HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 23 - Prom Part 1.

 
Last Chapter:
"Vackert" Skrattade Hanna. Vi gick innåt och gick in till vardagsrummet där faktiskt Justin, Kyle, Selena och Ashley satt och prata med varandra. Ashlely är Selenas kusin. Det var bra att Sel och Justin faktiskt pratade med varandra och så. Helt ärligt trodde jag inte det. Men som Justin sa så visste jag inte hur det var i deras förhållande. Vi satte oss brevid de och Justin log åt mig. Jag log tillbaka. Jag satte mig i knät på Kyle och han la sina armar om mig. "Kan jag få prata lite med dig?" Frågade Justin mig. Jag nickade försiktigt.
 
Jag reste mig upp från Kyles knä och följde efter Justin. Vi gick in i pappas kontor. "Vad?" Frågade jag. "Vad är det du vill Justin, du kan inte bara säga att jag ska följa med dig så där, det funkar inte så" Sa jag. "Vill du veta vad jag igentligen vill?. Jag vill att kunna träffa dig varje dag. Jag vill kunna krama och kyssa dig öppet varje dag. Jag vill kunna kalla dig min varje dag." Jag blev tagen av hans ord. "Justin" Sa jag tyst. "Det funkar inte, det vet du." Sa jag. Han suckade. "Men gör något åt det då. Gör slut med Kyle" Sa han. "Nej" Svarade jag. "Vadå nej?" Frågade han. "Nej. Jag tänker inte göra slut med honom. Jag har fortfarande mina känslor för honom." Sa jag. "Så detta var en lek för dig eller?" Frågade han. "Nej. Jag känner något för dig med och det vet du. Men det är Kyle jag är tillsamans med och jag kan bara inte såra Kyle så mycket, och sen om då vi skulle bli tillsamans Kyle skulle aldrig prata med dig igen Justin. Selena skulle aldrig prata med mig igen om hon fick reda på att vi gjort något när ni var tillsamans." Sa jag. Han suckade.
 
*
 
Nästa dag:
 
Vi var inne i affären och letade efter klänningar till balen. Det var svårt, det fanns så många vackra klänningar. "Kan vi inte testa lite bröllops klänningar bara för att?" Frågade Jassie. Jag nickade och skratta. Jag tog mig två vita klänningar och gick in i provhytten lika så gjorde Jassie. Hanna pallade inte. Jag drog av mig den gröna jag hade på mig nu och satte på mig den. Hanna fick komma in och hjälpa mig med den stora fluffiga saken. Ja gick ut och Jassie hade också en stor vit klänning. "Ååh jag vill gifta mig nu" Sa Jassie. Jag skratta åt henne. Klänningarna var verkligen vackra. Vi gick in igen och bytte om till den andra. Den var också väldigt fin. Nästan så man ville köpa den, men vad skulle man använda den till liksom?.  Hanna knäppte en bild på oss i denna klänning också.
 
 
 
Vi prövade runt i en massa klänningar. Hanna hade hittat en jätte fin röd klänning. Hon såg ut som en prinsessa verkligen. Den satt perfekt på henne och den var verkligen jätte fin. Jag prövade en rosa med en massa blommor på men jag tyckte den blev lite för mycket. Jag tog en enklare rosa och den var fin. "Vad tycker ni?" Frågade jag. "Den är jätte fin" Sa Hanna. "Ja. Det tycker jag med men, jag hade lovar mig själv att inte köpa rosa" Sa jag. "Den är jätte fin verkligen" Sa Jassie. "Finns den inte i någon annan färg då?" Frågade hon sedan. Jag ryckte på axlarna. "I Aprikos" Sa Hanna. "Ååh. Få se" Sa jag. "Den ska jag testa" Sa jag. "Får jag testa den rosa du har på dig nu då?" Frågade Jassie. Jag nickade. Jag gick in och bytte om till den aprikosa och den satt bra. Det var den klänningen jag skulle ha.
 
 
 
 
Vi gick och betalade och Jassie tog den ljusrosa jag prövade. En klänning med varsin färg fick vi med oss och jag messade Kyle vilken färg jag valt. Vi betalade, dyrt blev det men det var det värt, helt klart. Vi åkte hem var för sig för vi alla ville göra oss i ordning för imorgon. Duscha, raka benen, fixa naglarna, allt för att vara förberedd. När jag kom hem var både Selena och Mandy helt uppe i spel och var väldigt nyfikna. "Ta det lugnt" skratta jag. Jag tog upp klänningen. "Ååååh vad fin" Sa Sel. "Tack" Log jag. "Den kommer verkligen passa dig" Sa Mandy. "Tack" Sa jag och log stort. Jag gick upp på mitt rum drog av mig mina kläder och gick in i duschen.
 
*
 
Dagen efter:
 
Jassie och Hanna hade varit här och vi hade gjort i ordning oss tillsamans. Just nu satt vi på Jassies mammas cafe och bara tog det lugnt i våra klänningar. Det måste sett väldigt roligt ut, men det var här vi skulle samlas. Jassie hade med sig sin hund också. Eller Jassies mamma hade den på jobbet då den inte kan vara hemma ensam. Den var hur söt som helst. Hanna ställde sig upp. "Lee" Sa hon. Hon tog några kort på oss och la upp på instagram och hennes twitter. Jag brydde mig inte så mycket när folk la upp bilder på mig, det berodde självklart på hur jag såg ut på bilden, och vem det var som la upp den.
 
 
Killarna skulle komma samtidigt och hämta upp oss så skulle vi åka dit samtidigt. Snart ser vi att en limo rullar in och jag blir väldgit förvånad. Limo?. Ut kliver de alla tre ut, stiliga. Kyle har en aprikos ros i fickan och den matchade bra med min klänning. "Hey. Vad vacker du är" Kyle gav mig en lätt kyss. "Tack" Sa jag. Han satte på mig "armbandet" med en blomma på min handled. "Redo för i kväll?" Frågade han. Jag nickade och log stort. Vi gick in i limon och chauffören som jag inte hade någon aning om vem det var körde oss till skolan. Det var konstigt att gå runt i skolan där igen när jag inte gick där. Balen skulle vara i idrotts hallen så alla skulle få plats. Vi gick in hand i hand och när jag ser vem som står i dj båset så hoppar mitt hjärta över ett slag.

Ett kapitel

kommer senare :D

Chapter 22 - Can I Talk To You?

Last Chapter:
"Vad ska jag göra då Justin. Det är inte så att du behöver låtsas att gilla mig, det är över nu som du sa." Hon gick fram med jackan och gick sedan. Jag tog snabbt upp telefonen och smsade Ari. Jag gjorde det. Hon är på väg hem. Ta hand om henne. Snälla. Jag skickade iväg det. Jag kände hur en tår rann ner från min kind. Även fast jag inte känner något längre för Selena så var det ändå svårt att släppa taget om henne. Jag har haft ett förhållande med henne länge och jag älskade henne verkligen. Vi har haft så grymt kul, men är det inte rätt så är det inte och då måste man till slut släppa taget.
 
Arianas Perspektiv:
Några dagar hade gått och jag och Justin hade skickat vårat arbete till Katie redan en dag förtidigt. Mandy och pappa hade bjudit över en massa folk idag, de har bröllopsdag och inprincip alla var inbjudna, sjukt mycket folk skulle det komma. Till och med Justin var bjuden. Eller till och med, mandy och pappa älskar honom, och Selena och Justin är faktiskt vänner. Eller vänner och vänner, de ska försöka att vara så bra vänner de kan. Selena var ledsen första dagen ungefär, hon hade sagt att hon visste själv att denna dagen skulle komma då de båda inte kände speciellt mycket, hade hon erkännt. Så hon hade kommit tillbaka till verkligheten efter en stund och insett att det kanske var bra att de gjorde slut i alla fall. Inget hade kommit ut i medierna än i alla fall.
 
Jassie, hanna och Kyle skulle med komma i kväll, med allas familjer, som jag sa alla var bjudna. Dock så var Mandy och pappa kompisar med alla tres familjer men ändå. Jag gick ut ur duschen virade min vita handduk runt min kropp och gick in på mitt rum. "Sel, duschen är ledig" Ropade jag. "Tack" Ropade hon tillbaka. Jag hade sovit med henne den kvällen hon kom hem från Justin. Jag gick in i min garderob och plockade fram min vita klänning jag valt att ha på mig. Jag hängde den vid dörren och drog på mig matchande vita underkläder. Jag drog på mig de och fönade sedan mitt hår. Jag tog på mig klänningen och började att sminka mig. Jag lockade sedan mitt långa bruna hår lite grann och då var jag nästan färdig. Jag skulle välja skor. Jag tog mig bara ett par orkade inte riktigt bry mig.
 
 
Jag gick ner för trappan och Mandy hade verkligen gjort fint på trädågrden. Gjort ordning poolen hade hon med gjort. Ingen skulle nog vilja bada i den, det hade varit alldeldes för kallt och man hade nog frysit i hjäl. Det var en varm dag här i La vilket var skönt. Pappa hade anställt folk som skulle fixa med mat och annat, jag förstod inte riktigt varför de firade sin bröllops dag så här, de ska ju åka i väg någonstans, skulle jag tycka. Men men de gör som de vill. Jag hörde hur Selena kom ner för trappen. "Vad fin du är" Log hon. "Du med" Sa jag och log tillbaka. "Åh mina prinsessor mår ni bra?" Mandy kom in i köket. "Japp" Sa vi både och skratta. "Gästerna kommer när som helst" Sa hon. Vi nickade.
 
*
 
Det började strömma in folk här och var och jag höll mig till Jassie och Hanna för det mesta. Kyle självklart med. Han var dock mycket med Justin med. "Babe" Jag vände mig om och såg Kyle komma mot mig med Justin efter sig. Jag nickade. "Glöm inte balen i över morgon" Sa han och viskade i mitt öra. "Jag lovar" Svarade jag. Han log och kysste min kind innan han gick in i huset med Justin. "Just det, vi ska ju köpa klänningar imorgon right?" Sa jag. "Japp" Svarade Hanna. Hon hade också blivit bjuden. Det var ju hennes tur nästa år i genligen, men hon skulle alltså får gå två år i rad. Hon skulle följa med Felix, En i Kyles klass. "Smiiiile" Hanna tog upp sin kamera. Jag och Jassie ställde oss framför och poserade.
 
 
 
"Vackert" Skrattade Hanna. Vi gick innåt och gick in till vardagsrummet där faktiskt Justin, Kyle, Selena och Ashley satt och prata med varandra. Ashlely är Selenas kusin. Det var bra att Sel och Justin faktiskt pratade med varandra och så. Helt ärligt trodde jag inte det. Men som Justin sa så visste jag inte hur det var i deras förhållande. Vi satte oss brevid de och Justin log åt mig. Jag log tillbaka. Jag satte mig i knät på Kyle och han la sina armar om mig. "Kan jag få prata lite med dig?" Frågade Justin mig. Jag nickade försiktigt.

ETT KAPITEL

RUNT SJU IKVÄLL! :)

Chapter 21 - If it not right, its not right.

Last Chapter:
Vi satt och jobbade ett tag, skev ut fakta, skrev ny fakta och höll på så. Vi båda blev hungriga så vi bestämde oss för att gå ner och äta. "Är det okej om jag äter här då?" Frågade jag. "Ja, du äter alltid här" Sa han. Jag skratta. "Pannkakor?" Frågade han. Jag nickade. Han stekte snabbt på ett par pannkakor och vi satte oss vid bordet. Efter en stund bröt han tystnaden. "Jag har tänkt på att göra slut med Selena. Jag känner ingenting längre."
 
"Nej Justin. Hon kommer bli förkrossad" Sa jag. Han suckade. "Men vad ska jag göra då?. Jag känner ju inget. Dessutom vet du inte hur vårat förhållande ser ut. Vi har haft det svårt i flera månader tillbaka, vi har pratat om minst fem gånger att göra slut, men ändå har vi inte gjort det. Men nu är det dags. Jag klarar inte mer" Sa han. Jag svalde. "Okej. Men snälla gör det på ett bra sätt" Sa jag. "Hon blir lätt ledsen." Sa jag. Han nickade. "Jag vet." Sade han. Jag nickade. Det blev en pinsam tystnad. "När ska du göra det?" Frågade jag. "Jag vet inte, så snart som möjligt. Kanske till och med i kväll" Sa han. Jag nickade. Jag fick en dålig känsla i magen att detta inte skulle sluta bra. Selena skulle bli förkrossad det visste jag. De har varit tillsamans länge och de har verkligen varit kära.
 
Justins Perspektiv:
 
Mina känslor för Selena senaste månaden har sakta gått neråt, och när Ari började bli inblandad så sjönk de ner till botten dirrekt. Dock så började mina känslor för Ari att förändras. När jag kysste henne kände jag mig som ett litet barn som nyss fått ätit sin första glass, ett dåligt exempel men ändå. Jag var glad i hennes närhet nästan hela tiden, förutom när hon tog på sig sin bitchiga attityd, men den var sexig och fick mig bara att vela ha henne ännu mer. Jag vet inte riktigt varför jag varit som jag varit mot Ari. Kanske ska spela cool?. Jag vet inte. Som när jag lämnade henne i rummet. Det var dock för att jag skulle bevisa för henne att man inte skojar med mig, det var självklart på skämt och roligt att göra, för hennes reaktion var priceless. Tro mig inte fel, jag hade verkligen velat fortsatt, men det känns inte rätt att göra det, innan jag gjort slut med Sel.
 
"Ska vi fortsätta imorgon?" Frågade Ari efter tre mer timmar av hårt slit. Jag nickade. "Vi ses" Sa hon. Jag nickade. Jag hörde hur hon stängde dörren efter sig och jag suckade djupt och lutade mig bak i stolen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag var tvungen att prata med någon, inte med Kyle för han kunde jag verkligen inte prata med detta om. Jag ringde Ryan. Några signaler gick fram och han svarade äntligen. "Hey man" Sa han. "Hey Bro" Svarade hag. "Hur är det?" Frågade Ryan. "Sådär." Svarade jag ärligt. "Vad då rå?" Frågade han. "Jag ska nog göra slut med Sel ikväll" Sa jag. "Oh. Är det på grund av Ar-" "Inte bara på grund av henne. På grund av att vi eller jag i alla fall känner inga gnistor längre som förut. Det var bra för några månader sen men det är inte det längre" Sa jag. "Jag är ledsen" Sa Ryan. "Det är lugnt. Jag tror det blir bättre så här" Sa jag. "Har du gjort något med mer Ari då?" Frågade han. Jag skratta till. "Oh. Vad har du gjort. Har ni hånglat mer en två gånger nu?" Frågade han. "En gång på taket också. Och" Jag tystna. "LÅG NI?" Sa han högt. "Nej. Haha. Bara nästan" Sa jag tyst. "Oh herre. Ska du berätta för Sel?" Frågade han. "Aldrig. Eller inte nu i alla fall. Tänk vilket krig det skulle skapas, skulle lätt bli tredjevärldskriget" Sa jag. Ryan skratta. "Bra att höra från dig. Du får komma och hälsa på oss nu, du är ju ledig" Sa han. "Jag vet jag ska det." Sa jag. "Hur går det med nya albumet då?" Frågade han. "Det går bra. Har fått tre låtar som de skrivit till mig som jag kollat igenom o de verkar bra, jag håller på och fingrar på några låtar jag med." Sa jag. "Låter bra." Sa Ryan. "Du då, hur går det med tjejerna?" Frågade jag. "Du vet. Det går bra man, ny tjej varje kväll" Sa han stolt. "Ry-" "Jag skoja" Sa han. Jag skratta. "Det hoppas jag" Sa jag. Han skratta. "Men vi ses," Sa han. "Ja det gör vi, hejdå" Sa jag och vi la på.
Jag skickade också i väg ett sms till Sel. Kan du komma över vid sju?. Behöver prata!. Jag tryckte på skicka. Visst har det hänt något Justin?. Jag skrev bara att jag behövde prata med henne och gick sen in i badrummet för att ta en dusch.
 
*
 
Klockan hade slagit lite över sju då hon ringde på dörren. Jag andades tungt. Jag öppnade dörren. Hon log och jag kramade om henne. "Kan vi prata där ute?" Frågade jag. Hon nickade. "Men det är så kallt" Svarade hon. "Här" Sa jag och gav henne min jacka. Vi ställde oss utanför och det var verkligen länge sen jag var så här nervös. Jag visste inte hur jag skulle börja. "Vad ville du prata om?" Frågade hon. "Jo." Jag andades in. Jag kunde inte kolla henna i ögonen. "Justin vad är det?" Frågade hon allvarligt.
 
image
 
"Selena. Det här funkar inte längre. Jag är så ledsen, men jag klarar inte av detta längre. Specifiskt denna sista månad har varit svår för mig, mina känslor för dig har sakta åkt bort mer och mer och-" Jag stannade. Hennes ögon började fyllas av tårar. "Sel. Vi har haft det här pratet förut. Vi har till och med båda sagt att det har vart svårt. Det var du som sa förra gången att det var svårt för oss, att det förändrats." Sa jag. "Men ursäkta om jag blir ledsen, min pojkvän gör slut med mig, ska jag vara glad eller?" Frågade hon ilsket. "Sel." Suckade jag. "Kalla mig inte det" Jag suckade. "Selena snälla lyssna på mig. Jag vill dig inget illa. Jag älskar dig. Du betyder så otroligt mycket för mig, men inte på det sättet längre. Du var min första riktiga kärlek och det kommer alltid att vara så, du visade mig hur man älskade någon på riktigt och det gjorde jag med dig, men jag gör inte det längre. Jag vill inte förlora dig. Du har varit i mitt liv så fruktansvärt länge och jag kan bara inte förlora dig på grund av detta" Sa jag. Jag såg hur hon var på väg att bryta ihop. Hon satte sig ner på backen och la händerna för sitt ansikte och brast ut i gråt. Jag tålde inte när folk grät. Jag satte mig ner och höll om henne hon gjorde inget motstånd. "Jag är så ledsen. Men jag tror du också känner det, även fast du inte känner det just nu, att saker och ting förändrats mellan oss. Jag vill fortfarande hålla kontakten med dig. Du är en av mina bästa vänner." Sa jag. Hon andades tungt. "Jag måste gå" Sa hon och ställde sig upp. "Förlåt" Sa jag.
 
image
 
"Vad ska jag göra då Justin. Det är inte så att du behöver låtsas att gilla mig, det är över nu som du sa." Hon gick fram med jackan och gick sedan. Jag tog snabbt upp telefonen och smsade Ari. Jag gjorde det. Hon är på väg hem. Ta hand om henne. Snälla. Jag skickade iväg det. Jag kände hur en tår rann ner från min kind. Även fast jag inte känner något längre för Selena så var det ändå svårt att släppa taget om henne. Jag har haft ett förhållande med henne länge och jag älskade henne verkligen. Vi har haft så grymt kul, men är det inte rätt så är det inte och då måste man till slut släppa taget.
 
 
 
Aww Jelena broke upp :/ ;). Tror ni Ari kommer göra slut med Kyle?...... Hmmmmmmmmmmmm.
Aja komentera lovies.

ALLTSÅÅÅÅÅ

någon söt liten villig person som skulle vilja göra alla mina prov och läxor. Står inte ut längreeee!!!!!!!!!!. Får seriöst damppp. Hur kan mina lärare lägga allt på samma gång?. Vi har gått i skolan en månad och jag orkar inte ens med alla läxor mer. Detta kommer verkligen gå bra. Nae nu ska jag gå och sätta mig i ett hörn, läsa rolig fysik och äta mig tjok på ben and jerrys, gud så bra. Hörs sen, och förmodligen med ett kapitel.

Chapter 20 - Study

Last Chapter:
Han kysste mig och jag kysste honom tillbaka. Han började att smeka mig försiktigt och jag andades tungt. Han kysste mig på halsen och började slicka och suga. Han trängde in ett finger i mig och började köra det in och ut. Jag andades tungt, ville bara ha mer. "Oh my god Justin" Sa jag andfått. Han slickade lite på mitt käkben påvägen upp till mina läppar igen, sedan möttes våra läppar och våra tungor snart dom med. Han trängde in ytterligare ett finger och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. "Justiiin" Kved jag. Jag kände hur jag på väg att komma, men då drar han ut hans fingrar, ställer sig upp. Ger mig mina trosor och mina byxor. "Klä på dig Ariana. Vi ska hem till dig remember. Och glöm aldrig. Ingen skojar med Justin Bieber"
 
Jag satt där helt chockad. Really Justin?. Jag kände mig helt utnyttjad. Även fast jag kanske "lekt" lite med honom på taket så var detta inte att gemföra med. Liksom kom igen, vem gör något sånt här?. "Kom nu Ari, om jag inte ska gå utan dig" Ropades det från nedervåningen. Jag fnös drog på mig kläderna. Jag gick ner för trappan gav honom inte en blick. Jag drog fort på mig mina skor och gick ut ur hans hus. Jag hörde hur han skratta lite men detta var inte alls kul på något jävla sätt. "Du kan få skjuts Ariana" Sa han. Jag fnös och började gå, jag visste att han gick bakom mig för jag hörde hans fotsteg. Jag gick upp för min trappa fortfarande med Justin efter mig. Jag ringde på och innan någon öppna kände jag Justins hand snudda vid min rumpa. Selena öppnade äntligen eftersom det var låst och jag orkade inte gräva efter min nyckel. "Heej" Sa hon när hon öppna. "Heej" Sa vi båda och jag kramade om Selena, och Sel kramade sedan om Justin och de kysstes. Jag svalde. Det kändes inte bra när de gjorde de. Jag fick en klump i magen. "Babe" Jag ryktes förvånat mot trappan. "Kyle?" Frågade jag. "Ja. Jag trodde du skulle sluta vid fyra så jag kom hit då, men du var inte här" Sa han. "Nae vi drog över med tiden" Ljög jag.
 
Han gick fram och kysste mig lätt och jag kunde känna Justins brännande blickar. "Ska vi se på film eller något då?. Jag orkar inte göra så mycket" Sa Selena. "Visst" Log jag. Vi gick in i det lilla bio rummet och satte oss. Vi slog på filmen Easy A. Kyle drog ner mig i hans famn och jag log smått. Selena satt i Justins famn. Det var så här det skulle vara. Selena med Justin, Jag med Kyle. Det var så här det hade varit, det var så här det skulle förebli. Det skulle inte vara på något annat sätt. Jag älskar Kyle det gör jag. Jag har känslor för honom det har jag. Men jag tror jag har känslor för Justin också vilket skrämmer mig något fruktansvärt. Riktiga känslor för honom alltså. Jag vet inte riktigt vad det var för "lek" jag och Justin höll på med. Vadå lämna mig så där liksom?.
Jag bestämde mig för att jävlas lite med honom. Jag vände mig om och satte mig emot Kyle och kysste honom. Han kysste tillbaka och jag log för mig själv och jag kände bara Justins brännande blickar. Jag såg i ögonvrån hur Justin började kyssa sel på Justin och hon skratta till och försökte få bort honom. "Justin sluuta" Sa hon. Han suckade irriterat. Jag log för mig själv och kysste återigen Kyle som kysste mig tillbaka. Hans tunga mötte min och de lekte med varandra. "Really. Kan ni inte göra detta någon annan stans?" Frågade Justin surt. "Vadå, stör det dig?" Frågade jag. "Ja. Jag försöker kolla på filmen" Sa han.  Jag himlade med ögonen och satte mig tillrätta. Yeah right, som om det var därför det störde honom, Selena märkte inget?.
 
 Filmen gick relativt snabbt och eftertexterna började rulla. "Babe. Jag måste hem nu. Jag har ett prov jag måste träna till imorgon" Sa Kyle till mig. Jag nickade. "Lycka till" Sa jag och kysste han lätt. Han log och gick ut till hallen. "Hej då" Ropade han. "Hejdå" Ropade jag. "Jag ska nog också gå" Sa Justin och ställde sig upp och drog med Selena på vägen. Vi tre gick ut på rummet. Jag gick upp för trappan. "Hejdå Ari, ses imorgon" Sa Justin och flina. "Hej då" Sa jag och gick in på mitt rum. Jag vet inte vad det var med mig och Justin. Jag förstod inte på oss riktigt, vad det var vi höll på med.
 
*
 
 
Jag gick med mina hörlurar i öronen på väg till Justin. Jag var trött idag det var jag verkligen. Musiken spelades i mina ögon och jag suckade när jag redan såg att jag var framme. Klockan var ändå tio och jag var ändå väldigt trött. Jag ringde på dörren och Justin kom och öppna. "Nemen Hej Ariana" Sa han. Jag himlade med ögonen då jag var sur på honom. Han drog in mig och var på väg att göra som han hade gjort igår. Han tryckte dock upp mig mot garderoben. "Nej Justin" Sa jag och tryckte bort honom i från mig. "Vad är problemet?" Frågade han. "Jag, Nej, Men vad höller vi på med Justin, jag förstår inte vad det är  vi håller på med" Suckade jag.  "Vi skulle ju kolla vad vi kände eller hur?" Jag suckade. "Men vad fan höll du på med igår då.?" Frågade jag argt "Du menar när jag stoppade två fingrar i dig och du skrek mitt nam-" "Justin sluta" Sa jag allvarligt. Han skratta. "Kom så jobbar vi på det här arbetet nu bara" Sa jag irriterat.
 
"Ta min apple dator på min säng och kom in till där jag har min stationära sen" Sa han. Jag nickade och gick på hans rum och tog den. Jag gick in i rummet där han hade sin stationära apple. Två apple datorer, onödigt om ni frågar mig. Han hade redan tagit upp internet när jag kom in. Jag satte mig brevid mig honom. Vi skulle söka upp hur fattigdomen hade varit förr i tiden. Jämföra länder med varandra och hölla på, kolla hur demokratin, diktaturen osv. Inte det roligaste om ni frågar mig. Vi satt och jobbade ett tag, skev ut fakta, skrev ny fakta och höll på så. Vi båda blev hungriga så vi bestämde oss för att gå ner och äta. "Är det okej om jag äter här då?" Frågade jag. "Ja, du äter alltid här" Sa han. Jag skratta. "Pannkakor?" Frågade han. Jag nickade. Han stekte snabbt på ett par pannkakor och vi satte oss vid bordet. Efter en stund bröt han tystnaden. "Jag har tänkt på att göra slut med Selena. Jag känner ingenting längre."

UPDATE

Kommer nog ett kapitel i alla fall så håll utkik :)

Hann inte

skriva klart igår då en kompis från klassen smsade och sa att vi tydligen hade glosor tills imorgon, det var inte några heller utan hela 40 stycken så de fick jag sittta med hela natten. Har som sagt skrivit kanske halva kapitel tjugo. Jag får se om jag hinner publicera det idag då jag har massvis med skit jag måste göra. Hela denna vecka har jag fullt upp och nästa vecka är värre!!! :(. Usch, kommer inte ha en ledig stund i helgen... Men aja jag får klämma in kapitel så gott jag kan helt enkelt/änkelt, nu blev jag fan osäker på hur det där stavades haha. aja orkar inte bry miiiig. Meeen höstlov snart i alla fall!. Haha okej typ en måndag kvar men jaja!! Nu blev detta världens värdelösaste inlägg men shiiiiiiiiitesamma. Nu ska jag sätta punkt. Hejdå....

Chapter 19 - No one.

(Varnar för lite... ja, "snusk")
 
Last Chapter:
"Jag vill inte såra Kyle det är det som är grejen. Men det kommer inte funka mellan han och mig om jag har känslor för Justin med. Det är det jag måste få reda på." Sa jag. "Det förstår vi, det är bra om du gör det, så du vet vad du känner. Sen om ni skulle berätta det. Det är en annan sak för det skulle verkligen bli kaos Ari" Sa Jassie. "Jag vet. Kyle-" "Inte bara Kyle. Selena. Det kanske skulle skapa trubbel mellan Brian och Mandy" Sa Hanna. Det hade jag inte tänkt på. Jag svalde. Var jag verkligen på väg och förstöra det för alla?. "Och. Jag drömde en dröm i natt..." Började jag.
 
"Vad?" Frågade Jassie. "Jag gifte mig med Justin" Sa jag förvånat. "VA?" Sa Hanna. "Ja. Det kändes så verkligt. Och gissa vem som var Justins Best man" Sa jag. "Kyle?" Chansade Jassie. Jag nickade. "Det kändes så verkligt." Sa jag. "Ni var där. Mandy och Pappa var där. Alla var där. Det var så sjukt." Sa jag. Jassie och Hanna skakade på huvudet. Jag suckade. Jag kände i fickan hur min mobil började vibrera, jag suckade tyst för mig själv och drog upp telefonen. "Ariana" Sa jag. "Hej Ariana" Jag kände hur jag blev nervös när jag hörde Justins röst. "Öhm hej Justin" Sa jag så Hanna och Jassie skulle förstå att det var han. De spärrade upp ögonen, jag visade att de skulle vara tysta. "Har du tid för mig idag?" Frågade han. "Jag vet inte. Jassie och Hanna är här. Jag kanske skulle träffa Kyle idag med." Sa jag. "Okej. Men vi behöver inte ses, vi har hela dagen imorgon på oss. Glöm inte att det är skola imorgon, så var inte uppe för länge och tänk på mig. Vi ses Ari" Sen la han på.
 
Nästa dag. Måndag.
 
 
Jag vaknade av mitt alarm. Jag var inte så trött så man brukar vara på måndagar. Jag hade väl sovit ut ordentligt då jag faktiskt somna runt halv tio. Jassie och Hanna hade dragit hem efter sig. Kyle hade kommit när Hanna var kvar men Hanna hade dragit efter en liten stund. Jag och Kyle hade inte gjort alls mycket. Satt typ i soffan och pratade med pappa. Alltså gjorde vi ingenting. Han gick han med efter en stund och jag gick inprincip och la mig. Jag satte mig upp i sängen och ställde mig upp. Jag gick in till min garderob och drog fram ett par varta skinny jeans. Nya underkläder och en svart magtröja. Jag drog på mig kläderna och satte igång plattången. Jag sminkade mig lätt och plattade sedan håret. Tog fram mina svarta skor och gick ner till hallen. Jag gick in i köket och tog mig en macka. Selena skulle komma hem vid lunch idag också.
 
Jag tog på mig min skinjacka och mina skor och låste dörren efter mig och promenerade till Justins hus. Jag knackade på dören och Justin öppnade med ett flirtigt leende på läpparna. Han tog snabbt tag om min höft och drog in mig och tryckte mig fort upp mot garderobs dörren. "Hej" Sa han mot mina läppar. "Hej" Svarade jag. Han flinade mot mig och tryckte hans läppar mot mina. Även fast detta låter sjukt så hade jag saknat hans läppar mot mina. Jag avbröt kyssen. "Katie kan komma närsom" Sa jag till honom. Han nickade mot mina läppar. "Selena kommer hem idag" Sa jag när vi var påväg  in till köket. "Jag vet. Jag ska till er efter skolan" Sa han. Jag nickade. "Kyle kommer med" Sa jag. Han nickade. "Då kan vi ju stanna lite längre hemma hos mig" Svarade han. Jag fnös. "Vi får se om det Bieber" Sa jag. Han skratta. Det ringde på dörren vilket betydde att det var dags för att Katie att komma.
 
 
Justin gick för att öppna och jag satte mig ner i matsalen där vi skulle sitta. "Hej Ariana, mår du bra idag?" Frågade hon. "Ja det gör jag" Sa jag och log. Jag såg hur Justin flinade men jag ignorerade det bara. "Nu är det så här att min mormor i Boston har gått bort, och jag måste åka dit. Därför kommer jag vara borta tisdag till söndag. Så ni kommer få ett litet uppdrag av mig. Ett grupparbete ni ska jobba med som jag kommer visa er sen. Sen kommer ni få ett antal sidor att jobba med i matten. En diagnos i Naturkunskapen också som ni ska göra hemma, så en liten hem diagnos." Sa hon. Jag nickade. "Så ni får se till att träffas, kanske hemma hos Justin som vanligt när det är skola fast inte jag är här, så ska ni jobba med arbetet för det är ganska stort." Sa hon. Justin och jag nickade. "Så se det inte som ett lov" Sa Katie. "Lovar" Sa jag och Justin samtidigt.
 
*
 
Dagen rullade på och vi var klara. Katie packade ihop alla saker och lämnade huset. "Så. Lediga." Sa Justin. "Du hörde vad hon sa, vi skulle inte se detta som ledighet Justin" Sa jag allvarligt. "Jaja." Sa han. Jag himlade med ögonen. "Nu är vi själva" Sa han och bet sig i läppen. Jag log mot honom. Han ställde sig upp och tog mig i handen. "Vart ska vi Bieber?" Frågade jag. Han kollade flirtigt på mig. Vi gick upp för hans trappa och han ledde oss in till hans sovrum. Han flirtade med hans ögonbryn. Han ställde sig framför mig och la sina händer på min rumpa och bärde upp mig. Han kollade in i mina ögon och bärde mig mot hans säng. Han la sig ner på rygg så jag hamna över honom. Jag kunde inte motstå, så jag kysste hans läppar. Han besvarade min kyss med hunger, och nu uppstod det där pirret igen som jag alltid kände.Jag satte mig över honom och bet mig i läppen när jag kollade ner på honom. Han var så sexig. När jag satt där tog han sina händer på mina byxor och knäppte upp knappen. Jag bet mig i läppen men gick med på det och ställde mig upp och drog ner de själv. Jag la mig på han igen och tryckte mina läppar återigen mot hans. Han rullade runt oss så han kom överst.
 
 
 
Han kysste mig mellan mina bröst och drog ett finger längs min kropp. Han stannade vid min troskrant och han drog hans finger i sidled. Hela jag rös till. Jag ville bara ha mer och det var länge sen jag var så här upphetsad. Jag ville bara slita av honom kläderna, så han kunde ta mig här och nu. Jag struntade helt och hållet i konsekvenserna jag ville bara ha honom. Han greppade taget om mina trosor och var på väg att dra ner de och jag drog efter andan. "Ssh. Du kommer älska detta" Sa han. Jag svalde. Han drog av mig mina trosor och jag kände hur jag skämdes. Jag visade mitt allra helaste för Justin och han hade fortfarande kläder på sig. Han la sin hand på mitt heliga och han vandrade uppåt till mina läppar igen. Han kysste mig och jag kysste honom tillbaka. Han började att smeka mig försiktigt och jag andades tungt. Han kysste mig på halsen och började slicka och suga. Han trängde in ett finger i mig och började köra det in och ut. Jag andades tungt, ville bara ha mer. "Oh my god Justin" Sa jag andfått. Han slickade lite på mitt käkben påvägen upp till mina läppar igen, sedan möttes våra läppar och våra tungor snart dom med. Han trängde in ytterligare ett finger och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. "Justiiin" Kved jag. Jag kände hur jag på väg att komma, men då drar han ut hans fingrar, ställer sig upp. Ger mig mina trosor och mina byxor. "Klä på dig Ariana. Vi ska hem till dig remember. Och glöm aldrig. Ingen skojar med Justin Bieber"
 
 
Lite awkward kapitel så där... hahaha. dör lite.
Aja komentera folllkss!. Vill ni ha mer ikväll?? :D:D

Chapter 18 - Weird dream

Last Chapter:
 Jag släppte hans hand och börja gå mot mitt hus. "Vänta" Sa han. Jag kollade på honom. "Vad?" Frågade jag. "Får jag se dig imorgon?" Frågade han. "Jag vet inte. Kanske, kanske inte." Sa jag. Det var söndag imorgon. Han nickade. "Okej. Jag tar det som ett ja" Sa han. Jag skratta. "Vi får se Bieber" Sa jag och vände mig om igen. Jag gick upp för min trappa vid huset, kollade på Justin en sista gång innan jag gick in. Då plingade min mobil till. Jag trodde faktiskt det var Justin, men det var Kyle. Var fan är du någonstans?. Jag vet att du inte är hos varken Hanna eller Jassie Ari. Kan du snälla säga vart du är?
 
Vad skulle jag svara?. Jag svalde hårt. Förlåt. Jag skulle inte ljugit för dig. Jag ville bara inte göra dig ledsen att jag inte kunde träffa dig. Jag är ledsen!!. Jag gick på en promenad sen gick jag hem. Förlåt mig Kyle. Jag ville bara inte säga att jag inte orkade för det gjorde jag verkligen inte. Snälla förlåt mig?. Vi kan träffas imorgon jag orkade bara inte idag. Förlåt!. Jag tryckte på skicka. Jag hade så himla dåligt samvete. Jag fick snabbt ett svar. Du kunde bara sagt till mig. Jag hatar när du ljuger för mig. Du kanske ska prata med Hanna och Jassie också, de är också förvirrade kan jag lova dig. Skrev han. Jag ville verkligen inte bråka med honom. Snälla Kyle. Förlåt mig. Jag orkar inte bråka med dig. Snälla. Ja jag ska snacka med de. Snälla förlåt mig. Skickade jag. Ja jag förlåter dig men gör inte om det. Godnatt puss. Älskardig. Jag log smått. Tack. Jag dig puss.
 
Alltså. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag mådde så illa. Men vad skulle jag göra åt det?. Det fanns inget att göra åt. Visst jag kanske skulle kunna sluta träffa Justin. Men vad skulle jag göra med de där känslorna eller fjälirarna jag kände när jag kysste honom, när han kysste mig. Vad skulle jag göra med de?.
Jag bestämde mig för att gå och lägga mig. Det var det bästa, bara slippa tänka på detta för ett tag. Jag bytte om, gick in på toaletten och tvättade bort dangens smink. Borstade tänderna och satte upp mitt hår i en knut. Jag gick sedan in på mitt rum och bäddade ner mig i sängen, och tog mig till drömmarnas värld.
 
*
 
"Pappa jag är nervös" Sade jag. "Gumman du är superfin. Det finns inget att vara nervös för. Jag lovar dig." Sa han. Jag svalde. "Var du nervös?" Frågade jag. "Ja det gör jag. Jag har ju gått igenom det två gånger. Men klart man är nervös. Man är alltid nervös inför något sånt här. Det här är ett stort steg i erat liv. Men det är det rätta. Jag älskar dig. Jag väntar på dig där ute" Sade han. Jag nickade. "Ååååh vad fin du är" Jassie kom inspringandes med Hanna bakom sig. "Tack ni med." Sa jag. "Jo. Men inte igemfört med dig." Sa de. Jag skrattade. "Vill du fixa mitt hår nu?" Frågade jag. "Självklart" Log Hanna, som nu var stylist. Jag var fin. Det var jag verkligen. Jag har aldrig varit så här fin förut. Jag kände mig verkligen fin. Jassie bättrade på mitt smink medans Hanna fixade mitt hår. Vi hade lång tid på oss så det var ingen brådska.
 
Efter nästan en timme var hon nästan klar. "Så" Sa hon och satte in den lilla kronan jag skulle bära. Som hade varit min mammas. "Tack, det blev jätte fint" Sa jag. Hon log. "Allt för dig Ari" Sa hon och kramade mig bakifrån. "Jag kan inte fatta att detta händer" Mumlade jag. "Inte vi heller. Men kolla på oss. Tre bästavänner som fortfarande hållt i hop, kan ni fatta det?" Sa Jassie. Jag nickade. "Vi är bästa vänner eller hur. Och inget eller ingen kommer någonsin förändra det" Sa jag. Jag kände på dirrekten hur jag fick en tår i ögat när jag sa det. Vilket Jassie och Hanna fick med. "Gråt inte" Sa Jassie. Jag skrattade. "Du förstör sminket" Sa hon allvarligt. Jag skrattade. "Ni med" Sa jag. "Det är du som ska ta uppmärksamheten, inte vi" Sa de. "Jaja" Sa jag. De skrattade åt mig igen. "Du är verkligen så vacker" Sa Jassie. "Tack" Log jag. Det knackade på dörren och Mandy kom in. "Åh gumman vad fin du är" Sa hon. "Tack Mandy" Sa jag glatt. "Jag ser dig där ute, okej?" Sa hon. Jag nickade och hon kysste lätt min hjässa. Hon gick ut. "Det är dags snart" Sa Jassie och jag kände hur jag fick en klump i magen. "Var inte nervös, det kommer gå jätte bra, jag lovar" Sa Hanna. Jag log smått.
 
"Det är dags" Pappa öppnade dörren. Jag tog ett djupt andetag. Jassie och Hanna gick ut först och jag hörde hur klockerna började slås. Jag gick ut till pappa där han stod och vänta. Jassie och Hanna började gå in. Snart började jag med gå. Jag koncentrareade mig på att inte ramla i dessa klackar. Jag kom in på altaringången och det var fullt med folk. Jag var krok i krok med pappa och framför mig så jag min blivande man. Pappa gav mig en kyss på kinden och gick och satte sig. Jag gick fram och han räckte sina händer till mig. Jag tog hans hand och vi ställde oss mittemot prästen. "Vi har samlats här idag för att få bevittna denna cermoni mellan Ariana JoannaTeefey och Justin Drew Bieber."  Om jag ska vara helt ärligt kunde jag inte koncentreara mig ett dugg på vad prästen babblade om. Jag hade min älskade framför mig och det räckte. Jag kunde inte koncentrera mig. "Ringarna" Jag vaknade till liv. Kyle gick fram och gav Justin ringarna. "Så säg efter mig." Började prästen. "Jag Ariana Joanna Teefey tar dig, Justin Drew Bieber nu till min man och att dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen tills döden skiljer oss åt."Sa jag och tog på honom ringen. Justin log med hela ansiktet. Jag visste att detta varit det han ville väldigt länge. "Justin Säg efter mig." "Jag Justin Drew Bieber Tar dig, Ariana Joanna Teefey nu till min fru och att dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen till döden skiljer oss åt" Sa han och tog på mig ringenJag log med hela ansiktet.
Nu började prästen babbla om att vi ingått ett äktenskapstrohet. Men jag lyssnade inte jag ville bara att Justin skulle kyssa mig. "Du får nu kyssa bruden" Jag log med hela ansiktet. Justin med. Han la en arm om mig och kysste mig passionerat. Publiken stod och applåderade i publiken, vissa lämnade tårar också.
 
*
 
Jag satte mig fort upp i sängen när jag hörde min telefon ringa. Vad hade jag just drömt?. Herre gud. Jag svarade snabbt. "Ariana". "Hej bästa vän, hörde att du var hemma hos mig igår, men såg dig tyvärr inte" Sa Hanna. Jag skratta. "Kom hit så ska jag förklara" Sa jag. "Bra för jag och Jasse vill faktiskt veta." Jag skratta. "Och föresten tack för du väckte mig" Sa jag. "Förlåt" Pep hon. Jag skratta. "Det gör inget" Sa jag. Vi la på och jag ställde mig upp i sängen och gjorde mig iordning lite fort. När jag var på väg ner för trappan ringde det på dörren. Jag log och öppnade. "Hej" Sa jag till de. "Hej" Sa de. "kom in" Sa jag. Jag väntade på de och gick in till köket. "Är ni hungriga?" Frågade jag. "Nae." Svarade de båda. Jag nicakde och gjorde iordning en macka till mig själv. Pappa kom in i köket. "Hej tjejer, var det trevligt på filmkvällen?" Frågade han. Jag gav en blick till de. "Ja det var jätte trevligt" Sa de båda. Jag log tacksamt. Vi gick upp på övervåningen och satte oss. "Berätta" Sa de. "Var du hos Justin?" Sa de allvarligt. Jag kollade skamset ner i marken. "Oh my god" Sa de. "Ssh snälla" "Jag fick igentligen inte säga, men eftersom det blev så här är jag ju tvungen" Sa jag. "Vad håller du på med kvinna?" Frågade Hanna "Jag vet inte." Suckade jag. "Berätta" Sa de. "Okej" Suckade jag. "Vi har varit två gånger när ni inte vetat om det" Sa jag. "VA" Sa de båda högt. "Förlåt. Det var i fredags kväll" Sa jag. "Han kom hem till mig utanför varning. Vi prata ut, och vi båda erkände att vi kände något i kyssen. Vi pratade länge och han började typ kittla mig när vi kolla på film, sen typ kysstes vi och ja kanske hångla lite. Jag fick av honom tröjan tills hans telefon ringde och stack" De båda drog sig för andan. "Igår så möttes vi på taket för att prata ut. Grejen är att när jag kysser honom eller han kysser mig så känner jag det där fjälirarna i magen som är helt vilda. Jag blir helt vild när han rör vid mig det är helt sjukt. Vi kysstes och så, sen följde han mig hem. Vi har inte gjort något mer än att kyssas jag lovar. Men vi-" Jag tog en andnings paus. Jag visste inte om jag skulle våga säga det. "Ni vad?" Frågade Hanna. "Vi kom överens om att vi ska träffas i smyg för att få reda reda på vad vi känner" Sa jag. "Är du galen?" Sa Hanna högt. "Det är ju bra att ni träffas." Sa Jassie uppspelt. "Jag menar, du lever bara en gång." Sa hon.
 
 
"Jag vet." Sa jag och sucka. "Gör det du känner för. Jag bara tänker på ditt eget bästa Ari, men jag vet inte vad det är, förlåt för jag reagerade så" Sa hanna. Jag nickade. "Jag vill inte såra Kyle det är det som är grejen. Men det kommer inte funka mellan han och mig om jag har känslor för Justin med. Det är det jag måste få reda på." Sa jag. "Det förstår vi, det är bra om du gör det, så du vet vad du känner. Sen om ni skulle berätta det. Det är en annan sak för det skulle verkligen bli kaos Ari" Sa Jassie. "Jag vet. Kyle-" "Inte bara Kyle. Selena. Det kanske skulle skapa trubbel mellan Brian och Mandy" Sa Hanna. Det hade jag inte tänkt på. Jag svalde. Var jag verkligen på väg och förstöra det för alla?. "Och. Jag drömde en dröm i natt..." Började jag.
 
 
 Vad var det där för dröm hon drömde? :oo Komentera älsklingar :D

Chapter 17 - You Make Me Crazy. Justin. Bieber.

Last Chapter:
Till slut när jag satt mig upp tillräckligt tryckte jag mina läppar mot hans. Nu var det jag som kysste honom för första gången, det har alltid varit han som tagit steget, men nu var det jag som kysste honom, och han som besvarade den med passion. "Vad gör du med mig" Mumlade han mot mina läppar. Jag kysste honom igen och det pirrade i hela kroppen, det gjorde det verkligen. "Justin." Sa jag. "Ja" Sa han. "Vi kan i-" "Vi kan om vi vill. Jag vet inte vad du gör med mig. Jag kan inte sluta träffa dig så här. Om vi träffas lite i smyg, så kan vi få reda på mer. Vad du känner vad jag känner. Vad säger du?"
 
Det kändes fel att göra så. Men jag ville. Men det var fel. Jag ville få reda vad det igentligen va jag kände för Justin.
"Okej" Svarade jag. Han nickade och kollade mig djupt inn i ögonen. Jag hatade när han gjorde så för jag blev helt paralyserad. Så vackra ögon, verkligen. Jag hade dåligt samvete det hade jag. Jag hade ont i magen hela tiden, förutom när Justin kysste mig eller rörde mig för då pirrade det istället. "Justin" Sa jag tyst. Han nickade. "Kyss mig" Sa jag. Han gjorde verkligen som jag sa och tryckte sina läppar mot mina. Samma känsla spelades och det kvittrade verkligen i magen på mig. Vi rullade runt så jag hamnade över honom. Han öppnade sin mun lite lätt så jag kunde sticka in min tunga och möta hans. De brottades mot varandra, och en sådan här passionerad stund har jag nog aldrig varit med om förut. Han drog sin hand vid mitt rygg slut innanför min tröja. Han greppade min rumpa med båda hans händer, utanför shortsen dock. Jag stönade till lätt mot hans hals.
 
Jag bestämde mig för att jävlas lite med honom. Vi kunde inte fortsätta längre, inte här ute. Jag släpte hans läppar med mina, kysste och sög lite lätt på hans käk ben och han släppte ut ett stön. Jag började kyssa hans hals och slicka lite lätt vilket fick han att bli galen. Han andades tungt och släppte ut flera stön. "Oh my god Ari" Sa han andfått. Jag hjälpte honom av med hans väst och vita tshirt vilket han var med på noterna. Det måste vart kallt för stackarn. Jag kysste hans mage lite lätt, och begav mig ner mot byxlinjen. Jag såg hur han led. Jag kysste precis ovanför hans knapp och jag såg verkligen hur han ansträngde sig. Jag såg på hans byxor att han blivit hård och stor. Hade han verkligen blivit så upphettsad?. Jag gick tillbaka till hans läppar och kysste han lätt innan jag ställde mig upp, tog hans tshirt och väst och gick där i från. "Vad gör du?" Frågade han chockat. "Nae inget. Tänkte bara att dina kläder skulle behöva en liten flyg tur" Sa jag och höll hans kläder över kanten. Jag såg självklart att de inte skulle hamna på marken eftersom det fanns ett litet tak de skulle hamna på så man skulle kunna hämta de.
 
"Du skulle inte" Sa han. "Watch me Bieber" Sa jag och släppte kläderna ur min hand. Hans ögon blev stora som golfbollar. "Ska jag gå hem så här, tycker du?" Frågade han. "Ja det tycker jag" Sa jag och bet mig i läppen. Han fick ett flin på sina läppar. "Seriöst, Ari det är iskallt, du får gå ner och hämta de." Sa han allvarligt. "Nae och du tror inte det hade blivit kallare om jag faktiskt tagit av dig dina byxor?" Frågade jag. "Jo men du hade ju gjort mig varm igen" Sa han och blinka. Jag skratta och fnös samtidigt. "Nae men kommer du ihåg att det ligger ett litet tak där så du kan faktiskt hämta de" Sa jag. "Det hoppas jag" Sa han och sprang dit. Han hoppade ner på det lilla taket och tog på sig sina kläder igen. Jag skratta för mig själv. Hans blick. Obeskrivlig. Jag gick bort lite grann medans han tog på sig tröjan. Han kom upp mot mig med ett sexigt leende. "Jag trodde du visste att man inte ska skoja med Justin Bieber" Sa han. Jag skratta. "Nej, tyvärr jag visste inte" Sa jag. "Du kommer få igen, vänta bara" Sa han. Jag skratta. "Yeah right" Sa jag. Han gick fram mot mig. Gick runt mig och ställde sig bakom mig. "Vad säger du att avsluta det vi började med förut, hemma hos mig" Viskade han mot min hals så mina hårstrån reste sig medans han också smekte min arm.
 
 
 
 "Du gör mig galen Justin Bieber" Sa jag. Han skratta och började kyssa min hals. "Kom" Sa han och tog min hand. "Jag kan inte följa med dig" Sa jag. "Varför inte?" Frågade han. "Jag kan inte Justin" Sa jag. Han suckade. "Får jag följa dig hem i alla fall?" Frågade han. Jag nickade. Vi tog oss ner från taket smidigt. Det var verkligen mörkt ute nu. Efter ungefär halva vägen kände jag hur Justin tog min hand. Jag log för mig själv och kramade om hans. Vi gick under tystnad men det var en behaglig tystnad. När jag nästan var hemma so stannade jag. "Justin man ser mitt hus här i från, du behöver inte följa mig längre" Sa jag. "Okej. Jag står tills jag ser du kommit in i alla fall" "Okej" log jag. Jag släppte hans hand och börja gå mot mitt hus. "Vänta" Sa han. Jag kollade på honom. "Vad?" Frågade jag. "Får jag se dig imorgon?" Frågade han. "Jag vet inte. Kanske, kanske inte." Sa jag. Det var söndag imorgon. Han nickade. "Okej. Jag tar det som ett ja" Sa han. Jag skratta. "Vi får se Bieber" Sa jag och vände mig om igen. Jag gick upp för min trappa vid huset, kollade på Justin en sista gång innan jag gick in. Då plingade min mobil till. Jag trodde faktiskt det var Justin, men det var Kyle. Var fan är du någonstans?. Jag vet att du inte är hos varken Hanna eller Jassie Ari. Kan du snälla säga vart du är?
 
Här har ni kapitlet i alla fall. Inte alls lika bra som det jag skrev igår menmen. Kanske hinner med ett till ikväll+. Skulle ni tycka om det? ;)))

Chapter 16 - What Do You Say?

Last Chapter:
"Okej som du vill" Skratta han. Jag skratta med. "Men ska jag gå då. Så kan du fixa med allt du ska fixa innan?" Undra han. "Du behöver inte alltså." Sa jag. "Det är lugnt. Vi kan träffas imorgon?" Frågade han. Det var söndag imorgon. "Det kan vi göra" Sa jag. "Bra. Jag hittar ut själv" Sa han och kysste mig. Jag besvarade kyssen. Men det som störde mig något enormt var att jag inte kände de där fjälirarna alls mycket mer. Kanske var det bara tillfälligt.
 
Jag började att gå dit jag skulle. Det var lite utanför centrum. Jag gick mot den stora lägenheten hoppade över stängslet för brandtrappan och tog mig upp för trappan. Hoppade återigen över stängslet så jag kom upp på taket. Det var rätt mörkt ute faktiskt. "Justin är du här?" Frågade jag och gick runt och kikade runt lite. Han var antagligen inte här än så jag bestämde mig för att vänta. Jag stod  och kollade på utsikten. Riktigt fint, speciellt så här på kvällen då det är lite mörkt och det lyser fint. Snart kände jag ett par armar runt min kropp som bärde upp mig och svingade runt mig. "Justin din idiot., du skrämde livet ur mig" Sa jag. Han skratta och släppte ner mig. "Förlåt" Sa han. Jag skakade på huvudet. "Det är lugnt" Sa jag. Han skratta. "Okej. Det var inte så kul" Sa jag. "Jo" Sa han. Jag himlade med ögonen.
 
 
"Du är dum." Sa jag och la armarna i kors. "Se så, nu ska vi inte sura" Sa han och jag fnös. Han skratta åt mig. "Brukar du komma upp hit ofta?" Frågade jag. "Ja. Jag kommer väldigt ofta hit, speciellt när jag vill tänka. Du då. När var du senast här?" Frågade han. "Jag har inte varit här själv någon gång. Senast var med dig, för ett halvår sedan kanske" Sa jag. Han nickade. "Justin" Sa jag. Han nickade. "Ja" Sa han. "Ehm. Nej det var inget" Sa jag. Jag visste inte igentligen varför jag började med att säga Justin. "Säg vad det var du skulle säga Ari" Sa han. Jag skakade på huvudet. "det var inget" Sa jag. "Kom igen säg" Sa han och tog ett steg närmare mig. Jag skakade på huvudet. "Jag lovar Justin. Det var inget" Sa jag. Han nickade. "Okej." Sa han.
Det blev tyst mellan oss och jag studerade honom. Han slickade om sin underläpp och kollade neråt. Han var sexig när han gjorde så. Jag bet mig i läppen.
 
Justins Perspektiv:
Jag kunde inte motstå henne. Jag vet inte varför det ända jag ville göra var att hoppa på henne. Kyssa henne och sedan slita av henne kläderna. Men det kunde jag inte göra. Jag vet inte vad hon gjorde med mig, men något gjorde hon och det gjorde mig galen. Helt galen för jag förstår inte vad det är hon gör med mig. Så fort hon öppnar munnen och ska säga något, ler med hennes fina läppar så hennes ur gulliga skrattgropar syns, eller när hon skrattar sitt väldigt ur gulliga flickskratt , det pirrar i hela kroppen på mig när hon gör så, jag vet inte vad det är men något är det för jag blir verkligen galen. Det är fel på så många sätt men ändå känns det så himla rätt. Jag kan inte sluta tänka på henne. Kan inte sluta tänka på hennes läppar mot mina. Det är så fel. Men jag kan inte sluta. Det var så perfekt. Jag var tvungen. Tvungen och ta reda på vad jag skulle göra, och det fanns bara ett sätt. Jag tog ett närmare steg henne i geno och hon kollade in i mina ögon. Jag drog bort en hårslinga från henne och la den bakom hennes öra.
 
flawlessbiebe-r:

We both know it’s a cruel world, but I will take my chances as long as you love me.
 
"Justin" Mumlade hon tyst. "Ssh" Sa jag bara. Hon sa inget.Jag drog min hand genom hennes hår och la sedan min hand på hennes nacke och min andra hand la jag på hennes svank. Jag tryckte henner mer åt mig och jag pressade mina läppar mot hennes. Hon besvarade min kyss inom ett tag och jag fick samma känsla igen. Det pirrade verkligen i hela kroppen. Jag vet att jag inte ska göra det här. Men att det pirrar och det känns som om det dunkar i magen för det pirrar så mycket så är det väl något som är fel?. Eller?. Jag slickade henne lätt på överläppen för att visa henne att jag ville möta hennes tunga. Hon förstod snabbt och öppnade sin mun lite så jag kunde slinka in med min tunga och möta hennes. Jag sänkte ner min hand mot hennes rumpa och klämde till vilket fick henna att stöna till. Jag kysste henne lätt på halsen och mötte sedan hennes otroligt goda läppar som smakade jordgubb. Vi båda avbröt kyssen. Hon vände om och satte händerna på sitt huvud. Hon såg frustrerad ut. Vilket jag med var. Jag gick åt andra hållet jag med. Vad höll jag på med?. Jag hånglade nyss en annan tjej som inte var min flickvän. Jag hånglade för fan med min flickväns syrra, och inte var det första gången heller.
 
Arianas Perspektiv:
 
Grejen av att jag ville bara ha mer skrämde mig. Det var Justin jag stog och hånglade med. Det var inte Kyle utan Justin. Min systers pojkvän. Jag la mig frustrerat på marken med händerna över mitt ansikte. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag hörde fot steg komma närmare och jag förstod ju självklart att det var Justin. Han böjde sig ner och la sig brevid mig. Han låg tätt intill mig och vi båda låg och kolla upp mot himlen. Jag kan inte säga att det var det skönaste, men det funkade. Plötsligt satte han sig upp lite och kollade på mig. "Du har något där" Sa han. Han tog försiktigt handen mot min hals och plockade bort ett litet löv. Jag log lite smått.
 
 
Jag bet mig själv i läppen ännu en gång. Hans ögon var så himla vackra. Han var vacker.  Han kollade på mig det var nästan lite läskigt, det såg ut som han ville äta upp mig. Bokstavligen. Han smekte mig lätt över armen och jag rös av välbehag. Så små lätta beröringar gav sådan stark styrka på mig, det var nästan sjukt.
Han gick över till att smeka mitt lår lite grann. Upp och ner och mina hårstrån ställde sig i givakt. Han andades tungt vilket jag med gjorde. "Snälla kyss mig" Mumlade han tyst. Jag lyfte på mig lite och han placerade en hand under min rygg och den andra fortsatte smeka mitt lår. Jag placerade min hand på hans kind och jag närmade hans läppar.
 
 
Till slut när jag satt mig upp tillräckligt tryckte jag mina läppar mot hans. Nu var det jag som kysste honom för första gången, det har alltid varit han som tagit steget, men nu var det jag som kysste honom, och han som besvarade den med passion. "Vad gör du med mig" Mumlade han mot mina läppar. Jag kysste honom igen och det pirrade i hela kroppen, det gjorde det verkligen. "Justin." Sa jag. "Ja" Sa han. "Vi kan i-" "Vi kan om vi vill. Jag vet inte vad du gör med mig. Jag kan inte sluta träffa dig så här. Om vi träffas lite i smyg, så kan vi få reda på mer. Vad du känner vad jag känner. Vad säger du?"
 
Tack för komenterarna jag får. Pussss på er som komenterar verkligen!.
Ojoj. Lite i Justins perspektiv fick ni också. Får se om jag hinner med ett imorgon. Hoppas på det!. I sånna fall kanske ni kan komentera lite? ;).
 

Chapter 15 - We meet on the roof.

Last Chapter:
 Jag promenerade hem och det var fakitskt ganska lång tid jag hade gått. Jag hade ju dock varit tvungen att tänka igenom mycket. Jag var i alla fall hemma tillslut. "Vad har du varit?" Frågade pappa och log. "Gick bara runt lite" Sa jag. Han nickade. Jag tog en tallrik och tog för mig av lite pannkakor och satte mig vid matbordet där Mandy också satt. "Var det gott?" Frågade hon. Jag nickade. Jag åt upp mina pannkakor och hon tog undan disken åt mig. Min mobil plingade till och jag stelnade till när jag såg vem det var.
 
Justin. Jag öppnade smset. Hey. Föråt för jag bara stack så där igår. Jag fick panik. Du är inte arg va?. Jag smsade snabbt tillbaka. Jag är inte arg. Jag förstår att du fick panik. Jag hade också panik, var i chock var jag med.Jag tryckte på skicka och inväntade ett svar. Bra. Att du inte är arg alltså. Tänkte på en grej. Har du berättat för någon?. Typ hanna eller Jassie?. Jag svalde. Ja. Fast bara om första tillfället. Har du?. Jag inväntade ett svar. Ja. För Chaz och Ryan. Men som du, bara första tillfället. Ska vi hålla det hemligt, det andra. Bara genom dig och mig? Frågade han. Det gör vi. Vi berättar inte för någon. Jag tryckte återigen på skicka. Men du?. Började han. Ja?. Skickade jag. Kan jag få se dig ikväll?. Jag måste ta reda på en sak. Jag svalde. Jag vet inte om jag var redo för den risken. Jag visste inte om jag kunde kontrollera mig själv. Jag vet inte. Svarade jag. Kom igen Ari. Jag måste bara få reda på en sak. Bara vi. Lita på mig. Jag svalde. Jag litar på dig Justin. Jag vet bara inte om jag litar på mig själv. Svarade jag. Kom igen. Snälllaaa? Jag gav upp. Okej. Smsa var,hur och när sen. Jag fick ett snabbt svar tillbaka. Taackkk!!. Ja det ska jag absolut göra!. Jag log.
 
 
"Vad ler du åt?" "Va?" frågade jag. "Var det Kyle som smsade?" Frågade Mandy. "Ehm ja" Sa jag. "Hur var det med han då?" Frågade Mandy. "Han har det bra. Han är på väg hem" Sa jag. Det visste jag inte om han var men jag antog det. Eller så var han redan hemma. Jag lämnade köket och gick upp till mitt rum. Nästan att det var läskigt. Ett väldigt samanträffande om man säger så. Så ringer det på dörren. Jag hör att det är Kyle och går ner för trappan. "Heej" Sa jag och kramade honom. Han kramade tillbaka. Eftersom både Mandy och pappa stod där kysstes vi inte. Vi gick upp på mitt rum. "Så du är hemma?" Frågade jag. "Japp. Kom hem för kanske två timmar sedan" Svarade han. "Jaha." Svarade jag och log. "Så hur mår du?" Frågade han. "Jag mår bra nu" Sa jag. "Vad bra" Svarade han. Jag nickade.
 
"Hur mådde din farmor då?" frågade jag. "Hon mådde bra. Hon är ju inte jätte pigg men hon mår bra, det är ju huvudsaken" Sa han. Jag nickade. "Vad hade du för dig i går då?" Frågade han. "Inte mycket. Kollade på film typ" Sa jag. Han nickade. "Vill du komma hem till mig i kväll så kan vi ha mys kväll?" Frågade han. Jag kände mig genast dum. "Jag är ledsen. Jag kan inte. Har bestämt med Jassie och Hanna någon annan kväll?" Frågade jag. Han nickade och log. "Kan väl höra med Justin eller något" Sa han. Jag nickade stelt och sa sen. "Ska ni ha mys kväll?" skratta jag. "Nej, men du fattar vad jag menar" Sa han. Jag nickade och skratta. Han skratta också. Det var lite stelt mellan oss vilket jag inte ville att det skulle vara. Min mobil pep till och jag tog fort upp den. Det var från Justin. Möt mig på taket. Det vanliga du vet. Skrev han. Där hade jag inte varit på ett år. Nu??. Skrev jag tillbaka. Nej juste. Om en halvtimme kanske?. Svarade han. Det blir bra. Svarade jag.
 
"Var det Jassie eller Hanna?" Frågade han. "Japp. Jag ska vara hos Jassie om en halvtimme" Sa jag och log snett. "Jag kan skjutsa dig då om du vill. Jag har bilen" Svarade han. "Nej det är lugnt. Jag går" Svarade jag. "Kom igen, jag har ju bilen, vi ska ju ändå åt samma håll." Sa han. "Kyle. Det är lugnt" Sa jag. "Det är skönt att gå också" Sa jag. "Okej som du vill" Skratta han. Jag skratta med. "Men ska jag gå då. Så kan du fixa med allt du ska fixa innan?" Undra han. "Du behöver inte alltså." Sa jag. "Det är lugnt. Vi kan träffas imorgon?" Frågade han. Det var söndag imorgon. "Det kan vi göra" Sa jag. "Bra. Jag hittar ut själv" Sa han och kysste mig. Jag besvarade kyssen. Men det som störde mig något enormt var att jag inte kände de där fjälirarna alls mycket mer. Kanske var det bara tillfälligt.
 
Ajjjjdå. Vad tror ni händer på taaaket? :)

Chapter 14 - A lot of thinking


Last Chapter:
 Han drog nu sina fingrar uppåt, upp på min mage, förbi mina bröst och upp till mitt käkben där han smekte med sin tumme lite försiktigt. Det här var så förbjudet. Han satte sig upp och drog av hans tröja och min blick gick till hans kropp. Ur snygg, och den blev bara mer sexig med hans tatuering. Han log åt mig och hittade tillbaka till mina läppar, men vi båda blev avbrutna när hans telefon ringde. Han ställde sig fort upp. "Hej Babe, ja vänta lite" Han tog sin tröja gick ut ur rummet och stängde dörren.
 
Justins Perspektiv:
Det var förbjudet. Förbjudet det jag och Ari hade gjort två gånger. Jag var förvirrad. Grymt förvirrad. Jag hade lagt på samtalet med Selena så fort som möjligt. Sagt att jag var trött och var på väg att somna så jag kunde ringa henne imorgon i stället. Jag hade dragit på mig min tröja fort som attan gått ner fort för trappan i hallen dragit på mig mina skor och tagit skinnjackan i handen och sedan gått ut från huset. Inte sagt ett ljud, varken till Ari eller Mandy och Brian. Jag pratade med Selena och jag orkade inte förklara att eller varför jag var där.
Jag var ännu mer förvirrad nu. Förvirrad över Ariana. Jag förstod inte varför det där pirret uppstod när jag kysste henne. Jag kunde inte få nog, det var som att fjälirarna i magen försökte ta sig ut men de kom inte ut. Det var helt sjukt. Det pirrade något fruktansvärt och jag ville bara ha mer, men när verkligheten kom så gick det inte. Jag var för fan tillsamans med hennes stora syster. Hon var tilsamans med en av mina bästa vänner. Det som vi höll på med fick inte fortsätta men jag kan inte låta bli att mina tankar dras åt henne. Jag kände en saknad i bröstet när hon inte var hemma hos mig idag på "skolan". Jag skulle inte ha fjälirar i magen, inte när jag kysste henne. Om inte min telefon hade ringt då hade jag lätt kunnat fortsatt och det menar jag verkligen. Den känslan jag kände då har jag inte känt på ett bra tag, frågan är om jag änns upplevt den känslan. Jag var på väg hem. Jag kunde knappt koncentrera mig på vägen. Det ända jag hade i tankarna var henne och det irriterade mig något fruktansvärt.
 
 
Jag svalde. Det var inte så här jag skulle känna. Jag skulle känna en saknad till Selena. En saknad så att jag kunde åka till henne i New York, men det gjorde jag inte. Det var något som var fel och det var Ariana. Ariana var felet för hon fick mig att låta bli att känna saknad efter Selena.
 
Arianas Perspektiv: Nästa dag.
 
Justin hade inte hört av sig. Kanske var det bra så. Detta fick inte hända. Det fick inte det, men så hade det hänt igen och det hade gått mycket längre. Om inte hans telefon hade ringt, kanske jag hade suttit här och tänkt att jag haft sex med honom, vilket hade varit mycket värre. Om jag skulle säga detta till Kyle skulle det nu bli ännu svårare för jag har varit otrogen vid två tillfällen och det skulle jag aldrig kunna förklara och han skulle förlåta mig, det fanns inte på kartan och en sådan person vet jag att Kyle inte är. Jag är inte heller en sådan person som är otrogen, trodde jag. Men uppenbarligen så var jag det. När jag tänkte tillbaka på vad Justin och jag gjorde så känner jag ingen ånger, det är det som är grejen. Jag gillade det. Men. När jag tänker på att jag har kysst någon annan än min pojkvän så är det värre. Då mår jag inte bra.
 
Jag var ute och gick. Tänkte. Gömde mitt ansikte för paparazzis som var i farten, jag förstår inte varför de fotar mig. Jag gick runt och bara ville att allt detta skulle vara ogjort men ändå så fanns det något i min kropp som inte ville att det skulle vara det. Hur han drog sina fingrar på mitt bara ben och alla mina hårstrån reste sig. Hur han kysste mig på halsen vilket fick ett stön att glida ut ur mina läppar. Hur han kysste mig med en sådan passion, det ville inte komma ut ur mitt huvud. Det gick inte tydligen. Jag ville bara stanna. Slå mina händer i någon vägg och skrika. Men det kunde jag inte göra, tyvärr. Jag suckade och gick bort till en gunga som fanns i en liten park. Jag satte mig i den och bara kollade ner i marken. Frågan var om det skulle hända igen, skulle jag göra något åt det. Frågan var om det var värt det.
 
 
 
Min mobil vibrerade till. Mat finns serverad. Kom hem om du vill äta. Det var pappa. Jag suckade. Jag bestämde mig ändå för att äta då jag var hungrig och inte ens tryckt i mig frukost i morse. Lunch skulle då inte sitta speciellt fel. Jag promenerade hem och det var fakitskt ganska lång tid jag hade gått. Jag hade ju dock varit tvungen att tänka igenom mycket. Jag var i alla fall hemma tillslut. "Vad har du varit?" Frågade pappa och log. "Gick bara runt lite" Sa jag. Han nickade. Jag tog en tallrik och tog för mig av lite pannkakor och satte mig vid matbordet där Mandy också satt. "Var det gott?" Frågade hon. Jag nickade. Jag åt upp mina pannkakor och hon tog undan disken åt mig. Min mobil plingade till och jag stelnade till när jag såg vem det var.