HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 33 - I Need A Plan B.

Last Chapter:
Jag tog också ut ett mjölkpaket ur kylen och hällde i mjölk i ett glas. Jag satte mig sedan ner på stolen och började att äta. Jag ställde sedan in i diskmaskinen och gick in till mitt vardagsrum, men hann inte stanna där så länge förns det ringde på dörren - igen. Jag kollade i kikhålet men kunde inte se riktigt vem det var.

Jag öppnade dörren. Selena? Vad gjorde hon här?

 

"Har du kommit till fel hus?" Frågade jag osäkert. "Nae, faktiskt inte, får jag komma in?" "Visst" Svarade jag bittert.
Vi gick in till vardagsrummet jag satte mig ner i fotöljen och hon ganska osäkert ner i soffan. "Såå,?" undrade jag.
"Jo, Allison, Jag ville bara säga det där bilderna, jag lovar dig, det betyder verkligen ingenting, Jag gillar inte Justin på det sättet och han gillar inte mig på det sättet heller, han gillar dig på det sättet, jag och Justin är som bästa vänner, vi har känt varandra jätte bra, och vi förstår varandra eftersom båda lever ett kändis liv, men jag lovar dig, hundra tio procent det är inget mer än det." "Jag kan tyvärr fortfarande inte tro på det, om man kollar på bilderna såå ja" "Jag vet men den bilden med när vi håller varandra i händerna, då skulle vi försöka brotta ner varandra i sanden men de tog ju inte papzen kort på, när han lyfter mig i vattnet så skulle han slänga ner mig i vattnet, det är inget emellan oss Allison du måste tro mig" "Jag vill tro dig men tyvärr så kan jag inte, och jag vet ärligt inte varför, jag är inte arg på dig det är jag inte, jag är för arg på Justin för att tro på det hela, om han någonsin ska äns försöka få tillbaka mig så ja då måste han göra något förjävla bra, men nu, nu är han inte ens i närheten, han har gjort mig för illa." Sa jag och jag såg att Selena såg lite besviken ut. "Jag förstår dig Allison, bilderna ser ja, du ser hur de ser ut. Men jag hoppas verkligen du går tillbaka till Justin, för att mista en sån bra kille Alli, det är inte värt det, jag lovar dig"

Med de orden lämnade hon mitt hus. Varför måste kärlek vara så svårt, varför kan det inte vara som en dans på rosor, allt hade varit så mycket lättare. Jag suckade och gick upp på mitt rum och satte i gång datorn. Jag loggade in på twitter, och jag vet inte varför men jag gick in på Justins sida. Det var spammat med tweets från hans sida av han själv jag läste några av de:

Please, im beging you, forgive me.

I´ts not true, I promise, Belivie me.

I love you, no one else.

I think we are the perfect two, beacuse  I LOVE YOU.

I Love you so it hurts, I miss you so it hurts and I´m so sorry that it hurts.

PLEASE?

Why, why can´t you just let me say what I think, then you can let me go. I promise, just let me talk to you.

Jag läste den sista tweeten och funderade. Ska jag låta honom prata med mig?. Fast nej, det vill jag inte, jag kommer bara gråta och gråta, Justin har gjort för många misstag i mitt liv, jag vill inte risskera ett till, han ska komma på något jävla bra för att få in mig i hans liv igen, om nu det äns är möjligt.

Justins Perspektiv:
Jag väntade och väntade på att Selena skulle komma tillbaka, självklart med något bra att komma med...
Dörren öppnades och jag ställde mig snabbt upp. "Hur gick det, vad sa hon, förlåter hon mig." "Justin lugna dig, hon ville tro mig men hon kunde inte, jag förstår henne, men jag har berättat sanningen, Justin det kommer ta tid för henne, men hon sa att om du gjorde något riktigt bra så KANSKE hon skulle komma tillbaka till dig." "Vad ska jag göra då?" "Jag vet inte Justin, hon är sårad, hon behöver nog tig för sig själv ett tag." Sa hon och jag kände mig så dum. Så jävla dum, varför var jag en sån jävla idiot. När jag var där på stranden och var med Selena ´SOM VÄNNER, varför fattade jag inte att det skulle finnas papz som skulle göra ett helvete för Selena och mig. Jag visste, jag visste att något sånt här skulle hända, jag kände det på mig, men fan heller, fan heller trodde jag att jag skulle förlora Allison IGEN, och till och med så skulle jag jag skulle ännu en gång vara problemet.

"Hej då Selena, tack för din hjälp verkligen" Sa jag och log. "Så lite så Justin, jag hoppas allt blir bra mellan er det göra jag, kom på något storslaget för att göra henne glad" Sa hon jag nickade lite försiktigt och gick ut ur hotellrummet. Jag tog min bil och åkte hem till Mormor och morfar. Jag gick upp på mitt rum och la mig i sängen. Vad i helvete skulle jag komma på, vad skulle jag kunna göra för Allison. Jag har tre veckor kvar av min jävla turne, just nu gillade jag inte ideen att åka tillbaka till turnen jag ville inte svika mina fans för att jag är ledsen hela tiden, jag vill lösa allt med Allison SEN göra det jag älskar.

Tjoooo, kapitlet kom rätt sent idag, har haft träning såååå :D

Chapter 32 - Please?

Last Chapter:
Alla ord stämde så rätt. Allting blev bra, jag hade inte ens märkt att tårarna rann ner från mina kinder när jag tog de sista tonerna. Jag suckade och kollade mot dörren. Jag blev livrädd. Vad fan gjorde han här?, hur hade han kommit in? Och hur i helvete länge hade han stått där?

  

"Vad gör du här? Gå ut NU" Skrek jag till Justin. "Snälla Alli, jag ber dig låt mig få fö-" "NEJ DU HAR GJORT BORT DIG TILLRÄCKLIGT MÅNGA GÅNGER, GÅ UT INNAN JAG RINGER POLISEN SÅ DE FÅR SLÄPA UT DIG" "Alli Snälla?" "Nej Justin dra, dra åt helvetet" Skrek jag. Han gick ledset ut ur rummet, jag väntatde inne i rummet tills jag hörde den stora dörren dras i gen HÅRT. Jag letate igenom min kontakt lista för att hitta den perfekta personen att ringa till. Emma. "Emma kom" Sa jag med tårar i ögonen. "Alli vad har hänt?" Frågade hon oroligt. "Jag förklarar kom bara" "Okej jag kommer på en gång.

Justins Perspektiv:
Varför är jag så dum i huvudet? Varför? Jag tänkte inte då på att det skulle  se ut som ja att Selena och jag är ett par. Vilket vi verkligen inte är. Jag älskar selena som en Vän. Men inget mer. Selena känner exakt lika dant, oh gud varför ska jag vara en sån idiot hela tiden för? Jag bestämde mig för att gå till hotellet där Selena bodde.  Nej vi hade inte våran turnee i Stratford, men vi fick tillåtelse att åka hit idag och åka tidigt imorgon tillbaka, vi hade ingen konsert idag så det gick bra. Jag åkte upp i hissen och gick mot hennes rum.
"Vem är det?" Ropades det från dörren, hon kunde ju inte släppa in vem som helst liksom. "Lugn det är Justin" "Jaha, kom in" Sa hon och släppte in mig.

"Hur gick det?" Frågade hon. "Inte bra, jag vet inte vad jag ska göra, hon tror ju mig inte dirrekt" "Förlåt" "Selena det är inte ditt fel, men ingen annan en oss två och de i crewet fattar ju inte att vi inte är ett par, alla tror ju vi är det nu" "Jo jag vet, jag gillar det inte heller, jag vill bara vara vän med dig liksom" Sa hon. "Jo jag vet, jag har gjort så många dåliga saker mot Alli, nu kommer hon aldrig förlåta mig för vad jag gjort, dessutom sjöng hon en sång när jag kom in, den handlade om vårat förhållande, hur jag ljög så mycket, att vi inte var det perfekta paret och att vi  inte var tillsamans längre" "Jag är ledsen  för dig Justin det är jag. Vi får komma på någon väldigt bra plan av något slag, men ska jag börja med att åka och prata med henne?" "Vill du göra det? Fast jag vet inte om det kommer hjälpa som sagt" "Men vi kan börja med det eller hur?" "Jo okej. Ring mig dirrekt efter, jag väntar här" "Okej men jag vet inte vart hon bor?" "Gatan bakom Ryan, sen nummer 23B" "Aokej, den gatan" "Okej, jag ringer sen" Sa hon och jag nickade, hon samlade i hop sina saker och gick ut ur rummet. Jag kände nervositeten stiga i min kropp. Men kom igen Justin, det är du som har skapat det här, du får leva med det. Tänkte jag för mig själv.

Allisons Perspektiv:

"Okej hej då Emma" Sa jag och kramade om henne. "Är du säker på att du klarar dig, jag känner mig så sjukt jäkla dum" "Gör inte det, Du måste gå, sluta." "Okej, vi ses, jag ringer dig sen okej?" "Okej" "Love u bestie" "Love u too" Skrattade jag och stängde dörren efter henne. Jag gick upp på mitt rum och bytte om till skönare kläder. Jag drog på mig ett par mjukisar och ett slappt linne. Jag borstade även igenom mitt hår som såg ut som inte vad. Jag fattar inte riktigt hur hår kan bli så fult efter bara ett tag. Jag ryckte på axlarna och gick ner till hallen och in till köket för att göra i ordning något att äta. Jag tog ut två mackor, brädde smör och la på en skinkbit på varje macka.
Jag tog också ut ett mjölkpaket ur kylen och hällde i mjölk i ett glas. Jag satte mig sedan ner på stolen och började att äta. Jag ställde sedan in i diskmaskinen och gick in till mitt vardagsrum, men hann inte stanna där så länge förns det ringde på dörren - igen. Jag kollade i kikhålet men kunde inte se riktigt vem det var.

Jag öppnade dörren. Selena? Vad gjorde hon här?

Kortis kapitel men kändes bra att sluta här tssss.

Chapter 31 - Jelena is back togehter.

Last Chapter:
Vi fick reda på en massvis med information. Dagen tog slut där, det är alltid så onödigt första skoldagen tycker jag, Men men vad ska man göra. Jag gick mot mitt skåp och drog ut min jacka. Jag smsade Justin att jag slutat nu och jag fick ett sms snabbt tillbaka att han redan var på parkeringen.

 

5 dagar senare:
Det bästa som finns är när skolklockan ringer ut på en fredag. Fast jag vene, den här fredagen ska jag inte göra så mycket så det blir väl bara att vara hemma och chilla för mig själv. "hej då Em" Sa jag och hon svängde in till säg och jag till mig. Jag gick dirrekt in i köket och tog ett äpple och gick sedan upp på mitt rum och slängde av mig jackan och väskan. Jag skulle som sagt vara ensam hemma i dag så jag bestämde mig för att ladda hem några filmer. Jag började med att gå in på internet och söka, never say never kom upp, men jag pallade faktiskt inte se min pojkväns film ännu en gång. Jag ladda i stället hem the propopsal och Crazy stupid love. Det var två bra filmer som jag faktiskt sett för länge sedan så det skadar ju inte att se de en gång till. Medans det laddade gick jag ner med datorn till soffan. Jag gick och poppade popcorn.

När jag kom tillbaka var filmerna ändå inte klara så jag satte på tvn, jag såg att E! news skulle börja så det höll jag på. Rubrikerna kom upp. Inte jätte mycket intressant, men sen sen såg jag den rubriken, som fastnade för mina ögon, vilken idiot. Jelena is back togehter. Jag stirrade med ögonen på tvn. Jag var verkligen tvungen att se klart på det här programmet. Om det så är fallet så vet jag inte vart jag tar vägen. Justin har fått för många chanser, han har gjort mig för ledsen för många gånger. Om detta är sant, så ja då vet jag inte vart jag tar vägen. Jag satt och väntade på att den rubriken jag ville skulle komma upp, Till slut gjorde den det.

Justin Bieber är just nu på turne, Selena Gomez är med honom för att de sjunger en duett tillsamans. De var med varandra på stranden idag, det såg så himla lyckliga ut när de lekte i vattnet och var gulliga mot varandra. Höller Justin Bieber och Selena Gomez på att bli tillsamans ännu en gång? Det ser så ut i alla fall. Vi måste i alla fall säga att det ser väldigt väldigt söta ut, och vi får hoppas på att detta rykte är sant, ingen kyss fick vi i alla fall inte se vilket nog hade bekräftat det hela det mycket bättre. Men Justins turne är ju inte slut än, vem vet, en kyss kanske kommer?

  

Jag kände mina tårar brända bakom ögon locken, till slut klarade jag inte mer utan jag brast ut i gråt.
Jag kände min mobil vibrera till. Justin stog det på skärmen, härlig timeing eller?

-Hallå, Svarade jag.
- Hej, det är jag Justin.
- Hej, Sa jag och försökte låta som inget hade hänt för jag ville höra vad som han skulle säga.
- Jo har du sett bilderna?
- Vilka bilder?
- Så du har inte sett, de det är i alla fall bilder på mig och Selena och j-
- Äru dum i huvudet eller, jag har sett de Justin, hela du är helt sjuk i huvudet, jag kan inte fatta det Justin, vad gör du ens med henne på stranden? Du håller till och med henne på röven, du är äcklig, jag hatar dig.
- Snälla Alli, jag är u-
- Sluta, hej då., Sa jag och la på.

Han skulle inte få förklara sig. Han har säkert hånglat med henne privat med. Skulle inte förvånga mig. Just nu var jag mest arg än ledsen. Jag gick in till piano rummet som låg brevid vardagsrummet. Det är en hemlig het jag behållt ganska länge för andra. Jag kan spela, jag kan sjunga, men det är något jag vill behålla för mig själv.
Jag satte mig på stolen och la fingrarna på tangenterna. Jag började att nynna lite. Alla känslor i min kropp kom ut helt plötsligt hade jag skrivit en låt. 
Alla ord stämde så rätt. Allting blev bra, jag hade inte ens märkt att tårarna rann ner från mina kinder när jag tog de sista tonerna. Jag suckade och kollade mot dörren. Jag blev livrädd. Vad fan gjorde han här?, hur hade han kommit in? Och hur i helvete länge hade han stått där?


Uuuuh, klippet blev lite stor menmen, orkar inte byta hehe.

Komenteraaaaaa

Chapter 30 - School

Last Chapter:
Jag gick med Justin in till badrummet och tvättade av honom. "Aj" "Förlåt" Sa jag och fortsatte försiktigt. "Så nu är det klart" Sa jag och la ispåsen i hans ansikte. "Förlåt för allting Allison, Jag älskar dig du är det bästa som hänt mig, jag älskar verkligen dig" "Jag älskar dig också" "Kan jag få en kyss?" "Japp, för nu är du ren" Skrattade jag och kysste honom.

 

Minuterna gick, timmarna, gick och dagarna gick, nu har jag precis gått upp från min egna säng för att det irriterande alarmet var igång nu igen. Dags för skolan, första dagen för mig. Jag måste medge att jag är nervös, men jag har goda vänner som kommer att ta hand om mig.  De sista dagarna i stugan var bara allmänt bra, vi chillade och bara tog det lugnt. Inget drama vilket var skönt.
"Alli är du vaken?" Ropade Jonah. "Ja jag kommer snart" Sa jag och gick in i min garderob för att välja dagens kläder. Jag tog ett par vanliga vardagskläder och drog på mig de. Jag sminkade mig fort och fixade även håret lite lätt.

"Allison kom ner nu vi måste åka" "Kommer" Ropade jag och sprang ner för trappan. Jag fick hoppa över frukosten idag, det gör inte så mycket ändå, så här tidigt på morgonen är jag ändå inte hungrig.
"Redo för första dagen i skolan" Sa jag och buffade till Jonah. "Skulle hellre ha lov, men tror inte det kommer bli så jobbigt i alla fall." Svarade han. "Vi får hoppas på det brosan.

"Alli" Ropade Emma när jag klev ut ur bilen. "Hej" Sa jag och kramade om henne. "Vart är Chaz och Ryan" "De är där inne" Sa hon och jag nickade.  Vi gick in i den stora skolan, den var riktigt stor faktiskt. "Följer du mig till rektorn?" "jadå" Sa hon och jag nickade. Vi gick in och alla blickar drogs åt mitt håll. Jag var nervös riktigt nervös faktiskt. Vi gick in till rektorn eller Emma stannade utanför inne dörren. "Kom in" Hördes en ganska vänlig röst faktiskt. "Hej det är jag som är Allison Jones, jag börjar här idag." "Hej Allison, här ska du få ditt schema, ditt skåps nummer och om tio minuter ska alla samlas i aulan, vill du att jag följer dig dit?" Frågade hon. "Nej, det går bra, Emma Cennedy följer mig" "Bra" Sa hon och log. Jag log tillbaka och gick ut till Emma.

"Vilket skåps nummer?" Frågade hon, jag kikade ner på pappret, "459" "Okej då har du överskåp, jag kan visa dig det är ganska nära mitt har jag för mig" Jag nickade och följde efter. När jag kom fram till skåpet så hade Emma och jag nästan skåpen mitt emo varandra, Jag la in min jacka och mina papper jag fått. Sen gick jag och Emma till Aulan där vi skulle träffas.

Det var som vanligt, rektorn babblade på om onödiga saker, Jag satt brevid Emma, och hon satt brevid Ryan och han brevid Chaz. Jag kunde skymta Josh längre fram, jag var verkligen tvungen att snacka med honom.
"Så ni ska nu gå till erat respektive klass rum där ni får lite mer information från era mentorer" Alla lyfte på sig och försöktes trängas ut ur de dörrar som fanns. "Jag gick till mitt skåp för att hämta min telefon. Jag kunde skymta ett nytt sms från Justin.

Hej babe, smsa när du slutar, jag hämtar dig då, jag ska åka i väg på mini turnee över Canada så jag kommer vara borta en månad så jag vill säga hej då. Puss ha en bra första dag i skolan.

Jag kollade chockat ner på smset, varför hade han inte sagt något innan? Jag valde att inte svarade på smset utan jag skulle gå tillbaka till Emma och de andra. Men då ser jag Josh stå vid sitt skåp. "Jag ska bara bort och prata med honom" Sa jag och nickade mot Josh och Emma nickade. "Hej" Sa jag när jag kom fram till Josh, "Hej Allison" "Du, Josh snälla du måste lova att inte berätta det som hände mellan dig och Justin, och inte att jag och Justin är ett par, snälla?" "Jag lovar Allison." "Tack" log jag. Han omfamnade mig i en kram, och helt plötsligt ställde sig någon brevid oss. "Varför kramar du henne Josh?" Frågade någon ursminkad bimbo. "Hon är min vän?" Sa Josh. "och du är min pojkvän" "Nej det är jag inte?" Sa han och himlade med ögonen. Jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt. "Ah vad skrattar du åt då?" "Inget verkligen inget" Sa jag. "Jävla ny komling tro inte du kan komma här och äga allt" Sa hon sen gick hon.

"Jasså, flickvännen?" Frågade jag och log flirtigt. "Haha jätte kul, hon är ja typ, populäraste i skolan, varför vet jag inte, visst hon är väl snygg men dummare person har jag aldrig träffat" Sa han och jag skrattade till. "men jag måste gå nu" Sa jag och gick bort mot Emma. "Ah så du har träffat på bitchen Ashley" "Haha aah, verkar så" Sa jag och skrattade lite. Jag började att tänka på Justin igen, varför sa han inget?

"Hey är du okej?" Frågade Emma. "Ja, ja det är jag." Log jag.


Tumblr_lonq00asks1qczbm0o1_500_large

Det här skulle bli en lång dag, även fast den är väldigt kort. Jag hoppas verkligen inte den där Ashley går i våran klass. "kom så går vi" Sa Emma och vi gick mot klassrummet. Vi mötte på Chaz och Ryan utanför. Ryan och Emma satte sig brevid varandra i klassrummet. Jag blev lite orolig först om jag skulle få sitta ensam, men det behövde jag inte oroa mig för länge, Chaz tog tag i mig och vi satte oss vid bänkarna bakom Emma och Ryan.
Vi fick reda på en massvis med information. Dagen tog slut där, det är alltid så onödigt första skoldagen tycker jag, Men men vad ska man göra. Jag gick mot mitt skåp och drog ut min jacka. Jag smsade Justin att jag slutat nu och jag fick ett sms snabbt tillbaka att han redan var på parkeringen.


Så nu har skolan börjat, och Justin ska ge sig av i en månad, Aouch, hur ska detta slute?
Komeeenteeeraa ärrr ni fiiiiina.
Pussssss

Chapter 29 - oh shit

Last Chapter:
Jag la mig bakom henne och kysste henne i nacken. "Lovar du att lita på mig i fortsättningen?" "Jag lovar."
Sa jag och kysste henne. "Jag älskar dig Allison" Sa jag. Det var första gången jag sa det till henne och jag menade det verkligen. "Jag älskar dig med Justin" Sa hon och kysste mig.


 

Jag vaknade morgon där på att min mobil ringde. På displayen lös Josh namn upp på skärmen. Jag tryckte på den gröna luren och svarade.

-Hej det är Alli.
- Hej Alli, det är Josh, väckte jag dig?
- Ja, men det gör ingenting.
- Okej, bra, men vill du ses vid stranden om en timme?
- Visst, men vart på stranden den är ju ganska stor?
- Där vi träffades i går typ fast längre ner då förstås.
- Ja det blir bra.
- Okej då ses vi då
- Japp, hej då Josh.
- Hej då Alli.

Jag gick upp i från min säng och satte på mig ett par Usa shorts och ett linne. Jag borstade igenom mitt hår, och sminkade mig lite lätt. Jag gick ner och hällde i fil och flingor i en skål som jag sedan började att äta av.
"Hej vart ska du?" Frågade Justin. Kom han inte i håg eller vad?? "Jag ska ju träffa Josh, remember?" Frågade jag och skrattade till lite. "Aha" Sa han kort. "Justin sluta oroa dig" "Okej förlåt" Sa han och kysste mig. Jag log och ställde in min tallrik i diskmaskinen. "Hej då baby" "Hej du sötnos" Sa Justin och kysste mig.


Jag tog ett äpple innan jag lämnade huset. Jag gick dit vi skulle det tog ungefär fem minuter. När jag nästan var framme slängde jag mitt äppelskrutt i den närmaste papperskorgen. När jag var tio meter i från så såg jag att Josh precis kom. "Hej" Sa vi båda i kör och omfamnade varandra i en kram.
"Hur är det?" Frågade han. "Jo det är bara bra" Sa jag och log. "Så vad ska vi göra?" Frågade jag. "Jag vet inte, är sugen på en glass vill du ha?" Frågade han och jag nickade. "Vilken smak?" Frågade han. "Choklad och jordgubb" Han nickade och beställde det i en våffla. "Josh jag kan betala" Sa jag och försökte få fram mina pengar. Men icke gick det utan det var han som skulle betala. "Josh du behöver inte betala åt mig"
"Jo då" Sa han och jag himlade med ögonen.

"Såå, går du på stratfords high eller?" Frågade jag och han nickade. "Jag ska med gå där" "Jasså, vilken klass?" "Jag kommer inte ihåg, men mrs Norris blir min mentor i alla fall" Sa jag och log. "Då är du i Butlers och Somers klass" "Ah så du känner dem?" Frågade jag. "Ja eller nej, men asså du är ju vän med de så det var ja därför jag sa det" "Haha okej" Skrattade jag. "Kan du spela beach tennis?" Frågade han. "Nja, jag vet inte det var ganska länge sen" "Men då får du spela det igen" Sa han och tog upp två racketar och en boll. "Jasså minnsann då ska jag allt spöa dig" Skrattade jag. "Haha, bring it on Jones" "Oh yes" Sa jag och reste mig upp.

"Så redo Jones?" "Kom igen Smith" Vi skrattade åt varandra och han började att serva, det gick inte så bra i början men jag fick till det efter ett tag. Efter kanska 45 minuters spel så körde sista poängen vinner. "Nu du" Sa jag och han började. Jag slog till den, sen han, sen jag, och så höll det på ett tag, Men gissa, gissa vem som vann. Jo jag!!. "Haha vem var det som förloooooorade" Skrattade jag. "Okej Jones du vann den här gången men nästa gång då vinner jag" "Nja, skulle inte tro det va" Skrattade jag.

"Vill du ha en kram, blev Josh ledsen nu?" Skrattade jag. "Haha jätte kul Alli" Sa han, han gick emot mig jag trodde han skulle krama mig men så sjukt fel jag hade. Han tog tag i mig och gick mot vattnet. "JOSH SLUTA" skrattade jag. Han släppte ner mig innan vi gick ner i vattnet. Vi stod nära varandra, för nära, det gick inte att gå bakot, varför vet jag inte. Han kom närmare och närmare, men jag var tvungen att stoppa honom. "Josh sluta jag har pojkvän" Sa jag och backade. "Oj förlåt, jag visste inte vad jag höll på med" "Lugnt" Sa jag skrattande.
"VAD FAN TROR DU DU HÅLLER PÅ MED?" Oboy den där rösten går inte ta fel på, Justin, vad gjorde han här?

"Justin vad fan gör du här? har du spionerat på oss hela tiden eller?" "Nee Jag joggade runt här och sen ser jag er stå väldigt väldigt nära varandra" Sa han högre och kommer emot oss. "HUR KAN DU NÄSTAN KYSSA MIN FLICKVÄN DIN IDIOT" Sa han och drog en hård smäll i Josh ansikte. "JUSTIN VA FAN?" skrek jag. Josh ställde sig hastigt up och smällde till Justin på näsan. "HALLÅ SLUTA NU" Sa jag när jag såg blodet rinna ner från Justins näsa. "Josh snälla bara gå" Han gjorde som jag sa och gick där i från.

"Justin hur är det?" Frågade jag. "Bra, låt mig va Alli" Sa han. "Vad har jag gjort för fel?" Frågade jag. "Du kysste nästa en annan som inte var din pojkvän" "Ja men jag avbröt den för att jag har en pojkvän, och varför ens joggar du hit när du vet att jag är här, och va fan är det för mening med att slå killen när vi inte ens gjorde något" Sa jag irriterat. "Förlåt" Sa han. "Mmh, kom nu så du får en is påse på det där" Sa jag och hjälpte honom upp. Han täckte för näsan, hela vägen hem, men det rann ner från hans hand. "Vad fan har hänt?" Frågade Emma när vi kom in i huset. "lång historia, kan du hämta is påse?" Frågade jag och hon nickade.

Jag gick med Justin in till badrummet och tvättade av honom. "Aj" "Förlåt" Sa jag och fortsatte försiktigt. "Så nu är det klart" Sa jag och la ispåsen i hans ansikte. "Förlåt för allting Allison, Jag älskar dig du är det bästa som hänt mig, jag älskar verkligen dig" "Jag älskar dig också" "Kan jag få en kyss?" "Japp, för nu är du ren" Skrattade jag och kysste honom.


Chapter 28 - Trust me

Last Chapter:
"Maten är klar" Ropade jag. Och alla kom till bords. "Ska bara gå på dasset kommer snart" Sa jag och gick ut från köket. Jag såg Allis telefon på bordet plingade till. Min nyfikenhet tog över. Jag gick till telefonen, det var någon Josh som hon hade smsat med. Jag kollade i genom smsen. Vem fan var Josh?

Tumblr_lr48okwtsf1qmyvlfo1_500_largeHelt plötsligt var jag inte kissnödig längre utan var tvungen att få reda på sanningen. Jag gick in till köketk "Alli vem är Josh?" Frågade jag först lugnt. "Vad då då?" Frågade hon. "Ja, för du har typ smsat med honom???" Frågade jag argt. "Men varför kollar du ens i min mobil Justin, det är mina privata saker, du kan inte bara gå och ta min mobil så där!!" "Och du kan inte smsa med en annan kille?" "Vad snackar du om, så jag skulle inte få smsa med Ryan eller Chaz då eller?" "Men det är en annan sak" "Nej det är det inte, jag och josh är bara vänner Justin." "Vem är ens Josh, när har du träffat honom?" Frågade jag, Emma, Ryan och Chaz kollade bara med förvånade ögon på oss. "Jag träffade han på festen som var för ett tag sedan och sen nu på jogginrundan"  "Var det därför det tog så lång tid huh?" Frågade jag irreterat. "MEN SLUTA JUSTIN, VARFÖR LITAR DU INTE PÅ MIG?" Skrek hon.

"Men Emma se det från Justins sida, du smsar med honom du typ hånglade med hela kvällen på festen" Sa Emma. "EMMA LÄGG DIG INTE I, SKA JAG BERÄTTA ATT DU HÅNGLADE MED EN ANNAN I STÄLLET FÖR RYAN DÅ ELLER?" "HAN VISSTE JU REDAN DET" Skrek hon tillbaka till Allil. "SÅ DU HÅNGLADE MED HAN OCKSÅ ALLI, ÄR DET SANT?" Skrek jag till henne. "SO WHAT? VI VAR INTE ENS TILLSAMMANS VI HATADE VARANDRA DÅ, SÅ DÅ SPELAR JU DET INGEN ROLL" "MEN HAR JAG INTE RÄTTEN ATT VARA OROLIG NÄR DU UMGÅS MED EN KILLE SOM DU HÅNGLAT UPP EN ANNAN KVÄLL ELLER?" "VI HAR JU FÖR FAN INTE UMGÅTS INNAN DET VAR BARA NU JAG TRÄFFADE HONOM" skrek hon till mig. "DET SÅG INTE UT SOM DET PÅ SMSEN, FÖR NI SKA JU TYDLIGEN TRÄFFAS IMORGON OCKSÅ" "MEN SLUTA KOLLA MINA SMS, SO WHAT, HAR JAG INTE RÄTTEN ATT HA NÅGRA ANDRA VÄNNER EN ER ELLER, LÅT MIG VA FÖR I HELVETE" skrek hon och sprang upp antagligen tills sitt rum.

Jag suckade och satte mig ner och började pilla på min köttfärslimpa. "Justin är det okej om jag går och pratar med henne?" Frågade Emma och jag nickade.

Allisons Perspektiv:

Jag blev trött på allt bråk så jag sprang upp till mitt rum. Varför kunde han inte bara lita på mig, jag hade inte planerat att göra något med Josh. Jag kunde inte hjälpa det, det rann tårar ner från mina kinder.
Jag hörde knackningar på mitt rum, jag visste att det var Justin och han ville jag inte tala med. "Alli, snälla det är Emma" Jag suckade och sa sen kom in. "Förlåt, det var inte meningen att lägga mig i, men" "Men, vad var du tvungen att berätta att jag hånglade med honom allt blev bara värre nu" Sa jag ledset. "Förlåt jag trodde han visste ju" "Nee" "Snälla förlåt mig" Sa hon med tårar i ögonen. Jag nickade och hon kom fram och kramade om mig. "Alli, Justin är den mest överbeskyddande personen jag träffat, han är det, han blir bara orolig att han ska förlora dig, han vill dig bara väl, han är sån, visst han borde inte ha kollat dina sms, men du skulle väl också blivit orolig om du fick läsa såna sms?"

"Jo men" Jag fick inte fram något. "Jag går och hämtar Justin" Sa hon och lämnade rummet.

Justins Perspektiv:

"Justin" Sa Emma när hon kom ner från trapporna. "Gå upp och prata med henne, hon är jätte ledsen" Jag skakade på huvudet. "Sluta bete dig som ett barn Justin, hon är jätte ledsen, jag lovar dig, hon skulle aldrig göra något med Josh, hon tycker om dig för mycket för det jag lovar dig." Jag nickade och gick upp för trappan.
Jag knackade försiktigt på dörren och det ända jag hörde var snyftningar. "Alli" Sa jag försiktigt. Hon svarade inte men jag öppnade dörren ändå. "Förlåt för jag överreagerade" Sa jag med tårar i ögonen.
"Jag lovar, jag ska inte kolla på dina sms igen." "Förlåt med" Sa hon och vände sig om.

Jag la mig bakom henne och kysste henne i nacken. "Lovar du att lita på mig i fortsättningen?" "Jag lovar."
Sa jag och kysste henne. "Jag älskar dig Allison" Sa jag. Det var första gången jag sa det till henne och jag menade det verkligen. "Jag älskar dig med Justin" Sa hon och kysste mig.

ouff lite drama...
komentera :D

Föresten som ni såg skrev ju min syster ett inlägg i går om att jag var på sjukhuset vilket jag var.
Jag fick kramper i min mage och de trodde det var blindtarmen vilket det som tur inte var.
Men nu är jag bra så.. :D

Elin är på sjukhuset.

Hej det här är Elins syster Meija.
Elin ville att jag bara skulle meddela att hon just nu ligger på sjukhuset, men hon kommer nog hem i natt det är därför hon inte lagt in ett inlägg. Hon hälsade att hon lägger in flera imorgon och att hon ber om ursäkt och att hon älskar er.

Ha det bra.

Jooosh..? Kapitel 27 under detta.

Om ni inte kommer i håg vem josh är så kan ni gå ner till kapitel tolv. Det var han hon träffade på festen.. :)

Kapitel 27 under detta ;);)

Komentera på det med btw.

Chapter 27 - Josh?

Last Chapter:
"Nepp" Sa jag och gick i från honom. "Gå inte i från mig" Sa han och tog fast i mig. "Watch me" Sa jag och sprang i från honom. "Nu du" Sa han och jagade mig. Jag skrattade så jag kunde inte springa längre. Till slut tog han tag i mig. Han lyfte upp mig och pressade sina läppar emot mina.

 

Efter många timmar i vattnet så bestämde jag mig för att gå upp och dusha, men bara duscha av mig lite för att jag hade tänkt gå ut och jogga efter. När jag duschat klart så gick jag in till mitt rum och drog på mig träningskläderna. Jag tog med mig min ipod och mina hörlurar och gick sedan ner till de andra som fortfarande var på stranden. "Hey, jag går ut och joggar." "Okej" Ropade Emma. "Ska jag följa med?" Frågade Justin. "Det är lugnt du behöver inte passa på mig hela tiden" Sa Jag och kysste honom och sprang sedan i väg.
Det är skönt och bara gå ut och springa i bland, att tänka på annat, det är lugnt och skönt här ute också.

"Allison" Ropade någon röst. Vem kan det vara. "Allison" Jag vände mig om och blev förvånad. Riktigt förvånad faktiskt, Josh?. "Ehh, Det var Allison va?" "Japp, och du är Josh" "Japp, du kommer i håg." "Haha ja, vad gör du här igentligen bor du inte hemma i Stratford?" "Jo hemma hos min pappa, men här bor jag hos mamma" "Aha, vilket samanträffande då" Sa jag och skrattade till lite. "Haha jo, ödet drar oss tillsamans" Jag himlade med ögonen och skrattade lite. "Och vad gör du här då?" Frågade han. "Jag och några vänner har hyrt en stuga här för att ja, ta farväl av sommar lovet" "Jasså, bra ide" Jag skrattade till lite. "Kan jag typ eh, få ditt nummer, så ja, vi kanske, ja du vet, träffas någon dag eller något?" Frågade han nervöst. "Visst" Sa jag och log.
Han sträckte fram sin mobil och jag knappade in mitt nummer, och han gjorde samma på min.

"Men du jag måste springa i väg nu, men vi ses" Sa jag och vi kramade om varandra. Jag joggade i väg och sprang hemmåt igen. Det gör väl inget att jag träffar Josh när jag har Justin eller?.
"Hej jag är hemma nu" Ropade jag från hallen. "Vi är i vardagsrummet" Ropades det tillbaka. "Jag går upp och duschar jag kommer strax" "Okej" Ropades det tillbaka.

Justins Perspektiv:

Efter tio minuter som Allison kom in så kom hon ner från trappan med ett par jeans och någon tröja. Riktigt fin som alltid. "Hej baby" Sa jag och kysste henne. "Hej" Fnissade hon efter kyssen. Hon satte sig brevid Emma i soffan. "Vill alla ha mat?" Frågade jag och de nickade. Jag gick in till köket och satte först på ugnen men det skulle ta ett tag så jag gick ut  igen till vardagsrummet där Chaz satt i fotöljen och Ryan och Emma i den andra fotöljen och Alli satt ensam i soffan. Hennes mobil plingade till hon tog upp mobilen och log, vem fick hon smset av?. "Vem smsar du med?" Frågade jag. "ingen särskild" Svarade hon och jag nickade. Ingen särskild då kunde hon ju säga eller hur?

Jag brydde mig inte mer om det utan gick till köket och stoppade in köttfärslimpan som Chaz tidigare gjort i ordning. Jag skalade sedan potatisen och la den i en kastrull så den fick koka. Jag gick sedan in i gen, det var precis som förut, Chaz kollade tv, Ryan och Emma myste och Alli smsade med någon. Jag kunde inte låta bli att bli nyfiken.

*

"Maten är klar" Ropade jag. Och alla kom till bords. "Ska bara gå på dasset kommer snart" Sa jag och gick ut från köket. Jag såg Allis telefon på bordet plingade till. Min nyfikenhet tog över. Jag gick till telefonen, det var någon Josh som hon hade smsat med. Jag kollade i genom smsen. Vem fan var Josh?


1 komentar på förra :(

Blir inte lika peppad om jag får komentarer, så komentera så blir jag glad :)

Chapter 26 - BUSTED

Last Chapter:
"Justin tänk om de hör" Viskade jag. "Nej de gör det inte" Sa han och jag nickade och vi fortsatte. Jag drog av hans kalsonger och han mina trosor, han kysste mig på halsen och snart så trängde han in i mig. Jag försökte att låta bli att stöna, i alla fall högt, för då hör ju de andra.
När vi båda hade kommit la vi oss till rätta och jag somnade i Justins famn.

Jag vaknade morgon där på med ingen Justin brevid mig. Jag ställde mig upp och drog på mig lite mys kläder. När jag skulle gå ut från mitt rum kom Justin. "Var var du?" Frådagde jag. "Var bara på toan" "Jaha okej, men jag går ner, kommer du sen?" "Japp" Sa han och kysste mig. Jag gick ner för trappan och två huvud tittade. "God morgon Alli" "Godmorgon Ryan och Emma" Sa jag och satte mig ner vid frukost bordet. "kan jag få smöret?" Frågade jag och då precis kom Justin och Chaz in i köket. Jag bredde på smöret på min macka och la på en ost skiva. "God morgon på er" Sa Chaz. "God morgon god morgon" Sa jag. "Har alla sovit gott?" Frågade Justin och jag nickade och skrattade lite för mig själv. "Njae, jag kunde inte riktigt sova i går på grund av er" Sa Chaz och kollade mot Emma och Ryan. "Va vi gjorde inget?" Sa Emma förvånat. "Nae visst, man hörde ju bara liiite av vad ni håll på med" Sa Chaz. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, var det oss han hade hört? "Men seriöst vi gjorde inget eller hur?" Sa Emma och kolalde på Ryan, och han instämde.

"Men jag lovar jag hörde, eller vänta det var NI eller hur?" Sa Chaz och kollade på mig, jag trodde jag skulle dö, jag skämdes och kollade ner i golvet och jag kändes att mina kinder hettade till. "Oooooh BUSTED" Skrattade Ryan. "Hur länge har ni hållt det här hemligt?" Frågade Emma. "Kanske fyra dagar eller något" Sa Justin och jag hade fortfarande inte sagt något. "Hur kan du göra så Alli, jag trodde vi berättade allt för varandra" Sa Emma och skrattade. "Nu pratar vi om något annat" Sa jag och tog en tugga av min macka. "håller med, vad ska vi göra idag?" Frågade Justin. "En chill dag vid stranden?" Frågade Emma. "Jo det blir bra" Sa jag och skrattade till lite.
Det andra instämde och när vi var klara med frukosten började vi att ta undan allt och satte in det i diskmaskinen.

"Äntligen får jag kyssa dig när som helst" Sa Justin och kysste mig. "Ja bara här inne ja" "Det räcker för mig" Sa han och kramade om mig. "Nu får du gå ut för nu ska jag byta om" Han suckade och gick ut. Jag satte på mig min svarta bikini och tog mina svarta sol brillor och gick ner till de andra som redan var klara.
Vi gick ner tillsamans till stranden och killarna sprang dirrekt ner till vattnet. "Emmis kom jag ska ta ett kort på oss" Sa jag och skrattade åt mig själv. "Visst" Sa hon och kom fram. Vi tog ett kort det blev ganska bra faktiskt.
Jag la ut bilden på twitter och skrev:"Just Chillin on the beach with my homies!!"

"Ae, vad säger du, ska vi joina grabbarna?" Frågade jag. "Det gör vi" Sa hon och vi ställde oss upp och gick mot vattnet. "Yeey, tjejerna är här, nu ska vi spöa er i vatten volleyboll" Sa Ryan. "Yeah u wich" Sa Emma och gav honom "blicken". Vi började spela men tyvärr så utklassade de oss.
"Vilka skulle vinna baby?" Frågade Justin och kramade mig bakifrån. "Men ni var tre mot två, det var orättvist" "Jaja, men vi skulle ändå vunnit" "Nepp" Sa jag och gick i från honom. "Gå inte i från mig" Sa han och tog fast i mig. "Watch me" Sa jag och sprang i från honom. "Nu du" Sa han och jagade mig. Jag skrattade så jag kunde inte springa längre. Till slut tog han tag i mig. Han lyfte upp mig och pressade sina läppar emot mina.Kort kapitel.
Ni får ett till idag om ni ger mig tips på vad som kan hända i novellen lite nu..
Ge mig tips!!Chapter 25 - I hope they dont hear.

Last Chapter:
Jag gick mot bilen och Ryan mötte mig i en kram. Vi la in min väska i bagage utrymmet och sen hoppade jag in i baksätet brevid Chaz som satt i mitten. Justin och jag flinade mot varandra, han satt brevid Chaz med. "Så är ni reeeedo?" Frågade Ryan. "Klart" Sa vi allt i kör och han började köra mot stugan.

 

Efter en timmes körning så var vi framme. Stugan var fin, väldigt fin faktiskt, mysig men modern. "Kom ni måste se utsikten från det lilla vardagsrummet" Sa Emma och drog med oss. Ja hon hade rätt det var verkligen fint. Det var klippor, sjön och någon båt i vattnet, väldigt fint. "Så hur blir delningen mellan rummen, det finns ett dubbel rum och tre andra rum med enkel sängar" Frågade Ryan "Vi kan väl ta ett dubbel rum?" Sa Emma till Ryan. "Visst, om det är okej för er?" Frågade han oss. "Visst det blir bra" Sa Chaz och jag och Justin instämde. Killarna bärde upp tjejernas väskor upp till rummen.
"Vad har du här i igentligen?" Frågade Chaz. "Ööh, jag vet inte, kläder och sånt" "Herre gud, vi ska inte varar borta i ett år liksom" Skrattade Chaz. "Jaja, bär upp den nu och visa att du är en staaark man" "Jag behöver inte visat jag är det redan" Sa han och jag började att skratta åt honom.

 "Går det bra att jag ställer den här Madam?" "Det går så bra Chazziie" "Kalla mig inte det, låter som en barnrumpa" "Okej Chazzie" Hån log jag mot honom. Han skakade på huvudet och gick där i från. Jag tog med mig en handduk och gick in till badrumet. Jag drog av mig kläderna och hoppade in i dushen. Jag shamponerade mitt hår ganska fort. Sedan tog jag också balsam i det. Jag stängde av vatten kranen när jag var klar. Torkade mitt hår och satte upp det i en turban. Men sen kom jag på att jag bara hade en handduk med mig in, så jag tog ut den igen och drog  den runt kroppen i stället.
Jag gick ut ur dörren och Justin kom precis ut från hans rum. "Nemen vilken snygging man stötter på" "Haha jätte kul, och prata inte så högt din dummer" Sa jag och kysste honom fort innan jag försvann in på mitt rum.

Jag drog på mig ett par underkläder, illrosa hotpants och ett vitt linne. Kände inte för att klä upp mig dirrekt.
Jag borstade dock mitt hår och drog på mig lite mascara sen gick jag ner. När jag kom ner busvisslade Ryan. "Haha vad rolig du var nu då" Sa jag till Ryan och de andra började att skratta. "Vi åker till affären, vill ni beställa pizza?" Sa Emma och riktade frågon mot mig, Chaz och Justin. "Visst" Sa jag. "NEJ vänta, lämna mig inte med dem, jag följer med" Sa Chaz panik slaget. "Och vad är det för fel på oss?" Frågade Justin förvånat. "Bara kolla på er, så sjukt kära blöööh" Sa Chaz äcklat. "Haha, dagens skämt Chaz" Sa jag och himla med ögonen. Dock stämde det inte vad jag sa menmen.
"Aja kom nu bubben" Sa Emma på skämt till Chaz. "Japp, vi tar med oss lillpojken vill du sitta i vagnen också?" Frågade Ryan på skämt. "Okej, seriöst, jag sitter kvar i bilen" Sa Chaz och vi alla började att skratta.

De gick i alla fall tillslut och det var bara jag och Justin kvar. "Äntligen ensamma så jag får pussa lite på dig" Sa han och kom emot mig och började kyssa mig. "Tror du de anar något?" Frågade jag när vi gosat ner oss i soffan "Vet inte, jag tror dock Chaz sa det på skämt, men jag vet inte" "Vi får hoppas på det, föresten ring pizza" Sa jag och skrattade till. "Om jag får låna din telefon för min är där uppe" "Självklart" Sa jag och gav honom telefonen.
"Ja, jag skulle vilja beställa en caprisosa, två hawaii och två kebab pizzor" Hörde jag Justin säga i telefonen.
"Ja, vi bor på ********, okej, vi tar betalt med kort" Sa han sen.
" Ja okej, hej då" Sa han sist.
"Hur visste du vad alla ville ha?" Frågade jag roat. "Jag känner dem, och jag vet att kebab är din favorit" "Och hur vet du det?" "Jag har mina källor" Sa han och jag himlade med ögonen öch började skratta.

"Jag kommer smyga in till dig i natt bara så du vet" Sa Justin helt plötsligt. "Gör det, men kom i håg att smyga så ingen märker det bara" "Jag lovar" Sa han och kysste mig och sen reste han på sig. "Vart ska du?" Frågade jag. "Ska bara på toaletten, jag kommer snart" Sa han och jag nickade.  "Vi är hemma" Ropades det från hallen. "Hej" Sa jag och hjälpte de med kassarna. Vi ställde in allt i kylen, och dukade för pizzorna. När vi ställde ut de sista glasen så ringde det på dörren så jag antog att det var pizzan. Jag gick och öppna och visst var det pizza budet. "45 dollar" Sa han och jag nickade och betalade. "Jag kunde betalat" Sa Justin bakom mig när jag kom med pizzorna. "Jag med" Sa jag och skrattade.

Jag ställde ner pizzorna så de fick ta sin egen. "Vad vill ni ha för dricka?" Frågade jag. "Coola" Ropade alla i kör. Jag tog ut en coola ur kylskåpet och ställde på bordet. Jag slog mig ner brevid Emma och mitt emot Ryan. "Ryan kan du hälla upp åt mig?" Frågade jag. "Of course lilla Alli" "Jag är inte liten" "Jo" "Jag är längre en Emma i alla fall" Sa jag stolt. "Aah, typ två centimeter" Sa Emma bittert. "Ni är båda små" Sa Justin och flinade mot oss.
Vi var inte jätte korta hon är 163 och jag 165 då är man faktiskt inte kort. Eller, vi är väl det i gemfört med dom... Jag åt och åt men jag orkade inte mer en halva och ändå kändes det som jag skulle spy.
"Åh gud nu orkar jag inte mer" "Instämmer" Sa Emma. "Tunnisar" Sa Chaz tyst och killarna började att garva.
Jag himlade med ögonen åt de och drack en klunk av min dricka.

"Vad ska vi hitta på efter maten då?" Frågade Chaz. "Jag vet ,inte, kan vi inte bada?" Frågade jag. "Ja det gör vi" Sa Emma. Killarna instämde och vi plockade undan våra kartonger och dn mat som var kvar.
Jag och Emma sprang in först till hennes rum för att hämta hennes bikini sen gick vi in till mitt rum och valde en bikini till mig. Vi bytte snabbt om, men tydligen inte tillräckligt snabbt eftersom killarna redan stog nere i hallen och vänta. "tjejer tjejer tjejer" Muttrade Chaz. "Jaja, vi är i alla fall klara nu" Sa Emma och vi gick mot altanen. Det var en trappa ner som vi kunde gå till bryggan. Det var en väldigt stor brygga. Men man kunde också gå ner i vattnet ner i från från en fin strand.

"Sisten i" Skrek Jag och Emma var först i sen kom jag. Ryan blev sist. HAHA, nae jag skoja bara.
Efter tre timmars bad, kända jag mig skrynklig som ett russin och kall som om det vore minusgrader ute.
"Ae hörni ska vi gå upp?" Frågade jag. "aah, det börjar bli kallt" Sa Emma och de andra instämde också.
Vi gick uppåt mot stugan. "Jag paxar dushen på övervåningen" Sa jag och sprang upp. "Vi tar den här nere" Sa Emma och hon menade antagligen att Ryan också skulle vara med. "Euw äckliga ungar" Sa Chaz och jag och Justin började garva. Jag gick fort in i dushen och satte på varmvattnet, jag sköljde av mig allt fort och gick sen snabbt ut igen. "Duschen är ledig" ropade jag från mitt rum.

Jag gjorde mig i ordning för kvällen. Jag satte bara på mig ett par trosor och sedan en stor tröja över.
Jag gick in på det badrummet som inte hade någon dusch och snart kom Justin in också. "Vad snabbt du duschade då" Sa jag och han nickade. Jag tog tandkräm på min tandborste och stoppade in den i munnen för att borsta mina tänder. Jag borstade i kanske lite mindre än två minuter och Justin gjorde lika dant. Jag gick ut ur badrummet med Justin efter mig. "Jag kommer snart" Viskade han och kysste mig försiktigt. Jag skrattade till och ropade godnatt till alla andra, och de ropade tillbaka.

Jag låg och väntade på att Justin skulle komma, jag trodde han hade somnat, men efter hela 40 minuter kom han tillslut. "Hej" Sa jag och skrattade. "Hej du" "Varför kom du så sent" "Skulle bara se till att alla hade somnat" Sa han och ajg nickade. Sängarna var riktigt små men det gick vi låg näst intill på varandra.
"Jag har inte fått gett dig en riktig kyss på länge" Sa Justin och mötte mina läppar i en intensiv kyss.
Kyssen övergick till hångel och våra tungor möttes. Han började att försöka ta av mig min tröja, vilket inte gick jätte bra men det gick ju tillslut. "Justin tänk om de hör" Viskade jag. "Nej de gör det inte" Sa han och jag nickade och vi fortsatte. Jag drog av hans kalsonger och han mina trosor, han kysste mig på halsen och snart så trängde han in i mig. Jag försökte att låta bli att stöna, i alla fall högt, för då hör ju de andra.
När vi båda hade kommit la vi oss till rätta och jag somnade i Justins famn.

Långt kapitel.
Va tyckte ni..?
dåligt med komentarer på förra :(

Chapter 24 - On the road.

Last Chapter:
"God natt min flickvän" SA HAN JUST FLICKVÄN? omg, är Justin Bieber min pojkvän, eller aah, han är kär i mig, jag är kär i han så det är väl ganska självklart, men ändå konsitigt, jag visste inte vad jag skulle säga, jag log som ett fån, jag tror inte jag kommer kunna sova nu, eller om jag gör det, sover jag med det största leendet på läpparna jag någonsin har haft.

   

Jag vaknade med det bästa någon människa kunde vakna av. Den personens läppar man är kär i kysser ens egna läppar.
"Vilken vacker syn att vakna upp brevid" Sa han. "Min syn var inte heller så dålig" Sa jag och skrattade till lite grann.
"Jag måste åka hem och sminka mig" Sa jag och han rynkade upp ett ögonbryn. "Det finaste sminket du har är ditt leende" Sa han och jag kände en stark rodnad över mitt ansikte. "Men det skulle inte vara fel och ligga här med dig hela dagen heller" sa jag och gosade ner mig i hans famn. "Du är så sjukt mysig" Sa jag och fnittrade till lite. Han skrattade och kysste mig på pannan.

"Vad ska vi göra idag?" frågade han. "Jag vet inte" Sa jag och han kysste mina läppar passionerat. Jag kysste honom ömt tillbaka. Vi öppnade våra läppar och kyssen övergick till hångel. Jag la mig över honom och vi hade inte slutat kyssas.
* RRIIIING RIIIING* * BABY BABY BABY OOOOH* Ringde det, och nej baby låten var inte min. "Varför har du din egna låt som ringsignal?" Frågade jag. "Har den när Ryan ringer" Skrattade han. Vi båda tog våra telefoner och svarade.

- Hej det är Allison
- Hej Alli det är Emma.
- Hej Emma
- Skolan börjar ju om sex dagar, så jag och Ryan tänkte att vi kunde åka bort lite och fira de sista dagarna i en stuga.
- Visst det låter bra, vet Chaz om det eller?
- Japp, Ryan har ringt honom och nu ringer han Justin
Jag fnissade till lite och sa sen okej.
- Men vi hämtar dig med Ryans bil vid tre så var klar då.
- Okej, finns det lakan och sånt där i stugan? Frågade jag.
- Japp, ta med dig ombyte, smink och aah allt såntär sen åker vi och köper mat i en affär.
- Ja okej, men vart ligger stugan, har ni hyrt den?
- Japp, det har vi, den ligger typ en timme bort ungefär.
- Ja okej, men måste gå nu.
- Okej vi ses sen, ses Alli.
- Hej då Em.

"
Jag antar att samtalet handlade om samma sak" Sa Justin och flinade och jag nickade. "Ska vi fortsätta där vi avslutade?" Frågade han och blinkade till. "Nepp, för jag måste packa, dusha, och sminka mig för vi ska i väg om en ½ timme du vet"
Han suckade och jag skrattade åt honom. "Är det första gången du fått nobben baby?" Frågade jag och skrattade lite. "Faktiskt men det är därför jag dras till dig" Sa han och kysste mig.

"Men nu du Bieber nu får du skjutsa hem mig" Sa jag och log. "Okej då, men du får hjälpa mig att fixa allt det här" Sa han och pekade på allt som låg i bilen. "Haha visst, bara för att jag är så himla snäll" Vi fixade hela sängen. Och snart var vi på väg hem till mig igen. "Hej då så länge" Sa jag och kysste honom. Han kysste mig tillbaka och jag skyndade mig snabbt in i huset. Jag gick in till vardagsrummet där pappa och Jonah satt. "Hej gumman, välkomen hem, var det bra hos Emma?" "Japp, men kan jag få åka bort i 6 dagar, jag, Emma, Ryan, Chaz och Justin har hyrt en stuga så vi kan sova där och bara umgås eftersom skolan börjar snart" "Okej, det går bra, men ni ska inte festa eller något sådant va?" "Nepp, lovar" "Då går det bra" "Tack pappa.

Jag nästan sprang upp för trapporna, jag var verkligen tvungen att skynda mig att packa. Jag hämtade en stor väska, en på hjul till och med. Jag la ner 6 shorts, en kjol, ett par jeans, en massa linne och toppar, och en tjock tröja, själklart åkte min one piece också ner. Jag packade också ner en massor ut av toalett saker. Jag kände att jag var tvungen att ha med mig min dator och min kudde också. Jag hörde det tuta utanför så jag förstod att det var där och väntade på mig. Jag gick ner för trappan och försökte få ner väskan, det gick ganska bra i alla fall. "Jag har satt in pengar på ditt konto" Sa pappa och pussade mig på huvudet. "Tack pappa" "Hej då ,ha det så kul" Sa han och kramade om mig. "Det ska jag, och hej då" "Hej då Jonah" Sa jag också och kramade om honom med. "Hej då Alli" Sa han.

Jag gick mot bilen och Ryan mötte mig i en kram. Vi la in min väska i bagage utrymmet och sen hoppade jag in i baksätet brevid Chaz som satt i mitten. Justin och jag flinade mot varandra, han satt brevid Chaz med. "Så är ni reeeedo?" Frågade Ryan. "Klart" Sa vi allt i kör och han började köra mot stugan.

Såååå, sex dagar i en stuga vad kommer att hända dååå?? ;);)

Chapter 23 - Seriosly, you are sooo Crazy man.

Last Chapter:
"Vad mycket mat du ska laga?!" Sa han. "Ja jag är hungrig" Försvarade jag mig.
Han nickade och gick ut. Justin kom ut skrattandes. "Det där var inte kul" Sa jag. "Jo ganska faktiskt" Sa han och lyfte upp mig på köksbordet och kysste mig.

 


"Jag vill inte att du ska gå" Sa jag ledsamt. "Jag vill inte heller gå" Sa han. "Vänta, jag har världens bästa ide" Sa han och drog ut mig från huset. "Ring till din pappa och säg att du sover hos Emma" Sa han. Jag gjorde som han sa och ringde upp pappa.

- Pappa kan jag sova hos Emma i kväll?
- Visst det går väl bra.
- Tack pappa du är bäst puss.
- puss älskling.

"Han gick med på det" "Bra" Sa han och vi sprang in i hans bil. "Justin vad ska vi göra?" Frågade jag. "Det ska du få se" Sa han. "Seriöst Justin, det är väl inte hemma hos dig, din mamma och de var ju hemma" Sa jag. "Men det är inte hemma hos mig. Du får se" Sa han och flina, Jag suckade för jag ville ju veta vad han menade.
"Justin, jag kan inte gå in dit, de är ju hemma" Sa jag. "Okej, vänta i bilen så går jag in och packar lite och säger att jag sover hos Ryan" Jag nickade och gömde mig lite i sätet. Jag passade på att spela mobil spel. Det fanns inte så mycket annat att göra liksom.

Jag körde något spel, vad vet jag inte riktigt vad det hette. Roligt var det inte i alla fall. Jag märkte att Justin slängde in en massa grejer o bagaget sen kom han in i fram sätet och åkte i väg i gen. Vi åkte till stranden och vi gick ut ur bilen. "Stranden ska vi sova under bar himmel eller vad då?" "Nej, men gå och köp något i kiosken den stänger tio så gå och köp något och kom tillbaka sen" Jag himlade med ögonen och gav honom en kyss och gick mot kiosken.

Jag stog och funderade på om jag skulle ha en glass eller en godis bit. Jag bestämde mig sedan för inget av det och köpte en coola på burk i stället. Jag promenerade tillbaka till bilen. Där stod Justin med ett flin på läpparna och det var liksom ingen skillnad. Vad hade han hittat på igentligen?
"Justin, vad har du gjort, jag fattar inte?" "Kom" Sa han och sträckte ut sin hand. Jag slängde först den tomma coola burken i papperskorgen och gick mot Justin. "Woila" Sa han och öppnade bagage dörren. "Är du helt galen eller?" Frågade jag. "Nepp, tyckte det var en ganska förnuftig ide faktiskt" "Sova i en bil? men det ser faktiskt ganska så mysigt ut" Sa jag och skrattade till lite.

"The biebster kan allt you know" Sa han och jag skrattade till. "Kom nu nu går vi in" Sa han och vi hoppade in i bilen. Campa i en bil, ja han kan ju vara galen i bland i alla fall.  "Tog du med dig någon tröja till mig?" Frågade jag. "Uups det glömde jag" "Aah det "glömde" du säkert" Sa jag och himlade med ögonen och han började att skratta till så jag förstod att jag hade rätt. Men jag orkade in bry mig så mycket. Jag drog av mig mina kläder så jag hade underkläderna kvar. Det var ett litet pussel att ligga ner och få av sig kläderna men ja det gick ju tillslut. När Justin var klar låg vi bara och kollade på varandra.

"Justin, hur kom du ens på den här ideen" "Helt ärligt vet jag inte, den bara dök upp i huvudet av någon konstig anledning" "Du är ganska galen det vet du va?" "Ja, jag vet" Sa han och kysste mig. Jag kunde inte råför att bita mig i läppen för annars hade jag rådnat som ett fån som vanligt.
När han kysser mig så blir jag generad jag vet inte varför men det är så underbart bara.
"Jag är glad att det är dig jag är med här, och att du förlät mig, för annars hade vi inte legat här i dag" "Jag är glad att jag förlät dig med" Sa jag och han kysste mig i pannan.

Det började att bli kallare och kallare, jag märkte att Justin märkte att jag började frysa så han drog mig mer intill sig så det blev mycket mer varmare, hans kropp är så himla varm, jag skulle kunna ligga i den för evigt, även om det var tio minus ute. "Hur har jag kunnat blivit kär i dig så här himla snabbt?" Undrade jag. "Ja, jag vet inte, vet själv inte hur jag fallit för dig så snabbt, men jag är glad att jag gjorde det" "Jag med" Sa jag och han kysste mig i nacken, och jag rös till av hans underbara beröring.

"God natt Justin" Sa jag och vände mig om och kysste honom passionerat och vände mig sedan om igen.
"God natt min flickvän" SA HAN JUST FLICKVÄN? omg, är Justin Bieber min pojkvän, eller aah, han är kär i mig, jag är kär i han så det är väl ganska självklart, men ändå konsitigt, jag visste inte vad jag skulle säga, jag log som ett fån, jag tror inte jag kommer kunna sova nu, eller om jag gör det, sover jag med det största leendet på läpparna jag någonsin har haft.


SKRIVER

skriver på nästa får se när det dyker upp..

PUSS


Chapter 22 - That wasnt Funny!

Last Chapter:
Det var inte så mycket roligt på tvn så efter jag ätit upp gick jag in i köket för att lämna tallriken.
När jag precis skulle gå upp för trappan så ringde det på dörren. Jag kikade in i kik håler och kollade vem det var.

Oh boy, han är här. Justin är här!!!


Jag öppnade lugnt och sansat dörren. Jag var nervös det var jag. "Hej" Sa vi båda i kör.
Jag skrattade lite vilket han med gjorde. "Får jag komma in?" Frågade han. "Självklart" Sa jag och log.
"Såå." Sa jag när han tog av sig skorna. "Vi kan gå upp på mitt rum" Sa jag och han nickade och gick efter mig i trappan. Vi båda satte oss i sängen och sa inget. "Så.." Började jag. Men så fort jag visste ordet av så låg jag med Justin över mig. Vi kollade in i varandras ögon. Hans huvud kom närmare och närmare, och till slut så möttes vi i en intensiv kyss. Kyssen gick över till hångel. Men jag var tillslut tvungen att avbryta så jag kunde få andas.

Vi kollade in i varandras ögon. Jag bet mig i läppen när jag såg hans vackra hasselnöts bruna ögon.
"Så vad betyder det här" Frågade jag. "Vad vill du att det ska betyda?" "Hmm, jag vet inte, berätta för mig vad du vill att det ska betyda." "Jag tror du nog vet" Sa han och kysste mig. Jag log som ett fån så kyssen blev inte dirrekt så bra som det andra två var. "du är vacker vet du det?" Frågade han. "Nae" Sa jag och skrattade.

"Men kan vi inte hålla detta hemligt, mellan dig och mig, om det blir något mer kan vi väl berätta men nu kan vi väl bara hålla det lite hemligt eller?" Frågade han och jag nickade. "Bra" Sa han och kysste mig ännu en gång.
"Så, vad ska vi göra" Sa jag och log jag kunde verkligen inte sluta att le. "Jag vet inte, jag vill umgås med dig, jag vill lära känna dig som jag kände dig förut" "Okej.. Tio frågor?" Frågade jag och han nickade.

"Hur gjorde du och Oscar slut?" "Han dumpade mig dagen då jag hade fått reda på att ni visste att jag var här och han dumpade mig över telefon" Sa jag och han nickade. "Hur länge ska du vara här?" Frågade jag. "Tills sommaren är slut sen blir det någon liten turne har jag för mig" "När kom du över mig?" "Efter ett halv år i Sverige ungefär" "När kom du över mig?" "Kom inte riktigt över dig, men du kom längre och längre bort efter ett halv år med ungefär"

Vi höll på att fråga en massa frågor. Till slut gav vi upp och satte på en film.
Jag låg med mitt huvud på Justins bröst och mina ben över hans, och sen hade vi mitt täcke över oss. Väldigt mysigt måste jag säga. Justin kysste mig i pannan många gånger under filmen med.
Jag hörde att Justins mage kurrade till så jag började skratta.

"Är du hungrig?" Frågade jag. Han skrattade och nickade. Vi ställde oss upp och gick till köket.
"Så vad vill du ha?" "Spelar inte så stor roll,  tar det du tar." "Ah, okej blir makaroner och köttbullar bra?" Frågade jag och han såg skeptisk ut. "Vad är det för konstig kombination?" "Haha, det är as gott, vi äter det i Sverige hela tiden, du måste smaka" "Visst" svarade han och vi gjorde i ordning maten.

När nästan allt var klart så kysste han mig. Men vi avbröt kyssen snabbt eftersom vi hörde att det var någon som kom genom dörren. "Hej, jag ska bara hämta en grej" Ropade pappa. "Okej" Ropade jag. Han kom in i köket och Justin hade gömt sig. "Vad mycket mat du ska laga?!" Sa han. "Ja jag är hungrig" Försvarade jag mig.
Han nickade och gick ut. Justin kom ut skrattandes. "Det där var inte kul" Sa jag. "Jo ganska faktiskt" Sa han och lyfte upp mig på köksbordet och kysste mig.Tidinställt inlägg... Hehe.
Därför blev det rätt koooort..
Bara för att jag är snäll idag så får ni ett till. Men får se om det kommer ettt till imorgon det vet jag inte ska åka till mormor och morfar WIIIHU ElleR?