HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 21 - Worry

Last Chapter:
Vi åkte och lämna min och jag hoppade på framför Justin. "Är du beredd?" Frågade han. Jag skrattade och nickade och han körde i väg i världens fart. Jag skrattade och vågade knappt titta men han styrde bra även fast jag satt framför.
Efter mycket åt stannade han till slut. "Jag älskar dig" sa jag och böjde mig bakåt. "Jag älskar dig med" Sa han och vi kysstes snabbt.

 

Vi hade varit och ätit och bytt om till bättre kläder. Vi gick nu tillsamans på stranden i solnedgången. Justin stannade och jag stannade med och vände mig om. "Vad är det?" frågade jag. "Inget, men jag är så sjukt glad att jag har fått dig tillbaka så du förstår inte" Sa han och jag log åt honom och kysste honom mjukt. När han säger att han fått mig "tillbaka" så får jag bara en klump i magen för att det var mitt fel eller ja att jag lämnade Stratford. Om jag hade stannat, ja gud vet hur världen skulle sätt ut idag. Jag och Justin bara gick utan att säga ett ord, höll varandra i handen och bara hade det hyr skönt och mysigt som helst.

Tills det kom en massa tjejer framspringades till Justin. "Hey tjejer, en autograf?" Justin släppte min hand och tog emot de. En tjej gjorde en bitchblick till mig och "råkade" knuffa mig så jag ramlade. Jag kände hur jag blev irriterad och ställde mig upp. Justin hade inte ens märkt det. Jag suckade. Han skulle väl säkert inte ens märka mig om jag gick där i från. Jag sneglade bakåt och såg hur tjejerna klängde och klängde på honom. Jag suckade och gick snabbare till hotellet eller ja vårat lilla hus. jag gick in  till vårat rum. Jag drog av mig mina kläder så jag bara hade underkläder kvar sen la jag mig under täcket i sängen. Jag försökte sova men det gick inte. Jag drog täcket över huvudet men det gick fortfarande inte. Men jag låg kvar och väntade tills jag kunde somna.

Justins Perspektiv:
Jag hade fullt upp med de här tjejerna de ville ha autografer,bild, bild på mig och en själv, grupp bild och ja gud vet allt. Jag log mot den blonda tjejen och signerade hennes panna. "Kan du signera min mage?" Frågade en Brun hårig tjej. Jag skrattade och signerade hennes mage. "Och mig här?" Sa en blond med långt lockit hår och log sexigt. Hon drog upp sin tröja så man såg hennes bh. Jag signerade lite över bhn och skakade sen på huvudet. Jag kollade runt men kunde inte se Kimberly, vart hade hon gått igentligen???. Jag fick lite panik. "Tjejer jag måste gå" Sa jag. "Snälla kan jag inte få en bild till?" Frågade samma tjej som jag singerade nyss. "Visst" Sa jag och hon pussade mig på kinden och tog en bild. Jag suckade lite och sprang runt på stranden och ropade på henne men hon syntes inte till. Jag kollade runt lite vid resturanger och jag kände att mitt hjärta hade börjat slå fortare. Tänk om något hade hänt henne?. Jag kände hur oroheten växte och växte och jag sprang tillbaka till hotellet. Jag kollade i "samlings" huset fort och sen sprang jag mot våran lilla hus. Jag suckade av lättnad när jag såg henne i sängen. "Kim sover du?" Frågade jag. Jag såg på långa vägar att hon inte sov men ville ändå pröva. "Kim jag ser att du inte sover" Sa jag surt.

Kimberlys Perspektiv:

"Kim jag ser att du inte sover" Jag suckade jag önskade att jag sov. "Vad?" Frågade jag surt och satte mig upp i sängen men fortfarande täcket långt upp till hakan. "FATTAR DU HUR OROLIG JAG VARIT?" Skrek han. "Du såg mig ju inte ens gå iväg" Sa jag surt. "VARFÖR GICK DU ENS I VÄG?" "VA INTE SÅ ARG" Skrek jag till honom. "MEN JAG VAR JU OROLIG TÄNK OM NÅGOT HADE HÄNT DIG?" Skrek han igen. "Men jag är här så" "Sluta ha en sådan sur attityd, vad är problemet?" Frågade han irriterat. "Dig" Sa jag. "Är jag problemet, det var inte jag som lämnade utan att säga något." Sa han surt. "Nej men du märkte ju mig inte ens, och inte när bimbon knuffade ner mig så jag ramlade, de klängde över dig som jag vet inte vad och du brydde dig inte ens om mig då, du kollade inte på mig, du kollade på dom, och bimbons bröst" Sa jag irriterat. "Bimbons bröst?, är du svartsjuk är det det som är problemet?" Frågade han. Nu fick jag nog. "Seriöst?, gör vad fan du vill då, jag bryr mig inte längre, eftersom inte du heller bryr dig om mig" Sa jag och la mig till rätta för att sova.

"Kiim.." Började han. "Justin, var tyst jag vill sova" Sa jag surt. Jag orkade inte prata just nu. Jag får väl ta den biten imorgon. Han gick in i badrummet och suckade och jag hörde nästan att han slog sig i pannan eller var det något annat som lät. Jag kände att tårarna var på väg och jag började att snyfta. jag hatar att bråka med Justin, det är det värsta som finns. Han kom tillbaka och la sig under täcket. Igentligen ville jag inte ens att han skulle ligga där, jag vet inte varför men jag ville bara inte. Tårarna rann ner på mina kinder och jag snyftade till. Justin la armen om mig. "Hey, snälla gråt inte" Jag ryggade tillbaka så han skulle ta bort armen. "Snälla Kim" Sa han och jag hörde att tårarna var nära på honom också.

"Kim prata med mig, jag bryter i hop snart" Och det var sanning det skulle han göra, det hörde man verkligen på honom. Men jag var sur, eller ledsen på honom. Det kändes verkligen som om han inte brydde sig just då kanske, men jag vet ju att han gör det. "Okej" Snyftade jag. "Mina fans har gjort mig till den jag är idag, de ger mig något varje dag därför vill ja ge tillbaka så gott jag kan, förlåt att det kändes som om jag inte brydde mig, men sanningen är att det är dig jag bryr mig mest om i hela världen, jag skulle helt seriöst sluta karriären för dig, Jag skulle göra allt för dig, och att du då säger att jag inte bryr mig gör ont, visst jag gjorde fel att inte se efter dig förlåt, jag menar det verkligen snälla Kim." "Okej" Snyftade jag. "Jag älskar dig, och ingen annan, Okej?" Frågade han. "Okej" Sa jag och han kysste mig mjukt på pannan och nu ville jag mer än gärna att han skulle ha armen om mig men det hade han inte. "Jag försökte visa att han kunde lägga armen om mig men det gick inte så där jätte bra för det hände inte. Det är det tryggaste sättet och sova på, i hans famn. "Justin jag är inte sur, du behöver inte bete dig som något rädd djur" Sa jag. Jag hörde hur han skrattade till och han la armen om mig, precis som jag ville ha det.


Lite dramaaatiiik, men men stay tuned people, det kommer meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.. Det här var bara en liten fjuttig dramatik hehehehe. Men som sagt det måste vara lite romance... ;)
Men jaja.... Komentera..... MYCKET för att få nästa kapitel ;) Vem vet när nästa kommer?


   Postat av: ABN

Jag borde kanske inte komma med tips, men när det är något bråk eller mycket drama bör du göra så att kapitlet slutar innan de är sams. Läsarna vill bara ha mer då. ;)


      Datum: 2012-04-17 Tid: 18:37:43 URL: http://alwaysbiebernovels.blogg.se/

   Postat av: Annie

Brabra:)


      Datum: 2012-04-17 Tid: 18:47:38

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-17 Tid: 20:23:00 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Miss Awesome

Bra, älskar verkligen att man får känslor när man läser! :) Dock kanske lite konstigt... Du kanske borde kolla igenom det nästa gång innan du publicerar.


      Datum: 2012-04-17 Tid: 21:46:13

   Postat av: Anonym

jätte bra


      Datum: 2012-04-17 Tid: 22:31:12

   Postat av: johanna

grymt!:)


      Datum: 2012-04-18 Tid: 18:22:04

   Postat av: cicci

jätte bra! mer!! :D


      Datum: 2012-04-18 Tid: 18:51:49

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback