HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 31 - New Years

Last Chapter:
"Tacktacktack Justin" Jag skrattade. "Så lite, och tack för kepsen, jag skickade precis ett tack" "Åh fick det nu" Sa hon. Jag skrattade. "Och du behövde verkligen inte ge present till Lucas, Brian och Alison" Sa hon. "Äh" Svarade jag. "Ah men de tackar i alla fall" Jag log. "Så lite" "Och hur många presenter var det inte till soph igentligen?" Frågade hon. Jag skrattade. "Hon sover nu i alla fall" Sa hon. "När kommer du till La?" Frågade hon. "Oj saknar du mig så mycket?" Skämtade jag. "Sluta" Suckade hon. Jag skrattade. "Imorgon tror jag, det är inte på samma sätt att vara här längre" Suckade jag. "Det blir bra ska du se" Jag log, hon var alltid så positiv. "Får jag komma över om jag kommer hem imorgon?" "Självklart" Jag log. "Då ses vi då" Sa hon. "Godnatt Kelsey" "Godnatt Justin" Jag vet inte varför det alltid var så skönt att höra hennes röst, det tog emot att säga men jag saknade faktiskt henne också och inte bara Sophie.
 
 
3 dagar innan nyår:
Kelseys perspektiv
Sophie låg på Justins bröst och sov i min säng.  "Så vad ska du göra på nyår?" frågade jag Justin. "Till New York med några polare" Jag nickade. "Du då?" Frågade han. "Verkligen?" Frågade jag honom. "Vem tror du ska ta hand om Sophie?" Han slog sig i pannan. "Förlåt, ja-" "Justin det är okej jag bryr mig inte, hon bor hemma hos mig." Sanningen var att jag brydde mig, varför skulle han få åka i väg och ha kul på nyår, Alison och Brian skulle i väg, Lucas skulle i väg och lika så Julia. Jag var själv med Sophie. "Bra" Sa han. Jag himlade med ögonen. "Se, du är inte okej med det" "Nej det är jag inte, jag  vill också ha frihet, det är jag som kommer vara hemma med henne på nyår medans du ska ut och festa" "Du har ju inte ens varit på någon fest förut, vad skulle du göra liksom?" Jag kollade chockat på honom. Jag gick fram till honom och tog upp Sophie försiktigt. "Ut Justin" Sa jag och pekade på min dörr. "På riktigt Kelsey?" Frågade han. Jag nickade. "Du kan inte bli sur för det" Jag stog fortfarande och pekade på dörren. "Fine" Han ställde sig upp och gick ut ur dörren och jag hörde hur ytterdörren slogs igen.
 
*
 
Nyår:
Jag hade inte hört av Justin sen vi hade bråkat lite. Men jag tänkte ändå fira nyår, med Sophie då såklart. Jag var ensam hemma med henne nu då alla andra åkt. Jag stog och plattade mitt hår till min svarta spetsiga klänning. Kanske inte är jätte normalt att klä upp sig när man inte ska någonstas eller göra något speciellt, men det var ändå nyår. "Soph, vad är det nu då?" Frågade jag henne när hon började gråta. Jag tog upp henne och då slutade hon. Jag skrattade åt henne. Väldigt uppmärksamhetskräven måste jag säga. "Kan inte mamma bara få platta klart sitt hår?" Jag satte ner henne igen och jag gjorde det snabbt och tog upp henne igen efter jag var klar. Jag passade på att amma henne då hon inte ätit på ett tag, och hon var verkligen hungrig. Jag gick ut i köket och började laga mat till mig själv då klockan var lite över sju. Köttfärsås och spaghetti fick det bli, min favorit. Man kunde verkligen passa på när man var ensam hemma. Det blev jobbigt att bära runt på Sophie samtidigt så jag la ner henne på hennes tjockfilt. Jag hoppade till när det ringde på dörren. Vem kommer nu?. Jag gick tyst till dörren och när jag öppnade fick jag en rejäl chock.
 
 
 
"Förlåt" Där stod Justin lutad mot stolpen. Jag log smått. "Vad gör du?" Frågade jag. "Förlåt, jag borde inte bettet mig som jag gjorde, jag är ledsen" Jag log och tittade ner. "Har du en egen fest eller?" Han kollade ner på min klädsel. "Wow" Sa han. "Skärp dig, ska du komma in eller?" Frågade jag. Han nickade och skratta. Jag gick in till Sophie för att kunna ha koll på henne. "Ååh hej på dig min ängel" Justin tog upp henne och jag log. "Se upp för hon har nyss ätit" Han skratta. "Aha" Han bärde henne på hans höft. "Vill du ha mat?" Frågade jag. "Ja tack, jag älskar spaghetti och köttfärsås, min favorit" "Min med" Sa jag och himlade med ögonen. Han skrattade. "Snygg klädsel, sånt vågat har jag aldrig sett på dig förut" Jag vände mig mot honom. "Passa dig" Hans blick landade mot mina bröst och jag rynkade pannan åt honom. Han hostade till. "Kollade du just på mina bröst?" Han hostade till igen. "Nej?" Jag gav honom en menad blick. "Fine, men det är inte dirrekt som att du döljer de" Jag fnös åt honom och vände mig om. Det var en del av gravidteten som kanske var en fördel att man fick större bröst. Men jag måste säga att det var väldigt obekvämt att ha Justin kollande ner på dem.
 
 
"Så vad fick det att ändra dig?" Frågade jag när vi satt vid matbordet. "Skuldkänslor" Ryckte han på axlarna. "Så Justin Bieber kan ha skuldkänslor?" Han fnös åt mig medans jag skratta.  "Hur kan du gå från att typ inte kunna prata med mig, och nu ha typ jätte lätt?" Frågade han. varför frågade han det?. "Ehm, hat antar jag" Skämtade jag. "Tack för den" "Varsegod" Han skratta och skakade på huvudet. Vi åt upp maten och vi hade lagt Sophie. "Vill du vara med på en bild till fansen?" Frågade han.  "Är det en så bra ide?" Frågade jag. "Kom igen, jag ska bara hälsa de gått nytt år" Jag suckade. Jag la mitt huvud på hans axel och han tog ett kort medans han gjorde en grimars. Han började dirrekt fippla med telefonen tills det plippade i min telefon. "Så" Sa han. Jag log. "Ska vi sätta på en film?" Frågade jag. Han nickade. Jag satte på den första som var i och det var Mean Girls. "Går det bra?" Frågade jag. "Visst" Sa han. Jag log stort och satte mig i soffan igen brevid Justin. "Kan jag ta filten?" Frågade han. Jag nickade och han väcklade ut den. "Filt?" frågade han. Jag nickade och kröp lite närmare till honom när han la den över oss. Jag kände hur han la sin arm om mig och jag lutade mig mot hans axel.
 
 
Ingen av oss hade rört oss över hela filmen. Det blev en awkward stämmning när jag satte mig upp och han lyfte bort sin arm. Dock hade jag inte velat satt mig upp utan hoppades på att filmen skulle vara lite längre. "Klockan är tio i tolv" Jag nickade. "Ska vi gå ut på altanen?" Frågade jag. "Visst, jag ska bara gå på toaletten." Jag nickade och gick ut i köket och tog ut två champange glas och champangen som någon hade lämnat i kylen. Jag hörde hur det spolades på toaletten och hur han snart kom ut. "Vart är du?" Frågade han. "Köket" Jag hörde hur han kom. "Wow lycks" Jag skrattade och rodnade samtidigt. "Ska jag hjälpa till?" frågade han. Jag nickade och han tog champangen och jag de två glasen. Klockan var fem i. "Är du beredd?" Frågade han när han skulle öppna. Jag nickade och han öppnade champangen med en smäll och det for ut skum. "Han hällde snabbt i de i våra glas. Innan han gav de till mig så tog han av sig sin skinnjacka. "Här jag ser att du fryser" Jag log. "Jag kan gå och hämta min jacka bara" "Det är lugnt" Sa Justin. Jag log smått. "Tio sekunder" Sa Justin. Jag log. Snart var det 2013, och hjälp vad jag vart med om mycket i 2012. Det small över hela himlen. "Gott nytt år Kelsey" "Gott nytt år Justin" Vi skålade och han drog mig intill honom så jag lutade mig mot honom. "Vad är ditt nyårslöfte?" Frågade jag. "Att vara en bra pappa till Sophie"
 
 


   Postat av: Ebba

Kan inte dom kyssa varandra snart????! JÄTTEBRA! Och gulligt ;) snälla meeeeeeeeeeer!


      Datum: 2013-03-29 Tid: 16:04:23

   Postat av: Celebnovell

Aw vad gullig Justin var i detta kapitel! :)


      Datum: 2013-03-29 Tid: 16:16:42 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Emelie

Awww så gulligt!! <333


      Datum: 2013-03-29 Tid: 18:01:46

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2013-03-29 Tid: 20:00:03

   Postat av: Anonym

Gud vad bra. Älskar din novell.


      Datum: 2013-03-29 Tid: 21:02:18

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2013-03-29 Tid: 21:55:36

   Postat av: Anonym

sjukt bra <3


      Datum: 2013-03-30 Tid: 22:14:16

   Postat av: cici

Jag måste bara få fårga: det känns som om jag har sett dessa bilder förut, har du använt dessa bilder förut till dina andra storys?
( jag skrev en kommentar tidigare)

Svar: Inte vad jag själv vet, men det tror jag verkligen inte, när jag har skrivit klart en story raderar jag alltid alla bilder jag har tagit till den storyn jag tänkt ha! :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-03-31 Tid: 22:09:03

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback