HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

...

får se när nästa kapitel kommer, förmodligen imorgon.
Tror det är typ tre kapitel kvar sen får jag se vad som händer om jag fortsätter eller inte. Vet att jag sa att jag skulle det men har tappat suget lite nu, plus så är det super tråkigt att skriva när folk inte kommenterar, jag hatar att tjata och jag har aldrig sagt att ni måste kommentera för att ni ska få nästa kapitel, för jag vill inte tvinga er. Det betyder så sjukt mycket när man läser era kommentarer men samtidigt sitter man på spänn och väntar på dom. Jag blev faktiskt ganska besviken när jag kom hem, det är många som läser så jag förstår inte, jag hade mer kommentarer på min förra novell och då hade jag mindre läsare.

Som sagt, 3 kapitel kvar sen får jag se vad som händer.

loveu.


   Postat av: Amanda (A.B)

Hoppas du fortsätter, jag älskar verkligen ditt sätt, när du skriver, man lever sig in i novellen, du har bra fantasier, det finns inte ord på hur mycket jag älskar dina noveller och hela din blogg <3

Sen kanske det är så att de som inte kommenterar, de kanske inte vet vad det ska
Skriva, men egentligen tror jag du skulle bli glad även om de bara stod sjukt bra elr något liknande ❤

Jag förstår precis hur det känns när det inte är många som skriver kommentarer ❤

Men snälla sluta inte, din novell är en av
Mina favoriter, det får en att le, gråta, bli funderas men allt är på ett positivt sett, om du kunde se mitt ansikts utryck varje gång jag ser att du lagt upp ett nytt kapitel, jag kan säga det att jag sitter o ler som ett fån, o det är nästan så att man ska börja gråta, jag vet det låter konstigt men det är sant ❤

Men glöm inte du skriver fantastiskt bra, och jag kommer alltid att älska din blogg ❤


      Datum: 2013-07-28 Tid: 17:57:50 URL: http://biebzstoory.blogg.se

   Postat av: :)

jag ska börja kommentera varje kapitel du lägger upp , du skriker jätte bra vill nt att den tar slut , lovar att jag kommenterar varje kapitel :)


      Datum: 2013-07-28 Tid: 20:00:50

   Postat av: Linnea

Asså du får inte sluta skriva du är super duktigt och jag älskar dina noveller och blir typ super lycklig när jag ser ett nytt kapitel !! Men samtidigt vet jag lixsom inte vad jag ska kommentera för jag läser fler bloggar och oftast så kommenterar man bra och sånna saker ( missförstå mig inte tycker du är super duktigt ) och alla vill ju att man ska kommentera och om man skriver samma sak eller nästan sammasak till alla så känns det som om kommentaren inte är speciell eftersom man kommenterar oftas det efter varje kapitel och jag förstår att du vill ha dina läsares åsikter och vad dom tycker och jag tycker du är jätte duktigt som jag säkert sagt tre gånger redan men att skriva det efter typ varje gångna eller något liknande så känns det som det bara är en helt vanlig kommentar istället för en kommentar som lixsom betyder något :P det här belv säkert värdens konstigaste och dummaste kommentar ever och du förstår säkert inte ens hälften men det jag ville säga med den här långa kommentaren är att du är bad ass på att skriva och att du inte ska sluta med det :)


      Datum: 2013-07-28 Tid: 22:34:40

   Postat av: Agi

Snälla sluta inte skriva!! Jag vet inte hur det känns att ha en blogg och aldrig få så många kommentarer som man egentligen kanske borde få och jag ska vara ärlig jag har inte kommenterat på varje kapitel men jag uppskattar varje kapitel till max och jag älskar verkligen din blogg. Dina noveller är precis som Mybieberdrug var, de får mig på bra humör :D Du skriver så himla bra som de flesta novellerna att jag verkligen lever mig in i rollerna. När Justin gör något dumt så blir jag så himla frustrerad och längtar extremt mycket till nästa kapitel. Du fattar säkert inte vad jag försöker komma fram till vilket inte jag heller gör hehe men jag vill verkligen inte att du slutar skriva, du är jätte duktig :D Jag ska börja kommentera på VARJE kapitel och vara noga med vad jag tycker, allt för att du inte ska sluta!


      Datum: 2013-07-29 Tid: 18:47:32

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback