HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 25 - Busted?

Last Chapter:
Jag såg att Jas kom ut ur huset. Varför kom hon ut?????. Kim hade inte kommit hem än. "Jas vad gör du?" Frågade jag irriterat. "Lugn, jag har en sååååå mycket bättre plan" Sa hon. "Vad har du för plan?". Frågade jag. Hon sa den. Perfekt. Genialt. Helt fantastikt. "Det här kommer bli helt grymt, vi kommer lyckas, Kimberly kommer krossas i tusen bitar, High five" Sa jag och Jas slog till min hand. Våran plan kommer att lyckas.

Justins Perspektiv:

Jag vaknade av att Kim ryckte till och satte sig kvickt upp. "Hey, vad är det?" Frågade jag och satte mig upp med henne. "Mardröm" Sa hon. Jag nickade förstående och sneglade på klockan. 1 pekade snart visaren på. Great om en timme skulle jag träffa Jasmine. Jag ville inte heller säga något till Kim, hon skulle nog bara bli arg eller besviken och jag orkar inte med det nu. "Är du okej älskling, vad drömde du?" frågade jag. "Någon hade kidnappat mig och jag ryckte till när han precis skulle döda mig." Sa hon. "Varför drömmer du sånna otäckheter?" "Jag vet inte" sa hon och tog sig för pannan. "Men du är här med mig, och här är du trygg, jag går ner och fixar frukost" Sa jag och pussade henne på pannan.

Jag gick ner och fixade någon lätt frukost som gick snabbt så jag skulle kunna gå upp till henne fort. Jag stekte två bröd i stekpannan och la sedan lite pålägg på mackorna jag gick upp med mackorna och två glas oboy. "Här" Sa jag och gav henne ett glas oboy och en macka. "Tack" Sa hon och log. Vi åt i sängen ingen orkade att gå ner.
"Tack för att du finns för mig så mycket Justin" "Jag älskar dig så varför skulle jag inte" Sa jag och kysste henne hårt på kinden.

"Babe jag måste tyvärr gå nu, ska fixa lite saker" Sa jag och jag kunde skymta en besvikelse i hennes ögon. Jag hatade att se henne så. "Men ring hit Maria och Alex så kommer jag snart, jag lovar" "Okej" Log hon. Jag kysste henne mjukt och drog på mig jeans och en tshirt i stället för mjukis kläder innan jag gick ut. Det var några papz utanför huset men det gick bra. Jag gick in på hotellet som tur hade inga papz hittat mig. Jasmine bodde tydligen på våning tre rum nummer 348. Jag knackade och hon öppnade dörren med ett leende.

Jasmines Perspektiv:

Jag hörde att det knackade på dörren. Jag fixade snabbt mitt hår och drog ner min tröja lite mer så man såg min uringning. Jag log nöjt åt spegelbilden och öppnade dörren med ett leende på läpparna. "Hej Justin, kul att du kom" Sa jag och log så mycket jag kan. "Hej Jasmine" Sa han. "Vill du ha något att dricka?" Frågade jag. "Ja tack" Sa han och jag nickade och gick ut till det lilla köket som fanns på rummet.

Justins Perspektiv:

Jasmine gick ut för att hämta något att dricka. Jag satte mig ner och väntade så länge. Jag tror inte detta var en sån bra ide igentligen. Jasmine kom ut med två glas och gav mig ett. Jag drack och det smakade konstigt. Något som jag inte smakat förut men det var gott. "Vad är det för dricka?" Frågade jag och drack upp den sista slurpen. "Jasmines special" Sa hon och blinkade med ögat. "Jasså, men vad vill du prata om då?" Frågade jag. "oss" Sa hon och flyttade sig närmare mig. "Jasmine det finns inget "oss" om det är det du menar" Sa jag.

Jasmines Perspektiv:

Hans dricka skulle snabbt få en inverkan på honom. Jag log belåtet. Jag  var tvungen att göra det ganska snabbt för det verkar bara i någon timme om ens det. "Jasså, men vad vill du prata om då?" Frågade han. "Oss" Slank jag ur mig. "Jasmine, det finns "inget" oss om det är det du menar" Sa han. Det här kanske skulle bli svårare. Jag såg att hans ögon hade blivit lite annorlunda. Verkan började snart tas in. "Jag börjar känna mig konstig, var det något i mitt glas?" Frågade han ganska lugnt. "Nej inget speciellt" Sa jag och satte mig i hans knä. Han var ganska borta, så han gjort inget för att hindra det. Jag kysste honom mjukt, han kysste mig inte tillbaka, men att kyssa hans läppar igen var obeskrivligt. "Vad gör du Jasmine?" Frågade han. "Vi ska bara ha lite kul" Sa jag. "Okej det kan vi ha" Sa han. Jag log nöjt. "Får jag låna din telefon?" Frågade jag. "Visst" Sa han och gav mig den.
Jag tog upp hans meddelande och skickade ett sms till Kim.

Hej babe, kom till Stratford Hotell, har en överaskning, ta en nyckel i receptionen har lagt en till dig där.

Puss din Justin.

Jag fick snabbt ett svar att hon skulle åka på en gång. Det var nu det var dags att börja. Jag satte mig i Justins knä igen och han la sina händer på min rumpa. Det kanske var lite drygt att droga honom, men ibland så behövs det. Jag kysste honom och han besvarade den. Hans tunga gled in i min mun och jag låg belåtet. "Åh Kim" Stönade han. Trodde han att jag var Kim?. Ännu bättre, då skulle detta inte bli svårt. "Kom babe" Sa jag och sträckte handen mot honom. Han tog den och vi gick in i sovrummet. Jag la mig över honom i sängen och jag drog av hans tshirt. Jag drog av mig mina kläder förutom underkläderna, hoppas Kim skyndar sig så inte Justin hinner komma ut ur hans "trans". Jag drog av hans byxor och sedan gick jag upp och kysste honom på halsen.
Han gjorde inte så mycket utan bara låg där.

Justins Perspektiv:

Det kändes som jag vaknade vaknade från någon dröm. Jag blinkade till hårt och såg en tjej över mig. Kim, eller vänta jag åkte till Jasmine ju?. Och vi satt och prata? Åkte jag hem?. Hon la något i mitt glas, jag började känna mig konstig... Jag hörde en dörr öppnas. "JASMINE?" Skrek jag ut när jag såg att det var hon. Jag såg att paniken växte i hennes ögon. "JA JUSTIN JA" Skrek hon. "DIN JÄVLA IDIOT" Jag kollade chockat mot dörren. KIMBERLY?. "Der är inte som det ser ut jag lovar" Sa jag. "Really?" Sa hon. "Han var otrogen med mig mot Selena med, han låg med mig, och sen så gav ändå Selena han en chans till, men sen gjorde Selena slut för att ni umgicks" Sa Jasmine rakt mot Kim. Jag såg att tårarna var nära på Kim. "Du är ju helt sjuk" Sa hon till mig och sprang ut ur rummet. "NEJ KIM". Ropade jag. "Vad har du gjort?, du har försört mitt liv, och varför har du drogat mig?" skrek jag på Jasmine. Hon flinade till lite. Jag orkade inte lägga min energi mer på henne. Jag var tvungen att hitta Kim.

Jag satte på mig mina byxor och min tshirt och lämnade snabbt rummet. Jag sprang, jag såg att hissen var nere i receptionen. Fan. Jag sprang ner för trapporna så fort jag kunde. Jag tog min bil och åkte snabbt hem till Kimberly.

Kimberlys Perspektiv:

Hur kunde han göra något sådant?. Vilken idiot. Han har varit otrogen mot Selena och nu mig. Han var verkligen inte den personen jag trodde att han var. Men varför skickade han då mig det där smset att jag skulle komma?. Var det meningen att göra mig ledsen?. Eller var det till Jasmine smset skulle skickas?.
Tårarna strömmades när jag gick in i huset. "Sover Alex?" Frågade jag Maria. Hon nickade. "Vad har hänt?" Frågade hon chockat. "Juu--sst-" Jag kunde inte säga mer det kändes som jag skulle svimma så mycket jag grät. Jag kunde knappt andas. Maria strök mig över ryggen. Det ringde på dörren och jag suckade. Justin. Det var säkert han.

Maria reste på sig. "Hon vill inte prata Justin, gå här i från." Sa Maria lugnt. "Nej, det tänker jag inte, släpp in mig, seriöst, jag älskar henne över allt annat." Sa han och jag började gråta ännu mer. "Släpp in honom" viskade jag. Jag ville få ett slut föralltid. "Kim, ja-" "Justin, var tyst. För du ska ha en jävla sak jävligt klart för dig. Du är en grymt stor idiot, du har varit otrogen två gånger om inte fler, du är verkligen inte den Justin jag trodde att du var. Jag älskar dig så jävla hårt, men jag är ledsen, jag tänker inte vara som Selena och ge dig en andra chans. Ut från mitt hus, ut från mitt liv. Och ta den här jävla ringen, du lyckades hölla ditt löfte genom att inte skada mig i knappt en vecka du är helt jävla obeskrivlig" Sa jag och kastade ringen på honom. "Snälla" Snyftade han. "UT" Sa jag och gick fram till honom och knuffade honom mot utvägen. "UT JUSTIN JAG HATAR DIG, KOM ALDRIG NÄRA MIG ELLER ALEX IGEN" Skrek jag.

Två komentarer på förra?. Seriöst, man får ingen vidare skrivlust. Som tur var var typ detta kapitel klart. Men inge bilder har jag lust med att leta efter. Om ni vill ha fler i fortsättningen får ni komentera.


   Postat av: linda

Hejsan svejsan :) nu blir det lite drama med i bilden. Det gillar vi :D


      Datum: 2012-04-22 Tid: 21:47:39

   Postat av: Lisa

Super bra :)

Dumma Jasmine, hoppas Justin inte blir ihop med haley nu.


      Datum: 2012-04-22 Tid: 21:56:19

   Postat av: Annie

Jättebra! :D


      Datum: 2012-04-22 Tid: 21:56:53

   Postat av: Anonym

är beroende av novellen, du är sjukt bra :)


      Datum: 2012-04-22 Tid: 22:01:05

   Postat av: linda

Hejsan svejsan :) nu blir det lite drama med i bilden. Det gillar vi :D


      Datum: 2012-04-22 Tid: 22:04:15

   Postat av: Anna

OMG! Jätte bra! Mer, måste veta vad som händer! ;)


      Datum: 2012-04-22 Tid: 22:28:56

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-22 Tid: 22:35:21 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Miss Awesome

Grymt! Varför skriver du ens? Är det bara för att på kommentarer för att du vill känna dig omtyckt? I så fall är det väldigt lågt. Om inte, varför begär du kommentarer?


      Datum: 2012-04-22 Tid: 22:38:54 URL: http://alictin.blogg.se/

   Postat av: Ebba

OMG!!! Meeeeeeer!!


      Datum: 2012-04-22 Tid: 23:23:43 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Hanna

Alltså du är grym , snälla skriv så fort som du hinner .

Dom måste bli vänner , men bara inte haley blir tillsammans med Justin :/


      Datum: 2012-04-22 Tid: 23:49:29 URL: http://bieberfevernovell.webblogg.se/

   Postat av: Sara

ASBRAAAAAA :D:D:D:D


      Datum: 2012-04-23 Tid: 00:55:47

   Postat av: Elin

Älskar verkligen hur du skriver :))


      Datum: 2012-04-23 Tid: 13:11:43

   Postat av: johanna

grymt bra !! längtar till nästa:)


      Datum: 2012-04-23 Tid: 13:12:11

   Postat av: Felicia

Har nt hunnit kommentera ''/ Men sjukt bra kapitel iaf!! Jag gillar när det är lite drama i grejorna


      Datum: 2012-04-23 Tid: 17:00:43 URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback