
 
Hanna hade gått för att hämta något hemma hos henne och jag hade gått upp på mitt rum. Jag hade Justins tröja på mig och jag la mig framför nallen jag fått av honom. Grejen var att vi inte ens bråkade om något speciellt, vilket gjorde mig arg. Det var bara något litet tjafs, det var ingen big deal, jag vet inte varför Justin tycker det eftersom det verkligen inte är det. Jag hatade när vi bråka, jag blev på sådant dåligt humör, jag hatade när han var arg på mig. Jag önskade att han låtit mig prata igår också, för han hade missförstått en del vilket gjorde mig frustrerad.
 
Justins Perspektiv:
"Vad hände mellan er i gentligen, din flickvän ligger och gråter med Hanna hemma hos henne bara så du vet" Jag skakade bara på huvudet. "Kom igen bro, vad hände?" Frågade Kyle. Jag suckade. "Jag blir så arg för hon säger aldrig saker till mig innan hon gör de, hon tar besluten innan hon sagt något, och ajg för aldrig reda på det" Sa jag. "Jag sa ju det till det för jag fått höra det av Hanna, Ariana hade bara sagt det till Hanna och Jassie, men Hanna sa det till mig så jag trodde du fått reda på det" Sa Eric. "Det är grejen se, hon säger det till de, sen tror folk att jag fått reda på det, det vore ju logiskt liksom, åh jag blir så frustrerad" Suckade jag. "Ta det lugnt nu. Ring och prata med henne i alla fall, du svarar ju inte på henne. Hon är verkligen jätte ledsen hon har stup gråtit i två timmar, kom igen." Sa Kyle.
 
 
"Jag vet inte" Svarade jag och kollade upp mot honom. "Justin om du vill att ni ska bli sams, ta upp din telefon och bara ring henne, det är inte dirrekt svårt." Suckade Eric. "Och när du pratar med henne får du höra hennes mening också, det här är bara löjligt det ni bråkar om" Sa Kyle. Jag suckade, ingen förstod. Kanske var det inte så allvarligt som jag gjort det dock. "Kom igen" Sa Kyle och nickade mot min telefon. "Ni borde bli de här som hjälper i par terapi" Skämtade jag. De skratta. "Ring henne, vi går hem. Om vi får reda på att du inte ringt henne kommer vi hit igen" Hotade de. Jag skratta. "Jag lovar, ni kan gå" Sa jag. De nickade. "Tack föresten" Ropade jag. "Allt för dig Bieber" Sa Kyle med en tjejröst och jag skakade på huvudet och skratta tyst. Jag slog in Aris nummer och tog ett djupt andetag.
 
"Justin?" Hörde jag en gråtfärdig röst. "Ja Ariana, det är jag" Svarade jag. "Varför gör du så här?." Frågade hon och jag hörde hur hon grät. "Jag blev arg, som från Stratford åkte du utan att säga något, jag hatar när du inte säger något" Sa jag. "Förlåt" Snyftade hon. "Jag skulle säga något, jag visste inte att det här skulle komma ut, jag tänkte bara vara hemma någon vecka extra, Justin allt blev fel" Snyftade hon igen. Jag log smått. "Det är okej baby, förlåt för jag överdrev" Hon svara inte. "Du ska inte säga förlåt" Sa hon. "Förlåt för jag kan vara en plåga ibland" Sa hon. Jag skratta. "Det är du inte babe, tro mig." Varnade jag. "Säkert?" Frågade hon. "110 procent." Jag hörde hur hon fnittrade till och jag log stort. "Får jag komma?" Frågade hon med sin gulliga röst. "Du behöver inte ens fråga" Sa jag. Hon la snabbt på och jag skratta. Jag fixade snabbt till mitt hår i spegeln och letade efter mina skor och öppnade sedan dörren och gick ner för min trappa. Jag steg upp på uppfarten och jag kunde se Ariana komma på vägen. Jag log stort. Jag började springa mot henne och hon gjorde lika dant. Hon hoppade upp i min famn och jag fångade henne. "Förlåt" Sa hon. "Det är okej älskling" Sa jag. Jag höll henne om benen. "Gå in med mig" Sa hon. Jag skratta lågt. När jag kom in i mitt hus igen la hon sin hand om min nacke och jag böjde mig ner och kysste henne mjukt. Hon besvarade kyssen passionerat. "Gott nytt år" Sa jag skratta till. "Gott nytt år" Sa hon. Jag skratta igen. "Jag älskar dig Justin" "Jag älskar dig med Ari" Sa jag och kysste henne igen. Det här var en liten bättre start på 2013 än vid tolvslaget.
 
 
 Jag tror nästa kapitlet är sista kapitlet, för jag har ingen insperation kvar.
Vem vill ha sista kapitlet? ;)


   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-01-08 Tid: 22:12:38

   Postat av: Anonym

NEEEEJ DEN FÅR INTE GÅ SLUT :( :( JAG VILL HA MER :D


      Datum: 2013-01-08 Tid: 22:21:24

   Postat av: Anonym

sjuuuukt bra!!


      Datum: 2013-01-09 Tid: 05:38:12

   Postat av: Anna

Super bra. ;)


      Datum: 2013-01-09 Tid: 15:26:06

   Postat av: Emelie ❤

Jag vill ha sista kapitlet nuuuuu!!! <3


      Datum: 2013-01-09 Tid: 17:17:02

   Postat av: Annie

hihi vilken tur att dom blev sams så snabbt igen ;)
Super bra!


      Datum: 2013-01-09 Tid: 19:58:02

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback