HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 44 - Perfect date

P
Last Chapter:
"Om du sover hos mig imorgon?" Jag nickade och kysste honom. "Plus att vi ska på dejt" "Jasså ska vi?" Undrade jag. "Ja jag tänkte pröva den här romantiska stilen" Jag fnissade. "Vill du gå på dejt med mig imorgon" "Väldigt gärna Mr.Bieber" Han skrattade. "Kom jag är trött" Sa jag och ställde mig upp och räckte min hand så han kunde ta den. Vi gick in på rummet och ingen orkade göra någonting förutom att byta om och bara lägga sig i sängen. Istället för att skeda i natt så la jag mitt huvud på hans bara bröst och han höll om mig och våra ben var slingrade med varandra. "Tack för att du förlät mig" Sa han. Jag log. "Tack för du berätta allt" "Godnatt Kelsey" "Godnatt Justin" Han kysste mig på hjässan och jag somnade med ett leende på läpparna.
 
 
 
Jag vaknade av att jag kände hur Justin började kyssa mig över hela mitt ansikte. Justin skrattade vilket jag med började göra när jag slog upp mina ögon. "Godmorgon" Log han, helt påklädd. "Godmorgon" Sa jag ledset och kollade på hans kläder. "Förlåt, men jag måste hem. Vi har ju en dejt idag, inte sant?" Jag log stort och nickade. "Då måste jag ju hem och förbereda" Jag rodnade. "Ska jag kolla om dom kan ta Soph?" "Bara över dagen kanske? Så kan hon sova hemma hos mig med dig?" Jag kollade finurligt på honom. "Okej, jag frågar" Han log stort. Jag hade inte ens märkt att Soph låg brevid mig. "Vi ses sen, jag ger dig mer information senare" Jag himlade med ögonen innan han var på väg ut. Han stängde dörren om mig och jag vände min uppmärksamhet till Sophie. "Jag glömde en sak" Justin kom in igen och kysste mig snabbt. Jag skrattade. "Så hej då" "Hej då" Skrattade jag. Återigen vände jag uppmärksamheten till Sophie som bara hade blöja på sig. Jag drog upp mina knän så hon kunde ligga stadigt framför mig. "Ska vi sova hos pappa idag?" Jag gjorde en förvånad min och hennes ögon var så glänsiga idag. Åh hon var så söt. Jag satte på henne kläder och gick ut med henne till köket så jag kunde äta frukost. "Så Justin sov här?" Ville Brian veta. "Ja, och det har du inte med att göra heller" "Jo jag ska se efter dig" Jag himlade med ögonen.
 
"Jag mår bra med Justin, och föresten ska vi på dejt idag" "Aldrig" "Jo det ska vi och det finns ingenting du kan göra åt det" "Är det du som ska fixa den eller? Kan han sånt?" "Det är han som ska fixa den. Brian kan du lägga ner, jag tycker om Justin, jag är kär i honom kan du sluta tracka ner på honom. Du känner honom inte och du gör inte ens något försök att lära känna honom heller. Han har varit hur snäll som helst mot er och ändå behandlar ni honom som skit när han är här. Han kommer att vara kvar i mitt liv för evigt, för vi har Sophie tillsamans och det finns inget du eller Lucas kan göra något åt det. Dessutom är jag arton år och du bestämmer inte över mig längre" "Jag vill bara att du ska må bra och jag vet hur ha-" "Jag mår bra med Justin okej?" Han suckade och gick ut från köket. "Det blir bättre med tiden gumman" Sa Alison och jag log snett. "Jag förstår bara varför de inte kan acceptera det" Suckade jag. Jag bytte ämne. "Kan du passa Sophie till ikväll?" Undrade jag snällt. "Ja visst jag har ändå inget att göra idag" "Åh tack. Men jag ska sova hos Justin som om ni kan svänga förbi hos Justin eller om jag åker hit, ni får bestäma" "Vi kan ta oss till Justin det är lugnt" "Tack" Log jag stort. Jag tog för mig av frukosten som stog framme på bordet och började bre mig några mackor. "Så hur är det med dig och Justin?" Jag fnittrade till. "Bra"
 
"Aww, du gillar honom såå mycket" Jag skrattade och kände hur mina kinder blossades upp. "Vad ska ni göra idag då, någon aning?" Jag skakade på huvudet. "Jag har ingen aning" Hon log. Jag åt upp frukosten och jag pussade Sophie hej då för att Alison och Brian skulle åka med henne till Alisons mamma och pappa och de var inte säkra på om de skulle vara hemma innan jag dragit. Jag satte mig i sängen och slog på datorn. Jag vägrade logga in på twitter numera då det bara stog en massa förfäla saker om mig. När jag precis skulle klicka på ett klipp på Justin på youtube så ringde telefonen och det var ingen mindre en han. "Hallåå" Svarade jag glatt och han skrattade i bakrunden. "Hej Beautiful" Jag rodnade. "Blir det bra vid två?" Undrade han. "Jätte bra" fnittrade jag. "Det är fint väder ute så ha på eller ta med bikini" Jag log stort. "Ska bli" Han skrattade. "Då ses vi snart" "Hejdå, jag längtar" "Jag med" Sa han och la sedan på. Jag bet mig smått i läppen innan jag klickade på play på Justins första video på youtube och det var så jag spenderade min förmiddag och jag kom genast på att jag inte börjat göra mig i ordning när klockan var tolv. Jag slängde mig in i duschen. Fönade håret  och tog på mig min bikini. Jag satte på mig en hög kjol och bara en kofta över eftersom det verkligen var fint väder, det måste vara den varmaste dagen i år i La. Jag flätade mitt hår och sminkade mig med en vatten fast maskara.
 
*
 
Jag ringde på hans dörr och han öppnade med förvånade ögon. "Wow" Sa han och drog in mig i en kyss. Jag rodnade mot hans axel när vi slutade att kyssas. Han hade ett par shorts och ett linne så han kunde gärna fått ett Wow av mig med. Han böjde sig bak och gömde något bakom ryggen och till slut tog han fram en bukett röda rosor. "Aw tack" Han log stort och tog min hand efter jag la ner min väska i hallen. Med rosorna i min hand klev vi ut på hans bakgård och där såg jag en massa kuddar, ljus och filtar. "Åh Justin" Han skrattade. "Det är jätte fint" Han log. "Vad bra" Jag satte mig ner på filten och han knäppte ett kort av mig när jag kollade upp på honom. Han gick bort lite och hämtade ett fat med jordgubbar som var täckte med chocklad. Kunde det här bli mer perfekt? Han satte sig ner brevid mig och tog upp en jordgubbe och räckte den till min munn. Jag skrattade till och tåg en tugga av den så han kunde ta resten. "Godaste jordgubben jag ätit" Sa han. "Jag med" Svarade jag medans vi halvlåg mitt emot varandra. "Det här är perfekt" Han log stort. "Bra att du tycker det" Jag nickade. Efter alla jordgubbar var uppätna la jag mig i hans knä och han pillade i mitt hår. När han gjorde det kom jag ihåg när han sa att han ville att hans flickvän skulle ha långt hår så han kunde leka med det. "Ska vi bada?" Jag nickade glatt. Min kjol åkte lätt av och jag drog bara av mig min kofta och la det på filten och jag fann Justin bita sig i sin läpp när jag gjorde det. "Sluta" Fnittrade jag. "Jag kan inte låta bli" Sa han och på dirrekten tog han tag i mig och bärde upp mig samt hoppade ner i vattnet med mig. "Juuustin" klagade jag och där började vårat krig. Vi skvätte vatten på varandra och han jagade mig under vattnet men allt ledde till slut till en het hångelstund mot poolväggen.
 
*
 
 
Alison och en inte så glad Brian hade kommit och lämnat Sophie med hennes resesäng. Hon låg och sov i rummet brevid. Jag och Justin hade poppat popcorn och skulle se på film, men Justin var inte den bästa teknikern så det gick lite segt. "Justin går det bra?" Fnittrade jag. "Ha.ha" Jag skrattade. Han fick äntligen igång den och han vände sig om och log självsäkert. "Kasta ett popcorn jag lovar att jag fångar det" Jag skrattade och kastade med flera stycken. "En sa jag, men jag fångade i alla fall En" Han kom emot mig. "Passa dig" Skrattade han när han började kittla mig så jag började skratta jätte högt. "Shh, Sophie" Då fick jag stopp på honom. "Bara denna gången" Jag log stort och jag la mig intill honom när filmen började. Filmen hade jag fått välja och självklart valde jag The Notebook för det är verkligen den bästa filmen. Några tårar lämnade självklart mina kinder när filmen var slut och jag försökte hålla mig vaken. "Är du trött?" Undrade han när han kysste min kind. Jag nickade och satte mig upp och drog av mig min långa stickade tröja jag hade på mig. Jag la mig dirrekt under täcket igen och jag orkade just då inte bry mig att jag bara hade underkläderna på mig. "Kelsey" Började han. "Det är lugnt" Han började ta av sig och han drog mig intill sig dirrekt efter så jag äntligen kunde falla i sömn.
 
trååååkigt kapitel, yes iknoooow
Komentera mycket så kommer ett kapitel fortare :)


   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeer


      Datum: 2013-05-02 Tid: 19:35:39

   Postat av: kelly

Så bra love it!!


      Datum: 2013-05-02 Tid: 21:06:56

   Postat av: Agi

Tycker inte att det var ett tråkigt kapitel alls! Dom e så himla söta att det inte är sant! Bra skrivet :D


      Datum: 2013-05-02 Tid: 21:26:59

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-05-02 Tid: 21:54:27

   Postat av: Sabina

Åh så bra, kan inte vänta tills nästa kapitel!


      Datum: 2013-05-03 Tid: 00:29:55

   Postat av: Ebba

Dom är så söta!!


      Datum: 2013-05-03 Tid: 08:05:30

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-05-03 Tid: 18:56:50

   Postat av: Celebnovell

Jättebra! ♥♥
Vill du göra ett länkbyte i ett inlägg? Annars kanske vi kan ta i menyn bara. :)


      Datum: 2013-05-05 Tid: 18:19:36 URL: http://celebnovell.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback