HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 33 - Ellen Degeneres

Last Chapter:
Jag rotade i min väska för att hitta något att sova i, sen ser jag i love justin bieber tröjan som han signerade för någon månad sen också ligga där. Jag skrattade och drog på mig den och gick in till sovrummet där Justin redan satt i sängen. "Fin tröja" skrattade han. "visst är den, min favorit" Skrattade jag. "Bra" Log han och kysste mig.

 

Vi hade flugit till New York nu på morgonen. I ett privat plan denna gången. Justin skulle ha konsert här i morgon och ha intervju på Ellen Degeneres idag. Jag visste inte riktigt vad han skulle prata om men det skulle han berätta för mig sen hade han sagt. Vi hade checkat in på hotellet och jag Justin och Alex satt på hotellrummet.
Alex satt och kollade på något barn program på tvn inne i det lilla vardagsrummet och jag och Justin låg i sängen. "Varför ville du prata om vad du skulle ta upp på intervjun?" Frågade jag honom. "Jag vill kolla om det är okej för dig först" Sa han. "Och det är?" Frågade jag. "Ja, hon kommer säkert säga något om Alex, och ja, jag har pratat med Scooter och han säger att det är okej om jag berättar nu" Sa han. "Och det bästa stället är att göra det hos ellen, men jag vill att du ska sitta ute med mig på scenen när vi berättar, vill du det?" Jag nickade och log.

Att världen skulle få reda på att vi hade en dotter tillsamans var lite läskigt. Men någon gång kommer ändå sanningen att komma fram. "Är det okej för dig att vi berättar?" "Ja det sa jag ju" Sa jag och skratta och kysste honom. Han tryckte mig hårdare mot han och kyssen blev intensivare och intensivare. Han började fippla med min tröja men jag skakade på huvudet och han suckade och la sig ner. "Du vet att vi inte kan, Alex är där inne" Sa jag. "Ja jag vet" Suckade han. Jag skrattade åt han för att han kunde bli så "arg" så jag satte mig i gränsle över honom. "Ska du plåga mig?" Frågade han. "Nepp" Sa jag och började kittla honom. Han skrattade men snart var de jag som låg underst eftersom han är så grymt mycket starkare en vad jag är. "Ångrar du dig?" Sa han när han satt på mig. Jag nickade och skrattade. "Säg att jag är bäst och vackrast i hela världen" Sa han. "Det stämmer ju inte" Skrattade jag och jag såg hur han låtsades vara tjur men för att göra honom glad. "Skoja babe, du är bäst och vackrast i heeeela världen" Sa jag och han log. "Du me".


*


"Mamma kan jag få ha den nya klänningen?" "Självklart gumman. Jag satte på henne den och sen satte jag på henne ett rött diadem. "Vad fin du blev" Justin kom in i badrummet. "Tack pappa" Hon sken upp som en sol och kramade om Justin. Jag gick in till sovrummet och drog fram en svart klänning. Jag satte på mig den. "Justin kan jag ha den här?" Frågade jag. "Oh dig får jag hålla hårt i" "Ha-ha" Sa jag bara.

 

Justin gick nu ut mot Ellen. De kramades och Justin vinkade till publiken sen satte de sig ner. "Så Justin, det var faktiskt ganska länge sedan du var här nu" Log Ellen. "Ja, ett halvår kanske" Sa han. Ellen nickade. "Så, mitt uppe i din turne" Sa Ellen. "Ja, det är jag, det har gått jätte bra fast jag har ju inte kommit i gång en med min riktiga världs turne som börjar efter jul" Sa han och hon nickade förstående. "Det ska bli spännande och se, och sen har jag hört att det är något du vill dela med dig" Sa hon. "Ja det är det, men jag skulle ju behöva lite hjälp" Log han till Ellen. "Just det, Justins flickvän Kimberly Hamilton är här, men det får ni se efter pausen" Log hon mot kameran. Pausen var inte alls lång. Så nu var det dags att gå ut. "Kimberly, kom ut" Ropade Ellen. Jag vinkade till pupliken och skakade hand med Ellen och kramade henne. Justin pussade mig snabbt på kinden innan jag satte mig ner. "Så hur går det i erat förhållande?" Frågade Ellen mig. "Jo det går bra, jätte bra faktiskt." Log jag.

"Är Justin samma Justin som han är på intervjuer och sånna saker?" Frågade Ellen mig. "Ja det är han, han är väldigt romantisk och rolig" Fnittrade jag. Och det kom ett "awww" från publiken. "Så, hur träffades ni?" Frågade Ellen Justin. "Faktiskt innan jag blev känd, vi var tillsamans då, innan jag flyttade till Atlanta." Sa han. "Var ni?" Frågade Ellen chockat. "Ja, det var vi, men vi gjorde slut, och hon flyttade i samma veva till Texas" Sa Justin. "Intressant" Sa Ellen. "Det står ju väldigt mycket om er i tidningarna, och jag tror det är en sak vi alla lagt extra mycket funderingar på vem den här lilla flickan är" Ellen riktade frågan mot Justin och jag kände en klump i magen bildas. "Det är Kimberlys dotter" Började han. "Men det är en sak till, när vi var tillsamans så hade jag berättat att jag fått ett skivkontrakt, och jag var ju så himla glad och ja allt sånt, men grejen var att" Justin stannade för att andas jag tror inte han riktigt förberett sig på hur han ska säga det. "Kimberly var gravid" Ett oooohhh hördes i publiken. Jag såg hur han svalde en stor klump i sin hals. Jag vet inte om Ellen visste det, men jag tror det, hon måste ju fått reda på det innan eller?. Hon såg inte jätte förvånad ut, hon kanske spelade?.
"Vi tänker inte dela med oss hela historien men, hon var gravid med mitt barn och som alla andra tonåringar när man blir det så var hon rädd självklart. Men ja, det är mitt barn också i alla fall, och det känns rätt att berätta sanningen" Sa Justin och det var tyst i publiken. Ellen kramade om oss båda.
Ellen såg nog på oss att vi ville att intervjun skulle vara slut. "Tack till Justin Bieber och Kimberly Hamilton, vi ses nästa vecka." Kamerorna stängdes av och vi gick backstage.

Jag kramade om Justin så fort vi kom ut och la mitt ansikte i mot hans bröst. "Hur äre?" Frågade jag försiktigt. "Jag är bara orolig, hur det såg ut, hur folk kommer reagera, jag ångrar det inte, jag ville berätta det, men jag var så nervös så jag kan ha sagt något jätte knäppt" Sa han. "Nej, det gjorde du inte, du gjorde så gott du kunde." Sa jag. "Tänk om folk behandlar mig olika, tänk om jag förlorar fans?" Sa han. "Varför skulle du göra det?, du är samma gamla Justin, du skulle kanske tänkt på konsekvenserna innan du sa de" Suckade jag. "Hey, jag menar inget illa med dig, jag är bara orolig." Sa han. "Jag förstår det. Men det kanske inte var läge för dig att berätta det ändå" Sa jag. "Jo, det var det. Jag ville, men jag är bara nervös" Jag nickade och kysste honom.

Kanske inte världens bästa kapitel, men nu har de sagt deeet YEEY.

Komentera masssoor,

Chapter 32 - LAX

Last Chapter:
"Gillar du det?" Frågade han. "Lite litet för att vara du" Sa jag. "Ja jag hade ju faktiskt inte räknat med att du skulle komma" Log han. Jag skrattade och gick fram och kysste honom mjukt. "Tack för att du är här" Log han. "Tack för att du finns." Sa jag. "Och tack för att du får mig att le igen" Sa han. "Tack själv" Log jag tillbaka och vi möttes i en intensiv kyss.

 

Det var fem dagar sedan jag kom hit. Justin hade hunnit uppträtt i Portugal, Sen Danmark, Tyskland och Ryssland. Det var ett land kvar, Belgien. Sen skulle vi flyga till Amerika igen där han skulle ha ett flertal konserter. Bland annat New York, La, Los Angeles, Florida och Atlanta. Han skulle även vara med på Ellen Degeneres, och en massa radio intervjuer. Jag var glad att hans turne bara varade i två½ månad denna gången. Fast efter jul ska han ut igen och då skulle det bli betydligt längre, han skulle ända bort i Asien, mer i Europa, i  syd Amerika, det är då han åker på sin riktigt världsturne.

Han hade hoppat över duett låten, Scooter tyckte det var bäst så. Men de sa att de hade ett annat projekt på gång vilket jag inte vet vad det handlar om. Justin körde som vanligt gärnet på sina konserter och jag stog backstage och kollade på honom med Pattie vid min sida. Jag saknade också min lilla ängel, Alex. Men vi har ringt Maria och hon kommer att möta oss på Lax flygplats i natt med Alex. Flygen passade inte jätte bra överens deras landar två timmar tidigare men det kan man leva med. "Vad tycker du, är det svårt att vara med på såna här grejer?" Frågade Pattie. "Asså, det är svårt och föreställa sig, men jag är stolt över honom och respekterar det han gör, men jag saknar också Alex väldigt mycket, men jag vet att Justin har velat detta så länge, och jag vill ha honom i mitt liv och då måste jag respektera vad han har för liv" log jag och Pattie kramade om mig. "Jag är glad att Justin hittat någon som dig" Log hon. Jag fnitrrade till och fortsatte kolla på konserten.

*

Konserten var slut, och alla scenarbetare höll på och jobbade inne i arenan efter allt folk som nu gått ut. Justin var i duschen och jag satt och drack kaffe med Pattie, Scooter och Alfredo. Jag dricker givetvis inte svartkaffe, mycket mjölk, näst intill halva koppen med mjölk. Alfredo kollade upp och log, jag kunde se det eftersom jag satt framför honom. Jag vände mig om och fick se Justin. "hej babe" Sa han och kysste mig mjukt. "Hej" sa jag och fnittrade till och kysste honom tillbaka. "Strunt i oss bara" Sa Scooter och kollade menat på Justin. "Hej på er också" Sa han och skrattade till. "Ska vi bege oss, flyget går om två timmar" Sa Justin. "Är det okej?" Frågade jag, eftersom de inte skulle åka förns om en timme till flygplatsen. "Såklart, åk i väg ungdomar" Sa Pattie och jag log. "Räknas jag som ungdom?" Frågade Alfredo. "Ja, åk i väg" Sa Scooter. "Tack" Log han. Vi gick som vanligt ut bakvägen och hoppade in i en låne bil som hyrts.

Innan vi drog till flygplatsen satte vi oss på mcdonalds. Vi alla var hungriga så det passade ju bra. Vi åt upp och begärde oss sen till flygplatsen. Man kunde börja checka in så vi gjorde det, utan att vänta på de andra för vi visste inte om de redan gått in eller om de inte kommit. När vi gick längre in i flyplatsen kunde vi se de så vi gick fram till dem. Alla i hela crewet skulle inte ta samma flyg, mer en halva skulle åka imorgon. "Redo för att träffa Alex" Viskade Justin i mitt öra så jag rös till. Han la händerna på min mage och kysste mig på halsen. Jag vände mig om och kollade lömskt på honom. "Vad?" Frågade han. "Inget" Sa jag och skratta.

Vi fick snart gå in på flyget och vi satt i första klass. Jag brevid Justin, Alfredo mitt emot mig, Pattie mitt emot Justin och brevid pattie Scooter. Det var tre platser och brevid Justin på andra sidan satt Kenny. Jag lutade mig mot Justins axel och han la en arm om mig och jag föll snart i sömn.

Jag vaknade av att han kysste mig på pannan och mumlade att vi skulle landa. Jag slog upp mina ögon och satte på mig bältet. Landning gick snabbt och snart var vi på väg ut. vi hämtade vårat bagage, och gick igenom sista säkerhets kontrollen. Vi gick eller snarare jag sprang ut för att få se Alex. Jag såg Maria stog utanför en bil. "Heej" Pep jag. "Hej" Sa hon och kramade om mig. "Var är Alex?" Frågade jag. "Hon sover" Sa hon och pekade mot bilen. Jag öppnade dörren försiktigt och pussade henne på hjässan.

Pattie kom fram och hälsade på Maria. "Vi åker till hotellet" Sa Justin och kramade om hans mamma. "Gör det, jag kommer snart" Sa hon. Maria stog kvar och prata med Pattie så jag och Justin åkte med Alex till hotellet. Justin hade ringt och frågat om vi fick gå in bakvägen vilket vi fick, så det var inte lika galet, några ynga fans som Justin fort skrev autografer till.  Justin hämtade nyckeln i receptionen. Det var helt dött i receptionen, men det är väl inte så konstigt om det är mitt på nattten.

Vi gick upp till vårat rum och Justin tog över och bärde Alex. Vi gick in i vårat rum med våra väskor och Alex, det var en del att få upp. Justin la Alex i barnsängen som vi hade bokat in i rummet och sen gick jag in på toan och fixade mig inför kvällen. Jag rotade i min väska för att hitta något att sova i, sen ser jag i love justin bieber tröjan som han signerade för någon månad sen också ligga där. Jag skrattade och drog på mig den och gick in till sovrummet där Justin redan satt i sängen. "Fin tröja" skrattade han. "visst är den, min favorit" Skrattade jag. "Bra" Log han och kysste mig.

trååååååååååååååååååkigt kapitel menmen, har tusen ider till den här novellen så måste verkligen sätta mig ner och få ihop allt haha. Men kapitlet skulle kunna kommit ut tidigare om inte min kåååmpis dragit med mig till någon grej som sög. Haha. Men men vad gör man inte för sina vänner... Btw, imorgon äre vaaaalboooorg,,, YEY. Det kommer bli awsuuume. fett taggad!!!!

Vad ska ni hitta på på valborg?

Chapter 31 - Smiling again.

Last Chapter:
"Mamma vart är hon" Frågade jag. "Där inne, Men Justin" Sa hon och ryckte i min arm. "Jag är stolt över dig gubben" Sa hon och kramade mig. "Tack mamma" Sa jag. Jag gick in i lougen. Där satt hon. Så sjukt fin. "Hej" Log hon. "Jag förstår knappt, händer detta?" Frågade jag. "Ja, det gör det, men jag har en del jag måste berätta" Sa hon. Och jag kände klumpen i min mage bildas.

 

"Du undrar säkert varför jag är här?" Frågade hon. "Ohjah, det kan du ge dig på." Sa jag och flina. "Du har säkert märkt varför Hayle inte är här" Sa hon och jag nickade. "Hon fick sparken" Sa hon. "Va, varför då?" Frågade jag chockat. "För, a-" Jag såg hur tårarna började rinna ner från hennes kinder. Hade något hänt Hayle?. "Hey, vad är det" Sa jag och strök henne över ryggen. "Jag vet att du inte låg med Jasmine" Sa hon tyst. "Sa Jasmine, det till dig?" Frågade jag. "Nej, Austin" Sa hon. "Austin?, hur visste han?" Frågade jag chockat. "Det var Hayles och Austins plan från början. De skulle skada mig, och dig då, du kunde trösta dig hos henne, Scooter skulle sparka Jasmine, Hayle kunde sjunga så hon åkte till dig, och Austin berättade det för mig, han tålde inte att se mig så nere som jag var, och eftersom vi har varit kompisar länge berättade han., Så Jasmine drogade dig för att du skulle kunna ja, ha det där med henne och jag skulle komma och se när ni gjorde det." Jag hade inte ens märkt att mina tårar hade börjat rinna.

Hon visste äntligen att jag inte gjort något. "Men får jag fråga en sak?" Frågade hon. "Självklart" Sa jag och drog in henne i min famn. "Varför var du otrogen mot Selena?" Det stack till i bröstet. "Jag vet inte, helt ärligt vet jag inte varför, Jag var dum men det är över ett år sen, näst intill två år sen, jag ångrade det dirrekt, eftersom jag älskade Selena då" Sa jag. "Men nu älskar jag dig" La jag till. Hon fnittrade till. "Det är skönt att ha dig här" Log jag. "Men jag måste duscha nu" Sa jag och ett skratt kom ut ur hennes mun.

Kimberlys Perspektiv:

Jag var så glad, så himla glad, jag var hos honom igen. Han kom ut i bara handduken runt höfterna och jag kände hur jag rodnade. Han kysste mig mjukt innan han hämtade ett par mjukisbyxor och gick tillbaka in i badrummet. Han kom ut i sina grå mjukisbyxor. "Ingen tröja Bieber?" Frågade jag. "Jag gjorde det för din skull" Sa han och blinkade. Men snart gick han och drog på sig ett vitt linne. "Vill du följa med mig till hotellet?" Frågade han. Jag nickade och log som ett fån. Det finns inte ord så mycket jag har saknat honom. Han gick ut med en betryggande arm runt mig när vi gick ut ur hans louge. Pattie kom springandes mot mig och kramade mig mjukt. Jag kramade henne tillbaka.

"Kan vi gå till hotellet, vi vill inte stanna här" Frågade Justin. "Gör det" Sa Pattie och log mot oss båda. "Kom nu babe" Sa han och bärde upp mig i luften. Alla skrattade och jag med då förstårs. Vi gick ut bakvägen så det var inga papz eller fans där så det var skönt. Vi hoppade in i bilen och körde iväg. "Vi är kvar i Frankrike imorgon också, då ska jag visa dig lite saker" Sa han och jag log med hela ansiktet. "När ska du åka hem?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna. "Jag har inte bokat någon tid hem, Tara bokade en biljett hit på typ fem minuter, allt gick så snabbt" Skrattade jag.
"Men inte alls för länge, jag måste hem till Alex" Sa jag. "Vi kan väl flyga hit henne" Sa han. "En fyra åring själv på ett flyg, är du galen?" Frågade jag. "Med Maria alltså" Sa han jag nickade och skrattade till. "Vi får se" Sa jag. Men det kanske skulle vara en bra ide. 

"Framme" Log han. Vi hade fått köra in i hotellets garage och sen ta hissen dirrekt upp till rummen. Kändes som om vi stog i hissen i en evighet. Fast det förstås han bodde ända uppe på 11 våningen. Vi gick in i hans rum och det var faktsikt inte jätte stort som jag trodde det skulle vara. "Gillar du det?" Frågade han. "Lite litet för att vara du" Sa han. "Ja jag hade ju faktiskt inte räknat med att du skulle komma" Log han. Jag skrattade och gick fram och kysste honom mjukt. "Tack för att du är här" Log han. "Tack för att du finns." Sa jag. "Och tack för att du får mig att le igen" Sa han. "Tack själv" Log jag tillbaka och vi möttes i en intensiv kyss.   

Chapter 30 - I can't Belive it.

Last Chapter:
Jag tog en taxi till flygplatsen. Jag checkade snabbt in. Snart var det på stigning på tåget. Jag satte mig vidm in fönsterplats och väntade på att flyget skulle flyga upp till himlen. Jag skulle till Justin. Jag skulle till han jag älskar, och förhoppnings vis han som älskar mig.

Patties Perspektiv:

Att man kunde göra något sådant mot min son. Och mot Kim. Så himmla fruktansvärt. Och sen komma hit och låtsas att allting är som vanligt, är helt vansinnigt för min smak. Det allt jag hade fått berättat av Chaz sa jag dirrekt till Scooter och han sparkade Hayle dirrekt. Justin vet ingenting om en. Han ska allt få sig en överaskning på konserten ikväll. Han har lidit mycket. Men i kväll så hoppas jag och säkert flera andra att det är slut på det.
Den här kvällen hoppas jag kommer bli grym för honom, för Kim med självklart. Jag har fått svar på min fråga från Tara och det var bra att det stämde det jag frågade.

Justins Perspektiv:

Jag hade tråkigt, jag hade suttit på det här hotellrummet i en evighet nu så jag bestämde mig för att gå till Alfredo.
Jag knackade på och Alfredo öppnade fort. "Hey man" "Hey" muttrade jag. "Utråkad?" Frågade han och flina. "Skojaru?, så utråkad man kan bli" Muttrade jag. "Var är Hayle?" Föresten. "ehh, jo jag tror eh hon gick och shoppa med din mamma" Sa han. "Okej" Sa jag och satte mig i hans soffa. "Vi ska till arenan om en timme så då är du väl inte lika utråkad?" Frågade han. "Nae de förstås, men jag önskade dock att Kim var här." "Seriöst sluta och prata om henne heeeela tiden." Muttrade jag. Är det så himla lätt?. Man har krossat dens hjärta man älskar mest i världen. Det är inte det enklaste att inte tänka på personen då.

Timmen slog fort och det var nu dags att gå upp på scenen och sjunga igenom låtarna inför konserten sen var det soundcheck och sen själva konserten. Fullt upp från och med nu alltså. Vi började att sjunga igenom lite låtar och jag hade inte fått en skymt av Hayle. "Var är Hayle?" Ropade jag efter jag sjungit klart Boyfriend. "Hon dyker inte upp förns konserten så vi får skippa sjunga igenom den låten, det har ju ändå gått så bra" Sa han. Ska hon shoppa istället för att vara med?. Jag skakade på huvudet.


*


Tiden gick fort. Jag skulle nu gå ut till konserten. "Fraaaankrike, ärrr niiiiii reeeeeeeeeeeeeeeeedo?" Konserten var i full gång och de franska fansen var fantastiska. Jag hade fortfarande inte sett en skymt av henne och det var snart dags för duetten. Jag började bli nervös, eftersom det inte var något ombyte emellan de två låtarna. Jag sjönk klart Boyfriend och det var nu dags för duetten. Jag började sjunga min bit. Och Hayle hade inte kommit ut på scenen. VARFÖR KOM HON INTE UT???. Jag fick i stort sett panik men fortsatte sjunga klart min bit. Sen hördes en röst. Men inte var det Hayles. Det var någon annan röst. Någon som jag inte hört förut. 

Det var nu min tur att sjunga igen. Och ingen hade kommit ut på scenen. Men när det var dags för båda att sjunga så tändes en strålkastare och lös emot trappan. Och ut kommer, jag kisade för att se vem det var. Och när jag såg det kunde jag inte tro mina ögon. KIM?. Hon hade satt upp sitt hår jätte fint och hade en vit fin klänning. Hon var här, hon var faktiskt här. Jag kände att jag var nära på att börja böla här på scenen för att jag var så glad. Glad att hon var här. Hon gick emot mig och jag omfamnade henne lite lätt. Vi sjöng emot varandra och publiken var vild, riktigt vild. Det var hennes tur att sjunga och hon satte sin hand på mitt bröst och jag snuddade mitt finger på hennese näsa och hon gjorde sin ur gulliga min, men kunde ändå fortsätta att sjunga. 

  

Vi sjöng klart låten, genom att dansa runt lite, hålla varandra i handen, just då kändes det som det bara var vi två där. Efter låten så aplåderade alla och jag och Kim kollade in i varandras ögon och log med hela ansiktet. Men det var fortfarande massa frågor jag ville ha svar på, som den största. Varför förlät hon mig?.
Men just då brydde jag mig inte så mycket utan jag pressade mina läppar imot hennes läppar.
Äntligen, så fick jag kyssa flickan i mitt liv i gen.

Kim sprang av scenen och vinkade och jag sjöng min sista låt för kvällen. Jag var på världens bästa humör så jag gav allt jag hade. Jag sjöng som aldrig förr och jag tror publiken märkte det för det blev världens tryck. "Tack Frankrike, för allt i kväll, ni är bäst, men nu ska jag gå och hälsa på min flickvän som överaskade mig i kväll" Ropade jag och jag märkte själv hur jag rodnade. Och jag blev genast nervös när jag kom på mig själv att säga flickvän. Hon kanske inte ville vara det?. Man kunde höra ett "aaaw" I publiken och vissade jublade så grymt högt. 

Jag sprang ut från scenen och folk klappade mig på ryggen när jag kom ut. Det här skulle kunna vara någon så här oturssenario om jag skulle vakna nu, och detta var bara en dröm men det hoppas jag inte. "Mamma vart är hon" Frågade jag. "Där inne, Men Justin" Sa hon och ryckte i min arm. "Jag är stolt över dig gubben" Sa hon och kramade mig. "Tack mamma" Sa jag. Jag gick in i lougen. Där satt hon. Så sjukt fin. "Hej" Log hon. "Jag förstår knappt, händer detta?" Frågade jag. "Ja, det gör det, men jag har en del jag måste berätta" Sa hon. Och jag kände klumpen i min mage bildas.

AAAAAAAAAAAAAW? Eller??? :d, novellen är inte slut en på långa vägar så ni kan vara lugna ;)

busy..

Kom hem vid tre i natt så ja, var liet upptagen i går.,Men jag vaknade precis så ska gå och käka lite frukost eller lunch eller vad jag nu ska käka hahah. Men ska försöka få upp så många kapitel som det går idag.

Får se häur många det blir har dock inget planerat än så länge så japp.

Btw tack fina läsare för bästa komentarerna!


Chapter 29 - The moment of truth

Last Chapter:
"Vad gör du här?" Sa jag och skratta. "Jag såg dig där uppe och tänkte vänta tills du kom ner" Sa han och log. "Hej Kim" Sa han och kramade mig. "Hej Austin" Sa jag och kramade tillbaka. "Fan kim, jag har gått och trängt på en sak väldigt länge och jag måste berätta det för dig, innan det är försent." "Försent, vad snackar du om?" Frågade jag förvånat. "Kom" Sa han och drog med mig. Vad var det han skulle säga.

"Så vad skulle du säga?" Sa jag glatt men ändå ganska nervöst. "Joo" Började han. Han fuktade sina läppar och kollade på mig. "Jo, vi var ju väldigt bra kompisar innan du åkte, inte sant?" Frågade han. Jag nickade oförstående.
"Jag kände mer än då då, jag var kär i dig, jag är det nu med" Sa han. "Aust-" Började jag. men blev avbruten. "Vänta, jag är inte klar, Jag ser hur mycket du älskar Justin, jag gör verkligen det, och jag ser hur mycket du är sårad, jag ser hur mycket du lider, och jag vet hur mycket han verkligen älskar dig" Sa han och kollade in i mina ögon. "Inte tillräckligt tydligen" Muttrade jag. "Jo, till 110%" Jag lovar dig. Sa han. "Jasså, varför låg han med en annnan då?" Sa jag kanske lite för högt. "Kim, det är några grejer som du inte vet om, som jag inte får säga, men jag känner dig och tycker om dig för mycket för att inte tala om och det värsta är att se dig så ledsen så därför förtjänar du att  veta" "Veta  vad?" Frågade jag förvirrat. "Sanningen" Sa han.

"Vilken sanning Austin?" "Sätt dig ner" Sa han och jag tog ett djupt andetag. Jag blev riktigt nervös.
"Jag har umgåtts eller ja en del med Hayle som du kanske vet" Sa han. "Aah juste Ryans flickvän" Log jag. "Nej, hon bara utnyttjade honom" Sa han och jag stelnade till. "Varför?" Frågade jag chockat. "Jag kommer till det" Sa han. "Men i alla fall, Jag var ju kär i dig och det visste hon om, hon visste om att du betyder allt för mig, hon visste in princip ALLT. Hon kom och frågade mig om en grej och jag gick med på det, men jag ångrar det så fruktansvärt mycket, för det var du som blev sårad. Men i alla fall, Hayle var kär i Justin, hon utnyttjade ryan för att komma nära Justin." "Men va?, det har fortfarande inget att göra med Jasmine" Sa jag.
"Jo, det har det. Hayles plan var att Jasmine skulle komma och förstöra erat förhållande, du skulle se när hon kysste Justin, hon skulle berätta hur dum Justin hade varit innan och gjort lika dant mot Selena, hon visste att du skulle göra slut, och då skulle Hayle kunna trösta Justin och jag dig. Eftersom ni bråkade med Chaz och co. Men alllt ändrades i sista sekunden, Jasmine hade varit hos er när du skulle lämna av Alex hos Maria, Jasmine skulle kyssa Justin när du kom in, men hon ändrade sig och kom på en bättre plan, Justin och Jasmine skulle dra till hennes hotell för Jasmine ville reda ut saker oting, och då hade Justin chans att säga att han inte ville ha något med henne att göra, men Jasmine drogade Justin, men en snabbt värknings tid och verken gick fort över, det var då hon försökte ha sex med honom, men de han ju inte, han "vaknade ur sin trans" och du kom in och såg allt. Det var inte Justins fel, det var mitt, Hayles och Jasmines, jag är så ledsen." Sa han. Och jag satt där helt paralyserad.

"Förlåt" Sa han. "Det är lugnt, tror jag, men tack för att du berättade sanningen men jag måste gå" Sa jag och sprang i väg. Jag var konstigt nog inte så arg på Austin. Mest på Jasmine och Hayle. Jag sprang hem till Tara för att berätta nyheten. "Tara TARA kom ut i köket" Skrek jag när jag kom in. jag berättade allt för henne, vart ända liten detalj som Austin sagt till mig. "OMG HAYLE ÄR MED PÅ JUSTINS TURNE KIM" Skrek hon. "Oh herre gud." "du måste åka dit" "Men va?" "ÅK DIT" "Eeh okej det gör jag." Sa jag.

Hon gick iväg för att ringa en massa samtal. Snart var Chaz inne i huset. "Jag ringer Pattie" Sa han och gick iväg. Jag nickade och packade lite kläder i en resväska. "Det går ett flyg om två timmar jag har bokat in dig" Sa Tara som kom ut. "Okej" Sa jag helt stressande. Det är helt sjukt. "Vet Justin om det?" Frågade jag. "Nej, det blir en överaskning" Sa Chaz som nyss la på telefonen.. Jag vet inte om det var en sådan bra ide.  menmen. Man får lita på de vänner man har. Om de säger så så är det så.

Jag tog en taxi till flygplatsen. Jag checkade snabbt in. Snart var det på stigning på tåget. Jag satte mig vidm in fönsterplats och väntade på att flyget skulle flyga upp till himlen. Jag skulle till Justin. Jag skulle till han jag älskar, och förhoppnings vis han som älskar mig.

Hur kommer det gåååå nu dååååå?

HIHIHI...

Komentera sötisar :d

En kort för har biolgi prov imorgon so i have to studddyyy..


Chapter 28 - I have to tell you something.

Last Chapter:
"Hon är het" Mimade alfredo när jag kom in. "Ryans Flickvän" mimade jag tillbaka. Han brast ut i skratt. Juste hur skulle de bli mellan de?. "Hur blir det mellan dig och Ryan då?" Frågade jag när hon kom och satte sig brevid oss. "Det var aldrig något mellan oss Justin, eller kanske lite men inget mer, vi har inte riktigt pratat jätte mycket, men det är inget" Sa hon och jag blev faktiskt lite chockad men nickade menat ändå.

Kimberlys Perspektiv:Den här bilden har spridits på internet på Bieber och hans flickvän Kimberly. De har varit på en romantisk vecka i Hawaii. De har varit på romantiska dejter och middagar hela kvällarna säger en källa. Men nu som ni vet alla Beliebers där ute. Justin är ju i väg på turne. Är ni taggade för hans konserter?, de är vi!. Vi har heller inte sett glimten av Kimberly på hans turne. Kanske stannade hon hemma och hälsar på senare. Vad vet vi. Vi måste ju bara medge att de är världens sötaste par.

Om de bara visste, om de bara visste. Tänkte jag för mig själv. Jag vet att jag inte ska läsa en massa skvallertidningar men i bland kan jag inte låta bli. Man är ju inte dirrekt van att vara med på en skvallertidning. Jag suckade. Jag saknade Justin det gjorde jag, men det han gjorde är helt oförlåtligt. Alex har frågat om honom jätte länge men jag har bara sagt, att han kommer tillbaka snart. Även fast det nog bara var en stor fet lögn.

Igår hade jag hängt med Austin hela dagen, vi hade haft riktigt kul och jag hade kunnat tänka på annat. Maria hjälper mig väldigt mycket med Alex nu eftersom jag har det ganska tungt.

Justins Perspektiv:

Hayle och Alfredo hade fått mig på annat humör. De hade vänt allt i hop upp och ner. Nästan. Självklart tänkte jag på Kim, näst intill hela tiden. Men jag skulle rätta till det på något sätt. Det sög att jag inte fick flyga ner till henne som Alfredo hade sagt, den natten, där skulle ingen velat vara nära mig. Så tjurig som jag var. Jag ville rätta till allt, men inte genom telefon eller sms, och det skulle ju uppenbarligen inte att gå. Jag och Hayle har kört tre konserter med duetten tillsamans och det har gått jätte bra och hon är duktig.

Det var kväll och jag gick in på rummet och möttes av Hayle i underkläder. "Oj förlåt" Sa jag och gick ut och stängde dörren. "Det är lugnt, kom in" Sa hon och när jag gick in i gen hade hon fått på sig ett linne. Jag skrattade till vilket hon med gjorde.  "Vart åker vi nu?" Frågade hon och log. "Jadu, Spanien har jag för mig" Hon nickade och bet sig i underläppen. "Har du det trevligt en så länge då?" Frågade jag och satte mig brevid henne i sängen. "Japp, det är jätte bra, tack för att jag får vara här" Sa hon och log. "Med nöje" Svarade jag. Och hon kollade in i mina ögon och bet sig ännu en gång i läppen, varför gjorde hon så hela tiden???. Jag kom tillbaka till verkligheten när jag kände ett par läppar pressas mot mina. Jag drog mig bakåt och kollade konstigt på henne. "Förlåt, jag bara trodde, jag vet int-" "Hey, det är lugnt, men inte igen okej, jag är inte över Kim, jag älskar henne så himla mycket så det här funkar inte" Sa jag och reste mig upp. Den där kyssen kändes fel, fake, helt förfälig.

Kimberlys Perspektiv:

Jag hade varit och shoppat, sen när jag gick ner från den stora trappan ner till parken fick jag syn på en människa som jag inte trodde skulle stå där just stå."Vad gör du här?" Sa jag och skratta. "Jag såg dig där uppe och tänkte vänta tills du kom ner" Sa han och log. "Hej Kim" Sa han och kramade mig. "Hej Austin" Sa jag och kramade tillbaka. "Fan kim, jag har gått och trängt på en sak väldigt länge och jag måste berätta det för dig, innan det är försent." "Försent, vad snackar du om?" Frågade jag förvånat. "Kom" Sa han och drog med mig. Vad var det han skulle säga.

Juste vad skulle han säga????. Och Tur att Justin ryckte undan från kyssen va? PUH... Ska Hayle ge sig på ett till försök...? :o

Komentera :):):):)Chapter 27 - The new singer

Last Chapter:
Inget privat liv är viktigt då. Allt kretsar om Justin Bieber, att han måste göra ett bra jobb. Jag kan inte göra ett bra jobb om inte Kim och jag är sams.
Jag suckade och la mig med huvudet uppe mot taket. Undra vad Kim gör. Tänkte jag för mig själv. Varför får jag inte ur henne ur mina tankar?? Jag älskar henne det kanske är därför. Men vad fan ska jag göra?.

"Hon som ska sjunga med dig på duetten kommer snart" Scooter kom in i mitt rum. "Vem är det?" Frågade jag. "Säger jag inte, det får du se, men du känner henne i alla fall" Sa rynkade på pannan. En liten tanke slog mig att det kanske skulle kunna vara Kimberly, men varför skulle hon vela komma som jag betett mig och kan hon ens sjunga?. Jag hade ringt henne näst in till hela dagen idag. Jag hade inte gjort annat än att legat i den här dumma tour bussen. Jag ville vara hemma hos Kim. Jag ville att hon skulle förlåta mig, men jag är just nu inte säker på om det någonsin kommer att hända. 

Jag suckade och gick ut till Alfredo. "Jamen, titt på vem som lever" Skrattade han. "Seriöst, inte kul" Sa jag och suckade. Han skrattade åt mig och slog mig på ryggen. "Du fuckade verkligen upp det den här gången Bieber" Sa han och jag gjorde en menad blick. "Fan freddo, jag vet inte vart jag ska ta mig till, jag borde vara hemma i Stratford och kunna komma på hur jag ska förlåta henne, jag borde vara där, hon behöver mig nu, och vad jag gör jag?, jag är flera mil i från henne och jobbar, helvete" Sa jag och slog handen i bordet. 

"Jag vet, om några dagar är det ledigt i tre dagar, medans vi andra åker i bussarna, ta flyget till Stratford och så flyger du till England sen eller vart vi nu ska." Sa han. "Tack, för iden" log jag. "Men grejen är, att jag är ju hellre med henne än att vara här ,det är ganska sjukt igentligen jag gör det jag mest älskar i världen men ändå vill jag vara hos henne" Sa jag och ryckte på axlarna. "Om ni blir samn, varför inte bjuda hit henne?, i alla fall i någon vecka" "Jag kommer inte klara mig länge till, jag var utan henne i några år och nu när jag träffat henne vill jag inte släppa taget" Sa jag. "Jag förstår, eller jag kan inte säga att jag förstår, men aah du fattar" Sa han och jag nickade och suckade. Varför var mitt liv så svåååååååååååååårt ibland?. 

" Bieber hon är här" Scooter öppnade dörren och in klev en välbekant figur, eller inte jätte välbekant, men en bekant. "Hayle" log jag. "Justin" Sa hon och log stort. "Kan du sjunga?" Frågade jag med ett kling i skrattet. "Antar det" Skrattade hon. 
"Skönt att ha någon jag känner lite i alla fall" Sa jag och omfamnade henne i en kram. "Haha jo, förstår det, det ska bli jätte kul i alla fall" Sa hon och log ännu större och skrattade till lite. "Vart sover jag?" frågade hon och kollade menat på sin väska. "Det finns en säng i mitt rum och en säng i Alfredos" Sa jag. Hon såg osäker ut. "Det är bara att välja, vi blir inte ledsna" Skrattade jag och gick in på rummet för att kolla hur mycket min mobil hade laddats. "Är det okej om jag sover här, jag känner inte han" Sa hon och kollade och skratta mot Alfredo. "Det är lugnt, ta för dig" Sa jag. "Tack" Log hon. 

"Hon är het" Mimade alfredo när jag kom in. "Ryans Flickvän" mimade jag tillbaka. Han brast ut i skratt. Juste hur skulle de bli mellan de?. "Hur blir det mellan dig och Ryan då?" Frågade jag när hon kom och satte sig brevid oss.  "Det var aldrig något mellan oss Justin, eller kanske lite men inget mer, vi har inte riktigt pratat jätte mycket, men det är inget" Sa hon och jag blev faktiskt lite chockad men nickade menat ändå.

En liten kortis fööööööör vet niiiii varfööör?

För jag har tusenmiljonerbiljonertriljoneeeeeeeeeeeeeeer lääääääxor :(FML

Chapter 26 - Really Can't Do It.

Last Chapter:

Justin, var tyst. För du ska ha en jävla sak jävligt klart för dig. Du är en grymt stor idiot, du har varit otrogen två gånger om inte fler, du är verkligen inte den Justin jag trodde att du var. Jag älskar dig så jävla hårt, men jag är ledsen, jag tänker inte vara som Selena och ge dig en andra chans. Ut från mitt hus, ut från mitt liv. Och ta den här jävla ringen, du lyckades hölla ditt löfte genom att inte skada mig i knappt en vecka du är helt jävla obeskrivlig" Sa jag och kastade ringen på honom. "Snälla" Snyftade han. "UT" Sa jag och gick fram till honom och knuffade honom mot utvägen. "UT JUSTIN JAG HATAR DIG, KOM ALDRIG NÄRA MIG ELLER ALEX IGEN" Skrek jag. 


Han lämnade mig med tårar i ögonen. Nu var jag verkligen själv. Utan någon mamma, utan någon bästa vän utan någon pojkvän. Jag hasade ner bakom bokhyllan och kände hur tårarna sattes fart. Jag hörde ett par klackar närmade mig och Maria satte sig brevid mig."Hey, jag kan inte säga att allt kommer bli okej, men din dotter behöver dig." Sa hon och jag nickade. Alex och Maria var de ända jag hade kvar. "Jag kommer snart, jag ska bara ringa ett samtal" Sa hon och jag nickade och jag begravde ner mina händer i mitt ansikte. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?. Allting var åt helvete. Allting. Det här var min värsta mardröm och så hände det. Jag var alltid rädd att min mamma skulle dö. Jag var alltid rädd att jag skulle såra någon jag var nära eller någon skulle såra mig. Allting det där hände. 
Jag satt fortfarande med händerna i mitt ansikte och bara satt där. Det var ett mirakel att Alex inte vaknat, men jag var glad att hon inte gjort det och jag vet inte hur jag ska berätta det här för henne."Kim" Jag kollade chockat mot min vänster sida. Där stog Tara med tårar i ögonen. "Tara" Sa jag. "Vänta, jag måste bara få säga lite först. Du är min bästa vän Kim, och det här har varit jätte svårt att inte få vara med dig varje dag, men det kanske var bra för oss och vara utan varandra ett tag, jag är ledsen att jag tog allting så hårt, och nu när du mår som sämst så vill jag vara där för dig. Du är min bästa vän och jag älskar dig." "Förlåt så himla mycket, jag älskar dig också" Sa jag och gick in och kramade om mig. "Hur visste du?" Frågade jag sen med tårarna i halsen. "Justin är hemma hos Chaz, och jag fick inte så mycket ut från honom så jag ringde till Maria men hon kunde inte prata för att hon skulle prata med dig sen ringde hon tillbaka och då fick jag reda på allt och så, fast jag vet inte Justins sida, inte du heller" Sa hon och kollade på mig.

"Jag vill inte veta den, jag vill inte veta någonting med honom. Jag är klar med honom, jag skiter fullständigt i om vi har Alex tillsamans, han ska inte träffa mig eller henne överhuvudtaget." "Hey, du är överkänslig nu, gå och lägg dig så ses vi imorgon, det har varit en tung dag, och jag sover här, för alltid om det behövs" Log hon och kramade om mig. Jag kunde inte motstå att le lite. Tara var verkligen den bästa. 

Justins Perspektiv:

Dagen / Kvällen var här. Jag skulle nu ut på min första konsert för Belive första gången. Jag var riktigt nervös. Jag mådde inte pskysigt eller fysiskt bra. Jag visste inte hur detta skulle gå. Jag var nära att bryta i hop varenda minut. Jag hoppas bara jag inte bryter i hop på scenen vilket jag är rädd att jag ska göra. Jasmine skulle igentligen varit med och sjungit med duetten. Men jag behövde inte ha med henne nu, så scooter höller på att ringa runt till vissa så får jag se vem det blir till den andra eller tredje konserten om de hinner. 

Jag skulle alldelses snart gå ut på scenen. Jag hörde trycket i arenan, men det var något som fattades. Jag visste exakt var det var. Kimberly Hamilton Var det som fattades. Hon skulle stå där i hörnet och kolla på mig. Fan. Varför gick jag ens till Jasmine?. Jag andades djupt och nu var det dags jag skulle ut på scenen.

*Jag skulle sjunga min sista låt, Boyfriend. Jag känner på mig att jag kommer bryta i hop snart och jag önskar att jag inte behövde sjunga just denna låten.  Det flöt på bra tills jag kom till andra refrängen på, "if I was your boyfriend I'd never let you go" Där brast det totalt. Jag glömde bort mig och bara stirrade, jag kände att jag var nära på att börja böla mitt på scenen. Jag hoppas ingen märkte något, men eftersom det var ett sånt tryck i arenan så kom jag ganska lätt i gång igen.

Efter konserten tackade jag och begav mig mot min lougt. Jag la mig bara rakt ner i den röda soffan.Jag mådde verkligen skit. Att förstört mitt och Kims förhållande var den värsta känslan i mitt liv. Jag hade verkligen förstört ALLT. Inte nog med det jag kommer inte få träffa Alex igen, som Kim sa. Men jag hoppas att det inte var sant. Jag har lika stor rätt att ha Alex som henne. Det knackade på dörren. "Vem?" Frågade jag. "Jan" Sa Mama Jan. "Okej kom in" Sa jag.

"Justin hur mår du egentligen, du brast helt där ute?" "Jag vet" Sa jag och ställde mig på mina armbågar. "Jag har försört allt, inte med konserten alltså, med Kim och mig. Hon hatar mig och sen när jag sjunger att om jag vore hennes pojkvän skulle jag aldrig släppa taget. Men grejen är att jag har släppt taget, och hon hatar mig och kommer alltid att göra det nu." Sa jag och kände att tårarna var nära. Jag grät aldrig, jag har bara gråtigt ett få antal gånger, och alla gånger när det gällt Kim."Justin, jag hoppas att det löser sig för dig och Kim det gör jag. Men det här är ditt jobb också du måste tänka på det ibland med." Sa hon. Jag suckade och la mitt huvud ner i soffan. Mitt jobb och mitt jobb hela tiden när jag är på tour är det det ända som det handlar om. Inget privat liv är viktigt då. Allt kretsar om Justin Bieber, att han måste göra ett bra jobb. Jag kan inte göra ett bra jobb om inte Kim och jag är sams.

Jag suckade och la mig med huvudet uppe mot taket. Undra vad Kim gör. Tänkte jag för mig själv. Varför får jag inte ur henne ur mina tankar?? Jag älskar henne det kanske är därför. Men vad fan ska jag göra?.

Litet mellan kapitel, hände inte jätte mycket...
Mene Snart kommer det hända lite grejer, dramat är inte slut på LÅÅÅÅÅNGA vägar så ni kan vara lugna.
Hinner inte läsa igenom kapitelet, måste återgå till läxor men ha det bäst! Och taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack för alla ur gulliga komentarer på förra kapitlet, ni äger.

Så vad tyckte ni?.... Vad ska Justin göra för att förlåta Kim?.... Kommer det ens gå att göra något? :oooo

svar på tal

Miss Awesome om Chapter 25 - Busted?:
Grymt! Varför skriver du ens? Är det bara för att på kommentarer för att du vill känna dig omtyckt? I så fall är det väldigt lågt. Om inte, varför begär du kommentarer?


Varför jag skriver?... För att jag gillar det. Varför jag "begär" komentarer. Jag vill veta vad det är som är bra eller dåligt. Jag vill veta om det är bra eller dåligt. Jag skriver, ibland kan jag sitta i flerar timmar och bara komma på ett kapitel, och då vill man ju ha lite respons tillbaka.
Det är inte dirrekt bara jag som vill att folk ska komentera mene om du tycker det är fel så gör du väl bara det.

Btw, tack för att du gillade det. :)

Tack för mig. Menade inget illa i det jag skrev. Chapter 25 under det här.

Chapter 25 - Busted?

Last Chapter:
Jag såg att Jas kom ut ur huset. Varför kom hon ut?????. Kim hade inte kommit hem än. "Jas vad gör du?" Frågade jag irriterat. "Lugn, jag har en sååååå mycket bättre plan" Sa hon. "Vad har du för plan?". Frågade jag. Hon sa den. Perfekt. Genialt. Helt fantastikt. "Det här kommer bli helt grymt, vi kommer lyckas, Kimberly kommer krossas i tusen bitar, High five" Sa jag och Jas slog till min hand. Våran plan kommer att lyckas.

Justins Perspektiv:

Jag vaknade av att Kim ryckte till och satte sig kvickt upp. "Hey, vad är det?" Frågade jag och satte mig upp med henne. "Mardröm" Sa hon. Jag nickade förstående och sneglade på klockan. 1 pekade snart visaren på. Great om en timme skulle jag träffa Jasmine. Jag ville inte heller säga något till Kim, hon skulle nog bara bli arg eller besviken och jag orkar inte med det nu. "Är du okej älskling, vad drömde du?" frågade jag. "Någon hade kidnappat mig och jag ryckte till när han precis skulle döda mig." Sa hon. "Varför drömmer du sånna otäckheter?" "Jag vet inte" sa hon och tog sig för pannan. "Men du är här med mig, och här är du trygg, jag går ner och fixar frukost" Sa jag och pussade henne på pannan.

Jag gick ner och fixade någon lätt frukost som gick snabbt så jag skulle kunna gå upp till henne fort. Jag stekte två bröd i stekpannan och la sedan lite pålägg på mackorna jag gick upp med mackorna och två glas oboy. "Här" Sa jag och gav henne ett glas oboy och en macka. "Tack" Sa hon och log. Vi åt i sängen ingen orkade att gå ner.
"Tack för att du finns för mig så mycket Justin" "Jag älskar dig så varför skulle jag inte" Sa jag och kysste henne hårt på kinden.

"Babe jag måste tyvärr gå nu, ska fixa lite saker" Sa jag och jag kunde skymta en besvikelse i hennes ögon. Jag hatade att se henne så. "Men ring hit Maria och Alex så kommer jag snart, jag lovar" "Okej" Log hon. Jag kysste henne mjukt och drog på mig jeans och en tshirt i stället för mjukis kläder innan jag gick ut. Det var några papz utanför huset men det gick bra. Jag gick in på hotellet som tur hade inga papz hittat mig. Jasmine bodde tydligen på våning tre rum nummer 348. Jag knackade och hon öppnade dörren med ett leende.

Jasmines Perspektiv:

Jag hörde att det knackade på dörren. Jag fixade snabbt mitt hår och drog ner min tröja lite mer så man såg min uringning. Jag log nöjt åt spegelbilden och öppnade dörren med ett leende på läpparna. "Hej Justin, kul att du kom" Sa jag och log så mycket jag kan. "Hej Jasmine" Sa han. "Vill du ha något att dricka?" Frågade jag. "Ja tack" Sa han och jag nickade och gick ut till det lilla köket som fanns på rummet.

Justins Perspektiv:

Jasmine gick ut för att hämta något att dricka. Jag satte mig ner och väntade så länge. Jag tror inte detta var en sån bra ide igentligen. Jasmine kom ut med två glas och gav mig ett. Jag drack och det smakade konstigt. Något som jag inte smakat förut men det var gott. "Vad är det för dricka?" Frågade jag och drack upp den sista slurpen. "Jasmines special" Sa hon och blinkade med ögat. "Jasså, men vad vill du prata om då?" Frågade jag. "oss" Sa hon och flyttade sig närmare mig. "Jasmine det finns inget "oss" om det är det du menar" Sa jag.

Jasmines Perspektiv:

Hans dricka skulle snabbt få en inverkan på honom. Jag log belåtet. Jag  var tvungen att göra det ganska snabbt för det verkar bara i någon timme om ens det. "Jasså, men vad vill du prata om då?" Frågade han. "Oss" Slank jag ur mig. "Jasmine, det finns "inget" oss om det är det du menar" Sa han. Det här kanske skulle bli svårare. Jag såg att hans ögon hade blivit lite annorlunda. Verkan började snart tas in. "Jag börjar känna mig konstig, var det något i mitt glas?" Frågade han ganska lugnt. "Nej inget speciellt" Sa jag och satte mig i hans knä. Han var ganska borta, så han gjort inget för att hindra det. Jag kysste honom mjukt, han kysste mig inte tillbaka, men att kyssa hans läppar igen var obeskrivligt. "Vad gör du Jasmine?" Frågade han. "Vi ska bara ha lite kul" Sa jag. "Okej det kan vi ha" Sa han. Jag log nöjt. "Får jag låna din telefon?" Frågade jag. "Visst" Sa han och gav mig den.
Jag tog upp hans meddelande och skickade ett sms till Kim.

Hej babe, kom till Stratford Hotell, har en överaskning, ta en nyckel i receptionen har lagt en till dig där.

Puss din Justin.

Jag fick snabbt ett svar att hon skulle åka på en gång. Det var nu det var dags att börja. Jag satte mig i Justins knä igen och han la sina händer på min rumpa. Det kanske var lite drygt att droga honom, men ibland så behövs det. Jag kysste honom och han besvarade den. Hans tunga gled in i min mun och jag låg belåtet. "Åh Kim" Stönade han. Trodde han att jag var Kim?. Ännu bättre, då skulle detta inte bli svårt. "Kom babe" Sa jag och sträckte handen mot honom. Han tog den och vi gick in i sovrummet. Jag la mig över honom i sängen och jag drog av hans tshirt. Jag drog av mig mina kläder förutom underkläderna, hoppas Kim skyndar sig så inte Justin hinner komma ut ur hans "trans". Jag drog av hans byxor och sedan gick jag upp och kysste honom på halsen.
Han gjorde inte så mycket utan bara låg där.

Justins Perspektiv:

Det kändes som jag vaknade vaknade från någon dröm. Jag blinkade till hårt och såg en tjej över mig. Kim, eller vänta jag åkte till Jasmine ju?. Och vi satt och prata? Åkte jag hem?. Hon la något i mitt glas, jag började känna mig konstig... Jag hörde en dörr öppnas. "JASMINE?" Skrek jag ut när jag såg att det var hon. Jag såg att paniken växte i hennes ögon. "JA JUSTIN JA" Skrek hon. "DIN JÄVLA IDIOT" Jag kollade chockat mot dörren. KIMBERLY?. "Der är inte som det ser ut jag lovar" Sa jag. "Really?" Sa hon. "Han var otrogen med mig mot Selena med, han låg med mig, och sen så gav ändå Selena han en chans till, men sen gjorde Selena slut för att ni umgicks" Sa Jasmine rakt mot Kim. Jag såg att tårarna var nära på Kim. "Du är ju helt sjuk" Sa hon till mig och sprang ut ur rummet. "NEJ KIM". Ropade jag. "Vad har du gjort?, du har försört mitt liv, och varför har du drogat mig?" skrek jag på Jasmine. Hon flinade till lite. Jag orkade inte lägga min energi mer på henne. Jag var tvungen att hitta Kim.

Jag satte på mig mina byxor och min tshirt och lämnade snabbt rummet. Jag sprang, jag såg att hissen var nere i receptionen. Fan. Jag sprang ner för trapporna så fort jag kunde. Jag tog min bil och åkte snabbt hem till Kimberly.

Kimberlys Perspektiv:

Hur kunde han göra något sådant?. Vilken idiot. Han har varit otrogen mot Selena och nu mig. Han var verkligen inte den personen jag trodde att han var. Men varför skickade han då mig det där smset att jag skulle komma?. Var det meningen att göra mig ledsen?. Eller var det till Jasmine smset skulle skickas?.
Tårarna strömmades när jag gick in i huset. "Sover Alex?" Frågade jag Maria. Hon nickade. "Vad har hänt?" Frågade hon chockat. "Juu--sst-" Jag kunde inte säga mer det kändes som jag skulle svimma så mycket jag grät. Jag kunde knappt andas. Maria strök mig över ryggen. Det ringde på dörren och jag suckade. Justin. Det var säkert han.

Maria reste på sig. "Hon vill inte prata Justin, gå här i från." Sa Maria lugnt. "Nej, det tänker jag inte, släpp in mig, seriöst, jag älskar henne över allt annat." Sa han och jag började gråta ännu mer. "Släpp in honom" viskade jag. Jag ville få ett slut föralltid. "Kim, ja-" "Justin, var tyst. För du ska ha en jävla sak jävligt klart för dig. Du är en grymt stor idiot, du har varit otrogen två gånger om inte fler, du är verkligen inte den Justin jag trodde att du var. Jag älskar dig så jävla hårt, men jag är ledsen, jag tänker inte vara som Selena och ge dig en andra chans. Ut från mitt hus, ut från mitt liv. Och ta den här jävla ringen, du lyckades hölla ditt löfte genom att inte skada mig i knappt en vecka du är helt jävla obeskrivlig" Sa jag och kastade ringen på honom. "Snälla" Snyftade han. "UT" Sa jag och gick fram till honom och knuffade honom mot utvägen. "UT JUSTIN JAG HATAR DIG, KOM ALDRIG NÄRA MIG ELLER ALEX IGEN" Skrek jag.

Två komentarer på förra?. Seriöst, man får ingen vidare skrivlust. Som tur var var typ detta kapitel klart. Men inge bilder har jag lust med att leta efter. Om ni vill ha fler i fortsättningen får ni komentera.

Chapter 24 - What are u doing here?

Last Chapter:
"Hon hatar mig" Mumlade jag ut. "Ge henne lite tid, det går över snart, jag lovar." Svarade han. "Hon berättade att Chaz var arg på dig med" Sa jag tyst. "Gjorde hon?" Frågade han. "mmh, våra vänner hatar oss" Sa jag och snyfta. De hatar oss inte, jag lovar." Sa han och strök mig över armen. men jag visste att detta störde han med.


Hayles Perspektiv:

"Okej, du måste stanna där tills Kimberly kommer hem, om han skjutsar ut dig stanna ändå på något sätt, vi får inte misslyckas. Och du måste kyssa honom när hon kommer in, okej?" Sa jag klart och tydligt till henne. "Okej" Svarade hon glatt. Hon gillade nog detta. "Austin är du okej, du får ju din dröm tjej som du velat haft så länge" Sa jag och log mot honom. "Ja men det är taskigt mot henne" Sa han och log snett. "Men din mes sluta" sa jag till han. "Du kan gå nu" Sa jag sen till henne. "Okej, wish me luck" Sa hon glatt och näst in till skuttade iväg. Nu skulle jag få Justin, Justin Bieber för mig själv.

Justins Perspektiv:

Jag satt i soffan i väntan på att Kim skulle komma hem igen, hon skulle skjutsa Alex till Maria så skulle vi äta middag. Det var tre dagar sedan vi kom hem och varken Chaz eller Tara, eller Ryan har hört av sig till oss. Fast Chaz och Tara har dock flugit till Texas, det fick jag reda från Chaz mamma. Men de kommer hem idag, eller så har de kommit hem. Jag avbröts av att det ringde på dörren. Jag gick dit och öppnade när jag såg vem det var fick jag en snärre chock."Hej Justin" JASMINE?. "Vad i ?, Vad gör du här??" Frågade jag irriterat och förvånat. Varför var hon här, och varför i en sån utmanande klädsel?. "Inte mycket tänkte bara att vi kunde prata, du vet, det gick ju inte särkilt bra förra gången vi sågs" Sa hon och blinka. "Det finns inget att prata om Jasmine." Sa jag. "Justin både du och jag vet att vi inte har kommit över varandra än" Sa hon. "Jasmine, varför är du ens här?" Frågade jag. "Kan vi inte bara prata Justin?" Frågade hon. Jag suckade men släppte in henne, varför kan jag aldrig säga nej till folk?. "Sååå?" frågade jag när vi båda satt oss i soffan. "Vad har du haft för dig se senaste två månaderna då Justin?" "Lite allt möjligt" Sa jag. "Spela inte dum, jag vet om Kimberly och jag vet desutom om Alex" Sa hon. "Vad vet du om Alex?" Frågade jag. "Att hon är din dotter Justin." "Hur vet du?" Frågade jag. "Har mina kontakter" Svarade hon bara. Hon var alltid så himla lömsk.

"Vad har du haft för dig då?" Frågade jag och suckade."Tack för att du frågar Justin, jag har inte gjort så mycket, jobbat lite med musiken, tänkt på dig mycket och på oss" "Det finns inget oss längre Jas" Svarade jag. "Jas, det var länge sen du kallade mig det jag saknar det" Sa hon och flyttade sig närmare mig. Jag flyttade längre i från sig, men då flyttade hon närmare mig och sen tog det stopp. "Justin är du rädd?" Frågade hon och skrattade. "Nej, men jag har en flickvän som jag älskar och jag vill inte förstöra det" Sa jag allvarligt. "Det sa du förra gången med" "Ja men jag förlorade henne inte eller hur?" "Jo, du var ju "otrogen" med Kim det var ju därför hon gjorde slut, jag har pratat med Selena" Sa hon. "Jasmine, du kan gå nu, jag har inget mer att säga till dig, jag ångrar mitt förflutna så du kan bara gå."

"Justin, du vet att du inte slipper undan så lätt" Sa hon och la sin hand på mitt ben. "Sluta Jasmine, Kim kommer in genom dörren när som helst, och jag vill att du ska gå jag vill inte göra det här med dig igen." "Du ville inte göra något förra gången heller, men visst var det fantastiskt då?. Då kan vi ju ha det nu med?" Frågade hon.
"Gå bara här i från Jasmine" "På ett villkor" Sa hon. "Vad?" Frågade jag. "Att du kommer till mitt hotellrum så vi verkligen kan prata ut om allting imorgon" Sa hon. "Okej jag kommer vid två, men inget annat jag stannar bara i någon timme" "Okej tack Justin" Sa hon och kysste mig på kinden. När jag hörde dörren slås igen suckade jag och la mig i soffan med händerna i ansiktet och bara andades ut. Tack för att inte Kimberly kom hem.

Hayles Perspektiv:
Jag såg att Jas kom ut ur huset. Varför kom hon ut?????. Kim hade inte kommit hem än. "Jas vad gör du?" Frågade jag irriterat. "Lugn, jag har en sååååå mycket bättre plan" Sa hon. "Vad har du för plan?". Frågade jag. Hon sa den. Perfekt. Genialt. Helt fantastikt. "Det här kommer bli helt grymt, vi kommer lyckas, Kimberly kommer krossas i tusen bitar, High five" Sa jag och Jas slog till min hand. Våran plan kommer att lyckas.

Kommer planen lyckas?. Vad är det för plan? :o. VAD KOMMER HÄNDA???? f

svar på komentar.... kap 24 där nere..Jooo.. fick denna komentaren :).
Men ska berätta läget.
Jag skulle kunna och vilja lägga ut den så här. Men jag kan inte. Av personliga och andra skäl. Det är svårt och förklara men så är läget. Jag kan inte göra det just nu, det är en sak som pågår. Inom en snart framtid går det, men inte nu. Det här kanske låter helt knäppt men då får det låta det för det är jätte svårt att förklara.

Aja ledsen och göra dig besviken Sara och om ni andra också ville se en bild men tyvärr så kan jag inte ge ut det nu. Men om någon månad kanske.

Ni får ha de bra som ni ser i rubriken kap 24 där nere :).


sorry

Inget kapitel igår... hade lite to much drama i mitt liv så sov över hos my bf. Meeeen han ska skjutsa hem mig om tyyp en halvtimme så då åker jag hem och skriver åt er :). Looove u all.

Chapter 23 - Were not bestfriends.

Last Chapter:
Han knäppte upp min bh och slängde i väg den. Jag hade inte haft det där sen den gången då ja jag blev gravid. Men jag gick på p-piller så det var lugnt denna gång. "Vänta, jag måste hämta en.." "Jag har piller det är lugnt" Han hade tänkt samma tanke som mig. Han drog av mig det sista och jag drog av hans kalsonger sen dröjde det inte länge förns han trängde sig in i mig.

 

Kära Stratford, fy vad skönt att vara hemma igen. Vi satt i bilen, och glädjen som spred sig i magen när man såg Stratford skylten var helt obeskrivlig. Veckan har varit helt underbar. Men som man säger, borta bra men hemma bäst. Det ska bli så skönt att få kasta sig i sin säng och krama min lilla tös. "Hemma nu babe" Sa Justin.
Jag log som ett fån och praktiskt taget slängde mig ur bilen. Jag sprang upp för trappan och öppnade den hastigt. "MAMMMA DU ÄR HEMMA" Alex sprang rakt in i min famn. "Ja det är jag gumman, jag har saknat dig så mycket" Sa jag och pussade henne på pannan flera gånger. "Är Tara hemma?" frågade jag. "PAPPA" Skrek hon. Jag skrattade och visade frågan åt Maria i stället. "Nej, hon har inte varit hemma på hela veckan, eller jo en gång jag såg henne bära ut på en resväska, skulle de resa med?" Frågade hon. "Nej det tror jag inte, vet du något om det?" Frågade jag och kollade på Justin. "Nae, inget vad Chaz har sagt i alla fall." "Konstigt, eller vänta" Jag fick panik och sprang upp på hennes rum. Jag kollade in i hennes garderob nästan allt var borta. Jag fick panik och såg en lapp på sängen. Jag gick snabbt dit och satte mig i sängen och läste.

Jag klarar inte av det här längre, du har fryst ut mig tillräckligt jag orkar inte mer Kim. Du har varit på din resa i fem dagar nu och inte ens hört av dig, du hörde för den delen inte av dig när du var hemma heller. Desutom är jag de fjärde hjulet hemma hos dig eller hos oss eller vad jag nu ska kalla det. Jag bara orkar inte, jag accspecterar att du fått din lilla familj nu, men grejen är att du helt glömt bort din bästavän. Jag visste att det skulle bli så när vi flyttade hit. Jag bor i alla fall hos Chaz nu och jag trivs så det är här jag tänker stanna.

Tara.

Jag  brast ut i gråt. Helvete. Jag som hade förväntat mig att hon skulle stå här när jag kom hem. Vara glad att jag var tillbaka. "Hey vad händer?" Justin kom in i mitt rum. Jag la lappen brevid mig och han satte sig och läste. "Jag har struntat i Chaz och Ryan med." Sa han. "Det gör det inte bättre, förlåt" Sa jag. "Jag menar inte så, jag känner mig också dum. Även fast det är med dig jag vill spendera tiden med så har vi båda struntat i de. Visst vi har Alex men någon ledig tid måste vi faktiskt ha" Sa han. Och han hade rätt i allt de han sa. Jag kände mig hemsk. En hemsk person. Jag hade struntat i min bästa vän. Min allra bästa vän. "Jag måste gå dit, kan du ta Alex?" Frågade jag. Han nickade och vi gick ner till hallen. "Alex, mamma ska bara gå bort ett tag, jag kommer alldeldes strax och när jag kommer tillbaka ska du få en massa presenter" "JAA" Skrek hon högt jag log och gick ut ur huset.

*

Jag tog ett djupt andetag och knackade på dörren. Dörren öppnades av en tom Chaz. "Kim" Sa han tyst. "Chaz, kan jag få prata med henne snälla?" "Jag vet inte om hon vill" "Jag har känt henne i flera år, hon är min bästa vän, sluta" Sa jag. "Okej" Sa han och släppte in mig. "Var är hon?" Frågade jag. "Första dörren till höger där uppe" Svarade han. Jag nickade och sprang upp. Jag knackade och hon sa kom in, hon visste väl inte att det var jag som skulle komma.

Hon kollade chockat på mig när jag kom in. "Gå ut" Sa hon. "Snälla, kom hem Tara." Sa jag. "Nej, du har skitit i mig tillräckligt, det kommer vara exakt samma sak om jag kommer tillbaka." "Nej, Justin ska på tour om mindre en en vecka, då är det bara vi igen" Sa jag. "Så jag är ditt andra val huh?" Frågade hon. "Nej, snälla sluta, jag har nyss träffat Justin igen, det kommer inte vara så här för alltid. Snälla Tara du är min bästa vän" "Var" Sa hon tyst. Jag kände hur mina tårar började rinna även gjorde hennes. "Snälla" Svarade jag. "Nej, för när inte Justin är hos dig, då kan jag vara det, jag blir ditt andrahands val, men jag bor hellre här med Chaz, desutom är han ledsen på Justin, det är bara ni som är med varandra." Sa hon surt. "Förlåt, snälla ge mig en chans" Sa jag. "Nej, sa jag ju, jag är trött på dig Kim, gå här i från och kom aldrig tillbaka." "Ss-nä" fick jag ut. "GÅ KIM" Skrek hon.

Jag vände på klacken och smällde igen hennes dör jag sprang rakt ut från huset och hem till mig igen.
Jag tog några djupa andetag innan jag gick in. "Hur gick det?" Frågade Justin. "Vi pratar sen" Sa jag och gick för att spendera lite tid med Alex. Jag gav henne alla presenter jag köpt. Hon blev gladast för hulahula kjolen och hela den aoutfiten.

Jag gick in till vardagsrummet efter jag bäddat ner Alex i sängen. Jag satte mig ner i soffan brevid honom och la mig i hans famn. "Hon hatar mig" Mumlade jag ut. "Ge henne lite tid, det går över snart, jag lovar." Svarade han. "Hon berättade att Chaz var arg på dig med" Sa jag tyst. "Gjorde hon?" Frågade han. "mmh, våra vänner hatar oss" Sa jag och snyfta. De hatar oss inte, jag lovar." Sa han och strök mig över armen. men jag visste att detta störde han med.

Catfiiiiiiiight....

HÅLL I ER, FÖR SNART KÖR VI KAN JAG TALA OM. OMG sätt på bältet för nun kööööööööööööööööööööööööööööööööör vi.... :D