HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 60 - Are you drunk?

Last Chapter
"Hur går det med sixpacket, lite svettigt?" Skrattade Ryan. "Åh du menar det här?" Jag drog upp tröjan och de skrattade och vi fortsatte spela. Vi höll inte räkningen utan bara spelade. Efter ett tag var vi verkligen alla super trötta och det började mörkna. Jag och alfredo tyckte vi vann men dom tyckte ju att dom vann så vi kom inte riktigt fram till ett bra resultat. Vi satte oss ner på några bänkar. "Kelsey verkar ju bra för dig i alla fall" Log Ryan. Jag nickade. "Du anar inte" "Er då?, några flickvänner?" Var jag nyfiken på. De båda kollade på varandra och flina. "Jasså" Skrattade jag. "Någon jag känner?" Undrade jag. De skakade på huvudena. "Min flickvän är ett år yngre hon går på stratford high, hon flyttade hit för typ lite mer än ett år sedan" "Och min bor i Toronto" Jag nickade. "Najs" "Men vi kanske kan ses imorgon vi ska stanna här i några dagar till?" Föreslog jag och de nickade. "Trevligt att ha dig tillbaka bro"
 
 
 
Kelseys perspektiv, några dagar senare:
För första gången i Stratford så vaknade jag innan Justin. Jag låg fortfarande med mitt huvud på hans bröst och det kändes som ingen utav oss hade rört oss på natten, våra ben var in slingrade i varandra och hans arm låg runt mig och hans hand på min höft. Mina fingrar började jag dra på Justins bröst försiktigt och drog de längs hans tatueringar. Eftersom han inte vaknade kysste jag honom på kind benet, bakom örat och ner till halsen. Han ryste till och jag inspekterade honom när hans ögon sakta fall upp och kollade på mig. "God morgon" Flinade han. "Godmorgon" Jag kysste hans läppar mjukt och han drog min kropp så jag var över honom. Jag rullade runt mig själv på Justin så jag kunde kliva ner för sängen på hans sida och gick sen för att hämta Sophie som låg vaken men inte hade gjort ett ljud ifrån sig. När jag satte mig i sängen igen kröp Justin upp brevid mig men han la sig med sitt huvud vid min höft eftersom jag satt upp med Sophie. "Justin, jag är hungrig, kan vi inte gå och äta frukost?" Frågade jag. "Visst" han kysste min kind och ställde sig upp och drog på sig ett par mjukisbyxor över sina kalsonger. jag gav honom Sophie så han kunde sätta på henne kläder och byta blöja medans jag satte på mig kläder. När vi kom ner på nedervåningen så satt de andra och åt frukost redan. "Godmorgon" Log Jermey. "Godmorgon" Svarade jag. "Föresten Justin, jag och Erin snackade, eftersom det är eran sista dag här, skulle det inte vara kul om vi grillade lite och bjuder hit Bruce, Diane, Pattie och alla de andra" "Det blir bra" Svarade Justin lätt.
 
*
 
Vi satt på Jermey och Erins veranda med de som var här vilket var, Ryan & Chaz med deras familjer, Bruce, Diane och Pattie och självklart Kenny och Alfredo. Klockan var två på eftermiddagen vilket betydde att vi var tvugna att åka om några timmar. Min plats var som vanligt i Justins knä men nu när Jermey började ställa fram maten så flyttade jag mig. Vi satt runt ett stort bord och alla pratade och skrattade. Det var verkligen kul och det skulle bli tråkigt att åka här i från. Maten var super god och det instämde nog alla på. "Justin, vad ska ni hitta på i La nu när ni åker hem?" Undrade Ryans pappa. "Jag har ganska många intervjuver, sen någon musikvideo och ja lite sånt" Han nickade. "Är det någon mer turne?" "Det är inte klart, det blir förmodligen så att vi bokar in några datum i Australien och Nya Zeeland eftersom jag inte varit där och sen får vi helt enkelt se" Det där visste jag inte om men jag höll mig tyst. Maten blev snabbt avdukad och jag hängde på de andra ut på gräsmattan. "Kelsey Kom" ropade Jazzy från studsmattan och jag skrattade och  sprang fram till henne. Jag klev upp med henne på studsmattan och jag höll hennes händer medans vi stutsade upp och ner. Vi både märkte att vi sjönk ner med och Justin var på studsmattan. "Nej Juju du förstör" Jag skrattade åt Jazzy. "Jag skulle bara hälsa på mina prinsessor, men jag går väl ner igen då" Han kysste mig snabbt och Jazzy på kinden och hoppade sedan ner.
Det var dags för oss att åka och just nu togs många kort med alla olika grupp indelningar till fotona. Efter en halvtimme så var folk nöjda och vi började säga hejdå. Man såg på Justin att det var tungt för honom. Han var verkligen inte glad. Det värsta av allt var att se honom säga hejdå till sina syskon, han såg verkligen plågad ut. Pattie skulle med oss hem så hon, jag, Justin, Alfredo och Kenny satt snart i bilen och var på väg till flygplatsen.
 
 
1 månad senare, Justins perspektiv:
 Jag kunde sitta och titta på Sophie medans hon sov hur länge som helst, lika så hennes mamma som vägrade svara i sin telefon. Klockan hade slagit midnatt och hon hade inte hört av sig på två timmar. Hon skulle till Sammy på någon tjejkväll sen skulle hon komma över hit för att hon skulle sova över, det gör hon för det mesta här nu. Hon åker hem nästan varje dag till sig och är där ett tag men hon kommer alltid över och sover här. Tiden hade gått fort, jag hade hunnit med mycket, en musikvideo, en gala, och massvis med intervjuver men ändå så hade jag och Kelsey mycket tid för varandra. Hon hade släppt en del också, den senaste månaden har vi haft sex några gånger och hon verkar gilla det då hon också bett om det. Soph hade började krypa för två veckor sedan, hon växte verkligen hela tiden. Jag stängde försiktigt dörren till Sophies rum och gick in i mitt. Jag var trött men jag var tvungen att hålla mig vaken vilket jag skulle, men i sängen. Eftersom klockan ändå var så pass mycket gjorde jag mig redo för sängen. När jag klev ut ur badrummet kunde jag höra hur min dörr öppnades. Äntligen. Jag satte mig ner i sängen och väntade på att hon skulle komma upp men jag visste inte vad hon höll på med i trappan för hon var verkligen inte tyst, hon visste väl att Sophie låg och sov? Klockan var ju över tolv!
 
"Justin" Jag suckade för mig själv. "Schh" Hyschade jag henne och hon kom in fnittrande i mitt sovrum. Va? "Hej" Fnittrade hon och kom fram till sängen då jag såg hennes klädsel. "Vad har du på dig, skulle ni inte bara på tjej kväll?" "Joo, tycker du inte om den?" "Jo du är sexig, men det är väl lite vågat?" Hon fnittrade igen och kollade nonchalant bort. "Vänta" Sa jag. Fnittrandet, kläderna, dunsandet i trappan... "Kelsey, är du full?" Hon kollade på mig och bet sig i läppen. "Nope" Svarade hon och skratta. "Du har aldrig varit full förut, hur hände det här?" hon rykte på axlarna och fnittrade. "Kelsey på riktigt kom hit" "Yes sir" Jag himlade med ögonen åt henne och hon satte sig på min sängkant. "Har ni varit hos Sammy hela tiden?" Hon rykte på sina axlar. "Kelsey berätta för mig!" "Vi var det, sen så gick vi ut" "Till?" "En klubb" Fnittrade hon. Jag skakade på huvudet. "Varför sa du inget, och varför svarade du inte på mina samtal eller mina sms" "Jag pratade ju med dig vid tio Justin, vi behöver inte prata hela tiden" Jag himlade med ögonen. Hon var helt borta. "Lägg dig Kelsey, vi får snacka imorgon" Hon ställde sig upp och la armarna i kors. "Vad?" Frågade jag och hon ryckte återigen på axlarna och knäppte upp sina shorts och hon kollade på mig medans hon gjorde det och bet sig i sin läpp. Hon var väldigt distraherande. Hon tog tag om kanten på sitt spets linne och drog upp det så hon endast stog i underkläder. Hon knäppte upp sin bh och lät den falla till golvet.
 
Jag svalde. Hon bet sig om läppen igen och gick sakta fram mot sängen och gick upp vid fotändan. Hon kröp upp mot mig på alla fyra och jag började förstå vart hon ville komma, men jag tänkte inte göra något när hon var full. "Babe" Började hon och drog av mig täcket och gränslade mig. Jag fick verkligen koncentrera mig på att kolla i hennes ögon. "Jag har en sak att berätta" Började hon. "Jaha, vadå?" "Sammy fyller 22 om fyra dagar" "Jasså..?" "Ja och hon har bjudit med mig till Italien, i Euroooopa" Jag kollade storögt mot henne. "Kommer inte på frågan Kelsey, kommer du ihåg att du har ett barn" "Och det barnet har en pappa också, snälla" Hon började kyssa min hals och började gå neråt. "Kelsey sluta. Jag tänker inte göra något när du är full, ta en tröja ur garderoben så sover vi, klockan är mycket" "Men Justin, vi kan ha lite kul nu, imorgon och sen så åker jag till italien och när jag kommer tillbaka då kan vi ha lite mer kul och göra vad du vill, föresten är jag arton år Justin, jag får åka utomlands om jag vill" Jag himlade med ögonen åt henne. "Vi pratar imorgon Kelsey, jag orkar inte nu" "Ugghhh" Suckade hon och tippade över på hennes sida. "Justin allt snurrar" Klagade hon. Jag skulle verkligen inte få sova inatt.
 
Kommentera!


   Postat av: cici

sjukt bra :)


      Datum: 2013-06-23 Tid: 18:38:00

   Postat av: Celebnovell

OMG så himla bra! :O♥


      Datum: 2013-06-23 Tid: 19:21:07 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: klara

OMG SJUKT BRA!! VILL HA MER OCH MER , SNÄLLA SKRIV MEER!!


      Datum: 2013-06-23 Tid: 21:18:47

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-06-23 Tid: 21:24:22

   Postat av: Anonym

Mer


      Datum: 2013-06-23 Tid: 22:16:03

   Postat av: Kelly

Så bra kapitel!


      Datum: 2013-06-24 Tid: 09:27:38

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback