HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 71 - My one less lonley girl

 
 
Last Chapter:
 Jag skämdes för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. "Babe, bara rör på höfterna och sedan lyfter du dig upp och ner. Jag hjälper dig" Han tog mina händer och jag gjorde som han sa. Den där punkten inom mig träffades hela tiden. "Juuustin" Stönade jag. "Kom igen babe" Jag fortsatte men jag kände hur jag blev tajtare runt honom och tillslut så kom jag igen och med Justin efter mig. Jag kände hur han kom inom mig och det var faktiskt en skön och härlig känsla. Justin drog ur mig och han drog ner mig i hans famn, "Du är så jävla bra älskling" Jag log stort. Jag var hur trött som helst. "Du med" Flinade jag. Jag kollade över honom och fann att klockan var snart tre på natten. Min födelsedag var slut och tja, den kunde ju inte heller fått ett bättre slut. Justin drog täcket över oss och det dröjde absolut inte länge förns jag somnade i hans famn igen.
 
 
Sophie låg sött och sov i Justins famn och jag låg mot hans axel påväg mot La igen på ett flygplan. Det skulle strax landa och det skulle bli väldigt skönt efter alla dessa timmar i flygplanet. Sammy stannade i London i ett par dagar till och Carlos skulle komma och göra henne sällskap. Justin sov också så jag passade på att ta ett foto av dom. Vi hade stannat i London en extra natt på grund av att det inte gick några flyg till La den dagen. Vi hade inte gjort alls mycket, Sammy hade varit med men vi hade mest tittat på film och bara stannat i lägenheten. De ropade ut i högtalarna att det var dags för landning och jag kände hur Justin smått började vakna till eftersom han började röra sig. "Hej" Flinade jag. "Har jag sovit jätte länge?" Frågade han. "Två timmar" "Förlåt, jag bo-" "Det är lugnt Justin, du är söt när du sover" Han himlade med ögonen åt mig och jag fnittrade till. Vi knäppte på oss säkerhets bältena och flygplanet började att landa. Våra hännder var flätade i varandra tills flygplanet var på marken. och hade stannat. I högtalarna så tackades vi att vi hade åkt med planet och sen fick vi gå ut. Justin och jag gick ut allra först med Sophie innaför Justins tröja. Kenny mötte oss inne i flygplatsen. "Det är massvis med Papz, jag har en som kollar om vi kan få komma ner i något garage." Vi nickade och snart ringde hans telefon igen och han gick iväg. Han kom strax tillbaka och vinkade dit oss med fortfarande telefonen i örat för attt han pratade med någon. Vi gick efter honom och strax var vi vid någon hiss som tog oss neråt.
 
Det visade sig att vi fick åka från garaget och föraren hade kommit ner där med bilen. Vi kunde lugnt sätta oss i bilen och vi körde iväg mot Justins hus. Sophie låg klarvaken i Justins famn och gjorde ifrån sig ljud man inte förstod. Vi stannade utanför hans hus och vi fick hjälp med alla våra grejor in i huset. "Tack Kenny, vi ses på konserten" Sa Justin och han nickade. "Hej då" Sa jag och han hälsade tillbaka. Jag kollade mig om kring, det var länge sen jag var här kändes det som. "Du gör om ditt hus hela tiden!" "Är man rik så är man babe" "Åh ditt ego har inte försvunnit ett dug" Flinade jag och han himlade med ögonen när han drog in mig i en kyss. "Så när måste du åka till arenan?" "Alfredo hämtar oss om en timme, är du hungrig?" Jag nickade och tog upp Sophie. "Jag fixar något" Han kysste mig snabbt och gick in i köket. Jag gick in till Sophies rum och bytte blöja och satte på henne några andra kläder och gick sedan ut till köket där Justin var. "Blir toast bra?" Frågade han och jag nickade och satte mig ner med Sophie i mitt knä på hans köksstol. Justin plockade ner två tallrikar och en liten skål som var till Sophie. Han hade värmt på mat till henne också. Justin ställde ner maten på bordet när det ringde på dörren. "Det är nog mamma" Jag nickade och han gick för att öppna. Det var Pattie eftersom man kunde höra hennes röst ifrån hallen. Det dröjde inte länge förns båda två var här inne. "Kelsey" Sa hon glatt och kramade om mig. "Hej Pattie" Hon gav genast uppmärksamheten till Sophie. Pattie var här för att hon skulle vara barnvakt åt henne så jag kunde gå på konserten ikväll, vi kände inte att Sophie var det bästa alternativet till att ta med oss.
 
*
 
Alfredo hade hämtat upp oss och vi var utanför arenan. Det var super mycket fans utanför men det var också många vakter. Alfredo öppnade dörren och han gick ut och jag följde snabbt efter och sprang nästan in i arenan. Justin kom sist med vakter nästan helt runt sig. Justin blev genast iväg skickad till en snabb repition innan fansen skulle bli insläppta i arenan. Han fick inte mycket chans att reptera vilket jag inte heller förstår varför han skulle, hur många gånger hade han inte gjort det här liksom? Scooter snackade med Justin om något och jag kollade ut i arenan där alla strömmade in, speciellt dom som kämpade om vem som skulle få komma längst fram. "Ganska häftigt?" Jag vände mig om och mötte Alfredo. "Verkligen, jag kommer aldrig förstå allt det här" Fredo skrattade åt mig. "Inte jag heller" Jag gick tillbaka och Scooter och Ryan stog då och snackade med varandra. "Var är Justin?" Undrade jag. "I sin louge" Jag nickade och gick dit och knackade innan jag gick in. "Hej babe" "Hej" Log jag. "Är det här kläderna?" Frågade jag och drog mina fingrar genom kläderna som hängde med galjar över en ställning. "Japp, gillar du dom?" Jag nickade. "Lite för lite swag" Han höjde ena ögonbrynet. "Jag skoja" Fnittrade jag. Han skrattade han med. "Vilken gillar du minst?" Frågade han och jag kollade på dom men kom sedan på det bästa svaret. "Den där du bara har dina byxor på dig" "Jasså?" Undrade han. "Tycker du inte att mina fans ska få se mina vackra abs?" "Nope, bara jag" "Är du inte lite självisk nu Kelsey?" "Kanske, kanske inte, men jag vet i alla fall vem som kommer få se dom ikväll" "Åh jag med" Han bet sig i läppen och jag flinade. Jag hade inte dirrekt något emot att han uppträdde shirtless, jag förstår liksom varför hans fans älskar det, jag menar kolla bara på honom.
 
Justin drog upp sin hand innanför min tröja medans vi kysstes och jag kunde höra musiken från förbandet. "Okej, jag vet att ni har varit ifrån varandra, Justin sätt fart" Han himlade med ögonen och kysste mig en sista gång innan han följde efter Scooter någonstans. "Kelseeey" Jag vände mig om av rösten. "Ashley" Sa jag glatt och kramade om henne. "Vad gör du här?" Frågade jag. "Ryan smsade mig att du var här, så jag tänkte att jag skulle komma, jag skulle ändå hämtat Ryan sen" Jag log glatt. "Hur var det i London?" "Det var bra" Log jag. Justin kom tillbaka igen och drog in mig i min famn. "Åh hej Ashley" "Hej Justin, det är kul att se er tillsamans igen så man slipper allt drama" Jag skrattade. "Justin scenen om tio" Han nickade. Hela hans crew samlades för att tacka gud och be innan konserten som han alltid gör. Alla försvann åt olika håll och Justin log mot mig och kysste mig mjukt. "Justin, 1 minut, kom nu" Jag skrattade. "Lycka till" "Tack, älskar dig" "Älskar dig med" Han kysste mig snabbt och joggade ifatt Scooter.  Justin var som vanligt as grym på scenen och intror till One less lonley girl började. "Kelsey, vill du hjälpa mig leta efter tjejen?" Undrade hon och jag nickade glatt. Hon tog mig någon stans. "Stanna här, jag kommer snart" Jag nickade och förstod inte vad som hände förns två av hans dansare kom emot mig och jag blev genast skräckslagen. Jag skakade på huvudet mot dom och dom bara nickade åt mig. De tog min hand och jag kämpade emot, de ledde mig till stolen och jag kunde se hur Justin kom emot mig och det var så grymt mycket skrik i publiken just nu.
 
Jag fick en krans på huvudet och en stor bukett rosor. Justin log mot mig när han sjöng och jag skakade smått på huvudet.  Han la sina händer runt min nacke och jag kunde inte låta bli så jag la mina händer på hans armar och kollade kärleksfullt upp mot honom. Han var så fin när han svettades till och med. Ugh vad han sjöng fint. Han sjöng verkligen till mig och jag förstog att detta var vissa belibers högsta dröm, och det förstörde jag inatt. Justin sjöng klart låten och drog in mig i en kram. "Give it up för min one less lonley girl, Kelsey" Jag himlade med ögonen åt honom samtidigt som jag kysste han på kinden och han ledde mig ut ur publiken. "Alla kommer hata mig ännu mer nu" Suckade jag åt honom. "Sluta älskling , vi pratar mer sen" Han kysste mig snabbt innan han sprang tillbaka ut på scenen.
Vi var hemma hos Justin igen, och Fredo var med men Pattie hade åkt hem. Sophie sov och det var väl inte så konstigt eftersom klockan hade slagit över midnatt. Justin satt vid datorn och mixtrade med någon ny låt han höllt på med. Han ville verkligen inte sluta och jag och Alfredo böjrade bli trötta. "Justin, kom igen" Suckade Fredo. "Babe, du har gjort musik aldelles för länge nu, kom och mys" Jag satte mig bakom honom men han reagerade knappt. Fredo tog ett kort medans jag gjorde en arg min. "Ae guys, jag lämnar er. Lycka till Kels" "Tack" Muttrade jag. "Kom igen Justin" Suckade jag. "Klar" Sa han. "Äntligen" Han flinade åt mig och ställde sig upp och bärde upp mig i brud stil och bör in mig till sovrummet.
 
 
Tack så hemskt mycket för alla fina ord ni lämnade, det betyder så grymt mycket! Ugh vad skulle jag göra utan er?
Jag har fortfarande inte bestämt mig dock! :/ Så jag får seee!
 
Loveu!

...

får se när nästa kapitel kommer, förmodligen imorgon.
Tror det är typ tre kapitel kvar sen får jag se vad som händer om jag fortsätter eller inte. Vet att jag sa att jag skulle det men har tappat suget lite nu, plus så är det super tråkigt att skriva när folk inte kommenterar, jag hatar att tjata och jag har aldrig sagt att ni måste kommentera för att ni ska få nästa kapitel, för jag vill inte tvinga er. Det betyder så sjukt mycket när man läser era kommentarer men samtidigt sitter man på spänn och väntar på dom. Jag blev faktiskt ganska besviken när jag kom hem, det är många som läser så jag förstår inte, jag hade mer kommentarer på min förra novell och då hade jag mindre läsare.

Som sagt, 3 kapitel kvar sen får jag se vad som händer.

loveu.

Chapter 70 - Oh god, I've missed you

 
 
LAst chapter:
Förlåt för allt" Sa han och jag nickade. "Jag hatar det här" Viskade jag. "Jag vill inte bråka" Han kysste min kind. "Inte jag heller älskling" Jag log stort när han kallade mig älskling igen. "Jag har saknat dig" Snyftade jag och la mina armar om honom. "Tro mig Kelsey, jag har saknat dig så mycket också" Jag vände om mitt huvud så vi mötte varandra. Han närmade sig mig och vi möttes i en kyss. Ugh vad jag saknat hans läppar. Han slickade mig på mina läppar och glädjeligen öppnade jag min mun för honom så våra tungor möttes. "Åh, jag har saknat dig så mycket" Sa Justin andfått mot mina läppar. "Jag älskar dig också" Viskade jag mot hans läppar, jag syftade på kortet han hade gett mig tidigare i dag. "Och du är det bästa som har hänt mig, och Sophie, förlåt, det var inte alls bra innan jag träffade dig" Han log mot mina läppar. "Kom så gör vi din födelsedag lite bättre i ditt sovrum, smsa Sammy att hon får sova där med Sophie också" Viskade han mot mina läppar.
 
 
Från Sammy:
Haha förstod det gumman! Har redan sovkläderna på och Sophie sover så sött, men använd skydd det är allt för tidigt för en mini Sophie!!!! ;)
 
Jag skämdes samtidigt som jag log åt Sammys sms. Justin kom tillbaka från badrummet och han drog in mig i hans famn dirrekt och kysste mina läppar hungrigt. Han lyfte upp mina ben och jag la dom runt honom. Han trycke försiktigt upp mig mot väggen och hans tunga hittade min mun och våra tungor smekte varandra. Justin snurrade runt oss och började gå mot sängen och han la ner mig försiktigt innan han följde med över mig. Vi tog oss längre upp i sängen och när han var påväg att kyssa min hals slänge jag runt oss så jag hamnade överst. Justin log stort. Med hjälp av Justin fick jag av honom hans tröja och jag började att kyssa hans hals och han stönade under mig. Jag kysste honom bakom örat som jag vet att han älskar och han stönade högt, jag fortsatte att ge honom blöta kyssar längre och längre ner på hans kropp. Jag lämnade ett sugmärke på hans hals och kysste honom över hans tatuering på bröstet. Till slut var jag framme vid hans byxlinning och jag drog sakta av dom medans jag kollade Justin i ögonen. Han bet sig sexigt i sin läpp och jag blev helt varm inombords. När jag fått av mig hans byxor satte jag mig i gränsle över honom och jag kunde känna hur han växte mot mitt lår men det varade inte länge för Justin svängde runt oss igen så jag låg underst. "Jag tyckte du började bli lite orättvis" Jag fnittrade till. Han syftade på att jag hade alla kläder kvar och han bara hans kalsonger. Han kysste mina läppar innan han begav sig ner till slutet på min tröja. Han drog den över mitt huvud och dirrekt efter det så knäppte han upp min jeans knapp och började även dra ner mina jeans.
 
"Mer rättvist" Flinade han och jag log. Han kysste min mage vilket gjorde att jag började rysa av hans beröring. Han kysste mig uppåt, förbi min bh. Han började kyssa och slicka lite lätt på min hals och kysste sedan ner till min axel där han drog ner mitt bh band och gjorde lika dant på andra sidan. Jag satte mig upp så han kunde knäppa av min bh. Jag rös över att det blev kallare när han drog av den. "Så jävla fin" Mumlade han mot mina läppar och jag kysste honom snabbt. Han började kyssa mig neråt igen och när han kom till mina trosor så dröjde det inte alls länge förns dom var borta. "Redo?" Undrade han och jag nickade. Han pressade in två fingrar i mig och började inte alls lika försiktigt som han gjort dom andra gångerna. "Justin" Stönade jag av känslan. Hans fingrar jobbada snabbt in och ut i mig och Justin började kyssa mig på mitt högra bröst medan han masserade den andra. Jag vred mig under honom av njutningen och han visste precis hur han skulle göra det skönt för mig. Varje gång hans fingrar kom in i mig så träffade han den där punkten vilket var en obeskrivlig njutning. Jag kände hur det började stegras i kroppen och hur nära jag var på att komma men då drar Justin ut sina fingrar och allt försvinner. "Varför gjorde du så för?" Frågade jag besviket. "För jag vill att du ska komma när mina läppar är någon annan stans" Jag rös till och han pressade in sina fingrar igen. Jag trodde han hade menat att hans läppar skulle vara på mina läppar men ack så fel jag hade.
 
När jag kände dom där så blev jag förvånad och drog in ett djupt andetag. "Babe, ta det lugnt. Det är bara jag. Du kommer inget annat än att älska det, jag lovar" Jag blev lugnare av hans ord och hans tunga fortsatte att smeka mitt underliv och känslan var obeskrivlig. "Justin, jag kommer snart"  Han sa inget utan fortsatte bara. Det stegrade inom mig och jag började darra när jag kom. Justin lät mig inte andas ut under tiden för han fortsatte när jag kom. "Är du okej?" "Om jag är okej?" undrade jag och han bara skrattade åt mig. Nu var det min tur att stå på mig lite i det här förhållandet. Jag ville att han skulle njuta och inte bara att han skulle göra så jag gjorde det. Återigen vände jag oss om så jag satt över honom. Jag lämnade blöta kyssar påvägen ner mot hans kalsonger. Jag tog tag i hans linning och drog av dom. Han kollade med spända ögon mot mig och undrade vad jag skulle göra. Jag tog honom i min hand och han hårdnades, jag drog försiktigt upp och ner innan jag böjde mig ner och tog honom i munnen. "Åh fuck Kelsey" Det var en ovanlig känsla men det var inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. Jag började jobba upp och ner och jag antog att Justin gillade det eftersom han var väldigt spänd och stönade ut min man hela tiden. "Kelsey- Ugh" Stönade han och det gjorde mig pirrig i kroppen att jag gav honom njutning och han stönade på grund av mig. Det var jag som gav honom det. "Åh älskling, du måste sluta nu" Jag fortsatte. "Babe, sluta jag vill inte komma nu" Jag gjorde som han sa. "Du hade verkligen inte behövt det där" Sa han när jag avslutade. Jag log bara och kysste honom.
 
 
Vi bytte igen och han låg överst. "Vänta, jag ska bara hämta en kond-" "Justin, jag ha börjat med piller" "Va, har du?" Jag nickade och han tog tag om hans och riktade den mot min öppning. "Redo?" Frågade han och jag nickade och precis då trängde han in i mig och jag släppte ut ett högt stön. "Shit" Stönade jag och han började röra sig fortare och fortare inuti mig. Jag försökte möta honom i rörelserna så gått det gick. "Babe, fuck jag har saknat dig så jävla mycket" Stönade han och jag nickade för jag fick inte ut något ord just då. Jag drog med mina fingrar längs hans rygg och det dröjde inte länge förns jag kände den där känslan och jag kom igen. Justin vände på oss och jag kom överst. Jag skämdes för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. "Babe, bara rör på höfterna och sedan lyfter du dig upp och ner. Jag hjälper dig" Han tog mina händer och jag gjorde som han sa. Den där punkten inom mig träffades hela tiden. "Juuustin" Stönade jag. "Kom igen babe" Jag fortsatte men jag kände hur jag blev tajtare runt honom och tillslut så kom jag igen och med Justin efter mig. Jag kände hur han kom inom mig och det var faktiskt en skön och härlig känsla. Justin drog ur mig och han drog ner mig i hans famn, "Du är så jävla bra älskling" Jag log stort. Jag var hur trött som helst. "Du med" Flinade jag. Jag kollade över honom och fann att klockan var snart tre på natten. Min födelsedag var slut och tja, den kunde ju inte heller fått ett bättre slut. Justin drog täcket över oss och det dröjde absolut inte länge förns jag somnade i hans famn igen.
 
Sista tidinställda, jag kommer hem om någon dag det är därför det har varit fyra tidinställda. Jag är hur trött som helst nu för jag har skrivit fyra kapitel åt er idag. eller inte idag för er men ni fattar. Klockan är tre på natten och jag hoppas inte att det här är allt för uselt. Snälla kommentera för jag klarar inte såna här kapitel uta många kommentarer haha! Puss love u.

Chapter 69 - Please don't cry

 
 
Last Chapter:
Så du älskar henne fortfarande, huh?" Frågade Brian. "Ja, lyssnade du på vad jag sa?" Frågade jag argt. "Jag behöver henne och hon behöver mig, Jag älskar henne så jävla mycket, ni måste ge mig adressen" "Så du ska förstöra hennes födelsedag?" "Nej, för vi ska bli sams, och det kommer inte att förstöra den Lucas" "Ugh, ge honom adressen already" Sa Alison och jag log mot henne. "Fine" Brian skrev ner den på ett papper och Alison kollade så att det var rätt innan hon gav den till mig. "Om ni blir sams, se till att ta med henne tillbaks till La" "Ska bli" var det sista jag sa innan jag gick ut från deras hus. Jag ringde Scooter och kollade om mitt privat jet kunde ta mig till London vilket det kunde. Jag hade inga kläder med mig utan fick förlite mig på dom som var redan i mitt privat jet vilket var typ ett par byxor och en tröja, men det fick duga. Efter en timme satt jag på planet och jag var påväg till London, till Kelsey, till Sophie, till min familj.
 
 
Kelseys Perspektiv:
"Och tack så mycket för maten" "Det är inget Mase, och tack för att du kom" Sa Sammy. "Tack för presenten" Sa jag och han nickade. "Så lite, ha en trevlig fortsatt trevlig kväll" Sa han innan han gick ut ur lägenheten. "Sååå, något du vill göra dom sista fem timmarna på din födelsedag?" Undrade hon. "Hmm, en film?" "Visst" Jag tog med mig Soph och jag satte mig i soffan och hon i min famn. "Så, lite godis också" Jag log stort åt Sammy som ställde godisskålen på bordet och gick fram för att sätta i Mean Girls i dvdn. Vi hann inte se länge förns det ringde på dörren. "Mason glömde säkert något" Hon himlade med ögonen och jag skratta åt henne och pausade filmen. Det blev tyst och jag undrade vad som försigick. Men jag fick snart frågan när hon kom in hit igen. "Var de-" Jag avbröt mig själv när jag såg att Justin gick bakom henne. Mitt hjärta stannade. "Jag går över till Mason sålänge" Jag nickade. Hon böjde sig för att ta Sophie med sig och jag gav hon henne. "Kan jag bara få-?" Hans röst var så skör. Sammy nickade och Justin tog Sophie i hans famn och kysste hennes panna. En tår rann ner från min kind men jag torkade snabbt bort den och tog ett djupt andetag. Justin gav över Sophie till Sammy igen och det var tyst tills dörren öppnades och stängdes tätt efter. Jag ställde mig upp och Justin bara kollade på mig. "Grattis" Sa han tyst. "Tack" svarade jag tyst tillbaka.
 
Vi stog tysta ett tag och jag har ingen aning om hur länge förns jag vågade kläcka ur mig några få ord. "Vad gör du här?" viskade jag. "På grund av dig, och Sophie. Jag orkar inte med det här längre" Jag svalde. "Jag förstår mig inte på dig" Jag skakade på huvudet. "Vad menar du?" Undrar han. "Igår ringde du och skrek på mig och var hur ilsken som helst om någon dum video som jag inte ens hade någon aning om" Jag tänkte inte på att jag hade höjt rösten och var påväg att börja gråta "Och sen när jag vaknar och går ut i hallen så står det hur mycket rosor som helst, jag förstår inte" "Jag vet att jag inte borde skrikit på dig, men tycker inte du också att jag borde ha varit där igår, när Sophie lärde sig gå, kändes det bra att det var den där Mason istället för mig?" Jag kollade chockat på honom, hur vågade han ens säga sådär. "Tror du det Justin, tror du att jag ville att det skulle bli såhär, tror du inte att jag vill ha en familj och att Sophie ska ha sin pappa i närheten?" Han suckade. "Varför gjorde du det?" Frågade jag besviket. "Vad?" "Varför rökte du på?" "Jag var full, sen så frågade någon om jag ville ha, och dumt nog tog jag emot det, jag rökte kanske två bloss innan jag kom på vad jag faktiskt höll på med. Jag lovar. Någon idiot tog fotot och det blev bara värre en vad det faktiskt är och Kelsey, jag var inte otrogen mot dig, jag lovar" "Varför dansade du med henne?" "Jag vet inte" Suckade han. "Det är inte dirrekt något bra svar Justin, jag kan inte lita på dig"
 
image
 
"Du kan lita på mig nu" "Hur?" "Jag lovar att inte göra om det" Jag skakde på huvudet. "Justin jag var i Italien, du var skit sur på mig över att jag spelade volleyboll med några killar, sen dagen efter så får jag reda på att du rökt på, dansat och varit intim med en annan tjej, det går inte ihop" Jag var nära på att bryta ihop igen och jag kände hur jag var påväg att gråta. "Snälla gråt inte" Sa han. "Kelsey jag vet inte vad jag ska göra mer, jag har bett om ursäkt så himla många gånger, och det var ett misstag, och det där med Sophie, jag vände mig om för att mamma ville något, det var i typ fyra sekunder det var inte mitt fel. Jag vände mig om i fyra sekunder"  "Och Kelsey jag är inte den ända som har gjort fel, du åkte hit, med min dotter, du tog henne iväg från mig" Jag skakade på huvudet. "Jag ville komma bort från dig, jag ville inte bli sårad, och när jag var där hemma så var jag hur svag som helst, det ända jag gjordet var att gråta över dig, jag grät hela tiden, och Sammy hade fått nog så då bestämde vi det här, men vill du veta en sak, ingenting förändrades för jag gråter mig till söms varenda jävla natt Justin. Allt var så himla bra innan jag träffade dig" Jag viskade ut det sista. "Verkligen? Du hade ingenting innan du träffade mig, den ända vännen du hade var Julia, och hon var väl inte den bästa för vart är hon nu, vart har hon varit det senaste året, du satt hemma och gjorde läxor det var den ända du gjorde, utan mig hade du inte haft din första kyss, du hade inte förlorat din oskuld och du hade inte haft Sophie"
 
Jag började gråta hysteriskt, "Gråt inte Kelsey snälla" Jag kunde inte hjälpa det, tårarna strömmade ner från mina kinder. Han kom mot mig och höll om mig men jag försökte putta bort honom men det hjälpte inte. "Sluta" Snyftade jag men han höll mig kvar. Till slut orkade jag inte stå upp längre utan vi hamnade på golvet och han drog in mig i hans famn medans jag kämpade emot men till slut så orkade jag inte längre, jag orkade inte. Jag slappnade av och grät mot hans axel. Jag vet inte hur länge vi satt såhär men jag kunde lugna mig till slut. "Förlåt, förlåt om jag överreagerade om att du rökte på, förlåt om jag inte trodde på dig och förlåt för jag la all skuld på dig om Sophie saken" Justin slappnade av. "Du överreagerade inte, okej kanske liiiiite" Jag log smått. "Jag hatar när du gråter babe" Jag rös till när han kallade mig det och jag kollade upp mot hans ögon och såg att han hade tårar i ögonen med. "Förlåt för allt" Sa han och jag nickade. "Jag hatar det här" Viskade jag. "Jag vill inte bråka" Han kysste min kind. "Inte jag heller älskling" Jag log stort när han kallade mig älskling igen. "Jag har saknat dig" Snyftade jag och la mina armar om honom. "Tro mig Kelsey, jag har saknat dig så mycket också" Jag vände om mitt huvud så vi mötte varandra. Han närmade sig mig och vi möttes i en kyss. Ugh vad jag saknat hans läppar. Han slickade mig på mina läppar och glädjeligen öppnade jag min mun för honom så våra tungor möttes. "Åh, jag har saknat dig så mycket" Sa Justin andfått mot mina läppar. "Jag älskar dig också" Viskade jag mot hans läppar, jag syftade på kortet han hade gett mig tidigare i dag. "Och du är det bästa som har hänt mig, och Sophie, förlåt, det var inte alls bra innan jag träffade dig" Han log mot mina läppar. "Kom så gör vi din födelsedag lite bättre i ditt sovrum, smsa Sammy att hon får sova där med Sophie också" Viskade han mot mina läppar.
 

Chapter 68 - So you still love her?

 
Last Chapter:
"Det kan du ge dig på Sammy" Sa jag och jag blev genast förbannad för att det var jag som skulle vara där med Kelsey, det var jag som skulle se Sophies första steg, inte någon jävla granne. Jag ställde mig upp och drämde till väggen framför mig. "Justin ta det lugnt" Alfredo kom upp mot mig. "Jag tänker inte ta det fucking lugnt, sluta säga till mig att jag ska ta det lugnt, min dotter tog sina första steg idag, och vart är jag, inte där, och hon är i London flera tusen jävla mil här i från jag är så jävla trött på det här" En tår rann ner från min kind men jag torkade snabbt bort den. Jag saknade min familj, min familj, min Sophie och min Kelsey. "Justin det är du som har ställt till med den här jävla röran" Berättade Alfredo för mig. "Jag vet okej, sluta säga att det är mig fel hela tiden" "Kanske Justin, om du inte hade ringt Kelsey tidigare idag och skällt på henne för något hon inte gjort" "Vadå inte gjort, hon dansar ju i den där videon, det ser du väl?" "Ja men, hon visste inte ens att hon skulle dansa, Francia tog med henne dit, Charity lärde henne koriografin och de bara dansade, Kelsey hade ingen aning. Och om du har glömt bort så fyller hon år imorgon, du kanske ska hitta på något?" Jävlar, Kelsey blir nitton år imorgon.
 
 
Kelseys Perspektiv:
"Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, happy birthday dear Kelsey, Happy Birthday to you" Jag slog glatt upp mina ögon och möttes av Sammy som höll i Sophie. "Tack Sammy" Hon log stort. "Jag har gjort iordning frukost på bordet, och sen tror jag du vill se en sak i hallen" Jag rynkade på pannan. "Vadå?" "Du får gå och kolla själv" Jag vet inte varför men jag blev nervös, en klump i magen bildades.  När jag kom in där så fick jag en chock. "Herre gud" Andades jag. "Är det från-?" "Jajemen, de blev uppskickade imorse" Varför gjorde han såhär? Han gjorde allt mycket svårare.  Jag gick fram till alla dessa rosbuketter och satte mig ner ibland dom. "Jag går in på mitt rum sålänge" Berättade hon och jag nickade. Jag drog med mina fingrar över rosorna, dom var så vackra. Medans jag drog med min hand över rosorna så hittade jag ett litet kuvert som låg i rosorna. Jag öppnade det och fann ett kort på mig och honom och jag vände på baksidan och där brast jag ut i gråt. I love you. Stog det. "Är du okej?" Sammy kom in i rummet och jag skakade på huvudet och gav henne bilden. Jag var inte okej, jag var långt ifrån okej. Det var min födelsedag och jag var krossad. "Kom vi äter frukost, sen ska du få mina presenter, och sen kan vi shoppa eller vad som helst?" Jag nickade och försökte få fram ett leende som tack för att hon försökte.
 
Jag reste på mig och satte mig vid köksbordet. "Kelsey" började hon och jag nickade. "Jag gjorde bort mig igår" "Va, vad gjorde du?" "Jag ringde Carlos, och jag började berätta vad vi hade gjort, sen berätta jag att Sophie hade tagit sina första steg och att det var så sött när hon tog sina små steg mellan dig och Mason, och jag hade ingen aning om att han pratade i högtalaren och att Justin var där" Jag spärrade upp ögonen åt henne. "Förlåt jag visste inte" Tjöt hon. Jag suckade. "Det är lugnt" "Bra" "Gjorde Justin något?" Undrade jag. "Han blev typ galen och typ skrek, de lyckades lugna ner honom och han sov hos Ryan för att de skulle ha koll på honom så att han inte gjorde något dumt" Jag nickade igen. "Det kommer bli bra Kels" Jag nickade smått igen även fast jag visste att det skulle aldrig bli bra igen, inte om jag inte hade Justin vid min sida. "Sååå, är du redo för presenter?" Jag fnittrade till. Hon kom med en kasse och tog ut första paketet. Jag log stort och öppnade det och fann klänningen vi tittat på för några dagar sedan. "Åh Sammy tack" Hon log stort. "Nästa" Sa hon och gav mig ett litet paket. Det låg ett jätte fint silvrigt armband där i. "Vi matchar" Sa hon och tog fram sitt. "Aww" Fick jag fram. Hon log stort och gav mig det sista. Jag öppnade det och fann ett rött läppstift. "Eftersom du lånade mitt en gång och jag tyckte du blev så snygg i det så fick du ett eget, du måste verkligen börja använda det" Jag log stort. "Tack så mycket, du är bäst" Jag kramade om henne.
 
 
Justins Perspektiv:
Jag körde upp för den väldigt bekanta uppfarten och klev ur bilen, jag började dirrekt gå upp mot dörren och ringde på. Snart öppnades det och Lucas kollade på mig med en chockad min. "Du" påpekade han. "Jag" Sa jag. "Får jag komma in, jag skulle vilja prata med er" Lucas himlade med ögonen men släppte till slut in mig. Han gick in i vardagsrummet och jag följde efter. Brian och Alison satt i soffan. "Och vad gör han här?" Frågade Brian Lucas och Lucas ryckte på axlarna. "Vad gör du här?" Frågade Brian. "Jag skulle vilja snacka med er" "Sätt dig" Sa Alison och jag log mot henne. "Så vad vill du?" Undrade Lucas och jag himlade med ögonen. "Jag skulle vilja ha adressen till där Kelsey är" Dom började skratta åt mig förutom Alison. "Och varför frågar du inte typ Sammy eller Carlos?" "För att han ville att jag skulle komma hit och får tillåtelse" Jag himlade med ögonen. "Amen det kommer du inte få, så du kan lika gärna gå!" Brian var arg i rösten och Alison lugnade ner honom. "Varför?" Undrade jag. "Är det inte jävligt uppenbart?, du har krossat vårat systers hjärta, du har gjort jävligt många misstag" "Jag har gjort ett jävla misstag, och det var att röka på visst, men det var typ två bloss och efter kom jag på vad jag gjorde, och det där med Sophie var en jävla olycksändelse, tror ni verkligen att jag skulle låta min  dotter ramla ner på ett hårt golv?" De ryckte på axlarna. "Du förtjänar henne inte, och vi varnade henne från början att du inte var bra för henne" Jag skakade på huvudet. "Du vet ingenting om oss Brian, du vet inte hur lycklig hon har varit med mig, visst jag gjorde fel men det var ETT misstag och jag är säker på att Lucas här också har gjort misstag, i alla fall vad jag har hört"
 
Lucas stelnade till. "Precis" Brian suckade. "Ni är inte helt jävla perfekta heller, ingen är och ingen kommer att vara mot Kelsey heller, för det finns ingen perfekt person, men jag älskar henne och jag älskar Sophie, dom är min familj och ni kan inte hålla mig borta för jag kommer ändå vara där, för Sophie är min dotter och ni blir inte av med mig bara för att jag och Kelsey skulle göra slut, men nu har vi inte gjort slut utan bråkar bara, och jag vill fixa det men ni måste ge mig adressen så jag kan åka dit och bli sams" "Så du älskar henne fortfarande, huh?" Frågade Brian. "Ja, lyssnade du på vad jag sa?" Frågade jag argt. "Jag behöver henne och hon behöver mig, Jag älskar henne så jävla mycket, ni måste ge mig adressen" "Så du ska förstöra hennes födelsedag?" "Nej, för vi ska bli sams, och det kommer inte att förstöra den Lucas" "Ugh, ge honom adressen already" Sa Alison och jag log mot henne. "Fine" Brian skrev ner den på ett papper och Alison kollade så att det var rätt innan hon gav den till mig. "Om ni blir sams, se till att ta med henne tillbaks till La" "Ska bli" var det sista jag sa innan jag gick ut från deras hus. Jag ringde Scooter och kollade om mitt privat jet kunde ta mig till London vilket det kunde. Jag hade inga kläder med mig utan fick förlite mig på dom som var redan i mitt privat jet vilket var typ ett par byxor och en tröja, men det fick duga. Efter en timme satt jag på planet och jag var påväg till London, till Kelsey, till Sophie, till min familj.
 
 
 

Chapter 67 - First steps

Last Chapter:
"Kom in Mason" Sammy släppte in honom. "Det ser verkligen lika dant ut" Sammy nickade. "Så vart har du Carlos, fick han stanna i La eller?" "Japp" Mason nickade. Vi satte oss vid matbordet och snart ringde det igen på dörren och Sammy gick för att hämta vad som nog var maten. "Så, tycker du om London så här långt då?" Jag log. "Ja självklart" Log jag mot honom. "Vad bra, det är najs här faktiskt" Jag nickade. Sammy kom in med maten och ställde det på bordet och vi högg genast in. Ett gråtande ljud hördes från monitorn och jag ursäktade mig och gick in i rummet för att ta upp Sophie. Hon var säkert hungrig så jag gjorde snabbt iordning något åt henne. "Har du en dotter?" Undrade Mason. "Ja" Log jag. "Vilken sötnos" Jag skrattade. "Vad heter hon?" "Sophie" Log jag och satte mig igen vid matbordet.
 
 
Mason hade spenderat de senaste fyra dagarna här och vi alla hade haft super roligt. Det var skönt och tänka på annat även fast det blev jobbigt på natten och jag oftast grät mig till söms. "Så ni klarar er?" Undrade Sammy. Hon skulle gå ut och fika med någon vän hon hade här och sedan handla. "Jadå" Svarade jag. "Okej, vi ses sen då?" Jag nickade och jag kramade om henne innan hon gick ut. "Ska jag börja med lunchen?" Undrade Mason. "Eh, visst, jag ska bara ta en dusch, är det okej?" "Självklart" "Och om Sophie vaknar eller något, kan du-" "Det är lugnt" "Okej tack" Jag tog med mig kläder och handduk in till badrummet för att duscha. Det dröjde inte länge förns jag var i duschen. Jag ville inte stå där allt för länge eftersom Mason faktiskt var där ute och lagade mat. "Kelsey" Ropade han. "Ja?" "Din telefon ringer" "Vem är det?" Undrade jag. "Det är dolt" "Kan du svara sålänge, jag är påväg" "Okej" Jag drog på mig tröjan som var mitt sista klädelsplagg och gick ut och kunde höra honom prata. "Nej hon är i duschen, men hon kommer aldelles strax" "Vem jag är?, jag är hennes granne" "Oj du kanske ska chilla lite, man" "Hon kommer nu" Han gav telefonen åt mig. "Hallå" Svarade jag. "Kelsey" Jag blev nervös av hans röst. "Justin"  Sa jag. "Vad i helvete är det för video jag har fått sett? Och vem fan är det som svarar i din telefon?" "Ta det lugnt" "Nej jag tänker inte ta det fucking lugnt, förstår du vad du har ställt till med i den där videon eller? Jag trodde fan bättre om dig" "Men det var inte ja-" "Spara det" Sedan la han på och jag suckade. Jag visste att den där videon inte skulle vara någon bra ide.
 
"Så vem var det?" Undrade Mason. Jag skakade på huvudet. "Pappa till Sophie?" Undrade han och jag nickade. "Pojkvän?" Frågade han och jag skakade på huvudet. "Eller jag vet inte vad vi är, eller asså vi har inte riktigt sagt att vi gjort slut eller, ja det är komplicerat" "Jag har tid" Han la upp våran mat på våra tallrikar. "Så, vad jag antar var inte Sophie planerad?" Jag skakade på huvudet. "Verkligen inte, men hon är det bästa jag har nu" Han nickade. "Så vad hände mellan dig och honom?" "Bråk, och avundsjuka, och en sak han gjorde" Mason kollade bara på mig. "Han rökte på och jag vet inte asså" Jag skakade bara på huvudet. "Jag vet inte ens varför jag berättar allt det här" "Tro mig det stannar hos mig, jag har varit vän med Sammy hur länge som helst och om jag skulle berätta något så skulle Sammy strypa mig och lika så Carlos och det vill jag inte, Jag har varit vän med sammy sen tre års åldern." Jag nickade. "Sophies pappa är Justin, du vet Justin Bieber" Han nickade. "Jag kunde nästan lista ut det, jag har faktiskt träffat honom två gånger" Jag nickade. "Du är inte över honom va?" "Nej, eller asså jag vill vara för att han har gjort så många saker som sårar mig hela tiden, men han är Sophies pappa och ja bara" Jag skakade på huvudet. "Du bara älskar honom" Jag nickade. "Ja för att han är Sophie pappa," "Och du älskar honom för att du fortfarande är kär i honom" Jag suckade och skakade på huvudet för mig själv när en tår rann ner från min kind. "Jag vill inte vara det, alla säger åt mig att gå vidare men det är inte så enkelt, han finns över allt" Han nickade. "Så var det därför du flyttade hit, för att försöka gå vidare?"
 
 
"Ja och, alltså jag var så arg, jag ville inte ha något med honom att göra, men samtidigt är jag så himla svag för honom, och jag skulle bli starkare om jag liksom inte var i hans närhet, förstår du?" Han nickade.  "Det är min födelsedag imorgon" Sa jag. "Justin hade lovat mig att vi skulle åka till något slags paradis" Jag skakade på huvudet igen samtidigt som fler tårar rann ner från mina kinder. "Kom här" Han ställde sig upp och öppnade sin famn som jag gick in i och han kramade om mig. "Tack" Sa jag. "För att du lyssnar, det var skönt att prata om det" "Såklart" Sophies gråt hördes och jag gick ur hans famn och in på hennes rum. Jag plockade genast upp henne och på en gång slutade hon att gråta. Mason kom in och vi satte oss ner med henne på golvet samtidigt som jag hörde att Sammy kom in genom dörren. "Heej" "Hej" Svarade vi. Hon satte sig också ner på golvet och jag placerade Sophie ståendes på golvet och hon hade verkligen mer krafter i sina ben. Jag försökte släppa lite lätt men det var precis att hon inte kunde stå själv. "Vänta, vi sätter på henne skor" Sa sammy och ställde sig upp för att hämta dom. Sammy kom in med strumpor och skor som vi satte på henne. Jag försökte få henne att stå stadigt och när jag kände att hon hade balansen så stog hon, alldeles själv! "Oh herre gud" Pep jag. Jag tog fram min telefon och knäppte ett kort. Jag ställde mig upp och höll hennes händer över hennes huvud och uppmanade henne att ta steg. Hon var så nära på att gå nu.
 
Justins Perspektiv:
Jag stormade in i Ryans hus där jag visste att Carlos var. "Vad i helvete tänkte du med den där videon, huh?" Fredo, Carlos och Ryan tittade chockat upp på mig för att jag antagligen plötsligt var i huset. "Det var tjejerna som ville att jag skulle posta det, det är ingen big deal" "Ingen big deal, vet du hur den där videon framstår eller?" "Vad menar du?" "Att jag är en dålig pojkvän eller what ever" "Det roliga är Justin att du tror att det handlar om dig när det inte ens är någon som har sagt det" Ashley stog vid dörr ingången. Jag suckade irriterat på huvudet. "Jag kan ta bort den om du vill Bieber" Sa Carlos. "Ja gör det" Sa jag argt. "Vad är med dig idag igentligen?" Suckade Ryan. "Dålig fucking dag" "Som alltid nu för tiden då?" Retades Alfredo. Jag suckade åt honom. "Något nytt om Kelsey?" "Nae förutom att hon har någon annan jävel i sängen" Alla fyra kollade chockat mot mig. "Vem då?" "Jag vet inte, idioten svarade i hennes telefon när hon duschade och påstog att han var någon granne" Carlos skrattade till. "Du snackar nog om Mason, Sammy har känt honom sen hon var tre dessutom har han ett förhållande sen tre år tillbaka" Dom flinade åt mig och jag suckade bara och satte mig i soffan. "På tal om trollen" Carlos visade upp att Sammy ringde. "Sätt på högtalaren" Sa jag och han gjorde som jag sa. "Hej Babe" Svarade han. "Hej" Sa hon glatt. "Så vad har du gjort idag?" Undrade hon. "Inte mycket, är hon Ryan just nu, du själv?" "Nae, chillar med Kelsey och Mason, och vet du vad?" "Nae"
 
"Det är sötaste saken ever, jag kom hem och Kelsey och Mason var i Sophies sovrum, och Kelsey lyckades nästan få Sophie att stå men sen så hämtade jag hennes skor och då kunde hon stå jätte bra" Jag kände avundsjukan sprida sig i hela min kropp. "I alla fall så lärde vi henne igen som vi gjort i några dagar nu, och vet du vad? Hon tog sina första steg, det var så sjukt gulligt, hon gick genom Mason och Kelsely, åååh det var sjukt gulligt" "Du måste skämta med mig" Sa jag och det tystnades i telefonen. "Vänta, har du högtalaren på?" Sammy blev orolig. "Det kan du ge dig på Sammy" Sa jag och jag blev genast förbannad för att det var jag som skulle vara där med Kelsey, det var jag som skulle se Sophies första steg, inte någon jävla granne. Jag ställde mig upp och drämde till väggen framför mig. "Justin ta det lugnt" Alfredo kom upp mot mig. "Jag tänker inte ta det fucking lugnt, sluta säga till mig att jag ska ta det lugnt, min dotter tog sina första steg idag, och vart är jag, inte där, och hon är i London flera tusen jävla mil här i från jag är så jävla trött på det här" En tår rann ner från min kind men jag torkade snabbt bort den. Jag saknade min familj, min familj, min Sophie och min Kelsey. "Justin det är du som har ställt till med den här jävla röran" Berättade Alfredo för mig. "Jag vet okej, sluta säga att det är mig fel hela tiden" "Kanske Justin, om du inte hade ringt Kelsey tidigare idag och skällt på henne för något hon inte gjort" "Vadå inte gjort, hon dansar ju i den där videon, det ser du väl?" "Ja men, hon visste inte ens att hon skulle dansa, Francia tog med henne dit, Charity lärde henne koriografin och de bara dansade, Kelsey hade ingen aning. Och om du har glömt bort så fyller hon år imorgon, du kanske ska hitta på något?" Jävlar, Kelsey blir nitton år imorgon.

Ett tidinställt kapitel tills imorgon!


Chapter 66 - Neighbour

Last Chapter:
"Ja, men vi åker hem nu" Hon nickade. "Ring mig om vad som helst" Jag nickade och hon kysste både min och Sophies hjässa. Jag fann Justin längre ner i korridoren med ansiktet tryckt mot sin händer men jag kunde inte bry mig mindre. När vi var nere i garaget och jag var på väg att sätta in Sophie i bilstolen så kom Justin gåendes. "Vad vill du?" "Säga hej då till min dotter" Jag suckade och satte ner henne i bilstolen och lät Justin göra det. Sammy satte sig i bilen och Justin stängde dörren om Sophie. "Vi måste prata" Sa han och jag suckade. "Jag vill inte prata med dig" "Det skiter jag i Kelsey, jag är ledsen för att jag rökte på men jag var fan inte otrogen mot dig" Jag skakade på huvudet. "Hur kunde du bli arg på mig när jag var den som spelade volleyboll och du den som rökte på och dansade med tjejer?" "Förlåt" Suckade han. "Nej Justin, det är försent, och ja, jag kommer åka till London.
 
 
"Är du säker på det här nu då?" Jag nickade mot Alison. "Okej, åh vad jag kommer sakna er" Jag skrattade. "Ni får komma och hälsa på" Hon nickade och kramade om mig. "Har du med dig allt?" Jag nickade och kollade runt omkring mig men hittade inget jag skulle ha med mig mer. "Och alla Sophies saker är med?" "Jajemen" "Bra" Vi gick ut i hallen och där stog Brian och Lucas och kollade på mig när jag kom ut. "Så du ska verkligen åka?" Undrade Lucas. "Inte för att du varit hemma jätte mycket den senaste tiden så är det här väldigt långt bort" Jag log snett. "Det kommer bli bra" Han nickade och omfamnade mig i en kram. "Ha det bra, och inga mer killar förns jag har godkännt dom, got it?" "Jadå" Skrattade jag. Brian kramade om mig dirrekt efter. "Att du skulle vara den första att flytta ut" Suckade han. Jag skrattade. "Det är inte permament, jag vet inte ens hur länge jag ska stanna, det kan liksom bara vara en månad, jag får se hur vi trivs och så" Han nickade och kysste min hjässa. "Jag vet, och sköt om dig." "Jag lovar" "Älskar dig kiddo" "Älskar dig med" Vi kramade om varandra igen innan jag gjorde lika dant med Lucas och Alison. "Okej, Hej då, älskar er" Jag vinkade till dom när jag satte mig i bilen och körde iväg för att hämta Sammy. "Så Sophie, nu ska vi till ett helt annat land, men det ska bli jätte kul ska du se" Det dröjde inte länge förns jag var utanför Sammys port och Carlos och hon stog där med hennes väskor.
 
De lyfte in dom i min bagage lucka och det var på gränsen att dom fick plats alltså. De kysstes hejdå och sedan gick jag ut för att krama om honom också. "Var rädda om varandra nu, jag kommer och hälsar på" "Självklart" log jag och de kysstes ännu en gång och vi körde iväg mot flygplatsen. "Är du pepp?" Undrade hon. "Jaa, det ska bli skönt att komma bort" Hon nickade. "Väldigt" Bil turen var ganska tyst då Sophie redan hann somna innan vi var framme vid flygplatsen. Vi hade en vagn där vi körde våra väskor till dit vi skulle checka in oss för annars skulle vi inte kunna få med oss Sophie också. Vi fick sitta en del på flygplatsen i väntan på att vi fick kliva på men tillslut fick vi göra det och jag tog fönsterplatsen med Sophie i mitt knä. Vi hade en väldigt lång resa framför oss men det skulle nog fixa sig.
Framme i London och det var en helt annan miljö. Vi hade tagit en taxi där Sammys lägenhet var och vi fick hjälp med alla väskor upp. Vi gick in i hennes lägenhet och den var verkligen jätte fin. "Herre gud Sammy och den här har bara fått stått tomhänt?" "Nej då, vi har hyrt ut den då och då" "Bra" Sa jag och hon skrattade. "Ditt sovrum är åt höger längre in i korriooren" Jag log stort med en sovandes Sophie i min famn. Rummet var enkelt och hur fint som helst. "Wow Sammy det är jätte fint" Hon log stort. "Kan du hjälpa mig med hennes säng på dirrekten?" Undrade jag och hon nickade. "Absolut"
 
Sängen blev klar ganska fort och jag kunde äntligen lägga ner Sophie där så hon kunde få sova. "Bara så du vet, jag har bjudit in grannen mitt emot på middag, han är jätte snäll" "Jaha okej" Log jag. När Sammy gick ut så la jag upp väskorna på sängen och började packa upp. Jag hade nog inte riktigt fattat att jag var i London just nu. Inte heller hade jag nog fattat att jag skulle vara här ett tag. Eftersom jag var tvungen att packa upp både mina och Sophies grejor så tog det ett tag men tillslut så var jag klar och jag gick ut till köket där Sammy stog. "Jag tänkte att vi kunde beställa typ kina mat, vi har ju inte dirrekt något i kylen så vi måste handla imorgon" Jag nickade. "Ja det blir jätte bra" "Jag ringer kina maten då, Mason är här om ungefär en kvart" Jag nickade. Mason, det skulle jag nog komma ihåg. Sammy gick iväg för att ringa, och jag passaade på att skicka ett sms till Lucas, Brian och Alison att vi var i lägenheten. 
Det ringde på dörren och jag gick efter Sammy när hon öppnade dörren. Jag antog att det var Mason som kom eftersom han inte hade mat med sig och att dessutom Sammy kramade om honom. "Du måste vara Kelsey?" Jag nickade. "Och du Mason?" Han nickade och log stort. Han var söt. "Kom in Mason" Sammy släppte in honom. "Det ser verkligen lika dant ut" Sammy nickade. "Så vart har du Carlos, fick han stanna i La eller?" "Japp" Mason nickade. Vi satte oss vid matbordet och snart ringde det igen på dörren och Sammy gick för att hämta vad som nog var maten. "Så, tycker du om London så här långt då?" Jag log. "Ja självklart" Log jag mot honom. "Vad bra, det är najs här faktiskt" Jag nickade. Sammy kom in med maten och ställde det på bordet och vi högg genast in. Ett gråtande ljud hördes från monitorn och jag ursäktade mig och gick in i rummet för att ta upp Sophie. Hon var säkert hungrig så jag gjorde snabbt iordning något åt henne. "Har du en dotter?" Undrade Mason. "Ja" Log jag. "Vilken sötnos" Jag skrattade. "Vad heter hon?" "Sophie" Log jag och satte mig igen vid matbordet.
 
Kommentera så blir jag glad :)

Kapitel imorgon

har skrivit halva kapitlet nu men nu stängs snart mina ögon så ni får det imorgon istället.

puss

Chapter 65 - London?

 
 
Last Chapter:
Åk och lämna Sophie ikväll då, och liksom, hon har väl en dörr ut i sitt rum? knacka på där" Jag nickade. "Det låter bra, fast det kommer bli så mycket drama" Han skrattade. "Det var du som satte dig i den sitsen bro" Det var alltid mitt fel, alltid. Jag ställde till det, jag hade ställt till det nu. Kelsey var mitt allt, Sophie och hon är mitt allt, vi var en familj. Jag vill ha det tillbaka. "Justin, byt blöja på Sophie" Mamma kom in. "Sluta säg till mig vad jag ska göra" Röt jag och plockade upp Sophie och gick in med henne i badrummet. Jag la upp henne på bordet, okej hon behövdes verkligen bytas på. "Förlåt Justin, det var bara att jag sagt till dig innan och du hade inte gjort det" Jag vände mig om och kollade mig mot mamma. "Okej förlåt för att jag blev så arg. Hon nickade och log innan hon stängde dörren. Jag tog upp mobilen för att kolla om jag fått något meddelande, men inte. Innan jag hinner lägga ner den så hör jag ett duns och Sophies gallskrik. Jag vänder mig snabbt om och finner henne på golvet.
 
 
"Oh herre gud" Jag kastade mig ner på golvet och tog upp henne i min famn. Mamma och Alfredo var snabbt inne i badrummet. "JUSTIN?" "Jag vände mig bara om, och hon-" Jag var livrädd. "Alfredo gå och starta igång bilen, vi måste till akuten" Mamma tog Sophie ifrån mig och det gjorde så ont i hjärtat att höra Sophie gråta så hysteriskt. "Skynda dig Justin" Jag kom till verkligheten och skyndade mig ut från huset. Mamma satt där fram med sophie i sitt knä och Alfredo i förarsätet. Vi åkte på en gång. "Ring Kelsey" Mammas telefon var inkopplad till bilen så jag kunde höra ringsignalerna i högtalaren. "Kelsey" Svarade hon glatt. Jag hade glömt hur hennes röst var så vacker. "Kelsey, skynda dig till sjukhuset, vi är på väg" mamma var stressad när hon pratade med henne "Va, vad har hänt?" hon lät alldeles uppstressad. "Det är Sophie" "Jag är på väg" Hon la på och jag andades ut. Jag hade klantat till det igen. Sophie grät fortfarande och det var jag, jag som skadat min dotter. En tår rann ner från min kind när vi stannade utanför akutmottagningen. Mamma var snabb in och vi fick omhändertas fort. Vi fick inte vara kvar i rummet och jag hade ingen aning om vad som hände. "Justin dom tar hand om henne okej?" Jag nickade och mina händer skakade. Jag kunde inte låta bli att några tårar rann ner från mina kinder. "Pattie?" Jag kollade åt min vänster där rösten kom ifrån och jag såg Kelsey. Kelsey, min Kelsey. Hon var alldeles orolig. "Pattie vad händer?" "Hon har ramlat, dom kollar på henne nu" Mamma pekade åt dörren och Kelsey var på väg att gå in. "Du får inte gå in än gumman, men de tar hand om henne, jag lovar" "Vad hände, hur kunde hon ramla?" Jag kunde inte kolla på henne. "Pattie?" Frågade hon.
 
"Justin skulle byta blöja och han vände sig om en kort stund och sen var hon på golvet" Kelsey kollade upp på mig med tårar i ögonen. "Du" Hon kom mot mig. "Du förstör allting, hur kunde du göra så?" Hon skrek på mig och hennes tårar rann ner från hennes kinder. Sammy och Alfredo försökte stoppa henne ifrån att attakera mig. "Det är din dotter för i helvete" "Lugna ner dig Kels" Sa Sammy och Kelsey skakade på huvudet. "Du är världens sämsta pappa åt henne, åt helvete med dig" Hennes ord skar i mitt hjärta. Hon grät och några tårar rann ner från mina kinder igen. Hon kanske hade rätt trots allt, jag kanske var världens sämsta pappa, för vilken pappa låter sitt barn ramla från en hög höjd? Alfredo och Sammy gick med Kelsey någon stans och mamma kramade om mig. "Justin det kommer bli bra" Jag skakade på huvudet. Dörren till Sophies rum öppnades och de körde ut henne på en liten bår. "Vi ska röntga henne så vi behöver söva ner henne, har ni föräldrarna här?" Jag nickade. "Ja, jag är pappan" "Jag går och hämtar mamman" Mamma gick iväg och Kelsey kom springandes fram till båren där Sophie låg. "Hur är det med henne, kommer hon bli okej?" Kelsey grät och hon fick inte röra henne. "Vi måste röntga henne, har vi tillåtelse att söva ner henne?" Kelsey nickade. "Vill någon av er följa med?" Undrade han. "Jag vill, bara jag" Sa Kelsey och jag orkade inte ens kämpa emot. Sammy kollade inte ens på mig, hon ignorerade mig verkligen. "Ska du också ignorera mig eller?" Frågade jag henne och hon fnös åt mig och kollade fortfarande bort. "Kom igen" Suckade jag. "Justin, sluta vara ett sånt ego, du hade värsta chansen att prata med Kelsey eller vad som helst, du gör allt sämre och sämre, men jag har nyheter för dig Justin. Hon mår bra nu, hon har det jätte bra utan dig. Och vet du vad? Hon och jag ska till London till min lägenhet om några dagar och vi har även pratat att inte ens köpa en biljett tillbaka så vi kan stanna där"
 
Jag kollade chockat mot henne. "Det kan ni inte göra, ni kan inte ta med er Sophie" "Kan vi inte, vad ska du göra, om du går till domstolen, vad ska du säga, att du rökte på när du äntligen fick vara barnvakt själv, att du inte tog din tid med henne och att du lät henne ramla ner i ett klinker golv och ditt kändisliv hur bra är det att ha med Sophie med alla papz, huh?" Jag skakade på huvudet. "Jag trodde väl det, och bara så du vet Justin, du börjar stupa ner i diket igen" Hon lämnade mig där och jag skakade på huvudet. Aldrig. Det skulle jag inte göra. Det kunde hon glömma.  Efter över en timme så kom dom tillbaka och de körde in Sophie i rummet. "Er dotter kommer att bli okej, hon ska bara få vakna upp. Hennes huvud klarade sig bra, hon kan ha lite ont i något ben eller något. Har hon börjat gått än?" Kelsey skakade på huvudet. "Hon kryper dock" "Då kan ni se sen, om det ser lika dant ut eller om det ser ut som det gör ont för då kan ni komma tillbaka. Hon kommer vakna snart så ni kan gå in, inte mer än två dock" Utan tvekan tog jag den andra platsen efter Kelsey. Kelsey pratade inte med mig utan hon satte sig på en stol och höll vår dotters hand. Jag gick runt i rummet och kunde inte riktigt sitta still. "Så London, tänker du på riktigt dra?" Undrade jag. Hon kollade på mig och sen dirrekt tillbaka till Sophie. "Svara mig Kelsey, jag vill inte att du åker med min dotter" "Du har visat att du inte kan ta hand om henne, jag gör både dig och mig en tjänst, jag slipper ha dig i mitt liv, och du kan fortsätta röka på och träffa tjejer som du gjorde innan du träffade mig och som du tydligen börjat med igen" Jag skakade irriterat på huvudet. "Lägg ner" Suckade jag. "Vadå?"
 
Kelseys Perspektiv:
"Du kan inte åka Kelsey, fly inte från dina jävla problem" Hur kunde han svära åt mig. "Höj inte rösten och svär inte när Sophie är här." "Det är ju inte dirrekt så hon hör eller hur?" "Och vems fel är det Justin?" Jag tror att jag vann för han stormade ut ur rummet och det dröjde inte länge förns Sammy kom in och jag log stort. "Hur gick det där?" "Han frågade om jag skulle åka till London, berättade du?" Hon nickade. "Förlåt, men han var så irriterande så det bara flög ut ur munnen på mig" Jag skrattade. "Det är okej" Jag kände att mitt finger blev tajtare runt Sophie svaga gräpp och hon öppnade sina ögon. "Hej gumman" Hon började nästan dirrekt att gråta så jag tvekade inte utan tog upp henne i min famn. Hon tystnade ganska fort. "Nu ska vi hem okej?" Jag kysste hennes kind och Sammy öppnade dörren så jag kunde gå ut med henne från rummet. "Är hon okej?" Undrade Pattie och jag nickade. "Ja, men vi åker hem nu" Hon nickade. "Ring mig om vad som helst" Jag nickade och hon kysste både min och Sophies hjässa. Jag fann Justin längre ner i korridoren med ansiktet tryckt mot sin händer men jag kunde inte bry mig mindre. När vi var nere i garaget och jag var på väg att sätta in Sophie i bilstolen så kom Justin gåendes. "Vad vill du?" "Säga hej då till min dotter" Jag suckade och satte ner henne i bilstolen och lät Justin göra det. Sammy satte sig i bilen och Justin stängde dörren om Sophie. "Vi måste prata" Sa han och jag suckade. "Jag vill inte prata med dig" "Det skiter jag i Kelsey, jag är ledsen för att jag rökte på men jag var fan inte otrogen mot dig" Jag skakade på huvudet. "Hur kunde du bli arg på mig när jag var den som spelade volleyboll och du den som rökte på och dansade med tjejer?" "Förlåt" Suckade han. "Nej Justin, det är försent, och ja, jag kommer åka till London.
 
Tidinställt inlägg på grund av att jag inte är hemma, men jag är hemma på lördag/söndag igen. puss

Chapter 64 - And when i turned arround...

Last Chapter:
En ny dag och Sammy och de andra hade försökt få tag på mig. Jag hade skickat ett sms och sagt att jag mådde okej men ville inte prata. Jag hade också tre missade samtal från Justin som jag verkligen inte tänkte svara på. Alison hade kommit och sagt att det var lunch så jag gick in i köket och placerade Sophie i sin stol. Brian matade henne så jag kunde äta mitt. Att kolla på sorgliga filmer och äta glass bestod min dag av. Jag orkade ingenting, Sophie låg i mitt knä och jag kelade med henne tills jag hörde att det ringde på dörren. Jag reste mig ur sängen och när jag hör vems röst det är så skulle jag inte gått upp. Sophie satt på min höft. "Hon vill inte se dig" "Så varför kan hon inte komma hit och säga det själv?" "Det är väl ganska klart att hon inte vill se dig, vem vill se en patetisk idiot som är otrogen och röker på?" Jag kollade fram och det kokade om Justin. "Kelsey" Mumlade han och jag stelnade till. "Nej Justin" Jag vände mig om och gick in på mitt rum igen.
 
 
 
två veckor senare, Kelseys perspektiv:
 
Två veckor av att bara vara hemma näst intill började bli tröttsamt. Jag hade inte pratat med Justin och allt detta började bli löjligt? Det kanske inte var rätt ord, jag ville inte prata med honom och det gjorde vi inte. Vi hade typ pratat genom Alison eller genom Pattie och eftersom det gått två veckor sedan Justin träffade Sophie hade jag till slut gått med på att han skulle få träffa henne. Han skulle komma hit om en timme och Pattie skulle vara hemma med och de skulle vara hemma hos henne och vad jag förstod på pattie skulle Fredo vara med också. Men jag ville verkligen inte vara med när han skulle komma och hämta henne, så om ungefär tjugo minuter så skulle Francia komma och hämta mig. Vi skulle träffa Sammy, Charity och Laura. Hon sa inte vad vi skulle göra men bad mig att klä mig slappt vilket jag då hade gjort. Sammy och de andra hade varit här och jag tror att Francia och Lucas började få en fling med varrandra men jag lät det vara tills någon av dom berättade om det. Jag hade börjat "tvivla" på mig, att jag varit alldeles för taskig, och började skydda Justin när han rökt på när Sammy och de var här. Men de fick in mig på att jag bara saknade honom osv, vilket jag gjorde. Jag önskade att han skulle typ bryta sig in i mitt hus in ridande på en vit häst. Men när jag väl tänker på det så klarar jag mig. Jag har klarat mig i två veckor utan honom och det har faktiskt gått bra. Det är väldigt mycket i media om Justin just nu men jag försöker verkligen ignorera det så mycket som möjligt.
 
"Francia är här Kelsey" Jag log stort och tog upp Sophie i min famn och kysste hennes panna innan jag gav henne till Alison. "Heej" Jag kramade om Francia innan jag drog på mig mina skor och gick ut ur huset och vinkade till Alison och Sophie. "Hon blir verkligen bara sötare och sötare när man ser henne" Jag skrattade åt Francia. "Jovars" Vi var snabbt inne i bilen och körde iväg. "Så vart ska vi?" Undrade jag. "En dansstudio" "Och vad ska vi göra där?" "Dansa" Jag kollade skumt mot henne. "Dansa?" "Ja, kom igen det kommer bli grymt" Jag kollade återigen lite fundersamt mot henne men lät det vara. Hon parkerade utanför, vad jag antog var dansstudion och vi gick in. Charity, Sammy, Laura och även Ashley(c) satt på golvet. "Kelsey" Sa de glatt och en efter en kom och kramade om mig. "Hur är det?" Undrade Sammy. "Bra" Svarade jag och hon nickade. "Så, Jag och Francia har gjort en koreografi till en låt som är jätte najs" Jag nickade. "Så vad är låten?" Undrade jag. "Everybody knows?" "Du skojar?" Frågade jag och hon skakade på huvudet. "Seså, upp och stå" Vi gjorde som hon sa och Ashley gick undan. "Ska inte du vara med?" Frågade jag. Hon skakade på huvudet och jag nickade. "Jag ska filma" Svarade hon. "Filma?" Frågade jag. "Ja, Carlos ska posta det på sin kanal" Jag kollade chockat på Sammy. "Varför?" "För att det är bara en kul grej" Jag himlade stort med ögonen. "Så" Charity började sakta att visa stegen. Jag hade alltid älskat att dansa så vi får väl hoppas att det går vägen nu när det kommer att vara på film.
 
Everybody knows | via Tumblr
 
Vissa av stegen var lite vågade tycker jag och jag började undra varför det var dessa steg och denna låten. "Är det något ni inte berättar för mig?" Ville jag veta. "Vad menar du?" "Typ som när texten går "Sluta försvara honom", och sen så när vi tar upp handen och gör det som cigarett liksom?" "För det första så går låten, "sluta försvara honom, så det kan vi inte ändra på, så vill du inte ha med det steget?" Undrade Charity. "Det går väl bra antar jag men det känns liksom, ae jag vet inte" Vi struntade i det och fortsatte att träna och till slut så satte vi det. Vi sjöng även med i slutet och dansade lite på skoj utan en koreografi. "Nu förtjänar vi glass" Sa Sammy och jag skrattade. Vi tog våra saker och gick längs gatan till en glass bar som tydligen fanns där. Vi satte oss ner efter vi alla hade beställt. "Så Justin har Sophie?" Jag nickade mot Charity. "Har du hört något?" "Nae, han är med henne hos Pattie och Fredo är med också" "Åh det är väl skönt?" Jag nickade. "Ja" "Så ni har fortfarande inte pratat?" "Nope" "Bra, låt det vara så, han förtjänar det inte" Jag nickade mot Laura. "Vi har din rygg babe" Flinade Sammy. "Tack, ni var hans vänner först och nu bara så" "Kelsey sluta, vi är på din sida" Jag nickade. "Tack verkligen"
 
Justins Perspektiv:
"Hon är verkligen ett charmtroll" Flinade Alfredo som satt med Sophie i knät. Jag skrattade. "Ja, hon har sina dagar" Sophie gjorde ljud som man verkligen inte förstod något av.  "Så, hur är det med dig och Kels då?" "Inte bra man, vi har inte pratat på över två veckor" Han log snett. "Jag antar att du får skylla dig själv lite" Sa han. Jag suckade. "Justin, du rökte på och dansade jävligt intimt med en blond tjej med väldigt stor rumpa och stora bröst, självklart blir Kelsey arg" "Hon spelade Volleyboll med killar" "Hör du ens hur du låter?" Suckade Alfredo vilket jag med gjorde. "Jag saknar henne så jävla mycket, ugh" "Gör något åt det då?" "Vad, hon vill inte prata med mig, Sammy och alla dom där är på hennes sida så av dom får jag inte reda på något, hon vill inte veta av mig." "Åk och lämna Sophie ikväll då, och liksom, hon har väl en dörr ut i sitt rum? knacka på där" Jag nickade. "Det låter bra, fast det kommer bli så mycket drama" Han skrattade. "Det var du som satte dig i den sitsen bro" Det var alltid mitt fel, alltid. Jag ställde till det, jag hade ställt till det nu. Kelsey var mitt allt, Sophie och hon är mitt allt, vi var en familj. Jag vill ha det tillbaka. "Justin, byt blöja på Sophie" Mamma kom in. "Sluta säg till mig vad jag ska göra" Röt jag och plockade upp Sophie och gick in med henne i badrummet. Jag la upp henne på bordet, okej hon behövdes verkligen bytas på. "Förlåt Justin, det var bara att jag sagt till dig innan och du hade inte gjort det" Jag vände mig om och kollade mig mot mamma. "Okej förlåt för att jag blev så arg. Hon nickade och log innan hon stängde dörren. Jag tog upp mobilen för att kolla om jag fått något meddelande, men inte. Innan jag hinner lägga ner den så hör jag ett duns och Sophies gallskrik. Jag vänder mig snabbt om och finner henne på golvet.
 
 

Kapitel idaaag


Chapter 63 - He did what?

 
 
Last Chapter:
 Mina bikini linjer syndes ganska tydligt vilket var ett tecken på att jag faktiskt blivit lite brunare. Jag log åt tanken att Justin skulle märka att jag blivit brunare, ugh vad jag saknade honom. Jag ville vara hos honom eller så skulle han vara här. Efter ett tag insåg jag att jag stått alldeles för länge i duschen så jag klev ur. Jag torkade mig och virade sedan in handduken i håret och klädde på mig min bikini med shorts och ett linne under. Flaskan med bodylotion stod vid handfatet så jag passade även på att smörja in mig. När jag öppnade badrumsdörren kände jag hur kallt det var att gå ut. Charity, Sammy, Francia och Ashley satt på min säng och kollade på mig. ”Vad?” Frågade jag oroligt. ”Sätt dig ner” ”Vad har hänt, inget har hänt Sophie va? Har något hänt Justin?” ”Lugna ner dig Kelsey” ”Ja det är om Justin, det är över hela nyheterna, Justin har…”
 
 
"Han har vad?" "Jag pratade med Carlos nyss.." Började Sammy. "Igår så hade Justin en fest hemma hos sig, det var många där, bland annat lil twist. Justin rökte på" Jag kollade chockat mot Sammy. "Va?" "Han skulle ju vara barnvakt åt Sophie, han skulle" Jag skakade på huvudet. "Nej, nej Han skulle inte göra något sånt här, nej" Det kunde bara inte vara sant, inte nu. Charity visade mig bilder och jag kände hur några tårar rann ner från mina kinder, nej inte Justin. "Vänta, stopp" Hon stannade på en bild där Justin hade en tjej framför sig och händerna på hennes höfter. Jag skakade på huvudet. "Fy fan, fyfan, och han skyllde på mig för att jag umgicks med killar och spelade volley boll?" Jag började darra och gråta. Hade han varit otrogen mot mig? "Ring honom Kelsey" Sa Ashley. Jag nickade och slog med skakande fingrar in hans nummer. Han svarade men sa inget, jag snyftade i telefonen. "Hur kunde du?" Grät jag. "Förlåt" Jag skakade på huvudet. "Kelsey snälla" "Nej Justin" "När jag har feset hemma hos mig får ingen ta bilder men nu är det någon som har gjort det och när jag får reda på vem det var ska jag stämma den" "Det spelar väl ingen roll om det finns bilder eller inte, du gjorde det Justin, du skulle vara barnvakt åt Sophie, du kunde ha egen tid med henne, var i helvete var hon?" "Hos mamma, och tror du det är kul och bara sitta hemma eller?" "Vad tror du jag har fått göra med henne Justin?" "Jag älskar dig" Sa han och jag skakade på huvudet. "Inte nu Justin, sluta" "Jag är ledsen" "Var du otrogen?" Jag grät och det tystnades i telefonen. "Nej" "Varför var dina händer då på den där tjejens höfter?"
 
 
"Jag var full, jag dansade bara" "Ja med hennes rumpa upptryckt mellan dina ben" "Kelsey" Suckade han. "Nej Justin, du blev arg på mig när jag spelar volleyboll med några killar, jag hade inte ens någon som helst närkontakt, du där emot dansar intimt med andra tjejer och röker på, jag tänker åka hem, inte till dig utan till mig, jag tänker hämta Sophie och jag vill inte att du ska göra det, jag ska hämta henne från Pattie och där ska inte du vara för jag vill inte se dig" "Kelsey ja-" "Hej då Justin" Jag la på luren och placerade mitt huvud i mina händer och skakade på huvudet. Sammy kom fram till mig och hölll om mig. "Hur kan han vara så himla dum?" Grät jag. "Shh" Jag tog ett djupt andetag. "Jag måste ringa Pattie" Sammy nickade och jag slog in hennes nummer. "Hej gumman" Svarade hon nästan dirrekt. "Hej Pattie" "Åh gråt inte" "Jag ska ta nästa flyg pattie, jag hämtar upp Sophie, men jag vill inte att Justin ska vara där" "Nej då, jag är också riktigt besviken på honom, jag lovar dig" "Tack" "Då ses vi senare" "Hejdå" "Hejdå Kelsey" "Kan någon kolla flyg åt mig?" Charity nickade och startade igång sin dator. "Förlåt, att jag åker" Sa jag till Sammy. "Men skämtar du? Klart att du ska åka" Jag nickade. "Tack". "Har han rökt på förut?" Undrade jag eftersom de känt honom längre. "Inte det här året vad vi vet, han gjorde det när han var i sin svacka ganska mycket, men det var inte många gånger förra året, ni var inte tillsamans i alla fall och jag tror inte ens han visste att du var gravid när han gjordet heller, så det var ganska längesen" Jag nickade. "Okej"
 
*
 
Jag satt i en taxi påväg till Patties hus och jag kunde inte låta bli att mina tårar skulle rinna. Justin hade inte ens ringt mig, inte ens försökt. Jag blev bara så himla ledsen, betydde det inte något för honom? Jag hade ingen aning om vad jag skulle tänka, det ända jag tänkte på var Sophie, hur kunde han ens ha en fest när han skulle vara barnvakt åt henne, han kunde väl i alla fall bjudit hem Alfredo och några mer bara på en kill kväll men nej han var tvungen och ha värsta festen. Taxin stannade och jag betalade och klev ut ur taxin. Jag gick upp på hennes trappa och ringde på. Det dröjde inte alls länge förns hon öppnade. Det första jag gjorde var att krama om henne och då kunde jag inte hindra tårarna. "Shh" Tröstade hon mig. Vi gick in och satte oss i köket för Sophie låg och sov. "Hur är det?" Undrade hon och jag skakade bara på huvudet. "Han, försöker bara bortförklara sig, jag orkar inte" "Jag har skrikit och skällt på honom i över en halvtimme" Jag flinade åt Pattie. "Jag förstår bara inte, sa han till dig att han skulle ha fest igår när du skulle vara barnvakt?" "Ja eller han sa att "Några" skulle komma över" Jag suckade och skakade på huvudet. "Jag förstår bara inte, han har nyss blivit sams med chaz och Ryan, dom kommer ju inte ta det här bra, och han vill träffa Sophie mer så att vi ska typ bo hos honom så gör han det här, han hade världens chans att umgås med bara henne nu, jag förstår mig inte på honom" "Inte jag heller gumman" "Men jag vill nog bara åka hem nu" Hon nickade. "Ska jag köra dig?" Jag nickade. "Ja tack" Jag gick inför att hämta Sophie som vaknat. "Hej älskling" Jag tog upp henne och pussade henne i pannan.
 
"Tack Pattie" Hon nickade och satte sig i sin bil och körde iväg från min uppfart. "Så vad var det jag sa?" Lucas stog med armarna i kors och kollade på mig när jag kom in. "Snälla inte nu" Alison kom in i hallen och hon visste hur jag ville ha det så hon omfamnade mig i en kram. "Åh gumman" Hon strök mig över ryggen. "Alison tog Sophie ur Lucas famn och lämnade mig med mina bröder. Jag ville verkligen inte höra vad dom hade och säga just nu. "Vi visste att detta skulle hända" Suckade Lucas. "Har du lärt dig en läxa nu, att du kanska ska lyssna på oss?" Undrade Brian. "Snälla sluta, jag vill inte höra"
En ny dag och Sammy och de andra hade försökt få tag på mig. Jag hade skickat ett sms och sagt att jag mådde okej men ville inte prata. Jag hade också tre missade samtal från Justin som jag verkligen inte tänkte svara på. Alison hade kommit och sagt att det var lunch så jag gick in i köket och placerade Sophie i sin stol. Brian matade henne så jag kunde äta mitt. Att kolla på sorgliga filmer och äta glass bestod min dag av. Jag orkade ingenting, Sophie låg i mitt knä och jag kelade med henne tills jag hörde att det ringde på dörren. Jag reste mig ur sängen och när jag hör vems röst det är så skulle jag inte gått upp. Sophie satt på min höft. "Hon vill inte se dig" "Så varför kan hon inte komma hit och säga det själv?" "Det är väl ganska klart att hon inte vill se dig, vem vill se en patetisk idiot som är otrogen och röker på?" Jag kollade fram och det kokade om Justin. "Kelsey" Mumlade han och jag stelnade till. "Nej Justin" Jag vände mig om och gick in på mitt rum igen.
 
Åh vad händer nu dåååå :/
 

Chapter 62 - Calm down Kelsey

Last Chapter:
Det var jag, Sammy, Francia, Charity, Ashleyb och Laura som var här. Det dröjde inte länge förns vi låg på våra handdukar och solade i stället. "Så, var Carlos ledsen att han inte får fira din födelsedag med dig?" Undrade jag och la mig samtidigt på mage för att sola ryggen. "Ja självklart, men vi firade igår" Fnissade hon. "Ett hett födelsedags sex förstår jag" Flinade Ashley och jag skrattade. "Föresten jag hörde från Ryan vad du hade gjort när du kom hem till Justin för några dagar sedan." Flinade Ashley åt mig. "Va, sa han det?" Jag skämdes ihjäl. "Jag ska döda honom" Ashley skrattade. "Vad gjorde du?" Ville Sammy veta. "Inget" Sa jag och jag visste hur röda mina kinder var just nu. "Hej tjejer" Jag vände mig om och såg fem killar som stog i deras badbrallor och en höll i en volley boll. "Vill ni spela?"
 
 
 

"Visst" Svarade Francia. Ashley såg min osäkerhet och hon suckade åt mig. "Kom igen Kels, det är inte så att du kommer vara otrogen mot Justin bara för att du spelar volleyboll" Viskade hon åt mig och jag nickade och drog på mig mina shorts innan jag följde efter dom. Vi delade in oss i lag och det var jag och Francia med tre ut av killarna och sen var de andra på den andra sidan. ”Hej, jag är Nate” Den ena hälsade på mig. ”Kelsey” svarade jag. ”Chad” Hälsade den andra. ”Och jag är Toby” Jag nickade och hälsade på de. Nate började att serva över bollen till de andra och spelet var igång, jag och Francia hade nog ganska tur att vi hade tre killar i laget då de kunde ta de flesta bollarna själva ändå i stället för att vi bara skulle förstöra. Jag var inte helt kass och skämde ut mig totalt utan kunde faktiskt ta några bollar. Vi bestämde oss för att ta en paus då det var väldigt varmt. ”Bada?” Undrade Zac som var i det andra laget som jag nyss hälsat på. Alla höll med och jag tog av mig mina shorts och hängde på de andra ner i vattnet. ”Bor ni på hotellet där uppe?” Frågade Nate mig. ”Ja” Svarade jag och kollade upp mot honom. ”Najs” Svarade han och jag nickade smått. Francia satt på Zacs axlar och innan jag visste ordet av så hade Nate dykt under vattnet och gjort lika dant på mig. Jag skrek till och kände mig genast ganska obekväm. Hans händer låg på mina lår och det kändes inte rätt. ”Kom igen då” Sa Nate och jag förstod att jag skulle försöka få ner Francia från Zacs axlar.

Jag och Francia började brottas och jag kände hur jag fall bakåt och kol till slut under vattnet. Nate drog upp mig snabbt. ”Gick det bra?” Undrade han och jag nickade. ”Ja” svarade jag.  Vi alla gick upp efter ett tag och de tog deras handdukar och la sig där vi var. ”Så bor ni alla i La eller?” Undrade Chad. ”Ja det gör vi” Svarade Sammy. ”Ni då?” Undrade hon. ”New York” Svarade de och Sammy nickade imponerat. Jag hörde min ringsinal på telefonen och jag letade efter den i väskan och såg att det var Justin. Jag ställde mig upp för att gå iväg att svara. ”Hej” Sa jag glatt. ”Hej, hur har ni det?” ”Jätte bra” ”Vad gör ni då?” ”Eh, vi är på stranden” ”Och spelar volley boll med några killar eller?” Jag frös till och tystnade i telefonen. ”Hur vet du det?” ”Folk tar bilder Kelsey, först och främst är du min flickvän, folk vet vem du är, folk vet vem Ashley är, hon är med i en stor tv serie som du vet, Francia har också hållt på med något, självklart kommer folk ta bilder” ”Förlåt, jag bara, eller dom kom och fråga om vi ville spela, och Francia sa ja så jag bara hängde på, det är inte dirrekt som jag gjort något, bara spelat volley boll” ”Okej” Svarade han. ”Har ni gjort något mer med dom?” ”Vi badade och nu ligger de och solar med oss” Sa jag ärligt. ”Skulle inte ni på tjej semester, var det inte därför vi killar inte fick följa med?” ”Justin, inget har hänt eller kommer att hända, sluta vara svartsjuk” Fnittrade jag. Han suckade i telefonen. ”Okej Kelsey, förlåt, jag bara blir orolig” ”Jag vet, jag älskar dig” ”Älskar dig med, och jag kommer ringa om en timme igen bara så du vet” Jag skrattade. ”Jaja Justin” ”Hej då babe” ”Hej då” Fnittrade jag och la på.”Var det Justin?” Undrade Charity och jag nickade. Jag la mig ner på handduken igen. ”Är Justin din kille?” Viskade Nate i mitt öra och jag nickade. ”Synd” Sa han och jag blev genast obekväm igen.

 

1 dag senare:

”Klar?” Undrade Sammy och jag nickade och tog min väska och vi gick ut från hotellrummet. Vi skulle gå och äta middag tillsammans med killarna vi träffade igår vilket jag egentligen inte såg särskilt mycket fram emot men jag hade inte jätte mycket att säga till om. Justin var den personen som var minst glad över det hela då han nästan förbjöd mig att gå ut. När vi kom ner till resturangen på hotellet satt alla andra där och väntade på mig och Sammy. När hon slog sig ner bredvid Chad så insåg jag att det fanns en plats kvar och den var bredvid Nate vilket inte var lika roligt. Dock så hade jag Charity vid min andra sida så det var bättre. Jag satte mig ner och precis då kom servitören med menyer som vi fick kolla igenom. ”Vad ska du ha?” Undrade Nate. ”Eh, jag vet inte” Svarade jag. Till slut så bestämde jag mig för en enkel sallad. Ashley gjorde som mig och nästan alla andra tog pizza, vi var ju faktiskt i Italien. Det dröjde ganska länge innan maten kom och Charity satt och babblade på med Francia. ”Så, har du bott i La hela ditt liv?” Undrade Nate. Jag nickade. ”Ja” ”Har du gått ur skolan eller har du sommarlov?” ”Jag har gått ut skolan, jag gjorde det i år” Han nickade. ”Så du är nitton?” ”Arton, men jag fyller nitton” Han nickade. ”Då är du ett år yngre än mig” Jag nickade. ”Okej” Som tur var kom maten just då så det inte behövde bli ännu mer pinsamt.  När klockan hade blivit tio så lämnade vi resturangen. ”Vi kanske ses imorgon” Killarna skulle åt det andra hållet där rummena låg. Zac kramade Francia och sen så började alla krama alla. ”Vi ses” Nate kom fram till mig och kramade mig. ”Sov gott Kelsey” Han kysste min kind och jag nickade obekvämt.

 

*

Jag vaknade av att solen sken in i rummet, trött som jag var så låg jag kvar men jag var verkligen tvungen att ta en dusch. Jag sträckte på mig och tog med mig kläder och en handduk in till badrummet. Även fast jag älskade att vara här i Italien så kunde jag inte låta bli att längta till i övermorgon då vi skulle hem, jag skulle hem till min Justin och min Sophie. Så underbart. Jag ställde mig i duschen och lät de varma härliga vattnet rinna ner över min kropp. Justin tyckte om när jag solade för att jag tydligen fick en fin brun färg, och jag hade blivit brunare här nere så pass mycket vi solat. Mina bikini linjer syndes ganska tydligt vilket var ett tecken på att jag faktiskt blivit lite brunare. Jag log åt tanken att Justin skulle märka att jag blivit brunare, ugh vad jag saknade honom. Jag ville vara hos honom eller så skulle han vara här. Efter ett tag insåg jag att jag stått alldeles för länge i duschen så jag klev ur. Jag torkade mig och virade sedan in handduken i håret och klädde på mig min bikini med shorts och ett linne under. Flaskan med bodylotion stod vid handfatet så jag passade även på att smörja in mig. När jag öppnade badrumsdörren kände jag hur kallt det var att gå ut. Charity, Sammy, Francia och Ashley satt på min säng och kollade på mig. ”Vad?” Frågade jag oroligt. ”Sätt dig ner” ”Vad har hänt, inget har hänt Sophie va? Har något hänt Justin?” ”Lugna ner dig Kelsey” ”Ja det är om Justin, det är över hela nyheterna, Justin har…”

Fortsättning följer... ;)

Kommentera!! Har en liten fråga också, om ni skulle vilja läsa en fortsättning på en av mina noveller, vilken hade de varit? :) (nyfiken haha)

 


Kapitel idag!!