HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 43 - Well Sorry is not enough

Last Chapter:
"Om du inte ska spela din coola sida nu bro, var kännder du igentligen för henne?" Jag ryckte på axlarna. "Kom igen Justin" "Fine, jag är bara rädd okej" "Jag vet Justin, erkänn bara för dig själv att du är kär i Kelsey" Hennes ansikte kom upp i mina tankar om hur hon grät just nu. Det gjorde ont i mig. "Okej" Suckade jag. Jag är väl kär i henne då. Jag suckade. "Smsa henne" Carlos gav mig min telefon och jag himlade med ögonen med ett flin på mina läppar.
Till KelseyHastings
Får jag komma över?
Från KelseyHastings
Nej
"Hon vill inte ens ha mig där" "Klart hon inte vill, hon gråter ju över dig. Åk dit" Jag tog mina bilnycklar från byrån och öppnade dörren och skyndade mig till bilen. Jag var ju kär, jag var fan kär i Kelsey.
 
Kelseys Perspektiv:
"Är du säker?" Undrade hon. "Jag lovar Sammy." Hon kramade om mig. "Det kommer bli bra, usch nu har jag dåligt samvete" "Sammy åk, jag är okej jag lovar" Hon skrattade. "Okej Vi ses" Jag nickade och hon gick ut från dörren. Lucas klev ut från sitt rum. "Vart ska du?" Undrade jag. "Eh till Alex" Jag nickade och han skyndade sig ut ur huset och jag rynkade på pannan. Nu var jag själv hemma. Jag undrade var Brian och Alison var men de hade väl säkert åkt till deras kompisar eller något, för så här länge brukade de inte handla? Soffan lät lockande så jag kröp upp i den med en filt som täckte kroppen. När jag nästan fallit i sömn ringde det på dören. Jag blev lite rädd men gick för att öppna. Jag kikade i kikhålet men personen höll för. Jag svalde men öppnade till slut. När jag fann  Justin där så blev jag arg. "Vad gör du här?" Suckade jag. "Kelsey, släpp in mig" Jag suckade och gjorde som han sa. Justin tog av sig sina ytterkläder och jag gick in till vardagsrummet igen utan att vänta på honom. "Sa jag inte åt dig att inte komma?" "Jo, men jag lyssnade inte" Han började gå mot mig. "Jag vill inte ha dig här, gå" "Varför släppte du in mig då?" Jag himlade med ögonen. "Titta, jag är ledsen okej, jag borde inte sagt så, jag är ledsen" "Men ett förlåt är inte nog"
 
 
Han skakade på huvudet och innan jag hann reagera så pressade han sina läppar mot mina. Jag blev chockad men jag kunde inte låta bli att besvara den. När jag kom på vad jag höll på med så avbröt jag den och backade. "Sluta gör så där, det betyder ju ingenting ändå för dig" Röt jag mot honom. "Du har fel" Jag rynkade mina ögonbryn mot honom. "Jag ljög" "Om vadå?" "Att jag är-" Han avbröt sig själv. "Att du vad Justin?" "Att jag är kär i dig Kelsey, så jag erkände det. Jag är kär i dig" "Säger du det bara för att Sammy skickade Carlos och Fredo för att jag var ledsen?" "Kom igen Kelsey, lägg ner. Om du inte känner något så drar jag nu" Han vände sig om med snabba steg och var på väg mot dörren. "Justin" Sa jag och han vände sig om. Jag sprang upp mot honom och pressade mina läppar emot hans. Han kysste mig tillbaka och drog min kropp intill sin för att radera mellanrummet. Han slickade mig på underläppen och det tog ett tag att fatta att han ville möta min tunga med hans. Jag gav honom inträngelse till min mun och mina händer fann hans nacke. Efter ett tag var vi tvugna att sluta på grund av att vi var tvugna att andas. "Så du kan bli kär?" Viskade jag när våra pannor låg mot varandra. Han nickade och andades högt.
 
Han kysste mig igen och jag tror att jag aldrig kommer tröttna på dessa läppar. Han drog ner sina händer från min svank så de hamnade på min rumpa. Där med lyfte han upp mig så jag kunde lägga mina ben runt hans höft. "Gå ut på altanen" Viskade jag och han gjorde som jag sa. Det var varmt där då jag hade satt på värmen när jag och Sammy satt där förut. Han släppte ner mig och vi satte oss i en fotölj. Han först och jag sen, jag drog filten över oss. "Sover Soph?" Jag nickade. "Förlåt" Suckade han. "Det är okej" Log jag. "Förlåt för jag alltid gör dig ledsen" Jag skakade på huvudet åt honom. "Det gör du inte, bara ibland" Fnissade jag. "Jag är inte bra på det här" Sa han. "Inte jag heller" Svarade jag. "Vi gör det på ett eget sätt" Sa han och jag log och nickade. "Du" började jag. "Varför var du som du var?" Undrade jag. "Det började med att jag var tillsamans med Leah heter hon. Hon bor i Stratford. Vi blev tillsamans i typ mars 2010 och gjorde slut ett år efter alltså 2011. Men i alla fall, vi hade det jätte bra tyckte jag, och jag var kompis med Chaz och Ryan och allt gick jätte bra med låtar och så. Leah och jag hade varit kompisar innan och så när vi blev tillsamans så jag kände henne verkligen men tydligen inte tillräckligt. Hon hade en pojkvän "brevid mig" och hon lekte med mina pengar även fast hon och jag varit kompisar hur länge som helst. Det var där det gick utför för jag var ju kär i henne och mitt hjärta krossades så jag bestämde mig för att aldrig bli kär igen och det var då jag började festa. Jag gick på klubbar även fast jag bara var sjutton, jag kom in för jag var ju Justin Bieber. Rubriker bildades hela tiden, jag tog hem en ny tjej nästan varje natt och låg med henne. Jag var galen. Jag sa upp kontakten med Ryan och Chaz men det var inte riktigt meningen jag var full när jag sa det och jag ringde aldrig tillbaka för att säga att jag var det förutom två månader senare. Jag brydde mig inte om någonting förutom sex och alkohol"
 
Han stoppade för att andas. "Scooter försökte skaka vett i mig, jag förlorade massvis med fans. Min familj ville knappt veta av mig förutom min mamma som aldrig slutade kämpa för mig. Till slut så tvingade Scooter och mamma mig att börja skolan för att sköta mig. Då träffade jag dig" Jag log smått åt hur han avslutade det. "Tack för att du berättade" Log jag eftersom jag alltid gått och undrat. Jag vände mig om och kysste honom lätt. Ytterdörren öppnades men jag orkade inte bry mig. Jag kunde höra alla tres röster och det här bådade inte gott men jag flyttade inte på mig. Alison var den första som kom ut. "Åh hej Justin, är du fortfarande kvar?" Han nickade bakom mig. "Förlåt att det dröjde men vi var hos Isobel och Dan" "Okej" Log jag. Hon vände sig om och var påväg att stoppa Lucas som kom i världens fart. "Vad gör han här?" Frågan var riktad mot mig. "Han är här" "Det var du som grät på grund av honom för några timmar sedan" Jag ryckte på axlarna. "Kelsey, han ska ut nu" "Du bestämer inte" Svarade jag. Han började gå mot mig och jag reste på mig för att stoppa honom hoppa på Justin. "Sluta Lucas gå in, nu" "Du bestämer inte" Härmade han. Nu kom Brian ut på altanen också. "Vad är det här?" Undrade han. "När vi kom så satt Kelsey i hans knä, och han hade för några timmar sedan fått henne att gråta" "Kelsey, säg godnatt till honom nu" "NEJ. ni bestämer inte över mig. Jag är arton år. Lägg ner och gå in igen, sluta förstöra allt som ni alltid gör" Skrek jag på dom.
 
Brian kokade av ilska. "Brian lugna ner dig" Alison lugnade honom och till slut fick hon med sig båda in och stängde dörren efter dom. "Förlåt" Suckade jag. Justin log bara. "Dom är så överbeskyddande, jag ska säga till dom" "Det behövs inte" Jag nickade. Jag vände mig om och satte mig i gränsle över honom. "Vill du sova här?" Undrade jag. Han log. "Tror du det är en sån bra ide?" "Jag bryr mig inte, jag vill at du ska sova här, det är kallt och sova ensam" Han skrattade åt mig. "Om du sover hos mig imorgon?" Jag nickade och kysste honom. "Plus att vi ska på dejt" "Jasså ska vi?" Undrade jag. "Ja jag tänkte pröva den här romantiska stilen" Jag fnissade. "Vill du gå på dejt med mig imorgon" "Väldigt gärna Mr.Bieber" Han skrattade. "Kom jag är trött" Sa jag och ställde mig upp och räckte min hand så han kunde ta den. Vi gick in på rummet och ingen orkade göra någonting förutom att byta om och bara lägga sig i sängen. Istället för att skeda i natt så la jag mitt huvud på hans bara bröst och han höll om mig och våra ben var slingrade med varandra. "Tack för att du förlät mig" Sa han. Jag log. "Tack för du berätta allt" "Godnatt Kelsey" "Godnatt Justin" Han kysste mig på hjässan och jag somnade med ett leende på läpparna.
 
Kommentera!
Nu fick ni reda på ganska myckeeet! :)

Chapter 42 - Just go

Last Chapter:
"Kelsey" Jag vågade inte kolla på honom. "Kolla på mig" Jag gjorde som han sa och jag kände hur varma mina kinder blev. "Ja, verkligen och jag lovar det okej?" Jag nickade. "Du är det nu också, så det var inte bara då" Där klarade jag inte med utan ställde mig upp. "Jag ska bara dricka lite vatten" Han skrattade medans jag gick ut i köket och först blötte mitt ansikte i iskallt vatten. Jag drack ett glas och gick sedan ut till Justin igen. "Stanna där" "Va?" Undrade jag dumt medans jag stannade dock. "Säg till om jag ska sluta" Han närmade sig mig och jag blev förstelnad. När han var på väg att kyssa mina läppar så var jag tvungen att avbryta. "Stop, stanna stanna, ta det lugnt" Jag backade undan och andades häftigt. "Jag måste verkligen veta Justin, vad är det mellan oss? Alltså vad höller vi på med?" "Om du menar kärlek, så är jag ledsen, men jag blir inte kär Kelsey."
 
Jag stog och kollade på honom. "Va?" "Jag blir inte kär" "Jag hörde, men. Vad är allt det här sova i sängen tillsamans, och att kyssa mig på flygplatsen?" han ryckte på axlarna. "Du är en sån idiot" Mina tårar var nära, jag orkade verkligen inte det här. "Du vet mycket väl vilken person jag är Kelsey, kom inte och säg att jag är någon idiot bara för att jag inte är personen som är kär." "Hör du hur du låter? Alla kan bli kära, vad är det du snackar om?" "Då har du väl hittat den ända personen som inte kan bli det." Jag himlade med ögonen åt honom. En tår rann ner på kinden men jag lät den bara åka ner från kinden. "Gråter du nu, på riktigt?" "Ja på grund av dig igen" "Kom igen Kelsey, du måste tåla något. Gråt inte för allt" "Jag gör inte det Justin. Men fattar du hur jag känner eller? Du får mig att känna saker när du håller på och säga en massa snälla saker, när du hålla min hand när vi sover, när du håller om mig. Vad är det för skit då? Jag förstår mig inte på dig" Min röst hade höjts. "Är du kär i mig?" Undrade han. "Är det allt du bryr dig om just nu?" Han ryckte på axlarna. "Snälla gå, jag orkar inte Justin" "Kom igen Kelsey, överreagera inte." "Jag överreagerar inte Justin, kan du sluta. Gå här i från jag orkar inte med dig" höjde jag rösten åt honom. Gråt hördes i baby monitorn och jag blängde surt på Justin.
 
Han var påväg att hämta henne. "Glöm, ut från mitt hus" "Kom igen Kelsey, sluta vara så här" "Jag? Det är du Justin" "Hur kan det alltid vara jag?" "Du kanske ska fråga dig själv eller hur?" Han slog en hand i väggen sten hårt och jag kollade chockat mot honom. "Ut Justin" Jag stände mitt rum efter mig och tog försiktgt upp Sophie. Jag satt tyst med henne i sängen tills jag hörde yttedörren slängas igen. "Din pappa kan verkligen vara en idiot ibland" Viskade jag till Sophie. Jag satte mig tillrätta med henne i sängen och bara kollade på henne. Jag längtade tills hon blev lite äldre, när man kunde skjutsa fart på henne i gungan. Eller när hon skulle ta sina första steg, eller när hon bara lär sig krypa. Hennes skratt var det sötasta jag någonsin hört och hennes vackra hasselnöts bruna ögon var helt oslagbara som hon hade fått från Justin. Det syndes verkligen hur hon hade växt på nästan tre månader. Snart tre månader har jag varit mamma. Det är sjukt konstigt för mig. Jag var helt inställd på adoption, men Justin var nog den personen som verkligen fick mig att inse att jag inte skulle välja det. Jag önskar Sophie en perfekt familj fortfarande, jag vill att hon ska ha sin mamma och pappa närvarande eftersom jag vet hur det känns att inte ha det. En tår rann ner från min kind när jag började tänka på det, och samt på grund av Justin. Hur kan man vara så? Jag förstår mig inte på honom. Jag är väl lite småkär i honom, det måste jag erkänna. När han ligger och håller om mig om natten, och den där kyssen mot mina läppar.
 
Våra läppar passar verkligen ihop. Han får mig att rysa, fan han är i mina tankar hela tiden. Jag saknar honom när han är borta och jag kunde knappt sova när jag kom hem från Paris på grund av att han inte låg brevid mig. Det är som att han har två sidor, en ond och en god och han ställa in sig på vilken av de när som helst. Den goda är perfekt och den onda är läskig. Jag skakade av mig tanken. Så han kände ingeting för mig? Inte ett fjutt? Varför kysste han mig då? Varför kom han dirrekt när han har landat till mig för att kunna sova här? Varför gjorde han allt det här då? Det gick mig på nerverna och det fick mig att gråta ännu mer. Sophie låg med klarvakna ögon och stirrade på mig. Jag log mot henne och försökte lugna ner mig. Var jag patetisk? Det kändes som Justin tyckte det. Gråter jag för allt verkligen? Jag suckade för mig själv när jag kom på att han återigen kom upp i mina tankar. När jag hörde ytterdörren slå upp suckade jag för mig själv. Jag som trivdes bra att vara ensam just nu. Min dörr öppnades snart utan ett knack. Lucas steg in. "Gråter du?" Han kom fort fram till mig. "Ja det gör du, vad är det som har hänt?" "Inget" Sa jag med gråten i halsen. "Kom igen, jag ser ju att det är något." "Snälla Lucas, jag vill vara ens-am" "Är det Justin?" "Lucas sluta" Grät jag. Han omfamnade mig i en kram och jag grät mot hans axel med fortfarande Sophie i mitt knä. Lucas gick ut ur rummet efter ett tak efter en kyss på min hjässa. Jag fipplade upp telefonen för att smsa Sammy.
 
Till Sammy
Hej, Skulle du vilja komma över? :(
 
Från Sammy
Kelsey? Har det hänt något?
 
Till Sammy
Ja :(
 
Från Sammy
Jag kommer på dirrekten gumman!
 
Tumblr_mcoijnt5dm1rvjvfo_large
 
Jag log mot smset och det började bli sent. Jag nattade Sophie och satte mig i vardagsrummet i väntan på Sammy. Det dröjde verkligen inte länge förns det ringde på dörren. Jag log stort och gick och öppnade dörren. Hon omfamnade mig i en kram det första hon gjorde. Jag log smått. "Hur är det?" Undrade hon. "Jag förklarar allt snart" Hon nickade och vi tog med oss en filt och satte oss på altanen. "Justin?" Undrade hon. Jag nickade och en tår kom dirrekt ner från min kind och jag torkade bort den. "Ja" Hon skakade på huvudet. "Vad har han gjort nu?" Jag tog ett djupt andetag. "På sista tiden så har allt känt så bra, han kysste mig ju på flygplatsen och så där och jag ljuger ju om jag säger att jag inte kände något självklart. Sen sov vi ju nästa varenda natt på bussen tillsamans sen har han sovit här med nu, förut så hade vi ett snack. Han undrade om det gjorde ont du vet när vi, ja skitsamma, jag kunde sitta och snacka med honom om det hur lätt som helst. Sen så sa han att jag var attraktiv och så. Jag var ute i köket för jag blev generad och när jag skulle gå tillbaka säger han att jag ska stanna, jag gör det och han är påväg att kyssa mig" Hon log bara. "Det är väl bra?" Undrade hon. Jag skakade på huvudet och fortsatte. "Grejen var att, jag avbröt när han nästan gjorde det och undrade var det var vi höll på med. Han sa att han inte kunde bli kär och då började vi bråka han sa massa saker och jag orkar verkligen inte han är som två personer"
 
Hon suckade stort. "Jag har sådan lust och slå ner honom just nu" Jag log smått. Hon började fippla med sin telefon. "Vad gör du?" Skickade över Carlos och Fredo till Justins hus" Jag spärrade upp ögonen. "Gör inte det" "Kom igen, det är bara bra" Jag nickade. "Kanske det" "Justin är speciell Kelsey och han har varit med om mycket, säkert saker han inte ens berättat för dig. Men han förbättrar sig och jag ska vara ärlig och jag tror att det är på grund av dig. Han har fixat sin world tour, allt börjar gå bra för honom nu. Men det finns fortfarande bitar då han låg på noll." Jag nickade. "Det syns på honom att han gillar dig, han har bara svårt att erkänna för sig själv, och han vill spela cool och allt det där" Jag suckade och tårarna slutade inte rinna. Dumma Justin, han fick mig alltid att gråta. "Och du är verkligen inte pateiskt för att du gråter, Justin kan säga saker som han verkligen inte menar okej? Allt kommer att lösa sig jag lovar"  "Jag bara, blir så ledsen när han säger så där, när allt var så bra, vi har gosat och så med Sophie och allt kändes perfekt och sen rasar allt som ett korthus, jag bara." Jag skakade på huvudet för mig själv. "Släpp ut det Kels" Tårarna sprutade på mig. "Fan" Skrattade jag medans jag grät. Hon skrattade också. "Det är okej" Jag nickade och jag ville inte ens veta hur jag såg ut just nu.
 
Justins Perspektiv:
"Vad gör ni här?" Suckade jag åt Carlos och Fredo. "Min flickvän smsade, hon är hos Kelsey" Jag himlade med ögonen och släppte in dom. "Kom igen dude, när ska du sluta?" Jag kollade irriterat på Fredo. "Vad menar du?" Muttrade jag. "Sluta vara taskig mot henne, du märker det inte ens själv. Vi alla vet hur svårt du har haft det, men Kelsey vet inte det Justin. Hon vet knappt något om dig. Sluta spela den där starka personen hela tiden, släpp ut det någon gång, visa känslor" Jag himlade med ögonen för dom överreagerade. "Kom igen bro" Jag skakade på huvudet. "Du inser ju inte ens att hon sitter där hemma hos henne och gråter på grund av dig, ni har en dotter tillsamans, du älskar din dotter, och du älskar väl din dotters mamma eller hur?" Till slut så nickade jag. "Bra. För hon sitter där och gråter floder just nu. Jag förstår inte ens hur du kan säga vissa saker om folk du bryr dig om. Du vill väl inte tappa kontakten med Sophie, för om du fortsätter och beter dig illa mot Kelsey så kan din kontakt med Sophie vara borta som ett svep, och kom ihåg att det är Kelsey som bestämer allt." "Om du inte ska spela din coola sida nu bro, var kännder du igentligen för henne?" Jag ryckte på axlarna. "Kom igen Justin" "Fine, jag är bara rädd okej" "Jag vet Justin, erkänn bara för dig själv att du är kär i Kelsey" Hennes ansikte kom upp i mina tankar om hur hon grät just nu. Det gjorde ont i mig. "Okej" Suckade jag. Jag är väl kär i henne då. Jag suckade. "Smsa henne" Carlos gav mig min telefon och jag himlade med ögonen med ett flin på mina läppar.
 
Till KelseyHastings
Får jag komma över?
 
Från KelseyHastings
Nej
 
"Hon vill inte ens ha mig där" "Klart hon inte vill, hon gråter ju över dig. Åk dit" Jag tog mina bilnycklar från byrån och öppnade dörren och skyndade mig till bilen. Jag var ju kär, jag var fan kär i Kelsey.
 
 
 
Komenteraaaaaaaaaa!

Kapitel senare?

Om ni vill ha ettkapitel sen så kommentera på förra ;)


Chapter 41 - Tell me if iam going to stop

 
Last Chapter:
Vi klev in i mitt rum igen och fann Sophie sova. "Vad vill du göra?" Undrade jag. "Jag vet inte jag är trött" "Film?" "Vi kommer väcka Sophie." "Juste." "Vi kanske bara kan ligga i sängen och snacka tyst?" Jag nickade. "Vill du sova här?" Undrade jag. Han nickade. Han stog på ena sidan av sängen och det blev pinsamt så jag vände mig om och tog fram en sov tröja. Jag vände mig om och drog av mig min tröja och drog sedan på mig min sovtröja och knäppte av bhn under. Tröjan gick lite längre ner på låren så jag drog bara av mig byxorna och sedan strumporna. När jag vände mig om stog Justin i kalsonger och jag släckte den lilla lampan som lös och la mig sedan i sängen vilket han med gjorde. Han la sin arm om mig och drom mig intill honom. "Jag har saknat att sova såhär" "Jag med" Viskade jag tillbaka.
 
 
Jag vaknade sakta av Sophies gråtandes. Jag suckade tungt och sneglade på klockan. Den var nio så det var väl inte jätte konstigt. Jag kände hur Justin började röra sig brevid mig. "Ska jag ta henne?" Undrade han. Jag nickade tröttsamt. Med trötta ögon inspekterade jag honom när han gick fram till henne och tog upp honom i hans famn. Hon tystnades i Justins famn och han la sig ner i sängen med henne. "Justin hon är nog hungrig" Han nickade. "Kan jag få henne?" Skrattade jag och han gav över henne till mig. "Vänd dig om med huvudet" "Kom igen" Suckade han. "Skärp dig" Han suckade och la sig på mage och vände bort huvudet så jag kunde amma Sophie. Det var väldigt pinsamt för det blev tyst men det hade ju varit ännu mer pinsammare om han hade kollat liksom. "Så" Berättade jag när det var klart. Jag la henne i mitten utav oss och vi låg med varsin hand som stöd för huvudet och kollade ner på henne. Hon var så söt, och det är sjukt hur fort man kan älska någon person så mycket, hon är verkligen mitt allt. Efter bara mycket tittande på Sophie bestämde vi oss till slut för att gå upp och äta frukost. Justin bytte blöja på Sophie och det var verkligen något att se, speciellt när han skulle få på henne nya byxor.
 
Justin satte på sig ett par mjukisar samt ett linne men jag behöll mina kläder och vi gick ut till köket med Sophie i Justins famn. Justin satte sig ner på en av stolarna med Sophie medans jag tog fram allt vi skulle ha till frukosten. Vi la Sophie i hennes babysits som stog på golvet medans vi tog för oss av frukosten. Jag bredde min macka med nutella och började att äta när Lucas kom in. "Vad i helvete?" Sa han argt. "Lucas-" "Vad gör han här?" "Han sov här" Sa jag. "Han gjorde vadå?" Jag himlade med ögonen. "Och vad fan har du på dig, gå och sätt på dig kläder för i helvete Kelsey" "Skärp dig, vad gör du vaken ens?" "Jag ska till jobbet, och det här är inte ens okej. Jag har bråttom och det här händer inte igen, okej Bieber?" Justin håll oskyldigt upp händerna. Dörren smälldes igen och Sophie började gråta. Jag suckade tungt och gick fram till henne och tog upp henne i mitt knä medans jag åt klart. "Förlåt, han är så överdriven" "Det är lugnt" Jag skakade på huvudet. "Du blir alltid behandlad som skit här, jag är verkligen ledsen Justin" "Kelsey det är lugnt, det finns en anledning till varför jag blir det, jag bryr mig inte längre" Jag suckade. Jag visste att han brydde sig och jag visste att han tog åt sig.
 
*
"Justin ska vi inte göra något idag?" Undrade jag medans vi låg i sängen och inte gjorde någonting, jag hade inte ens bytt om. "Jag orkar inte, jag är helt slutkörd" Vilket jag kunde förstå eftersom han just hade kommit hem från sin världsturne. "Okej" log jag medans vi fortfarande låg i sked. Jag vet inte vad det var imellan han och mig och jag vet inte om det var något heller men jag mådde bra. Till slut så vände jag mig om för att det blev tråkigt att stirra in i en vägg och ag tror vi legat sådär i en timme. Justin ändrade också ställning och jag la mina ben över hans i stället. Alison hade insisterat på att få gå ut med Sophie så jag lät henne göra det. Medans vi låg som vi låg så knäppte jag ett kort över våra ben. "Får jag lägga ut den här?" Undrade jag till Justin. "Får du väl, varför frågar du ens mig?" "För det är du på bilden, eller ja dina ben" "Men vem vet det, plus jag bryr mig inte" Jag log innan jag började knäppa på telefonen och la ut fotot. "Då får du vara med här med" Vi satte oss upp och han knäppte ett kort på våra ansikten. "Usch va ful, den får du inte lägga upp" Han skrattade. "Sluta, den var inte ful, men kyss mig på kinden" Jag böjde mig över honom och han tog ett kort innan jag han. "Perfekt" Jag skrattade. "Det ser ju knäppt ut" "Den är fin okej?" "Okeej, som du vill" Han la även också upp ett foto och vi gick tillbaka till att lata oss allt för mycket.
 
"Måste inte du åka hem, väntar inte någon på dig?" Undrade jag. "Nej, vill du att jag ska åka hem?" Jag skakade på huvudet mot hans bröst. "Bra, du och Soph kan ju sova hos mig i natt?" Undrade han. "Jag vet inte Justin." "Du då?" Undrade han. "Vi får se" Log jag och han skrattade åt mig. Dörren öppnades och vi båda blev förvånade så vi hoppade rakt up, och satte oss upp stela. "Oj, störde jag något?" Undrade Alison. "Nej" Log jag. "Här är Charmtrollet" Jag log stort och hon kom in med Soph i barnstolen. Sophie var klarvaken och jag bärde upp henne till sängen så hon låg över min mage. Justin knäppte ett kort och jag log smått. "Kelsey" Jag nickade. "Är du, eller asså. Du hade ju inte  planerat att berätta om Soph för mig. Fast du tänkte ju adoptera men, asså" "Kom till saken Justin" Skrattade jag. "Okej, men ångrar du det, alltså att jag fick reda på det?" "Är du galen Justin?" Han skakade på huvudet. "Jo det är du" Han himlade med ögonen. "Det gör jag inte, kanske vid den tidpunkten men det är en annan sak" "Förlåt" "Sluta säga förlåt hela tiden" "Du förtjänar miljoner förlåt av mig" "Jag är över det Justin" "Jag bara, jag fattar inte hur jag kunde göra som jag gjorde, och jag måste fråga dig den här frågan okej?" Jag nickade. "Ville du ha sex med mig?"  Jag svalde. "Justin" "Du skrämmer mig nu Kels" "Jag antar att jag ville asså just då, när ja du typ sa alla saker till mig innan när vi kysstes och så dära, jag var stört kär i dig hallå" Jag skrattade. "Men asså jag grät ju i flera dagar efter, jag kan ju inte dirrekt säga att det var skönt" "Förlåt" Suckade han.
 
"Sluta säga det." "Jag kan inte" "Justin, allt är okej nu, Sophie är det bästa som har hänt mig, det är okej" han nickade. Efter mitt och Justins prat hade Sophie somnat på min mage så jag la ner henne försiktigt i sängen, jag antog att hon inte hade sovit när hon var ute med Alison. "Kom" Sa jag och tog med mig babymonitorn. "Kelsey, åh hej, vi åker till affären för storhandling, vi är tillbaka om två timmar kanske, jag vet inte" Jag nickade åt Brian och Alison medans jag tog med mig Justin in till vardagsrummet. "Får jag fråga dig en sak nu, eftersom jag fick fråga dig?" Han nickade åt mig. Jag kände hur jag började rådna av ens säga den här frågan men jag ville veta. "Alltså, det här är pinsamt" "Säg det kels" "Okej, tyckte du jag var attraktiv?" Jag kollade inte ens på honom när jag ställde frågan. "Kelsey" Jag vågade inte kolla på honom. "Kolla på mig" Jag gjorde som han sa och jag kände hur varma mina kinder blev. "Ja, verkligen och jag lovar det okej?" Jag nickade. "Du är det nu också, så det var inte bara då" Där klarade jag inte med utan ställde mig upp. "Jag ska bara dricka lite vatten" Han skrattade medans jag gick ut i köket och först blötte mitt ansikte i iskallt vatten. Jag drack ett glas och gick sedan ut till Justin igen. "Stanna där" "Va?" Undrade jag dumt medans jag stannade dock. "Säg till om jag ska sluta" Han närmade sig mig och jag blev förstelnad. När han var på väg att kyssa mina läppar så var jag tvungen att avbryta. "Stop, stanna stanna, ta det lugnt" Jag backade undan och andades häftigt. "Jag måste verkligen veta Justin, vad är det mellan oss? Alltså vad höller vi på med?" "Om du menar kärlek, så är jag ledsen, men jag blir inte kär Kelsey."

Kapitel snart


JUUUSTINNNN!

Ååååh var på justins konsert igår, åh jag dör :( Såååå bra och jag finner inte ens några ord. Är fortfarande rätt skakig oherreeeee. Nu ska jag pluggiliplugga och sen ska jag skriva! Var någon mer där igår? :)

Chapter 40 - Worst Birthday

 
Last Chapter:
"Jaja, och nu är det jätte konstigt att sova själv" Suckade jag och de skrattade. "Inget mer?" Undrade de och jag kollade ner i knät. "Vad hände?" Undrade de extalterat när min mobil plingade till. "När man talar om trollen" Skrattade jag och öppnade Justins sms. "Apap, byt inte samtalsämne" "Okej, vi kanske kysstes på flygplatsen" Deras munnar formades till O. "Hur har du kunnat hålla tyst hela dan" Jag skrattade och ryckte på axlarna och öppnade Justins sms.
 Från Justin Bieber
Till Kelsey Hastings
Var är Sophie? Har Brian och dom henne igen? 
Till Justin Bieber
Från Kelsey Hastings
Lugn, hon är med mig. Tjejerna är här.
Från Justin Bieber
Till Kelsey Hastings
Okej, bra! Fin bild på instagram föresten ;) xx
 
 
Imorgon var Justins födelsedag. Han var i London och skulle ha sin sista konsert den 3 mars innan han kom till La för sin två veckors paus och sedan hade han runt sju konserter kvar Usa. Min mobilsingnal tog över rummet och jag skyndade mig att svara då Sophie låg och sov i rummet. "Hej" Svarade jag snabbt. "Hej Kelsey" Hörde jag Justin skratta lite lågt i bakrunden. "Hej Justin" Svarade jag. "Hur är det med Soph?" "Bara bra, hon sover" "Har du tänkt på det?" Undrade han. Han hade frågat för några dagar sedan om jag ville komma till London och fira hans födelsedag. Men jag hade sagt att jag varit tvungen att vara hemma med Soph men då hade han sagt att jag kunde ta med henne. "Justin det går inte, hon är för liten" Han suckade i bakrunden. "Kom igen, det är min födelsedag" "Jag är ledsen Justin, alla dina andra vänner kommer vara där, sammy och alla har redan åkt, det kommer vara jätte kul" "Du kommer inte vara där" Jag log lite för mig själv. "Sluta, det kommer bli bra" "Jag vet, jag saknar di- Sophie" Jag log. "Du kommer snart hem eller aah till La" Det blev tyst i telefonen. "Jag ska låta dig sova nu" Sa han. Jag log smått. "Grattis i förskott" Han skrattade till. "Tack och godnatt Kelsey" "Godnatt" Jag la på luren och la min telefon på sängbordet. Jag kröp ner under täcket och föll strax i sömn.
 
Jag vaknade alldeles för sent. När jag märkte att Soph inte låg i sängen fick jag panik och drog snabbt på mig mina kläder och gick fort ut ur rummet men fann henne i Alisons famn med Brian brevid sig på verandan. Jag gick ut och kollade menat på de. "Jag blev livrädd" De skrattade åt mig. "Förlåt men vi vaknade tidigt och vi tyckte synd om dig som skulle få gå upp så tidigt igen." Jag log smått och gick in och skulle kolla om det fanns något att äta. Eftersom klockan var tolv så tog jag upp en billys pizza och värmde på och gick sedan ut till de på verandan igen. Jag åt upp den och kom snabbt på att jag skulle ringa Justin. Klockan var redan nio på kvällen hos honom då han som sagt var i London. Jag tog med mig Sophie in på rummet och ringde honom via facetime. Det dröjde ett tag innan han svarade. "Hej" Svarade han. "Hallåå" Sa jag glatt medans jag hade Sophie i min famn. "Åh hej Soph" Jag log stort. "Så, Grattis Justin" Han skrattade lätt. "Tack Kels" "Har du haft en bra dag?" Undrade jag. "Japp, jag ska ut typ nu. Men jag kan ringa dig imorgon eller senare?" "Jag vill helst inte ha ett full samtal men ring imorgon" Han himlade med ögonen åt mig och vinkade innan han la på.  Jag klev upp ur sängen och gick ut till Brian och Alison igen. Jag slog mig ner i en av våra stolar och lekte med Sophie som var på väldigt glatt humör idag gladligen.
 
Klockan började närma sig sex på kvällen och jag hade varit ute hela dagen med Lucas och Sophie. Sophie hade somnat i bilen så vi bärde in henne i hennes bilstol så hon fick fortsätta sova då hon inte hade sovit middag alls. Jag satte mig i sängen och slog på datorn, klickade mig in på Justins twitter för att mötas av något jag inte trodde. "Worst Birthday" Jag kollade chockat mot skärmen och var på väg att ringa men klockan var nästan tre där borta. Jag klickade in på skvallersidor och det var bilder på Justin nära kamerorna över allt. Det hade varit fullt av papz över allt var jag förstod. Jag blev så sur, kunde de inte låta honom vara, speciellt på hans födelsedag? Jag suckade i frustration och skrev en ledsen min på min egna twitter och gick sedan ut i köket där Alison och Brian stog och gjorde mat. "Vad blir det?" Undrade jag. "Kyckling gryta" "Åh vad gott" "Har du läst?" Undrade Brian. Jag nickade sorgset. "Det är så synd om honom" Suckade jag. Alison nickade med mig men Brian brydde sig knappt. Jag suckade åt Brian. "Brian han kommer vara i mitt liv tills jag dör på grund av Soph, du får verkligen acceptera honom snart" "När han mognar, Kanske" Jag himlade stort med ögonen åt honom. Dagen gick fort, vi åt och Sophie vaknade. Jag kollade på film och hade svårt att lägga Sophie då hon hade sovit middag så pass sent på kvällen, men det gick till slut och till slut så somnade jag med.
 
4 Mars
 
Justins plan hade landat och han skulle tydligen komma hit dirrekt och jag var super nervös. Senast vi hade setts öga mot öga så hade vi kyssts och vi hade inte pratat om det än. Jag städade upp det sista från mitt golv och det dröjde inte förens det ringde på dörren. Mina ben ville inte samarbeta så jag sprang nästan mot dörren. Jag öppnade den och Justin gick dirrekt mot mig och kramade om mig. Ett leende på mina läppar formades och jag kramade honom tillbaks. "Var är Soph?" Frågade han extalterat. Jag log och tog hans hand och drog med mig honom in på mitt rum där hon låg på en tjockfilt. Han log stort och var fort nere på golvet och tog upp henne i hans famn. Jag log åt dom. "Vill du ha din födelsedags present?" Log jag stort. "Har du köpt något till mig?" "Ja, du köpte till mig" "Kelsey du-" "Lägg ner Justin" Sa jag och gick och hämtade det i min garderob. Jag gav två paket till honom och han kollade förvånat på mig men jag bara log och tog Soph så länge. Han öppnade det ena och det var ett armband gjort av guld med silver på toppen. "Kelsey, det här kostar hur mycket som helst" "Bara öppna det andra" Suckade jag åt honom men han gjorde som jag sa. I det nästa var det en klocka, en rolex. Han hade berättat att han hade tagit sönder sin så jag passade på att köpa en ny. "Kelsey, på riktigt det här kostar hur mycket som helst" "Justin sluta, det var din födelsedag" Han log smått. "Du kanske ska lära dig att säga tack i stället." Log jag åt honom. "Tack Kelsey, verkligen" Jag log åt honom.
 
Han satte på sig de och efter det gav jag honom Kelsey tillbaka och slängde allt papper. "Så din födelsedag?" Undrade jag. "Jag har ju redan berättat" "Men jag tycker synd om dig" Han ryckte på axlarna. "Den kanske inte skulle vara så dålig om du hade varit där" "Sluta du ger mig skuldkänslor" Han skrattade "Jag skojar bara" Jag slog till honom löst på axeln. Det knackades på dörren och Alison klev in. "Justin vill du ha mat?" "Ja visst, tack" Hon nickade. "Då är den färdig" Justin la ner Soph i sängen och kysste hennes panna. Vi tog med Baby monitorn och släckte i rummet. Klockan var åtta så hon borde verkligen sova men jag hade hållt henne vaken eftersom Justin skulle komma. Maten var serverad på bordet och det var grillat. Jag hoppades verkligen på att det inte skulle vara lika pinsamt som förra gången vi åt mat. "Så Justin hur länge är du ledig?" "Två veckor, men jag har bara några konserter kvar" Alison nickade. Brian sa inte så mycket vilket kanske bara var bra. Vi tackade för maten och ställde undan efter oss. Vi klev in i mitt rum igen och fann Sophie sova. "Vad vill du göra?" Undrade jag. "Jag vet inte jag är trött" "Film?" "Vi kommer väcka Sophie." "Juste." "Vi kanske bara kan ligga i sängen och snacka tyst?" Jag nickade. "Vill du sova här?" Undrade jag. Han nickade. Han stog på ena sidan av sängen och det blev pinsamt så jag vände mig om och tog fram en sov tröja. Jag vände mig om och drog av mig min tröja och drog sedan på mig min sovtröja och knäppte av bhn under. Tröjan gick lite längre ner på låren så jag drog bara av mig byxorna och sedan strumporna. När jag vände mig om stog Justin i kalsonger och jag släckte den lilla lampan som lös och la mig sedan i sängen vilket han med gjorde. Han la sin arm om mig och drom mig intill honom. "Jag har saknat att sova såhär" "Jag med" Viskade jag tillbaka.

Chapter 39 -

 
Last Chapter:
 "Ses Justin" "Ses" Jag la på telefonen och kollade på sophie som kollade med pigga ögon på mig. "Det var pappa, han är så oklar förstår du" Jag skrattade åt mig själv. "Om man ändå kunde läsa hans tankar, då hade det varit lite bättre" Jag skakade på huvudet åt mig själv. Min telefon började ringa och jag trodde det skulle vara Justin som glömt att säga något men det var förvånats värt Sammy. "Hej det är Kelsey" Svarade jag. "Hej, Kels det är Sammy. Jag hörde att du skulle vara hemma idag?" "Ja, det är jag" "Åh, du skulle inte vilja gå på en shopping tur imorgon?" "Jo visst det vill jag jätte gärna." "Vad bra, då skickar jag iväg ett sms imorgon bitti då" "Det blir bra" "Ses då" "Ses" Skrattade jag.
 
 
Jag vaknade ännu en gång av Sophies gråt. Det här var verkligen inte hennes natt och inte min heller för den delen. Jag ställde mig upp och gick fram till spjälsängen och tog upp henne i min famn. Jag vaggade henne i min famn, jag hade ingen aning om varför hon grät just nu, för två timmar sedan väckte hon mig igen, men då fick hon äta. Jag kollade på klockan och såg att den var sju. Hon ville väl säkert inte sova mer, men det ville jag. Jag suckade lite för mig själv och tog ut henne i vardagsrummet och satte på tvn. Det var aldrig något bra på tvn på morgonen, men tur för mig så gick det ett gammalt One Tree Hill avsnitt som jag bestämde mig för. Mina ögon ville verkligen stänga sig och jag kollade ner i min famn och fann Sophie sova. Jag ställde mig försiktigt upp från soffan och gick försiktigt in i mitt rum och lyckades lägga ner henne i spjälsängen utan att väcka henne. Jag la mig trött ner i min egen säng och det dröjde inte speciellt länge förns mina ögonlock stängdes och jag fall i sömn.
  Jag blev inte väckt förns klockan nio så jag var nöjd att hon kunde sova så länge som hon faktiskt kunde. Jag bytte blöja på henne och tog ut henne i köket där Alison och Brian satt. "Vi har satt datum för brölloppet" Alison var helt extalterad. "Jasså, när?" Frågade jag. "23 maj" "Det är ju inte ens tre månader dit, hinner ni?" Skrattade jag. "Jadå" Svarade hon och jag log. "Kan du hålla henne?" Undrade jag. Brian nickade så jag kunde bre mig en macka.
 
"Jag lovar jag kommer tillbaks snart, det kommer inte att dröja" De nickade åt mig när jag skulle ut på shoppingrundan med sammy och de andra. Brian var inte jätte pepp på att vara barnvakt på Sophie igen eftersom jag varit borta sålänge. Men jag hade lovat att det inte skulle hända på ett par dagar. Bilen med Charity, Sammy, Francia och Ashley(t) stod utanför mitt hus och jag log stort. "Heej" Sa jag glatt när jag fick hoppa in brevid Sammy som satt i mitten längst bak. "Hur är det Kels?" Undrade Charity som körde. "Det är bra" Log jag. "Gick resan hem bra?" "Kanon" Skrattade jag. Eftersom det inte dröjde särskilt länge förns vi var vid shoppingcentrumet så vi gick snabbt ut ur bilen och jag reagerade när det var papz som följde efter oss in i shopping centrumet. Dock så var Ashley rätt känd och hande oftast papz efter sig. Sammy och Francia var väl inte sådär jätte kända kanske och inte heller Charity. Vi klev in och vi gick rakt in till forever 21 som låg precis när man kom in. Där inne så spreds vi ganska dirrekt på olika håll och gick efter kläderna som hängde över allt. Jag måste erkänna för mig själv att jag shoppat rätt mycket på sista tiden men jag kunde faktiskt inte låta bli. När vi möttes utanför provrumen så hade jag två shorts och tre linnen i handen. Det visades att jag ville ha alla fem men övertalade mig själv och köpte bara ett par shorts och två linnen. Jag skulle förmodligen åka hit igen och köpa de andra shortsen ändå.
 
Efter rundor på Hm, top shop och alla möjliga affärer så gick vi in på Victoria Secret. Jag tyckte  bara det var akward att gå in där men jag behövde verkligen nya underkläder eftersom något har växt på mig och jag får inte på mig alla mina bhar. Vi särades på oss igen och jag plockade tre par bhar som det ingick trosor till. Det var bara jag och Charity som skulle pröva så de andra stog utanför och väntade på att få kolla vilket jag inte var jätte bekväm med. "Så få se nu Kelsey" Jag himlade med ögonen för mig själv och öppnade drapperiet i min ljusrosa bh som jag hade prövat. "Wow, du måste verkligen ha den där." "Verkligen?" Frågade jag. "Jag antar Justin skulle gilla det" Skrattade Francia. "Herre gud, ni måste verkligen lägga ner" De skrattade åt mig. "Köp trosorna till med och köp den i den lila modellen med" Tyckte Sammy och jag gjorde faktiskt som hon sa och köpte båda två. Dock så ville jag inte ha trosorna då de inte var min stil, eller vad man säger, men jag vågade inte lägga tillbaka dom. Efter mycket shopping var vi alla trötta så vi placerade oss på ett starbucks. "Så är du med på tjejkväll i kväll Kelsey?" "Jag vet inte, jag kan inte lämna Sophie med Brian och dom igen." "Ta med henne, eller så kanske vi skulle kunna va hos dig?" Undrade Ashley. "Jag kan kolla om jag kan köra ut dom" Skrattade jag och började smsa till dom. Efter mycket prat och latte så gick vi en sväng till. "Nemen kolla" Sammy drog in oss i en butik och när jag fick se vad hon syftade på skrattade jag. En pappers figur av Justin.
 
De tog kort med honom och jag hängde på. "Här ta min telefon" Jag gjorde en puss bild på honom och de "awwade" mot mig. "Det var inte så jag menade" Suckade jag och de skrattade, som vanligt. Jag hade lyckats att köra ut alla tre ikväll så då blev det lätt att ha Sophie där när tjejerna skulle vara hemma hos mig. "Men kom runt sju då?" Undrade jag. De nickade. "Beställer vi pizza?" Undrade jag. De nickade så jag slapp ställa mig och laga mat. Jag klev in med hur många påsar som helst och Lucas mötte mig i dörren med en chockad blick. "Dina pengar från mamma och pappa kanske inte kommer räcka hela ditt liv om du fortsätter så där" Jag skrattade åt honom. "Lägg ner" Han skrattade. "Var är Soph?" Undrade jag. "De är ute på promenad" Jag nickade. Jag tog av mig skorna och följde efter honom i köket. "Fin instagram bild du la ut." Han kollade menat på mig eftersom jag lagt ut bilden när jag pussade mot pappersfiguren. "Hände det något i Paris eller?" Undrade han. "Nej sluta" "Bara frågar" Jag himlade med ögonen. "Alex då, över honom?" "Det tänker jag väl inte snacka med dig om, du är hans bästa vän" Han skrattade. "Det var väl inte seriöst på din sida, det verkade som att det inte var särskilt seriöst" "Jag vet inte, jag var väl inte kär" Skrattade jag. "Du är en hjärte krossare Kels" "Sluta" gnällde jag och knuffade till honom. "Hur går det med dig på kärleksfronten?" Undrade jag. Han fnös. "Inget jag tänker prata med dig om" Skrattade han. "Hey" Han skrattade igen.
 
*
 
Brian, Alison och Lucas hade dragit och de skulle strax komma. Gladligen så var Soph på ett bra humör. Det ringde på dörren och jag log stort när jag öppnade med Sophie på min axel. "Awwww" Alla gav sin uppmärksamhet åt Sophie och jag skrattade när de började prata bebis språk. "Får jag hålla?" Undrade Sammy. "Självklart" "Åh gud, hon är så söt, så liten" Jag skrattade och Sophie hade storaögon eftersom det var så mycket som hände, hon såg så förvånad ut. Jag skrattade. Vi satte oss i vardagsrummet och de kunde inte ta sina ögon från Soph. Vi bestämde oss i alla fall för att beställa pizza och de tog hundra foton med Sophie och jag log stort att det gick så bra.
  Det var verkligen en tjejkväll. Vi badade i våran pool. Vi lekte med Sophie. Vi käkade pizza, tog kort och la ut på instagram och vi snackade skvaller. "Så Kelsey, vad gjorde du och Justin sen då?" Jag log smått. "Nae, dagen efter shoppade jag med pattie, sen såg jag på hans konsert, sen så gick vi och la oss och sen åkte jag hem morgonen där på" "Sov ni i samma säng?" Jag skrattade och kolla bort. "Omg det gjorde ni" "Jaja, och nu är det jätte konstigt att sova själv" Suckade jag och de skrattade. "Inget mer?" Undrade de och jag kollade ner i knät. "Vad hände?" Undrade de extalterat när min mobil plingade till. "När man talar om trollen" Skrattade jag och öppnade Justins sms. "Apap, byt inte samtalsämne" "Okej, vi kanske kysstes på flygplatsen" Deras munnar formades till O. "Hur har du kunnat hålla tyst hela dan" Jag skrattade och ryckte på axlarna och öppnade Justins sms.
 
Från Justin Bieber
Till Kelsey Hastings
Var är Sophie? Har Brian och dom henne igen?
 
Till Justin Bieber
Från Kelsey Hastings
Lugn, hon är med mig. Tjejerna är här.
 
Från Justin Bieber
Till Kelsey Hastings
Okej, bra! Fin bild på instagram föresten ;) xx
 

Chapter 38 - If I didnt

Last Chapter:
"Ni är så söta tillsamans" Sa de och jag skrattade. "Vi är inte tillsamans" Log jag mot de. "Är ni inte?" Frågade de chockat. Jag och Justin skrattade och skakade på våra huvuden. De gick efter ett tag och jag gick tillbaks till min förra position. När det var tio minuter kvar ställde vi oss upp.  Vi kramade om varandra och han la sina armar runt min svank och jag runt hans nacke. Han kysste mig på min panna och placerade sedan sin haka på min hjässa. "Det kommer gå bra, jag vet att du är nervös" Han visste att jag hatade att flyga. Jag nickade. "Hälsa Sophie från mig okej?" Jag nickade och där tyckte jag så grymt synd om honom. Han hade inte träffat henne på evigheter. En tår rann ner från min kind. "Sshh, gråt inte" Jag snyftade till och nickade. "Vi ses snart och pussa Sophie massor" Jag skrattade till och nickade. "Jag kommer sakna dig Justin" Log jag. "Kommer sakna dig med Kels" Jag log stort och kramade han en sista gång och tog mitt bagage men blev snabbt  tillbaka dragen i handleden och blev indragen mot Justins läppar som kysste mig.
 
 
Jag kände hur chockad jag var och bara stod där. Han placerade sin hand runt min nacke och jag kände ilningarna i kroppen. Jag besvarade kyssen och tryckte mig mot honom. Det for elektriska stötar genom hela mig och jag kände mig helt fantastisk. Efter en stund så avbröt vi kyssen, vi stog fortfrande lika när men andades tungt. "Jag måste verkligen gå nu" Andades jag. Han nickade. Jag tog mitt bagage i mina händer som jag nyss slängt på marken och gick mot gaten. Jag vågade inte kolla bakåt, jag checkade in, gick genom alla passkontroller och allt man gör. Jag satte mig på en utav stolarna där det var en lång kö för att gå på planet, men jag orkade verkligen inte köa så jag satte mig ner och väntade. Tydligen så gick kön snabbt så jag var snabbt inne på planet. Gladligen hade jag en fönster plats. Jag satte mig ner och det sprudlade tankar i mitt huvud. Jag vidrörde mina fingrar över mina läppar. Vad hade just hänt?. Justin hade kysst mig, han kysste mig och jag besvarade den.  Jag visste inte vad jag skulle tänka eller tro. Vad tänkte Justin? Vad var det här för honom? Varför gjorde han det? Hela flygplans resan som var flera timmar satt jag och stirrade rakt fram, eller så sov jag. När det var dags för landning så tog jag ett djupt andetag. Det var en lättnad när jag kände att flygplanet landade på marken och jag kunde kliva ut till marken av La igen. Det gick fort att hämta mitt bagage men det gick inte jätte fort genom passkontrollerna och allt det där eftersom jag reste själv, och alla trodde jag var knarklangare.
 
Till slut så kom jag ut och jag letade efter Brian som skulle hämta upp mig. Jag klev ut i friska luften på parkeringen och kunde skymta honom längre bort där han stog och hoppade villt för att få min uppmärksamhet. Jag log stort och skrattade och skyndade mig bort till honom. "Heeej" Vi kramade varandra. "Hur har du haft det?" Undrade han. "Jätte bra" Log jag. Han slängde in mina saker i bilen och jag gick runt den och hoppade in brevid honom i sätet. "Rätt kaos på shopping centrumet dock" Sa han. "Alltid med Justin" Nickade jag. "Något du vill berätta?" "Vad menar du?" "Nae bara undrade" Jag kollade konstigt på honom. "Ni höll händer, lite med det jag tänkte på" Jag andades ut och var rädd för att någon fått ett foto på när vi kysstes på flygplatsen. "Det var så mycket kameror och så, han hjälpte mig bara" Han nickade. "Bra, för han är inget att ha" "Sluta" Suckade jag. Jag log stort när han körde upp till vårat garage. Jag slängde mig nästan ur bilen och sprang upp för trappan och ryckte upp dörren. "Heeemmma" Jag tog av mig skorna och Alison kom ut med Sophie. "Heeej" Jag tog Sophie dirrekt från hennes armar och pussade henne överallt. "Mamma har saknat dig" Jag skulle verkligen inte kunna släppa henne på ett tag. Alison kramade om mig och Lucas kom ut från sitt rum och gjorde lika dant, Alex var tydligen där så det var ju ganska awkward.
 
"Kom vi går in på ditt rum så får du berätta allt" Jag nickade och log åt Alison. Jag satte mig i sängen med Sophie i min famn. "Så..?" Undrade hon. "Vi kom dit först, vi hann ju bara gå och lägga oss osådär, dagen efter shoppade vi, sen så åkte vi på middag med hans kompisar, dagen efter det så fyllde Alfredo år så då firade vi honom och dagen efter det så var det konsert" Jag funderade på om jag skulle berätta om kyssen. "Så, var det roligt?" Jag nickade. "Det var jätte roligt, och han var jätte duktig på konserten" Hon nickade. "Du om jag skulle berätta en sak, skulle du kunna lova att inte säga det till Brian eller Lucas?" Hon nickade. "Självklart, vad som helst" Jag log. "På flygplatsen när jag skulle hem då, så följde Justin med. Han och jag hade faktiskt bråkat en dag men blivit sams och då hade han varit så här jätte snäll och betett sig helt underbart och gjort en massa saker för mig. Men i alla fall på flygplatsen stog vi och kramades och sådär eftersom jag skulle gå, och sen när jag skulle göra det så kysste han mig" Hon slog upp sina ögon i en chock. "Gjorde han?" Jag nickade och log. "Besvarade du den?" "Ja" Sa jag blygt. "Åååh Kelsey, kände du något?" Jag kollade skamset ner i knät. "Vad gulligt" Jag skrattade. "Jag vet inte ens varför han gjorde det, jag blev så nervös så jag liksom gick därifrån" Hon skrattade. "Ni kommer ju att prata redan idag säkert" Jag nickade nervöst.
 
Justins Perspektiv:
"Oherre" Skrattade Anna överlyckligt och föll ner brevid mig i sängen. "Det är så skönt att hon åkt" Jag kollade bak på henne. "Lägg ner" Suckade jag. "Gå tillbaks till din buss, jag vill sova" "Du är alltid så tråkig" "Du gör mig kanske tråkig" Hon kollade chockat på mig och drog på sig sina kläder. Vi var framme i spanien och nu var det natt. Klockan var inte så här mycket borta i La. Jag hade hemlängtan, men jag älskade att turnera också självklart. Jag visste inte vad som hade hänt på flygplatsen, men jag visste att jag inte ville att hon skulle åka utan att jag hade gjort det. Jag hasade mig upp i sängen när Anna hade gått. Jag hade verkligen tröttnat på henne, men jag kunde inte säga nej. Hon fick mig på andra tankar, som jag just då inte ville tänka och då gick det lätt att få bort dom med henne. Jag drog ur min telefon ur laddaren och slog in Kelseys nummer. Det dröjde inte länge förns hon svarade. "Hej Justin" Jag log. "Hej Kels, hur gick flygresan, är du hemma?" "Japp, jag är hemma, jag sitter med Sophie i mitt knä" Jag skrattade till. "Pussa henne från mig" Jag hörde ett puss ljud. "Från pappa okej?" Jag log i telefonen.
 
Kelseys Perspektiv:
"Är det inte rätt sent i spanien nu?" Undrade jag. "Jo, jag ska gå och lägga mig snart" Jag nickade men kom snabbt på att han inte kunde se det. "Vad har du gjort då? Bara åkt buss?" "Japp, hängt med Alfredo på bussen" "Jaha okej" Svarade jag. Jag visste inte om kyssen skulle komma upp i samtalet, och jag visste inte hur vi skulle prata om det i sådana fall. "Men du jag måste nog sova nu, rep tidigt imorgon" Jag log stort. "Lycka till" "Tack, och vi ses snart, jag kommer hem till La så fort jag kan." Jag log. "Ses Justin" "Ses" Jag la på telefonen och kollade på sophie som kollade med pigga ögon på mig. "Det var pappa, han är så oklar förstår du" Jag skrattade åt mig själv. "Om man ändå kunde läsa hans tankar, då hade det varit lite bättre" Jag skakade på huvudet åt mig själv. Min telefon började ringa och jag trodde det skulle vara Justin som glömt att säga något men det var förvånats värt Sammy. "Hej det är Kelsey" Svarade jag. "Hej, Kels det är Sammy. Jag hörde att du skulle vara hemma idag?" "Ja, det är jag" "Åh, du skulle inte vilja gå på en shopping tur imorgon?" "Jo visst det vill jag jätte gärna." "Vad bra, då skickar jag iväg ett sms imorgon bitti då" "Det blir bra" "Ses då" "Ses" Skrattade jag.
 
Kommentera.
Glöm inte följa @Kelseyhastings94 på instagram! Puss

Instagram - kapitel 37 under

Hello. Har skapat en instagram åt kelsey, kommer använda den till novellen dels och lägga upp bilder där i från och även bara posta lite då och då. Så följ så följer jag tillbaks - @kelseyhastings94


Chapter 37 - I am going to miss you

 
Last Chapter:
Jag vaknade av en rörelse och jag öppnade mina ögon och mötte Justins ögon som försökte få in mig i bilen. "Förlåt" Sa han. Jag skakade på huvudet och somnade dirrekt när jag hamnade i passargerarsätet.
  Jag vaknade till när han stannade bilen och han bärde in mig i bussen. "Sover du med mig?" Undrade han och jag nickade smått och log. Inte en chans att jag sov ensam där ute, nu var inte ens Alfredo här. "Kan du dra ner dragkedjan?" Undrade jag trött.. Justin gjorde det och jag kunde känna hur han andades tungt. Jag höll upp klänningen så den inte skulle åka ner så jag drog på mig min sovtröja och hasade sedan ner klänningen under. Jag knäppte upp min bh under och kröp sedan upp i sängen.
 
 
Jag och Justin satt vid bordet och åt frukost. Jag kunde knappt hålla mina ögon öppna, jag var så grymt trött. "Du behöver inte följa med mig på repetionen, jag ser att du snart somnar" Skrattade Justin. "Det är lugnt, jag klarar mig" Justin himlade med ögonen åt mig. Jag hade dragit på mig mjukiskläder, dels för att det var hur dåligt väder som helst och jag var extremt trött. Jag hjälpte honom att städa undan frukosten och sedan drog vi på oss skorna och begav oss till arenan.  Pattie mötte oss utanför och Justin gick dirrekt någonstans och jag stannade med Pattie. "Trött idag?" Undrade hon. Jag nickade och log. "Justin ska repa inför ikväll bara, och eftersom du kommer se det senare, vill du gå en sväng på stan?" Undrade hon. "Javisst" Log jag. "Vi, kan ta en bil den står bakom bussarna" Jag nickade och log, vi gick ut ur arenan och gick mot en bil som de förmodligen hyrt. "Hur länge stannar du?" Undrade hon. "Tills imorgon, planet går tidigt imorgon bitti" Hon nickade. "Det har varit jätte roligt att ha dig här" Jag log tacksamt åt henne. "Jag tror Justin tycker det med" Jag log åt henne. "Hur länge håller hans tour på?" Undrade jag nyfiket. "I två veckor till här i Europa, sen tror jag han har en liten paus på kanske en eller två veckor och sedan är det några konserter i Canada och Usa"
 
"Och efter det, är han ledig?" "Japp, eller han har två musikvideor han ska spela in, sen är det ju galor och allt det där som uppkommer, och sen tror jag att de skulle jobba på ett akustiskt album och lite så där" Jag nickade. Han hade fullt upp. Hon parkerade bilen och vi klev ur. Vi gick runt i affärer och det var folk som inte kunde slita blickarna ifrån oss och det var lite obehagligt. "Vill du ha något speciellt?" Undrade hon. "Nae, jag tror inte det." Hon nickade. "Justin fyller ju snart" Började hon och jag stelnade till eftersom jag inte hade någon aning, men kom sedan på att han fyllde ju faktiskt 1 mars. "Har du någon ide vad jag skulle kunna köpa?" Undrade hon. "Jag vet inte" Svarade jag ärligt. "Han har ju allt" Skrattade jag vilket hon med gjorde. "Men något smycke eller något, det betyder alltid något" Log jag och hon nickade. "Du kanske kan hjälpa mig hitta något?" Undrade hon. Jag log och nickade och vi gick in i någon smycke affär och jag kände verkligen att jag inte passade in där inne. Vi kollade på olika armband och jag fastnade på ett guldigt som typ såg ut som det var bundet fast det även var hårt. "Det här?" Undrade jag. "Tror du han tycker om det?" Undrade hon. Jag log och nickade. "Det tror jag" Hon fick hjälp av hon i kassan och hon betalade armbandet till Justin. "Är du hungrig?, ska vi äta?" Jag log och nickade. "Det kan vi göra" Vi bestämde oss för en sallads bar och jag beställde mig en kycklingsallad.
 
"Ska det bli skönt att komma hem till Sophie?" Undrade hon. "Ja verkligen, jag saknar henne så grymt mycket, det är verkligen sjukt" Skrattade jag vilket hon med gjorde. "Ja hon är verkligen söt" Jag log. "Ja" "Jag hoppas du vet att jag och säkert andra gärna hjälper till om det är något" Jag nickade. "Jag vet och jag är jätte tacksam över det" Hon log stort. Alfredo hade tagit sig till stan med hjälp av Sammy och de som hade bråttom till flygplatsen så han åkte med oss tillbaks till Arenan och han sov hela vägen. "Någon är trött" Skrattade jag med Pattie. Hon nickade och skratta. "Blev det sent igår?" Undrade hon. "Inte för mig och Justin, vi åkte till bussarna rätt tidigt" Hon log stort, och det såg ut som hon var stolt. "Du är bra för honom ska du veta" "Äh" Fnös jag och log samtidigt. "Kelsey det är du verkligen, det är länge sen han var så här.. Glad" Jag log och kollade ner i knät och kände hur varma mina kinder blev. Min mobil plingade till.
 
Från Justin Bieber
Till KelseyHastings
Var är du Kelsey???
 
Jag himlade med ögonen åt hans sms.
 
Till Justin Bieber
Från KelseyHastings
Tack för att du märkt att jag är borta nu, när jag varit borta några timmar! haha. Men jag har varit med din mamma på shopping centrumet, vi är påväg till arenan nu!
 
Från Justin Bieber
Til KelseyHastings
Jag har inte haft paus förns nu, förlåt. Jag trodde du var någonstans här med någon, som min mamma. Har allt gått bra?
 
Till Justin Bieber
Från KelseyHastings
Ja det har gått bra. Har med mig Alfredo också! Ses snart!
 
 
 

Vi kom fram till arenan igen och vi väckta samt Alfredo innan vi gick in. Det var folk över allt vilket kanske inte var så konstigt då konserten skulle börja om två timmar. "Var är Justin?" Undrade jag till Scooter som pekade in i hans Louge. Jag öppnade hans dörr eftersom den var olåst och klev in. Jag fann honom i soffan och han satt i mjukiskläder. "Peppad?" Undrade jag. Han skrattade kort åt mig. "Ja" Jag log åt honom. "Du kommer vara där va?" Undrade han. "Ja självklart, mitt plan går elva imorgon, följer du med?" Undrade jag. Han nickade. "Vi ska åka vidare vid tolv så det passar bra" Jag nickade och slog mig ner i soffan mitt emot honom.
  Allt börjades sättas fart, Justin bytte om till sina scenkläder. Folk sprang över allt nu stog alla i cirkeln där Justin tackade för allting som han tydligen gjorde varje konsert. Jag, Alfredo och Pattie gick bort till de spärrade områden där vi skulle se konserten i från. Jag log genom hela konserten samt sjöng med i vissa låtar med Alfredo. Han var så bra Justin, hans röst var helt otrolig, hur han såg ut, hur han sjöng och hur han rörde sig var nästan helt sjukt i mina ögon, han såg så snygg ut, jag kunde inte sluta titta på honom. När han spelade på sin gitarr var det bästa, det var verkligen då man hörde hans magiska röst. "Kelsey, kan du hjälpa mig hur man filmar, jag fick den här telefonen igår" Jag skrattade åt Pattie men hjälpte henne självklart med hennes nya Iphone 5. När konserten var slut så jublades det högt i hela arenan och vi gick backstage igen.

 

Jag gick in och satte mig i Justins louge och väntade, jag ville inte störa när han pratade med andra viktiga personer. Dörr hantaget åkte ner och han klev in. "Var jag okej?" Undrade han. "Du var jätte bra" Han log åt mig. "Jag ska bara duscha och så, Alfredo åkte och köpte Mc.Donalds så kan vi äta i bussen innan vi sover okej?" Jag nickade. "Det blir bra" Jag gick ut till Pattie igen då det kändes konstigt att sitta och vänta på när han skulle komma ut i handduk liksom. "Vart ska ni här näst då?" Undrade jag. "Spanien" Log hon. Jag nickade. Vi pratade på om allt och inget tills Justin kom ut från sin louge med ett par mjukisbyxor och ett par skor på kroppen. Pattie kollade menat på honom och jag skrattade bara. "Det är varmt, okej mamma" Han kysste henne på hjässan och hon himlade stort med sina ögon. Han ställde sig på sin segway. "Kom" Sa han och gjorde plats framför honomm. "Vi kommer slå ihjäl oss" Påpekade jag. "Nejdå, det kommer gå bra" Jag litade på honom och ställde mig framför honom. Det var läskigt men vi tog oss till bussen i säkert behåll. Vi prickade in rätt tid då vi såg Alfredo gå ut ur bilen med maten i händerna. Jag höll upp dörren åt honom och vi satte oss sedan ner och högg dirrekt in på maten. Det dröjde inte länge förns all mat fanns i våra magar och vi började göra oss i ordning till sängen. Jag blev sist så jag smög in till Justin då Alfredo redan börjat snarka. Justin öppnade täcket så jag bara kunder krypa in. "Godnatt" Viskade han. "Godnatt"

 

Det var inte jätte kul att vara tvungen att gå upp på grund av alarmet. Klockan var åtta på morgonen och idag var jag dubbelt så tröttare än igår. Gladligen hade jag packat så det var bara att ta sakerna och sticka. Dock så packade jag i sminket och tandborsten och det där som jag inte hade packat ner. "Justin" Viskade jag så han skulle vakna. Han grymtade till. Jag skakade lätt på honom och till slut satte han sig upp. "Hur mycket är klockan?" "Halv nio" Han gäspade och bytte sedan snabbt om. Han bredde några mackor som vi tog med oss i bilen. Utanför flygplatsen så klev vi båda ur och han hjälpte mig vid väskan. Klockan var kvart i tio så det var fyrtio fem minuter kvar tills gaten skulle öppnas. Vi satte oss ner på en bänk och jag låg med mitt huvud på hans axel då jag var svin trött. Det kom fram två tjejer som ville ta kort med Justin så jag satte mig snabbt upp och Justin tog kort med de. "Ni är så söta tillsamans" Sa de och jag skrattade. "Vi är inte tillsamans" Log jag mot de. "Är ni inte?" Frågade de chockat. Jag och Justin skrattade och skakade på våra huvuden. De gick efter ett tag och jag gick tillbaks till min förra position. När det var tio minuter kvar ställde vi oss upp.  Vi kramade om varandra och han la sina armar runt min svank och jag runt hans nacke. Han kysste mig på min panna och placerade sedan sin haka på min hjässa. "Det kommer gå bra, jag vet att du är nervös" Han visste att jag hatade att flyga. Jag nickade. "Hälsa Sophie från mig okej?" Jag nickade och där tyckte jag så grymt synd om honom. Han hade inte träffat henne på evigheter. En tår rann ner från min kind. "Sshh, gråt inte" Jag snyftade till och nickade. "Vi ses snart och pussa Sophie massor" Jag skrattade till och nickade. "Jag kommer sakna dig Justin" Log jag. "Kommer sakna dig med Kels" Jag log stort och kramade han en sista gång och tog mitt bagage men blev snabbt  tillbaka dragen i handleden och blev indragen mot Justins läppar som kysste mig.

 

 

 

?!?!?!? :D

Komentera! :D

 

 

:(

 
Det kommer inte komma ett kapitel ikväll för att jag har sovit i flera timmar nu för jag har typ varit uppe i två dygn, jag somnade i soffan och min familj väckte mig inte, så sovit sen klockan fem haha! Men jag kan knappt hålla uppe mina ögonlock så jag kan verkligen inte fortsätta skriva på kapitlet, men imorgon har jag verkligen inget för mig, och jag behöver inte plugga så det kommer komma MINST ett kapitel. Sorry guys but i will make it up to you!
 
Puss
 
 
 

Kapitelo senare!

Som rubriken lyder så kommer det ett kapitel sen :)


Chapter 36 - Are you going home?

Last Chapter:
Jag satt och snackade med James och Twist en stund när jag märkte Kelsey gå förbi oss utan att säga något. Hon var fortfarande arg. Jag suckade och ställde mig upp för att se vad hon skulle  göra. Hon mötte Alfredo?. De började gå. "Kan vi gå ut och sätta oss?" De skrattade åt mig men gjorde som jag sa. Jag lyssnade inte särskilt mycket på vad de sa. "Vad pratar de om?" Suckade jag och önskade lite för en stund att jag var en vampyr så jag kunde höra. "Vad tror du douchebag" "Fuck you" Sa jag argt. Jag inspekterade hur Kelsey knuffade till Alfredo på axeln, och sedan gjorde han lika dant och de sprang och jagade varandra. What the fuck?. Jag såg hur fredo lyfte upp Kelsey och man kunde höra hennes skratt här i från. "Nu får det fan vara nog" Dom skrattade åt mig och jag gick med raska steg bort mog dom. "Kelsey, kan vi prata?"
 
 
Kelseys Perspektiv:
Jag tror både jag och Alfredo märkte hur Justin kom gåendes mot oss. "Kelsey kan vi prata?" Jag nickade smått och gick i väg med Justin. "Vad pratade ni om?" ville han veta. "Dig" Jag var rakt på sak. "Tycker du om honom eller?" "Lägg ner Justin" Jag ställde mig upp och puttade till han löst i axeln medans jag gick förbi honom. Han tog tag om min hand. "Fine, jag bara" "Du bara vad?" "Jag är ledsen okej, jag menar det verkligen, kom igen" "Varför blir du så där då?" Undrade jag. "Jag vet inte" "Vadå vet inte, du måste veta hur du kan bete dig som en idiot" "Sluta" Suckade han. "Jag är ledsen okej, snälla förlåt" Jag stog och kollade ner på mina fötter. "Kom igen" Suckade han. "Okej" Sa jag. "Så du förlåter mig?" Jag log smått och nickade. "Tack" Jag nickade åt honom. "Får jag en kram?" Undrade han. Jag skrattade till och omfamnade mig i en kram. "Jag tycker om den snälla Justin" Sa jag. Han log. "Kom igen, vi ska fira fredo nu" Jag bet mig i läppen och kände hur jag blev osäker. "Ska du dricka?" Undrade jag och han vände på sig och suckade lite. "Nej, för dig ska jag inte" Viskade han i mitt öra och jag log. "Tack" Viskade jag tillbaka. Vi gick upp på deras veranda och vi möttes bara av leende. "Kelsey" Ropade Francia.
 
Jag gick in och hon höll upp en klänning. "Åh va fin" Sa jag. Hon nickade. "Du kommer klä den jätte bra" Jag log stort. Jag blev fixad i håret, och sminkad. "Såå" Sa Ashley när sminket var klart. "Åh du är super fin, Justin kom-"  Jag gav henne en konstig blick och hon tystnade. Jag himlade med ögonen. Alla hade klätt upp sig av tjejerna så det var jätte roligt. Vi hörde hur musiken sattes igång och jag log stort. Vi gick ut till killarna och deras munnar var formade som O:n. Vi skrattade och började dansa. Justin kom fram till mig. "Vad fin du är" Viskade han i mitt öra. Jag log åt honom. "Du med" Han log stort. Folket började dricka och jag var stolt för Justin gjorde det faktiskt inte. Jag slog mig ner i soffan vilket många andra gjorde och Justin drog mig dirrekt till hans knä. Nu skulle verkligen alla inte tro på oss om "bara vänner". Jag sneglade upp mot Justin som satt med armarna runt min kropp. Jag såg vart hans blick var satt och jag slog till han på handen. "Justin sluta" Han hade stirrat på mina bröst. Igen. "Förlåt, jag kan inte låta bli" Jag suckade åt honom. "Aw ni är så söta" Sa Francia som kanske druckit lite för mycket på för kort tid. Jag skrattade åt henne. "Sluta" "Visst är vi" Hör jag Justin säga. Jag förstod inte vad han höll på med just nu.  "Vi sjunger för Fredo nu" Sa Ashley(t). "Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday dear Alfredo Happy Birthday to you." Vi tjoade i slutet och vi satte oss ner igen.
 
 
 
"Dags för lite sanning och konsekvens" James kom in i rummet med en flaska. Ohboy. "Så turtdruvor sära på er" Klagade Francia till mig, Justin och Sammy som satt i Carlos knä. Jag himlade med ögonen och slog mig ner brevid Justin i stället. Jag var verkligen inte trygg med det här spelet. Laura började snurra och den hamnade på Ashley(t). "Ge Fredo en riktig födelsedags kyss" Hon skrattade och överfallde honom med hennes läppar. Jag kollade äcklat på dem. Spelet gick vidare och det var kyssar, hångel och shots som utspelade sig för den mesta, men varken jag eller Justin hade fått flaskan pekad mot oss vilket jag verkligen var glad över. Francia snurrade på flaskan och det jag fruktade hände precis, den pekade på mig. "Okej du ska-" "Jag tar sanning" "Nae, vad tråkig du är" Jag skrattade. Hon hade defenitivt hittat på något dumt om jag valt Konsekvens. "Hmm" Sa hon och tänkte efter. "Är Justin den snyggaste av killarna här inne?" "Oh god" Mumlade jag. Jag kollade på Justin och han vickade på sina ögonbryn. "Bara säg" Suckade Francia samt skratta. "Okey, fine" Suckade jag och ville verkligen inte kolla åt Justins håll när mina kínder hettades upp. "Let's move on" Sa jag och snurrade flaskan så den pekade på, oh great Justin. Jag skakade på huvudet samt skrattade för mig själv och hade ingen aning om vad jag skulle göra. "Konsekvens" "Kyss den snyggaste tjejen" Sa Ashley. Innan jag hann säga emot att det var jag som skulle välja så kände jag Justins läppar mot min kind. "Ugh, bara bli tillsamans already" Suckade Ashley(b) åt oss.
 
Flera timmar hade gått och jag var hur trött som helst. Jag låg mot Justins bröst och kände hur mina ögonlock snart stängdes för sömn. "Ska du stanna här så du ska åka hem?" Undrade han. Jag ryckte på axlarna. "Snälla gör det inte?" Jag ryckte på axlarna igen. "Jag har konsert imorgon, snälla du har inte sätt någon än, jag är ju förlåten?" Jag log. "Okej" Svarade jag innan mina ögonlock sakta stängdes och jag föll i sömn.
  Jag vaknade av en rörelse och jag öppnade mina ögon och mötte Justins ögon som försökte få in mig i bilen. "Förlåt" Sa han. Jag skakade på huvudet och somnade dirrekt när jag hamnade i passargerarsätet.
  Jag vaknade till när han stannade bilen och han bärde in mig i bussen. "Sover du med mig?" Undrade han och jag nickade smått och log. Inte en chans att jag sov ensam där ute, nu var inte ens Alfredo här. "Kan du dra ner dragkedjan?" Undrade jag trött.. Justin gjorde det och jag kunde känna hur han andades tungt. Jag höll upp klänningen så den inte skulle åka ner så jag drog på mig min sovtröja och hasade sedan ner klänningen under. Jag knäppte upp min bh under och kröp sedan upp i sängen.
 
 JAG VET ATT DET ÄR JÄTTE MEGA SUPER KORT.
Men jag kände att jag måste publicera något, och jag har inte tid att skriva imorgon så ni hade fått vänta längre! Puss och förlåt!

Chapter 35 - What the heck is going on?

Last Chapter:
"Jag är ledsen okej, jag vet att jag kan bete mig som idiot, tro mig Kelsey men jag vet. Vet du hur många jag har förlorat på grund av vet, jag är fullt fucking medveten. Och jag är ledsen om jag gjorde dig ledsen, Jag vet att jag inte är perfekt, jag vet att jag kanske inte är den bästa pappan för sophie, jag är inte perfekt okej? så förvänta dig inte det." "Jag gör inte det Justin, tro mig denna gång. Det handlar inte om du är perfekt eller inte, du ljög om mig och-" Jag skakade på huvudet för mig själv. "Jag orkar inte Justin.Jag funderar om jag ska åka hem imorgon, jag tänker gå och lägga mig nu" Han sa inget så jag gick bara in i bussen och drog bara av mig tjocktröjan. Jag sa till tjejerna att vi pratar imorgon så jag kunde gå och lägga mig. Jag tryckte in mig mot väggen så jag inte skulle ha Justin så nära mig när han skulle komma in och skönt för mig så hann jag somna innan.
 
 
Jag satte mig trött upp och kollade klockan på telefonen. 6 på morgonen, kul. Jag kollade åt min sida och fann inte Justin där. Ett toalett besök behövde jag verkligen så jag smög mig ut i bussen och skulle precis gå in på toaletten när jag spanar Justin ligga på soffan med sin jacka över sig. Jag himlade smått med ögonen och gick in på toaletten. Ingen tanke hade jag på att väcka honom så jag gick dirrekt och la mig i sängen igen och somnade om.
  Det knackades på dörren och jag satte mig upp och sträckte på mig. Jag drog på mig mjukiskläder och gick ut ur rummet och fann alla sitta runt bordet med frukost. Det var en obehaglig stämning och jag satte mig brevid Francia och började även ta för mig av frukosten. Det var ingen som sa något, alla satt där och åt i tystnad. "Vi åker om en timme så packa sakerna" Carlos började prata. Alla nickade och jag åt upp min frukost, när jag var på väg in i "rummet" så kände jag någon som drog i min arm. Jag kanske skulle gissat på att det var Justin men det var Sammy. Vi gick ut ur bussen med Francia och de andra tjejerna bakom oss. "Så?" Undrade de. Jag skakade bara på huvudet. "Jag tror jag ska hem" Sa jag. "Va. Sluta, du måste följa med till vårat sommar hus, kom igen" Sa Sammy. Jag skakade på huvudet. "Kom igen du kan åka hem med oss imorgon, alla förutom Justin ska sova i huset, för han har ju konsert imorgon, sen ska alla hem till La igen." Jag funderade lite på det. "Jag har den perfekta klänningen till dig också ikväll" Sa Francia och jag skrattade till. "Okej"
 
Jag hade bytt om så jag hade ett grönt linne och ett par vita shorts samt en bikini under. Jag och Justin hade inte pratat än men om jag ska vara ärlig så kunde jag inte bry mig mindre. Det skulle vara han som kom och pratade med mig. "Framme" Jag log stort. "Gud va fint" Tjöt jag. Sammy skratta. Tjejerna hade åkt i en o samma bil. Vi klev ut ur bilen och där stod två blonda tjejer och väntade. "Heeej" sa de glatt. Jag kände genast igen dom. De var Ashley Tishdale från High School Musical och Ashley Benson från Pretty little liars. Alla kramade om dom och sedan hälsade de på mig. Det var många Ashleys i deras gäng. Det gick fort tills vi hade slagit oss ner på deras veranda Det här var verkligen dröm huset. Huset låg på stranden, det var helt sjukt. Ashley(t) hade också världens sötaste lilla hund. Jag blev helt besatt. Killarna var inne i huset så de passade på att fråga ut mig. "Så något mellan dig och Justin?" Undrade Ashley(B) som för övrigt var tillsamans med Ryan, Good. Som var Justins stylist eller något´och som även var här. "Nae verkligen inte" "De bråkar" Sa Sammy och de höjde ögonbrynen. "Fast det har inte varit något mellan oss innan heller" Tilläggde jag. "Justin skulle behöva någon som dig" Sa Ashley(t) som typ känt mig i vadå, en halvtimme?. Jag fnös. "Jag lovar" Jag skrattade. De frågade även om bild på Sophie fast den här gången gick vi igenom alla mina bilder på henne och de "Aww:ade" Nästan varje gång. Speciellt när en bild på mig och Justin kom upp. "Ni är så sööta" "Sluta" Suckade jag och de skrattade åt mig. "Åh gud vad gulliga" En bild på mig och Justin samt Sophie kom upp. Jag skrattade och la ner telefonen.
 
 
"Nu måste vi bada, och sola" Sa de och jag höll med. Vi bytte om till våra bikinis och gick ner till vattnet fast jag och Sammy bestämde oss snabbt för att lägga oss och värma upp oss först. "Hur kan du ha så bra kropp, även fast du nyss fött?" Frågade hon. Jag skrattade. "Jag har inte bra kropp" "Eeh jo det har Kelsey" Jag flinade mot henne. "Tack" "Någon spanar in dig" Sammy nickade åt ett håll och jag fick se Justin kolla mot oss. "Sluta" Flinade jag mot Sammy. "Just Sayin" Jag himlade med ögonen. "Hur länge har du och Carlos varit tillsamans då?" Undrade jag. "Två år" Svarade hon. "wow, det är mycket" Hon nickade. "Japp" Jag skrattade till. "Vart bor du i La?" Undrade hon. "Eh, i samma samhälle som Justin" Hon nickade. "Det är inte så långt bort från oss faktiskt, typ en kvart med bil" Jag log glatt. Insåg precis att jag verkligen kommer hålla kontakt med tjejerna här, speciellt Sammy. "Ska vi bada?" Jag nickade och vi ställde oss upp och sprang ner i vattnet tillsamans med alla andra. Jag såg hur Sammy hoppade på Carlos. De var hur söta som helst. "Buh" Jag skrek till och vände mig om och fann Alfredo med ett flin på läpparna. "Du skrämde mig" Suckade jag. "Lite det som var meningen" Jag himlade med ögonen. Han skrattade.  "Du? Kan vi snacka sen?" Jag nickade. "Visst, och grattis föresten" "Tack, Tack" Jag log.
 
Efter mycket bad och sol så hade klockan slagit fem och jag hade fortfarande på mig mina shorts och mitt linne fast jag hade dragit över en poncho. "Kelsey när du kommer tillbaka måste du pröva klänningen" "Lovar" Svarade jag och gick ut och mötte Fredo. "Hej" "Hej Kelsey" Vi gick runt i sanden. "Så, intens spänning vid frukosten" Jag nickade. "Verkligen, jag håll på att dö" Skrattade jag. Han skrattade han med. "Jag hittade Justin på soffan" Jag nickade. "Jag såg han imorse" Han nickade. "Justin är speciell Kelsey, han bryr sig det gör han. Men han blir alltid osäker när han kommer folk nära som han gjort med dig." "Med er då?" Undrade jag. "Vi har känt varandra länge, flera år. Det är inte riktigt samma sak för han var inte samma person" Jag nickade. "Jag förstår bara honom inte i bland, hur han kan säga vissa saker, hur han kan vara så nonchalant, jag blir galen på honom. Ibland kan vi sitta och prata i timmar, ibland så kan han kyssa mig på hjässan, eller ibland kan vi sitta och krama varandra till en film, men när han blir den där andra personen så vet jag inte vad jag ska göra, jag är ärligt talat rädd för honom." "Va inte det. Det kommer bli bättre med tiden, han vet bara inte hur han ska bete sig, och tro mig han ver helt förstörd igår när du gått och lagt dig, han ville inte prata med någon, han gick ut igen och jag och Twist sprang efter honom och han sparkade i saker, kastade saker." "Det är den personen jag är rädd för" Svalde jag. "Han är en jätte bra person, han suger på att säga förlåt för att han hatar att göra det, sen ska jag erkänna en sak som han aldrig kommer göra, han försöker att spela cool när vännerna är med. Jag lovar dig att han gör det, det är en skillnad när bara jag är med. Men när det är fler, då ska han vara cool, du vet. Han är ju den yngsta bland oss, förutom du nu då" Jag log lite. "Det låter ganska troligt för hemma i La är han inte så här, förutom när vi bråkat" "Jag tror både att ni kan gå på varandras närver bara för att ni vet hur ni ska trycka ner varandra." Jag skrattade lätt och knuffade till honom.
 
 
Justins Perspektiv:
Jag kunde inte prata med någon just nu, för jag visste inte riktigt vart jag skulle ta mig till. Jag visste inte vad jag skulle göra mer för att prata med Kelsey. Jag tror alla hade märkt på mig att det var något som var fel, att jag inte riktigt var mig själv. "Bro, du behöver inte stirra på henne så att hon märker det" Jag rycktes till av Twists röst. "Va?" Frågade jag. "Du behöver inte stirra ihjäl dig" Jag himlade med ögonen och kollade in Kelsey när hon gick i sin bikini på stranden. Jag fattade inte hur hon kunde ha en såndär kropp, hon födde just?. "Jag kan hålla med om att hon är snygg" Sa han. "Lägg ner, rör henne inte" Han skrattade högt. "Tro mig jag ska inte, det är din tjej" "Det är inte min tjej" "Bro, du sa just nästan det" Jag himlade med ögonen åt honom. Jag gick in i Sammys och Carlos hus för att ta mig något att dricka. Jag satt och snackade med James och Twist en stund när jag märkte Kelsey gå förbi oss utan att säga något. Hon var fortfarande arg. Jag suckade och ställde mig upp för att se vad hon skulle  göra. Hon mötte Alfredo?. De började gå. "Kan vi gå ut och sätta oss?" De skrattade åt mig men gjorde som jag sa. Jag lyssnade inte särskilt mycket på vad de sa. "Vad pratar de om?" Suckade jag och önskade lite för en stund att jag var en vampyr så jag kunde höra. "Vad tror du douchebag" "Fuck you" Sa jag argt. Jag inspekterade hur Kelsey knuffade till Alfredo på axeln, och sedan gjorde han lika dant och de sprang och jagade varandra. What the fuck?. Jag såg hur fredo lyfte upp Kelsey och man kunde höra hennes skratt här i från. "Nu får det fan vara nog" Dom skrattade åt mig och jag gick med raska steg bort mog dom. "Kelsey, kan vi prata?"