HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 2 - American Blood

Last Chapter:

"Kom" Sa jag och drog med mig Danne. Vi gick hand i hand på stranden, "Jag älskar dig Danne" Sa jag och kysste honom. "Älskar dig med" Sa han och kysste mig på pannan. Han lyfte upp mig och snurrade runt mig. "HAHa du kommer tappa mig" Sa jag och det var precis vad han gjorde, eller vi ramla så jag kom över honom.
"Vilken utsikt" Sa han och jag skrattade och kysste honom. Vi låg och kysstes mitt på stranden, på natten och allt var perfekt.

  Tumblr_lqg689khs51qb57q7o1_500_large

"Ska vi dra hem och -" "Fortsätta, jag gillar din tanke" Sa han och blinka. "Hah, jag tänkte säga sova men-" "Mitt låter bättre jag vet" Sa han och skratta. "Sluta avbryta mig hela tiden" Sa jag och skratta. Jag kände mig lite dragen, men jag var inte förjävla full som man kan bli, dock tror jag min kära pojkvän börjar bli det så det var därför jag vill gå hem.
"Kom nu går vi hem" Sa jag och försökte dra med mig honom. "Kan vi inte stanna lite till?" Frågade han. "Snälla?"
Frågade jag. "Festen är ju inte slut, stanna baby" Sa han och nästan ramlade på mig med sin öl. "Äh, jag går då" Sa jag och gick iväg, själv mitt på natten. Jag hörde att han skrek mitt namn men jag orkade inte bry mig.

När jag kom hem så tvättade jag bort mitt smink, borstade tänderna, och tog av mig kläderna förutom underkläderna då, sen la jag mig i sängen och somnade dirrekt.

Jag vaknade nästa morgon av att det var någon som knackade, "Kom in" Muttrade jag. "Hej" Sa en svag röst som jag visste var Daniels. "Hej" Sa jag. "Vad gjorde jag igår eftersom jag inte är här?" Sa han och satte sig och kollade ner i sängen. "Du ville inte gå hem med mig även fast klockan var halv tre, och då fick jag gå hem själv." "Förlåt" Sa han. "Det var inte någon jätte big deal, men det kunde ju ha varit eftersom du var väldigt full." "Förlåter du mig?" Frågade han. "Självklart din dummer" Sa jag och räckte ut mina armar så han kunde omfamna mig i en kram.

"Jag älskar dig det vet du va?" Frågade han och jag nickade. "Älskar dig med föresten" Sa jag och skratta och han kysste mig hårt. "Vad vill du göra idag?" Frågade jag. "Vara med dig" Sa han och blunda. "Då får väl du det då" Sa jag och skratta.
"Du har gjort mig pigg nu, så sov inte" Sa jag och skratta medans jag skakade om han. "Men du har världens skönaste säng så man kan inte låta bli" "För visso ja, men, kom igen, vi går till stranden eller något?" Frågade jag och lipade mot honom.
"Just beacuse I love you" Sa han och ställde sig upp. "Jag går och byter om och du har ju redan badshorts så du kan vänta här" Sa jag och skratta lite och gick in i min walk in closet.

Jag satte på mig min snygga rosa bikini och mina jeans shorts, sen min korta magtröja och sen tog jag mina svarta raybans. "Är du klar?" "Japp kom så går vi" Sa han och vi sprang ner för trapporna.

"Hitta någon bra plats" Sa jag när vi kom fram till stranden, han tog mig i handen óch vi gick bort till en fin plats. Vi la ner handdukarna, precis när jag skulle lägga mig ner tog Danne tag i mig och bärde upp mig så vi gick mot vattnet. "Danne sluta nu" "nää, det är inte lika kul då" Sa han och dök under vattnet med mig.
"Du är så död" Sa jag och hoppade på honom.

Efter mycket lek, gick vi upp igen och la oss på handdukarna. "Vill du ha en glass?" Frågade han. "Gärna" Sa jag och han sprang i väg.
"jordgubb din favorit" Sa han och sträckte fram glassen. "Tackar tackar" Sa jag och tog emot den.
Vi åt upp glassen och solade sedan, när jag nästan var på väg att somna pep min mobil till.

Pappa Saaamm! <3

Stog det på skärmen, jag log och öppna, men mitt leende försvann till oro.

Kom hem, jag har en sak jag ska berätta för dig och Jonah.

"
Babe jag måste hem" Sa jag och visade honom smset, han nickade och vi samlade ihop våra saker och började gå hemmåt, han kysste mig när vi var framme vid vårat hus och jag gick in.
"Whats up?" Ropade jag. "Kom in och sätt dig här" Ropade pappa från vardagsrummet.
Jag satte mig i soffan hos Jonah, och pappa satt mitt emot.

"Jo, ni vet, jag och Maria har ju gjort slut, och kommer ni ihåg innan att vi bodde i Canada?" Jag nickade och Jonah nickade lite svagt. "Jo, vi alla tre har ju bara amerikanskt blod i kroppen, och jag känner, vad har vi kvar här, när jag och Maria inte är tillsamans längre, så ja, vi tre, vi flyttar tillbaka till - Stratford.

Chapter 1 - Party Rockers In The House Tonight

 

Jag vaknade av att solen sken starkt in i mitt rum, jag sneglade på klockan som visade 14.35, great sovit bort hela dagen nu med. "Baby,vakna, klockan är halv tre" Sa jag och skakade på Danne så han skulle vakna.
"Hej du" Sa jag när han öppnade ögonen. "Hej på dig min älskling" Sa han och jag skrattade till och kysste honom mjukt. "Vad ska vi göra idag?" Sa jag och kröp upp i hans famn. "De har strand party på stranden är du på?" Frågade han och jag nickade glatt. "När börjar det?" Frågade jag. "Nio, vi kan väl gå ut och äta innan eller något?" Frågade han. "Det blir bra, men kom nu latis" Sa jag och försökte dra upp honom vilket inte resulterade bra för jag åkte ner i sängen dirrekt. "Vad var det där bra för då?" Frågade jag och försökte se allvarlig ut.
"Det var bra för att jag var tvungen att få en kyss innan jag går upp" Jag himlade med ögonen och kysste honom. Jag gick upp och satte på mig min one piece och sen gick vi ner tillsamans till köket, två trappor måste man gå ner är inte det liiiiiiiiiiiiiiite onödigt?

"Vad vill du ha till frukost då?" Frågade jag. "Dig" Sa han och flinade. "Ha-ha, Men seriöst vad vill du ha?" "Hmm, inte något som mättar eftersom vi ska typ äta om tre timmar haha" "Okej, blir köttbulls macka bra?" Frågade jag och han nickade Vi plocka fram och fixade våra mackor, samt hällde jag upp ett varsit glas med appelcin juice och vi gick in till vardagsrummet och satte på tvn.Vi satte på mtv det var super sweet sixteen på, det programmet påminde mig lite om mis själv, jag var faktsikt en bortskämd snorunge, men till skillnad från dem, så utnyttjade jag inte det så mycket, vilket jag faktiskt är ganska stolt över.

"Ska vi gå och klä på oss?" Frågade jag när vi hade ätit upp. "Japp, det gör vi" Svarade han och vi gick in till köket och ställde in allt i diskmaskinen. Vi gick upp för dom långa trapporna och in i mitt rum. "Föresten jag orkar inte klä på mig än till middagen, kan vi inte bara ligga och mysa och kolla på film?" Frågade jag. "Funkar för mig" Sa han och öppnade sina armar och jag gick mot dom och la mig över dom. "Aaaj jag mosas" Sa han och skrattade. "Hey, så tung är jag inte" Sa jag och lipade. "Nae jag är svag" Sa han och drog upp tröjan och visa sina magmuskler. "Du är för mycket självgod du" Sa jag och vi båda börja skratta. "Okej jag skoja baby" Sa han och kysste mig mjukt och jag besvarade den.

"Vad vill du se på för film?" Frågade han när vi låg i sängen. "Hm, jag vet inte välj någon du" Han böjde sig ner och tog någon, jag såg inte vilken men brydde mig inte så mycket för hade inte riktigt någon jätte dålig film.
"Blir the killers bra?" Frågade han och jag nickade. Han reste sig upp och satte i gång filmen, han kom tillbaka så jag kunde lägga mig i hans famn igen.

*

Eftertexterna började rulla, och jag kysste honom och sen steg jag upp för att göra mig i ordning för kvällen.
Till middagen satte jag på mig en lila kort klänning, sen borstade jag bara igenom mitt vågiga hår och sminkade mig lite lätt eftersom det är sommar. "Jag är klar, ska vi gå?" Frågade jag. "Japp, och oj vad snygg flickvän jag har, kan jag verkligen gå brevid dig?" Frågade han. "Haha, hon passar i så fall bra med sin väldigt snygga pojkvän" Sa jag och log och sedan kysste han. Vi gick ner för trapporna och tog på mig skorna. "JONAH" Ropade jag. "Ja?" "SÄG TILL PAPPA ATT JAG GÅR UT PÅ MIDDAG, SEN KOMMER JAG HEM IGEN FÖR ATT HÄMTA KLÄDER TILL STRAND FESTEN" Skrek jag eftersom han satt på övervåningen. "OKEJ" Ropade han tillbaka.

"Är du redo för lite middag?" Frågade jag när vi hoppade in i bilen. "Oja, är du?" Frågade han. "Japp." Sa jag och skrattade till lite. Vi körde till någon resturang och klev ut ur bilen. "Vill ni ha ett bord?" Frågaded servitrisen. "Japp ett bord för två" Svarade Daniel. "Okej, kom med här" Sa hon och vi följde med henne.
"Här, och här har ni menyerna, så kommer jag tillbaka och ser vad ni vill ha." "Tack så mycket " log jag.
Hon gick i väg och vi började kolla in på menyerna. "Vad ska du ha?" Frågade jag.
"Funderar på, hamburgare eller pasta bolognese" "Okej, jag tror jag tar en pasta carbonara" Sa jag och log.

11409927-01_large  387298_215333101887315_100002318810580_436765_650577330_n_large

Vi beställde våran mat och den kom ut ganska fort, vi åt under tystnad antingen för att den var så himla god.
Efter maten åkte vi hem till mig för att byta om. Det var så himla varmt ute i göteborg en juni kväll så man kunde gott och väl ha shorts på sig. Jag gick in i min onödigt stora Walk In Closet och satte på mig mina vita Usa shorts sen satte jag på mig ett linne som också ar en magtröja. Jag tog några armband och lät mitt smink och hår se ut som det gjorde. Sen plockade jag ut min svart glittriga Jeffery Campell skor.

"Är du klar?" Frågade jag när jag kom ut. "Japp, för femton minuter sen" Sa han och skrattade till lite.
"Förlåt" Sa jag och log lite snett. "Men, jag får ta och hålla hårt i dig ser jag, så ingen snygg kille tar min flickvän. "Ingen är snyggare än dig baby" Sa jag och kysste honom innan vi gick ner. Jag ropade ett: Vi går nu, sen stängde jag dörren.

Man hörde lång väg att festen redan var igång, när vi var framme så hälsade vi på några, men vi kunde inte hitta Ellinor, och hennes pojkvän David som är min pojkväns brorsa. Till slut såg jag henne med David. "ELLIE" Ropade jag. Hon kollade åt mitt håll och sprang och kramade mig. "Hej bästa vän" Sa jag och kramade henne.
Danne stog och prata med någon av hans kompisar så vi gick dit och han la en arm över mig.

"Nemen tog sig lilla Allison ut hit idag" "Äh käften Tony" Sa jag och skrattade lite. Jag gick och tog en cider och gick tillbaka tilll Ellie och killarna. 

Vi dansade hela kvällen, samt satt vi och prata vid elden, allt var så mysigt när man hade fest på stranden. "Kom" Sa jag och drog med mig Danne. Vi gick hand i hand på stranden, "Jag älskar dig Danne" Sa jag och kysste honom. "Älskar dig med" Sa han och kysste mig på pannan. Han lyfte upp mig och snurrade runt mig. "HAHa du kommer tappa mig" Sa jag och det var precis vad han gjorde, eller vi ramla så jag kom över honom.
"Vilken utsikt" Sa han och jag skrattade och kysste honom. Vi låg och kysstes mitt på stranden, på natten och allt var perfekt.

Första kapitlet ute, det kommer bli lite roligare och sånt sen, och Justin och så kommer också komma med mer i novellen snart. 

Komentera! 

Prolog. When I First Met You

Allison Jones, just det det är jag. En vanlig sjutton årig tjej som bor i Sverige. Jag har en pappa som heter Samuel men kallas för Sam. Min (jobbiga) lille bror, Jonah han är 11 år. Jag bor i Göteborg med dom förstås, vi bodde förut med pappas flickvän Maria med men de gjorde slut vilket inte var jätte kul för jag gillade faktiskt henne.
Jag går i skolan, fast inte nu för mitt sommar lov började i går, riktigt skönt. Jag har massvis med kompisar, jag är en populär tjej om man säger så. Jag har dock en bästa vän som heter Ellinor, min andra bästa vän och min pojkvän heter Daniel. Daniel och jag har varit tillsamans i en månad bara men det känns som flera år. Dock har jag haft en crush på honom i några år nu. Vi bor i ett väldigt fint hus, ett överdrivet fint hus, jag gillar det visst det gör jag, men det är för stort för bara tre personer man behöver faktiskt inte ha ett jätte hus bara för att man är rika. Just det du kanske undrar varför jag och min familj inte har svenska namn?
Jo, jag hade en liten annorlunda barndom, eller den var väl en flickas dröm.

Jag bodde i Stratford, med min mamma, pappa och min lillebror. Jag hade fyra vänner, vid namn Elena Smith, Ryan Butler, Chaz Soomers och ingen mindre en Justin Bieber.
Det skulla vara vi fem för evigt, vi fem dom bästaste vännerna det gick ju dock inte riktigt som vi hade tänkt oss.
För fem år sen, flyttade Elena till Frankrike, för hennes pappa fick ett nytt jobb. Jag vart helt förkrossad, Justin hjälpte mig genom hela processen. Lika så när min mamma dog tre månader senare i bröstcanser.
Året senare, en vanlig torsdag var det bara jag och Justin ute, vi gick på en promenad och helt plötsligt så började det att regna. Vi sprang och sprang tills vi kom under tak, vi stod där ett tag och Justin värmde mig eftersom jag frös. Det var då jag fick min första kyss, av ingen mindre än Justin Bieber.

Veckan därpå fast på fredagen, så fick Justin ett samtal från en mr Scooter Braun. Han sa dock inget till mig, utan han stack bara, han sa inte ett skit till mig, men han sa allt till Ryan och Chaz. Det var så jag fick reda på det. Justin fick ett skiv kontrakt och stack till Altanta utan att säga ett piss. Vilken idiot.

Fem månader senare, skaffade min pappa en ny flickvän vid namn Maria. Hon bodde dock i Sverige, så vi bestämde oss för att packa våra väskor och flytta till Sverige, Göteborg. Det gjorde dock ont att lämna Chaz och Ryan, men det kändes bäst att lämna allt bakom sig.

Nu håller jag ingen kontakt med någon av dom, jag vet inte om dom gör det med varandra men en sak är säker,
Jag älskar mitt liv, precis som det är just NU!


Prolog ute, Bra / Dåligt, ska jag fortsätta?

EPIOLOG Felicia Stanford.


Felicias Perspektiv:

Det har nu gått ett helt år sen lilla Jenna Bieber kom till världen. Allting var helt crazy, det skrevs i tidningar om den nya bieber osv. Mason är 3½ år och Jenna har nyss fyllt 1. Mason är jätte duktig och pratar väldigt bra vilket är skönt för då kan man äntligen höra vad han säger och vill. Vi kom också nyss hem från Justins långa turne, det var jätte kul att uppleva det tillsamans med honom, men det var riktigt skönt att komma hem med. 
Jag sitter just nu med en ögonbindel i Justins bil med Mason, Jenna och självklart Justin som kör då, jag vet inte vart han tar mig vilket gör mig lite nervös.

"Är vi framme snart?" Frågade jag otåligt. "Vänta och se baby" Sa han bara och jag suckade otåligt.
"Framme" Sa han och jag kände att han stannade bilen. Han öppnade min dörr, och gick ut med mig, han sa att ungarna sov så det gjorde inget att vi lämnade de. "Okej är du berädd?" Frågade han. "JAA" Skrek jag.
"1..2..3" Sa han och tog av mig ögon bindeln, jag såg säkert ut som ett ufo, men banne mig, det kunde jag inte rå för, för jag stog och kolla på det finaste huset jag någonsin sett. "Är det fint?" Frågade Justin.
"Ska vi flytta in HÄÄR?" Frågade jag och kollade bak på Justin. "Japp, din mamma och min mamma fixade allt när vi var borta, och sen har jag sätt ut det här huset länge." Sa han och jag sprang till honom och hoppa upp i hans famn. 

"Det här är vårat, och våra barns hem nu baby" Sa han och vi kollade tillsamans på huset det var kväll men attans det var så fint ändå."Kan du ta Mason så tar jag Jenna så kan vi gå och kolla inne?" Frågade jag otåligt. "Självklart" Sa han och vi gick och hämta ungarna i bilen. Jenna vaknade dock, men hon skrek inte i vart fall vilket var skönt.
Vi kom först in till huset och det var riktigt fint, öppet och helt fantastikt. Köket var jätte fint och ja allt var fint, badrummet var helt stort och helt otroligt.  
Vi fortsatte in till Masons rum, det var också jätte gulligt och fint, Justin bäddade ner honom i sängen så han fick kolla på det imorgon, tillsamans gick vi till Jennas rum, jag släppte ner henne, och hon gick lite ostabilt in i rummet hon såg i alla fall nöjd ut vilket var bra.
Justin la sedan ner Jenna i sin säng också och vi kunde äntligen gå in till vårat sovrum, det var elegant och fint, vi klädde av oss och la oss dirrekt i sängen och kollade på varandra. "Jag älskar dig så grymt mycket, tack för allt" Sa jag till Justin. "Jag älskar dig med det vet du, och jag kan knapt bärga mig för att få starta ett nytt liv med dig, med mer familje medlemmar, och kanske till och med en dag få kalla dig min fru." 
Jag log och kysste honom ömt, jag kröp in i hans famn och somnade med ett leende på läpparna för jag hade världens bästa pojkvän, jag hade världens bästa familj, världens bästa barn, och nu har jag också världens bästa hus.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Epiolog ute, nu vill jag ha massa komentarer!!! :D:D

Vill ni ha prologen, eller vill ni ha den imorgon? ;)


Ashley Benson

Det blev mrs Ashley Benson vilket betyder att röstningen är avslutad!

Peace out!

RÖSTA

ASHLEY BENSON LEDER MED EN RÖST KLICKA PÅ LÄNKEN HÄR UNDER OCH RÖSTA PÅ VEM SOM BLIR HUVUDROLLEN:

http://justajbnovel.blogg.se/2012/january/chapter-forty-under-detta.html#commentchapter 43, the end under :)

Få se om det kommer en epiolog i dag det beror på hur mke ni komenterar :D

Chapter forty-three, The end.

Last Chapter:
"Förlåt för att jag är så tråkig" Sa hon. "Du är faktiskt rätt underhållande att kolla på" Sa jag och vi båda börja skratta. "aa-j" Sa hon "Ska jag hämta något?" Frågade jag. "Ja tack, en tablett?" "Visst" Sa jag och gick ut.
"JUSTIN" ropade hon, jag sprang in till henne, "Mitt vatten har gått, det är dags"


 

Justins Perspektiv:
Förlossningen gick hur bra som helst, Felicia var jätte duktig och jag var så himla stolt över henne. Alla våra föräldrar har varit här och hälsat på samt våra syskon. Så klart har Elin, Ryan och Chaz också varit här.
Idag skrivs vi ut och vi ska få ta hem våran lilla prinsessa. Det var faktiskt Felicia som kom på namnet, och det passar perfekt på våran lille Jenna. Pappa blev hur glad som helst eftersom namnet börjar på j.

Sköterskan hjälpte oss in i bilen, vi fick åka ut från deras garage eftersom det skulle vara ett riktigt jäkla kaous annars. "Är du redo för att åka hem?" Frågade jag Felicia. "Du om jag är" Sa hon och log. 
Jag ska på turne om fyra månader i gen, jag ville verkligen inte för jag ville inte lämna min familj. Men Felicia sa att hon skulle följa med denna gång vilket glädje mig. 

"Välkommen hem Jenna Bieber" Sa Felicia när vi kom in i lägenheten. Vi hade också bestämt att hon skulle få heta bieber i efternamn, för både jag och Felicia vill ju självklart gifta oss någon gång i framtiden, då ska ju hon också få heta Bieber.

Felicia la Jenna i sängen som vi hade fixat i vårat sovrum så vi kunde ha koll på henne. Vilket skulle vara bra, och jag la Mason i hans säng eftersom han också sov.
"Vad skönt att vara hemma" Sa Felicia och la sig ner i soffan. "Instämmer" Sa jag och la mig på henne. "Ouff, dör här nere" Sa hon och skratta. "Förlåt baby" Sa jag och ställde mig upp och lyfte upp henne och satte mig under henne så hon fick ligga på mig i stället. 

"Så här vill jag ha det för alltid, du jag, och våra barn, jag älskar dig" Sa jag och pussade henne på huvudet. 
"Jag älskar dig också Justin, så fruktansvärt mycket." 

"Ska vi gå och lägga oss?" Frågade hon. Jag nickade och bärde min livs kärlek i mina armar till sängen. Hon skrattade men försökte vara tyst eftersom vi inte skulle väcka mason eller Jenna. Jag la henne ner i sängen men hon ställde sig fort upp och klädde av sig sina kläder så hon bara hade underkläder kvar. Jag kan inte sluta att se på henne, hon är så otroligt vacker. Jag kröp upp brevid henne när jag var klar och jag somnade med den jag älskar mest i mina armar.

 
Felicias Perspektiv:
Jag hade varit vaken ett tag eftersom Jenna och Mason vaknat, jag hade gett dom frukost och även mig själv. Jag bestämde mig sedan för att gå och väcka Justin. "Justin baby, vakna" Han sa något jag inte hörde men när jag gav han en kyss vaknade han till liv, vilket jag tyckte såg väldigt roligt ut. "Varför väckte du mig inte?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna och skratta lite grann. "Vad ska vi göra idag?" Frågade han.
"Du ska följa med mig till stan och sen till stranden" Sa jag och log. "Jasså, varför då" "Måste köpa kläder åt Jenna eftersom vi inte visste om det skulle vara en kille eller tjej, sen kan vi gå till stranden för lite ensam tid som vi inte haft på väldigt länge" Sa jag och log. "Vem tar hand om dom då" Sa han och pekade på Mason och Jenna "Mamma" Sa jag och log och han nickade.

"Så gå och klä på dig bieber vi ska ut om tio minuter" Sa jag och skratta. Han skyndade sig i väg och jag öppnade dörren åt mamma eftersom hon ringde på. "Var är mina gullungar?" Frågade hon när hon kom in. "Amen, hej på dig med mamma" Sa jag och skratta. "Hej gumman" Sa hon och kramade om mig.
Hon gick dirrekt till Mason och Jenna och höll på med dom. Jag gick in och kollade om Justin var klar. Vilket han var så vi var redo att gå.

"Hej då, ha det så bra" Sa jag och pussade på både Mason och Jenna. Vi gick ner från trappan och ut på Stradfords gator. Vi höll varandra hårt i handen medans vi gick och kollade in i affärena, vi hittade faktiskt en massa eller jag, för det Justin höll upp var inget vidare, men han var gullig som försökte i alla fall. "Baby, är vi klara snart kan vi gå till stranden nu?" Frågade han otåligt. "Visst" Sa jag och tog hans hand och vi gick mot stranden.

Vi gick ut mot vattnet hand i hand, men sen drog vi av oss kläderna och sprang ner i vattnet. Justin lyfte upp mig och kysste mig mjukt. "Jag älskar dig det vet du va?" Frågade han. "Oh ja, det vet jag, och jag älskar dig med" Sa jag och vi gick upp från vatttnet till stranden. "Jag är så glad att jag har dig Justin" Sa jag och kollade in i världens finaste ögon. "Jag är glad att jag har dig med Felicia, jag är så sjukt glad över att få ha en sån fin familj med dig, du är mitt allt du är verkligen det, du och mina barn betyder allt för mig" Jag blev så sjukt glad att han räknade in Mason som sitt barn. Han andades in i gen och började prata. "Du är den där tjejen som jag alltid önskat mig, och jag fick henne, jag kysste henne på jul afton och hon kysste mig tillbaka, jag har gjort en jävla massa misstag, hon förlät mig och det gjorde min värld att jag fick en chans till, jag älskar henne mest ut av allt och hennes namn är Felicia Stanford" Sa han och jag kysste honom.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SLUUUUUUUUUUUUUT!, ni har fått tre inlägg idag va?, visst är jag för snäll, vil ni kanske ha en Epilog med?
Och kanske en Prolog till nästa novellen...?

Vet ni vad ni måste göra då..?

KOMENTERAAA!!!

Och komentera på nästa huvudroll tre inläggu nder :D

CHAPTER 42 UNDER DETTA

Glöm inte att rösta, det ligger lika nu, bläddra ner två inlägg och rösta som galningar ;)

Ashley benson eller Random girls KOM IGEN NU!!!

ni som inte röstar, Rösta :D


Chapter forty-two

Last Chapter:
"Justin, ja- jag vet inte vad jag ska säga, jag älskar dig så himla mycket men jag ville bara att du skulle förstå att jag ville att det skulle var seriöst, men nu vet jag det och då kan jag flytta i hop med dig igen, och då ska det gå vägen, för jag älskar dig" Justin lös upp som aldrig förr.
"Kom" Sa jag och drog med hans huvud till mitt så jag kunde kyssa han mjukt.

Justins Perspektiv:
Det har nu gått två månader senare jag och Felicia var på den underbara middagen då hon ville flytta ihop med mig igen, våra föräldrar var oroliga att det gått för fort - igen. Men vi hade ju faktiskt känt varandra i ett och ett halvt år och jag har älskat henne i lite över ett år, så det var ju bara inte mer en rätt. Jag har också hunnit med att fylla nitton år, det var ett av det bästa festerna jag varit med om. Felicia hade också bokat den finaste sviten på ett hotell, hon ville åka utomlands med mig men där hade jag stoppat eftersom hon har ju vårat barn i magen och jag vill att allt ska hända här hemma. Mason lär sig nya ord hela tiden och han pratar ganska bra, men man hör ju oftast inte vad han säger. Felicia är just nu stort som ett hus, hon kan knappt röra sig, men idag åkte honi alla fall till frisören för hon kände att hon ville komma ut vilket jag kan förstå.

Jag kan inte vänta tills vårat barn kommer, ingen vet om det kommer bli en tjej eller kille, jag vet heller inte vilket jag hoppas på. Jag fixade klar maten till Mason och ställde den på bordet. "Mason kom, du ska få mat" Han kom lite lätt springades och jag lyfte upp honom i barn stolen. Jag matade honom och gav han sen hans dricka som han lätt drack upp, vad är det med barn och dricka igentligen?

Dörren öppndes och jag förstod att det var Felicia som kom. "Hej älskling, jag är här inne" Ropade jag från köket. "Hej" Sa hon och satte sig dirrekt ner på stolen. "Hur mår du?" Frågade jag. "Mår bra, men jag har så himla ont" Sa hon vilket jag verkligen kunde förstå. "Fin du är i håret föresten" "Tack baby" Sa hon och log.

"Jag går och lägger mig lite" Sa hon och gick upp för stolen. "Jag kommer jag ska bara fixa klart disken först" Sa jag och ställde in resten i diskmaskinen. När jag var klar så gick jag in till Felicia. "Hej baby" Sa jag och la mig brevid henne och kysste henne i pannan. "Hej" Sa hon och log.

"Förlåt för att jag är så tråkig" Sa hon. "Du är faktiskt rätt underhållande att kolla på" Sa jag och vi båda börja skratta. "aa-j" Sa hon "Ska jag hämta något?" Frågade jag. "Ja tack, en tablett?" "Visst" Sa jag och gick ut.
"JUSTIN" ropade hon, jag sprang in till henne, "Mitt vatten har gått, det är dags"

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Förlåt för kortis i nlägg men kändes bra att sluta så, komentera för mer!


Chapter forty-one

Last Chapter:
"Jag förstår, jag kan flytta tillbaka till Mamma och Pappa det är inget problem" Sa jag och kollade ner i marken, jag ville inte möta Justins blick för jag ville veta om han var seriös med vårat förhållande innan jag släppte in honom helt i mitt liv igen, och då kan jag flytta i hop med honom igen.

Tumblr_lr0gvaiusb1qe0hneo1_500_large  370682_large

"
Vill du följa med mig på middag ikväll?" Frågade Justin och jag blev livrädd och hoppade till. "Du skrämde mig men visst" Sa jag och log. "Förlåt" Sa han och log snett. "Men, ska vi äta ute, det kommer ju vara en massa papz och jag är gravid jag vill inte att du ska känna dig a-" "Sluta, dom kommer ju någon gång få reda på det, och jag bryr mig inte okej?" Jag nickade och log.
Jag gick in i mitt rum, jag bodde fortfarande hos Ryan och Elin, dock har det bara gått tre dagar sen Ryan sa det där men men.. Justin har också berättat för Pattie och Jermey om gravideten, jag vet inte vad dom sa eftersom jag inte var där, men han sa att dom tillslut tog det bra vilket glädje mig.

Jag började att göra mig i ordning för middagen eftersom det var en timme kvar tills vi skulle gå ner.
Jag tog på mig en grå klänning med en ros där uppe av något slag. Det var en lång klänning, jag kan ju inte gå i en kort för då skulle ju min mage se ut som ja.. Jag är trött på att vara gravid, jag vill bara ha ut bebisen nu!
Jag sminkade mig lite lätt samt vågade håret, jag var klar när det var tio minuter kvar så jag gick ut i hallen.

Justin hade en vit skjorta med en svart slips och ett par jeans, riktigt stilig var han. "Vad fin du är" Sa Justin när han kom mot mig. "Man är inte fin när man har en sån här stor mage Justin" Sa jag. "Jo du är" Jag flinade mot honom och gav han en kyss på kinden, men han vände huvudet så det blev på munnen. Jag skrattade åt han och vi var på väg att gå ut när Elin kom.

"Vänta ett kort på turdruvorna" Sa hon och tog fram kameran. "Våra huvd är här uppe" Sa jag för hon tog kort på min mage när Justin höll om mig, jag skrattade åt henne och Ryan kom ut med Mason hand i hand från hans rum. "Mason får jag en puss innan jag går" Frågade jag. han sprang fram till mig och jag satte mig på huk och pussade han.  "Sköt om dig nu Mason" Sa jag och sa sen hej då till Elin och Ryan.

"Så fort vi kom ut ur lägen heten var det fullt med papz, men jag höll mig till Justin och Kenny som hjälpte oss in i bilen. Papzen var som galna och skrek: "ÄR HON GRAVID, JUSTIN ÄR DET DITT BARN" osv osv.
Vi gick in bakvägen till resturangen och det var jätte fint, inte en ända människa var här.
"Justin, du behövde inte boka hela resturangen" Sa jag och log. "Jo, allt för dig, som jag alltid säger"
Jag himlade med ögonen och satte mig till bords, Justin hjälpte mig dock med stolen som en riktigt gentleman.

Maten var hur god som helst, och efträtten ska vi inte prata om! "Jo, Felicia innan vi går, jag vill säga en sak" "Prata på" Sa jag. "Jo, Jag saknar verkligen dig, för att få ha dig för mig själv, när vi delade sovrum, när vi bodde tilsammans bara du och jag och Mason, jag är seriös, jag älskar dig över allt annat, det är dig, jag vill somna brevid, och vakna upp brevid, du ska föda mitt barn och jag skulle inte vilja att någon annan skulle göra det, det pirrar i hela kroppen när jag kysser dig och får röra vid dig, när jag är med dig så gör jag inget annat än ler, ler och ler. Jag älskar dig, det är därför jag vill att du ska ha den här" Han tog fram en ring, men han skulle väl inte fria eller? "Ta det lugnt jag ska inte fria åt dig, det är en promise ring, jag lovar dig att jag ska vara med dig nu och föralltid, du och  jag, jag vill inte ha det på något annat sätt, snälla flytta hem till mig igen?"

Jag sträckte fram handen så att han satt på ringen, jag kände massor ut av tårar rinna från mina kinder, ingen har sakt något sånt där till mig förut, "Justin, ja- jag vet inte vad jag ska säga, jag älskar dig så himla mycket men jag ville bara att du skulle förstå att jag ville att det skulle var seriöst, men nu vet jag det och då kan jag flytta i hop med dig igen, och då ska det gå vägen, för jag älskar dig" Justin lös upp som aldrig förr.
"Kom" Sa jag och drog med hans huvud till mitt så jag kunde kyssa han mjukt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

awwwwwww? eller?

Komentera för mer :D

Glöm inte att rösta på inlägget under

Chapter forty under detta!!!

Hej som ni vet hade ju jag en tävling om vem som skulle vara nästa huvudrollen, tävlingen slutades ju i går, men grejen var att det är två som ligger lika och det är:

Ashley Benson

Och

Random girls.

Ni får nu rösta mellan dom två i det här inlägget så kollar jag imorgon kväll vem som vinner.

Så...

ASHLEY BENSON OR RANDOM GIRLS YOU DESIED!


chapter 40 under detta

Glöm inte att rösta!


Chapter forty

Last Chapter:
"Vilken dag, jag går med och lägger mig" Sa jag och gäspade även fast klockan var typ åtta, men just nu kändes det som jag behövde sömn. Jag kramade om alla förutom Justin för honom fick jag en lätt puss på munnen. Det är alltid samma känsla att det pirrar i hela kroppen och jag kan inte sluta le.
Jag vaknade på natten av att Justin la sig brevid mig, men jag orkade inte bry mig så jag lät honom.

Tumblr_lyf92vnr6m1r1fm5uo1_500_large 

Jag vaknade av mig själv denna morgon, det kanske inte var så konstigt eftersom jag somna runt åtta i går kväll men ändå. Jag försökte gå ut ur sängen men det gick inte så bra eftersom Justin vaknade. "Hej beautiful" Sa han med sin heta morgon röst och kollade på mig sådär bara han kan. "Sluta" Sa jag, "Med vad?" "Att kolla på mig så där, jag blir helt knä svag, jag kan inte ens bete mig normalt" Han började flina och pussade mig på kinden.
"Vad gör du ska du gå upp nu, klockan är nio, du brukar gå upp vid typ elva tolv?" Frågade jag förvirrat.
"Är van nu har fått gått upp tidigt nu på turnen" Sa han och jag nickade och log lite.
Det är ganska konstigt att jag står och pratar med min livs kärlek, han gjorde så jag mådde så himla dåligt, men jag gjorde väl det med, jag svarade inte när han ringde för han ville säga förlåt, jag släppte inte in honom i mitt liv i gen, desutom sa jag inte att jag är gravid, så vi båda har väl gjort varandra illa. 

 
"Jag har saknat dig så sjukt mycket" Sa han helt plötsligt när vi låg och kollade in i varandras ögon. "Jag  har saknat dig med, det har inte gått en dag utan jag tänkt på dig ska du veta" Sa jag och han log och han kysst mig på munnen, hårt men ändå så himla passionerat jag besvarade med allt jag kunde.
"Jag har fortfaranda samma känsla i kroppen om inte mer när jag får röra vid dig, kyssa dig, eller om du bara kollar på mig, du skulle kunna få mig att göra vad som helst och jag skulle gå med på det." "Jasså, det ska jag minsann utnyttja" Sa jag och skrattade lite vilket han med gjorde.
"Jag är verkligen så kär i dig Felicia, jag har varit det hela tiden, det vet du va?" Sa han och jag nickade.
"Jag är kär i dig med" Sa jag och han log som ett sött litet fån.

Jag reste mig upp men blev snabbt nerdragen i gen. "Hey, vad gör du?" Frågade jag. "Vart ska du, du ska ligga kvar" Sa han. "Ska hämta Mason" Sa jag och försökte ta mig upp igen, men jag fick så ont i magen så jag var tvungen att sätta mig ner igen. "Gör det ont?" Frågade han. "mmh" Sa jag bara. Han pussade mig på hjässan och gick ut från rummet. Jag visste inte vad han skulle göra men jag antog att han skulle hämta Mason åt mig.

Men jag hade fel för när jag kom ut i köket så satt han och matade Mason. "Du behövde inte göra det där" Sa jag och log. "Nae jag vet, men jag ville" "Tack i alla fall" "Så lite så" Sa han och mötte min blick och vi log.
"Ah, så turdruvorna är vakna" Sa Ryan när han kom ut i köket. "Ha-ha jätte kul Ryan" Sa jag sarkastikt.
"Hur länge stannar du i lägenheten Justin?" Frågade han. "Tills jag får tillbaka min tjej hem" Sa han och kollade på mig och jag började att rodna lite lätt.

"Se till att följa med honom fort" Sa Ryan och kollade på mig. "Vill du inte ha oss här längre" Sa jag dock lite på skoj. "Det är inte det, men vi var två från början, nu är vi fem det är lite så här" "Jag förstår, jag kan flytta tillbaka till Mamma och Pappa det är inget problem" Sa jag och kollade ner i marken, jag ville inte möta Justins blick för jag ville veta om han var seriös med vårat förhållande innan jag släppte in honom helt i mitt liv igen, och då kan jag flytta i hop med honom igen.


..

Min pojkvän åker till usa ikväll :( , så jag ska vara med honom idag, men ni får ett kapitel i kväll..

Chapter thirty-nine

Last Chapter:
"Justin sluta, jag har gått vidare, jag behöver inte dig längre" Sa jag, men vilken jävla lögn jag drog, jag har inte alls gått vidare, jag behöver honom, han måste hjälpa mig med barnet. "Kan du ärligt säga att du inte älskar mig?" Sa han. Jag kollade in i hans ögon, och såg riktigt kall ut och sa med utan några känslor. "Justin jag älskar inte dig"

386359_151564481615458_100002857223130_182078_879726523_n_large  1431583753_large

"Yes you do" "No I don't" Svarade jag tillbaka. "Yes you do" sa han och kom närmare mig. "No I DO'NT" "YES YOU DO"  Sa han och pressade hans läppar hårt mot mina och tryckte mig mot väggen men tog det ändå försiktigt för att jag har barn i magen, jag besvarade kyssen och den gick över till hångel, men jag valde att avbryta. Vi log mot varandra men blev genast allvarligare. "Justin det här är inte så rätt" Sa jag och kollade ner. "Det är väl rätt att vara med den man älskar?" "Så varför ville du ge upp vårat förhållande då?" Sa jag.
"Klart, jag inte ville, jag vet inte varför jag sa det, jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då, mitt liv kändes helt förstört, den tjej jag älskar mest på denna jord ska jag vara utan i flera månader, det ända som fick mig på banan var mina fans, men helt ärligt, om det vore för dig skulle jag kunna skippa karriären, bara för att få vara med dig, vara med min familj som jag snart kommer få och självklart Mason, du fattar inte hu mycket jag tänkt på dig, varje gång jag lägger mig och varje gång jag vaknar tänker jag på dig, när jag skulle åka hit hoppades jag faktiskt att du skulle vara här, för du var inte i våran lägenhet men det kan ju jag förstå dock, snälla ge mig en chans, ge mig en chans Snälla Felicia?" 

"Justin, jag vet inte, vi har varit borta så länge i från varandra, dina fans och scooter kommer bli helt galna och ja" "Jag är 18 år snart 19 jag bestämmer själv, jag skulle kunna avbryta min karriär för dig som jag sa, och det är ingen annan som bestämmer över mig förutom jag själv, så snälla?"
"Vi kan börja lite lätt, men inte så hastigt tack" Sa jag och han kom fram till mig och kysste mig. Jag la mig i hans knä och han smekte mig lite på magen vilket fick mig att rysa. "Men, det du sa, älskar du inte mig?" frågade han.
"Du fattar inte vilken lögn det var va, det stack till i hjärtat så förbannat, det var en lögn, jag har inte gått vidare, jag behöver ju självklart dig och allt det där" Han log åt mig och pussade mig på hjässan.

"Oj vad har man missat här" Sa Elin när hon och Ryan och Mason kom in. Mason sprang fram till mig och jag kramade om honom och pussade honom på kinden. "Ja du, vi var väl inte borta så länge" Sa Ryan. "Amen, vad kul det är att ni är så glada att se mig" Sa Justin och suckade dom skrattade och gick fram och kramade om honom.

"Så, Jelicia is back on track?" Frågade Elin och flirtade lite. "Njae, vi ska ta det lite lugnt och se vart allt leder" Sa jag och log lite. "Om jag känner er rätt kommer det gå hastigt" Sa Ryan och lämnade rummet för antingen packa upp varona eller något, men jag skulle visa honom, det här skulle inte gå snabbt, och en sak jag är orolig över är paparazzis om dom kommer överfalla mig eller något liknande.

"Vad tänker du på" Sa Justin när han höll på att leka med Mason. "oss,mig, dig" Sa jag och log lite och det gjorde han med. "Vad säger du Mason, sovdags?" Frågade jag honom eftersom klockan var mycket. "A" Var det ända han svara så jag tog upp honom, fixade honom och la honom i sängen, han grät som vanligt när jag släckte och gick ut men det tystnades fort för han somnade på en gång.

"Vilken dag, jag går med och lägger mig" Sa jag och gäspade även fast klockan var typ åtta, men just nu kändes det som jag behövde sömn. Jag kramade om alla förutom Justin för honom fick jag en lätt puss på munnen. Det är alltid samma känsla att det pirrar i hela kroppen och jag kan inte sluta le.
Jag vaknade på natten av att Justin la sig brevid mig, men jag orkade inte bry mig så jag lät honom.


Närmar sig slutet..... :)
Komentera för mer! 

Chapter thirty-eight

Last Chapter:
Justin är väl antagligen på väg mot London just nu. Varför kan jag bara tänka på honom.?
"Jag tar med mig Mason ut, vill du följa med?" Frågade jag Elin. Hon nicka glatt och följde med mig ut till hallen.
Tumblr_lqxiypjtby1qjni13o1_500_large


Sju månader senare:
Det har nu gått sju månader sen, min mage är ful och stor, ingen vet om att jag är gravid förutom mina nära, Justin vet inte om och världen vet inte om för inga papz är intresserade av mig när inte Justin är i mitt liv längre liksom. Men det förstås, Jelena is back on track. I alla tidningar står det Jelicia over, Jelena is back. och blabla jag tål det bara inte. Justin kom inte hit över Jul, alla i hans släkt fick åka till honom, han ville väl inte se mig eller något liknande. Jag bor fortfarande hos Elin och Ryan vilket är rätt skönt, Mason är 1½ år och kan säga några få ord. Han har kallat mig för mamma några gånger, först sa jag "nej felicia" osv, men sen lät jag det bara vara, jag har ju tagigt hand om honom nästan hela tiden, Mamma och Pappa har ju inte tid.

Jag har ju som sagt inte berättat för Justin om gravidteten men jag vet inte hur eller när jag kan säga det, jag vågar inte säga det för det kommer förstörar hans karriär det är jag säker på, han kommer inte kunna ha tid med ett barn och jag vill att barnets pappa ska ha tid med barnet så.., Jag gick upp ur soffan för min huvdvärk var över så jag gick in i köket där Elin och Ryan satt.

"Felicia, Justin kommer hit imorgon bara så du vet" "Imorgon, vilken tid?" Frågade jag. "Runt tolv, så du kanske ska åka innan eller det förstås om du vill prata med han kan du ju stanna" "Ha-ha" Sa jag sarkastikts men dom tyckte inte det var kul, de har alltid tyckt jag ska berätta men dom har också förstått min sida i det hela. Vilket är ganska skönt. 

"Vad ska ni göra idag?" Frågade jag. "Vi ska åka och handla, och sen kolla på en ny soffa, vill du med?" "Nae, stannar nog hemma" Sa jag. De nickade och jag tog ett äpple.
Vi satt och pratade en stund men helt plötsligt började Mason gråta så jag gick in och bärde honom ut ur sängen och släppte ner honom så han fick springa i väg, när jag kom ut satt han i Ryans knä så jag skrattade och satte mig där jag satt förut.

"Ska vi åka?" Frågade Elin och kollade på Ryan. "Ska vi ta med den här filuren?" Undrade Ryan. "Gärna" Sa jag och skrattade lite vilket dom med gjorde.

"Hej då ha det så kul" Sa jag och stängde dörren efter dom. Jag gick in i mitt rum och la mig på sängen med datorn på magen, Det ringde på så jag ropade "Kom in" 
"Ryan är du hemma?" Ropade någon, eller inte någon, den där rösten känner man igen och det var ingen  mindre en Justin Biebers röst. Jag skyndade mig fram till min sovrums dörr och låste den.

"Felicia är det du?" Frågade han utanför dörren. "Gå här i från Justin NU" "Sluta, vi måste prata någon gång, jag vet att jag gjorde ett misstag snälla?" "Oh nu kommer du på det efter sju månader?" Sa jag irreterat. "Men du har ju blockat mig när jag ringer och när jag ringer upp Ryan för att få prata med dig vill du inte" Sa han. "Men gå och ha så kul med Selena Justin, stör inte mig" Sa jag. "Selena?" Frågade han chockat. "Ja, ni är ju tydligen i hop igen" Sa jag lite sorgset men Justin hörde nog inte det. "Och vem säger det?" "Tidningarna" Sa jag. "Oh nu Felicia, nu tror du på tidningarna" "MEN VEM SKA JAG TRO PÅ DÅ?" "MEN HAR DU SETT OSS ENS HÅLLA HANDEN PÅ NÅGON JÄVLA BILD ELLER, JAG KOM HIT FÖR ATT FRÅGA RYAN OM HAN VISSTE VART DU VAR VI BEHÖVER JU PRATA" "Nej, för jag har gått vidare Justin" Sa jag lite lugnare. "Jasså öppna dörren då, om du ens vågar det." Jag ville inte, för han skulle se min mage, men någon gång var jag tvungen så jag låste upp och han öppnade dörren och stog i chock. 

"Ä-är du g-ravid?" Stammade han fram. Jag svarade inte för det var uppenbart. "Är det mitt?" Frågade han. 
Jag nickade lite försiktigt. "VARFÖR SA DU INGET?" Skrek han. "FÖR JAG TRODDE JAG SKULLE FÖRSTÖRA DITT LIV HELA TIN KARRIÄR SKULLE GÅ ÅT HELVETE" Skrek jag till baka. "OH VAD FAN VET DU OM DET" 
Jag gick in till vardagsrummet, jag orkade inte med att stå och skrika på honom, jag satte mig i fotöljen och började gråta. 

"Förlåt" Sa han och kom in, jag snäste åt honom. "Felicia, snälla?" "Justin sluta, jag har gått vidare, jag behöver inte dig längre" Sa jag, men vilken jävla lögn jag drog, jag har inte alls gått vidare, jag behöver honom, han måste hjälpa mig med barnet. "Kan du ärligt säga att du inte älskar mig?" Sa han. Jag kollade in i hans ögon, och såg riktigt kall ut och sa med utan några känslor. "Justin jag älskar inte dig"  

Förlåt för inget kapitel i går, men hade ingen aning om hur jag skulle skriva det här kapitlet, jag har försökt och försökt, men jag visste inte, hoppas det blir bra nog.

Komentera nu!!