HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 24 - Thank you Justin

Last Chapter:
"Grattis föresten" Jag nickae. "Tack". "Tårtan är klar Kels, så hugg in" Sa Brian. Jag log stort och satte mig vid köksbordet. Jag skivade upp en bit till mig själv medans Alison tog kort också. "Alison här" Brian gav mig ett kuvert och jag rynkade på pannan och öppnade det. Jag insåg var det var. Det var uppgifter till banken av mamma och pappas pengar jag fått ärva. "Åh tack" Log jag. Jag var nu arton och fick ta del av de pengarna som var sparade. Det var skönt för jag visste att det var en rejäl summa. Min mobil plingade till och jag drog upp den ur byxorna.
 
Från Justin Bieber
Till Kelsey Hastings
Oups glömde säga en sak, kolla under ditt skrivbord bakom din geografi bok, det väntar något där. Fy på dig som även glömde lämna in skolans böcker, inte bra Kelsey ;). Haha. Men ringer dig sen!
 
 
 
Justins Perspektiv:
Jag skickade Kels smset med ett leende på läpparna. Jag hoppade till när någon öppnade dörren till bussen, vi skulle väl åka nu?. Jag suckade och vände mig om och fick se Anna. "Vad?" Frågade jag. "Jag tänkte att vi kunde ha lite kul medans vi åker till Boston. "Jag orkar inte, gå tillbaka till din buss" Suckade jag. Jag kände hur bussen började röra på sig och jag suckade högt. "Upps" Sa hon och försökte låta oskyldig. Jag suckade åt henne. "Du vet att du inte kan säga nej till mig Justin" Hon kom närmare och drog sitt pekfinger över min läppar. Jag kände hur hon började knäppa upp mina byxor och jag suckade åt mig själv. Jag tog tag om hennes ben så de slingrades runt mina höfter och bärde in henne till sovrummet. Hon skratta till. "Jag visst väl" "Bara tyst" sa jag och drog av mig min tshirt innan jag började kyssa hennes hals. Jag hatade mig själv för att jag aldrig kunde stå emot. Jag och Anna hade hållt på nu när turnen började, vi höll också på my world tour 2.0.
 
Efter sexet så la hon sig på mitt bröst. Jag suckade och satte mig upp så hon åkte ner med huvudet i sängen. "Varför kan vi inte mysa någon gång, varför bara sex?" Frågade hon. "för det är det ända jag vill ha. Klä på dig" Suckade jag. "Kom igen Justin" Suckade hon. Jag skakade på huvudet och ställde mig upp ur sängen och drog på mig nya kalsonger samtidigt som telefonen ringde. Jag log lite smått när det var Kelsey. "Jag måste ta det här, klä på dig." Suckade jag. "Japp" Svarade jag. "Tack tack tack Justin de är hur fina som helst" Jag skrocka till. "Jag har ju stil" Hon skratta. "Tack så mycket verkligen, det måste kostat en förmögenhet" "Nej då, jag är ju Justin Bieber du vet" Skämtade jag. "Ha-ha" Sa hon bara. Jag log smått. "Så har du en bra födelsedag?" Frågade jag. "Japp, jätte bra, jag åt nyss tårta" Jag skratta åt henne. "Var den god då?" skratta jag. "Ohja" Jag skratta igen. "Vad gör du då?" Frågade hon. Jag log smått. "Åker buss" "Jaha, vart då?" "Boston" Svarade jag. Det blev lite tyst i telefonen. "Kan du vänta lite?" Frågade jag. "Visst" Svarade hon. Jag la ner telefonen på bordet och gick in i sovrummet där Anna faktiskt börjat klä på sig. Jag drog på mig Jeans och en tshirt. "Vem pratar du med?" Frågade hon. "Kelsey" Sa jag och gick ut ur rummet och gick till telefonen igen.
 
"Så, jag är tillbaka" "Vad gjorde du?" Frågade hon nyfiket. Jag skratta till. "Jag satte på mig byxor och tröja eftersom jag bara var i kalsonger" Hon svara inte i telefonen. Hon rodnade säkert. Jag skrattade till. "Åh" Sa hon till slut. Jag skratta igen. "Vilka är där på din födelsedag då?" Frågade jag. "Brian, Lucas, ,Alison och Alex" "Alex?" Undrade jag. "Lucas kompis" Svarade hon.  "Aha, vad gör han där på din födelsedag?" Frågade jag förvirrat. "Jag vet inte, han kom hit för att träffa Lucas sen bad de han stanna eller nåt" Jag nickade men insåg då att hon inte kunde se det. "Jaha" Svarade jag. "Har du konsert imorgon i Boston eller?" Frågade hon. "Jajemen" Log jag.  Jag kände hur bussen stannade. "Kelsey, bussen har stannat, jag måste gå för vi är framme" "Okej" Svarade hon. "Vi hörs okej?" "Japp" "Hejdå," "Hejdå Justin"  "Vad länge du skulle prata med henne då" Anna kom ut ur rummet. "Vad dårå?" Frågade jag. "undra bara, vem är det liksom" Jag himlade med ögonen åt henne. "Är det din flickvän?" Frågade hon. "Nej, och det spelar ingen roll, kan du sluta vara avundsjuk för det kommer ändå inte bli något mellan oss och det vet du, det ända jag vill är att ha sex och jag trodde du också ville det?" Frågade jag irriterat.
 
"Jag kanske börjar gilla dig smått" Sa hon. Jag suckade. "Ah då får du sluta med det, eller så slutar vi med att ha sex" Jag gick ut ur bussen och jag såg Scooter gåendes mot mig. Han såg inte särskilt glad ut. "Vad?" Frågade jag eftersom jag visste han skulle säga något. "Din mamma berätta" Jag rynkade på pannan. "Att du gjort en gravid" Jag kollade ner i marken. "Ja du ska skämmas Justin för det här är inte bra" Jag suckade. "Inget ska ut i pressen en förstått?, speciellt inte om hon ska ge bort det för adoption" Jag suckade. "Fine" Mumlade jag. Jag kunde inte riktigt fatta varför mamma hade berättat för honom, förstod inte varför det fanns verkligen ingen anledning.
 
Kelseys Perspektiv:
Jag log smått och la på telefonen. Ör hängena som jag lagt ner på skrivbordet tog jag upp i min hand. Jag kunde inte fatta Justin gett de här till mig. De var så vackra, det var sjukt.  Det knackades på dörren och Alison steg in. "Fick du en bra födelsedag?" Frågade hon. "Ja, tack så mycket" Log jag. Hon nickade. "Vem pratade du med?" "Justin" Log jag. "Jaha, vad sa han då?" Frågade hon. "Jag fick de här av honom, jag ville bara tacka honom" Log jag. "Åh herre gud vad fina" Sa hon. Jag nickade. "De är det verkligen" "Hur är det mellan dig och honom då?" Frågade hon. "bättre, vi pratar bra med varandra, och jag blir lite glad av att prata med honom. Det känns som han har förändrats liksom" Hon nickade. "Vad bra" Log hon. Jag nickade glatt. "Jag och Brian går och lägger oss" Jag nickade. Hon kysste min hjässa och jag log smått. Jag la ner örhängena i asken som jag fick de av honom. Det knackade på dörren återigen och jag ledde min blick dit och fann Alex. Jag satte mig mer upp i sängen. "Hej" Sa han. "Hej" log jag. "Får jag komma in?" "Ehm visst" "Förlåt om du inte ville ha mig här eftersom du fyllde år och så" Jag skakade på huvudet. "Det är lugnt, jag lovar" Sa jag kanske lite för snabbt för det lät verkligen inte diskret. Han skratta till. "Vad bra" Jag nickade smått. "Så" Sa han. Jag skrattade nervöst till. Han satte sig ner brevid mig. "Vill du träffa mig imorgon?" Frågade han.
 


   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-03-06 Tid: 19:45:59

   Postat av: Celebnovell

Somethings is på G mellan Kels och Alex ♥♥


      Datum: 2013-03-06 Tid: 20:07:42 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2013-03-06 Tid: 21:08:36

   Postat av: Ellen

Åhh så bra. Hoppas Alex och hon blir tsm :)


      Datum: 2013-03-06 Tid: 21:20:51

   Postat av: Anonym

skit bra men, nej nej nej nej nej alex och kelsey får bara inte bli tsm!


      Datum: 2013-03-06 Tid: 23:52:44

   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2013-03-07 Tid: 00:29:37

   Postat av: Anonym

Whaaaaaat


      Datum: 2013-03-07 Tid: 16:32:01

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback