HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 61 - Oh god

 
 
Last Chapter:
"Jag har en sak att berätta" Började hon. "Jaha, vadå?" "Sammy fyller 22 om fyra dagar" "Jasså..?" "Ja och hon har bjudit med mig till Italien, i Euroooopa" Jag kollade storögt mot henne. "Kommer inte på frågan Kelsey, kommer du ihåg att du har ett barn" "Och det barnet har en pappa också, snälla" Hon började kyssa min hals och började gå neråt. "Kelsey sluta. Jag tänker inte göra något när du är full, ta en tröja ur garderoben så sover vi, klockan är mycket" "Men Justin, vi kan ha lite kul nu, imorgon och sen så åker jag till italien och när jag kommer tillbaka då kan vi ha lite mer kul och göra vad du vill, föresten är jag arton år Justin, jag får åka utomlands om jag vill" Jag himlade med ögonen åt henne. "Vi pratar imorgon Kelsey, jag orkar inte nu" "Ugghhh" Suckade hon och tippade över på hennes sida. "Justin allt snurrar" Klagade hon. Jag skulle verkligen inte få sova inatt.
 
 
Kelseys Perspektiv:
Jag vaknade med en obeskrvlig huvudvärk. Snabbt märkte jag att Justin inte låg brevid mig. Han brukade alltid väcka mig, alltid. Jag satte mig upp och det dunkade något fruktansvärt i mitt huvud, jag kollade efter någon lapp som kanske Justin hade lämnat men ingenting. Försiktigt började jag minnas lite av gårdagen, klubben, vi gick ju till en klubb, herre gud. Har jag gjort något? Så fort jag ställde mig upp ur sängen så blev jag jätte yr och mitt huvud dunkade verkligen. Varför låg jag bara i trosor för? Jag mindes ingenting. Det gick snabbt för mig att hitta en av Justins tröjor. I stället för en tshirt så satte jag på mig en munktröja. Jag samlade mod och öppnade sakta och tyst Justins sovrums dörr. Jag kunde höra att tvn var på där nere så jag gick ner och jag såg honom sitta och kolla på tv. Jag vågade inte kliva in men han hade inte sett mig så jag gjorde det ändå och satte mig vid änden av soffan på andra sidan. Han kollade upp mot mig. "Hej" Sa han och log smått. "Är du arg, har jag gjort något?" Justin log smått. "Snälla säg något" "Tja, att du kom in dunsandes och var väldigt hödljudd när Soph sov, att du kallade mig sir och var väldigt fnittrig av dig, att du typ strippade framför mig tills du bara hade dina trosor på dig, att du kröp så till mig på alla fyra och försökte muta mig med att ha sex för att du skulle få åka till Italien i Eurooopa, att du inte kunde sova för att allt snurrade, att du var tvungen att ha papper som var blött i vattnet på din panna hela tiden, att det vart jätte varmt så jag fick öppna fönstret och stänga det när du klagade att det var kallt, så nae inte mycket" Flinade han.
 
Jag tog mina händer för ansiktet och la mig ner med ansiktet ner i soffan. Justin skrattade åt mig.  "Älskling det är lugnt jag är inte arg" "Varför väckte du mig inte då? du gör alltid det. Jag vart livrädd" Jag pratade ner i soffan så jag var inte säker på att han hörde. "Kelsey" suckade han och jag kände hur någon drog i mina armar och sen satte mig upp. Han drog mig sedan upp i hans knä. "Jag älskar dig och jag kan inte bli arg bara för att du var lite påverkad. Det var ganska gulligt faktiskt men det hade varlit lite gulligare om du hade hört av dig." "Förlåt, jag var inte riktigt vid medvetandet" Han skrattade åt mig och jag borrade ner mitt ansikte i hans bröst. "Förlåt" "Säg inte förlåt babe, det är okej, jag ville bara att du skulle få sova ut" Hon nickade. "Jag antar att du vill ha vatten? och mat, pizza kanske?" Flinade han. Jag nickade. Klockan var över tolv så jag hade verkligen sovit ut. "Den är redan påväg jag antog att du skulle känna såhär" Flinade han. "Jag går och hämtar vatten" Han kysste min panna och jag drog en filt över min kropp. Han kom med en tillbringare vatten och ett vatten glas. "Drick" Sa han och jag nickade och tog glaset och lutade mig tillbaka. Det plingade på dörren och Justin gick för att öppna. Det var pizza budet. När jag kände lukten så började magen kurra. Justin log stort när han kom in och la den på bordet. Han delade upp den och vi började äta på den. "Sover Sophie?" Han nickade. Hon vaknade vid sex så jag var uppe med henne ett tag och vid tio så somnade hon igen och jag kunde inte somna om då. "Herre gud förlåt" Han skakade bara på huvudet. "Förresten, om du fortfarande vill, så kan du åka till Italien"
 
2 dagar senare
 
imageimage
 
Det var paparazzis över allt när vi försökte gå igenom flygplatsen. Jag hade talat om för Justin att det inte skulle vara en bra ide att han följde med för just precis det här skulle hända. Det knuffades och det blixtrade till vid mitt ansikte hela tiden. Jag höll fast i Justins arm ganska hårt, jag tyckte inte om det här. Varför kan dom inte lämna honom ifred? "Ni måste backa, ge dom utrymme" En vakt sa till paparzziserna. När Justin och de andra som var med inte kom fram längre så började jag bli ledsen. "Kan ni snälla gå, jag ska säga hej då till min flickvän och jag skulle gärna vilja göra det privat" Justin var arg på pazen och Kenny, Moshe försökte trycka i väg dom. Justin drog iväg mig och vi gick bakom något hörn. "Förlåt" "Justin sluta" "Jag vet att du hatar det här och jag bara-" "Sluta" Sa jag igen och han nickade. "Jag älskar dig" han kysste mig mjukt. "Och jag dig" Han drog in mig i en kram. "Jag kommer sakna dig men det är bara för fem dagar och sen kommer du hem till mig igen" Jag nickade mot hans axel. "Ha det jätte kul, och ring mig" Jag nickade igen. "Vi kan prata på face time också, så kan du se Soph" Jag nickade igen. Han kysste mig i gen och vi gick tillbaka till det galna igen. Jag såg tjejerna på "andra sidan" de hade redan gått igenom med sina biljetter. Justin kysste mig en sista gång innan jag gick mot tjejerna. Vi vinkade till vi som hade våra pojkvänner med oss och våra vänner.
 
Det dröjde inte länge förns vi var på planet. Det var Justin som hade bokat första klass och lite för många platser vilket gjorde att jag kunde lägga mig ner på två. Det var en lång flygning som väntade oss men jag kunde inte sluta tänka på Justin och Sophie. Jag saknade dom redan och jag undrade hur Justin skulle klara allt, jag visste att han skulle göra det, självklart. Han är bäst.
Italien var varmt och det var mitt på dagen här. Vi hade precis checkat in på vårat hotell och vi gick mot stranden. "Åh det är så underbart här" kommenterade jag. "Verkligen" Sa Francia uppstelt. Vi alla tog av oss våra sandaler när vi nådde stranden. Vi gick dirrekt ner och kände på vattnet. Det var hur skönt som helst så vi la ut våra handdukar och jag drog av mig mitt linne och mina shorts så jag bara hade bikinin. Vi sprang ner i vattnet och skrattade. Det var jag, Sammy, Francia, Charity, Ashleyb och Laura som var här. Det dröjde inte länge förns vi låg på våra handdukar och solade i stället. "Så, var Carlos ledsen att han inte får fira din födelsedag med dig?" Undrade jag och la mig samtidigt på mage för att sola ryggen. "Ja självklart, men vi firade igår" Fnissade hon. "Ett hett födelsedags sex förstår jag" Flinade Ashley och jag skrattade. "Föresten jag hörde från Ryan vad du hade gjort när du kom hem till Justin för några dagar sedan." Flinade Ashley åt mig. "Va, sa han det?" Jag skämdes ihjäl. "Jag ska döda honom" Ashley skrattade. "Vad gjorde du?" Ville Sammy veta. "Inget" Sa jag och jag visste hur röda mina kinder var just nu. "Hej tjejer" Jag vände mig om och såg fem killar som stog i deras badbrallor och en höll i en volley boll. "Vill ni spela?"
 
Sååååå.
Detta är tidinställt på grund av att jag ska på bråvalla festivalen imorgon!!! Den håller på tills på lördag så det kommer inte komma något kapitel på grund av att jag inte är hemma. Någon som ska dit? :)
 
Kommentera!! :D


   Postat av: Anonym

Ååå! Så bra! :D


      Datum: 2013-06-26 Tid: 19:45:29

   Postat av: Anna

Super bra!!! :)


      Datum: 2013-06-26 Tid: 20:42:53

   Postat av: Celebnovell

Känner på mig att något dåligt kommer hända på resan. :S


      Datum: 2013-06-26 Tid: 21:11:40 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anna

Jätte bra! Är du inresserad av ett länkbyte? :)
http://storiesofbeliebers.blogg.se/


      Datum: 2013-06-26 Tid: 21:57:49 URL: http://storiesofbeliebers.blogg.se/

   Postat av: Linnea

Mina kusiner ska dit!! Grymt bra noveller älskar denna och dina tidigare! :)


      Datum: 2013-06-26 Tid: 22:13:39 URL: http://linnealachonius.blogg.se

   Postat av: Anonym

Meeeeeeereeeeeeeer


      Datum: 2013-06-26 Tid: 23:21:49

   Postat av: Anonym

Jätte bra!!


      Datum: 2013-06-27 Tid: 05:24:43

   Postat av: Anonym

sjukt bar <3


      Datum: 2013-06-27 Tid: 16:59:43 URL: http://biebzstoory.blogg.se/2013/june/

   Postat av: Anonym

bra menar jag sorry ;)


      Datum: 2013-06-27 Tid: 17:00:06 URL: http://biebzstoory.blogg.se/2013/june/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback