HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

GOTT NYTT ÅR!

gott nytt år allihoppa, idag blir det inget inlägg tror inte någon sitter vid datorn ändå idag? ;)
aja men gott nytt år i alla fall kära läsare. :D


Chapter fourteen

Last Chapter:
"OMG ELIN VI KOMMER ROCKA VÄGARNA MED DEM HÄR" "DU VI KOMMER ÄGA HELA STAN" "IIIIIIIIH" "TAAAAAAACK" sa vi båda och sprang fram och krama våra föräldrar.
"Det här är den" "BÄSTA julen någonsin" fyllde jag i elins mening.

 

"FELICIA" Jag vände bort huvudet från mamma och pappa och såg att det var Justin som stod där.
Jag gick ner till honom. "hej" sa jag och log lite. "Du, felicia jag kan inte vara vän med dig" "Nehe" sa jag lite surt. "Nej, jag vill vara mer" Jag stog helt chockad. Ville han vara mer än vänner med mig???
"KYSS HENNE" Ropade någon, jag antog att det var Elin eller Amanda. "Du hörde" Sa han och lutade sig neråt åt mig och våra läppar möttes i en fantastik kyss. Jag bet mig i läppen efter kyssen och kollade in i hans fantastika hasselbruna ögon. "Jag måste nog gå tillbaka nu" Sa han Jag kramade honom hej då, sen gick jag in till huset, för alla andra hade gått in dirrekt efter kyssen. Jag gick dirrekt upp till mitt rum för jag vill inte visa mig för föräldrarna det skulle bli pinsamt.

"You go girl" Sa Elin när hon kom in i mitt rum. "Haha, kul" "Jaa, väldigt gulliga ni är då" "Haha" sa jag och fick röda kinder. "Men du vi ska hem nu" Sa hon och vi kramade om varandra sen gick hon ut igen.
Jag drog av mig min tajta klänning och hoppade ner i sängen, när jag var på väg att somna så vibrerade min mobil till. På displayen lös det Justin. Jag log och kollade vad han hade skrivit.
Hej, Vill du ses imorgon, en dejt kanske? ;)<3
xx Justin.

Jag svarade med:
Visst, det låter bra :)<3
xx Felicia.

Hämtar upp dig vid fem då? :)<3
xx Justin.

Okej ;)<3
xx felle.

Jag log för mig själv och somnade med ett leende på läpparna, för det här var verkligen den bästa julen jag någonsin upplevt.
Morgonen där på vaknade jag av mig själv, för en gång skull fick man sova ut, och det hade jag verkligen gjort, 13.43 är väl vad man kan kalla att sova ut i alla fall. Jag gick ner till köket, idag var ju i alla fall föräldrarna hemma, de hade tagit ut frukost så jag tog lite och satte mig vid köksbordet brevid pappa som satt där med. "Asså man är aldrig sugen på frukost längre" Sa jag och kollade dystert på maten. "Ät upp för det blir ingen lunch idag" "mmh okej" sa jag surt. "föresten jag ska ut med Justin idag, får jag det?" sa jag lite gladare. "Jag ska prata med mamma bara" Sa han. "okej" svarade jag.

Jag gick efter frukosten upp på mitt rum och satte på tvn, "Felicia det är okej" ropade pappa nedifrån. "TACK"
skrek jag tillbaka. När klockan började närma sig tre började jag gör mig i ordning, jag satte på mig en kort vit klänning med silvrigt där uppe, sen letade jag reda på mina högklackade silvriga skor. Jag sminkade mig ganska lätt och sedan lockade jag om mitt hår, och satte upp lite hårspännen här och där.
"Felicia han är här" "okej jag kommer" Jag gick ner för trappan och jag såg Justin stod och prata med min pappa. Men när han hörde mig var hans ögon fastklistrade på mig.
"Hej sötnos" sa han och kramade om mig "hej Snygging" sa jag och besvarade kramen.
"Är du redo?" Jag nickade och han la armen om mig sen gick vi till bilen. "Är det okej om vi är hemma hos min mormor och morfar, men dem är inte hemma så det är bara vi, ville slippa alla papz" "Ja då, det är okej" Sa jag och log. Han åkte upp på uppfarten och vi gick in tillsamans. Jag blev helt chockad när jag kom in.
Det var det finaste jag varit med om, det var ljus och rosor överallt och middagen stog på spisen.
"Gud var fint du har gjort, du behövde inte" Sa jag till Justin "Allt för dig du vet" Sa han och pussade mig på kinden.

När maten var klar satte han sig brevid mig, "Felicia du är jätte fin i kväll" jag vände mitt huvud mot hans och log ett tacksamt leende. Vi satt och åt i en tystnad men ingen pinsam tystnad, det var nog för vi båda var hungriga. "Så hur länge stannar du?" Frågade jag. " Några dagar efter nyår, men imorgon ska jag till någon röda mattan grej för kändisar" Sa han och jag nickade. "Och grejen är den att jag måste gå med någon, och det här var planerat innan så jag ska gå med Selena" Sa han och kollade ner i sina händer. "Okej, men det är väl bara som vänner?" Frågade jag. "Jo det är vi, men det ska typ se ut som att man går som en dejt" Jag nickade lite lätt. "Blir du arg?" Frågade han "Nej då" Sa jag och försökte tränga fram ett leende.
" Det går dirrekt sänt imorgon, du får kolla om jag sköter mig bra" Sa han och jag skrattade till lite lätt.

"Jag måste nog hem nu" sa jag när klockan nästan var elva. "Jag skjutsar dig" Sa han och vi klädde på oss ytterkläderna. "Tack för allt Justin" "så lite så" Sa han och jag pussade honom på kinden.
Sedan gick jag ut från bilen och in i mitt hus.

Kvällen där på:

"är du redo för att se om din pöjk sköter sig?" Frågade Elin "Han är inte min pöjk, vi är inte ens tilsammans"
"men ni kommer och bli" Sa hon och skrattade lite vilket jag med gjorde.
" Det piper kan inte du hämta popcorna" "visst" sa elin "Skicka filten" Sa jag och skrattade.
"Är jag din bekänt eller" "jepp" Sa jag och blinkade. Jag virade in mig i filten, och nu började det.
Det kom en massa kändisar som blev intevjuade, bland annat beyonce, hon skulle föda när som helst sa hon. Efter en stund kom Justin och Selena.
" Här har vi Justin och Selena" "heej" sa dem båda, "Jo hur har ni i erat förhållande" "Jo det är väl bra" sa Selena och log. "Du då Justin." Jo jag älskar Felicia hon får mig må så b.." "FELICIA?" Frågade Selena


Bättre Upptadering??

Heej mina kära läsare, nu är det så här.. Är det någon som är intresserad av att blogga med mig?
så det blir lite bättre upptadering osv..?
Om ni vill Hör av er till justajbnovel@hotmail.se :)


( OCH vad vill ni ska hääända???)

Chapter thirteen

Last Chapter:
Nu kommer alla gå runt och fråga mig en massa skit.
Jag ville inte ens påminnas om det här.


Tre månader senare:

" VAKNA FELLE, VI SKA ÖPPNA PAKETEN I JULSTRUMPAN!!!" "haha kommer" Sa jag till min lilla syster.
Mamma och Pappa var äntligen lediga från jobben och var hemma med oss tre barn. Dem hade gjort frukost som stod på vardagsrum bordet och sen så skulle vi öppna våra paket som låg i julstrumpan.
"God Jul gumman" Sa Mamma när jag kom ut i Vardagsrummet "god Jul" sa jag och kramade om henne, pappa och min mycket mer större syster. "SNÄLLAAAA får vi öppna nuu" Tjatade Josefin.
"Visst gör det då" Vi gick fram och tog våran Julstrumpa. Jag hann inte ens se vad Josefin fick förns hon sprang iväg till sitt rum med det, så antog att det var något bra.

Amanda fick en check på lite pengar, det var det ända hon önskade sig och grejer till en ny lägenhet som hon kanske kommer få snart. Själv fick jag fem par armband när jag satte på mig dem såg dem riktigt fina ut.
Tumblr_lwsblmddzq1r2cqiio1_500_large

"Tack" Sa jag och kramade om mina föräldrar och sedan åt jag frukost med dem. "Så Elins familj kommer idag va?" "Japp så är det bestämt" Jag nickade och log. Väldigt rolig jul, med sin bästa vän liksom, kan det bli bättre?
"De kommer klockan två så du vet.." "okeej" sa jag. Jag gick upp för mitt rum och kollade runt lite på facebook och twitter, men det var bara spammat med "Goood juul alla, God jul sötnosar" osv..
Det har gått tre månader och Justin och jag har inte pratat, han försökte prata med mig när den där tidnings artikeln kom ut men jag orkade inte, så han har väl gett upp antar jag.

Vad ska jag ha på miiiig? Jag fick ett sms av Elin. Elin ha på dig vad du vill, du är fin i allt. ;)
Nej men, hittar väl något antar jag.... :(

Hon är allt för rolig ibland. Men vad skulle jag ha på mig.... äsch det får fixa sig sen.
Jag gick in i duschen och duschadae, shamponerade mitt hår, tog balsam i det, och tvålade in kroppen och rakade till slut benen. Sen var jag klar och drog en handduk runt min kropp och sedan satte jag på mig underkläder.  Efter det gick jag in i min WIC för att se vad jag skulle ha på mig. Varför hade jag inte bestämt mig innan??

Efter en evighets letande i garderoben valde jag ändå än vit kort klänning. Jag satte på mig den, och den satt bra, jag fönade sedan håret och plattade det efter det, sen så vågade  jag det med. Jag sminkade mig ganska lätt. Efter det var jag klar och klockan var tio i två så det var perfekt. Min syster var jätte gullig i sin gravida mage med den klänningen. Jag nästan skrattade lite åt det men då blev hon bara arg.
Jag kollade mig en sista gång i spegeln och ja, jag såg väl okej ut.
Miley-cyrus-hotel-2011-white-dress-mini-dress-0_large
(ignorera bakrunden ;p)

Det plingade på dörren och jag gick och öppna, "Vad fin du är Elin" "Du men Felle" "Tack" Sa jag och log.
Elins lille bror som är lika gammal som min syster gick in till min lilla syster, väldigt söta, vi borde fixa ihop dem tänkte jag för mig själv och skratta.

"Maten är klar" "Okej vi kommer" sa jag. Jag och Elin gick ner från mitt rum och in i köket. Vi tog en tallrik och gick på varma maten dirrekt, det ända som är gått på det "kalla" bordet är ju äggen så man går ju på det varma på än gång och sedan tar ett ägg där till med. Vi gick in och satte oss vid bordet, och när alla hade satt sig sjöng vi några snapsvisor. När vi var klara gick vi och satte oss i soffan för att kolla på Kalle anka det är ju ingen jul utan honom liksom. 

När eftertexterna rullades så var jag sugen på att öppna Jul klappar, "Mamma kan vi inte öppna nu?" Frågade jag. "Men Felle, kan vi inte gå och lämna mitt paket till Ryan först, SNÄLLA?" frågade Elin.
"Jo Felicia följ med henne nu, det är mörkt ute." "okej då" Sa jag och drog med henne upp från soffan. 
Vi gick till Ryan och han var ute när vi kom, de stog och gulle gullade, och till slut fick jag min kram av honom. "God Jul Felle" "God jul Ryan" "Ryan vad gör du här ute?" Jag kollade upp mot trappan där stod Justin.
"oh förlåt" Sa han och stängde igen. Jag och Elin kollade konstigt på varandra.
"Är han sur på mig?" Frågade jag Ryan "Ja, för du låg med en av hans kompisar den dagen han åkte haha" "oh, nej, kan du gå in och säga att han ska komma ut?" Frågade jag. Han nickade och hämtade ut honom.
Elin och Ryan gick åt sidan. "Vad vill du?" Frågade han "Förlåt, jag var bara så arg, jag fall för två killar på en månad, en av dom var otrogen, en lämnade mig utan att säga något.." "Jag måste väl också säga förlåt antar jag" Sa han och kollade ner. "vänner?" "Vänner" sa jag och kramade om honom.

Efter det gick jag och Elin hem till mig igen. "Heeemmma" sa jag när vi gick in igenom dörren. " okej kom in nu vi ska öppna nu" "jaaa" sa jag som ett litet barn. Elins lille bror och min lilla syster delade ut paketen.
Jag fick inte så många paket, fyra stycken totalt. Till sist öppnade jag min första den var från Elin.
Det var ett fint halsband som det stod "forever" på. Det andra var från min mormor, hon hade skickat det från Sverige. Det var ett presentkort på forever 21, jag antog att det inte var hon som hade skickat det när jag hade öppnat det men ändå. Sen öppnade jag det andra det var ifrån mina systrar, ett par jätte fina örhängen.
Sen det sista paktet var jätte stor det var i från mamma och pappa, det var flera paket i det så jag öppnade och öppnade till slut blev det mindre och mindre, och sen i det sista paketet låg det en lapp.
Gå ut på framsidan tillsamans med Elin så får ni era presenter. vi sprang ut och vi kunde inte tro våra ögon.
Två bilar, En rosa som var till elin, och en silvrig med glitter som var till mig.
   
 
"OMG ELIN VI KOMMER ROCKA VÄGARNA MED DEM HÄR" "DU VI KOMMER ÄGA HELA STAN" "IIIIIIIIH" "TAAAAAAACK" sa vi båda och sprang fram och krama våra föräldrar.
"Det här är den" "BÄSTA julen någonsin" fyllde jag i elins mening.

Chapter twelve

Last Chapter:
När vi kom in genom dörren tryckte han upp mig mot väggen och kysste mig. Han bärde in mig i sovrummet och kastade mig i sängen. Vi hånglade, och sedan drog han av mig mina kläder och jag hans. Våra kläder låg runt hela rummet. Sedan tror jag ni vet hur det slutade, Just det, Barnförbjudet.

Tumblr_lwrwi1xn8j1qeyp36o1_500_large    Tumblr_lvl2v2knvs1qhk7v0o1_500_large
Morgonen där på vaknade jag av en extrem huvudvärk, jag kände inte igen mig, jag kollade åt sidan där låg någon kille, jag kollade under täcket, jag var naken, det var då jag kom på vad som hade hänt.
Jag letade reda på mina kläder och gick ut från lägenheten fort. Jag kollade på min mobil och såg att jag hade väldigt många sms från mamma. Jag skrev att jag hade sovit hos Elin för att jag inte ville vara själv på dagen.
Desutom tror jag att jag har fått ögoninflamation så mamma skulle också komma hem med medecin på lunchen.
Jag gick hem till mig och la mig i badkaret och badade i lugn och ro.

När jag hade legat där ett tag gick jag upp och satte på mig morgonrocken och la mig i min sköna säng och kolla på tv. "Gumman jag är här" "Okeej" sa jag, jag hörde trappsteg, och till slut öpnna hon dörren. "Hur mår du gumman?" "Inte så bra, jag har jätte ont i ögonen och det svider." "Jo jag tror du har ögoninflamation" Sa hon.
Mamma kunde jag ju lita på hon var ju som sagt doktor. "Lova att du smsar eller ringer nästa gång du inte är hemma?" "Jadå, förlåt" Sa jag och hon pussade mig i pannan. "Hej då gumman, ring om du vill något" "jadå tack mamma" Sa jag och sedan lämnade hon huset.

Jag var ändå ganska pigg i övrigt så jag klarade nog gå ner till köket och göra lite mat till mig själv.
Jag gjorde i ordning ris och kyckling som låg i frysen. Ris är nog det ända som går och värma i mikron av kolhydrater, potatis och pasta går ju inte värma i mikron, det blir bara äckligt.
Jag tog min mat och la mig i soffan.

*Pling* sms tänkte jag för mig själv, jag såg att det var i från Chaz.
Hej hur är det?, Justin har också berättat, men är du sjuk eller är du hemma för det..?
Finns <3

Ok, men jag har ögon inflamation.... :( Tack Chaziie<3

Okej, vad trist krya på dig!! <3

Det skulle jag allt göra, I alla fall tills på Fredag. Det värsta som finnns är att vara sjuk på helgen.
Jag loggade in på twitter och såg att Justin hade tweetrat några nya.
En fastnade, och jag förstod ju såklart att det var om mig.
Please im so sorry, forgive me?

Jag skrev också en ny..

I can´t.

Nästa dag:
Jag vaknade av att telefonen ringde. Jag svarade:

- Hej det är Felicia
- Hej, det är jag Elin.
- Hej Elin.
- Hej på dig med sjukling..
- jaja, men vad ville du?
- Jo, jag ville bara säga att du nog vill kolla tidningen.
- öhm, okej, ringer dig sen..
- bra puss hej
-puss.

Där la vi på, jag joggade ner för trapporna, och tog tidningen som låg på golvet, jag bläddrade i den, och jag stannade vid en sida. Har Justin sårat sin Flickvän?
Vi har sätt Felicia Stanford och Justin Bieber tillsamans i Stratford, med vänner och utan vänner har dem varit tillsamans, nu undrar vi om dem var mer än vänner...?
Justin skrev på sin twitter, "Please im so sorry, forgive me?" och sen så skrev Felicia någon timme efter "I can´t" Har/Hade dem något på G? Har Justin sårat denna söta flicka?

Varför började jag gråta,? allt dem skrev var sant, hur kunde dem veta allt?
Jag som aaah.. Jag hatar det här, varför ska jag straffas, jag är inte ens känd.
Nu kommer alla gå runt och fråga mig en massa skit.
Jag ville inte ens påminnas om det här.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tråkigt kapitel jag vet, men ibland måste det vara såna här medel kapitel you know..
om jag får fem komentarer idag, då får ni ett till idag :)

Chapter eleven.

Last Chapter:
"Tack för allt i dag Justin, jag vet inte hur jag ska tacka dig." "Det behöver du inte" Sa han och kollade in i mina ögon. Vi kom närmare varandra, Var det nu vi skulle kyssas?????
Till slut blundade vi båda två och våra läppar möttes i en fantastik kyss.


 
Jag vaknade med ett leende på läpparna, även fast det var dags för skola. Dock har jag sovmorgon för att idrotten var inställd. Ingen var hemma eftersom dem redan är på jobbet eller skolan. Jag gick ner för trappan och såg posten, jag kollade igenom den, och såg ett kuvert där det stod:
Till Felicia Stanford.
Jag öppnade det och där i stod det:
Hej Felicia, det är jag Justin. Förlåt så mycket, men när du läser det här är jag på väg till min världs turne.
Jag är ledsen att jag inte har sagt att jag skulle åka just idag eller inte sagt hej då till dig.
Igår hade jag det helt fantastikt och jag ångrar inte en sekund. Kyssen igår ångrar jag inte heller.
Jag förstår att du är riktigt förbannad på mig eftersom jag bara stack, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt.
Snälla förlåt mig! När jag kommer hem, ( í mars) vill du fortsätta där vi avslutade då..?
Jag vet att det är riktigt långt kvar, hela 6 månader men jag lovar kommer och hälsar på när jag har lite dö tid, sen när det är jul har jag ett litet lov med så då kommer jag också hem.. När jag sen kommer hem då har jag paus i ett helt år från turneer för att vila upp mig lite. Snälla glöm inte bort mig?
Förlåt
/Justin <3

Vad ska jag säga? jag gråter, han hade förtrollat min natt, och nu sticker han utan ett hejdå..
han kunde inte ens ringt? ae, sånt här tål jag inte, jag bröt ihop och gled ner från väggen och satte mina händer i knänen och grät. Inte en chans att jag skulle gå till skolan idag, med rödsprängda ögon och allt.
Jag smsade mamma och sa vad som hade hänt så hon skulle sjukanmäla mig.
Det är väl inte någon big deal igentligen av det som han gjort, men han förtrollade hela min värld, jag litade på honom jag trodde till och med att det skulle vara han och jag för evigt, vad tänker jag med?
Det är bättre och låta allt vara, han kan få vilken tjej som helst i hela världen, det finns grymt snygga kändis tjejor också. Jag är väl ändå bara ivägen om jag skulle vara med honom.
Jag var så ledsen så jag inte ens ville äta frukost, jag gick och la mig i sängen igen, jag såg att jag hade många sms, men jag orkade inte bry mig, jag ville bara tycka synd om mig själv.
Vad trodde jag egentligen, såklart världens kändaste tonåring skulle såra mig det första han gör.
Klart allt kan inte vara som i sagornas värld.

När jag låg i sängen kom jag på, på det här året, och dem här två senaste månaderna, har jag varit förälskad, I corey och Justin, båda två sårade mig. Duger jag inte?
Jag har inte haft någon riktigt killer förut men va fan, varför ska jag bli sårad hela tiden, ligga och gråta.
Ingen av dem är värda mig tänkte jag. Jag reste mig upp och gick in i syrrans rum och tog hennes leg, sen tog jag på mig den sexigaste outfiten jag kunde hitta, ett par höga jeanshorts i midjan, men man ser början på rumpan nederifrån, för att det skulle se snyggare ut på rumpan tog jag ett par string. Sen satte jag på mig en matchande bh och drog ett vitt spets linne över. Klockan var tre på dagen, så jag valde att vänta lite tills jag kunde gå ut och dricka. Att dränka sina sorger att ingen vill ha en i alkohol är kanske inte det bästa, men justt då kändes det så.

När klockan blivit runt halv fem drog jag till busshållsplatsen och åkte in till stan. Jag klev av och gick av vid någon busshålls plats inne i stan, jag såg en bar så jag gick dit. Jag visade syrrans leg och jag beställde mig en tequila, okej inte en tre. Det sved till i halsen, men det gör det ju alltid. Jag beställde sedan en drink som bestod nästann bara av vodka. Klockan hade redan hunnit blivit sex, och det kom faktiskt in mer och mer folk.
Jag bestämde mig för att dansa lite. När jag stod och dansa hade jag killar runt om mig, och en stod och höll händerna på mina höfter och vi dansade ganska intimt. Efter ganska långt tag vid åtta var klockan så bestämde jag mig för att leta upp en liten roligare bar. Jag såg en bar som det var väldigt mycket folk i.
Jag gick fram till bar disken och tog en drink, jag började känna mig lite vimsig, så jag antog att jag började bli full. Men just då brydde jag mig inte. Jag gick ut på dans golvet och dansade som aldrig förr.

En snygg kille dansade med mig, han var riktigt snygg faktiskt. "Får jag bjuda dig på en drink?" Frågade han
Jag nickade åt han. Vi gick till bardisken och han beställde någon drink, den var väldigt god måste jag säga.
Vi satt och prata lite grann, sen gick vi ut på danskolvet igen, nu dansade vi med huvuden mot varandra och jag kände mig väldigt full. Jag hade riktigt kul, och helt plötsligt kysste han mig, jag besvarade den, och kyssen övergick till hångel. "Vill du följa med mig hem?" Frågade han "okej" Sa jag.

Han tog mig i handen och vi gick ut från baren. Det var inte så långt i från han bodde så det gick ganska fort.
När vi kom in genom dörren tryckte han upp mig mot väggen och kysste mig. Han bärde in mig i sovrummet och kastade mig i sängen. Vi hånglade, och sedan drog han av mig mina kläder och jag hans. Våra kläder låg runt hela rummet. Sedan tror jag ni vet hur det slutade, Just det, Barnförbjudet.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kort kapitel och jaa.. snart kommer det hända grejoooor... :)

Chapter ten

Last Chapter:
Jag fick ett sms, jag hoppades på att det skulle vara från Felle men icke, Selena. Jag öppnade och det stod:
Förlåt.

Jag ignorerade det men snabbt efter kom det ett till där det stod:
Jag älskar ju dig, älskar du inte mig?

Selena, om du älskat mig skulle du kunnat lita på mig, klart jag älskar dig, du var min första seriösa flickvän, men just nu känner jag för att ta en paus. Jag är ledig och vill vara med mina kompisar sen får vi se hur det blir i framtiden.

Jag fick inget sms tillbaka, jag vet att jag krossat hennes hjärta, men helt ärligt tror jag det är bäst så här.
Imorgon var det skola för dem andra så jag skulle hem till min pappa och hälsa på mina älskade syskon sen ska jag hämta upp Chaz,Ryan och Felicia sen ska vi hem till Elin, så det blir nog rätt så kul.
Jag kände att mina ögonlock blev tyngre och tyngre, så tillslut somnade jag.

Jag vaknade av mig själv vid tio hugget, så jag gick ner och stoppade i mig lite frukost som mormor lämnat kvar. De skulle ut och shoppa idag så jag var ensam nu på morgonen. Jag gick sedan upp och drog på mig lite kläder och fixade till mitt hår med lite vax. Sen gick jag ut till bilen och körde till pappa.
Jag rinde på och han kom fort och öppna. "Hej pappa" Sa jag och kramade om honom. "Hej kiddo" Sa han och besvarade kramen. "BIEEEEBERR" sprang Jassy och hoppade upp i famnen till mig. Jaxon låg och sov så jag fick vänta med att hälsa på honom. "Har du klarat dig utan mig?" Frågade jag Jazzy "Nästan" Svarade hon.

Vi satt och prata om hur jag hade haft det, med Selena och allting också. Vi pratade i säkert två timmar, det fanns ju väldigt mycket och prata om så. när klockan började bli ett så åt vi lite mat, men sen var jag tvungen att gå för de slutatde vid två. "Hejdå Jazzy" sa jag och kramade om henne"Hejdå Jaxon" sa jag och pussa honom på huvudet sen sa jag hejdå till Pappa. Sedan åkte jag iväg till skolan.
Jag bestämde mig för att sitta kvar i bilen, vill inte bli mosad av tonåringar dirrekt.
Jag såg alla tre komma så jag gick ut ch kramade dem alla tre, sedan åkte vi iväg till Elins hus.

"Har du haft det bra idag utan oss?" frågade Chaz när vi satt i bilen. "Alltid" Sa jag och skrattade lite.
Vi gick ut ur bilen när jag parkerat på uppfarten och Ryan ringde på Elins hus. De kysste varandra jag saknar och göra det tänkte jag för mig själv.

3 Veckor och fem dagar senare.
(justins perspektiv)

"kom igen felicia gå ut med mig?" "Neej" "Jag vet ju att du vill, du kom igen, vi kommer ha jätte kul" Sa jag och kollade på henne."Okej då" Sa hon lite blygt. "Bra, hämtar upp dig vid 8 i kväll" Sa jag och pussade henne på kinden. Hon log och sen gick jag till min bil och hon till hennes. Jag åkte hem med ett leende på läpparna, för jag Justin bieber, skulle ut med den snyggaste tjejen som jag någonsin har träffat.

Felicias Perspektiv:
Jag skulle på dejt med Justin..., vad och hur, gå det här till. Vi är som bästa vänner, jag vill inte att det här ska förstöra den här underbara vännskapen som vi har skaffat oss. Men jag kan ju inte låta bli och tycka att han är väldigt snygg.
Jag gick in i huset och hälsade på min syster som var den ända hemma, hennes mage har växt riktigt mycket, man ser att hon är gravid nu i alla fall. Jag gick upp på mitt rum och in i min WIC för att hitta något att sätta på mig.
Jag tog på mig en svart klänning med hål på sidorna, sen gjorde jag en snygg håruppsättning, och sminkade mig ganska mycket. Jag valde ett par snygga skor, sen gick jag ner till hallen och började sätta på mig dem. Det ringde på dörren och jag öppnade där stod Justin i en snygg guldig kostym. "Snälla jag måste få ta ett kort på er ungdomar" Sa mamma.
"Mamma sluta, vad pinsamt" "Äsch det är lugnt" Sa Justin. Jag log mot honom och han la en arm runt mig och mamma tog ett kort.


"Så vart ska vi Justin?" "Det får du se.." Jag suckade lite lätt, och han öppnade bil dörren åt mig och vi var genast ute på vägarna. Han stannade utanför någon jätte fin resturang, "Justin, det ser väldigt dyrt ut här" "Just precis" Sa han och log.
"Är det bara vi här?" Frågade jag "Ja och han som ska servera maten" "Skämtar du, har du hyrt stället?" "Ja för jag vill att inget ska kunna störa oss, inte ens mina fans." "Du hade inte behövt Justin." "såja, kom nu" Sa han och tog min hand och vi gick mot Resturangen. "Vad vill du ha?" Sa han när vi satt vid bordet. "hmm, jag tror jag tar pasta carbonaran" "Okej jag tar pastan och köttfärsås" Sa han och sedan sa han vad vi skulle ha till servitören.

Det var inte en pinsam tystnat under maten, vi hade riktigt trevlig och Justin var hur snäll som helst. "Klockan är mycket ska vi bege oss hemmåt?" Jag nickade och han tog min hand och vi gick ut till bilen. När vi var framme vid mitt hus, öppnade han min bildörr och vi gick upp för trappen, "Tack för allt i dag Justin, jag vet inte hur jag ska tacka dig." "Det behöver du inte" Sa han och kollade in i mina ögon. Vi kom närmare varandra, Var det nu vi skulle kyssas?????
Till slut blundade vi båda två och våra läppar möttes i en fantastik kyss.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
´Felicia och Justin.. hur blir det med dem..
Drama kommer.... 


God jul kära läsare

kommer dock inget inlägg idag, alla firar väl jul idag, så jag hoppas att det går bra med ett imorgon..
och komentera det inlägget under detta..
 |
 |
 V

Funderingar...

Vill ni att jag ska spola fram lite ca 6-8 månader för jag har planerat vad som ska hända då osv.
Men vill ni att jag ska skriva lite mer innan det om ni vill det kom med ideer... :)

Chapter Nine

Last Chapter:
"Selena, Jag har umågtts med henne i en vecka, jag ska vara här i ca en månad till, jag måste få umgås med mina vänner när jag äntligen har ledigt." "Ja men varför henne?"
"För hon kanske är min vän?" "Okej, välj mig eller henne"

 
"Vem tror du jag väljer, hon är bästa vän med Ryan och Chaz, dem hänger med varandra hela tiden, om jag skulle välja dig skulle jag inte få träffa dem heller, jag har känt dom i hela mitt liv, dig har jag känt i 1½ år.
Det är helt självklart att jag väljer henne i sådana fall." Det var det ända jag sa, jag gick ut från hennes hotellrum och gick in i bilen och åkte hem till mormor och morfar. Alla sov så jag smög upp på rummet och la mig i sängen.


Felicias Perspektiv:
Söndag morgon, alltid lika tråkigt, jag gillar in söndagar för då vet man, imorgon då är det skola.
Jag gick upp ur sängen och ner till köket, som vanligt ingen hemma. Jag gjorde i ordning lite lätt frukost och satte mig framför tvn och åt den. När jag kollade på tvn, kom Amanda hem. Jag gick in till köket och kastade mina rester och ställde in tallriken o ch glaset i diskmaskinen. "Felicia" "aah" Sa jag och gick in i vardagsrummet. "Jo, jag har tänkt på en grej.." "Vad för greeej" "Jo jag tror jag ska flytta."
"Du sa vaddå?"


" You say What?"

"Ja, jag tror det blir bra för mig och barnet..." "Du är ju helt, tror du att du kan klara allt själv, inte behöva mamma och pappas hjälp på morgonen och kvällen? du är ju helt crazy" "Okej, kanske jag är, men jag ska i alla fall fundera på det" "ORDENTLIGT" Sa jag och gick upp på mitt rum. Aldrig att hon skulle flytta, det skulle förstöra mitt liv.

Min mobil vibrerade till. Ett sms, från Justin.

Göra något idag? Ryan och Chaz ska iväg på någon hockey match, och Elin ska med...
xx Justin.

Visst har ändå ingenting för mig. :)
xx Felle

Okej, hämtar dig om en timme? :)

Det blir bra.. :D Svarade jag.

Jag gjorde mig i ordning lite lätt... sen kollade jag lite på datorn. När jag skulle precis logga ut från facebook ringde det på dörren. Jag gick ner och öppna, och det var Justin.
"Hej Justin" "Hej Felicia" Sa han och drog in mig i en kram.
"Så Vad ska vi hitta på?" Frågade jag när vi satt i hans bil. " "Det är så många paparazzis i stan, så vi kan väl bara ta en fika på stranden eller något?" "Det blir bra" Sa jag och log.

När vi var framme, kom han och öppna dörren åt mig, Vilen gentleman tänkte jag för mig själv.
Vi gick ner till stranden och han hade fixat i ordning fika på en filt. Väldigt gulligt.
"Vad fint" Sa jag och log "Äsch" Sa han och vi satte oss ner och började äta.

Vi hade grymt kul och skrattade hela tiden. Jag gillade Justin, han var inte den jag trodde att han skulle vara, eller jag hade inte dirrekt någon synpunkt förut. Men ja, jag gillar han. "oh, papz" Sa han och drog upp mig han tog min hand och vi började springa ifrån dem. Vi åkte hem till mig för där kunde ingen störa mig, inte ens min syster för hon var inte hemma nu. "Du har väldigt fint hus Felicia." "Öhh, du har säkert dubbelt så stort och finare." "kanske" sa han och skratta.

Vi kollade på film, och tog lite roliga foton på datorn, och twittrade lite. Till slut skulle han hem och vi kramade om varandra innan han gick ut från dörren. Jag gick in i mitt rum igen, Där fick jag syn på gittarren, jag har inte spelat på länge, jag tog upp den och satte mig i sängen, och tog fram ett block, jag började spela lite och skriva ner lite text och noter.

Justins Perspektiv:
Jag hade riktigt kul med Felle idag, det var länge sen jag hade så kul med en tjej, jag och selena brukade inte ha särkilt kul, hon var så "Vuxen" Av sig. Jag gick ner och åt med mamma,morfar och mormor, och de frågade lite om vad jag hade gjort osv. En helt vanlig middag helt enkelt.
Eftermaten tackade jag för den och ställde in den i diskmaskinen och gick upp till mitt rum.
Jag la mig i sängen och kollade upp mot taket. Jag fick ett sms, jag hoppades på att det skulle vara från Felle men icke, Selena. Jag öppnade och det stod:
Förlåt.

FÖRLÅÅÅÅÅÅT FÖÖÖRRLÅÅÅÅT

för att jag inte bloggat på två dagar, kommer tycärri nte komma något idag heller, var inte i skolan igår för hade feber men tvingade i väg mig själv idag föratt vi skulle få betygen, mår skiiit idag jag orkar ingenting, det ända jag vill är att bli frisk till jul, imorgon så kommer det nog ett åt er, annars lovar jag er flera stycken i helgen!!

Chapter Eight


Last Chapter:
" Ska vi bege oss hemmåt?" Frågade Ryan. " Visste men måste bara få ta ett kort på er först" Sa jag. " Elin kysste Ryan på kinden när jag tog kortet. Vi alla skulle sova hemma hos honom också hade vi bestämt.
Jag gick hem med Eli och hämtade sov grejer för hon hade inte heller några så hon fick låna av mig sen gick vi vidare till Ryan. Vi gjorde oss i ordning och la oss på våra madrasser och pratade.

                                                   

" Okej du tar Chaz o Ryan och jag tar Justin." Viskade jag till Elin. Vi hade bestämt att vi skulle väcka dem med att hälla vatten på dem. " 1,2,3" o så släppte vi vattnet på dem. " AAAAAAHHHH" skrek alla tre och vi stog och as garva. "JÄVLA TJEJER" Sa Chaz "Nu du" Sa Justin mot mig. "NEJ sluta" sa jag och sprang ner till nedervåningen.
" SLUTA JUSTIN" " Aldrig" sa han och fortsatte jaga mig. " Justin snälla sluta, ELIIIIIIN" "AAAAH" hörde jag från övervåningen jag antog att hon också hade det svårt där uppe. Justin fick tag i mig och drog ner mig till golvet och börja kittla mig. " Sluuta Justin hahahahh" "Säg, Förlåt världens bästa Justin" "Aldrig" Sa jag och fortsatte och försöka ta mig loss. " Du vet Felicia du kommer inte komma loss." "Joooo, Okej förlåt justin" "världens bästa... då" sa han
"Förlåt Världens bästa Justin" sa jag muttrande "Så ska det låta." "Och tack för att jag blev blöt" SA jag surt.
" Så lite så" Sa han och blinkade.

Vi gick upp på övervåningen, och där låg en genomblöt Elin. " Snyggt Elin" Skrattade Justin. Hon blängde bara på honom. Efter frukosten bestämde vi oss för att gå hem till var och en för att byta om och fräscha till sig lite.
Jag hade ingen aning vad vi skulle göra idag, men det var ett senare problem.
" Ah hej då då" Sa jag och gick ut från dörren. Jag gick in i mitt hus och upp på mitt rum utan att hälsa på någon det var jag för trött för. Jag gick dirrekt in i duschen och dushade av mig länge. Jag älskar när det varma vattnet bara rinner ner för kroppen. Jag kan seriöst stå där så länge som helst. Men det som är allra skönast är ju och bada bubbelbad.

Du kan komma över till Ryan sen, Chaz,Justin, och hans flickvän är med här!
xx. Elin

Okej :)
xx. Felicia.

Jag fixade mig lite lätt och tog på mig ett par shorts och ett pösigt linne som var magtröja så min navelpiercing syndes. Sen satte jag på mig mina vita höga converse och gick över till Ryan.
"Heej" Sa jag och krama om Elin som tydligen öppna.
"Heej alla" Sa jag när jag kom in i vardagsrummet. Alla svarade någon hej hälsning förutom Selena, som jag sen gick fram och hälsade på. " Så vad gör vi?" Frågade Chaz " Jag vet inte" Sa jag " Sanning eller konka?" Fråga Chaz " Alla nickade lite, vad fanns det annars och göra? Chaz gick och hämta en flaska och vi satte oss i en ring.
Den snurrade först på Elin, hon tog konka och fick kyssa Ryan. Himla söta är dem. Nu hamna flaskan på Chaz, "Chaz pussa Justin på munnen" "Euw, varför jag" Sa Justin. " Gört bara" Sa Elin och vi alla satt och garva förutom dem och Selena. Nu snurra Chaz flaskan och den hamna på Justin. " Justin kyss den snyggaste tjejen." "Öhm." Sa han. " Selena, jag älskar dig men, Felicia du är grymt snygg" "Öh va?" Frågade Selena spydigt.
Justin kom fram till mig och gav mig en lätt puss på munnen. Det var bra att det inte var något mer då hade väl Selena gått i taket.  Efter vi hållt på med leken ett tag blev det tråkigt så jag gick in i köket för att hämta dricka, och Justin kom tydligen efter. "Justin, varför kunde du inte bara ljugit, hon blev ju ledsen fattar du väl?" Frågade jag "men jag kan inte ljuga" "Aja," Sa jag och ställde mitt glas i diskmaskinen och gick ut till dom andra.


Justins Perspektiv:
När klockan var runt 9 på kvällen bestämde vi oss för att "gå skilda vägar" Så jag och Selena åkte till hennes hotell. När vi var framme gick vi trötta in på rummet. "Baby, varför var du så tjurig hos Ryan?" "Jag var inte tjurig, jag var ledsen att du tyckte att hon den där var snyggare en jag" Sa hon och log snett. "Baby, du tycker ju säkert en massor är snyggare än jag, men det är dig jag älskar" "Är du säker?" "Ja" Sa jag och drog in henne i en kram och kysste henne på munnen. "Älskar dig Biebes" "Älskar dig med Shawty."

Jag gick in i duschen och tog en dusch, ibland undrar jag om det är meningen att jag och Selena ska vara för evigt, eller om det kommer vara någon annan, visst för någon månad sen var allting verkligen perfekt mellan oss, visst är det inte så längre, vi hinner knappast träffa varandra, men vi gör såklart allt vi kan.

" Justin?" "Ja?" Svara jag när jag satt i soffan. "Jo, jag tycker inte om att du är med den där Felicia..."
" Du styr väl inte vad jag vill, Snälla det är mina vänner och inget annat, du behöver inte störa dig på den där lilla pussen vi knappast nuddade våra läppar" "Men ändå, man ser hur du kollar på henne.." "Snälla sluta Selena." "Nej inte förens du slutar att vara med henne" "Selena, Jag har umågtts med henne i en vecka, jag ska vara här i ca en månad till, jag måste få umgås med mina vänner när jag äntligen har ledigt." "Ja men varför henne?"
"För hon kanske är min vän?" "Okej, välj mig eller henne"


Tomorrow

Har skrivit halva kapitel 8.. så jag måste verkliegn gå och lägga mig nu grymt tidigt jag vet, men om man inte mår bra så är det det bästa!

Glöm inte, kom gärna med ideer!!


Nästa kommer imorgon!!


Chapter Seven

Last Chapter:
Jag funderade när jag stod i duschen, jag tycker ändå vi gått ganska fort fram, men jag har inte känt så här för någon kille innan, kanske för att jag inte haft något riktigt förhållande med någon men ändå.
Det ända jag är rädd för är att bli sårad.

    897577-singstar_wireless_microphones_playstation_3artwork7907singstar_wirelessmics011_screen_large

4 dagar sedan:
Idag är det Fredag eftermiddag, eller klockan är två, men ändå. Vi slutar som alla andra fredagar vid 1. Idag ska nämligen Corey komma hem till mig och han ska "Förklara Sig". Jag såg nämligen han stå och hångla upp någon ny tjej i hans klass. Ryan hade väl ändå rätt om honom. I dem här dagarna hade varit så perfekta, jag och Corey hade det så himla bra vi myste hela kvällarna, när jag inte var med honom var jag med Ryan,Chaz och Justin. Men det blev inte mycket till att jag hann vara med dem, bara i skolan och så. Men Corey skavara här om Ca en kvart då ska jag allt ha en jävla bra förklaring eller så ryker han.

Jag hörde knack på dörren, så jag gick ju såklart och öppna. Där stod han, inte ledsen men inte glad, inga känslor alls, igentligen ville jag bara ge honom en bitchlapp. " mhm." "Igentligen har jag inget och säga förlåt för vi hade ju inget förhållande" "Nej, men vi har haft sex,vi har myst alla kvällar nu i veckan, och vi kysser varandra, så allt det har inte betytt något för dig eller?" "Jo men," "Men vad, jag är inte tillräckligt snygg, och nu när det kommit en snyggare då ska du haffa på henne, du är ett riktigt jävla kräk vet du det" Han sa inget utan bara stod där, han förstod att jag hade rätt, "Om du inte ska säga något mer kan du gå ut är du snäll" Han vände mig bara i ryggen, och gick ut för dörren. Ärligt talat vet jag inte varför jag bröt ihop, han var inte värd mig.

Jag fick ett sms av Ryan, jag kollade var det stod:
Har du skällt ut idioten nu? Du kan komma hem till mig sen när du är redo. Jag har med mig min tjej om det är okej.?

Ja det har jag.. han är en idiot, jag kommer om cirka tre timmar? , RYAN VARFÖR HAR DU INTE SAKT ATT DU HAR EN TJEJ???

Haha Chilla Sis, jag vet inte men vi blev typ på riktigt ihop igår såå..

Haha okej men grattis brooo!

Tack sis, du vet att jag finns<3

Tack Ryan<3

Jag kan inte riktigt fatta att jag har kommit så nära Ryan som jag har kommit, Jag gick upp på mitt rum.
Satte i gång min dator och logga in på twitter... jag skrev en ny tweet:
Some boys are really jerks, but some boys are so sweet, Thank you @RyanButler.<3

Jag hoppade ur sängen för jag hörde att det var någon som kom hem och det var Amanda.
" Amanda kom upp sen" "Okeeej" "Hur var det på ultraljudet???" "Det var bra, men dem kunde inte se könet för det var för tidigt men jag vill ändå inte veta" "Okej, har du bestämt något namn?" "Jag tror om det blir en kille: Jamie om det blir en tjej; Louren" "fiiina" " Ja men det är ju lite tidigt nu och bestämma liksom" "haha japp"
" Ska du göra senare i kväll då" Frågade Amanda " Ehm, hem till Ryan, där Chaz, ryans tjej och Justin är, dudå`?" "Ehm inte mycket, eller juste ska passa Josefin." " Kuul för dig, men jag kanske kommer och gör dig sällskap senare" "Tack du." Vi satt och prata och senare kolla på en film med en ben and jerry i handen.
" Shit jag ska vara där om en halvtimme, jag måste byta kläder." Jag sprang in i min Wic och letade. Jag satte på mig en rosa klänning sen min skinnjacka över, sen tog jag på mig ett par svarta skor. Jag tog klänning för det var faktiskt varmt ute.

Jag gick bort till Ryan som det gick väldigt snabbt att gå till. Jag ringde på. Där stod inte Ryan utan Chaz.
" Heeej Chaaz" "Hej Feeeliciaa" han omfamnade mig i en kram lika så gjorde Ryan. Jag gick in och hälsa på Justin med. "Så Ryan var har du din tjej?" "hon är på toaletten." Jag nickade. Jag hörde att det var någon som smällde igen en dörr så jag antog att det var hon. Hon kom in i vardagsrummet där vi stod, jag trodde inte mina ögon. Aldrig det kan inte vara hon. Vi båda stod som förstelnade, " FELICIA?" "ELIN?" " Whata?" sa Ryan.
Jag och Elin sprang fram och kramade varandra " Elin vad i helsike gör du häääär?"  " VAD gör du hääär?" Sa hon "Okej sluta med det där nu, hur känne ni varandra?" Sa ryan " När jag bodde i Sverige så gjorde Elin det med vi var bästa kompisar tills vi var typ tio sen flyttade Elin. så det var alltså hit du flytta?" fråga jag
" Ja, men jag har varit hem skolad så.." " Ahaa. men jag flyttade hit efter england." " Asså Felle jag har saknat dig grymt mycket" "Och jag dig, jag fattar inte att det här händer" Killarna kollar på oss och skakar på huvudet eller ser fundersama ut.

" Okeeeej, ska vi göra något eller.?" Sa Chaz " Som vad?" Fråga Justin " Jag vet inte något kul, oh kan vi inte köra singstar som vi alltid gjorde?" Elin kollade på mig "Visst" Sa alla. " Justin kommer vinna" Sa Ryan.
"Aldrig i livet jag kommer" Sa jag. Jag älskar ju som sagt och sjunga dem jag har sjungt för har sagt att jag varit bra, och det är min syster, Elin och en som heter Erik. " Aldrig Felle äger på och sjunga" "Hur kommer du ihåg hur jag sjunger?" Fråga jag henne. " Går inte och glömma" Sa hon och blinka "Okej Stanford jag utmanar dig" Sa justin. Vi körde en duett och jag började sjunga och alla gapade när jag börja sen började Justin, han sjöng otroligt fint, men till slut vann jag med några få poäng.

" Ägd" Sa jag till Justin som skämt "Du sjöng ju as bra Felicia" Sa chaz och Ryan och Justin instämde.
Jag log lite, faktum är att jag blev generad. Efter många omgångar bestämde vi oss för att gå ut.
Ryan och Elin gick och höll hand. Riktigt gulliga måste jag säga. Det var kolsvart ute och vi gick till någon park och satte oss och prata om allt och inget. Kul hade vi i alla fall. Jag är glad att jag gjorde mig av med Corey och vara med dem här personerna är så mycket roligare.

" Ska vi bege oss hemmåt?" Frågade Ryan. " Visste men måste bara få ta ett kort på er först" Sa jag. " Elin kysste Ryan på kinden när jag tog kortet. Vi alla skulle sova hemma hos honom också hade vi bestämt.
Jag gick hem med Eli och hämtade sov grejer för hon hade inte heller några så hon fick låna av mig sen gick vi vidare till Ryan. Vi gjorde oss i ordning och la oss på våra madrasser och pratade.

Chapter six

Innan ni läser, det är lite barnförbjudet i detta kapitel.. ;)

Last chapter:
Jag önskade bara att mamma och pappa tog det här bra, hon är ung, men ändå över 18 men om jag skulle få barn skulle det vara vid 22 åldern kanske. Jag satte i gång min dator och surfade runt lite, men kom genast på hur snuskig jag kände mig, jag drog av mig kläderna och bikinin slängde dem i min smutskorg och gick in till badrumet och in i duschen. Jag duschade av mig tvålade in mig extra mycket och kände mig genast mycket fräschare.

  

"Dumma väckarklocka" muttrade jag för mig själv. Jag kravlade mig upp från sängen och in i min WIC och satte på mig dagens kläder. Jag gick ner till köket där hela familjen satt och åt frukost. "Godmorgon gumman" Sa mamma. " Godmorgon" Sa jag och satte mig ner och tog lite frukost. När jag var klar gick jag upp på mitt rum och sminkade mig och fixade mitt hår. När jag tog i hårspray i mitt hår märkte jag att jag fick ett sms. Skärmen lös Ryans namn. Jag kollade vad han hade skrivit och det stod:
Tjeeena,vill du ta tråkbussen eller vill du åka " Roligbilen" med mig och Chaz?

Haha visst, hämta upp mig.
Svarade jag

Kommer om en kvart älskling!
Jag garvade åt hans sista sms, han kan allt vara lite rolig ibland. Jag fixade klart mig och packade ner idrotts kläder i min väska, det är verkligen tråkigt att ha idrott på måndagar men vad gör man då?
Jag gick ner från trappan då fick jag precis ett sms att dem var utanför jag sa hej då till alla som va kvar i huset och sedan gick jag mot bilen. "Tjaaa" Sa dem när jag gick in i bilen "Hej ni" "Redo för en rolig dag i skolan?" "Verkligen, längtar tills vi kommer dit" Sa jag med en skämt röst.

När Last chapter:
Jag önskade bara att mamma och pappa tog det här bra, hon är ung, men ändå över 18 men om jag skulle få barn skulle det vara vid 22 åldern kanske. Jag satte i gång min dator och surfade runt lite, men kom genast på hur snuskig jag kände mig, jag drog av mig kläderna och bikinin slängde dem i min smutskorg och gick in till badrumet och in i duschen. Jag duschade av mig tvålade in mig extra mycket och kände mig genast mycket fräschare.

"Dumma väckarklocka" muttrade jag för mig själv. Jag kravlade mig upp från sängen och in i min WIC och satte på mig dagens kläder. Jag gick ner till köket där hela familjen satt och åt frukost. "Godmorgon gumman" Sa mamma. " Godmorgon" Sa jag och satte mig ner och tog lite frukost. När jag var klar gick jag upp på mitt rum och sminkade mig och fixade mitt hår. När jag tog i hårspray i mitt hår märkte jag att jag fick ett sms. Skärmen lös Ryans namn. Jag kollade vad han hade skrivit och det stod:
Tjeeena,vill du ta tråkbussen eller vill du åka " Roligbilen" med mig och Chaz?

Haha visst, hämta upp mig.
Svarade jag

Kommer om en kvart älskling!
Jag garvade åt hans sista sms, han kan allt vara lite rolig ibland. Jag fixade klart mig och packade ner idrotts kläder i min väska, det är verkligen tråkigt att ha idrott på måndagar men vad gör man då? Jag gick ner från trappan och fick då ett sms att dem var framme, jag sa hej då till alla i huset och gick sedan mot bilen.
"Tja" sa båda när jag hoppa in i bilen "Hej ni"  " Redo för skola?" Fråga Chaz " Alltid" sa jag och blinkade.

Jag gick ut från bilen när vi var framme vid skolan. Vi tre gick in tilsammans och lämna våra jackor i skåpen och hämtade ut våra matte böckero, Skolan rullade på och jag hade sett Corey men när jag var på väg till han så gick han där i från, men efter ett tag hade han smugit bakom mig och lagt en lapp i min hand och det stod att jag skulle komma hem till honom vid tre. Vi slutade halv tre så det passade bra.

Jag tror jag höll på att bli kär i honom, jag får fjälirar i magen när jag bara tänker på honom. Jag avbröts av mina tankar när det ringde ut, Äntligen skolan slut, jag hade bett Ryan skjutsa hem mig till honom han kunde göra det men han sa att han redan "varnat" mig, jag brydde mig inte mina känslor var alldeldes för starka.
Jag gick upp mot hans uppfart till hans dörr och ringde på. Han kom och öppna med en gång.
" Hej" "Hej" Sa vi och kramades. " Kom in" Jag tog av mig mina skor och följde med Corey in till hans vardags rum och vi satte oss ner i hans soffa. "Du jag är helt förälskad i dig" Sa han från ingen stans.
" Du ja är helt förälskad i dig med" Sa jag och han kom närmare tills våra läppar möttes. Han la sig över mig och vi började hångla. " Okej Corey inte här" Han tog tag i mina ben och bärde mig till hans rum, han la mig försiktigt i sängen och vi började hångla igen. Han drog av mig min tröja och började klämma lite på mitt bröst. Han kysste mig på halsen och jag drog av hans tröja. Vi snurrade runt så jag låg överst och jag började fiffla med hans skärp och sedan drog jag av han byxorna, vi vände oss igen och han drog av mina byxor. Nu låg vi bara i underkläder och strulade. Han knäppte upp min bh, slet av mina trosor, tog av sig sina kalsonger och trängde in i mig.

" Det där var," "Bäst" tillägde jag. Han kysste mig, och vi satte på oss våra kläder igen. " Såå vart står vi?" frågade jag lite nervöst. "Jag vet inte, vi kan väl fortsätta lite så här hemligt?" Jag nickade bara.
Vad skulle jag säga han sa att han gillade mig jag gillade honom varför skulle vi hålla det hemligt för?
Han kysste mig innan jag skulle gå hem, jag gick hem det tog ganska lång tid, kanske tjugo minuter.
Jag gick in i huset med ett leende på läpparna. Jag hade inte ens någon lust att äta jag var glad och ändå väldigt fundersam. Jag hoppade in i dushen, det kändes väldigt väl behövligt.
Jag funderade när jag stod i duschen, jag tycker ändå vi gått ganska fort fram, men jag har inte känt så här för någon kille innan, kanske för att jag inte haft något riktigt förhållande med någon men ändå.
Det ända jag är rädd för är att bli sårad.så vad tycker niii`? Lite barnförbjudet, men tonåringar håller ju faktiskt på med sånt, dem sitter ju inte och spelar schack liksom ;), tre komentarer för nästa, om ni klarar det innan i kväll får ni ett till idag :)