HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 53 - Fuck, i love u so much

Last Chapter:
"Kelsey" Suckade han och la sig brevid mig. "Sluta skämmas" Jag drog täcket över ansiktet. Han skrattade åt mig. "Det är normalt, du är min flickvän. Varför skäms du?" "Veet inte" Suckade jag. Kanske för att jag nyss varit naken inför honom och han hade gjort allt det där, sköna. "Babe" Han drog bort täcket och drog mig intill honom. "Jag vill att du ska vara bekväm med mig. Jag vill inte att du ska gömma dig, jag vill se dig men jag förstår att det är nytt men du är säker med mig och som sagt jag vill att du ska känna dig bekväm." Jag nickade åt honom. "Godnatt Älskling" Han kysste min kind och jag gosade in mig hos honom. "Godnatt Justin, och tack" Han flinade och kysste mig.
 
 
Jag vaknde till när jag hörde Sophies gråt och jag kände även hur Justin gjorde det. "Jag kan ta henne" Justin kysste min kind och det dröjde inte länge förns hon slutade och Justin kom med henne till sängen. Jag satte mig upp och gäspade innan han böjde sig fram och kysste mig. "God morgon" "God morgon" Jag lutade mig mot Justins axel när han placerade Soph i sitt knä. Sophie satt med sina klarvakna ögon och skrattade och gjorde ljud som man inte förstod något av. Jag log stort. "Vi borde gå och äta, så vi kan värma välling åt henne" Justin nickade åt mitt förslag och jag tog mig dirrekt ur sängen och klev in i badrummet för att duscha. Det gick snabbt och jag tog en handduk till mitt hår samt virade jag en runt min kropp och tog med mig tröjan och trosorna för att lägga det i min "smuts påse". Justin busvisslade och jag vände mig om mot honom. Vad som hände igår fick mig att tänka på det här vilket gjorde att jag började rodna stort och det märkte han. Han kysste mig och gick ut ur rummet för att låta mig byta om. Jag tog på mig ett par jeans shorts och ett linne med bikini under eftersom vi förmodligen skulle bada. Vi gick ner hand i hand till frukost resturangen och Sophie satt på Justins höft. Några satt och åt, som Lucas och hans dejt Bianca.
 
Vi satte oss dock inte med dom utan vi satte oss i ett hörn där vi inte syntes speciellt bra. Vi hämtade frukost och så värmde jag på välling till Sophie i mikron. Justin matade henne samtidigt som han försökte äta själv vilket inte resulterade i något sådär jätte bra men Sophie var fort nöjd. Brölloppet var inte förens imorgon så det var skönt att vi bara kunde slappa idag. Frukost på hotell är alltid gott och man äter alltid alldeles för mycket, speciellt jag, så jag var verkligen tvungen att luta mig bakåt så inte min mage skulle sprängas. "Mätt?" Flinade Justin. "Oja" Stämde jag in. Han skrattade åt mig och jag tog Sophie i mitt knä så länge så Justin kunde äta ordentligt. Det dröjde inte länge förns han också var klar och vi gick först upp till hotellrummet för att Justin skulle byta till badbrallor, sen passade vi även på att sätta på Sophie en söt liten badräkt. Vi gick ut till pool området vi hade hyrt som var nästan vid hotellet. Alisons vänner satt där redan samt hennes föräldrar. Vi satte oss vid solstolarna och jag smörjde in Soph i massvis med solkräm och sen satte jag även på henne en hatt. "Vill du bli insmord?" Justin hade ett lekfullt leende på läpparna och jag himlade smått med ögonen. "Visst babe" Jag la mig på mage och han satte sig över mig.
 
Det blev kallt på min rygg så jag ryste till. Han masserade mig samtidig och just då insåg jag att han verkligen kunde bli en massör för så skönt masserad hade jag aldrig blivit förut. "Andra sidan?" Frågade han. "Den klarar jag själv tack" Han himlade med ögonen och jag skratta och smörjde in mig. "Kan du smörja in mig? Jag tror inte jag klarar båda sidorna" Jag skrattade åt honom men satte mig på hans rumpa och masserade hans rygg. "Andra sidan med babe" Han flinade åt mig men jag bara himlade med ögonen. "Jag tycker om den här positionen" "Justin herre gud sluta" Han skrattade åt mig och jag smörjde in hans muskulösa mage. "Spänn inte" Skämtade jag. "Jag gör inte det babe" "Jag skoja" Jag böjde mig fram och kysste honom och bytte sedan till min solstol igen. Kameran som låg i min väska fiskade jag upp och knäppte ett kort på Justin. "Hey" Klagade han. "Det kommer ju inte komma ut i tidningen i alla fall" Fnissade jag. Han skrattade. Jag böjde mig fram och tog ett kort på mig och Soph sen så tog jag på mig och Justin. "Här" Sa han och tog kameran. "Lägg dig ner" Han tog kort på mig när jag låg i solstolen. "Värsta modellen babe" Jag himlade med ögonen igen. Alison och Brian kom gåendes mot oss. "Hej" Sa jag glatt. "Har ni det bra?" Jag nickade och de satte sig brevid oss. Justin och jag klev ner i poolen med Sophie på hans arm. Hon nuddade inte vattnet än så hon hade inte reagerat.
 
 
"Det är bra träning för henne med vatten" Berättade Alison. Justin höll henne och doppade hennes fötter och ben och hon gjorde inte särskilt mycket. Justin höll henne med benen under vattnet och gick runt med henne och hon skrattade. Hon plaskade i vattnet och det var en lättnad att hon inte hade svårt med vatten. Alison klev också i. "Testa doppa hela henne, det är inget farligt" "Men hon kan ju inte andas under vattnet" "Det är inget farligt Kelsey, här" Hon tog Sophie och doppade henne fort och upp igen och Sophie hade ett stort leende på läpparna. "Om ni vill gå till stranden eller något, så kan vi passa Sophie så länge?" Undrade Alison och jag kollade på Justin för att se vad han ville. "Ja visst, tack" Log Justin och jag tog hans hand och vi klev upp ur poolen. Jag drog på mig mina jeansshorts och han sina. Han tog också med sig sin keps som han aldrig kan vara utan så klart. Vi gick hand i hand runt i sanden och jag var så himla lycklig. Justin stannade upp oss och kupade min kind med sin hand och kysste mig passionerat. "Fan vad jag älskar dig" Mumlade han mot mina läppar. "Jag älskar dig med Justin" Innan jag hann reagera så hade han släng upp mig i hans famn och han sprang ut med mig i vattnet. "NEJ JUSTIN" skrattade jag och tillslut släppte han ner mig och mina shorts var genomblöta. Jag jagade honom men eftersom han är typ dubbelt så snabbare än mig fick jag inte tag på honom. "Kom bara och kyss mig" Klagade han och jag fnissade och sprang in i hans famn och tryckte mina läppar mot hans.
 
Dålig uptadering igeeeeeeen. Suck.
Men det blir bättre snart jag lovar lovar och lovar. Jag har mitt sista prov nästa vecka så det är skönt sen blir det bättre!!! Kommentera! :D
Det kommer hända mer snart också iaf! :D
 
 
 


   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-05-31 Tid: 20:18:41

   Postat av: Anonym

Grymt bra! Du är en begåvad unge eller vad du nu e. Men begåvad är du!


      Datum: 2013-05-31 Tid: 22:23:16

   Postat av: Emelie

Vad gulligt!! ❤❤


      Datum: 2013-05-31 Tid: 22:45:52 URL: http://lifeasemelieida.blogg.se

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeer


      Datum: 2013-05-31 Tid: 22:54:53

   Postat av: Anonym chey ♥

Det är så bra ♥ hihi älskar verkligen din novell!


      Datum: 2013-06-01 Tid: 01:03:26 URL: http://julietteponypie.blogg.se/

   Postat av: Anonym

hej ! gör du gratis design till andra bloggar.
Jag har ingen novell blogg men skulle behöva en ny design.


      Datum: 2013-06-01 Tid: 22:11:48

   Postat av: Celebnovell

Superbra! ^^


      Datum: 2013-06-02 Tid: 23:04:07 URL: http://celebnovell.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback