HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Jag är sämst

Helloooo bloggen
Vet ni vad jag har gjort? -.-.-.-
skulle gjorde så jag fickvirus på min dator i förrgår -.- jag får tillbaka den imorgon dock och jaghoppas mitt kapitel finns kvar som jag skrivit på! Det kommer därför ut imorgon, förlåt för segaste upptaderingen men har också masssssaaaa plugg! 
 
Puss


   Postat av: izabelle


Hej. Är du intresserad av att läsa en ny och fräsch novell som handlar om Justin Bieber?
I min novell kommer man att få följa Esme Haven är en ung attraktiv kvinna, som gör allt för att hålla sin karriär så långt ifrån botten som möjligt. Med hjälp av sin trofasta vän och kollega Adam Duhmel, får hon en dag det uppdrag hon alltid drömt om. Ett uppdrag som kräver ny identitet, en ny bostad i en helt annan stad och en helt ny look.
Har hon det som krävs för att kunna fullfölja sitt uppdrag? Hennes uppdrag som går ut på att gå under djupet i Los Angeles gator och hitta gruppen som kallar sig för "Five", där ingen mindre än badboyen Justin Bieber står högst på listan över människor ingen vill se i livet.
Blir det en dans på rosor som hon förväntar sig eller händer det som hon aldrig vågat drömma om?

Detta är en resa full av äventyr, intriger, mörka hemligheter och en förbjuden kärlek som träffar två helt olika människor med två helt olika världar och när det inte kunnat bli värre står Esme inför ett beslut som kan förändra hela sin framtid. Låter det intressant? Besök gärna min novellblogg, www.AlwaysKidrauhl.blogg.se KRAM


      Datum: 2013-03-17 Tid: 12:59:53 URL: http://www.alwayskidrauhl.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback