HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 27 - Text message

Last Chapter:
 "God natt babe" Sa han och kysste mig passionerat. "Godnatt Justin." Sa jag och la mig tillrätta. Jag suckade högt och ljudlit när min telefon plingade till. Säkert emma tänkte jag för mig själv. Men när jag såg namnet som lös på displayen blev jag en aning nervös. Jag låste upp mobilen och läste smset och flämtade till.
 
På displayen lös Jasons namn upp.
 
Du och Bieber huh?. Sist jag snackade med dig hatade du honom. Vi hade ju det kul på stranden i Bora Bora, Du skulle ju komma ner till Atlanta, remember?. Då kan vi ju ha lite kul, jag är säker på att Bieber inte är så bra på att ha kul ;). Föresten, eftersom du hatade Biever, hur kan du nu "älska" honom, kanske är du en attention hore? vad vet jag. Ring mig om du kommer ner till Atlanta, jag vet att du vill.
 
Jag kollade chockat ner i smset. Vilken idiot. "Vad är det?" Frågade Justin. "Inget" sa jag bara. "Säg vem det var, och vad det stod." Sa han allvarligt. "Nej, det var bara, det var inget" Sa jag. Justin suckade djupt. Jag började knappa in ett svar i telefonen.
 
För det första, var det du som sa att jag skulle komma till Atl, och jag frågade bara varför, och du svarade för att jag skulle träffa dig, jag sa aldrig att jag skulle komma ner dit, om jag kommer ner dit är det för att träffa Amanda och Issa, okej?. Inte dig. Du behöver inte bry dig om mig och Justin, känslor kan förändras Jason, och jag är verkligen ingen attention hore, okej?.
 
Jag suckade djupt. "Snälla säg vad det är, jag ser ju att det är något" Justin strök mig över ryggen. "Jason skrev något idiotskt bara" Sa jag. "Var Jason ditt ex?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Han heter James, Jason var han jag träffa i Bora Bora" "Jaha, vad skrev han då?" Frågade Justin. "Nae, inget viktigt, han håller på och dummar sig bara" Sa jag och han nickade. Min mobil plingade till och det var återigen Jason.
 
Aggresiv?. Det gillar jag ;). Både du och jag vet att vi kommer att träffas om du kommer ner hit och då tror jag att du också vet hur det kommer sluta ;). Jag bryr mig inte om dig och Biever, tycker bara du valt helt fel, Ally, seriöst du kan bättre en Biever.
 
Jag var så arg på Jason just nu, men jag ville inte visa det för då skulle bara Justin bli ännu mer orolig. Jag valde att inte skriva ett till sms utan stängde av telefonen och föll i sömn med Justin vid min sida.
 
*
 
 Morgnen där på vaknade jag av en spolning från toaletten. Jag antog att det var Justin eftersom han inte längre låg brevid mig. Han kom in i rummet igen i bar överkropp. Utan att nästan inte märka det själv bet jag mig i läppen. Justin flinade åt mig. "Så du gillar det här?" Frågade han och spände sig.
 
 
"Haha sluta" Skratta jag. Han flinade åt mig ännu en gång och kom emot mig. Han lutade sig över mig och kysste mig. Jag av bröt den. "Inte borstat tänderna" Sa jag. "Som om jag bryr mig" Sa han och kysste mig igen. "Men jag bryr mig" Sa jag och ställde mig upp. Han suckade och la sig rakt ner i sängen och suckade. Jag skrattade åt honom och gick in i mitt badrum för att borsta mina tänder. Jag kom ut igen och han låg på samma sätt. Jag satte mig på hans rygg och han stönade till antagligen för att det gjorde ont. "Förlåt" skrattade jag. "Det gjorde inte så ont, jag var inte beredd på det bara" Sa han.
 
Okeeej, ett väldigt kort kapitel, men jag hinner inte mer, ska i väg på kalas, för välrldens bästa fyller nämligen år idag ♥.
 
Aja komentera! :)

Chapter 26 - HOME!

Last Chapter:
Great. Nu skulle säkert Maria och de se det här också. Jag suckade. Jag funderade ett tag på de som stog i, var det så att Justin inte vill visa upp mig eller var det så som han sagt till mig, att han ville berätta det för alla först?. Jag gick ut från toaletten och Justin mötte mig utanför och stog med armarna i kors. Jag hade tidningen bakom ryggen. "Vad gjorde du?" Frågade han. "Inget" sa jag. "Snälla ljug inte för mig, visa mig"
 
Jag visade tidningen och han suckade. "Snälla läs inte, och vad som än står i det, tro inte på det. De hittar på en massa galna saker okej" Jag nickade. "Bra" Sa han. Han drog in mig i en kram och kysste mig lätt. Jag drog mig undan och han kollade oförstående på mig. "Vill du synas med mig ute?" Frågade jag. Han suckade högt. "Är det vad som står i tidningen, få se" Sa han och rykte åt sig den. "Jag sa ju att du inte ska lite på dem, jag har ju sagt till dig att vi ska säga det till dom där hemme först, lita på mig Allly" Sa han. "Okej, förlåt" Sa jag.
 
3 Dagar senare:
 
Vi var så grymt nära hemma som vi skulle kunna komma nu. Emma hade vi precis avsläppt, tillsamans med Alfredo faktiskt, just det han följde med. Ingen är tydligen hemma hos emma eftersom hennes föräldrar fortfarande är i London. "Vi är hemma" Sa Justin och log stort när bilen stannade. Jag log stort och hoppade praktiskt taget ut ur bilen. Maria öppnade dörren och kom ut. "Du är hemmaa" Sa hon och kramade om mig. Jag nickade stort och kramade om henne. Michael kom också ut så jag kramade honom också. Snart ser jag två killar komma på cykel.
 
 
"Ni är hemma" Chaz hoppade av sin cykel och omfamnade mig i en kram. "Hej Chazziie" Sa jag och kramade om honom länge. . Jag såg också att den andra ar Ryan.. Chaz hoppade nästan på Justin och de gjorde sittt handslag. "Hej Ally" Sa Ryan och gav mig en försiktigt kram. "Hej Ryan" Sa jag och log stort. . "Vem vann dealen???" Frågade Chaz. "Gissa?" Frågade Justin och log stort. "Oh nej Alllyyyyy" Suckade Chaz. "Javisste det!!!" Sa Ryan uppspelt, "Förlåt Chaz" Sa jag och skrattade. "Justin och Ryan stannar ni, vi grillar?" Maria kom ut på trappan. "Visst" Sa båda två i mun på varandra.  
 
Vi körde lite basket på gräsmattan vilket faktiskt var kul, jag var dock sämst av de alla tre, jag var med Justin, han var nog bäst det kanske var därför vi till slut vann. "STRAFF" Skrek Justin när han ramlade. Chaz skrattade åt att hur han tacklat Justin. "Okej straff fine" Sa Chaz. "Vill du skjuta den babe?" Frågade Justin. "Jag kommer missa" "Jag hjälper dig" Sa han och ställde sig bakom mig. "Fuuusk" Gnällde Chaz. "Äsch chillla" Sa Justin. Vi satte den i korgen och vi gjorde en highfive med varandra. Man hade tydligen två straffar i basket så Justin fick lägga den andra själv. "Maten är klar ungar" Ropade Michael. Vi gick upp på altanen och satte oss för att äta. Klockan var nästan tio och jag kände hur jag nästan somnade i maten. Sen mat med andra ord.
 
 
 Vi åt upp maten och ställde sedan undan disken. Ryan gick hem och jag satt fortfarande i Justins knä i soffan. "Vill du stanna Justin?" Frågade Maria. Han nickade. "Om det är okej för er, och för den här lilla saken" Han kittlade mig så jag hoppade till. "Heey" Sa jag och slog till honom. "Självklart Justin" Maria gick ut ur vardagsrummet och jag gosade ner mig i Justins famn igen. Jag kände att jag var på vippen på att somna. "Ska vi gå och lägga oss?" Frågade Justin. Det var som han läst mina tankar. Jag nickade och han bärde upp mig i hans famn. "Du vet jag kan gå själv" Sa jag. "Jag vet" Sa han och jag suckade. Det var ganska sjukt hur våran relation förbättrats så mycket på de här sista tre dagarna, det var liksom tomt så fort han inte var vid min sida.
 
Vi gick in på mitt rum och jag gick in i min garderob och drog av mig mina kläder. Jag knäppte också upp bhn och sen drog jag på mig min sovtröja. Jag kände mig inte obekväm att bara ligga i tröja och trosor med Justin. Jag la mig först i sängen och Justin kom snart efter mig. Min säng var ganska liten igemför med den på hotellet men det gick bra. "God natt babe" Sa han och kysste mig passionerat. "Godnatt Justin." Sa jag och la mig tillrätta. Jag suckade högt och ljudlit när min telefon plingade till. Säkert emma tänkte jag för mig själv. Men när jag såg namnet som lös på displayen blev jag en aning nervös. Jag låste upp mobilen och läste smset och flämtade till.
 
VEM SMSAR HENNE? :oooo

Update framöver.

Okej, så här ligger läget till. Om en vecka åker jag till tuuuuuuuuriket!! Så jag ska skriva så mycket som möjlígt och fixa tidinställda. Helgen och veckan som kommer nu vet jag inte hur uppdateringen kommer se ut det är sommar lov och bra väder så man vill ju inte heller sitta inne hela dagarna. Tills nästa kapitel kommer upp ---> Komentera på det förra :)

Chapter 25 - The Paper.

Last Chapter:
Han kysste mig väldigt lätt på munnen och jag blev ännu en gång generad. Jag vände mig om igen och slöt ögonen. "God natt Ally" "Godnatt Justin". Snart kände jag Justins hand vid min tröja, och snart stack han in handen under tröjan. "Händerna på täcket, Bieber" Skrattade jag. "En dag i taget, förlåt" Sa han. "Lugnt" Sa jag och slöt snart ögonen igen och somnade, tryggt.
 
 
 
"Alyssa vakna, Alyssa" Jag öppnade mina ögon och fick se Justin stå i ett par jeans framför mig. "Hejdu, vi måste gå ner och äta frukost, frukosten stänger om en timme" Sa han. "Jaha" Sa jag och satte mig upp och gnuggade mig i ögonen. Jag bäddade lätt till sängen och gick sen mot min resväska som jag inte hunnit packa upp. Jag satte på mig en bikini sen ett par jenashorts och en stickad tröja över. "Är ni klara?" Emma och Alfredo kom in hand i hand. De såg verkligen grymt söta ut tillsamans. "Japp" Sa både jag och Justin i mun på varandra. Jag ställde mig i hallen och drog på mig mina ballerina skor sen gick vi alla fyra ner tillsamans till frukost buffen.
 
På vilket hotell man en bor på så längtar man efter frukosten. Frukosten på ett hotell är alltid god. Det finns så mycket att välja på och att man bara kan ta för sig några tallrikar sen bara hämta nya liksom. När vi kom ner var det flera buffe bord fullt med en massa frukost, ett väldigt lång bord med bara en massa färsk frukt. Ett bröd bord osv osv. Jag tog för mig allt jag ville ha och gick och satte mig vid de andra. Vi satt och prata medans vi åt. "Vad ska vi göra sen då?" Frågade Alfredo. "Jag vill ta ut Ally lite vid stranden först om det går bra, sen kan vi alla fyra hitta på något?" Sa Justin. "Visst" Sa Alfredo. Jag rodnade smått och tog en klunk av min äppel juice.
 
 
När vi alla var klara från frukosten som verkligen hade gjort en mätt så gick jag till hissen men Justin stoppade mig snabbt. "Du skulle följa med mig ut, unga dam" Sa han. "Men jag har inte sminkat mig än Justin" Skrattade jag. "Och?" Frågade han. Jag suckade och vi gick ut från hotellet. Jag var glad att hotellet hade en privat strand, därför kunde inte paparazziserna komma åt oss lika lätt. Vi gick därför hand i hand ner till stranden och vi gick en bit bort så vi var alldeldes själva.  Vi stod bara hand i hand tillsamans och kollade på det blåa vattnet.
 
Vi gick upp mot stranden igen och Justin stog och höll om mig bakifrån. "Jag är faktiskt glad att du vann våran deal" Sa jag och jag kunde känna hur han log stort. "Jag med" Sa han och jag log med. "Du lyckades verkligen Bieber" Sa jag och han skrattade. "Som jag sa, Bieber förlorar aldrig." Sa han och jag skrattade. "Jag ska allt visa dig någon gång" sa jag och han skrattade. Vi satte oss ner och jag satt i hans famn och vi bara njöt av varandras närhet. "Var det något särkilt, alltså varför ville du vara här med mig, ta det inte på fel sätt bara" Sa jag. "Jag ville bara spendera tid med dig, så mycket jag kan" Sa han och jag svarade inte utan bara log.
Jag vet inte hur länge vi bara satt där men vi båda bestämde oss för att gå tillbaka för vi skulle snart ses i våran svit.  "Får jag kyssa dig?" Frågade han. "Du behöver inte ens fråga, eller är det någon här?" Frågade jag och vände mig om och kolla. Han skakade på huvudet och drog mig intill sig och kysste mig.
 
 
*
 
Vi var framme i Lounchen och jag skymtade en tidning. Justin Bieber, New Girlfriend?. Var rubriken. Jag kände mig illa tvungen, jag var tvungen att ha den. "Du kan åka upp, jag kommer snart" Sa jag. "Vad ska du göra?" Frågade han. "Inget, bara fråga en sak i receptionen, och det är rätt lång kö så du kan åka upp" Sa jag. Han ´nickade och gick in i hissen. Jag tog tidningen och gick och köpte den. Det kändes inte säkert att läsa den mitt i lobbyn så jag gick upp med den på rummet. Jag gömde den och gick raka vägen in med den på toaletten. Jag satte mig på toalett locket och började läsa.
 
 
 
Ovan ser ni två bilder som är tagna från igår. Justin Bieber och hans vän Alfredo Flores sågs i går med tjejer som de åt middag med. Men det man såg på resturangen var att Justin Bieber och denna tjej betedde sig helt normalt, och som vänner mot varandra även när de gick ut från resturangen. De här två bilderna fångades igårkväll när de åkte hem på kvällen, alltså är de tagna i bilen. Vill inte Justin Bieber visa upp sin nya kärlek, eller Bieber.. Vad är problemet?.
 
Great. Nu skulle säkert Maria och de se det här också. Jag suckade. Jag funderade ett tag på de som stog i, var det så att Justin inte vill visa upp mig eller var det så som han sagt till mig, att han ville berätta det för alla först?. Jag gick ut från toaletten och Justin mötte mig utanför och stog med armarna i kors. Jag hade tidningen bakom ryggen. "Vad gjorde du?" Frågade han. "Inget" sa jag. "Snälla ljug inte för mig, visa mig"
 
Komentera för mer kapitel!

Whops! - Svar på tal.

Okej, har fått en komentar om vart 21,22,23 kapitlena är, och de ligger om du bara skrollar ner. Men jag har gjort ett fel, när jag skrev dessa kapitlena så fick jag nya blogg.se  och jag har glömt att byta kategori, på gamla blogg.se hade jag To find, som standard kategori det är därför det blivit så, kapitlena finns fortfarande men inte under fliken To find. Jag ska fixa det dock!  Ber om ursäkt, hoppas ni förstod vad jag menade. 
 
UPDATE: De finns under den fliken nu!

Chapter 24 - One Day At The Time.

Last Chapter:
"Jo det borde vi nog" Sa jag. "Kom då" Sa han och kysste mig. "Ska vi berätta för dom?" Frågade han. "De får klura ut det själva, men jag antar att Emma vet för vi hade en liten konversation förut" Sa jag och han skrattade. "Föresten, kan vi inte ta det här lite mer privat i nuläget, våran familj vet inte ens om det här, och det känns lite konstigt att de ska få reda på det från en tidning" "Jag håller med" Sa jag.
 
Vi var tillbaka i sviten för att göra oss iordning för kvällen och Emma hade redan listat ut det. Emma hade alltså då sagt allt till Alfredo osv osv, därför visste de allt. De visste tydligen att det skulle hända ändå så de var inte jätte förvånade. Jag hade precis satt på mig min guldiga klänning och stog nu på en av toaletterna med Emma och vi sminkade oss för fulla muggar. "Kan du ta på mig ögonskugga?" Frågade hon och jag nickade. Hon satte sig ner på toalett locket och jag började fixa det. Det blev ett bra resultat och hon blev nöjd. Jag var klar med sminkningen och Emma började locka mitt hår. Jag lockade även hennes sen. "Är ni klaaaaaara snart?" Ropade Alfredo. "Japp nu" Sa Jag och vi gick ut från toaletten.
 
 
"Vad fin du är" Justin kom fram till mig. "Tack, du med" Sa jag och log. Vi gick ut ur sviten och Kenny mötte oss nere i lobbyn. Han hjälpte oss till bilen för nu hade faktiskt paparazzis landat och vissa fans. De visste nu var Justin var alltså. Vi klev in i bilen och åkte mot resturangen. Jag satt brevid Justin och Emma satt i Alfredos knä för vi fick inte plats i bilen. Kenny och Chauffören satt där fram så det fick alltså inte plats, det gjorde inte mycket eftersom vi skulle åka i runt två minuter, men det var lättare att ta sig dit med bil på grund av papzen och fansen.
 
Vi gick in i Resturangen och det var Alfredo som bokat bord för fyra. Kenny skulle inte ha mat utan stod en bit bort och höll ett öga på oss eller vad man nu ska kalla det. Snart kom en servitris och vi beställde våran mat. Jag tog någon kyckling spets, medans både Alfredo och Justin tog Spaghetti och köttfärsås, båda hade de som favorit rätt. Emma tog en gregisk sallad. Vi satt och prata om allt vi missat i varandras liv och snart så kom också maten in, och den var verkligen helt utsökt. Jag lutade mig tillbaka och tog mig för magen och stönade. "Oh hjälp vad jag blev mätt" Suckade jag. "Du har inte ens ätit upp ju" Sa Justin och skratta. "Men jag fick ju massor mat" Suckade jag. Han skrattade och drack en klunk av hans cola.
 
Vi satt och prata och bara njöt av varandras närvaro, men bestämde oss sen för att dra tillbaka. Justin betalade för min och hans mat och Alfredo för hans och Emmas. Tro mig jag ville inte att Justin skulle betala, jag nästan slet ifrån honom hans plånbok men han gav sig inte så jag respekterade det till slut. Vi gick och jag kände att kamerona nästan var uppe i mitt ansikte. Jag och Justin tog en egen bil så det skulle gå snabbar att komma in i bilen. Justin hoppade in först och när jag hoppa in hamna jag i hans knä. "Du kunde flyttat bort vet du" Skrattade jag. "Ge mig en kyss först" Sa han och jag kollade finurligt på honom. "Okej då" Skrattade jag och kysste honom. Jag satte mig sen till slut själv på ett säte men han gav sig inte utan kom närmare mot mig och jag log stort och la en hand runt hans nacke och kysste honom återigen. "Tack för ikväll" Sa han. "Tack kväll" Sa jag. "Du var verkligen den finaste på den resturangen." "Tack Justin, verkligen" Sa jag och han log stort och kysste mig på kinden.
 
Vi möttes av Emma och Alfredo i sviten för de kom då antagligen först. "Hur sover vi då?" Frågade Alfredo. "Jag vill sova med dig hallåå" Sa emma och kolla på Alfredo. "Ja jag vill sova med dig med, men är det okej för er, eftersom ni just ja-" "Det är okej för mig, är det okej för dig?" Frågade Justin. Jag nickade och han log ett brett leende. "Okej vi tar det här rummet" Sa de och gick mot det längst bort. Vi fick det finaste enligt mig men det var det minsta men det gjorde inte så mycket vi hade en grym utsikt i alla fall. "Är du trött?" Frågade Justin. "Faktiskt så ja" Sa jag. "Då går vi och lägger oss" Sa han. Jag nickade. "Jag paxar toan först" Sa jag och tog med mig de jag skulle sova i alltså en tröja och ett par shorts. Jag gick in i toaletten och böt om och tog också bort mitt smink och borstade även tänderna. När jag kom ut stog Justin i kalsonger. "Är det okej om jag sover så här?" Frågade han. "Jadå" Sa jag och känder hur jag blev en aning generad. Jag la mig i sängen och Justin kom snart också efter han varit på toaletten. Han lyfte på vårat gemensamma täcke och kröp upp bakom mig. "Justin en dag i taget okej?" Sa jag och vände mig om så jag kunde se honom. "Jag lovar, vi tar det i en sakta takt" Sa han. "Tack" Sa jag. Jag bet mig i läppen för jag blev helt facinerad av hans helt fantastiska bruna ögon. Han kysste mig väldigt lätt på munnen och jag blev ännu en gång generad. Jag vände mig om igen och slöt ögonen. "God natt Ally" "Godnatt Justin". Snart kände jag Justins hand vid min tröja, och snart stack han in handen under tröjan. "Händerna på täcket, Bieber" Skrattade jag. "En dag i taget, förlåt" Sa han. "Lugnt" Sa jag och slöt snart ögonen igen och somnade, tryggt.
 
 
Fortfarande rätt dåligt med komentarer :/, Är inte novellen bra?

Chapter 23 - He Won.

Last Chapter:
 
"Jag vet inte, jag är rädd" Sa jag. "Rädd för vad?" Frågade hon. "Att bli sårad, som jag blev med James, jag orkar inte mer tårar Emma, jag orkar inte" "Du måste försöka, du måste våga, Justin kommer inte att såra dig Ally" Sa hon. "Men tänk om" "Men tänk om inte" Sa hon. Hon, eller bara kanske så hade hon rätt. Var jag kär i Justin?. Det fanns bara ett sätt att ta reda på det och det skulle hända precis nu.
 
"Emma jag måste gå" Sa jag. "Vad ska du göra?" Frågade hon. "Ta reda på sanningen" Sa jag och gick där ifrån. Hon sprang upp mot min sida men sa inget, utan gick bara med mig. När jag kom fram till Justin och Alfredo så kollade de upp mot oss. "Justin, kom jag måste prata med dig" Sa jag och sträckte ut handen. Han tog tag i den och jag drog honom bort till stranden. "Vad är det som är så viktigt?" Frågade han. "Kyss mig" Sa jag. "Va?" frågade han. "Du hörde, Justin kyss mig" Han gjorde som jag sa och gick fram till mig och kysste mig. Han la sin hand på min macke och tryckte sina förbaskade men så underbara läppar mot mina. Jag besvarade kyssen och han avslutade den lite senare. "Varför?" Frågade han. "För nu vet jag" Sa jag. "Vet vad?"  Frågade han. Han hade ett flin på läpparna så jag förstod att han visste vad. "Du vet" Sa jag. "Nej, säg det till mig" "Nej" Sa jag. "Säg det" "Okej Justin jag gillar dig så" Sa jag. "Var det så svårt?, jag vann, Jag vann Allyssa, Jag sa ju att jag skull vinna"
 
Vänta?. Var det bara ett spel det han sagt. Gillade han inte mig?. "Justin du vann, Så om detta bara var ett jävla spel enligt dig snälla gå här i från" Sa jag. "Vänta, det var en deal, att jag skulle få dig att bli kär i mig, dock visste jag inte då" Han pausade. "Vad visste du inte?" Frågade jag surt. "Att jag skulle bli kär i dig" Sa han. Så han hade inte ljugit. Jag vet inte varför men jag fick ett väldigt fånigt leende på läpparna, kanske för att jag var kär, igen. "Så, Bieber fångade dig med kärlekdsmagin ändå?" Frågade han och jag fnös. "Jaja" Suckade jag. "Men du Bieber, om det ska bli något" jag pausade. "Såra mig inte, Bieber" Sa jag allvarligt. "Jag lovar Somers, Men jag antar att jag får göra så här nu" Sa han och gick fram till mig och la återigen handen på min nacke och sedan den andra på min höft och tryckte ännu en gång sina läppar mot mina. Jag placerade sedan mina händer på hans mage och besvarade också kyssen.
 
Vi avbröt snart kyssen och han omfamnade mig i en kram. "Tänk om någon såg oss?" Frågade jag. "Jag tror inte det, ingen vet att jag är här, folk har väl börjat lista ut det, imorgon kommer det nog vara mer kaos så då får vi vara lite försiktiga" Sa han och jag nickade förståeligt. "Vi ska äta middag i kväll, med Emma och Alfredo, jag och freddo bestämde de nyss" Sa han. "Jaha okej" svarade jag. "Vi kanske borde gå tillbaka till dom" Sa han. "Jo det borde vi nog" Sa jag. "Kom då" Sa han och kysste mig. "Ska vi berätta för dom?" Frågade han. "De får klura ut det själva, men jag antar att Emma vet för vi hade en liten konversation förut" Sa jag och han skrattade. "Föresten, kan vi inte ta det här lite mer privat i nuläget, våran familj vet inte  ens om det här, och det känns lite konstigt att de ska få reda på det från en tidning" "Jag håller med" Sa jag.
 
 
Bjuder på ett väldigt kort kapitel, hade skrivit de två första styckena redan, men jag hann bara skriva ett till så måste dra. Föresten, väldigt dåligt med komentarer på förra kapitlet, om ni vill ha ett till kapitel, Komentera ;)

Chapter 22 - Just one thing to do.

Last Chapter:
 
För att skoja med henne skvätte jag vatten på henne. Jag gjorde om det. "Heeey" Skrattade hon. Jag skrattade åt henne och sen började hon skvätta på mig. Jag sprang i väg med henne efter mig. Jag skrattade och hon med. Hennes skratt var som ett vackert kling i mina öron och det bästa var när jag fick henne att skratta. "Ajj" gav hon i från sig. Jag vände mig om och fick se henne ligga på marken
 
"ALLY" Ropade jag. "Vad hände?" Frågade jag när jag sprang fram till henne. "Inget" Sa hon och grimaserade för att det gjorde ont. "Var inte dum, vad gjorde du?" Frågade jag. "Jag trampade bara snett" sa hon. "Kom, jag hjälper dig upp" Sa jag. "Ajj" Sa hon när hon försökte stödja på hennes fot. "Ska jag bära dig?" Frågade jag. "Nej Bieber, det behöver du inte" sa hon. "Kom igen," Sa jag och hon suckade. Jag bärde upp henne i min famn och gick tillbaka till solstolarna.
 
*
 
"Emma och Alfredo är här om en minut, fick ett sms" Sa hon och jag nickade. Jag vet inte riktigt om jag ville att de skulle komma just då, jag ville vara mer ensam med Ally. Snart kom Alfredo och Emma ner till oss hand i hand. "Heej" Sa de. "Hejhej" Svarade vi. "Vad har ni gjort då?" Frågade de. "Inte så mycket, fast Ally skada foten" Sa jag. "Va, hur är det?" Frågade Emma. "Det är lugnt nu, det gör inte ont längre" Sa hon. "Okej bra" Sa Emma. "Ska vi gå och prata lite, vi har inte setts på eviiiigheter" Sa Emma. "Jo, visst" Sa Ally och båda två gick i väg.
 
Allyssas Perspektiv;
 
"Jag tror inte jag fattat att du är här" Sa jag till Emma och hon skrattade. "Jo jag vet det är ganska sjukt faktiskt" Sa hon och jag instämde. "Så, Justin?" Frågade Emma. "Äsch sluta" Sa jag. "Ally jag känner dig, tro mig, ni kommer sluta tillsamans" "Sluta emmaaa" Sa jag och slog henen löst på armen. "Men Ally jag är seriöst väldigt seriös nu, jag ser på dig, du gillar honom, det är bara att du inte vill veta om det själv, jag vet vad du sagt till Justin att du känner något och att du inte  vet vad det är, men om det är något så vill du inte även vara i ett förhållande" "Vart har du hört det?" Frågade jag. "Alfredo" Sa hon och jag suckade.
 
"Ally, du gillar honom du kan inte säga att du inte gör det, visst du har nyss kommit ut från ett förhållande, och det har hänt dig en väldigt mycket konstigt med dig den senaste tiden, tror du inte att det är bra att ha någon där, någon som älskar dig, någon som du älskar, kom igen Ally, varför vill du inte vara i ett förhållande?" Frågade hon. "Jag vet inte, jag är rädd" Sa jag. "Rädd för vad?" Frågade hon. "Att bli sårad, som jag blev med James, jag orkar inte mer tårar Emma, jag orkar inte" "Du måste försöka, du måste våga, Justin kommer inte att såra dig Ally" Sa hon. "Men tänk om" "Men tänk om inte" Sa hon. Hon, eller bara kanske så hade hon rätt. Var jag kär i Justin?. Det fanns bara ett sätt att ta reda på det och det skulle hända precis nu.
 
KOMENTERA! :)
Vad ska hon göra?? IIIHp.

Chapter 21 -

Last Chapter:
 
Vi fick våra kort och vi åkte upp till sviten. "Var är den så kallade överaskningen då?" Frågade Jag justin i hissen. "I sviten" sa han och jag ville bara veta var det var för något. Vi gick ut ur hissen och Justin öppnade våran svit. Jag såg först Alfredo men sen när jag såg den personen blev jag helt paff.
 
"EMMMMA???" näst intill skrek jag. "Ssh det bor fler folk här" Sa Alfredo. "vad gör du här, är inte du i Loondon?" Frågade jag. "Var" Skrattade hon. Jag sprang in i hennes famn och vi kramades. "Jag har saknat dig Em" "Har saknat dig med Ally." "men hur, jag förstår inte?" Frågade jag alla tre. "Du vet, jag sa att jag hittat en kille" Hon pekade på Alfredo och fortsatte. "På något sett så kom Justin och Alfredo fram till något att du och jag kände varandra eller något" Sa hon. "Aha okej" Svarade jag. "Det här är ganska sjukt" Skrattade jag. "Om det är, när jag fick reda på att det var den Emma som Alfredo dejtade så ja, då blev jag rätt förvånad" Sa Justin och jag skrattade lite.
 
"Så vad ska vi göra?" Frågade Justin. "Vi kan väl dra till stranden?" Frågade Emma. "Eller juste vi skulle ju gå och äta" Sa Emma till Alfredo. "Aah, men vi kan väl komma dit efter sen?" Frågade Alfredo. "Jo, det blir bra" Sa jag och Justin instämde. Vi började byta om och jag tog på mig min blåa bikini och ett par jeansshorts. "Ska kenny med eller?" Frågade jag. "Han orkar inte han hade ont i huvudet, men eftersom det inte är någon som vet att vi är här så gör det inte så mycket, men imorgon lär vi behöva honom" Sa Justin. "Aha okej". "Är du klar?" Frågade Justin. Jag nickade och vi gick ut från sviten. Jag kände så dörren var stängd och det var den eftersom Emma och Alfredo redan gått var jag tvungen att kolla.
 
"Gud vad varmt det är" Suckade jag. "Vatten?" Frågade Justin och räckte mig en vatten flaska. Jag tog emot den och tog några klunkar. "Kom vi sätter oss här" Sa Justin och gick mot fyra solstolar. Vi paxade de andra två och satte oss sedan på de två andra. Jag tog av mig shortsen och la mig på stolen. Justin tog av sig sin tröja men behöll hans shorts på, jag kunde inte låta bli att min blick for till hans mage. Den var grymt sexig och det kunde jag inte säga något emot.
 
 
Vi solade och det var skönt eftersom solen stekte perfekt. ´"Justin kan jag få min mobil?" Frågade jag. "Du får ta den själv" Flina han. "Den är ju precis brevid dig" Suckade jag. "Ta den då" Sa han och jag suckade. Snart förstog jag varför jag skulle ta den själv för jag var tvungen att böja mig över honom för att räcka den och jag kunde känna hans intensiva blick mot min kropp.
 
"Vill du bada?" Frågade han. "Jag vet inte, inte bada helt men vi kan gå ner och känna på vattnet oså"  Sa jag och ställde mig upp och drog  på mig mina jeansshorts. Vi gick ner till vattnet och vattnet var faktiskt inte jätte kallt. Som det brukar vara på varma ställen var det även väldigt varmt i sanden, så där ont att man knappt kan gå på den.
 
 
Justin skvätte vatten på mig. "Heeey" Sa jag. Han skrattade och skvätte ännu en gång. "Nu du" Sa jag och skvätte på honom. Han började springa i väg Jag sprang efter honom.
 
Justins Perpsketiv:
För att skoja med henne skvätte jag vatten på henne. Jag gjorde om det. "Heeey" Skrattade hon. Jag skrattade åt henne och sen började hon skvätta på mig. Jag sprang i väg med henne efter mig. Jag skrattade och hon med. Hennes skratt var som ett vackert kling i mina öron och det bästa var när jag fick henne att skratta. "Ajj" gav hon i från sig. Jag vände mig om och fick se henne ligga på marken.
 
Ojj, vad hände med Allyssa? ;o, Och Emma och Alfreeedo?;) Komentera, förlåt för inget kapitel i förrgår och igår men var hos min pojkväns mormors sommarstuga från i torsdags till idag så därför :)

Chapter 20 - Suuuprise.

Last Chapter:
"Äsch, du kommer ha den roligaste stunden i ditt liv" Skämtade han. "Om du gör så att jag får det är du rätt duktigt" Flinade jag. "Vänta bara och se" Sa han och jag skrattade och han tryckte på gasen och jag vinkade till Chaz och Maria. "Kan du inte säga vart vi ska, för jag kommer ändå få reda på det på flygplatsen" Sa jag. "okej, vi ska till-"

"Tror du jag säger Somers?" Frågade han och blinkade med ögat. "Seeeriöst" Gnällde jag. "Okej, vi kan säga så här, när vi kommer till flygplatsen så kommer min kompis Alfredo vara där och min livvakt Kenny och sen när vi kommer dit vi ská kommer en överasskniiing" Sa han och jag skrattade åt honom för han såg så grymt löjlig ut när han sa överaskning. "Du är omöjlig" Suckade jag. "Jo tack jag vet" Sa han och jag suckade och korsade armarna. "Du är rätt söt när du är tjurig" Sa han och kollade rakt fram på gatan eftersom han vek undan blicken. "Bieber sluta" Sa jag och han skrattade. Vi var snart framme vid flygplatsen. Han stannade först på mcdonalds för att köpa en kaffe, han sa att det var ont om tid, men en kaffe kunde han köpa?. Vi var nu framme på flygplatsen och det var inga fans där, så folk hade väl inte listat ut han skulle dit.

Vi skulle tydligen flyga privat vilket jag aldrig gjort förut. Vi gick in i flygplanet och det var grymt lyxigt. Stora stolar men dock ganska litet plan. Det satt två killar en lite äldra vid sätena. "Du måste vara Allyssa" Sa den äldsta. "Japp det är jag" Sa jag. "Jag är Kenny, Justins livvakt" "Hej Kenny" Hälsade jag. "Allyssa, Allyssa Bieber här har inte kunnat hålla tyst om dig" Sa den unga. "Alfredo" Sa han sedan och jag skakade hans hand. "Allyssa".
"Kenny ta ett kort med min telefon, måste upptadera fansen lite" Sa Justin och Kenny nickade och vi satte oss vid sätena och Kenny tog kort. Vi kollade på kortet och det såg ganska roligt ut. Justin la ut det på twitter och skrev,Were we gooing? hmmmm...?"Alfredo, det var så du hette va?" Frågade jag. Han nickade. Justin hade gått i väg så nu kunde jag fråga honom. "Vet du vart vi ska?" Frågade jag. Han nickade. "Snälla kan du inte tala om?" Frågade jag. "Jag har fått order av Justin att inte tala om, om jag gjorde det skulle han dööda mig" Sa han och jag suckade. "Seriöst jag hatar överaskningar" Sa jag surt. "Föresten ally, jag är rätt imponerad av dig" "Haha vad då rå?" frågade jag. "Du är den ända jag känner som nobbat Justin två gånger" Sa han. "så du hört?" Frågade jag. "Justin har som sagt inte hållit käften om dig" Skrattade han. Jag skrattade jag med och alla var tvugna att sätta sig ner för att planet skulle lyfta.

Planet lyfte och det var defentivit äckligare och lyfta i ett sånt plan en i ett riktigt stort. Det var seriöst vidrigt. Jag klarade ju mig i alla fall och vi var nu uppe i luften. Jag pluggade snart i mina hörlurar och gjorde som de andra och tog en liten tupplur.

*

"Ally vakna vi är  framme, vi har till och med landat" Justin skakade om mig. Jag satte mig upp och tänkte precis gnugga mig i ögonen men lät sedan bli eftersom jag kom på att jag hade smink på mig, om jag gjort det hade det inte sett särkilt vackert ut sen. Vi klev av planet och jag kände genast den varma luften, vi var alltså på ett varmt ställe. "Justin nu kan du i alla fall säga vart vi är" Sa jag. "Okej, välkommen till Mexico Allyssa" Sa han och jag gapade. "Skojar du?" Frågade jag. Han skakade på huvudet och jag blev helt paff. Jag som alltid velat åka hit. "Vääänta lite" Sa jag nu. "Erkänn du har snackat med Chaz, igen eller hur?" Frågade jag. Han ryckte på axlarna och flinade.

Han hade såklart snackat med Chaz, hur annars skulle han veta att det var verkligen hit jag ville åka?. Vi hoppade in i en bil som tydligen Kenny hade hyrt. Sedan åkte vi mot hotellet och jag undrade vad "överasskningen" skulle vara. Bilen stannade och vi gick in till hotellet. Vi ställde oss vid receptionen, jag och Justin. Alfredo skulle fixa med något och Kenny tog den andra receptionen för han skulle ha eget rum. "Hej, Jag är Justin Bieber och jag har bokat en svit" Sa han."Japp Just det, Allting är fixat och klart, och hur många nycklar vill ni ha?" Frågade kvinnan. "Tre blir bra" svarade han och kvinnan nickade och tog fram tre kort. "Har du bokat en svit?" Frågade jag chockat. "Ja, jag är ju Justin Bieber" Sa han och jag suckade. Vi fick våra kort och vi åkte upp till sviten. "Var är den så kallade överaskningen då?" Frågade Jag justin i hissen. "I sviten" sa han och jag ville bara veta var det var för något. Vi gick ut ur hissen och Justin öppnade våran svit. Jag såg först Alfredo men sen när jag såg den personen blev jag helt paff.

VEM STÅR DÄR???!?!?! :D

KLICKA ---> www.directionslife.blogg.se

Chapter 19 - Going on a trip.

Last Chapter:
Dagen därpå vaknade jag av ett sms. Jag öppnade ögonen för att leta efter telefonen. Jag tog tag i den och såg att smset var från ingen mindre en Justin. Jag öppnade smset och läste. Packa en resväska med behövliga grejer, vi ska vara borta i fyra dagar, jag kommer och hämtar dig om två timmar, jag tar inte emot ett nej för både du och jag vet att vi har en deal. Kom inte försent, vi ska med ett flyg. XxJustin.


Jag visste inte om jag skulle vara glad eller ledsen?. Borta ensam med Justin i fyra dagar?. Hade han ens kollat om jag fick?. Jag knallade ner till köket där Maria satt. "Maria, har Justin sagt något om -?" "Ja, jag sa att du fick" Sa hon och log glatt. Jag nickade och kliade mig i bakhuvudet. "Du ser bekymrad ut gumman, vad är det?" Frågade hon. "Det är bara att jag fick reda på det nu, och ja det är mycket just nu" Sa jag och rykte på axlarna. "Vill du ha hjälp med packning?" Frågade hon. Jag nickade och log. Hon kysste mig på pannan och tog tag i min hand och gick upp med mig på övervåningen. Hon gick in i den stora klädkammaren för att hämta en resväska. "Blir denna bra, eller blir den för stor?" frågade hon. "Den blir nog bra" Sa jag och log stort.

"Så, fyra dagar var det va?" Frågade hon. Jag nickade. "Vad hade du tänkt att åka i för kläder?" Frågade hon. Eftersom jag bara hade mina shorts och linne på mig alltså mina sovkläder. "Jeans" Sa jag. "Okej, då behövs bara ett par wxtra till?" Frågade hon. Jag nickade. hon vek ner Jeansen i resväskan. Vi satt just nu i min Wic. "Linnen" Sa hon och gick dit där alla mina linnen låg. "Vilka vill du ha med dig?" Frågade hon. "Hmm.. Ett svart, ett oversize, och ja sen kan du välja" Sa jag och hon nickade och tog fram fyra linnen. "Shorts, om ni ska till ett varmt ställe" Sa ´hon. "Ett par jeans och ett par svarta i Jeans, ett par vita, och ett par mönstrade, blir det bra?" frågade hon. "Suveränt" flinade jag. "Bra, hmmm, strumpor" Sa hon och kastade ner lite strumpor. "Lite långärmade tröjor och tshirtar är med nödvändigt" Sa hon. "En kofta, en tshirt, och en långärmad blir väl bra?" Frågade hon. "Japp" Sa jag glatt och hon vek ned det. "Vad vill du sova i?" Frågade hon. "Shorts och tröja, jag kan ta det jag tar på mig så jag kan lägga det överst sen" Sa jag. "Bra." Sa hon. "Du kan ju välja vad du vill ha för underkläder med dig så kan jag gå och fixa shampo och sånt" Sa hon och jag nickade. Jag packade ner några matchande underkläder. Ett par i rosa spets, svarta spets, vita spets och sedan röda i spets.

"Så, nu är det nog bara bikini kvar, skor och alla dina skönhets produkter" Flinade Maria. "Japp, och det kan jag fixa själv" Log jag. "Vad bra, jag går och gör frukost åt dig så länge" Sa hon. "Tack för hjälpen Maria" Log jag. "Så lite så gumman" Sa hon och gick ut där ifrån. Jag la ner en massa bikinis i väskan och plockade sedan ner ett par svarta converse från skohyllan. Sedan ett par svarta klackskor och sedan mina vita Jeffery Campell. Ett par ballerina slängde jag med ner i väskan. Mitt smink var nästa och jag sminkade mig först innan jag la ner det. Plattången åkte också ner. Jag bytte också om till de jag skulle åka i och sen la jag det jag sovde i överst. Jag stängde sedan väskan för att jag var klar.

Jag promenerade ner för trappan till nedervåningen. "Gick det bra?" Frågade hon. "japp jag är klar" "Bra då kan jag be Chaz ta ner väskan sen" Flinade hon och jag skrattade. Jag fick ett sms där det stod att han var här om femton minuter. Så jag åt upp min macka i lugn och och var klar snabbt. "Så" Sa jag och ställde mig upp. "Chaz kan du komma ner med Allys väska?" Ropade Maria. "mm" Fick vi tillbaks. Han kom ner för trappan med väskan och han grimaserade för att det antagligen var tungt.

Han satte ner väskan på golvet. "Tack" log jag. "Det är lugnt" Sa han. Det tutade utanför och Justin var antagligen här. "Hej då gumman" Maria kramade om mig. "Hej då" sa jag och kramade om henne. "Hej då Chaz" Sa jag. "Hej då, och använd preventiv medel" viskade han i mitt öra. Jag skakade på huvudet och skratta. De följde med mig ut och Justin stog lutad mot sin bil."Ta det försiktigt med henne Justin" Sa Maria. "Jag lovar Maria, jag ska ta hand om henne" Sa Justin. "Bra" Sa Maria. Chaz följde med mig till bilen för han hjälpte mig med resväskan. Chaz och Justin hälsade även på varandra och jag såg hur Chaz viskade något i Justins öra och Justin garvade. Justin gick runt och öppnade bildörren till mig och jag hoppade in. "Redo för en trip med The Biebster?" Frågade Justin och log flirtigt. "Jag vet inte" Sa jag och flina. "Äsch, du kommer ha den roligaste stunden i ditt liv" Skämtade han. "Om du gör så att jag får det är du rätt duktigt" Flinade jag. "Vänta bara och se" Sa han och jag skrattade och han tryckte på gasen och jag vinkade till Chaz och Maria. "Kan du inte säga vart vi ska, för jag kommer ändå få reda på det på flygplatsen" Sa jag. "okej, vi ska till-"

Ojjj vart ska demmmmmmmm??? Det funkade nu btw haha.


blogg.se dampar..

Vad hääändeR?? Ingenting funkar ju?!?!??!. Fårdammmmp. Det funkade ju förut föfr skrev ett kapitel på -> www.directionslife.blogg.se Men nu funkar det ju inte?? Varför bara jag som har detta problem?
6Chapter 18 - Pack your bag.

Last Chapter:
Justin kysste mig till slut på kinden och folk buade. Kisscamen fortsatte med två killar. De kollade äcklat på varandra och den ena kysste den andras hand i stället. Den fortsatte och Chaz viskade något ohörbart till mig. "Vad sa du?" Frågade jag. "Du skulle ju kysst honom." Sa han. "ha-ha" Sa jag och nu såg jag oss på bild, igen. Jag kollade ännu en gång chockat på skärmen. "Kiss,kiss" ropades ut. Justin la en arm runt mig och vi kysstes snabbt. Jag blev grymt generad och la huvudet på hans axel.

Basket matchen var slut och vi skulle ännu en gång gå bakvägen. det var inte heller jätte lysande eftersom det var fullt med fans och paparaziss där med. Jag höll armkrok med Chaz och gömde mitt ansikte i händerna när vi gick till bilen. Jag hoppade in längst bak med Chaz och Justin körde snabbt i väg. Ingen sa ett ord när vi åkte hem. Vilket också var skönt. Jag och Justin hade heller inte sagt något till varandra efter kyssen. Jag var tvungen att ta upp det här med att jag hört vad han sagt. Bilen stannade och Ryan hoppade ut. "Hej då" Sa han. "Hejdå" Svarade vi tillbaka. Vi åkte hem till mig och Chaz och så stannade bilen. "Kommer du?" Frågade Chaz. "Ja, men skulle jag kunna få prata med dig?" Frågade jag Justin. Han nickade. "Bra, kom" Sa jag och gick ut ur bilen och promenerade en bort bit på gatan.

"Whats up?" Frågade han. "jo, jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta" Började jag. "Ut med det bara" Skrattade han. "okej jag hörde vad du sa" Sa jag. "Va, när?" Frågade han. "I skogen, när vi skulle sova" Sa jag och kollade ner i marken. "oh" Stammade han fram. "Jag trodde du sov" Sa han. "Nae, det gjorde jag inte" Sa jag och kliade mig på huvudet. "Är det sant Justin?" Frågade jag. "öhm, faktiskt så ja" Sa han. "Kände du ingenting när vi kysstes förut?" frågade han. "jag gjorde det väldigt mycket, jag hade flera tusen fjälirar i min mage, snälla säg att du kände något" Sa han och gick fram mot mig och tog tag i min hand. Jag kommer inte ihåg om jag kände något, jag var så generad så jag förträngde allting. "Jag vet inte" Sa jag. "Om jag gör så här då?" Frågade han och tryckte sina läppar mot mina.Helt ärlig så kände jag något - men jag kunde inte riktigt veta vad. Jag vet själv att jag ändrat min uppfattning av Justin, gått från hat till faktiskt stå ut med honom och kunna skratta med honom. Jag kom på mig själv att inte avbrutit kyssen än så jag gjorde det. "Nå?" Frågade han. "Jag känner något, men jag vet inte vad det är Justin" Sa jag. "Jag vill inte gå in i ett förhållande igen, jag kom nyss ut från ett" Sa jag återigen. Han suckade. "Förlåt" Sa jag. "Det är inget att be om ursäkt för, du har nobbat mig en gång innan, vet redan hur det känns" Sa han och log snett. "Justin snälla sluta" Sa jag bedjande. "Du har ju det, det är ju bara sant" Sa han. "Ja jag vet men snälla dra inte upp det, just nu vill jag i alla fall inte ha ett förhållande" Sa jag. "Okej, men Ally, vi har den där dealen kvar du vet" Sa jag. "Du ska umgås med mig dessa dagar så kanske din uppfattning ändras" Sa han. "Jag vet inte Jusitn, även fast det gör det, så är jag inte så sugen på att gå in i ett förhållande igen ändå". han suckade djupt.

"Godnatt Justin" Sa jag. "Godnatt Ally" Svarade han. Jag gick in i huset och raka vägen upp till mitt rum. Drog av mig mina kläder och bh, och tog sen på mig en stor tshirt. Gick in i badrummet och borstade mina tänder. Tvättade även bort sminket och gick sedan ut igen. Innan jag la mig gick jag in på datorn, jag kollade runt på lite sidor och det var bilder överallt på mig och Justin. Great. Jag kollade även på komentarer, vissa fick mig nästan att börja gråta, hur kan folk vara så fräcka?. Men vissa var också snälla och väldigt gulliga. Jag stängde av datorn och somnade snart i sömn.

*

Dagen därpå vaknade jag av ett sms. Jag öppnade ögonen för att leta efter telefonen. Jag tog tag i den och såg att smset var från ingen mindre en Justin. Jag öppnade smset och läste. Packa en resväska med behövliga grejer, vi ska vara borta i fyra dagar, jag kommer och hämtar dig om två timmar, jag tar inte emot ett nej för både du och jag vet att vi har en deal. Kom inte försent, vi ska med ett flyg. XxJustin.

Förlåt för min heeeeeeemska uptadering lovar det blir bättre, Komentera Puss.

Vart tar han henneee??? :O

Just My luck!

Sitter här på tågstationen och gjort det i tre timmar nu missade tåget och nästa går om några minuter därför blir det ett försenat kapitel det kommer ett innan tolv promise.


Förlåt gånger 10000000000000000000

Men jag kommer inte kunna lägga upp ett kapitel idag heller! Gud jag vet jag är en sådan hemsk persooon!!
Imorgon lovar jag er ett, om inte fler, måste skriva på min andra novell imorgon med....
Nu ska jag försöka hinna med bussen den går om fyra minuter, hinner jag?....

Men förlåt igen och lovar er ett kapitel imorgon!!! Sorry again.