HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 4 - at Chaz house

Last Chapter:
"Där är ni ju" Sa hon glatt och kom med Justin efter sig. Jag svalde den stora klumpen som bildades. "Kan jag få ta ett ord med dig, eller något?" Frågade Justin mig nervöst. Utan att tänka mig för, nickade jag och följde efter honom. Varför sa jag inte nej? Varför följde jag med. DUMMA KIM. Varför kan jag inte säga nej?.

bilder kommer kanske senare eller imorgon.

Han stannade till vid något träd vi hade gått in i någon liten skog av något slag. Han satte sig ner på någon stubbe och jag gjorde detsamma. Ingen sa något utan vi bara kollade på varandra vilket var rätt obehagligt om du frågar mig. "Jag vet inte vad jag ska säga" Gav han ur sig till slut. "Varför ville du prata då?" Frågade jag. "För vi var tillsamans i över i ett år, och du slutade höra av dig, du drog ju antagligen någonstans för erat hus blev ju till salu och allt?" Sa han irriterat. "Det var år sen, jag hade mina anledningar" Sa jag och kollade ner i marken. "Och du kunde inte ens berätta för mig att ni skulle flytta?" Frågade han surt. "Men jag kunde, inte, men en dag så tänkte jag ringa dig och be om förlåtelse för allt och skulle berätta vad som igentligen hänt, men då fick jag ju reda på att du gått vidare och var tillsamans med någon Caitlin" Sa jag ännu surare. "Berätta nu då" Sa han. "Nej" Sa jag tyst. Tror han att jag tänker berätta att jag var gravid, att han har en dotter?. Knappast, jag vet att det är det ända rätta. Men hur ska jag någonsin kunna berätta en sån sak.?

" Varför?" Frågade han. "Privat" Sa jag surare. "Vad gör att du är tillbaka då?" Frågade han. "Kände för det, jag och Tara flyttade hit från Texas" Sa jag. "Så du lämnade din mamma där precis som du lämnade mig här?" Frågade han irriterat. Jag kände att tårarna snart började rinna. Min mamma var död, tror han seriöst att jag skulle lämna henne själv?. "Hon är död" Sa jag och kollade kallt i Justins blick och lämnade honom. "Vänta, förlåt jag visste inte" "Nee för du vet ingenting Justin. Vi känner inte varandra på något sätt längre, vi är som två helt nya främlingar. Så låt mig va, så låter jag dig va" Sa jag och spände blicken i honom. "Vad sägs som att börja om. Jag heter Justin" Sa han och sträckte fram handen. "Inte en chans" Sa jag och vänta på klacken. Jag gick där Chaz och de andra väntade och jag kunde höra att Justin var efter mig.

"Så hur gick det?" Frågade Ryan en aning för glatt. "Gissa" Sa jag surt. "Oh" Klämde han ur sig. "Vad sägs som att dra hem till mig?" Frågade Chaz glatt. "Vad sägs som att dra hem till mig, Tara?" Frågade jag och kollade på henne. Hon kollade besviket på mig. Jag visste att hon gillade killarna, men seriöst, jag gillar de också, inte Justin då, jag hoppades verkligen på att vi kunde bli goda vänner, men nu vet jag inte. "Kom igen, Kim följ med, bara för att du och Justin har ett förlutet behöver det inte gå ut över oss andra" Sa Chaz och kollade på mig. Han hade rätt. Justin skulle ändå ge sig av snart gissar jag på så då kan det bara vara vi fyra. "Okej" Sa jag. "Taaaack" Sa Tara och kramade om mig. Jag himlade mig ögonen och kramade henne tillbaka. Jag gjorde de för de tre, inte för Justin. Jag visste inte riktigt vad jag gick in på men ibland måste man våga chansa för att sedan kunna vinna.

"Dåså då går vi" Sa Chaz. Ryan gick och prata med Justin bakom mig Chaz och Tara. Chaz var riktigt rolig faktsikt. Har aldrig träffat en sådan knäpp person som han. Vi gick upp på uppfarten till Chaz hus och sedan upp för trappen. Hans hus var riktigt fint faktiskt. "Chaz du bor jätte fint" Sa jag när vi kom in i hallen. "Tack, ni med" Sa han och log. Jag log tillbaka och klev ur mina converse. Vi kollade runt lite i huset och han bodde verkligen fint. "Ska vi se på film?" Frågade Chaz. "Visst" Sa vi alla i kör. "Men jag ska bara gå och ringa ett samtal" Sa jag och gick ut i köket. Jag ville ringa och kolla hur Alex hade det hemma.
Jag slog in numret och ringde hem.

- Maria hos Hamilton och Smith.
-Maria, det är jag kim.
- Hej Kim, är allt bra?.
-
Allt är bra, men jag vill bara veta hur min lilla prinsessa mår.
- Hon mår fintfint, vi har nyss ätit och ´hon blev lite slabbig så är det okej om jag badar henne?
-
Det är okej, sånt behöver du inte ens fråga om det vet du.
- Okej, Alex ropar att hon saknar dig.'
- Säg att jag saknar henne också och att jag kommer hem snart. Hon sa det till Alex och kom sen tillbaka till luren.
- Så, ville du något mer?
-
Nej det var allt, och pussa på Alex massa gånger från mig okej? Sa jag glatt.
- Absolut, Hej då Kim.
- Hej då Maria.

"Vem är Alex?" Jag kollade vett skrämd bak, och såg att Justin stog där med ett glas vatten. "Ehm, min eeh hund" Stammade jag fram. "Säkert du värkar inte så säker" Sa han och kom närmare. "Hundra procent säker" Sa jag glatt. "Du verkar ha en mysig hund" Sa han och gick sedan ut från köket. Jag andades ut innan jag gick in till dem igen.
Det fanns en plats brevid Justin i den lilla soffan och sen fanns det para på stöden på den andra soffan och jag sitter hellre på ett stöd en brevid honom. Så jag gick och satte mig på stödet brevid Tara. "Seriöst, nu ser jag ju inget" Sa Chaz. "Och?, Sätt dig brevid Justin så kan jag sitta där" Tara kollade ilsket på mig och då förstod jag vinken. Hon gillade Chaz.
"Vad är det som är så farligt att sitta brevid mig, jag är inte farlig" Sa Justin och hån log. "Nej, bara en idiot" Sa jag och satte mig till slut brevid honom. Han kollade ganska förbannat på tvn. Vad hade hänt, med den söta och snälla rara Justin, nu var det ända som fanns, en ilsken, och en idiot Justin.?

Jag såg vilken film som börjades att spela. Saw, great jag hatar skräckfilmer. Jag satte mig bättre och tog kudden framför magen. "Rädd?" Frågade Ryan från fotöljen. "Nej?" Sa jag drygt tillbaka. "Hon har ju mig" Sa Justin och blinkade. Jag gjorde ett kräk ljud och de andra började skratta. Det var kul och umgås med flera vänner nu, det hade alltid bara varit jag och Tara. Ingen ville vara med mig, jag var hon med barn tjejen.
Hej en brottom tjej skriver detta, ska på fest om exakt åtta minuter så hinner inte leta bilder, ska fixa det sista nu pusssss
Komentera ;)


Chapter 3 - Talk that Talk.

Last Chapter:
De skulle vänta vid någon speciell skylt så vi skulle hitta dem" Jag nickade. Jag tror jag visste vilken skylt det var det var precis bakom glass stugan, det var många som hade den som mötes plats. Vi gick och jag kunde se tre killar på långt håll. "Där är de" Sa hon glatt. Vi gick fram och Chaz och Ryan log mot oss. Den andra killen vände sig om. Och vi båda fick en chock. Det kunde väl inte? Jo det kunde det tydligen. "Justin?" "Kimberly?"


 
"Tara" Mumlade jag. Jag började backa bakåt. Till slut vände jag mig om och sprang, sprang för allt jag hade. "Vänta Kim" Hörde jag Tara ropa. "Jag stannade till slut vid någon park och satte mig ner på gräset och andades ut. "Äntligen stannade du" Sa hon anfått. "Jag kan inte fatta det, det här får inte hända Tara." Sa jag panikslaget. "Ssh jag vet jag vet" Sa hon och klappade mig på ryggen. "Jag måste berätta för Chaz och Ryan att de inte kan säga något till Justin. Men det kanske är försent?" Sa jag och kollade oroande på Tara. "Nej, de skulle inte säga det, tror jag inte i alla fall, men jag smsar Chaz och säger att vi kommer tillbaka och att du måste prata med bara dom två okej?" Jag nickade försiktigt och ställde mig sedan upp på skakiga ben. Justin fick inte veta att jag hade en dotter, han fick inte veta att det var hans dotter.


Justins Perspektiv:
Såg jag rätt, eller var det hon, hon stog och kollade chockat på mig till slut gav hon i från sig ett ord och jag med. "Justin?" Nämde hon. "Kimbery?" Nämde jag tillbaka. Jag såg hur hon backade och sedan sprang i väg jag vill ropa att hon skulle stanna men det kom inte ut ett ända ord från min mun, inte ett ända. "Vad var det där?" Frågade Chaz chockat. Jag stog fortfarande och kollade chockat, till slut var jag tvungen att sätta mig ner. Jag har inte sätt Kim på flera år. Nu när jag ser henne fattar jag hur mycket jag saknat henne. Men vad gör hon här, bodde hon alltid kvar här?. Vart försvann hon igentligen?. "Kan du förklara?" Frågade Chaz. "Jag, jag, Kimberly är mitt ex, du vet för tre år sen ungefär?" Frågade jag och kollade upp mot honom. Han kollade chokat och sedan på Ryan det stog med öppna munnnar och kollade på varandra. "Vad?" frågade jag. "Inget" Nämde Chaz ur sig. Jag kollade konstigt på dem och Chaz telefon plingade till.

"Dom kommer tillbaka, Kim vill snacka med mig och Ryan" Sa han. Jag kollade ännu en gång konstigt på dem. Det var väl mig hon skulle snacka med om någon, eller? Jag förstod ingenting. Jag och kim hade varit tillsamans i över ett år, och sen när jag ska till Atlanta så drog hon. Varför drog hon igentligen, jag hade inte fått svar på det. Jag hade så himla tuft då, allt var skit utan henne. Jag skaffade mig Caitlin som flickvän för att glömma bort Kim, men det gick inte jätte bra då jag aldrig glömde bort henne. Men ju mer månader det gick ju mer o mer försvann hon från mina tankar. Och nu när jag är tillbaka så umgås hon med mina vänner och vi möts idag. Helt sjukt om ni frågar mig. Men Ryan och Chaz hade i alla fall rätt att i att hon var snygg. Hon har alltid varit snygg, riktigt snygg faktiskt.

Kimberlys Perspektiv:
"Tara jag vill inte prata med Justin, vad ska jag göra?" Frågade jag. "Du kan ju prata med honom, du behöver ju inte berätta om Alex, Justin är ändå nog inte här så länge till han har ju ett jobb att sköta" Sa hon och försökte stötta mig. "Jo men ändå, jag lämnade honom, och sa inget." Sa jag och lät skyldig. "Jag vet det, men vad ska du göra, du kan ju inte spola tillbaka tiden, gjort är gjort, och någon gång måste du möta verkligheten, någon gång måste du också berätta hemligheten, för det är inte roligt för dig om den kommer ut på helt fel sätt. "Nae jag vet" Sa jag och nu såg vi den där skylten igen. Jag tog ett djupt andetag och vi gick mot skylten där de stog. "Hej igen, kan jag prata med er?" Frågade jag Ryan och Chaz. De nickade och följde efter mig. "Eh joh, ni vet Alex, säg inte något till Justin ni måste lova det, okej?" De nickade. "Är Alex Justins" Ryan svalde och började prata igen. "Dotter" Fortsatte han. Jag kollade skamset ner i marken och de båda drog efter andan. "Ni får lova att inte säga något, jag vet inte hur jag ska säga snälla, ni måste lova, och säg inte ens att jag har en dotter okej?" "Vi lovar" Sa dem och jag kramade om de som tack.

"Jag tror jag går hem nu, det här blev ju inte så jag hade tänkt mig" Sa jag med ett skratt i rösten. "Nae det blev det inte, men Justin vill prata med dig" Sa Chaz och spände blicken i mig. "Jag vet inte, jag tror jag går hem dirrekt nu" Sa jag. Men avbröts av Taras röst. "Där är ni ju" Sa hon glatt och kom med Justin efter sig. Jag svalde den stora klumpen som bildades. "Kan jag få ta ett ord med dig, eller något?" Frågade Justin mig nervöst. Utan att tänka mig för, nickade jag och följde efter honom. Varför sa jag inte nej? Varför följde jag med. DUMMA KIM. Varför kan jag inte säga nej?.


Ni kan vara lugna.

Det kommer ett kapitel snart :)

Chapter 2 - It could'nt be

Last Chapter:
"Äsch det gör inte så mycket, det är tufft, vad heter du då lille vän?" Chaz kom fram till Alex och hon ryggade tillbaka. "Hon vänjer sig snart" Sa jag och släppte ner henne. Hon kramade om mitt ben och såg allmänt blyg ut.
"Ska vi upp och plugga då?" Frågade Tara. De nickade och de försvann sedan upp. "Ha så kul" Sa jag och skrattade.

 

"Vad ska du och jag göra medans de pluggar då?" Frågade jag Alex. "baka" Sa hon glatt. "Okej då" Sa jag och lyfte upp henne så jag kunde sätta henne på köksbänken.  Jag mätte måtten sen hällde hon i allt oh jag blandade. Det gick ganska snabbt, gick på en kvart kanske. Sen stoppade vi in smeten i ugnen som skulle senare bli till Muffins. "Hjälpter du mig att plocka undan?" Frågade jag. Hon stog bara och stirrade på mig så jag kunde inte låta bli att skratta. "Gå i väg och lek, du får det" Hon blev genast glad och sprang i väg på sina korta ben.
Jag skrattade för mig själv och städade undan allt. Diskade för hand gjorde jag också. Det gick snabbt så när jag var klar var det dags för ta ut muffinsen. "Ska du med och dekorera" Ropade jag in till hennes rum. "Kommer" Ropade hon. Hon kollade på mig när jag dekorerade muffinsen och sen fick hon lägga på lite strössel.

Vi ställde cupcaksen på spisen så länge sen gick jag och satte mig och lade barnpussel med Alex. Vi satt där i säkert en halvtimme men sen ledsnade hon ordentligt. "Vad säger du, fika?" Hon nickade glatt. "Vill du gå och säga till dom?" Frågade jag. "Om du följer med" Sa hon nervöst. Jag nickade och höll henne i handen medans hon gick upp för trappan. "Kom in" Ropades det när jag knackade. "Vill ni ha fika?" Alex gick rak på sak vilket fick alla att skratta. "Japp, det vill vi, vi är ändå klara" Sa Tara. "Stannar ni på fika?" Frågade jag killarna." "det gör vi" Sa de i mun på varandra.

"Vill någon ha kaffe?" Frågade jag. "Jag kan ta" Sa Chaz. "Jag med" Sa Ryan. "Jag tar saft eller nåt" Sa Tara. "Kan du fixa åt Alex med?" frågade jag. Hon nickade och jag gjorde iordning kaffe åt grabbarna o mig. Jag dricker bara kaffe med riktigt mycket mjölk och lite socker annars går det inte dricka det. Vi slog oss ner och jag gav Alex en cupcake, hon blev ju inte lite kladdig om man säger så. Alex åt fort upp den och sen tvätta jag av henne sen fick hon gå in på sitt rum igen. "Gick det bra och plugga då?" Frågade jag. "Jadå, vi är snart klara" Sa Ryan och jag log och nickade åt honom. "Ska vi dra oss hemmåt?" Frågade Chaz och kollade på Ryan. "Det gör vi, föresten ska vi ses imorgon, vi slutar tidigt, vid halv två, vi kan ju dra till stranden eller nåt?" Frågade han och kolla på oss. "Visst det kan vi, jag ringer bara Mrs Flink så kan hon va barnvakt" Sa jag glatt. "Våran vänn som eeh också blir hemskolad typ kom i går, är det okej att han också kommer?" Frågade Ryan ganska nervöst. "Ja det går så bra" Sa Tara glatt och jag nickade jag med. Vi sa hej då till de och stängde sedan dörren efter dom.

"Såååå" Sa Tara och vi slog oss ner i soffan. "Erkänn de var snygga, och du verkar ju ha något gemensamt med hemskole pojken" Sa Tara och skratta. Jag skrattade åt henne för hennes patetiska ordval. "Mamma jag är trött" Alex kom och gnuggade sig i ögonen. "Kom då" Sa jag och bärde upp henne. Jag drog på henne hennes pyjamas och borstade hennes tänder. "Gå och säg godnatt till Tara" Sa jag och hon nickade och gick och krama henne. Jag gick in med henne och la henne i hennes säng. "God natt min ängel" Sa jag och pussade henne på pannan. "Godnatt mamma" Sa hon. Jag släckte och stängde dörren. "Så" Sa jag och satte mig brevid Tara igen.

*

"Mamma du har sovit så länge nu, kan inte du komma ner?" Alex stog vid dörr öppningen när jag öppnade mina ögonlock. Jag hade ringt till Maria, att hon kunde komma redan på morgonen så jag kunde få lite extra sömn. Jag sneglade på klockan. Halv ett REDAN?. jag skyndade mig upp ur sängen och ställde mig upp. "Var är Maria Alex?" "Där" Sa hon och peka på köket. "Gå dit eller till ditt rum, mamma ska duscha, sen kommer jag okej?" Hon nickade och sprang in till Maria. Jag gick in i badrummet och hoppade in i duschen. Jag duschade ganska snabbt och sen gick jag ut och satte på mig mina svarta frans shorts och sen ett sött rosa svart linne. Jag fönade håret och lät mina självlockar vara kvar sen sminkade jag mig lite lätt men inte alls mycket.

"Mamma är klar nu" Sa jag när jag kom in till köket. Alex kom inspringandes i min famn. I bland kan hon vara så gosig, s mamma sjuk, men ibland vill hon aldrig kramas eller något sånt. "Mamma ska gå och träffa några kompisar, men du kan ju leka med Mrs Flink eller hur?" Alex nickade glatt. "Kalla mig Maria fortfarande Kim" Skrattade hon. Jag skrattade tillbaka och tog mig en banan. Klockan var mycket men jag var ändå inte hungrig. Jag och Tara hade suttit uppe länge imorgon, vilket inte resulterade så bra eftersom hon skulle ju till skolan idag.
Vi hade bestämt att Tara skulle komma över imorgon sen skulle vi gå till stranden gemensamt. Hon skulle komma hit innan för att hänga av sig sin väska och ta med en handduk i stället. Hon satte på sig biknin i morse under kläderna, det var vad vi sa igår i alla fall.

Klockan var tjugo i två vilket betydde att hon skulle vara här snart eftersom de slutade halv. Jag gick in till badrummet och drog fram två handdukar. Packade ner de i båda våra strandväskor och sprang sedan in till mitt rum där min mobil låg. "Där om fem" Fick jag för fem minuter sedan så hon ska alltså vara här när som. Det ringde på dörren och sedan öppnades den igen. "Mamma åker nu Alex" Sa jag och kramade om henne. "Ses sen, okej?" Hon nickade och jag pussade henne på pannan och gick till hallen där Tara stog. "Hej, rolig skoldag?" Frågade jag. "Nja så där" Sa hon och rynkade pannan. "Här är din väska, kom så går vi" Sa jag och drog på mig mina svarta låga converse. "Är de där redan eller?" Frågade jag. "Ja skulle tro det" Sa hon glatt.

"De skulle vänta vid någon speciell skylt så vi skulle hitta dem" Jag nickade. Jag tror jag visste vilken skylt det var det var precis bakom glass stugan, det var många som hade den som mötes plats. Vi gick och jag kunde se tre killar på långt håll. "Där är de" Sa hon glatt. Vi gick fram och Chaz och Ryan log mot oss. Den andra killen vände sig om. Och vi båda fick en chock. Det kunde väl inte? Jo det kunde det tydligen. "Justin?" "Kimberly?"

Chapter 1 - Meeting Taras Friends.

 


Vi var nu i Stratford, vi har bott här i en dag och allt känns bra faktiskt. Tara har valt att gå sista året i skolan men jag stannar hemma och får hem undervisning. Det nya och sista skolåret ska precis börja så hon börjar i tid. Våran nanny Mrs Flink bor i en lägenhet något kvarter bort så hon bor inte alls långt i från här vilket är skönt så vi kan nå varandra fort om det skulle vara något akut. Mrs Flink är inte en "En riktig" Nanny som bor oss under hela tiden. Hon kommer när jag vill vilket är skönt. "Mamma kan jag få vara med?" Sa Alex. Hon är väldigt duktig på att prata det har hon alltid varit. Vissa ord är fortfarande svåra för henne. Men det går. "Visst älskling" Sa jag och bärde upp henne i famnen och satte henne på bänken brevid pankaks skålen.. "Häll i den sista mjölken" Sa jag och gav henne en bägare. "Okej" Sa hon och hällde på. Hon hjälpte mig att blanda så jag började sätta på stekpannan och hällde en smör klick i stekpannan. Sen var det bara att börja steka, men det tyckte inte att Alex var roligt.

"När kommer Tara hem mamma?" "Om några timmar skulle jag tro, gå och lek på ditt rum så ropar jag när maten är klar" "Okej" Sa hon glatt och skuttade iväg. Jag skrattade och fortsatte med mina pannkakor.
Jag började tänka på hur allt var så bra här. Jag hade världens bästa vänner, världens bästa pojkvän, Jag och Justin det var vi två, vi kände inte ens varandras vänner, jag hade mina, han hade sina, det var liksom bra på något sätt. Men jag blev helt krossad när jag såg att han dejtade någon Catlin, sen någon Jasmine, och  nu Selena Gomez?. Men jag ödslar inte min tid på honom, det är bara nu när jag är här som jag tänker på honom eftersom det var här det var vi. Men nu har jag Alex, och hon är det bästa som har hänt mig, sen har jag också den allrabästaste vännen man kan ha.  

"Älskling maten är klar" Ropade jag. "Okej" Hon sprang ut i köket i världens fart. Jag dukade upp maten och ställde fram sirap och sylt. "Mamma snälla kan inte jag få grädde?" "Nej, det är inte helg gumman" Sa jag och satte mig ner. "Men snälla snälla" "Okej, då  bara för att du är så söt" Sa jag och gick och hämta sprut grädden på flaska. "Tack mamma" Sa hon glatt och högg in i maten dirrekt. "Var det gott" Hon nickade och fortsatte att äta som hon inte ätit på två år. Jag skrattade åt henne och bytte min uppmärksamhet till min mobil som plingade till. Tara Stog det på skärmen. Jag log och öppnade smset.

Vet du vad som har hänt mig?. Första dagen i skolan, och vi har redan ett projekt tills på fredag, så jag tar med mig mina två grupp medlemmar hem -.- Det är två killar, snygga är dem i alla fall ;).

Jag skratta de åt henne och skickade ett sms tillbaka till henne.

Två killar? Går du på killarna dirrekt, ingen trevlig tjej? (;

Bara en massa bimbosar.........

Haha förstår dig då, men det är okej att ni kommer.

Jag har nu lärt mig att jag ska berätta om Alex från första gången. Det kan bli sånt missförstånd osv annars.
Dessutom är det rätt att säga som det är först. "Tack för maten mamma" Jag rycktes till Alex från mina egna tankar. "Så lite gumman." "Tara tar hem två vänner som ska jobba med skol jobb, så du får uppföra dig okej?" Hon nickade och sprang till sitt rum. Jag ställde in all skit i diskmaskinen och gick sedan in på mitt rum för att byta kläder eftersom det är inte jätte fräsht att gå i one piece hela dagarna. Jag drog på mig ett par jeans och ett linne och knöt upp det precis såg man inte såg naveln.

Jag gick sedan in på Alex rum och satt bara och kollade hur hon lekte med sina docker. Efter ett tag ringdes det på dörren och jag gick för att öppna. "Wow du sa inte att du hade en snygg kompis som med bodde här" Sa någon brunhårig kille. "Ha-ha" Sa jag bara. "Chaz, Ryan, det här är Kimberly" "Men kalla mig Kim" Sa jag. "Okej Kim, det här är Chaz och Ryan" Sa Tara och vi skrattade lite. Jag hälsade glatt på de och steg sedan undan så de kunde komma in. "Mamma vilka var det som kom?" Alex kom in i hallen. "Taras vänner" Sa jag och lyfte upp henne. "Dotter?" Frågade den Ryan. "Japp, sjutton årig mamma, var med på lektionerna" Sa jag och skrattade till vilket de med gjorde. "Äsch det gör inte så mycket, det är tufft, vad heter du då lille vän?" Chaz kom fram till Alex och hon ryggade tillbaka. "Hon vänjer sig snart" Sa jag och släppte ner henne. Hon kramade om mitt ben och såg allmänt blyg ut.
"Ska vi upp och plugga då?" Frågade Tara. De nickade och de försvann sedan upp. "Ha så kul" Sa jag och skrattade.

Ska plugga nu, klämmer kanske in ett till senare :)


svar på talJag vill inte heller ha en paus. Om jag tar iden till mitten så går det helt åt skogen i slutet. Eftersom jag vill att novellen ska bli så bra som möjligt så vill jag vänta med den och verkligen komma på en bra ide till den.
Det går åt pipsvängen om jag tar iden jag hade i mitten för den förut och har slutet som jag hade tänkt, och jag vill verkligen ha med det slutet och då går det inte i hop sig.Jag beklagar och jag vet att några er av er bli besvikna men så här är det, och jag kan inte göra något åt det. Jag måste få en bra ide, det är därför jag vill köra en novell i mellan så jag har chans att tänka. Men jag lovar er att jag kommer fortsätta på "Your Mine".

Hoppas ni inte hatar mig för mycket.

*

Bläddra ner två inlägg ner för att få mer information..
Bläddra ner ett inlägg för att läsa den nya prologen.

Love u guys, som sagt hoppas ni inte hatar mig för mycket.

Prolog - You Have The Key To My Heart.

14 Januari, 2009. Min och hans ett års dag. Jag var 14. Han var 14. Han skulle snart fylla 15 och jag skulle fylla 15 ända borta i november. Jag gjorde ett misstag den natten. Vi båda gjorde ett misstag. Jag förlorade min oskuld, han med. Men vi var inte redo, eftersom två månader senare fick jag reda på att jag var gravid.
Jag berättade för mamma hon blev så klart besviken på mig som alla mammor också skulle blivit. Jag hade ju ingen aning om att jag var gravid. Jag fick ju reda på det två månader efter, jag trodde bara att min mens var sen eller något eftersom jag nyss hade fått den. Men jag och min mamma vi packade våra väskor och flyttade till Texas för att starta ett nytt liv. Jag sa inget till min pojkvän, men eftersom han också skulle flytta så vågade jag inte. Jag vågade inte säga något. Jag har nu en snart 3 årig dotter. Jag älskar henne över allt annat men min uppväxt var svår för svår. Utan pojkvän, det ända stödet jag hade och den ända vännen var min mamma. Men en dag, så flyttade det in ett par grannar till oss. Det var då Tara flyttade in. Vi blev bästitsar på dirrekten, det var då vid 15 års åldern. Och jag berättade inte förns tre månader efter när jag hade hunnit fylla 16 att som hon då trodde min lillasyster var min dotter. Hon blev chockad, besviken eftersom jag inte sagt något. Men hon förstod ju självklart sen varför jag valt att inte säga något.

För en månad sedan, gick min mamma bort i tumör, hon hade varit sjuk i ett år och gick sedan bort. Det var min mamma som hade hjälpt mig med allt. Med mina studier allt verkligen. Nu hade jag ingen kvar, min pappa vet jag inte ens namnet på, jag vill inte veta heller eftersom han lämnade min mamma.
Jag och Tara har nu bestämt oss för att åka tillbaka till min hemstad och vi har hyrt ett ganska stort hus eftersom vi inte har råd med att köpa ett på dirrekten, men det blev väldigt mycket pengar på sjukhusförsäkringen efter mamma. Sen ska också våran nanny vi hade i Texas följa med och hjälpa mig.
Men grejen är att det är min expojkväns hem stad med. Jag vet att han åker tillbaka till Stratford i bland med.
Grejen är att min expojkvän var Justin Bieber. Justin Bieber är dotter till mitt barn, och han vet ingenting.

Vad tycker ni?. Tror ni det kan bli en bra novell?. Här kommer lite huvudroller som kan vara bra att veta om:

Kimberly Hamilton:


Alex Hamilton:

(När hon blir lite äldre, hon är lite yngre nu ;) )

Tara Smith:
Sen kommer ju självklart Justin spela as Justin osvosv..

inlägget jag inte trodde jag skulle få skriva.

Juste det, jag hoppades och trodde inte att jag skulle få skriva det, men jag måste.
Jag har inga ideer, inga ideer till ett nytt kapitel eller vad som ska hända. Jag hade en ide förut vad som skulle hände i mitten men det passar inte till slutet osv. Så det blir inte roligt för er att läsa en massa mellan kapitel, det blir inte roligt för mig helelr eftersom det inte kommer hända så mycket. Därför tar jag en paus på den här novellen, Jag har en ny idee som jag har haft länge som jag kommer börja skriva på nu. Jag pausar den här novellen, jag kommer inte avsluta den, jag lovar er att fortsätta på den när jag fått en ide.

Hoppas ni inte blev allt för besvikna, vilka vill ha prologen? ;)

Chapter 15 - I know you like him

Last Chapter:
Jag vet inte varför jag brydde mig så mycket om varför det hände. Jag bara hade den där känslan ni vet, men jag försökte gått och väl trycka bort den, men hur mycket jag än försökte så gick det inte.

"Vill du gå på en promenad?" Min syster dök upp i rummet. "Visst" Sa jag och tog på mig min jacka. Vi gick ner till hallen och satte på oss skorna. "Vi går ut" Ropade  Melrose till Justin som då var kvar i huset. Vi gick ner för trappan och ut på gatan. "Vill du gå till kiosken, vi kan köpa glass och sen kan vi sätta oss i parken?" Frågade hon. "Visst det kan vi göra." Sa jag och log. "Jag saknar pappa" Sa hon. "Det gör jag med, men jag tror inte eller jag vet att han inte vill att vi ska gå och elta över han, han vill att vi ska leva vårat liv inte gå och vara ledsna hela tiden, det är svårt jag vet, men vi måste gå vidare" Sa jag och strök henne över armen. "Mmh" Sa hon tyst.
Jag märkte knappt att hon stannade förns hon sa

"Justin gillar dig, Justin är kär i dig Melissa" Sa hon och jag kollade chockat bak på henne.


Visst jag visste att han gillade mig det hade ju han faktiskt sakt, men hur kunde hon veta det. Hon låg ju och hånglade upp honom igår. "Melissa lyssna nu, Han gillar inte mig, han gjorde det där för att göra dig avundsjuk, men seriöst vem vill inte hångla med Justin Bieber, så jag gick med på det. Ni är som perfekta för varandra, jag vet det låter konstigt att jag står och säger det som praktiskt taget var kär i honom förut och var på honom och massor men Melissa jag ser på dig att du gillar han med, det går inte att undvika"
"Vad pratar du om, jag gillar Jacob?" "Ja jag säger inte att du inte gillar honom, jag säger bara att du gillar Justin med, Helt ärligt, så har du gått och blivit kär i två killar, du kan inte säga emot det, erkänn att du har känslor för Justin" "Nej, jag har inte det Melrose" "Ljug mig inte rakt upp i ansiktet, jag är inte blåst, det syns så väl när du ljuger, du kan inte ljuga" Sa hon och kollade allvarligt på mig. Syndes det så väl. Jag vet själv att jag har känslor för Justin, men jag har backat undan de så jag bara kunnat fokusera på Jacob.

Jag kollade ledset på henne. "Hey, Du måste bestämma dig för vem du älskar mest, en dag kan det vara försent" Sa hon. "Jag vet" Sa jag tyst och kollade ner. När jag lyfte upp huvudet var hon på väg här i från. "Vart ska du?" Ropade jag. "Jag ska låta dig tänka" Sa hon. Jag suckade och gick till närmaste bänk. Jag satte mig på bänken. Varför jag, varför har jag gått och förälskat mig i två killar, två helt underbara killar på två helt olika sätt. "Jag önskar du var här nu pappa" Sa jag tyst för mig själv. Jag drog upp lappen som både jag och Melrose hade fått som pappa hade skrivit några månader innan han dog. Han hade skrivit det om han någonsin skulle dö, av någon olycka i hans sport eller på något annat sätt.

Melissa, Min underbara underbara dotter, Jag har lämnat dig men jag finns alltid hos dig ska du veta. Jag älsar dig och din syster upp till tusen. Ta vara på ditt liv, tänk igenom när du begår viktiga beslut, Du ska inte gå den dumma vägen, inte den smarta, inte den fina, inte den fula, du ska gå den vägen som känns rätt, du ska gå vägen som ditt hjärta följer. Följ ditt hjärta Melissa. Jag finns med dig livet ut, inte som förut då, men i ditt hjärta, jag kommer alltid att titta ner på dig. Jag finns med dig det behöver du inte oroa dig över. Lev ditt liv som det vore den sista. Jag älskar dig min underbara flicka, om du träffar på några motgångar i ditt liv, glöm inte, följ ditt hjärta, inte någon annans utan ditt, ditt är det ända som kommer räknas i längden.
Ta hand om din syster och din mamma. Jag älskar dig.

Jag kände att mina tårar började droppa ner på pappret så jag stoppade undan det igen. Jag saknar honom så det gör riktigt ont. Men jag ska göra som han sa. Jag ska ta vara på mitt liv, jag ska leva det, men hur ska jag kunna välja mellan Jacob och Justin. Hur ska jag kunnde följa mitt hjärta när jag inte vet vart det vill någonstans. Kärlek är svårt. För svårt.

Justins Perspektiv:
Dörren smälldes igen och jag vände bak huvudet och såg Melrose att hon kom in. "Var är Melissa?" Frågade jag. "Jag lät henne tänka" Sa hon. "Tänka på vad?" Frågade jag. "Ehh, hon kom och tänka på pappa" Sa hon nervöst. Antingen så ljög hon eller så tänkte hon också på deras pappa. "Okej" Sa jag tyst. "Har hon sagt något om mig till dig?" Frågade jag sen. "Nej, det har hon inte." Jag kände besvikelsen i min kropp började bildas. "Tror du hon blev avundsjuk?" Frågade jag sen. "Jag vet inte Justin, Jag vet inte" Sa hon och tittade ner.
Kärlek, antingen har man tur, eller så har man otur. I mitt fall så låg det på det andra alternativet. Jag Justin Bieber har otur i Kärlek.

Ojojojoojojojoj, Komentera :D

WAZZZZZUPPPPPPPP?

Kom nyss hem från skuulan, så jag ska fixa lite med läxor sen så skriver jag på kapitel 15 så får vi se vilken tid det kommer ut! Ha det :)

ps kom gärna med ideer till novellen osv!!!!!


Chapter 14 - jealousy

Last Chapter:
"Förlåt, men jag visste inte vart jag skulle ta vägen. jag var arg så jäkla arg så det bara hände, jag är inte sån igentligen, snälla?" Han räckte fram mig blommor. Jag log och vi möttes i en kyss. Men det här var banne mig hans sista chans.

 

Jag gick in med ett leende på läpparna, men det försvann snabbt. "Var det Jacob, Jag ska prata med honom" Sa Mamma. "Mamma sluta, det var inte bara Jacobs fel det var Justins med" Skrek jag. Justin kollade på mig. Han sa inget. Justin slog faktiskt Jacob med.

Justins Perspektiv:
Jag vet inte varför jag var arg på Melissa. Arg för att hon valt Jacob framför mig. Grejen är att hon inte ser vilken idiot han verkligen är. Melissa är udda. Hon vill inte ha mig även fast jag är Justin bieber. Melrose är helt annorlunda, hon skulle ju göra allt jag sa. Jag måste få Melissa på något sätt, men hur ska jag lyckas?. Hon är kär i Jacob, inte mig. Varför kan hon inte vara kär i mig. Allt hade varit mycket lättare. Jag skakade på huvudet och gick upp för trappan jag möttes av Melissa i trappan. Hon försökte le men jag tittade bara ner och gick in i mitt rum. Jag la mig på sängen och kollade i taket, men snart tog trött heten makten och jag somnade. 

Dagen efter vaknade jag vid 2, varför hade jag kunnat sova sålänge idag, och varför hade ingen väckt mig?. Jag gick ut ur rummet och det var riktgt tyst. De måste väl åkt i väg. Men sen hörde jag ljud som. "Nej sluta Jacob, HAHAHA Jacob" Jag skakade på huvudet och gick vidare mot Melroses rum. Jag knackade och öppnade sedan. "Hej Justin" Sa hon och log stort. "Hej vet du var de andra är?" Frågade jag. "Melissa är på sitt rum med Jacob och de andra skulle ju åka till mormor och morfar och de kommer ju inte hem förns i över morgon" "Just det" Sa jag och log åt henne. Det var inte min mormor och morfar, det var de "andras". Jag gick ner till köket och plockade fram bröd. Jag bredde på smör och la sen en skink bit på mackan. Jag åt upp mackan och drack sen ett glas appelcin Juice. 


Jag gick upp för trappan och sen hörde jag det. Som jag inte trodde jag skulle höra. Stön, Stön från en kille och en tjej. Stön från det rummet. Stön från Melissas rum. Stön av Melissa och Jacob. Jag vet inte vad jag fick för känsla, en äcklad,avundsjuk,besviken, jag vet inte, kanske lite av både och. Vad skulle jag göra, hon skulle aldrig skippa Jacob för mig?. Om jag hade kysst henne den där dagen vid poolen kanske det hade varit annorlunda. Men det såg ut som då att hon ville kyssa mig, det var ju Jazzy som avbröt oss, men om inte hón hade varit där hade det nog hänt. Hon måste ju känna något för mig i sånna fall, men hur ska jag göra henne avundsjuk.

Jag låg och tänkte ett tag, jag kom på en ide, men skulle den verkligen vara en bra ide?. Jag vet inte, jag gillar den inte, men Melissa skulle nog bli avundsjuk, tror jag i alla fall.

Melissas Perspektiv:
Jag vaknade dagen därpå som vanligt av att ljuset sken in för starkt genom fönstret. Jag tänkte på vad som hade hänt i går. Tänk om Justin eller Melrose hade hört?. Det kanske inte var så smart att göra det mitt på dagen men ändå. Det var ganska skönt att de bara var vi tre hemma, det kan vara så jobbigt med alla hemma. Jag reste mig upp och drog på mig kläder. Jag kammade försiktigt igenom mitt tovviga hår och gick sen ner till undervåningen. Där låg Justin, över Melrose i soffan, och grovhånglade med varandra? OCH i UNDERKLÄDER. Whata,? Vad har jag missat, "hatade" inte Justin henne förut. Eller asså aah ni fattar. Jag kollade chockat på dem. "Oh god morgon Melissa" Sa Melrose glatt. "Sluta inte" Sa Justin andfått. Hon skrattade och de började hångla igen. Jag skyndade mig och ta en skål fil och sprang sedan upp på mitt rum. Jag kunde höra ljud som, "Oh Justin" "Ooh". Jag vet inte varför jag brydde mig så mycket om varför det hände. Jag bara hade den där känslan ni vet, men jag försökte gått och väl trycka bort den, men hur mycket jag än försökte så gick det inte.
 


Tror jag...

.. åkt på en förkylning. Jag och min pojkvän gick igår ut och träffade några kompsar vi bestämde oss för att bade, vilket vi nog inte skulle gjort. Men vädret var juuu sååå skönt så man kunde ju knappt motståt. Men nu ligger jag här och har feber... DAMN. Tog tämpen nu den visade på 38,04 Seriöst var sjuk förra helgen med ska jag bli det igen. Får dammmmppppppppppppppppppppp. Jag såg att ngn klagade på att det var jätte mkt stav fel men jag hade bara 30 minuter på mig så jag skyndade mig så ni skulle få ut ett kapitel..

Ska försöka sätta mig och skriva ner ett kapitel nu så håll utkik.


Chapter 13 - Dont hurt him.

Last Chapter:
"Justin sluta, förlåt, men jag kan inte" Sa jag och gick ut från hans rum. Jag såg att han var grymt besviken. Jag gick in till mitt rum och satte mig i sängen med huvudet i händerna. Jag kunde höra bankar från rummet brevid. Det gjorde ont i hjärtat att veta att jag också sårat Justins hjärta. Jacob hade fått mig också. Men jag kunde inte, jag kan inte styra mina känslor.

 

Jacob var på väg hit. Jag var tvungen att få det sagt. Jag hade sagt att Justin skulle dra ut men han vägrade. Jag var rädd att 3 världskriget skulle bryta ut. Det ringde på dörren och mitt hjärta började att slå hårdare. Jag gick ner för trappan och öppnade dörren. "Hej" Sa jag tyst. "Vad var det du ville prata om?" Frågade han. "Vi tar det här ute" Sa jag. Han nickade och vi gick ut på framsidan. "Justin sa att han var kär i mig" Sa jag tyst. "Förvånar mig inte han är alltid kär i de jag är kär i" Sa han och fnös. "Han kysste mig, men jag avslutade det för det är dig jag vill vara med snälla bli inte arg" Sa jag. Jag såg att hans ansikte började bli hårdare. "Jag är inte arg på dig, men på han" Sa han och knuffade undan mig och rusade in huset. "JACOB SLUTA" skrek jag efter honom.

"BIEBER, DU OCH JAG NU" ropade han. Justin gick ut ur hans rum och stog i trappan och kollade på honom. "NÅ ÄR BIEVER FEG?, VÅGAR HAN INTE SLÅSS, KOM NER DIN JÄVLA IDIOT" skrek Jacob på han. "DU HAR KYSS MIN FLICKVÄN, VÅGAR DU INTE STÅ UPP FÖR DET?" Skrek han. "JA OCH HON FÖRTJÄNAR INTE EN JÄVLA IDIOT SOM DU ÄR" Ropade Justin tillbaka. "SLUTA NU, DET ÄR INTE VÄRT DET" Skrek jag till dem. Men de lyssnade inte. Justin gick ner och knuffade Jacob med axeln. Båda gick ut och ställde sig mitt emot varandra. "Nå, kan Biever slåss?" Frågade Jacob. "SLUTA ni kommer göra illa varandra" Skrek jag. "LÄGG DIG INTE I MELISSA" Skrek nästan Jacob på mig. "Justin snälla" Sa jag och kollade vädjande på honom. "Melissa gå åt sidan" Sa han tyst. 

"Kom då" Sa Jacob och gjorde någon gest. Justin gav honom en smäll på näsan. Jag vågade inte kolla men det började inte att blöda i alla fall. Jacob slog till Justin riktigt hårt så det började blöda i ansiktet. "Snälla gör inte illa honom" Sa jag till Jacob. "GÅ IN MELISSA" Skrek Jacob på mig. Justin ramlade till marken efter ännu ett slag och jag skrek till. Justin reste sig upp och drog en riktigt smäll på Jacobs mun och han började blöda. "SERIÖST NU FÅR NI SLUTA, OM NI VILL HA MIG I ERAT LIV SÅ SLUTA" skrek jag och jag kände att tårarna började rinna. Två killar som jag brydde mig mycket om blödde och de var de själva som orsakat de på sig själva. "Jag går hem"

S03E16 

Sa jacob med blod som ran ut ur hans mun. Jag nickade försiktigt och hjälpte Justin in så gott jag kunde. "Förlåt" Sa han tyst. "Mmh" Sa jag och sprang sedan upp på mitt rum. Varför bråka om någon sådan löjlig sakl?.
Jag la mig i sängen med huvudet i kudden. Varför skulle det alltid vara så mycket drama??. Var det slut mellan mig och Jacob nu? Eller vad är det som händer?. Jag suckade och satte mig sedan upp.

"MEN GUD VAD ÄR DET SOM HAR HÄNT?" Mammas röst hördes ända upp. Jag gick ner och såg mamma i badrummet med Justin. Jermey var också snabbt efter. "Jazzy och Jaxon gå in och lek på era rum" Hörde jag mamma säga. De nickade och gick till sitt rum. "Melissa kan du tala om vad som har hänt?" Hon kollade på mig i trappan. "Eeeh" Stammade jag fram. Var det igentligen bra att säga sanningen jag kanske inte skulle få se Jacob något mer då. "Det var någon hater bara" Sa Justin. "Nej det var det inte, Det var Jacob och Justin som bråkade" Sa jag tyst. "Vad bråkade ni om?" Frågade Jermey och riktade frågan mot Justin. "Om Melissa" Sa han tyst. Mamma  suckade och gjorde rent Justins sår.Det ringde på dörren. Jag kände klumpen i min mage som bildades. Jag kände på mig att det var Jacob. Jag kollade i kik hålet och visst hade jag rätt. Jag gick ut på trappan och kollade försiktigt på honom. "Hej" sa jag tyst. "Hej" Sa han lika tyst. "Förlåt, men jag visste inte vart jag skulle ta vägen. jag var arg så jäkla arg så det bara hände, jag är inte sån igentligen, snälla?" Han räckte fram mig blommor. Jag log och vi möttes i en kyss. Men det här var banne mig hans sista chans.komentea

Chapter 12 - Im in love with you

Last Chapter:
"Eftersom jag skulle sovit hemma hos dig, vill du sova hemma hos mig nu?" Frågade han och skrattade. Hans underbara skratt var så gulligt. Jag drogs till honom på något konstigt vis. Jag drogs till hans otroliga charm, hans utrstrålning. "Det vill jag" Sa jag och log stort. Han log han med och kysste mig sen.

Jag vaknade dagen efter att någon andades tung i min nacka. Jag tog mig ur hans grepp och vände mig om. Jag drog mina fingrar på hans vackra ansikte och steg sedan ur sängen. Jag gick fram och hämtade papper och en penna och började skriva en lapp till honnom.

Hej Snygging!
Eftersom jag inte hade något med mig eller något i går känner jag mig väldigt o fräsh, jag åker därför hem. Ring mig när du vaknat.
/You know who <3

Jag la lappen på den kudde jag hade sovit på och gick ner i hans hall. Jag öppnade försiktigt dörren oc stängde den sedan försiktigt. Jag promenerade ganska snabbt hem. Det var ingen hemma när jag kom in - trodde jag.
"Vem är det?" Ropades det. Justins röst var det som lät. "GISSA" Ropade jag tillbaka. Jag sprang upp för trappan och drog in på mitt rum. Jag drog av mig mina kläder och gick in till badrummet. Jag gick in i duschen och lät det varma vattnet falla över min kropp. Jag gick ut ur duschen och svepte en handduk runt min kropp. Jag gjorde också en turban på mitt huvud. Jag gick ut från badrummet och gick in på mitt rum igen. Jag drog på mig min mysdress för idag orkade jag inte göra särkilt mycket. Jag tog bort turbanen och fönade håret snabbt och drog en borste igenom håret.

Jag gick sedan in på Justins rum och skulle fråga om han ville ha pannkakor efterso jag inte ätit något. "Hej, ska du ha pannkakor?" Frågade jag. "Ja tack, jag kommer ner och hjälper dig sen" Sa han och log. "Var är de andra föresten?" frågade jag. "De är på någon möbelaffär" Sa han. Jag nickade och stängde sedan hans dörr. Jag gick ner för trappan och in till köket. Jag tog fram en stekpanna och gjorde smeten till pannkakorna. Jag hällde i en klick smör i stekpannan och började sedan att steka på pannkakorna.

Jag hörde fotsteg i trappen och förstod att det var Justin. "Ska jag hjälpa dig med något?" Frågade han. "Du kan duka om du vill" Sa jag. Han nickade och gick bort mot skåpet och ställde ut tallrikar osv. "så det är klart nu" Sa jag och ställde fram pannkakorna som ja lagt på en tallrik. Vi började dirrekt hugga in på maten och den var faktiskt god. Det var tyst när vi åt men Justin avbröt den snabbt. "Var du med Jacob i natt eller?" Frågade han ganska buttert. "Mmh, något problem?" Frågade jag. "Nae, men vad sa han, sa han något om mig?" Jag skakade på huvudet. Skulle han gjort det eller va?. "Vad då rå?" Frågade jag. "Nae, han brukar få för sig saker ibland." Svarade han. Jag kollade konstigt på honom men fortsatte att äta.

"Tack för maten" Sa han. Jag log mot honom och vi båda ställde våra tallrikar i diskmaskinen. "Jag har en sak jag måste berätta till dig." Sa han helt plötsligt. "Är det om Jacob igen, för i sånna fall vill jag inte höra" Sa han. "Ja eller, nej, lite" Sa han. Jag suckade och skakade på huvudet och sprang upp för trappan och skulle precis gå in genom dörren när Justin stoppade mig. "Vänta" Sa han. Jag stog och kollade på han."Vad?" Frågade jag. "Den största anledningen till varför jag hatar Jacob så mycket igen är för att han blev tillsamans med tjejen jag var kär i igen" Sa han tyst och kollade ner i golvet. "Men han är tillsamans med mig nu så gå till tjejen och berätta det då" Sa jag. "Jag gör ju det" Sa han. "Vänta va?" Frågade jag chockat. "Jag är kär i dig" Sa han. "V-va?" frågade jag chockat. Jag han inte ens reagera förns han kysste mig passionerat och våra tungor letade efter varandra. Han bärde upp mig och vi gick in i hans rum. Han stängde dörren med sin fot och la sig ner i sängen med mig under honom. Han började fingra på min tröja. Men jag kunde inte göra det. Jag är kär i Jacob. "Justin sluta, förlåt, men jag kan inte" Sa jag och gick ut från hans rum. Jag såg att han var grymt besviken. Jag gick in till mitt rum och satte mig i sängen med huvudet i händerna. Jag kunde höra bankar från rummet brevid. Det gjorde ont i hjärtat att veta att jag också sårat Justins hjärta. Jacob hade fått mig också. Men jag kunde inte, jag kan inte styra mina känslor.

Ojojojojoj, drama is coming! ;)

Komentera :)

"schema"

Tänkte berätta lite hur det kommer se ut med uptd....

Idag: Har börjat skriva borde få ut det idag, men måste träna Spanska innan.
Imorgon: Är hemma hos min pojkvän då men kanske gör något inlägg där i från.
Lördag: Är ganska "clean" Där kan det komma ganska många kapitel ithink.
Söndag: PLUGGDAY!, har fysik, Historia och Svenska som behöver göras lat som jag är så skjuter jag upp skiten tills på söndag... Men klämmer nog in ett inlägg där ändå.
Måndag: Skola, måste plugga till provet på tisdagen får se hur det blir med uptd där men borde som sagt kunna slänga in ett.
tisdag: är samma men ska plugga historia och fysik då.
Ons,TorsFre, är också samma, så får se helt enkelt hur det blir med uptd nästa vecka, men har en lite plan hur jag kan gottgöra er om uptden blir dålig..... .;););)