HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 53 - Fuck, i love u so much

Last Chapter:
"Kelsey" Suckade han och la sig brevid mig. "Sluta skämmas" Jag drog täcket över ansiktet. Han skrattade åt mig. "Det är normalt, du är min flickvän. Varför skäms du?" "Veet inte" Suckade jag. Kanske för att jag nyss varit naken inför honom och han hade gjort allt det där, sköna. "Babe" Han drog bort täcket och drog mig intill honom. "Jag vill att du ska vara bekväm med mig. Jag vill inte att du ska gömma dig, jag vill se dig men jag förstår att det är nytt men du är säker med mig och som sagt jag vill att du ska känna dig bekväm." Jag nickade åt honom. "Godnatt Älskling" Han kysste min kind och jag gosade in mig hos honom. "Godnatt Justin, och tack" Han flinade och kysste mig.
 
 
Jag vaknde till när jag hörde Sophies gråt och jag kände även hur Justin gjorde det. "Jag kan ta henne" Justin kysste min kind och det dröjde inte länge förns hon slutade och Justin kom med henne till sängen. Jag satte mig upp och gäspade innan han böjde sig fram och kysste mig. "God morgon" "God morgon" Jag lutade mig mot Justins axel när han placerade Soph i sitt knä. Sophie satt med sina klarvakna ögon och skrattade och gjorde ljud som man inte förstod något av. Jag log stort. "Vi borde gå och äta, så vi kan värma välling åt henne" Justin nickade åt mitt förslag och jag tog mig dirrekt ur sängen och klev in i badrummet för att duscha. Det gick snabbt och jag tog en handduk till mitt hår samt virade jag en runt min kropp och tog med mig tröjan och trosorna för att lägga det i min "smuts påse". Justin busvisslade och jag vände mig om mot honom. Vad som hände igår fick mig att tänka på det här vilket gjorde att jag började rodna stort och det märkte han. Han kysste mig och gick ut ur rummet för att låta mig byta om. Jag tog på mig ett par jeans shorts och ett linne med bikini under eftersom vi förmodligen skulle bada. Vi gick ner hand i hand till frukost resturangen och Sophie satt på Justins höft. Några satt och åt, som Lucas och hans dejt Bianca.
 
Vi satte oss dock inte med dom utan vi satte oss i ett hörn där vi inte syntes speciellt bra. Vi hämtade frukost och så värmde jag på välling till Sophie i mikron. Justin matade henne samtidigt som han försökte äta själv vilket inte resulterade i något sådär jätte bra men Sophie var fort nöjd. Brölloppet var inte förens imorgon så det var skönt att vi bara kunde slappa idag. Frukost på hotell är alltid gott och man äter alltid alldeles för mycket, speciellt jag, så jag var verkligen tvungen att luta mig bakåt så inte min mage skulle sprängas. "Mätt?" Flinade Justin. "Oja" Stämde jag in. Han skrattade åt mig och jag tog Sophie i mitt knä så länge så Justin kunde äta ordentligt. Det dröjde inte länge förns han också var klar och vi gick först upp till hotellrummet för att Justin skulle byta till badbrallor, sen passade vi även på att sätta på Sophie en söt liten badräkt. Vi gick ut till pool området vi hade hyrt som var nästan vid hotellet. Alisons vänner satt där redan samt hennes föräldrar. Vi satte oss vid solstolarna och jag smörjde in Soph i massvis med solkräm och sen satte jag även på henne en hatt. "Vill du bli insmord?" Justin hade ett lekfullt leende på läpparna och jag himlade smått med ögonen. "Visst babe" Jag la mig på mage och han satte sig över mig.
 
Det blev kallt på min rygg så jag ryste till. Han masserade mig samtidig och just då insåg jag att han verkligen kunde bli en massör för så skönt masserad hade jag aldrig blivit förut. "Andra sidan?" Frågade han. "Den klarar jag själv tack" Han himlade med ögonen och jag skratta och smörjde in mig. "Kan du smörja in mig? Jag tror inte jag klarar båda sidorna" Jag skrattade åt honom men satte mig på hans rumpa och masserade hans rygg. "Andra sidan med babe" Han flinade åt mig men jag bara himlade med ögonen. "Jag tycker om den här positionen" "Justin herre gud sluta" Han skrattade åt mig och jag smörjde in hans muskulösa mage. "Spänn inte" Skämtade jag. "Jag gör inte det babe" "Jag skoja" Jag böjde mig fram och kysste honom och bytte sedan till min solstol igen. Kameran som låg i min väska fiskade jag upp och knäppte ett kort på Justin. "Hey" Klagade han. "Det kommer ju inte komma ut i tidningen i alla fall" Fnissade jag. Han skrattade. Jag böjde mig fram och tog ett kort på mig och Soph sen så tog jag på mig och Justin. "Här" Sa han och tog kameran. "Lägg dig ner" Han tog kort på mig när jag låg i solstolen. "Värsta modellen babe" Jag himlade med ögonen igen. Alison och Brian kom gåendes mot oss. "Hej" Sa jag glatt. "Har ni det bra?" Jag nickade och de satte sig brevid oss. Justin och jag klev ner i poolen med Sophie på hans arm. Hon nuddade inte vattnet än så hon hade inte reagerat.
 
 
"Det är bra träning för henne med vatten" Berättade Alison. Justin höll henne och doppade hennes fötter och ben och hon gjorde inte särskilt mycket. Justin höll henne med benen under vattnet och gick runt med henne och hon skrattade. Hon plaskade i vattnet och det var en lättnad att hon inte hade svårt med vatten. Alison klev också i. "Testa doppa hela henne, det är inget farligt" "Men hon kan ju inte andas under vattnet" "Det är inget farligt Kelsey, här" Hon tog Sophie och doppade henne fort och upp igen och Sophie hade ett stort leende på läpparna. "Om ni vill gå till stranden eller något, så kan vi passa Sophie så länge?" Undrade Alison och jag kollade på Justin för att se vad han ville. "Ja visst, tack" Log Justin och jag tog hans hand och vi klev upp ur poolen. Jag drog på mig mina jeansshorts och han sina. Han tog också med sig sin keps som han aldrig kan vara utan så klart. Vi gick hand i hand runt i sanden och jag var så himla lycklig. Justin stannade upp oss och kupade min kind med sin hand och kysste mig passionerat. "Fan vad jag älskar dig" Mumlade han mot mina läppar. "Jag älskar dig med Justin" Innan jag hann reagera så hade han släng upp mig i hans famn och han sprang ut med mig i vattnet. "NEJ JUSTIN" skrattade jag och tillslut släppte han ner mig och mina shorts var genomblöta. Jag jagade honom men eftersom han är typ dubbelt så snabbare än mig fick jag inte tag på honom. "Kom bara och kyss mig" Klagade han och jag fnissade och sprang in i hans famn och tryckte mina läppar mot hans.
 
Dålig uptadering igeeeeeeen. Suck.
Men det blir bättre snart jag lovar lovar och lovar. Jag har mitt sista prov nästa vecka så det är skönt sen blir det bättre!!! Kommentera! :D
Det kommer hända mer snart också iaf! :D
 
 
 

Trött

Jag är så grymt trött alltså, har så mycket nu sista dagarna men jag måste plugga hela tiden och jag är så trött verkligen. Det var meningen att det skulle komma ett kapitel idag och det kanske det gör, jag har skrivit halva, annars kommer det imorgon, antingen på morgonen för jag har sovmorgon eller så kommer det efter skolan, jag får se :) Updateringen blir bättre sen, jag lovar!

Kapitel 52 här under

 
 
#crying

Jag såg att Justin hade kommenterat på den här videon också!! Ååh Justin <3

Update: Svar på kommentar
 
 
 

Chapter 52 - Are you really that tired?

Last Chapter:
"Undrade du något?" "Ja, om jag och min dotter kan sova över" "Ja självklart, jag ber dom fixa två sängar" Jag nickade tacksamt. Den ena skulle jag ändå inte använda, men det var inget jag skulle säga för då skulle dom förbjuda mig att sova med Justin. Jag gick in till honom igen. "De kommer med två sängar, vi sover här i natt" Justin himlade med ögonen. "Det är bättre att du sover i din egen säng" "Nej, jag sover bäst med dig och då är det där jag tänkter sova, punkt slut" Han log smått. Jag vann. De kom in med Sophies säng och jag la henne där dirrekt då det var sent. Dock bytte jag en blöja först. Min säng skjutsade de in och de sa godnatt. De stängde våran dörr och jag bytte om till hans tshirt han hade på sig på vägen hit och kröp sedan under täcket med Justin. "Godnatt" "Godnatt älskling" Svarade han. 
 
 
Två veckor hade gått och vi var på väg till Meixco. Eftersom jag hade tagit med Justin så åkte vi ett normalt plan, vi skulle bo på ett normalt hotell, eller det var ett mindre hotell men det var jätte fint i alla fall. Vi skulle alldeles strax landa och klockan var mycket. Vi skulle dirrekt till våra hotell när vi var framme. Flygplans maten var faktiskt god för typ första gången. Jag lutade mig mot Justins axel och höll hårt i hans hand när vi landade. Det var många som skulle fira Alisons bröllop, eller många och många, men det var ju ganska många därför var vi tvugna och åka i flera bilar till hotellet. Bil resan var kort och vi gick till hotellet. Justin hade armen om mig och med handen på min rumpa och jag kunde se Lucas blick så jag tog hans hand i stället och han flinade åt mig. Brian och Alison skulle självklart ha bröllopsviten så de fick sina kort först och Alisons mamma delade ut alla nyckelkort och vi fick våra nästan sist. Jag visste inte hur vi skulle bo men det var ju inte som Justin brukade bo i alla fall. Jag kände mig super ofräsh då jag gick i en gammal tjocktröja och inget smink men jag orkade verkligen inte imorse. Sophie sov redan i bilstolen och det var Brian som hade bärt henne in på grund av eventuella papz. Vi tog med henne till vårat rum så faktiskt inte var så tokigt. Justin la ner henne i resesängen i det lilla vardagsrummet och vi gick in till sovrummet. Vi bytte dirrekt om eftersom klockan var ganska mycket.
 
 "Är du verkligen trött?" Suckade jag mot Justin när vi hade gått och lagt oss. Han skakade på huvudet och flinade. Jag kände hans läppar mot mina och jag log och besvarade kyssen han gav mig. Han placerade sin hand om min kind och jag tryckte mig närmare honom. Hans hand åkte innanför min tröja och den smekte mig över ryggen så min hud knottrades under hans beröring. Han började kyssa mitt käkben och tog sig sedan till halsen där han sög lite lätt och jag kunde inte låta bli att stöna till. "Justin" Han fortsatte att kyssa mig. "Justin sluta" Jag tog mig loss från hans grepp och satte mig upp. "Förlåt" Sa han oroligt. "Det är lugnt men-" "Jag vet att du inte är redo" Sa han lugnande. Jag svalde och nickade tacksamt. "Men får jag ta hand om dig? Jag lovar att du kommer att älska det." Jag blev nervös. "Baby det kommer inte göra ont, det ända du kommer känna är njutning" Han kysste min kind. "Säg till om jag ska sluta" Han började kyssa min hals igen och det var hur skönt som helst. "Justin" Stönade jag under honom när han sög min hud bakom örat så hela jag rös till. "Vill du att jag ska sluta?" Jag skakade på huvudet och bet mig i underläppen. "Sluta bita dig i läppen du gör mig galen" Jag log smått innan hans läppar träffade mina igen. Hans händer hittade mina höfter och det dröjde inte länge förns de var under tröjan i stället.
 
Han hasade sig ner och drog upp tröjan över magen och kysste den ett varv runt magen. Han tog tag i kanten av tröjan och drog den uppåt tills jag fick sätta mig upp så han kunde dra av den helt. Eftersom vi skulle gått och lagt oss så hade jag ingen bh under. Jag täckte fort över mina bröst. "Kelsey" Han kysste mina händer. "Göm dig inte baby" Viskade han i örat. Han kollade in i mina ögon när han tog bort mina händer och blicken han hade då var sexig. Min hud knottrades igen på grund av att det blev kallt och jag var nervös. Justin bröt ögonkontakten och kollade ner på min kropp som bara hade ett par trosor på mig. "Kelsey du är jätte vacker" Han kysste mig snabbt innan han begav sig neråt åt mina bröst. Han kysste mig emellan mina bröst och jag ryckte till och kände hur mina bröstvårtor styvnades. Han greppade högra bröstet och masserade det försiktigt innan han började kyssa och suga på min hals igen. Jag gnydde för jag visste inte vad jag skulle göra, allt var bara så skönt. Han kysste mig hela vägen ner till mina trosor och jag skämdes lite för jag inte tagit ett par finare, inte för att jag äger några jätte sexiga som Justin säkert är van vid, vad tänkte jag med, jag måste köpa nya!
 
"Babe, jag vet att första gången var en katastrof och jag är ledsen, jag gjorde inget skönt för dig. Jag bara körde rakt på och vi tar allt i din takt nu. Jag vill bara att du ska förstå att du kan få ha det jätte skönt och om du inte vill att jag ska dra ner dina trosor nu säg det då" Jag svalde nervöst. Jag skakade bara på huvudet eftersom jag inte fick fram något ord. "Så jag kan dra ner dom älskling?" Jag nickade och han skrattade till. Han kysste mig över troskanten innan han sakta drog ner dom. Jag ville ha ögonkontakt med honom men det gick inte för han kunde inte slita sin blick. Jag drog ihop mina ben om det ens gick något mer. Justin hade fått av mig trosorna och jag kände mig verkligen naken. Han hade bara sina kalsonger på sig ändå, men jag kände mig förudmjukad. "Babe, slappna av, du är jätte fin" Jag svalde och tog ett djupt andetag. Justin tog tag om mina knän och särade på mina ben och jag tror aldrig mitt hjärta har klappat så här hårt som det gjorde nu. Han slickade om sina läppar och jag har aldrig varit så här nervös. "Jag kommer att vara jätte försiktig, säg bara till så slutar jag om du inte tycker om något jag gör okej?" Jag nickade nervöst. Han hasade sig upp till mig igen och kysste mig. Jag besvarade kyssen och jag kände hur han placerade sin hand mellan mina ben. "Går det bra?" Jag nickade. Han började smeka mig med cirklar på min klitoris och jag stönade.
 
Jag kunde inte kyssa honom längre, jag kunde inte koncentrera mig på att göra det. Han slutade kyssa mig eftersom han insåg att jag inte kunde hantera det. Han fortsatte istället och kysste överallt på min hud medans han fortfarande smekte mig. "Du har en vacker hud babe" Jag sa inget utan fortsatte gny. Justin började smeka mig med sin tumme och sen kände jag hur hans finger tryckte på vid min öppning. Han trängde in ett finger och jag blev överväldigad av känslan.  "Justin" Kved jag. "Jag vet Baby, jag vet" Han började röra det in och ut samtidigt som han smekte mig med sin tumme och kysste min hals. Jag kände hur något bildades i min kropp och jag ville bara att Justin skulle fortsätta. "Justin, snälla" Stönade jag och innan jag visste ordet av så trängde han in ytterligare ett finger. En känsla jag aldrig varit med om kom allt närmare och närmare och tillslut exploderade jag under honom med hans fingrar i mig. "Bra älskling, är du okej?" Undrade han och jag nickade. Ja det var jag. Men jag skämdes.  "Babe, jag kommer tillbaka, men jag har ett problem i mina kalsonger som jag måste gå och ta hand om" Jag nickade generat och han kysste min panna innan han försvann ut ur rummet.
 
Jag skämdes. Jag satte på mig ett par nya trosor och Justins tshirt och la mig i sängen igen under täcket. Mina kinder var jätte varma och jätte röda. När Justin kom in igen log han och jag log smått tillbaka. Hur kunde han vara så lugn, eller jo jag förstod varför han var lugn, han har ju säkert gjort det här hur många gånger som helst.
"Kelsey" Suckade han och la sig brevid mig. "Sluta skämmas" Jag drog täcket över ansiktet. Han skrattade åt mig. "Det är normalt, du är min flickvän. Varför skäms du?" "Veet inte" Suckade jag. Kanske för att jag nyss varit naken inför honom och han hade gjort allt det där, sköna. "Babe" Han drog bort täcket och drog mig intill honom. "Jag vill att du ska vara bekväm med mig. Jag vill inte att du ska gömma dig, jag vill se dig men jag förstår att det är nytt men du är säker med mig och som sagt jag vill att du ska känna dig bekväm." Jag nickade åt honom. "Godnatt Älskling" Han kysste min kind och jag gosade in mig hos honom. "Godnatt Justin, och tack" Han flinade och kysste mig.
 
Nu får ni kommentera massssvisssss!!!!!!!! :D

Komentera på 51 så kommer det imorgon


Chapter 51 - I couldn't stop crying

 
Last Chapter:
Jag drog på några drag med min mascara. "Du behöver inte sminka dig" klagade Justin och gick in på toan. Antagligen för att fixa sitt hår som inte han heller behövde fixa. Jag blev klar och la ner mina saker i necceären. "Justin jag går ner så länge" Jag fick inget svar och jag rynkade på pannan. "Justin?" Han svarade inte. Jag gick in på toan och fann honom ligga på golvet. "JUSTIN?" Jag skakade på honom och han reagerade inte. Jag började gråta och tog upp min telefon och ringde dirrekt till amublansen. "911 vad är krisen" "Min pojkvän har ramlat ihop, eh, han reagerar inte" "Vad är din adress?" "******, La" "De är påväg, jag vill att du stannar med honom om han vaknar upp, eller om något händer" Informerade kvinnan och jag kunde inte göra något annan än att gråta. "Justin" Viskade jag men jag fick inget svar.
 
 
Jag vet inte hur allt gick till men ambulansmännen kom och Justin åkte på bår ur, och jag satt i passagerar sätet i ambulansen då jag inte fick vara där bak med Justin. Allt var som när man ser på film om hur andra reagerar när man inte ser riktigt klart och när allt bara snurrar. Jag har aldrig varit med om att åka såhär fort, jag förstod inte heller vad det vad som hände, hur allt låg till osv. Det dröjde inte förns vi var på sjukhuset och jag hann inte reagera förns det var folk som tog hand om Justin och rullade honom vidare någonstans. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen men sedan så kom en sjuksyster upp mot mig. "Hej, Jag är Elly, du får sätta dig ner och vänta i väntesalen på samma avdelning och du får ringa några om du vill" Jag nickade och hon visade mig vart jag skulle sätta mig. Just nu visste jag ingenting, hela jag skakade och inget vill sjunka in. Jag slog in Brians telefonnummer och han svarade ganska fort. "Hej Kels" "He-ej" "Har det hänt något?" "Ja" Jag började gråta. "Kelsey, vad fan har hänt, vad har han gjort?" "Han har inte gjort något" Grät jag. "Var är du?" "Sjukhuset" "VA?, VARFÖR?" "Justin, snälla kom" Han la på luren och jag antog att han skulle komma. Jag visste att jag var tvungen att ringa Pattie men jag kunde bara inte göra det. Vad skulle jag säga? Men jag var tvungen, jag var det. Jag letade upp hennes namn i min kontakt lista och ringde henne. Det tog några signaler innan hon svarade. "Hej Kelsey" Svarade hon glatt. "He-jj Pa-ttie" Jag hackade i rösten för att jag grät. "Kelsey, hur mår du?"
 
"Du mås-te komma hit" "Var Kelsey?" "Sjukhuset" Pattie tystnade i telefonen. "Det är Justin, kom. Snälla" Jag grät. "Jag är på väg" Jag nickade men kom på att hon inte kunde se det ändå och innan jag sa något hade hon lagt på. Varför kunde inte någon komma och säga vad det var som händer? Att sitta här själv är läskigt och jag ville veta vad det var som hände. När jag såg Brian och Alison komma ut från hissen ställde jag mig upp och gick dirrekt in i Brians famn som kramade om mig. Jag kunde inte sluta gråta just då det var omöjligt. Han bärde upp mig i sin famn och sedan satte han sig ner på stolen med mig över honom. "Vad har hänt" Frågade han lugnt. "Jag, eller jag sminkade mig bara, sen så sa jag något till Justin och sen så fick jag inget svar från badrummet sen gick jag in där och fann honom ligga på marken, jag vet inte vad ja-" Stammade jag och fick inte ut något mer. Han strök mig över ryggen och det var då jag märkte att Sophie var här. Jag log smått mot henne fast hon sov. Jag smekte hennes kind och då kom Pattie genom hissen med Scooter båda två mer stora oroliga blickar. De kom fram till oss och Alison ställde sig upp och gick iväg med dom eftersom jag ändå inte skulle få ut något att säga. Pattie och de andra två kom tillbaka hit och jag tror Pattie grät. Det var frustrerande att vi inte fick reda på något och det märktes på Scooter och Paitte också. "Är det någon mer som kommer?" Frågade Pattie mig. "Jag ringde bara er" Snyftade jag. "Bra" Log hon.
 
En doktor kom ut mot oss och jag tror jag aldrig tagit ett sånt stort andetag som då. "Justin kommer att bli bra" Började han så vi alla kunde andas ut. "Han svimmade för en liten längre tid, han är utbränd och hans kropp är väldigt utmattad. Dessutom slog han i huvudet när han svimmade vilket gjorde att han var avsvimmad längre. Eftersom han slog i huvudet så har han en hjärnskakning." Jag nickade lättat för att jag var rädd att det värsta skulle kunna hända. "Han sover nu och vi säger till när han vaknar, men jag skulle vilja prata med dig scooter om att han ska ligga hemma och så. Kan du följa med?" Scooter nickade och gick iväg. Jag kramade om Pattie länge. "Tack för att du var där" Jag nickade mot hennes axel.
 Efter tjugo minuter så hade vi inga tårar rullande ner från våra kinder i alla fall. Pattie satt och gosade med Sophie och jag hade dåligt samvete för att hon typ aldrig fick träffa henne. Min telefon ringde och jag skämdes för jag inte stängt av den men jag svarade i alla fall. "Hej" Svarade jag enkelt. "Hej, det är Ryan" "Jag känner ingen Ryan?" "Ryan Butler" Jag frös till. Justins Ryan. "Uhm Hej?" "Hur är det med Justin?" Hur kunde han veta? "Va?" "Han är väl på sjukhuset, det är överallt på nyheterna" "Öm ja," "Hur är det med honom" "Han kommer att bli bra, han sover nu. Han hade svimmat på grund av utmattning och så är han utbränd" "Okej, tack. Hejdå Kelsey" "Eh Hejdå" Det var konstigt men samtalen började strömma in  från Sammy, Lil twist, Alfredo, Charity och alla. Jag sa att han skulle bli bra och att de nog inte skulle komma upp nu utan att jag skulle berätta läget när han vaknade.
 
Vi satt ute i väntrummet i nästan två timmar och Brian hade lämnat sjukhuset för att köpa några mackor till oss. Till slut kom doktorn och ställde sig framför oss. "Mr. Bieber har vaknat, och han skulle vilja träffa dig först Kelsey innan alla andra" Jag nickade och skyndade mig med att ställa mig upp och jag följde doktorn till rummet. Han höll upp dörren åt mig och Justin hade ett leende på läpparna i sängen när jag kom in. Jag skakade på huvudet och började gråta - igen. "Gråt inte babe" Jag sprang fram till honom och han gjorde plats på sin säng så jag kunde lägga mig brevid honom. "Shh gråt inte snälla" Jag kramade om hans bara överkropp försiktigt. "Fan Justin" Grät jag. "Jag har aldrig varit så här orolig i hela mitt liv" Jag grät och grät. Han kupade mitt ansikte och torkade bort mina tårar med hans tummar och kysste mig. "Jag är okej" Jag nickade lättat. "Ja och jag har aldrig varit lyckligare" Han log stort och kysste mig igen. "Justin" Han nickade. "Ryan ringde till mig." Han spärrade upp sina ögon och var på väg att sätta sig upp. "Ligg ner" Komenterade jag. "Vad ville han" "Höra hur det var med dig" "Hur fick han tag på ditt nummer?" "Jag vet inte Justin. Ta det lugnt" Log jag. "Jag går och hämtar din mamma och Scooter" Jag kysste honom innan jag gick för att hämta dom. Brian och Alison med Sophie gick sakta efter så Pattie och Scooter kunde få hälsa först. Jag log stort när de hälsade på honom. Justin fick syn på Soph i Brians famn och gladligen gick han fram och lämnade henne till honom. Jag log. Justin hälsade på Brian och Alison och sen började han pussa och krama på Sophie.
 
Hela dagen hade nästan gått och Justin hade haft massvis med besök. Det var bara jag och Sophie kvar på sjukhuset. Det var värsta hysterin över allt på grun av Justin var här, jag hade tagit ett kort på honom när han låg i sängen och lagt ut det på twitter och skrivit: "He's fine guys :)" Det har varit massor utav väns utanför sjukhuset med skyltar som "Gett well Justin" "Belive in Justin" "We love u" Osv. Jag skjutsade Justin i hans rullstol eftersom han inte fick gå och sen hade han Sophie i hans famn. Vi gick förbi lekrummet och vi snodde även lite kakor från något rum. Det var hemskt att se Justin i rullstol, det fick mig att må så dåligt. Vi kom tillbaka till hans rum och han la sig dirrekt i rummet. Han hade kräkts flera gånger också vilket fick mig att tycka synd om honom ännu mer. "Åk hem och sov Kelsey" komenterade Justin. "Jag lämnar dig inte" Justin gav mig en menad blick. "Jag kommer snart" Jag kysste honom lätt innan jag gick ut för att prata med en sköterska. "hur är det med honom?" Undrade hon. "Bra, han har inte kräkts på en timme i alla fall" Log jag och hon nickade. "Undrade du något?" "Ja, om jag och min dotter kan sova över" "Ja självklart, jag ber dom fixa två sängar" Jag nickade tacksamt. Den ena skulle jag ändå inte använda, men det var inget jag skulle säga för då skulle dom förbjuda mig att sova med Justin. Jag gick in till honom igen. "De kommer med två sängar, vi sover här i natt" Justin himlade med ögonen. "Det är bättre att du sover i din egen säng" "Nej, jag sover bäst med dig och då är det där jag tänkter sova, punkt slut" Han log smått. Jag vann. De kom in med Sophies säng och jag la henne där dirrekt då det var sent. Dock bytte jag en blöja först. Min säng skjutsade de in och de sa godnatt. De stängde våran dörr och jag bytte om till hans tshirt han hade på sig på vägen hit och kröp sedan under täcket med Justin. "Godnatt" "Godnatt älskling" Svarade han.
 
 
 
 

Chapter 50 - 911 whats your emergency?

 
Last Chapter:
På vägen till arenan stoppade vi utanför mcdonalds och köpte med oss mat. vi alla var jätte hungriga så det var skönt att få något i sig. När vi kom tillbaka så blev Justin dirrekt in skickad någon stans och jag stog kvar med Alfredo. "Är det alltid så här?" Undrar jag. "Pretty much, men du vänjer dig snart" Jag ryckte på axlarna. "Kanske" "Föresten, stannar du här tills turnen är över?" "Jag vet inte, jag tror nog inte det. Sophie" Sa jag. Han nickade förstående.
   Konserten började och Justin körde på bra som vanligt. "New Yooork" Sa han i mikrofonen. "Jag är väldigt glad idag, för att jag får spela här och sen har jag även en speciell person med mig och jag har även skrivit än ny låt som jag tänkte ni skulle få höra för första gången, den är skriven till dig Kelsey"
 
 
 
 
Justin satte sig vid pianot och jag hade nästan alla blickar på mig backstage. Jag visste inte hur jag skulle bete mig just då, mitt pirr i magen var något sjukt och jag kände redan när han började spela på pianot hur jag ville gråta. Jag måste säga att han verkligen såg bra ut där på pianot. "Need to se you face and need to look in your eyes" Jag bet mig i läppen för att inte börja böla på riktigt men jag kunde inte låta bli att en tår sakta rann ner från min kind. "I know it's hard baby to sleep at night, dont you worry, everthing's gonna be ahlrigt" Hans röst är så speciell mina hårstrån på min kropp stod rätt upp. Pattie strök mig över min rygg och mina tårar ville inte sluta rinna. Jag hade ingen aning när han hade skrivit låten, kanske i Frankrike, eller kanske första veckan nu på hans mini turne. Bry mig om det var det minsta just nu, jag älskar honom något sjukt mycket. Publiken var knäpptyst, man hörde verkligen Justins röst, det var helt sjukt. Alla lyste med sina telefoner eller annat ljus. "All alone in my room wating for you phone call to come soon, for you i would walk a thousands miles to be in your arms" Åh Justin. Jag hade ingen aning om hur mycket han faktiskt saknade mig och han hade ingen aning om hur mycket jag hade saknat honom. "You know that i care for you, i will always be there for you" Jag log medans tårarna fortsatte att strömma ner från mina kinder. "Don't you worry, Everythings gonna be alright" Jag var totalt mållös och när an tog den sista tonen på pianot hade jag lust att sprina ut till honom och kyssa honom. Han var perfekt. Så himla perfekt.  Justin kollade in backstage och när han mötte min blick gav jag honom en slängkyss.
 
"Redo för att åka hem?"  undrade Justin och jag nickade glatt. Det hade varit jätte kul och vara med Justin såhär, men just nu ville jag bara hem till Sophie. Vi klev ombord på planet, vi skulle faktiskt åka ett vanligt plan, dock första klass. Jag satte mig närmast fönstret och Justin brevid mig. "Sover du över hemma hos mig, eftersom det är så sent när vi kommer till La?" Jag nickade. "Vi åker till Sophie dirrekt imorgon" Undrade jag och han nickade glatt. Planet lyfte och det dröjde inte länge förns Justin blev rast lös. Han hade alltid lika svårt att sitta still. Jag la mina ben över hans så jag kunde sitta bekvämare men Justin hade inget emot det. Han la sin hand på min höft och böjde sig över mig och gav mig en kyss. Jag fnissade lätt. Han ville tydligen ha mer så han slickade mig lätt på underläppen så hans tunga kunde glida in och möta min. Innan det blev allt för ivrigt avbröt jag det, vi satt faktiskt på ett plan. "Justin" klagade jag. "Vad?" "Vi är på ett plan, men massor människor om du inte märkt det" Han himlade med ögonen. "Fine" Sa han och låtsades spela sur. Han gick verkligen in för sin roll då han lämnade sin plats och jag himlade med ögonen mot honom. Det dröjde inte länge förns han kom tillbaka. Han hade för dåligt tålamod. "Sur?" Flinade jag. Han nickade. Jag skrattade åt honom och kysste honom på kinden. "Jätte sur?" Flinade jag och han nickade. "Förbannad" Svarade han och jag skrattade och då fick han ett leende på läpparna. "Du suger" Fnittrade jag. "Det är svårt att va arg på dig" Jag ryckte på axlarna och log stort.
 
Jag och Justin stog trötta och väntade på våra resväskor men till sist så kommer hans sista på bandet så han tar den och vi går ut till Chaufören utanför som ska skjutsa hem oss till Justin. Det var länge sen jag var så här trött så jag somnade på Justins axel. "Baby" Justin väckte mig när vi var framme och jag gäspade. Vi gick som sengångare in till hans hus och det första vi gjorde var att byta om och lägga oss i hans säng. "Justin" Han nickade. "Brian och Alison gifter sig snart, vi ska till Mexico" "Va?" Undrade Justin. Jag nickade. "Vill du typ vara min dejt då?" Han flinade och nickade och kysste mig. "När är det då?" "Om lite mer en än vecka" Log jag. "Du har väntat med att fråga?" Skrattade han. "Nej, eller jag har ju bråkat med Brian och dom om det. Sen kom jag på det nu och aah" "Jag skojade bara." Han kysste mig igen och jag rodnade. "Vi sover nu" Jag nickade och han drog in mig till honom. "Godnatt Sötnos" Jag fnissade åt hans ordval. "Godnatt Justin" Av någon anledning så kunde jag inte sova. Jag antog att jag var övertrött. Justins andetag blev tyngre och tyngre mot min nacke och jag förstod att han hade somnat. När jag tänkte efter så har det gått över ett år sen jag och Justin träffade varandra. Det är ganska sjukt. Det känns som det har gått hur snabbt som helst. En annan sak som också är ganska sjuk är att jag kan gå från att verkligen gilla honom till att hata honom till att gilla honom igen, men jag antar att han är en person som är lätt att gilla eller lätt att inte gilla. Men för mig så är det väldigt lätt att älska honom.
 
Jag kände hur någon blåste i min nacke och jag log stort och vände mig om. "Godmorgon" Hälsade han med sin sexiga morgonröst. "Godmorgon" Han placerade sin arm runt mig och tryckte mot min svank så jag kom närmare honom så han kunde kyssa mig. "Sovit gott?" Undrade han och jag nickade. "Jag ska bara duscha så kommer jag sen så kan vi äta frukost" Jag nickade och han kysste mig igen innan han tog med sig en handduk in i badrummet. När han gick in så bytte jag om och samt plattade mitt alldeles för lockiga hår för idag. Justin sjöng i duschen och jag flinade. Justin kom ut med en handduk runt hans höft och jag rodnade när han hämtade kläder så han kunde byta om. Tack och log bytte han om i sin walk in closet så jag inte behövde skämmas ännu mer. Jag drog på några drag med min mascara. "Du behöver inte sminka dig" klagade Justin och gick in på toan. Antagligen för att fixa sitt hår som inte han heller behövde fixa. Jag blev klar och la ner mina saker i necceären. "Justin jag går ner så länge" Jag fick inget svar och jag rynkade på pannan. "Justin?" Han svarade inte. Jag gick in på toan och fann honom ligga på golvet. "JUSTIN?" Jag skakade på honom och han reagerade inte. Jag började gråta och tog upp min telefon och ringde dirrekt till amublansen. "911 vad är krisen" "Min pojkvän har ramlat ihop, eh, han reagerar inte" "Vad är din adress?" "******, La" "De är påväg, jag vill att du stannar med honom om han vaknar upp, eller om något händer" Informerade kvinnan och jag kunde inte göra något annan än att gråta. "Justin" Viskade jag men jag fick inget svar.
 
 

Imorgon babes

Kapitlet kommer imorgon! Flåååt men jag hinner inte har bara skrivit halva :(


Iknow iknow

jag har sämsta updateringen just nuuu. Jag har inte varit hemma sen i fredags för jag sovit hos min pojkvän. Jag kom hem precis och jag är svin trött. I helgen borde jag även pluggat men det gjorde jag ju självklart inte. Jag ska göra allt för att få ut ett kapitel imorgon!!!!


Chapter 49 - You Don't deserve the hate

Last Chapter:
Vi skulle bara till andra sidan vägen men det var inte särskilt lätt att ta sig dit med allt knuffandes men Justin höll min hand hårt hela vägen. Alla satt i resturangen när vi kom så vi började beställa dirrekt. Som jag trodde var maten fantastisk och smakade utsökt. Men man märkte på alla att man hade flygit och alla var trötta. Det dröjde inte länge förns vi var tillbaka till hotellet och inne på våra rum igen. Både jag och Justin bytte om dirrekt och jag kröp upp till honom efter jag var klar. "Du, lova att inte bli galen nu" Jag kollade chockat på honom. "Tror du att vi alltså, kommer ha sex igen, snart?" "Justin!" Jag blev illröd och slet mig från hans gräpp. Han små flina åt min reaktion men drog in mig i hans famn igen. "Förlåt för jag tog upp det, men det måstes göra någon gång" "Jag vet inte, inte än i alla fall" Han nickade. "Det är lugnt jag ville bara fråga" Jag nickade. "Får jag fråga dig en sak nu?" Han nickade igen. "När var senaste gången du hade det?"
 
 
Jag kände hur han blev stel i hela kroppen. "Justin?" "I Frankrike" "När?" Ville jag veta. "När du åkt hem" "Samma dag, efter vi kyssts?" Han nickade. "Och på väg ner till Spanien" Jag vet inte varför men jag blev ledsen. Jag vände mig om. "Kelsey" suckade han. "Vi var inte tillsamans då" Jag kände hur en tår rann ner från min kind och jag vände mig om och kollade på honom. "Kelsey" Jag skakade på huvudet. "Vad är det?" Ville han veta när ännu mer tårar rann ner från mina kinder så jag reste mig upp ur sängen och skulle gå in på toaletten. "Lämna mig inte Kelsey, snälla" Han hackade på rösten och lika dant jag. "Snälla säg något bara" "Jag bara, jag känner mig inte tillräcklig för dig" "Babe" Justin tog tag i min arm och var på väg att dra mig in i hans famn men jag skakade på huvudet. "Du är allt jag vill ha Kelsey, sluta" "Men du är så" "Jag är så vad Kelsey?" "Du är så mer mogen en vad jag är och jag är inte tillräcklig för dig" "Jo det är du Kelsey, vad kommer allt det här i från?" Jag blev rädd när han skrek på mig. Jag svarade honom inte och det gjorde han frustrerad. "Kelsey snälla, kommer allt det här ifrån för att vi prata om sex?" Var han tvungen att liksom säga ordet, jag blev så generad hela tiden. Jag ryckte på axlarna. "Jag vet att du inte vill ha det än Kelsey, och jag skiter i om jag har gjort mer och du inte. Det ända jag vill ha är dig, jag kommer att vänta på dig och just nu bryr jag mig inte om vi har sex eller inte. Snälla jag älskar dig" Jag blev chockad. Han hade sagt det. "Jag älskar dig med" Svarade jag och gick fram och kysste honom mjukt. "Ska vi sova nu?" Flinade han och jag nickade.
 
*
 
"så vad händer idag?" Undrade jag. "Jag ska först repa lite nu på morgonen, sen ska jag till ellen sen är det konsert" "Fullt upp?" "Jajemen" Jag skrattade löst. "Kom nu, de vill ha oss på frukosten" Jag nickade åt honom medans jag satte på mig skorna. Var det alltid såhär stressigt? Vi var fort nere vid frukosten vid något vip rum där vi skulle äta tillsamans med hans crew. Det är alltid gott med hotellfrukost och det var verkligen inget undantag nu heller. Det var nog kanske den bästa frukosten jag ätit i hela mitt liv. Jag har aldrig sett så mycket frukost. Med allas magar mätta så begav vi oss nästan dirrekt till arenan. När vi kom fram var de inte klara med scenen så Scooter var inte så där jätte glad men jag, Justin och Kenny hittade "bobbycars" som vi åkte med i korridorerna. Det var skoj så länge det varade när Justin var tvungen att gå och göra sig i ordning. Han var som vanligt grym på scenen så jag fattade inte varför han oftast repade innan varje konsert, helt onödigt om ni frågar mig men det fanns väl säkert någon bra anledning. Jag kollade på honom när han sjöng sina låtar och jag kunde inte låta bli att vara så stolt. Pattie kom upp mot mig när hon såg mig. "Vad skönt att ha dig här, Justin är på mycket bättre humör" Jag fnissade. "Jag är glad att han har dig" Log hon. Jag nickade. "Tack" Log jag. Hon nickade och kramade om mig lätt. Justin gick bakom scenen så vi följde efter och just nu visst jag inte vad som skulle hända. "Kels" Justin ropade på mig med huvudet utanför hans louge. Jag tassade dit med många blickar på mig och stängde dörren efter mig.
 
"Vill du med till Ellen?" Undrade han. "Visst" Log jag. "Jag har inte snackat med henne, jag vet inte vad hon kommer fråga, men jag antar att det kommer komma upp om oss så.." "Såå..?" Undrade jag. "Jag antar att jag berättar om oss, om det är okej för dig?" Undrade han. Jag nickade och kysste honom lätt. Han log stort och drog av sig sin tröja och börja byta om mitt framför mig. "Justin" "Kelsey" Jag himlade med ögonen och gick ut ur hans louge så länge. Folk sprang överallt och jag förstod inte varför alla var stressade nu, det var flera timmar till konserten. Jag himlade med ögonen för mig själv och kollade ut från fönstret och fann massa fans vänta utanför. Jag fick en klump i magen. De dom ville hade jag. Jag kunde liksom inte förstå det, det är väl antagligen för att jag inte ser det på det sättet. "Jag är klar" Jag vände mig om när jag hörde Justin. Scooter, Pattie, Ryan, Alfredo och jag följde med honom till Ellen. Det dröjde inte länge med bilresan och vi tog oss in bakvägen. Ellen mötte oss bakom kullisserna och hon hälsade på alla och även mig. "Trevligt att träffa er igen, Justin gör dig redo, ut om en kvart?" Ellen kollade på någon man med stora hörlurar. "Ja en kvart" Svarade han ellen. Justin nickade och blev in skickad till sminket. Jag och Alfredo ställde oss och kollade på Showen som hon höll på med nu. Jag visste inte vem det var hon snackade med, antingen var det en kändis eller inte.
 
 
Det blev paus vilket betydde att Justin snart skulle ut. Ellen gick tillbaka in och hälsade i kameran att pausen var slut och presenterade även ut Justin på scenen och publiken började skrika. De kramades och satte sig ner i fotöljerna. "Så Justin, länge sen sist" Började Ellen och Justin nickade. "Ja, allt för länge sedan" "Så vad har du haft för dig?" "Tja, nytt album, och en snart avklarad världsturne" Ellen nickade. "Hårt jobb?" Undrade hon. "Ja, absolut det hårdaste jag jobbat på något album" Hon nickade. "Så, du har gått ut highschool också?" Justin nickade glatt och publiken jublade. "Bra betyg?" Undrade Ellen på skämt. "Vad tror ni?" Frågade Justin publiken som barar skrek. Jag flinade för mig själv, jag hade faktiskt ingen aning vad Justin fick i betyg. "Du har konsert ikväll om jag förstått det rätt?" "Jajemen" "Vad gör du efter de här två veckorna då?" "Jag ska nog hem till La igen" Hon nickade och såg finurlig ut. "Med din flickvän" Jag spärrade upp ögonen och kände en rodnad över mina kinder. Justin skrattade och bilder kom upp på oss på skärmen. "Ni är väldigt söta...." Justin ryckte smått på axlarna och log mot publiken. "Så är hon din flickvän?" Ville Ellen veta. "Ja" Publiken uuhade. "Vi kommer prata mer om det här men  nu tar vi paus" De kom bakom kullisserna igen och Justin fann mig snabbt. "Är du okej?" Jag nickade och han böjde sig ner och kysste mig lätt.
 
Tumblr_m1d5wkkobg1qaqkllo1_500_large
 
"Vi tänkte fråga om du har lust att komma ut på Scenen?" Ellen kom fram till mig. "Eeh" Var det ända som kom ut ur min munn. "Du behöver inte, det kommer inte vara några konstiga frågor heller" Sa Ellen. "Visst" Svarade jag. Justin kysste min kind och Ellen log åt oss. "Matt kommer ta hand om dig, han visar hur du ska gå ut när jag presenterar dig är det bara att du kommer ut till oss, okej?" Jag nickade och de gick ut på scenen igen. "Så vi sitter här med Justin, och han har nyss berättat att ryktena är sanna, han har en flickvän och vi tänkte att vi skulle ta ut henne hit, Kom Kelsey" Jag blev  genast super nervös men jag gick ut med ett leende på mina läppar och Justin mötte mig med en snapp puss. "Så, hur träffades ni?" Eller frågade mig. "Genom skolan, när han började. Vi gick i samma klass" "Var det kärlek vid första ögonkastet?" Både jag och Justin skakde på huvudet. "Så är det galet med allt det här Kelsey?" "Ja, ganska. Jag antar att jag inte tänkte på det först eller. Alltså jag fick ju chansen att lära känna honom som en vanlig kille i min klass och jag tror det var bra. Just då så var det inte så jobbigt, men nu undviker jag twitter och allt det där" Skrattade jag. Ellen nickade. "Hur föll du för Kelsey?" Frågade hon Justin. "Alltså, hon är så speciell och jag vet hur jag har varit det var därför jag började i skolan. Kelsey fick mig att se andra saker, alltså om det inte vore för henne så tror jag inte jag skulle sitta här idag, jag antar att jag hade varit samma skithög, och det var hon som fick mig att berätta för alla hos Jimmy. Jag är jätte glad för att ha henne i mitt liv"
 
Jag kunde inte låta bli att rodna och jag hade aldrig hört han säga det där förut så jag blev tagen. "Ni är så söta, men hur går det med hans fans och så?" Undrade hon. "Alltså vi har ju inte gått ut med något förns nu, folk har spekulerat och även mina fans. Jag vet att de har en åsikt och jag vet att det är svårt för dom. Men jag hatar att se Kelsey få hat brev, hat kommentarer när hon inte gjort något illa. Hon har förändrat mig och det är tack vare henne och ingen annan. Jag vet att det alltid kommer finnas fans som inte kommer acceptera det." Ellen nickade och såg lite sorgsen ut. "Kelsey du behöver inte det här hatet, och kanske Beliebers, den här gången så kan ni bara vara här för Justin och hans musik, inte för hans relation." Sa Ellen och jag och Justin log mot varandra. "Jätte trevligt att ha er här. Tack för ikväll, vi ses nästa vecka" När kameran slog av kramade Justin om mig. "Du gjorde jätte bra ifrån dig" Jag log och kysste honom.
  På vägen till arenan stoppade vi utanför mcdonalds och köpte med oss mat. vi alla var jätte hungriga så det var skönt att få något i sig. När vi kom tillbaka så blev Justin dirrekt in skickad någon stans och jag stog kvar med Alfredo. "Är det alltid så här?" Undrar jag. "Pretty much, men du vänjer dig snart" Jag ryckte på axlarna. "Kanske" "Föresten, stannar du här tills turnen är över?" "Jag vet inte, jag tror nog inte det. Sophie" Sa jag. Han nickade förstående.
   Konserten började och Justin körde på bra som vanligt. "New Yooork" Sa han i mikrofonen. "Jag är väldigt glad idag, för att jag får spela här och sen har jag även en speciell person med mig och jag har även skrivit än ny låt som jag tänkte ni skulle få höra för första gången, den är skriven till dig Kelsey"
 
Vilken låt tror ni han sjunger? :)
Kommentera!!

Chapter 48 - Suprise

Last Chapter:
Nej då" Fnittrade hon och jag log stort. "Jag såg vad du tweeta" Fnittrade hon igen. "Jag saknar dig med" Suckade hon. Jag log. "Kom hit då" "Jag kan inte Justin. Jag måste ta hand om Soph" "Ta med henne" "Det vet du att jag inte kan" "Kan inte Alison eller Brian vara barnvakt då?" "Jag vet inte, jag tror inte det, de har varit det så mycket och jag får så dåligt samvete" Jag log snett. "Vänta lite" "Okej" Svarade hon. Jag letade efter Ashley. "Säg till att Kels ska komma" Viskade jag till henne. "Kelsey, snälla kom hit. Det är skittråkigt, jag är typ ensam, snälla snälla snälla" Jag tog åt mig luren igen. "Kanske Justin, jag måste prata med Alison, jag ringer dig senare" "Okej vi hörs babe" "Hejdå" fnittrade hon. "Hejdå" Log jag för mig själv.
 
 
 
Kelseys Perspektiv:
Jag hade somnat tidigt igår och därför glömt att ringa Justin. Alison hade gått med på att vara barnvakt så jag tänkte överaska Justin. Min telefon ringde och det var Justin. När man talar om trollen. "Hej" Svarade jag. "Hej Kels." "Förlåt, men jag somnade igår" Skrattade jag. "Det är lugnt, men pratade du med Alison och Brian" "Ja, men de går inte" Suckade jag och försökte låta ledsen. Justin blev tyst på andra sidan och jag fick genast dåligt samvete. "Justin" Sa jag eftersom han inte sa något. "Förlåt" "Säg inte förlåt, du har inget att säga förlåt för, jag såg bara fram emot ett träffa dig, det är allt" Jag log smått. "Jag med Justin, men det är två veckor, och kanske ger dom med sig snart så jag får åka" "Ja, okej" Svarade han. "Jag måste gå nu" började han. "Okej" "Hej då, puss" "Hej då Justin" Jag la på och jag tror jag aldrig haft sådant dåligt samvete. Flyget skulle gå om några timmar så jag packade det sista. Min telefon ringde igen och Alfredos namn lyste upp på telefonen. "Hallå" Svarade jag. "Hej Kelsey" "Hej Alfredo" "Jag hörde att du inte kunde komma, men det var inte riktigt därför jag ringde" Sa han. "Nehe?" Undrade jag. "Justin är jätte nere. Han har varit det hela morgonen, han har en såndär dag då han inte vill prata med någon och jag tror det blev värre nu. Han gick dirrekt in på planet utan att säga något och nu har han låst in sig på toaletten, han lyssnar inte på någon"
 
Min mage knöt i hop sig och samvetet sköljde över mig. "Alfredo, jag skulle överaska honom. Jag ska komma" "Är det sant?" Frågade han. "Ja, men säg inget till Justin" Fnittrade jag. "Nejdå, men vi flyger snart till New York det vet du va?" "Jadå, mitt flyg går om 2 timmar så jag ska åka snart." "Du kommer ju före oss då, men smsa mig så berättar jag vart du ska gå" "Okej" Log jag. "Då ses vi sen" Sa jag. "Japp, Hej då Kelsey" "Hejdå" Jag la i det sista i min väska och tog sedan med min kudde och gick ut i hallen. "Så" Ropade jag. Lucas kom ut ur sitt rum eftersom det var han som skulle skjutsa mig. "Har du allt?" Undrade han och jag nickade. Jag gick in till köket och pussade på Sophie. "Hej då" Jag kramade om Alison och Brian och gick sedan ut till hallen igen. "Redo?" Undrade Lucas och jag nickade. Han hjälpte mig med väskan till bilen och sedan åkte vi iväg. "Vill du att jag ska följa med in, hittar du?" Undrade han. "Jag hittar" "Okej, ha det så kul och ring om det händer något" "Jag lovar, hejdå" Jag kramade om honom och steg sedan ut ur bilen och tog min väska. Jag vinkade åt Lucas och gick in i flygplatsen. Det var hur många tavlor som helst men till sist så hittade jag vart min gate skulle vara så jag kunde checka in mina saker. Dock fick jag gå en bit men det gick bra. Jag var inte jätte van vid flygplatser, men det var bra skyltat och man kunde alltid fråga någon. Jag ställde mig i kön till gaten och det tog inte jätte lång tid så snart var jag påväg genom alla säkerhets kontroller och ännu snarare satt jag på flyget.
 
Planet landade äntligen och Alfredo hade sagt hur jag skulle gå. Jag skulle inte ta mig hela vägen på grund av vakter så han skulle komma och hämta mig när de landade om ungefär tjugo minuter. Det tog lång tid att ta mig till stället eftersom det var på typ andra sidan. En vakt stoppade mig och där fick jag vänta. Det dröjde inte mer en några minuter tills jag såg Alfredo. Han vinkade åt vakten och pekade så att jag fick komma ut. Vakten log mot mig. "Justin vägrar komma ut från planet" Sa Alfredo. Jag nickade. Jag kramade om Pattie som kom mot mig och hon nickade mot trappan och jag steg upp för den. Justin satt med ansiktet i sina händer. "Jag sa att jag inte ville prata med någon" Jag svalde. "Kanske mig?" Jag log stort. Han for upp med sitt huvud. "Det här händer inte" Han ställde sig upp fort och gick emot mig och tryckte sina läppar mot mina. Jag besvarade kyssen. "Vad gör du här?" "Hälsar på min pojkvän" "Jag är så glad att se dig, du fattar inte" Han kramade om mig och jag log stort. "Jag med Justin" Jag tog hans hand och vi gick ut och möttes av stora leenden. Pattie knäppte ett kort på oss och sedan satte vi oss i bilen som skulle ta oss till hotellet. Jag låg i Justins knä under hela bilresan. "Varför ville du inte prata med någon?" Undrade jag. "För att jag var nere, och aah. Jag får såna dagar ibland, när man läser hat och allt sånt där. Sen när du inte kunde komma så blev allt sämre" Jag log snett. "Jag hade jätte dåligt samvete" Justin skrattade. "Men du kom ju till slut" Jag nickade glatt.
 
Bilen tog oss till hotellet och det var fullt med fans utanför. Justin gick först med Mosche och jag kom en stund efter med Kenny som hjälpte oss andra in. Pattie och Scooter stog i receptionen och fixade med rummen och Pattie kom snart med rums nycklar. "Eftersom vi inte visste att du skulle komma, men du sover väl ändå i samma rum som Justin?" Jag fnissade och nickade. Justin tog min hand och vi åkte upp i en egen hiss. "Vad många våningar, oh herre" Klagade jag och han skrattade. "Högst upp" Jag kollade chockat på honom. "Utsikten är fin" Sa han och jag himlade med ögonen. "Jag kommer att få svindel" Han skrattade och skakade på huvudet. "Nej då." Det tog faktiskt lång tid att åka upp men tillslut plingade det till och det var våran våning - högst upp. Rummen var nästan utanför hissen så det gick fort med att komma in. "Justin har du hyrt en hel svit? och du skulle vara själv i den först?" Han skrattade. "Ja" "Vilket slöseri" Han skakade på huvudet åt min komentar. "Någon gång ska vi sova i ett enkelrum" Sa jag och han skrattade och drog in mig i hans omfamning. "Jag har saknat dig" Han kysste mig lätt. "Har saknat dig meed" "Jag vet" Jag skrattade. "Fast vem var det som inte ville prata med någon eftersom personen saknade en annan person väldigt mycket?" "Jaja" Jag skrattade igen och kysste honom. Han besvarade den och begärde om tillstånd med hans tunga för att möta min. Han lyfte upp mig och kramade mig mot hans kropp. Men vi var strax tvugna att avsluta så vi kunde andas.
 
"Babe du behöver inte göra dig iordning" Han kramade mig bakifrån när jag grävde i resväskan. "Jo, ,det behöver jag. Jag ser ut som skit" Han fnös åt mig. "Du ser aldrig ut som skit, sluta säga så" Jag himlade med ögonen och tog med mig kläder in på toaletten för att byta om och samt sminka mig och fixa håret. Justin knackade på några gånger men jag ignorerade det så jag kunde bli klar. Till slut blev jag klar, i tid dessutom. "Är du sur?" Flinade Justin när jag kom ut. "Nej" Sa jag. Han skrattade. "Du ser lite sur ut" Skojade han och då fick han mig ju självklart att le. Han böjde sig ner och kysste mig innan jag satte på mig Alisons Jeffrey Campell som jag lånat. Justin och jag gick hand i hand ner till lobbyn och där mötte Kenny och Mosche. Det var ännu mer proppat med Papz och fans utanför. Vi skulle bara till andra sidan vägen men det var inte särskilt lätt att ta sig dit med allt knuffandes men Justin höll min hand hårt hela vägen. Alla satt i resturangen när vi kom så vi började beställa dirrekt. Som jag trodde var maten fantastisk och smakade utsökt. Men man märkte på alla att man hade flygit och alla var trötta. Det dröjde inte länge förns vi var tillbaka till hotellet och inne på våra rum igen. Både jag och Justin bytte om dirrekt och jag kröp upp till honom efter jag var klar. "Du, lova att inte bli galen nu" Jag kollade chockat på honom. "Tror du att vi alltså, kommer ha sex igen, snart?" "Justin!" Jag blev illröd och slet mig från hans gräpp. Han små flina åt min reaktion men drog in mig i hans famn igen. "Förlåt för jag tog upp det, men det måstes göra någon gång" "Jag vet inte, inte än i alla fall" Han nickade. "Det är lugnt jag ville bara fråga" Jag nickade. "Får jag fråga dig en sak nu?" Han nickade igen. "När var senaste gången du hade det?"
 
Kommentera =)

Chapter 47 - I miss her

 
Last chapter:
Maten var uppäten fort på våra tallrikar, dock så var vi båda proppmätta. "Kom" Justin klappade med sina hände i sitt knä och jag log stort och satte mig i det. "Jag vill inte att du ska åka" Snyftade jag. "Babe, du kan komma och hälsa på, det vet du" Jag nickade måt hans hals. "Ska vi åka?" Undrade han och jag nickade. Vi bad om att få notan och åkte hem till mig på en halvtimme. Justin följde med in och jag visste att det tråkiga skulle ske snart. Han följde med mig in på rummet där Sophie låg och sov djupt. "Justin" Suckade jag. "Kelsey du måste sova" Jag skakade på huvudet. "Jag vill inte" "Jag ligger med dig tills du somnar, jag lovar" Jag nickade och gick för att byta om. Justin låg redan i sängen med sina jeans fast ingen tröja. Jag kröp ner och omfamnade hans kropp. Jag kysste honom och han besvarade den. "Sov Kelsey" Jag skakade på huvudet. "Babe sov, jag är här" Jag nickade och tillslut så slöt jag mina ögon och drömmarna tog över.
 
 
Nästan en vecka hade gått och jag saknade honom hela tiden. Vi pratade när han hade tid vilket inte var jätte ofta. Jag gick ut med Sophie till köket så jag kunde äta något eftersom jag var väldigt hungrig. På bordet så jag en tidning som bestod av mig och Justin på framsidan. Jag kunde sätta pengar på att det var Brian eller Lucas som lagt den där bara för att jag skulle se den. Jag himlade med ögonen och började göra frukosten i stället innan jag läste vad som stog. "Godmorgon gumman" Alison vinkade när hon var påväg upp mot trappan. "God morgon" Log jag och fortsatte med frukosten. Jag hade slutat ammat Sophie så det var ganska skönt. Hon fick sitta i sin stol då hon lärt sig att sitta äntligen. Jag slog upp tidningen och fann två bilder på mig och Justin från hockeyn och även instagram bilder han lagt upp på oss.
 
Justin Bieber sågs med sin "rumoured gilfriend" Kelsey Hastings på en hockey match för några dagar sedan. Justin har även lagt upp bilder på dessa två under en tidsperiod och det verkar som Bieber har hittat kärleken. De såg väldigt förälskade ut på matchen där de delade kyssar med varandra nästan hela tiden. Det sägs att de träffade varandra i skolan där Justin började för att gå ut High school. De har hållit kontakten och hon var och besökte honom i Frankrike säger en källa. De sågs även hålla varandra i handen i Frankrike under en shoppingrunda.
Vi är glada för Justins skull och tycker verkligen att de är ett urgulligt par. Justin är just nu ute på sin turne och gör sina beliebers glada, men vi är ledsna beliebers, Justin är upptagen!
 
Jag log smått. Det var okej när de skrev söta saker om än. Brian och Lucas kom in i köket och jag suckade smått. Alison kom också in så då blev jag lugnare. "Godmorgon" Sa jag stelt. De satte sig ner mitt emot mig. "Läst tidningen?" Jag svalde och nickade. "Vart står ni?" Undrade Lucas. "Han är min pojkvän" De suckade frustrerat. "Han är inte värd dig Kelsey, du måste förstå det." "Jag vet att han inte är perfekt okej, men han är allt jag vill ha och vem är pefekt egentligen? Han gör mig lycklig. Ni får inte förstöra det" "Vi förstår bara inte. Så mycket som han har sårat dig" Jag avbröt honom. "Men han gör mig lyckligast också. Ni måste acceptera det här för han är min pojkvän och så är det bara" "Jag skulle vilja snacka med honom" Jag himlade med ögonen åt Brian "Visst, han kommer hem om typ två veckor" "Du vet att brölloppet närmar sig va?" Jag nickade. Det var typ en månad kvar. "Ska du ta med dig någon?" Jag rykte på axlarna. "Jag kanske frågar Justin" Brian spände blicken i mig. "Jag vill inte att han ska förstöra bröllopet" "Sluta Brian, vad snackar du om. Lucas ska ha med sig en dejt, och det vore väl bara självklart om jag hade min pojkvän som det eller? Om jag inte får ta med mig Justin så kommer inte jag och då är det du som har förstört det" Jag tog upp Sophie i min famn och gick in på mitt rum. Det här var bara för mycket.
 
Justins Perspektiv:
Jag klickade på "tweet". "Depress?" Undrade Fredo som satte sig brevid mig. "Ja" Skrockade jag. "Du gillar henne verkligen" Jag nickade. "Verkligen" "Åh, du saknar henne verkligen" Han visade upp min tweet och jag flinade. "Justin är kääär" Jag himlade med ögonen. "Ring henne?" Undrade han. "Jag ska" Berättade jag. Han nickade och gick ut ur bussen. Det knackade inte långt efter och Anna klev in. "Vad vill du?" Undrade jag. "Jag tänkte att vi kunde ha lite kul" "För andra gången nej, och för fjärde gången jag har en flickvän" "Hon behöver inte få reda på något?" Hon bet sig i läppen. "Anna lägg ner, vi kommer aldrig att hända igen, jag kommer aldrig ha sex med dig igen" "Din förlust" Jag skrattade till. "Vi får väl se" Hon himlade med ögonen åt mig. Jag retade ihjäl mig på henne. "Justin, Ana kom nu" Scooter sa till oss och jag gick rakt förbi Anna och hon suckade. "2 timmar till showtime Bieber" Jag nickade åt Scooter och gick in i min louge för att bli fixad. Mitt hår var det sista som blev fixat förutom scenkläderna som jag satte på mig. Jag hade tid över så jag slog in Kelseys nummer.
 
"Hej" Svarade hon glatt. "Hej Babe" Hon fnittrade. "Vad gör du?" Undrade jag. "Inget, jag är sur på Brian och Lucas." Muttrade hon. "Vad har de gjort nu?" "De klagar på dig och jag blir arg, sen snackade de om bröllopet att jag skulle ha med en dejt, och jag sa att det var ganska självklart att jag ville ha med dig eftersom du är min pojkvän och då blev det sura och ja" "Förlåt" Suckade jag. "Det är inte ditt fel som jag har sagt typ hur många gånger som helst, i alla fall, Brian vill snacka med dig" Jag skrattade till. "Verkligen?" "Ja, när du kommer tillbaka" "Behöver jag vara rädd?" Undrade jag. "Nej då" Fnittrade hon och jag log stort. "Jag såg vad du tweeta" Fnittrade hon igen. "Jag saknar dig med" Suckade hon. Jag log. "Kom hit då" "Jag kan inte Justin. Jag måste ta hand om Soph" "Ta med henne" "Det vet du att jag inte kan" "Kan inte Alison eller Brian vara barnvakt då?" "Jag vet inte, jag tror inte det, de har varit det så mycket och jag får så dåligt samvete" Jag log snett. "Vänta lite" "Okej" Svarade hon. Jag letade efter Ashley. "Säg till att Kels ska komma" Viskade jag till henne. "Kelsey, snälla kom hit. Det är skittråkigt, jag är typ ensam, snälla snälla snälla" Jag tog åt mig luren igen. "Kanske Justin, jag måste prata med Alison, jag ringer dig senare" "Okej vi hörs babe" "Hejdå" fnittrade hon. "Hejdå" Log jag för mig själv.

Skriver på kapitlet

förhoppningsvis kommer det idag.


Chapter 46 - Hockey

Last Chapter:
Jag fick också hinna mata Sophie innan men det hann jag. Vi alla satt runt ett stort bord fullt med mat och jag kunde knappt vänta att börja äta. Det blev ganska tyst när alla väl började äta men det var ingen obehaglig tystnad.
  Maten var uppäten och Sophies ögonlock blev bara tyngre och tyngre. Jag placerade henne i sin babysits så hon kunde sova, sedan la jag hennes filt över så att det blev mörkt. "Justin" Sa jag när jag gick ut på altanen igen. "Sophie sover nu" han nickade och drog mig till hans knä. "Vill du åka hem till mig?" "Det spelar ingen roll" Log jag. "Säg ärligt" "Det spelar ingen roll, jag lovar" Jag kysste honom lätt och han log stort. "Vi kan åka hem och bara mysa vi två?" Undrade han och det lät väldigt lockande. Jag nickade. "Då gör vi det" Sa han och kysste mig igen.
 
 
"Hej då" Vinkade jag till Alison. "Ha det så kul, och hejdå Justin" "Hejdå" Vi stängde dörren och satte oss i bilen. Justin körde ut från uppfarten och jag satte igång hans radio. Ironiskt så började Boyfriend spelas och jag fnissade till. Justin var på väg att stänga av. "Nej sluta" Han himlade med ögonen. Jag sjöng med i låten och tillslut började han göra det själv. Vi överdrev även ganska mycket, men det var roligt. Vi kom fram till arenan och vi gick in bakvägen. Vi fick gå in i något rum först för Justin skulle hälsa på några antog jag. "Här har ne även egna tröjor" De gav Justin en de ståg Bieber på med nummer 6 och jag fick en där det stod Hastings på fast med nummer 9. "Roligt att ni kunde kommer, ha det så roligt på matchen" Vi nickade och vinkade samt blev guidade till våran plats högst upp. Det stog två stolar placerade men Justin hade andra tankar på att jag skulle bli placerade där så det första han gjorde var att dra ner mig i hans knä. Jag fnittrade till och han la armarna runt min kropp. Matchen började precis när vi kom, och jag kan inte dirrekt säga att jag kan särskilt mycket som har med hockey att göra. Jag visste i alla fall vilket lag som skulle göra mål i vilket mål. "Förlåt om du inte tycker det är kul" Viskade Justin "Sluta Justin, det är alltid roligt att vara med dig" Han kysste mig på kinden. "Justin det är folk överallt i arenan" "De vet inte att vi är här, och om någon vet det så bryr jag mig inte" Jag kysste honom snabbt och han log stort.
 
Det dröjde inte många minuter tills det blev paus och jag och Justin satt kvar. "Får jag din telefon?" Jag nickade och gav den till honom. "Jag tycker du behöver en ny bakrundsbild" Sa han och tog fram kameran. Vi kysstes när kortet togs och han började sedan klicka in den så jag fick den som bakrundsbild. "Så" Jag fnittrade. "Ditt fnitter är så sött" Jag rodnade ännu mer och han skrattade och kysste mig på kinden. Matchen började igen och jag kände att jag suttit still alldeles för länge så jag var på väg att resa på mig men Justin drog ner mig. Han fick dock tag i mina bröst när han skulle göra det så jag rodnade. "Justin" klagade jag. Han kysste mig bara på kinden och ignorerade det totalt. Jag tog bort hans händer och ställde mig upp och räckte min hand så han kunde ta den. Han la sin arm runt mig medans vi stog upp och kollade i stället. Jag började fatta och jag kunde till och med hejja på i rätt tillfälle. "Justin" Han kollade på mig och jag pekade mot en mann med en stor kamera. Justin suckade och vi satte oss ner igen. "Förlåt" Jag skakade på huvudet. "Det är inte ditt fel" Log jag. Det var obehagligt när man visste att han tog kort på oss när vi bara ville sitta där och bara vara med varandra. Ännu en paus kom och Justin hade skickat någon så vi kunde få popcorn och något att dricka. "Hoppas Coola blir bra Mr. Bieber" "Det blir jätte bra, tack så mycket" Mannen gick där ifrån och jag började proppa i mig popcorn då jag var jätte hungrig. "Babe vi ska äta snart" Jag fnittrade till av att han märkte att jag var hungrig och att han kallade mig "Babe" det fick mig att rodna stort.
 
Sista perioden var igån och Justin var nervös då det stog 2-2 i matchen. Eftersom han hade armarna runt mig så kunde jag känna när han stelnade till och det andra laget var nära på att göra mål. Det var väldigt underhållande. Justin fick som han ville lyckligtvis och matchen slutade 3-2. Vi stannade kvar och fick vänta ungefär en halvtimme tills alla hade tömt arenan. "Kom" Justin och jag gick neråt tills vi kom ner på isen. "Jag hoppas skridskorna passar Mr.Bieber och Miss Hastings" Vi nickade och log som tack. För mig passade de galant och för Justin med som fort var ute på isen i en hög fart. Jag var urdålig men jag lyckades stå på skridskorna men Justin skrattade åt mig när jag ramlade på min rumpa. "Kom" Han sträckte sig sina händer och jag tog tag i dom så han kunde hjälpa mig upp. Han tog tag runt min midja och han åkte runt mig vilket var lättare. "Jag släpper nu" Jag nickade och då gick det lättare. Jag har faktiskt kunnat åka skridskor dock var det flera år sedan. "Du är jätte duktig" Jag himlade med ögonen åt honom. "Du är det Kels" Bara att han var trippelt så mycket duktigare, och jag kunde knappt svänga utan att ramla. Han tog min hand och började åka jätte fort så jag följde efter. "JUSTIN" Skrek jag och helt plötsligt stannade han och vände sig om i en sväng så jag åkte rätt på honom och vi åkte ner på isen. Justin skrattade. "Förlåt" Sa han. Jag skrattade jag med och det gjorde inte så mycket eftersom jag landade på honom och det var hans fel. Jag fnissade.
 
"Ska vi gå och äta?" Undrade han och jag nickade. "Jag är jätte hungrig" "Jag vet, jag kunde känna din mage kurra förut" Jag blev röd som en tomat. "Det är lugnt" Ett fniss lämnade min mun igen och han log stort och kysste mig snabbt. Vi tog av oss skridskorna och tog på oss våra vanliga skor igen. I bilen tog vi av våra hockeytröjor så vi hade våra vanliga på oss. Vi stannade utanför någon resturang, så typiskt Justin, någon dyr resturang. Vi fick sitta i vip rummet då det var fullt med folk. Vi fick menyer och båda beställde deras pasta favorit. Maten kom ut fort och jag kunde knappt vänta på att få börja äta. Justin kände nog lika dant då han också högg in i maten dirrekt. Klockan började bli mycket så det var inte så konstigt att vi var så hungriga som vi var. Den var faktiskt snart nio på kvällen. Maten var uppäten fort på våra tallrikar, dock så var vi båda proppmätta. "Kom" Justin klappade med sina hände i sitt knä och jag log stort och satte mig i det. "Jag vill inte att du ska åka" Snyftade jag. "Babe, du kan komma och hälsa på, det vet du" Jag nickade måt hans hals. "Ska vi åka?" Undrade han och jag nickade. Vi bad om att få notan och åkte hem till mig på en halvtimme. Justin följde med in och jag visste att det tråkiga skulle ske snart. Han följde med mig in på rummet där Sophie låg och sov djupt. "Justin" Suckade jag. "Kelsey du måste sova" Jag skakade på huvudet. "Jag vill inte" "Jag ligger med dig tills du somnar, jag lovar" Jag nickade och gick för att byta om. Justin låg redan i sängen med sina jeans fast ingen tröja. Jag kröp ner och omfamnade hans kropp. Jag kysste honom och han besvarade den. "Sov Kelsey" Jag skakade på huvudet. "Babe sov, jag är här" Jag nickade och tillslut så slöt jag mina ögon och drömmarna tog över.
 
Korrrrt kapitel jaaa jag vet.
Men det är typ finaste vädret jag sett på hur länge som helst, så jag ska faktiskt ut nuuuu! Puss
KOMENTERA! :D

LÄNKBYTE - Celebnovell

 
 
Jag gör ett länkbyte länkbyte med http://celebnovell.blogg.se/ <------- Klicka på länken eller bilden för att komma till denna jätte bra blogg.
 
Här även prologen:
 
Jag ser att det blev en dålig skärpa men hoppas det går att läsa ändå annars så kikar ni in på bloggen ;)
 
 
 
Kapitel 46 kommer ut imorgon!