HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 29 - Sophie Destiny Hastings Bieber

Last Chapter:
 "Hon är så vacker" Sa han. Jag nickade. "Vi gjorde ett ganska bra jobb ändå" Flina jag. Han skratta till. Jag såg hur en tår rann ner från hans kind och han torkade snabbt bort den. Jag log smått. "Är din mamma här?" Frågade jag. Han skakade på huvudet. "Får hon komma?" Frågade han. "Men självklart" Sa jag. Han räckte mig henne och han började smsa, som jag antog var till hans mamma. När han smsat klart flyttade jag på mig i sängen. "Kom" Sa jag och han satte sig brevid mig. "Man kan inte sluta kolla på henne" Sa han. "Jag vet" Sa jag. Hon sov så sött. Jag kunde inte än fatta det. "Justin, vad ska vi döpa henne till?" Frågade jag.
 
 
 
(Samma bild jag vet meeen det passar bra in på detta kapitlet också)
 
 
 
"Jag vet inte" Sa han. "Hmm.." Började jag. "Inte något jätte långt namn?" Undrade Justin. "Det tycker inte jag heller, det kan bli svårt" Justin nickade. "Sophie?" Undrade han. Jag kollade på henne. "Sophie" Jag nickade. "Det blir det" Justin log stort. "Sophie" Sa jag igen och jag gillade det. "Jag tycker hon ska heta, Sophie och sen Destiny i mellan namn" Justin nickade. "Efternamn?" Frågade han. "Hastings Bieber?" Frågade jag. Han nickade. "Sophie Destiny Hastings Bieber" Jag log stort. "Det är säkert fler som vill komma in, ska jag säga till?" Frågade han. "Ja tack" Han ställde sig upp och gick mot dörren och gick ut och kom snart tillbaka med alla efter sig. Dessutom en ung kvinna jag inte kände igen. "Ååååh" Sa Julia och sprang mot mig. Jag skratta. "Säg hej till Sophie" "Åh så söt" Sa hon. Jag log stort. Justin och den unga kvinnan stog lite i bakrunden och jag förstod att det var hans mamma. "Justin" Sa jag. Jag nickade åt honom. Han kom mot mig med hans mamma bakom honom. "Det här är min mamma Pattie, Mamma - Kelsey - Kelsey - Mamma" Jag log. "Det är jätte roligt att få träffa dig" Sa Pattie. Jag log stort. "Detsamma" Sophie fick hoppa runt mellan allas famnar Alison var på väg att ge henne till Patte. "Det behövs inte." Sa hon. "Det är okej" Försäkrade jag.
 
Hon log stort och nickade. Klockan hade blivit sju på morgonen och jag kunde inte fatta att alla var så pigga, själv kände jag att jag behövde sova. Pattie gav henne till Justin. Jag skulle inte få åka hem förns på eftermiddagen då de var tvugna att gå igenom saker med mig. Efter ett tag så gick Julia, Alex, Pattie och Lucas hem till sig. "Ni behöver inte vara kvar" Sa jag till Brian, Alison och Justin. "Jag tror faktiskt vi åker hem och sover, vi har telefonen på, så det är bara att ringa, okej?" Sa Alison. Jag nickade. "Jag klarar mig jag lovar" De nickade och kysste min hjässa och vinkade sedan ett litet hejdå så var det bara Justin kvar i rummet. "Du behöver inte heller vara kvar" Sa jag tröttsamt. "Det är lugnt" Sa han. Jag skratta till. "Jag är trött Justin, men du får väl vara kvar, men jag kommer sova lite" Han nickade. "Jag har koll på sophie" Sa han och hon låg brevid mig i sin lilla säng eller vad man säger att det är. "Okej" Log jag och jag vände mig om och stängde ögonen och föll fort i sömn.
 
Jag öppnade mina ögon och sträckte på mig. Jag låg fortfarande kvar i sjukhussängen, glad att det inte varit en dröm så jag var tvungen att gå igenom samma onda känsla. "Hej" Sa Justin som gick upp med Sophie i famnen. 
Han satte sig brevid mig och gav mig henne. Ellen kom in i rummet. "Hur mår du Kelsey?" Frågade hon. "Jätte bra" Sa jag och log. Hon nickade. "Jag tänkte att vi skulle gå igenom lite saker" Sa hon. Vi nickade. "Så, först blöjbyte" Hon tog Ellen i sina armar och la henne på skötbordet och jag och Justin och jag stog runt det och kollade på. "Det är inte så svårt igentligen, ni får ha lite tålamod om hon inte är på det bästa humöret" Log hon. Vi skratta till. Hon visade även klädbyte, hur vi skulle hålla henne och så. "Så, att ge henne ett bad, ni måste vara väldigt försiktiga" Vi nickade. "Tänk på att alltid hålla i huvudet" Vi nicka igen. Hon visade oss och det verkade relativt enkelt i alla fall. "Sen så amningen, jag tänkte att vi två skulle gå igenom den" Sa hon till mig. "Justin gå ut" Skratta jag, han himlade med ögonen åt mig. "Det är inte så svårt igentligen, det kan kännas lite lustigt" Sa hon och jag nickade. "Du måste lära henne i början" Jag nickade och det gick faktiskt hyffsat bra, dock kändes det väldigt lustigt.
 
*
 
"Så, nu får lilla Sophie och du åka hem så får jag önska all lycka!" Jag log stort och nickade. "Tack så jätte mycket" Sa jag. Hon nickade. "Ska jag köra hem, eller vill du ringa Brian?" Frågade Justin. "Ehm, du kan väl köra" Justin nickade. Han satte i Sophie i sittstolen och han bärde henne ut genom rummet. Jag gick ganska sakta då det fortfarande gjorde ganska ont. Vi åkte ner i garaget för han hade bilen där för det kunde finnas folk som skulle känna igen honom annars. Han kopplade in henne där fram och jag satte mig i mitten i baksätet. Justin startade bilen och vi körde ut från sjukhuset. Det dröjde inte länge förns vi var utanför mitt hus. "Behöver du hjälp in?" Frågade han. "Visst" Log jag och han nickade. Han tog sophie och jag gick försiktigt in i huset. "Hemmma" Ropade jag. "Åh Hej" Alison kom in i hallen och gick fort fram till Sophie som var vaken nu. "Välkommen hem Sophiee" Sa jag och smekte henne över kinden. "Kom in Justin, vi gör mat" Sa Alison. Jag log smått åt Justin. Vi gick in i mitt rum så länge och jag tog upp Sophie ur sittstolen och satte mig i sängen och la henne över mina ben. "Ska du till Stratford?" Undrade jag. Han nickade. "Ja det ska jag" Jag nicka. "Men jag kommer hem så snabbt jag kan" "Justin det är lugnt det är jul" "Men jag vill också va med min dotter då" Jag nickade och det blev en pinsam tystnad.
 
"Du får passa på att ta vara på tiden tills du åker på turne" Sa jag. Han nickade. "Jag antar det" Jag tror han tyckte att det sög lite grann. Att inte Sophie kunde följa med, eller att han inte kunde vara öppen med det och vara ute med henne oså. "Allt löser väl sig" Sa jag. Justin nickade. "Kelsey, Justin mat" Vi ställde oss upp och gick ut i köket. Jag och Alison var nog de ända som tyckte om Justin, Sophie också då förståss. Hennes ögon var alltid vidöppna när Justin höll i henne. Vi la ner Sophie på hennes rygg på en tjockfilt så länge medans vi åt. "Så hur känns det då Justin?" Frågade Alison. "Bra" Log Justin. "Det är ett stort ansvar" Sa Brian och hans ögon brände på Justin. "Sluta Brian" Suckade jag. "Det är lugnt, jag vet att det är det" Sa Justin. Det sista jag ville va att ha bråk. Jag orkade inte med att inte Lucas och Brian kunde acceptera situationen. "Alex vill att du ska ringa sen" Sa Lucas. Jag slog mig själv i pannan då jag lovat att ringa för flera timmar sedan. "Ah visst" Svarade jag honom. "När åker du på turne då Justin?" Undrade Alison. "6 Januari" Sa han. "Inte jätte lång vilopaus ändå" Log Alison. Justin ryckte på axlarna och det blev tyst igen. Jag undrade hur allt kommer sluta.
 
 


   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeer


      Datum: 2013-03-23 Tid: 19:24:43

   Postat av: Celebnovell

Jättebra! :)


      Datum: 2013-03-23 Tid: 20:11:53 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Ebba

Jag tycker att Kelsey och Justin ska bli närmare vänner och börja få känslor gör varandra! Jättebra!


      Datum: 2013-03-23 Tid: 20:30:58

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2013-03-24 Tid: 01:29:07

   Postat av: Anonym

jättebraaa!


      Datum: 2013-03-25 Tid: 19:14:20

   Postat av: s.

Började läsa din novell för några dagar sen. Jag läste natt o dag den e skit bra. Går inte ens att förklara med ord♥ När kommer nästa? Längtar!!!

Svar: Idag, och tack!!! <3
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-03-26 Tid: 17:50:56

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback