HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 54 - you will be my wife somday

 
Last Chapter:
Jag drog på mig mina jeansshorts och han sina. Han tog också med sig sin keps som han aldrig kan vara utan så klart. Vi gick hand i hand runt i sanden och jag var så himla lycklig. Justin stannade upp oss och kupade min kind med sin hand och kysste mig passionerat. "Fan vad jag älskar dig" Mumlade han mot mina läppar. "Jag älskar dig med Justin" Innan jag hann reagera så hade han släng upp mig i hans famn och han sprang ut med mig i vattnet. "NEJ JUSTIN" skrattade jag och tillslut släppte han ner mig och mina shorts var genomblöta. Jag jagade honom men eftersom han är typ dubbelt så snabbare än mig fick jag inte tag på honom. "Kom bara och kyss mig" Klagade han och jag fnissade och sprang in i hans famn och tryckte mina läppar mot hans.
 
 
"Babe är du klar snart?" "Ja, vänta lite" Jag stängde av duschen och torkade snabbt mig och virade in mig i handduken. Dörren låste jag upp åt Justin som kom in i badrummet som var helt dimmigt. Han stog fortfarande i sin handduk runt höfterna. "Vad ska jag ha på mig?" Jag fnissade för mig själv. "Ta bara något" Flinade jag. "Hjälp mig" Klagade han och jag skrattade. "Visst" Vi gick ut ur badrummet och hela hans väskor med kläder låg överallt. "Justin" Klagade jag. "Förlåt, men jag hade panik"  Jag skrattade åt honom och jag började dra upp lite kläder som låg överallt för att kolla vad han hade. "Här den här är snygg" Jag gav honom en vid tröja. "Något under?" "Nej för mig, men mina kära bröder skulle nog slå ihjäl dig så ja" Jag kastade ett vitt linne på honom medans jag letade efter ett par byxor. "Dom här" Log jag och gav honom ett par mörk gröna i nyansen grått. Justin nickade och han vände sig om och släppte handduken ner på golvet. "Justin" klagade jag och jag vände mig också om. Jag kunde höra han skratta för sig själv. Jag gick mot min väska och hämtade underkläder sen så tog jag ut klänningen jag skulle ha på mig ur garderoben.
 
Jag gick in till andra rummet och bytte om då jag inte kände mig bekväm, även fast han ville att jag skulle göra det, jag med men jag tyckte fortfarande det var pinsamt. Min blåa klänning satt perfekt och jag kollade nöjt i spegeln. "Wow, varför är du så fin?" "Jag är tärna"  Justin himlade med ögonen och kysste mig mjukt. "Du är i alla fall väldigt vacker" Jag log stort. "Tack" Som alltid så blev jag generad så jag böjde mig ner och tog upp hårfönen för att föna mitt hår. Det var inte super blött så det gick ganska fort. "Justin" Han nickade och vände sig om. "Ha inte keps på dig snälla, ditt hår är jätte fint" Jag försökte le så gulligt mot honom som möjligt. "Okej" Log han. Jag fick ett stort leende på läpparna och gick in i badrummet för att sminka mig och platta håret. "Sätter du på kläder på Soph?" Frågade jag. "Visst" Han hade verkligen problem med att göra det så han skulle väl inte bli klar på ett tag så jag fick det rätt lugnt när jag skulle sminka mig. "Kelsey den vill inte på" Jag skrattade när jag gick ut till honom och han hade inte ens fått på henne strumpbyxorna. Jag tog på henne kläderna som hon skulle ha på sig och gav henne sedan till Justin så jag kunde fortsätta att fixa mig.
 
Jag gick armkrog med Lucas på gången fram till Brian som såg super nervös ut. Vi spererades och Lucas gick till Brian och jag ställde mig bakom Ashley. Det var en tärna till innan Alison kom ut och jag kunde se att båda hade tårar i ögonen. Hon var så vacker. Alisons pappa kysste henne på kinden och hon gick fram till Brian och de tog varandras händer. Det var ett vanligt bröllop förutom att det var på stranden. Jag kikade på Justin nästan hela tiden och han log stort åt mig med Sophie i sitt knä som faktiskt var tyst vilket var skönt. De läste deras löften och prästen fortsatte att prata. "Du får nu kyssa bruden" Jag log stort när Brian böjde sig ner och kysste Alison. De gick tillsamans hand i hand när publiken kastade ris på dom. Efter brölloppet grattade alla dom, det blev fotografering och så vidare. Jag kände någons armar runt min kropp bakifrån och jag skrattade till och förstod att det var Justin. Jag vände mig om och la armarna på hans axlar och kysste honom. "Du är så fin" Jag fnissade och kysste honom igen. "Vad tyckte du om bröllopet?" "Det var jätte fint, men vårat kommer vara finare" Det sista viskade han i mitt öra och jag blev helt varm i kroppen och begravde mitt ansikte på hans bröst.
 
Han kramade om mig. "Du kommer bli min fru någon dag, jag lovar dig" Jag kysste hans kind och nickade. "Kom" Jag tog hans hand och gick bort till alla andra som hade börjat att dansa till musiken. Alla dansade runt i en ring och sjöng och allt var bara perfekt. Alison och hennes pappa hade dansat, Brian och Alison hade dansat. Justin och Lucas gjorde "masken" och alla hade tjoat. Det var en perfekt kväll och jag satt trött i Justins knä. Sophie sov hos Alisons mamma eftersom hon redan hade gått och lagt sig och då tog hon också med sig Sophie. "Vill du gå och lägga dig?" Undrade Justin. Jag nickade och gäspade stort. "Kom" Han bärde mig i brudstil och jag fnissade när jag sa hej då till alla. Han bärde mig ända upp till hotellrummet, dock tog vi ju hissen. "Du kan släppa ner mig nu" Han gjorde inte som jag sa utan la mig i sängen när vi kom in i stället och la sig över mig fast han tog stöd med armbågarna. Han kysste mig mjukt. "Imorgon när vi åker hem, får jag sova hos dig då?" Fnittrade jag och kände hur pinsamt det var att fråga. Han skakade på huvudet och nu blev det ännu mer pinsamt. "Jag skulle jätte gärna vilja, men jag har en överaskning till dig, så jag måste upp tidigt och du får inte vara hemma hos mig förns en limo hämtar dig och släpper av dig hos mig" Jag kollade fundersamt på honom. "Vad har du nu hittat på?" "Jag bara tycker att jag är skyldig dig den saken"
 
Vad tror ni att det är han känner sig skyldig för? GISSA :D då kommer kapitlet snabbare ;)))
 
OBS går inte kommentera detta kapitel tydligen, jag har ingen aning om varför tyvärr :(
Trackback