HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

BONUSKAPITEL - FS-WIFMY-YHTKTMH-TF-FIF-FL

 ( Kort bonus kapitel)
 
 
 
"Hemma" Jag hörde Masons röst och jag gick glatt in i hallen. "Haft en bra dag i skolan gubben?" "Ja mamma" Suckade han. Han var verkligen en typisk sjutton årig pojke just nu. Mason hade blivit hela sjutton år, Jenna femton och sen hade vi fyra nya tilskott, tvillingarna Andrew och Andrea som nyss fyllt elva, Simon som fyllt sju och Ella som ska fylla fem. "Kommer Jenna med dig?" Frågade jag Mason. "Ja hon är där ute hon kommer" Sa han och jag nickade. "Okej Tack" Jag gick in i köket igen och Ella kom in springandes. "Mamma, Simon tar mina saker och gömmer dom" Jag suckade. "Simon lägg ner" Ropade jag och Ella sprang in i hennes rum igen. Jenna kom in i köket och placerade hennes väska på köksbordet och satte sig ner på en stol. "Är det något gumman?" Undrade jag och hon nickade. "Vad är det då?" "Det är en kille" Började hon och jag log stort och satte mig mitt emot henne. "Och vad är det med den killen?" "Han har bjudit ut mig och, jag sa ja, får jag gå ut med honom på fredag?" Jag log stort och nickade åt henne. "Snälla säg inget till pappa" "Jenna, det vet du att vi måste göra, och om vi känner pappa rätt så kommer han att vilja prata med den här pojken" "Mamma" Suckade hon. "Snälla prata med honom om det" Jag nickade och kysste hennes hjässa. "Så, in på ditt rum och gör läxor nu" Hon nickade och gick iväg.
 
"Älskling?" Jag log stort och la undan kniven när jag höll på att skära grönsaker till middagen. "Här inne" Svarade jag och Justin kom in med ett leende på läpparna. "Hur är det med dig?" "Bara bra" Svarade jag och han kysste mig mjukt. "Bra dag på jobbet?" Frågade jag och han nickade. "Ja, Derek är svin grym. Det kommer bli något av honom" Jag log stort och kysste honom igen. "PAPPA" Ella kom inspringandes i köket igen och sprang in i Justins famn. "Hej gullunge" Sa han. Jag log stort och gav min uppmärksamhet till grönsakerna i stället. Justin hade börjat som "manager" till en som han upptäckt som heter Derek. Justin gav upp allt det här med turnera för familjens skull och eftersom han gjort det i flera år så var det en bra ide att bara börja ta det lugnt. Men han måste göra något hela tiden därför började han som manger i stället. "Kan du säga till ungarna att det är mat?" Frågade jag Justin och han nickade och kysste min kind medans jag placerade maten på köksbordet. Vi behövde ett stort matbord, men både jag och Justin ville ha många barn så det passade oss bara helt utmärkt. Mason hade haft en period då han inte kallat oss mamma och pappa längre men han kom över det och nu är det som vanligt igen.
 
Barnen lämnade köksbordet efter ett tag. "Jenna, du kan ju sitta kvar" Sa jag och hon nickade. "Är det något som har hänt?" Undrade Justin. "Nej då" Svarade jag. "Pappa" Började Jenna. "Mamma?" Sa hon sen så jag kunde berätta. "Hon har blivit utbjuden på en dejt av en kille nu på fredag" Sa hon och Justin började bli mer obekväm i sin sits. "Snälla pappa, han är jätte snäll" "Det tror jag du tycker gumman, men vi måste få träffa honom först och sen får jag prata lite med honom också." "Men pappa" Gnällde hon. "Det är som det är Jenna, en dejt eller ingen dejt" "Åh du är så pinsam" Suckade hon. "Du kommer att tacka mig senare i livet, tro mig" Sa Justin och jag fnittrade till. "Mamma?" Undrade hon. "Det är inte så farligt hjärtat" Hon suckade och lämnade bordet. "En dejt, mitt lilla hjärta på en dejt?" undrade han. "Hon är inte så liten nu" Han suckade. "Vart tar tiden vägen?" Jag skrattade åt honom och satte mig i hans knä. "Du försvinner i alla fall inte i från mig" Sa han och hans kram blev lite hårdare. "Det kan du ge dig på älskling"
 
 
 
 
 
Jag var tvungen att vara här, även fast det var det sista jag verkligen ville vara. "Va inte så dyster Ali" Jag blängde surt på Chaz. "Det hjälper inte" Suckade jag. Justin skulle komma hit eftersom det var jul och Emmas, min, Chaz, Ryans och Justins familj skulle såklart fira ihop. Jag och justin var inte tillsamans längre. Vi hade inte träffats på hur länge som helst, eller kanske sex måndader och det var då jag hade gjort slut för idioten hade varit otrogen. "Jag vill inte ha honom här, han förtjänar inte att va inne i mitt hus" Jag suckade och var verkligen på väg att kasta något i väggen. "Jag vet, men bara prata igenom det" "Han kommer ju säkert komma med Barbara" Chaz himlade med ögonen och det ringde på dörren. Jag var den sista personen som skulle gå och öppna, aldrig i hela mitt liv att jag skulle göra det. Hans irriterande men fruktansvärt fina röst hördes i hallen och även ett flickskratt. Jag suckade. Har hon inte en egen familj, och hur ens vågar han ta med henne hit? Jag blir så trött. De kom in men jag gav honom inte en endaste blick och jag tror jag aldrig ignorerat en person så bra. Jag reste på mig och gick ut i köket där Emma var. "Jag klarar inte det här" Berättade jag. "Hur kan han ta med henne?" Frågade hon argt. Jag suckade.
 
"Vi är på din sida fella, kom ihåg det" Viskade Chaz i mitt öra och jag nickade tacksamt. För att ignorera honom ännu mer så gick vi fyra in på mitt rum och låste dörren. Emma låg i ryans knä i sängen och jag satt brevid och sedan Chaz brevid mig på andra sidan. "Jag kommer få en panik attack" "Nej, om vi så måste så sitter vi här hela kvällen, jag är inte heller jätte förtjust i att se eller prata med den där idioten" Sa Ryan. De hade min rygg och jag var så tacksam. "Tack" Svarade jag. "Så klart vi är med dig Ali, Justin gjorde fel och det är oförlåtligt, han har inte ens hört av sig till oss efter allt" Jag nickade igen. Dom tre var de bästa vännerna man kunde ha. Jag tror vi alla fyra ryckte till av en knackning på dörren. "Är ni här inne?" Det var Justins röst. "Ja, och den är låst av en anledning" Svarade Emma med en kall röst. Fotsteg hördes och de blev tystare och tystare. "Mat hörni" Pappas röst hördes. Vi väntade ett tag men ställde oss sedan upp och gick in i matsalen där alla redan satt. Vi fyra satte oss på andra sidan bordet där Justin inte satt. Jul mat var inte en favorit, som tur var vart de andra också klara ganska fort så vi gick dirrekt in i mitt rum. Vi spelade tv spel och kollade på roliga klipp på youtube, jag tror vi satt här i kanske tre timmar men det var ingen som hade sagt att vi behövde komma ut. "Paket öppning" Det knackades på dörren och vi ställde oss upp.
 
Vi gick genom korridoren och jag fann Justin lite längre bort, jag kollade ner i golvet. Chaz stannade upp framför mig och Justin hade stoppat honom. "Kan vi prata?" Frågade han honom. Chaz ryckte undan från greppet. "Rör mig inte" Vi fortsatte gå till vardagsrummet där paketen skulle öppnas. Chaz lilla syster var paket utdelare och hon var verkligen den med mest paket. "God jul Ryan önskar Justin" Alla hade hittils tittat på när man öppnat paketen. "Du kan fortsätta dela ut, jag ska inte öppna det här paketet" Hon nickade. Till slut slutade det med att jag också fick ett från Justin, de andra två hade också fått det. "Jag ska inte heller öppna mitt" Svarade jag kallt och la det där Emma, Chaz och Ryan hade lagt pakten från Justin. "Ska ni verkligen inte öppna mina paket? När jag ansträngt mig att fixa till er, ska ni vara så oförskämda att inte öppna dom" "Du har verkligen inget att säga här Bieber. Att du ens kom hit idag, du har ingenting här kvar, ingenting." Svarade Chaz. Han skakade på huvudet. "Och ni låser er inne på Julafton så att jag inte ska träffa er, är ni rädda eller?" "Vi är inte rädda för dig Justin, vi äcklade av dig. Du är ett svin i våra ögon, fyfan för dig" Emma var ilsken det hörde man. "Det var inte jag som gjorde slut med Alison okej" "HADE INTE JAG EN ANLEDNING JUSTIN? DU VAR OTROGEN MOT MIG. MEN ÄNDÅ SÅ KOMMER DU HIT, JAG VILL INTE HA DIG HÄR, I MITT EGET HEM, OCH SÅ TAR DU MED DIG HENNE DU VAR OTROGEN MED, JAG HAR INTE ENS FÅTT EN FÖRKLARING, FYFAN FÖR DIG, JAG HATAR DIG" 
 
 
Jag tror jag aldrig har skrikit så högt i hela mitt liv. En tår rann ner från min kind och jag orkade inte mer, jag stormade ut ur mitt eget hus och mitt namn roppades efter mig men jag brydde mig inte. Jag körde iväg fort med min bil och tårarna strömmade. Jag hatar honom. Jag hatar honom så mycket.  När jag var framme så klev jag ur ur bilen och jag brast ut i tårar. Jag gick längre in till det där stället, där vi hade våran första kyss. Varför utsatte jag detta för mig själv? Jag böjde mig ner och tog upp en sten och kastade den mot ett träd. Det här är den sämsta julafton jag någonsin varit med om. På grund av att jag var så arg och så ledsen så bara gled jag ner på marken. Fotsteg hördes på marken och jag hoppades på att det skulle vara Emma men när jag ser att det är Justin så fnyser jag. "Vad gör du här?" Frågar han. "Komma bort från dig" "Det här är väl inte riktigt det rätta stället?" Jag skakar bara på huvudet. "Snälla gå" Han skakade på huvudet igen. "Förlåt" "Förlåt? Ett jävla förlåt Justin. Är inte det lite sent?" "Jag har sagt det massor gånger" "Men det hjälper inte, du var otrogen, du gick vidare dirrekt med henne, och du dyker upp med henne i mitt hem, du älskade verkligen inte mig" "Du skojar va?, Jag älskade dig så jävla mycket Ali" "Varför var du då otrogen?" "Jag vet inte, jag vet inte okej" "Det är ingen ursäkt" "Jag är ledsen" "Varför är du här, varför kom du idag?" "För att få tillbaka er kanske, för att få träffa er, jag har saknat er." "Det är för sent Justin, allt är försent, du har ingenting kvar här. Åk till La igen. Jag hade nästan gått vidare, så bara gör mig en tjänst och kom inte tillbaka, jag eller Chaz, Ryan eller Emma vill ha dig här igen. Sanningen svider Justin, men du är den enda personen som satte dig där själv, så nu är det du som får lida" Han kollade på mig med sårade ögon. "Hej då Justin"
 
 
 
 
 
 
Jag kunde inte gå längre utan att berätta, visst kunde jag inte? Jag hade till och med börjar sova i tröja bara för att dölja det från Justin, när han velat göra "något" har jag alltid avbrutit. Som igår, det var han som började, vi hånglade lite på sängen men jag var tvungen att avbryta. Han visste att något var fel, jag såg det på honom. Han hade inte väckt mig idag, jag gick upp och drog på mig hans one piece och gick ner i köket där jag fann Justin och Alex äta frukost. "Mamma" Sa hon glatt. "Godmorgon" Jag kysste hennes hjässa och kysste även Justin snabbt innan jag satte mig på en stol vid bordet. "Varför väckte du mig inte?" Frågade jag Justin. Han ryckte mest på axlarna. Han var arg. Alex blev klar och när hon gick så kollade Justin upp på mig. "Är det något som är fel, för snälla säg det då" "Nej" "Lovar du?" "Ja Justin" "Varför, eller igår kväll, varför vill du inte längre?" Mina ögon började tåras upp. "Det är inget, snälla var inte arg, jag älskar dig" Han nickade och böjde sig fram och kysste mig. "Jag litar på dig" Jag nickade. "Jag har ringt hit Chaz och Tara det ska vara barnvakt" "Varför då?" Undrade jag. "För jag vill vara ensam med dig" Jag log smått. "Okej" "Det går bra va?" Jag nickade. Idag, jag skulle berätta idag, ja jag var tvungen.
 
Det ringde på dörren och jag såg hur Alex sprang glatt mot den. Tara och Chaz kom in för ett slag. Jag och Tara gick iväg. "Har du berättat" Jag skakade på huvudet. "Kimberly, du måste" "Jag vet" tjöt jag. "Jag ska, idag" Lovade jag. Hon nickade. "Bra, lova" Jag nickade. Vi gick in till köket igen och Chaz stog redo att gå. "Så, ni hämtar henne imorgon?" Undrade Chaz. Vi nickade. "Ha inte för kul" Skrattade Chaz vilket vi med gjorde. "Säg hejdå till mamma och pappa" Sa Tara och Alex sprang in i våra famnar. "Vi ses imorgon okej" Hon nickade och jag kysste hennes hjässa. "Och var super snäll mot Tara och Chaz" Hon nickade igen. "Älskar dig mamma" "Älskar dig med gumman" Sedan kramade hon om Justin. "Du kan ringa när som helst" Lovade Justin henne. Hon nickade igen. "Älskar dig" Sa han. "Älskar dig med pappa" Vi kramades en sista gång och sedan vinkade vi av dom vid trappen. "Så.." Sa Justin när han stängde dörren. "Vad har du planerat idag?" Fnittrade jag. "Först tänkte jag att vi har ju inte varit själva på evigheter, så först bara vara hemma, sen ska vi till Santa monica resturangen" Jag blev knall röd om kinderna. Santa monica resturagnen där vi åt, och kvällen där vi kysstes för första gången på flera år. "Låter det bra?" "Super"
 
"Kom" Han tog min hand och vi gick upp för trappan och in i vårat sovrum. Där var det en skål popcorn, två stora glas med coola och en godisskål. "När ställde du fram det här?" "När du duschade" Jag log smått och satte mig dirrekt i sängen. Under hela filmens gång låg jag i hans famn och han strök mig över ryggen då och då. Efter texterna på filmen rullades och jag började bli lite nervös. Vi satte oss upp ordentligt och Justin kysste mig mjukt. Jag kysste honom tillbaka men han backade efter ett tag. "Kimberly, snälla jag orkar inte. Säg vad det är som är fel" Återigen så började jag få tårar i ögonen. "Kim?" "Jag är rädd" "För vad?" En tår rann ner från min kind. "Att du ska göra slut med mig" "Och varför skulle jag göra det?" "Kim? vad är det?" "Du vet när vi var på ängen?" Han nickade. "Vi satt och pratade och jag frågade om du ville ha fler barn, du svarade ja men att du inte ville ha det nu..?" Han nickade. "Det fanns en anledning att jag frågade" Flera tårar rann ner från mina kinder. "Babe, är du gravid?" Jag nickade och begravde mitt ansikte i hans bröst när tårarna forsade ner från mina kinder. "Älskling sätt dig upp" Jag gjorde som han sa och han torkade bort mina tårar. "Trodde du att jag skulle lämna dig bara för att du är gravid?" Jag nickade.
 
"Jag skulle aldrig göra det Kim, och att du äns tänkte det." Det lät konstigt nu när han säger det. Jag vet ju att han älskar mig. "Förlåt" Snyftade jag. "Du skrämde livet ur mig Kimberly, herre gud. Jag trodde du skulle göra slut med mig, när du inte ville igår ae Kimberly. Du gjorde mig livrädd" "Förlåt" Snyftade jag igen. "Älskling, jag är glad att du berättade för mig den här gången i alla fall" Jag log smått och nickade. "Jag älskar dig" Sa jag. Han nickade. "Jag vet, Jag hade tänkt att göra detta på resturangen ikväll, men nu när du var så där osäker, och att du berättade att vi antingen ska få en dotter eller en son så kan jag inte låta bli" Han drog upp tröjan innan han fortsatte prata om smekte lätt min mage. "Jag fick inte göra det här förra gången, men jag är glad att vi ska få en liten bebis okej?" Jag nickade. "Men i alla fall, jag älskar dig så himla mycket och jag har gjort det i hur många år som helst, även när vi sårade varandra vid fjorton års ålder, och även när folk försökte splittra på oss och jag kommer att älska dig när du ska klaga om hur ont det gör i din mage och att du är för stor och att du inte kommer att kunna göra något. Men jag älskar dig Kimberly" Han drog upp ett snöre ur sin ficka och knöt en knut runt mitt finger och drog i snöret där han höll sin hand. "Kimberly" Började han och släppte en ring på snöret så den fall ner mot mitt vänstra ring finger. "Vill du gifta dig med mig?" Jag kollade chockat mot honom. "JA. Ja, Ja, Ja det är klart jag vill" Jag kastade mig på honom och han skrattade. Han besvarade min kyss som strax övergick till mer.
 
 
 
 
 
 
Mina tårar strömmade ner från mina kinder inne på toaletten. Det här var nog det största bråket jag och Justin faktiskt haft. Jag hade suttit här inne i nu i nästan en timme och bara gråtit. Med tunga steg så reste jag på mig och gick tyst fram till sovrums dörren. Justin tittade upp på mig med sprängröda ögon. "Vem har jag blivit?" Undrade han och där brast det för mig igen. Justin och jag hade bråkat om allt denna gången, det började med att han kom hem efter att varit borta några dagar och han hade blivit påkommen med att han rökt på. Jag tror jag aldrig har varit så besviken och det fick han höra när han kom hem. Han blev arg på mig för att jag skrek och inte hade hört av mig. Han kastade saker ner i marken och vi skrek ord som vi inte menade. Det här var vårat hus, allt det här var vårt. Det var här det bara skulle vara vi och ingen annan. Det var här vi skulle kunna ta det lugnt och inte bry oss om någon annan än hos själva. Det  här var för oss men det funkade inte längre. Vi har bott här i snart ett år och jag var nitton år och skulle snart fylla tjugo. Jag var vuxen, Justin var vuxen men vi kunde inte bete oss som det. Justin kunde inte bete sig som det. Han rökte på? Han bryr sig inte lika mycket längre, Han går ut på klubbar dirrekt efter konserten när inte jag är med. Jag orkar inte längre, det här är inte bra för någon av oss.
 
 
"Baby, jag är hemma" Jag kände hur min säng sjönk ner på andra sidan och hur han drog mig intill sig. Jag slog glatt upp mina ögon och vände mig fort om. "Alyssa, sov vi pratar imorgon. Jag har en överaskning också" Han kysste mig i pannan och jag log sött och placerade mitt huvud och somna på hans bröst.   "Ally vakna" Justin kysste mig på kinden och neråt på armen. Mina ögon for glatt upp. "Justin" Sa jag glatt och kysste honom mjukt. "Saknat mig?" "Ja" Grät jag av lyckotårar. "Baby gråt inte" Han strök bort mina tårar med sina tummar. "Jag har en överaskning till dig idag, okej?" Jag nickade glatt och kysste honom igen. Åh gud vad jag saknat hans underbara läppar. Efter mycket gosande bytte vi till slut om och gick ner till Maria som stog i köket och fixade ägg och bacon till frukost. "Åh Hej Justin" Sa hon glatt och kramade om honom. "Har du haft det bra?" Undrade hon och Justin nickade. "Verkligen, men jag är verkligen glad över att jag är ledig ett tag nu" Jag log stort. Vi åt upp våran frukost och sedan klädde vi på oss ytterkläder och Justin körde i från min uppfart. "Vart ska viii?" Undrade jag glatt. "Du ska få se" Vi körde ett tag och sen stoppade han bilen framför ett stort hus. "Justin vad är de här?" Han bet sig i läppen och han gick ut ur bilen och öppnade min dörr när han gick runt den. "Justin?" Undrade jag igen. "Välkommen hem babe" Jag kollade chockat på honom. "Du skojar?" Han skakade på huvudet. "Vill du flytta in med mig?" Jag gapade stort och nickade hastigt och hoppade upp i hans famn. "Ja. Ja. Ja. Ja det vill jag" Han skrattade och bärde in mig i huset. Det blev inte värst mycket tittande, han bärde in mig i vad jag antog var sovrummet och där tillbringade vi hela dagen.
 
Tårar strömmade ner från mina kinder. "Alyssa, gråt inte" bad han men han grät själv. "Får jag hålla om dig?" Grät han och jag nickade och han gick upp mot mig och han bärde mig mot sängen. Han la mig så jag låg i hans knä. "Jag vet inte vad jag har blivit, jag gillar det inte, men jag kan inte göra något åt det. Jag är trött på folk jag inte kan lite på och jag är så jävla trött på paparazzis, jag kan inte gå med dig någon stans och jag är ledsen för det, jag vill gå med dig till parken utan att det är flera stora män som följer efter dig och jag vill hålla din hand utan att vi hamnar på tidningens omslag nästa dag. Jag vill ge dig det bästa men jag kan inte det" Han grät och jag grät. "Jag saknar dig. Ditt gamla du och jag saknar oss det gamla oss" Grät jag. "Vi kommer inte fixa det här den här gången va?" Grät han och där brast det totalt eftersom jag insåg att nej det skulle vi inte. Vi skulle inte kunna fixa det här. Jag skakade på huvudet. Vi båda grät och hans tröja var dygnsyr på grund av att jag grät så mycket. "Förlåt, förlåt för allt jag sa jag menar ingenting" "Inte jag heller" Grät jag. "Du är min första riktiga kärlek och jag älskar dig så himla mycket Alyssa." "Jag med. Justin du är det bästa som har hänt mig, men det här är inte rätt längre, inte för någon av oss."  Han nickade. "Jag önskar att vi kunde gå tillbaka i tiden, och att jag kunde fixa det som inte går att fixa nu. Jag har ställt till det." Jag skakade på huvudet. "Du har gjort mitt liv till det bästa de här åren, men inte längre Justin"
 
"Inget eller ingen kan få mig att må som du gör" Jag grät. "Nothing like us, kommer du ihåg?" Undrade jag. "Ja." Grät han. Det var han som hade skrivit den för några dagar sedan eftersom vi var ute på hal is. "Alyssa, jag kommer aldrig hitta någon som dig. Men jag kan inte. Jag vill att du ska få det allra bästa, jag vill ge dig allt men jag kan inte, jag sårar dig för mycket." Jag grät. "Vi sårar varandra men jag vet inte om jag kan göra det här utan dig. Jag älskar dig Justin" "Jag älskar dig också Alyssa, så himla mycket. Jag vill inte att du ska rinna ner som sand genom mellan mina fingrar på grund av det här. Jag måste ha dig i mitt liv." Jag nickade. "Vi vet inte hur framtiden ser ut. Kanske är det du och jag som står framför altaret en dag Ally och ska gifta oss men just nu ligger vi på rälsen och vi kan inte ta oss upp. Vi behöver en paus, det betyder inte att vi behöver gå helt seperata vägar utan bara en paus" "Jag älskar dig Justin och du vet vad de säger if you love someone, set them free, If they come back to you, its meant to be" Han nickade med tårar som rann ner från hans kinder. "Jag måste gå" Började jag. "Men jag älskar dig Justin och jag kommer allltid att göra" Jag kunde inte låta bli så jag kysste honom, kanske en sista gång, det var något jag inte visste. "Jag älskar dig" Viskade han. "Jag älskar dig med" Innan jag gick ut ur hans sovrum så kollade jag tillbaka på honom. Vå båda var totalt krossade, men det här gick inte längre. Vi kunde inte fortsätta såhär, vi behöver en paus från allt, från oss. Men jag visste att han är min riktiga kärlek och det är han som kommer att vänta på mig framme vid altaret bara inte nu, utan sen.
 
image
 
 
 
 

9 mars 2015, Jag och Justin har varit tillsamans i lite över tre år men ändå så sitter jag är, klockan är över midnatt och jag är super nojjig. Ända sen första mars, när Justin fyllde tjugo ett så har han varit och klubbat varje kväll. Det gjorde mig ganska ledsen, han frågade om han skulle stanna hemma med mig men jag ville inte dirrekt säga att han inte fick gå ut. Det hade kanske sätt annorlunda ut om jag också hade varit tjugo ett, men jag är inte ens tjugo, förens i oktoboer då. Jag visste att jag inte skulle gå ut på internet men jag var tvungen, jag kollade twitter men hittade inte värst mycket. Jag kollade vidare och sen fann jag bilder på Justin från ikväll eller nu. Mitt hjärta pumpade hårdare och hårdare när bilder kom upp när han pratade med tjejer. Jag orkade inte detta själv mer så jag ringde Jassie för svar. Det dröjde inte länge förens hon svarade i luren. "Ari, varför ringer du nu?" Hon var trött. Jag hade säkert väckt henne. "Förlåt, väckte jag dig?" "Ja, men det gör inget. Är det något fel?" "Förlåt, men ja faktiskt. Justin är ute idag igen, och jag orkar inte sitta här själv och få se alla bilder dyka upp och han svarar inte när jag smsar." "Jag kommer om tio" hon la på och jag log. Jassie var verkligen en bästa vän. Jag hämtade lite chips i skafferiet medans jag väntade på Jassie och snart hörde jag dörren plinga. Jag gick och öppnade den och hon omfamnade mig i en kram. Vi satte oss i min soffa och jag tog ett djupt andetag. "Så, vad händer?" Undrade hon.
 
 
 "Han gick ut ikväll igen, och han svarar inte. Han har varit ute varje kväll sedan han fyllde år" "Varför säger du inget till honom?" "För jag vill inte stoppa honom för att ha kul." "Ari du borde säga något" Mina ögon fylldes med tårar. "Och han jobbar varje dag och på kvällen har han gått ut, du vet i onsdags när jag var med Hanna, Eric och Kyle?" Hon nickade. "Han blev skit sur, men han jobbade hela dagen och sen skulle han ut, han hade redan sagt det liksom. Han blev till och med sur när jag var med Kyle." "Skämtar du?" Frågade hon. "Nej. Kyle och Justin är bästa vänner, och Kyle har flickvän sen snart ett år tillbaka" hon nickade. "Du borde verkligen prata med honom" "Jag kan inte, jag vet inte hur, jag vill liksom inte, "Åh Justin, snälla stanna hemma", då skulle han liksom ändå bli sur om han stannade hemma för jag inte vill att han ska gå ut" "Litar du på honom?" Undrade hon. "Ja det är klart, men som ikväll så har det kommit ut bilder när han snackar med tjejer, visst får han göra det men-" Jag suckade. "Han borde inte, speciellt inte när han är så känd som han är heller" sa Jassie "Det gör mig ledsen att han måste gå ut varje kväll vi har inte gjort något, vi har inte ens firat hans födelsedag för han gick ut på kvällen också när han fyllde år" "Jag är ledsen" Jag skakade på huvudet.
 
"Det hade varit bättre om han hade svarat mig i telefonen, men sen vill jag inte fortsätta att ringa för då verkar jag jobbig och då blir han säkert sur" Jassie skakade på huvudet. "Inte för att göra dig ännu mer ledsnare nu, men han borde kollat sin telefon på vadå tre timmar?" Jag nickade. "Om det hade varit jag som inte hade svarat eller snackat med killar på klubben, eller om jag hade lämnat honom ensam varje kväll hade han blivit galen. Och jag förstår inte varför han blir arg över Kyle, dom är bästa vänner" "Imorgon är det hans födelsedags middag, du måste prata med honom innan det" Jag nickade. "Jag ska åka till Selena och Dylans hus för att kolla på Penelope också" Berättade jag. "Åh, jag måste få se henne snart" Jag nickade och log. Selena hade fött för några dagar sedan och jag hade aldrig sett henne så lycklig som hon var just nu. "Men du, det börjar bli super sent. Jag måste nog hem nu. Men lova att prata med honom?" Jag nickade. "Vill du sova här, eller tar du dig hem?" "Jag har bilen så det är ingen fara" "okej vad bra, smsa när du är hemma så jag vet det" Hon nickade. "Självklart" vi kramades hejdå och jag gjorde mig i ordning för att lägga mig. Eftersom jag inte ville att Justin skulle tro att allt var bra så satte jag på mig ett par mjukis byxor och en tröja och la mig i sängen, så långt ut jag kunde.
Jag vaknade när han klev in i rummet men jag orkade inte öppna ögonen. "Babe jag är hemma" Han la sig ner i sängen och som jag visste så drog han in mig i hans famn. Jag gjorde motstånd. "Babe?" Undrade han. "Sluta" viskade jag. "Är det något?" Han var full det hördes och kändes. "Ja" suckade jag och tog med mig kudden och gick till gästrummet och stängde dörren efter mig. Men han följde inte efter.
 
*
 
 
Jag låg lutad mot kuddarna och kollade i telefonen, jag var verkligen inte sugen på att gå upp ur sängen. "Ari?" Jag kollade mot ingången till rummet och Justin stog med ett par mjukis byxor på sig. Min blickföll mot honom men jag bröt ögonkontakten. "Babe, vad har jag gjort?" Jag ignorerade honom. "Kom igen prata med mig. Du måste säga vad jag har gjort för annars kan jag inte ställa det tillrätta" Jag suckade. "Så fort du vaknar på morgonen så måste du dra till studion, och sen på kvällen så har du gått ut varje natt sen din födelsedag, du märker mig inte längre. Vi har inte ens kunnat fira din födelsedag. Och sen när jag umgicks med Hanna, Eric och Kyle så blir du skit sur för att jag är med Kyle? Han är din bästa vän och han har en flickvän nu Justin och jag har dig. Jag förstår inte varför du blir så sur över det medans du är med tjejer på klubbar?. Jag och Kyle har inte haft något på 3 och ett halvt år." "Ari ja-" "Ärligt talat, vi bara släpper det. Jag är över det" "Verkligen, varför låter du inte alls övertygad" "För att jag inte orkar prata med dig just nu" Jag ställde mig upp och gick förbi honom och in i badrummet för att duscha. "Ari snälla" Justin knackade på dörren men jag lät det va och satte på duschen. Mina kläder tog jag snabbt av och klev sedan in i duschen. Det gick snabbt för mig i duschen och jag drog en handduk runt min kropp. När jag klev ut så var inte Justin utanför så jag gick in i garderoben och drog på mig nya underkläder och samt en outfit. Mitt hår fönade jag och plattade ner det lockiga som blev. En lätt sminkning fixade jag även till innan jag gick ner för trappan. Justin stog med ryggen emot mig vid spisen. Jag drog fort på mig ett par skor. "Babe?" undrade han. "Jag åker till Selena och Dylan" "Ari-" Jag gick ut och stängde dörren.
 
*
Från Justin
Babe, snälla prata med mig. Kom hem.
 
Från Justin
Jag kommer komma dit annars, snälla förlåt.
 
Från Justin
Ariana snälla, jag älskar dig
 
Jag suckade åt Justins sms. "Något fel?" Undrade Selena. "Justin" Sa jag och log snett. "Och?" "Vi bråkar, typ" "Åh, varför?" "Ända sen han fyllde tjugo ett har han inte lagt märke till mig överhuvudtaget, han har gått ut varje kväll, verkligen varje" "Jag har sett det. Jag förstår att du inte är okej med det" Jag nickade. "Han kommer förmodligen att komma hit, bara så du vet" Sa jag och hon skrattade. "Det är lugnt, men du ska fortfarande på hans födelsedags middag ikväll?" Frågade hon. "Jag antar det" Sa jag. "Hänger du med?" Frågade jag. "Nej, jag kan inte med Penelope, hon är nyfödd och jag vill inte att pressen sk-" "Jag förstår, det är okej" Hon log mot mig. "Så när kommer Dylan med pizzan jag är vrålhungrig" "När som skulle jag tro" Vi ställde oss upp och jag tog Penelope i min famn. "Hon är så söt, det är sjukt" Selena skratta. "Ja, verkligen" Dörren öppnades och Dylans röst hördes i hallen. Jag och Selena gick ner till köket till honom där han stog vid pizzorna. "Din pojkvän ställde sig utanför, men jag släppte inte in honom vid grinden" Flinade Dylan. "Bra" svarade jag även fast jag fick lite dåligt samvete. Vi satte oss och åt pizzan och pratade lite. "Okej, jag måste nog gå ut till honom" Berättade jag när jag inte ens ätit halva pizzan. De nickade. "Vi ses okej?" Selena nickade och jag kramade om dom och kysse Penelopes panna. Jag körde ut min bil ur deran grind och gick sedan ut ur bilen och gick fram till Justin och han gick också ut ur bilen.
 
"Förlåt" Sa han. "Justin det gömmer sig papz här, vi kan inte prata här" Han suckade jag vände mig om och satte mig i bilen igen och körde iväg hem till oss. Jag kom först och gick dirrekt in i huset. Justin kom bakom mig. "Du kommer fortfarande till middagen va?" "Ja, så låt mig göra mig i ordning" Jag stängde sovrums dörren framför honom och jag kunde höra honom sucka. Jag drog på mig ett par röda skinn byxor och en ny bh så jag kunde ha mitt urringade linne till. Mitt smink fixade jag till en aning och tog ett par snyggare skor. Jag kunde höra flera röster där nere och jag blev lättad att höra att Jassie, Hanna, Ashton, Erik och Kyle hade kommit. Jassie mötte min blick när jag kom ner för trappan. "Heej" Sa hon glatt och vi kramade om varrandra. "Har ni löst det?" Jag skakade på huvudet och kramade om resten. Vi var här ett tag och Justin och jag bytte knappt några ord med varrandra. "Så ska vi åka?" undrade Justin och alla höll med. Bilen körde upp på våran uppfart och vi alla satte oss i den. Jag ignorerade platsen brevid Justin och satte mig brevid Eric i stället. Bilen stannade utanför resturangen och vi började gå in. Det var ett super långt lång bord som Justin hade bokat i ett eget rum. Det var bara vi som hade kommit än så länge så vi började beställa något att dricka så länge. Justin satt mitt emot mig och jag pratade med Jassie som satt brevid mig. "Babe?" Jag kollade mot Justin. "Kan vi snälla gå och prata lite längre bort innan alla kommer, snälla?" "Fine" svarade jag och ställde mig upp och han följde efter mig.
 
 
"Jag vill verkligen inte att du ska vara arg på mig, snälla" Jag himlade smått med ögonen. "Babe snälla, jag älskar dig mer en något annat och jag är ledsen för allt, och nu börjar allt folk komma, snälla om jag lovar att jag ska göra allt till rätta, förlåter du mig då?" Jag antog att jag var tvungen att förlåta honom någon gång så jag nickade smått. "Jag älskar dig" Viskade han i mitt öra och drog in mig i hans famn. Jag kunde inte låta bli att krama tillbaka. "Snälla säg det tillbaka" Sa han. "Jag älskar dig med Justin" Han nickade och kysste min panna. "Jag lovar att jag kommer göra det upp till dig, jag lovar älskling" Jag nickade. "Sitt brevid mig?" Undrade han. "Okej" svarade jag. Han tog min hand under bordet och jag kramade den. Jag såg hur ha log stort i ögonvrån. Allt folk började komma och Justin fick hur många presenter som helst. "Arii" Jaxon och Jazzy log stort mig. "Heeej" Sa jag glatt och de fnittrade till. Alla gick runt och hälsade och när alla var här så kom maten som redan var beställd för några dagar sedan. Servitriser kom och hämtade våran mat för att sedan övergå till efträtt. Min uppmärksamhet drogs åt Justin när han plingade sin sked mot sitt glas och ställde sig upp. "Jag ville bara säga tack, tack för att ni är här idag och firar mig, tack för att ni fortfarande är kvar och bryr er om mig. Ni alla här runt bordet betyder så grymt mycket för mig, men det finns en person som betyder lite mer."
 
Han kollade ner på mig och jag började att rodna. "Ari, jag vet att jag har klantat mig och jag vet att jag har gjort det förut, jag vet att du inte helt har förlåtit mig och jag vet att jag inte har gett dig all min uppmärksamhet. Men jag har varit så super nervös för den här dagen, jag har inte kunnat vara nära dig för det får mig att bara tänka på det här. Jag vet att det är mig vi firar men jag måste få ge dig någonting. Jag älskar dig så grymt mycket och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du lyser upp mina dagar och du är ljuset jag ser i tunneln när allt är mörkt. Du har stått ut med så mycket och ändå så stannar du, jag vill att du ska stanna för evigt. Jag är väldigt medveten om att du är nitton, dock snart tjugo. Vi har mycket kvar att leva och bara ha roligt men utan tvekan så är du den jag har roligast med. Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna tänka mig ett liv utan dig, och jag vet att du inte vill det här snart men det är mitt bevis att visa att jag kommer att stanna med dig för evigt." Justin satte sig ner på knä och tog min vänster hand i sin hand. "Jag vill vara din för evigt och jag vill att du ska vara min förevigt för du är den ända jag ser någon framtid med över huvud taget, jag vet inte hur många gånger jag sagt det här men jag älskar dig till månen och tillbaka och varje gång jag har sagt det så har jag menat det. Ariana Joanna Teefey, gift dig med mig" Tårar rann ner från mina kinder och jag kunde inte göra något än att nicka hysteriskt. "Ja" svarade jag och han placerade ringen på finger. Jag kastade mig runt hans hals och kysste honom. "Och vad säger du om att jag har bokat en tripp till bahamas imorgon?" undrade han. "Att jag bara älskar dig så grymt mycket Justin Drew Bieber" "Och jag dig Ariana Joanna Teefey, eller vänta Ariana Joanna Bieber låter bättre"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Mamma, mamma vakna" Jag slog upp mina ögon och möttes av min vackra fyra åriga dotter. "Mamma det är din stora dag" Jag skrattade åt henne. "Ja det är det" Log jag och drog upp henne i sängen. "Frukost på sängen till dagens brud" Höggravida Alison kom in med frukost på sängen till både mig och Sophie. "Åh tack Alison" Hon log stort. "Vill du ha pannkakor min ängel?" Frågade jag Sophie och hon nickade glatt. "Med sirap" Jag nickade och gjorde som hon ville. Vi åt upp våran frukost och jag gick ner med henne till nedervåningen där jag möttes av Sammy, Francia och Ashley. "Heeej" Sa de. "In med dig i duschen bruden, vi har massvis att göra och fixa" Jag skrattade åt Sammy men gjorde som hon sa. När jag till slut kom ut ur duschen så var det folk över allt i huset. Jag blev genast in dragen i ett rum där mitt hår började fönas. Sammy hade även beställt att en make up artist skulle komma och sminka mig vilket jag inte alls hade något emot faktiskt. Jag satt där i nästan över två timmar men det var det värt för jag har aldrig i hela mitt liv blivit sminkad så här fint. Någon höll också på med mina naglar och eftersom jag äntligen fick röra mitt huvud kollade jag runt och såg hur tärnorna blev fixade, alltså Sammy, Francia, Ashley och Alison. "Mamma kolla jag får smink" Jag skrattade åt Sophie. Mina naglar blev väldigt enkla med silverglitter men det var hur fint som helst.
 
Mitt hår började någon annan person med och jag hade fått kollat ut för en vecka sedan hur jag ville ha det och hoppades på att det i alla fall skulle bli hälften så fint eftersom det var en väldigt fin frisyr. Även den tog väldigt lång tid och jag började verkligen bli rast lös. "Åh Kelsey, kolla blommorna som kommit" Sammy visade mig buketterna. Röda rosor precis som jag ville ha det. Även med lite silver kulor i dom. "Åh" svarade jag. "Mamma du ser ut som en prinsessa" Jag skrattade åt henne. "Vänta tills hon får på sig sin klänning Soph, då får du nog se en riktigt prinsessa" Sophie fnittrade åt Sammy. När mitt hår äntligen var klart så följde Alison och Sammy med mig så jag kunde få på mig klänningen. Det var komplicerat men Alison fixade bra ryggen som behövdes fixa och trixas. "Åh du är så fin" Sammy fick tårar i ögonen. "Gråt inte, jag kommer börja gråta." Hon skrattade och viftade med händerna framför sina ögon. "Kelsey, du har blivit så stor, dina bröder kommer bli så chockade och inte mindre Justin, du är så vacker" Jag log och kramade om dem. De hade fina ljus lila klänningar på sig som matchade. "Sophie, Francia och Ashley får skjuts till kyrkan nu" Jag nickade och började bli lite stressad. "Ta det lugnt, vi har gott om tid" Jag nickade. De hjälpte mig att hålla uppe klänningen så jag kunde kliva i mina höga klackskor. "Är du redo för det här?" Frågade Alison. Jag nickade. "Ja" Svarade jag sen.
 
 
Justins Perspektiv:
"Det hjälper inte att du går fram och tillbaka, bro" Jag flinade mot Chaz. "Jag kan inte riktigt hjälpa det" Jag hade aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv. "Har du ringarna?" Frågade jag till Alfredo. Han nickade. "Jajemen, du kan va lugn, eller aah lugna ner dig om den biten" Jag skrockade åt honom. "Åh gubben vad fin du är" Mamma kom in i rummet med tårar i hennes ögon. Jag omfamnade henne i en kram. "Är du nervös?" Frågade hon och jag nickade. "Jag har aldrig varit mer nervös i hela mit liv" Svarade jag. "Du behöver inte alls vara nervös" Jag nickade. "Jo" Mitt hjärta pumpade hårdare än någonsin. "Pappa" Jag kollade mot dörren och Sophie kom inspringandes i en fin puffig klänning. "Hej tjejen" Svarade jag. "Mamma ser ut som en prinsessa" viskade hon i mitt öra och jag skrattade. "Det tror jag, och jag vet en till tjej som gör" Jag kittlade henne så hon skulle förstå att jag just menat henne. "Justin, du ska ut nu" Jag nickade och kysste Sophies kind medans jag gick ut och ställde mig vid altaret med Alfredo närmast mig. Klockorna började ringa och jag började bli nervös. Först så kom Sophie ut med blommor som hon la längst gången och jag log stort mot henne. Sedan kom Sammy tillsamans med Ryan. Francia tillsamans med Chaz och Ashley tilsammans med Ryan och sen Alison tillsamans med James. Mitt hjärta stannade när jag såg Kelsey komma gåendes i gången i armkrok med Lucas och Brian. Jag har aldrig sett någon vackrare person just då och jag kunde inte hjälpa att några tårar rann ner från mina kinder.
 
Kelseys Perspektiv:
Brian och Lucas stannade. Båda kysste min kind samtidigt fast på varsin sida. De överlämnade mig till Justin och viskade även "Ta hand om henne" och Justin nickade. Mina händer fann Justin och jag kände gnistor i hela min kropp. Jag såg att Justin hade fällt några tårar och han var inte alls ensam. "Vi har samlats här i dag för att bevittna den här cermonin mellan Justin Drew Bieber och Kelsey Anne Hastings" Jag log mot Justin och kunde inte lyssna på vad han hade att säga förns.. "Justin Drew Bieber tager du denna Kelsey Anne Hastings till din äkta hustru?" "Ja" Svarade han och han kollade in i mina ögon medans han log stort. "Kelsey Anne Hastings tager du denne Justin Drew bieber till din äkta make?" "Ja" svarade jag glatt. "Du får nu kyssa bruden" Sa han till Justin och han böjde sig ner över mig och kysste mig mjukt. Jag besvarade kyssen med glädje. Vi gick längs altargånen och det dröjde inte länge förns vi var vid festlokalen. Vi hade fått världens strösta bröllopstårta med både vanlij och choklad. Sophie var helt hysterisk. "Vad säger Mrs Bieber om en första dans?" "Hon skulle gärna" Han log stort och vi gick ut på dansgolvet. Hela kvällen var helt fantastisk. Jag hade dansat med Brian och Lucas och de hade varit super glada. Jag och Justin sa hej då till allt folk när vi skulle på våran bröllopsresa och det svåra var att säga hejdå till Sophie, men hon var glad eftersom hon skulle få spendera den med Jermey och hans barn. "Så, vi börjar våran framtid i kärlekens stad Frankrike vad tycker min nya fru om det?" "Hon är alldeles överlycklig, och vad tycker min nya man om att jag är gravid igen?" Justin öppnade sin mun och kollade chockat mot mig. "Va?" Frågade han. "Jajemen" Han kysste mig hårt. "Oj vad jag älskar dig Mrs Bieber."
  
 
 
 
Ojojoojoj, alle sammans, det här har tagit krafter att skriva, har haft mycket insperation till vissa och inget alls till andra men så blir det. Jag hoppas verkligen ni tyckte om det här, och få höra era synpunkter! :D
 
nästa kapitel på Complicated love dyker nog upp snart!

Chapter 73 - The end

Last Chapter:
 "Det är så fint här" Sa jag och Justin nickade. "Har du varit i hawaii förut?" Undrade jag. "Ja, fast typ i två dagar när jag hade konsert, men jag hann inte se någonting" jag nickade. Maten kom in och jag och Justin började äta dirrekt. Det var super gott och ingen av oss sa något på grund av att vi åt. Maten var ganska fort borta från våra tallrikar och Justin såg.. nervös ut? "Är det något?" Undrade jag. "Nej, eller jo. Eftersom du typ alltid sover hos mig, så undrar jag om du, och Sophie vill flytta in hos mig?" Jag log för mig själv. "Nej" Svarade jag. "Nej?" "Vi vill flytta in med dig, men inte hos dig" "Och vad är det för fel med mitt hus babe?" "Det är liksom gjort för dig, jag vill ha något som är gjort för oss. Och liksom att vi båda flyttar in och börjar om om du fattar?" Han nickade. "Så när vi kommer hem går vi på husjakt, okej?" "Okej" log jag och gick fram och kysste honom mjukt.
 
 
 
"Så då är vi framme" Vi nickade tacksamt och gick ut ur bilen. "Det är för litet" Viskade Justin i mitt öra. "Justin vi är på utsidan, vi har inte ens kollat inne än" Det var andra huset för idag och Justin var omöjlig. Det vi varit och kollat på idag hade han sagt till mäklarn så fort vi kom in i hallen att det var fel och han gick och satte sig i bilen igen. Han var verkligen omöjlig. "Kom igen, och var glad. Du är pinsam" Han himlade med ögonen åt mig och vi gick tillsamans in med mäklaren i huset. "Så, det är sex sovrum, fyra badrum, köket är dock lite litet, vi kan gå in och kolla." Som hon sa var köket väldigt lite och det var nästan mitt ända krav att det inte skulle vara det. "Jag skulle verkligen vilja ha ett större kök" Sa jag och mäklaren nickade. "Bra då åker vi vidare" Sa Justin och jag himlade med ögonen åt honom. "Förlåt, men han har vaknat på fel sida eller något" viskade jag till mäklaren och hon nickade. Vi satte oss i bilen igen och åkte runt i La och till slut stannade hon igen. "Så" Sa hon och vi gick ut. Det såg verkligen jätte fint ut. "Justin det är jätte fint" Han nickade och vi gick in. "Så, det är stort kök" Vi gick in i köket och det var det. Det var dock synd att det inte var så stora fönster så man kunde se ut. "Det är fyra badrum men tre sovrum" Det ena badrummet på nedervåningen var verkligen super fint. "Babe det är för lite med tre sovrum.." Sa Justin. "Hur då?" Undrade jag. "Sophie har ett, du och jag ett, och sen ett som gästrum.?" "Nej, det är för lite, jag vill inte ha det" Jag suckade åt honom. "Kan du inte verka lite glad att i alla fall vi ska flytta ihop?"
 
"Älskling, det är klart jag är. Jag vill bara ha det perfekta huset. Vi kan väl vänta ett tag och bo hos mig?" "Justin, du har en typisk ungkarlslya, jag vill att vi ska hitta något tillsamans." "Okej, kom vi åker" Han tog min hand. "Inte det här, till nästa hus vill vi ha ett stort kök, en fin och stor utegård med pool mer än fyra sovrum och ett stort vardagsrum både ner och uppe, dom andra kan du stryka" Mäklaren nickade åt Justin. Jag tyckte det blev lite pinsamt så jag satte mig snabbt i bilen. "Baby, jag vill verkligen flytta in med dig, tro inget annat, okej?" Justin kom in i bilen och jag nickade åt honom samtidigt som han kysste min kind. Jag log och mäklaren antecknade utanför men kom sedan in i bilen och körde iväg. Det var inte långt ifrån efter hon stannade igen och vi klev ut. Det var ett stort vitt fint hus. "kom vi går in" Sa mäklaren och vi följde efter henne. Vi kom in och dirrekt så var det öppet och en stor trappa dirrekt upp till övervåningen på sidan. "Wow" Sa jag för det var verkligen super högt i tak. "Så, vi har köket här borta" Vi klev efter henne. "Åh vad fint" Sa jag och man kunde se utegården, precis som jag ville ha det. "Åh Justin kolla" Det var en stor pool och med en myshörna, och mycket mer tomt. Justin log mot mig. "Här är matsalen" Vi följde efter henne och det var ett stort bord, för kanske tio elva personer medans det andra i köket var för sex personer. Vardagsrummet är stort, det är också en liten bio anläggning, det här rummet står tomt, Man kan ha det till gym eller vad som, Dom två badrummen här nere är stora, och sen är det ett litet där uppe men ett stort" Vi gick upp på övervåningen och hela jag log. "Här har vi ett allrum, eller aah vardagsrum, ena toaletten här, och två gästrum vägg i vägg. "Här skulle nog bli erat sovrum för det är är här största sängen är" Justin log och viskade i mitt öra. "Där kommer det hända snusika saker"
 
Jag armbågade han i magen och han stönade till även fast jag inte gjorde hårt. Som tur var hade mäklaren gått in och visat oss två walk in closet och även ett badrum som ledde från vårat rum. "Och här är ytterligare ett sovrum" Visade hon. "Här är också ett tomt rum som man kan ha som kontor, eller aah vad som helst, ett till sovrum kanske, Jag ska låta er prata" hon lämnade oss i det tomma rummet. "Vad tycker du?" Undrade jag. "Det är fint, och stort. Och jag kan se att du älskar det" Jag fnittrade till. "Det är perfekt" "Då min kära flickvän tycker jag att vi tar det" Jag fnittrade till igen och kysste honom mjukt på hans läppar. Vi gick ut ur rummet. "Vi tar det" Sa Justin. "Åh vad bra, då kan ni följa med mig till mitt kontor, så skriver vi papper" Vi nickade och jag kollade en sista gång innan vi åkte iväg igen. Det var lugnt utanför hennes kontor så vi tog oss in lätt. "Så, då ska vi skriva lite papper, ska båda två stå på huset?" Jag nickade men Justin skakade på huvudet. "Justin sluta, vi pratade om det här, jag låter dig inte betala det själv" Han suckade. "Babe, det är ingen fara, jag har pengarna, plus jag ska sälja mitt hus" Jag himlade med ögonen. "Men vi betalar det här tillsamans" Nu var det hans tur att himla med ögonen åt mig. "Fine, men jag gör det bara för en anledning" "Och vad är den?" Undrade jag. "Det får du se inom en snar framtid" Jag skrattade åt hur han patetisk han lät. "Okej, då kan du börja först att signa det här" Hon pekade på vart jag skulle skriva och jag gjorde som hon sa. "Och du här Justin" Han skrev snyggt och prydligt ner sin signatur. "Så, då är ni husägare, här är tre nycklar" Jag log stort. "Vi har köpt ett hus" Pep jag och Justin skrattade åt mig. Vi lämnade mäklaren och jag gick ut i korridoren med nycklarna i min hand. "Justin, vi har köpt ett hus" Pep jag. "Baby jag vet" Han kysste mig innan vi gick ut och möttes som vanligt av paparazzis.
 
3 veckor senare:
"Det var sista lådan" Sa Brian och jag log stort. "Tack" Justin bärde fortfarande in sina grejor och jag nickade mot hans grejor och Brian gick ut för att hjälpa till och lika så Lucas. Det gick fort för Alfredo, Ryan och Chaz var också här och hjälpte till. "Tack så mycket" Sa jag när Ryan och Chaz ställde ner sina lådor. Alfredo kom in med mina bröder med låder med. "Justin kommer med sin sista låda nu" Sa Chaz och jag nickade. "Sista lådan" Sa Justin och han ställde ner den. Jag log stort. "Vi ska lämna er i fred nu. Njut av er första natt" Jag skrattade åt Ryan. "Alison gav mig Sophie." "Vi ses okej, jag kan inte fatta att du flyttat ut" "Jag bor bara tjugo minuter ifrån er Alison." Skrattade jag. "Ugh jag vet" "Hej då Lil sis" "Vem var det som flyttade ut först huh?" Frågade jag Lucas och han himlade med ögonen åt mig och kysste mig på kinden och lika så gjorde Brian. "Ta hand om dom" Sa Brian och pekade på mig och Sophie. "Jag lovar" Svarade Justin. "Vi ses" Sa Chaz och Ryan som var i stan två veckor till. Vi nickade och kramade om dom för hjälpen och lika så Alfredo. Dom gick och jag och Justin stängde dörren om oss. "Vi har flyttat in" Sa Justin och jag log stort och kysste honom. "Är du trött?" Frågade Justin Sophie som låg på min axel. "Nej pappa" Hon kunde prata ganska bra. Inte säga meningar men två till tre ord kunde hon. Pappa var det första ordet hon lärde sig och jag hade aldrig sett Justin gladare när Sophie klämde ur sig "pappa" första gången. "Jag tror du är det älskling" Sa jag och hon burade sig in i min nacke. Jag gick upp med henne på övervåningen och Justin följde efter. Vi gick in med henne i hennes rum som vi hade målat för en vecka sedan, lila och rosa.
 
image
 
Jag la ner Sophie i hennes säng och Justin och jag satte oss brevid sängen och kollade på henne. Han drog in mig i sitt knä. "Hur kunde jag ha en sådan tur?" Undrade han. "Hur kunde jag?" Han flinade. "Jag menar, den snygga nykomligen i skolan stötte ju på mig" Han skrattade åt mig. "Du var väldigt nervös när jag pratade med dig" "Konstigt, den ända killen som pratar med mig i skolan var Lucas och typ någon av hans kompisar" "Det ändrades" "Om det gjorde" "Tänk att det kunde förändras så mycket" Viskade han. "Tänk att hon kunde förändra allting" Jag kollade mot Sophie som hade stängt sina ögonlock och somnat. "Jag älskar dig" Han kysste min kind. "Jag älskar dig med" Tysta reste vi oss upp och stängde nästan dörren och gick sedan ner på nedervåningen. "Det är så tyst" Sa jag och Justin vände sig om. "Ja du bor inte med dina bröder längre" Jag log åt honom. "Kom och ta mig" Jag kollade förvirrande på honom innan han sprang iväg. "Justin" Visk skrek jag. Han sprang in i en korridor där det var mörkt. "Justin det är mörkt här" Han svarade mig inte. "Justin på riktigt sluta" Jag var så sjukt lättskrämd och skrämde alltid upp mig själv ännu mer. Jag vågade inte gå in i något rum utan gick fram och tillbaka. "Justin seriöst" Jag kunde inte höra honom någonstans. Skulle han verkligen göra mig livrädd första natten? Ja jag var livrädd, det var kolsvart där jag var just nu. "Justin" Suckade jag igen och innan jag visste ordet av kände jag två armar runt min kropp och jag hoppade till. "Shit Justin" Han skrattade åt mig."Blev du verkligen rädd?" "Jaaa" Suckade jag åt honom. "Förlåt babe" Han tog min hand och ledde mig in till vardagsrummet. "Sätt dig på stolen" Sa han. "Varför" Gör det bara.
 
Jag gjorde som han sa och han tog mina händer bakifrån och sedan kände jag något runt min handled. "Justin vad gör du?" Satte han på riktigt fast handbojar på mig. "Vi ska bli lite kinky" "Du skojar?" "Ja" Skrattade han. "Lita på mig" Han satte en ögonbindel på mig. "Tror du inte att jag är räddare nu eller?" "Babe, du kan ropa på mig när som helst, jag är här jag lovar. Jag ska bara fixa lite grejer och du får inte se" Jag himlade med ögonen men han kunde ju inte  se det ändå. Hans fotsteg blev lägre och lägre och tillslut hörde jag dom inte alls. Jag vet inte hur länge jag satt här och bara väntade. "Justin?" "Snart babe" Det kändes som en evighet men till slut så hörde jag hans fotsteg närmare och jag andades lättat ut. Han tog bort handbojerna. "Vart fick du dom ifrån?" Frågade jag och han skrattade. "Alfredo" "Hmm" Svarade jag och han skrattade igen. "Behåll ögonbindeln" Jag nickade och han ledde mig ut någonstans. Jag kunde inte huset tillräckligt bra för att veta vart. Han öppnade i alla fall en dörr och jag förstod att det var glas dörren. Han tog bort ögonbindeln och han hade gjort hur fint som helst. Det var massvis med ljus och det stog champange på bordet. "Justin, varför?" "För att det är våran första natt här och det borde firas lite" Jag log stort och gick fram och satte mig. Justin gjorde lika dant och han drog en filt över oss och jag la mig mot hans bröst. "Du är bäst" Han skakade på huvudet. "Vi är" Och jag fnittrade.
 
 
 
"När jag började på Aby mount så var jag inte mig själv. Jag sa åt Daniel att säga någon brud jag inte kunde få för jag ville ha lite "motstånd" för det suger när dom bara ger med sig.. Efter lite tjafs så sa han dig. Du hade svart hår och ganska långt, inte lika långt som du har nu. Du var super blyg och kollade oftast ner i bänken. Du bet också på änden av din penna. Jag vet att det jag gjorde var något så fel, men jag var inte frisk. Men jag kunde inte sluta tänka på dig. Du var i mina tankar hela tiden, speciellt när jag trodde du var gravid men inte ville tro på det. När jag hade varit hos Jimmy Fallon så sa du att du trodde på mig att jag kunde förändras. Det är något jag bärt på länge. Det var och är så lätt att prata med dig. Jag berättade om min pappa så himla lätt för dig. Det var som att redan då, så visste jag att vi var gjorda för varandra. När jag var på tour och kom hem till dig när du var full gravid. När jag fick känna på din mage så kände jag mig hemma. Jag passade med dig. Men jag förstod inte det då. När jag kom in i sjukhus rummet och du höll i Sophie, det var min dotter och hennes mamma men du betydde något så mer redan då. Jag älskade dig redan då, för du var Sophie mamma och jag skulle och kommer alltid att älska dig. När alfredo fyllde år och du var på någon promenad med honom, jag tror aldrig i hela mitt liv att jag varit så avundsjuk på någon person i hela mitt liv. Jag älskade när du blev nervös när jag gick utan tröja och hur du bet dig i läppen, lika så när jag såg dig i bikini, det stampade elefanter i hela min mage då. När jag kysste dig på flygplatsen så ville jag inte låta dig gå. Jag hade så mycket känslor och jag ville behålla dig för evigt. När du sa att du var kär i mig och när du ville bli kallad min flickvän så svär jag att jag aldrig varit lyckligare, du, jag och Sophie är en familj. Även fast världen inte vet om Sophie så kommer de någon gång få reda på det och då kommer vi att hantera det, som vi har hanterat andra saker, vissa inte jätte bra men det struntar jag i nu. För du är mitt liv Kelsey Hastings och jag vill tillbringa hela mitt liv med dig." Massvis med tårar rann ner från mina kinder. Tänkte han..? "Kelsey Hastings, vill du gifta dig med mig?" han stog på knä och höll upp en diamant ring. "Justin, JA" Han trädde på ringen och jag slängde mig i hans famn. Han var min förevigt.
 
Allihoppa här och nu meddelar jag slutet för Forgiven Love. Vet knappt vad jag ska säga. Tack för alla kommentarer och all feedback. Tack för att alla ni har läst, tack för allt verkligen. Ni är världens bästa läsare. Jag älskar eeeeer!!!!
Snälla ge mig era sista synpunkter på denna novell! Love u.
 
 
Det kommer en till novell, men mer information någon annan gång.
 
 
 
 
 

Chapter 72 - Hawaii

Last Chapter:
Vi var hemma hos Justin igen, och Fredo var med men Pattie hade åkt hem. Sophie sov och det var väl inte så konstigt eftersom klockan hade slagit över midnatt. Justin satt vid datorn och mixtrade med någon ny låt han höllt på med. Han ville verkligen inte sluta och jag och Alfredo böjrade bli trötta. "Justin, kom igen" Suckade Fredo. "Babe, du har gjort musik aldelles för länge nu, kom och mys" Jag satte mig bakom honom men han reagerade knappt. Fredo tog ett kort medans jag gjorde en arg min. "Ae guys, jag lämnar er. Lycka till Kels" "Tack" Muttrade jag. "Kom igen Justin" Suckade jag. "Klar" Sa han. "Äntligen" Han flinade åt mig och ställde sig upp och bärde upp mig i brud stil och bör in mig till sovrummet.
 
 
 
6 månader senare
"Babe" Jag fnittrade till av hans kyssar när han återigen försökte väcka mig. "Vårat plan går om två timmar, du måste upp nu" "Kyss mig en gång till så går jag upp" Han skrattade och kysste mig mjukt. "Nöjd?" "Nästan" han himlade med ögonen åt mig och kysste mig igen. "Hmm, bättre" Han kysste mig snabbt ett par gånger till och jag log nöjt åt honom. Justin och jag skulle till Hawaii, dels för att Justin fyllt 20 för en vecka sedan och dels för att vi vill ha lite tid för oss själva. Sophie hade sovit hemma hos mig i natt eftersom Alison och Brian skulle vara barnvakt. "Babe, jag kommer med iskallt vatten snart!" hotade Justin och jag fnittrade till och drog på mig mys kläder och gick ut ur rummet. Han stog i köket och gjorde i ordning frukost så jag satte mig ner sålänge. "Du har packat klart allt va?" undrade han. "Nästan, förutom smink och tandborste och så" Han nickade.  "Bra" "Vi måste åka om typ fyrtio minuter" Jag nickade. Justins belive tour hade slutat helt i december och han hade också kommit ut med ett akustiskt album men det skulle han inte turnera med. Han höll dock på med ett nytt album men det fick jag inte veta något om för det var tydligen en hemlighet. Sophie hade ju fyllt ett år också nu i december och det var verkligen ett stort kalas och enligt mig la folk alldeles för mycket pengar på henne.
 
*
Vi var uppe i luften på planet och Justin var super tråkig och ville sova. Jag däremot var super pigg och ville göra något, men det fanns inte dirrekt mycket att göra på ett plan. "Justin" Suckade jag. "Sov inte" "Sen när blev du så här pigg?" Jag ryckte på axlarna. "Kom" Han drog upp mina ben i hans knä och jag lutade min kropp mot hans bröst. Det var i alla fall skönt att vara i hans famn så jag fick väl nöja mig med det.
 Landning gick bra som vanligt och vi var också som vanligt dom som fick gå ut först. Våra väskor kom också snabbt och vi gick ut där några vakter hämtade oss och tog oss till bilen som skulle ta oss till hotellet. Det var inte en lång resa dit utan gick snabbt. Det var verkligen super varmt och att resa i mjukiskläder som Justin och jag hade gjort var nog inte den bästa iden. När vi var framme vid hotellet gick vi in i lobbyn och fick våran nyckel. Justin hade självklart bokat rummet högst upp där alla sviter var och jag himlade med ögonen för mig själv. "Har du någonsin under din karriär bott i ett enkel rum med ett rum?" Undrade jag. "Nope" Svarade han och jag himlade med ögonen. Justin låste upp till våran svit och jag måste säga att såhär fint har jag aldrig bott. Utsikten var magisk. "Åh vad fint" "Visst är det" Sa Justin och la armarna om min överkropp. "Kan vi inte bada? Det är super varmt" Justin nickade mot min kind samt som han kysste den mjukt.
 
 

 
Vi gick ner från hotellet, jag i shorts och en magtröja och Justin gick bara i sina badbyxor, förstås. Vi tog en plats och sedan skyndade vi oss ner till vattnet. Justin skvätte på mig och jag på honom och vi blev som barn. Han drog mig in i sin famn och kysste mig. Han placerade sina händer på min rumpa och jag flinade smått. Innan vi visste ordet av så hånglade vi mitt ute i vattnet och jag slutade genast eftersom det blev lite olämpligt. "Jag älskar dig så mycket Kelsey" "Och jag dit Justin." Vi gick upp igen för att sola. "Vill du smörja in mig?" Frågade jag flirtigt. "Det kan du ge dig på baby" Jag skrattade och la mig på mage och Justin satte sig på min rumpa. Han knäppe upp min bikini. "Justin" Klagade jag. "Lugn babe, vad som finns där under är det bara jag som får se ändå." Jag fnittrade till och reagerade över hur kallt det blev med solkrämen. Om han inte redan hade en jätte karriär skulle han kunnat satsta på att bli massör. Jag älskade hans stora händer på min kropp. Han vände sig om och smörjde in mina ben och Justin gick lite för högt upp på mitt lår så jag ryckte till och han skrattade åt mig. "Sluta" klagade jag men han fortsatte att bara skratta åt mig. Han knäppte min bikini igen och jag vände mig om. "Jag kan ta den här sidan själv" Berättade jag. "Som du vill, men sen är det du som ska smörja in mig, på båda sidorna" Jag himlade med ögonen åt honom och smörjde snabbt in mig själv.
 
"Kom igen älskling" Justin låg redo på handduken och med flit satte jag mig hårt på hans rumpa så han stönade till för det gjorde ont. "Förlåt" Skrattade jag. Jag hällde solkrämen på hans rygg och han ryste också till eftersom det blev så pass kallt. Jag var inte alls lika bra på att massera samtidigt så jag var klar snabbt. "Glöm inte magen babe" "Du är så konstigt" Jag satte mig i gränsle över honom och gjorde som han sa. Samtidigt som jag smörjde in honom böjde jag mig ner för att kyssa honom. Jag klev av honom och la mig sedan för att sola. Justin suckade efter tio minuter. "Vad är det?" Skrattade jag. "Det är så tråkigt att sola" "Nope" "Kom igen vi går och badar?" "Nej, jag var rastlös på flyget men du ville sova, så nu ska vi sola vare sig du vill eller inte" Han suckade åt mig och jag fnittrade till. Vi låg i kanske en halvtimme till och Justin började få panik. "Okej kom då" Sa jag och han ställde sig snabbt upp och jag skrattade åt honom. Han lyfte upp mig i vattnet och kysste mig och han gick ut med mig så längre i vattnet så till slut så var nästan mina bröst under vattnet. "Justin det är svinkallt" Han skakade på huvudet. "Kom vi ska göra en grej" Han drog upp mig på stranden igen och vi gick bort till något uthyrnings sak. "Kan vi två köra samtidigt?" Undrade Justin och jag visste inte vad han höll på med. "Javisst, nu?" Justin nickade. "Okej, jag kommer tillbaka, jag ska säga till att de fixar sakerna" Justin nickade. "Vad ska vi göra?" "Vi ska åka upp lite i luften" Flinade han. "Efter en båt?" Undrade jag och han nickade. "Justin" klagade jag. "Det kommer gå super bra" Han drog in mig i hans famn igen och kysste mig. Någon harklade och vi släppte taget om varandra. "Ni kan gå till båten med en gång" Vi nickade. Vi körde ut med båten en bit och de spann fast oss i selen. Vi var nu i vattnet och de ropade att dom skulle börja nu. "Håll min hand Justin" Han gjorde som jag sa och jag höll i mig i den andra. Båten började åka och vi åkte uppåt. "Åherre gud" Pep jag. Justin skrattade åt mig. "Kom" Sa han och kysste mig.
 
 
 
 
"Vad ska jag ha på mig då?" Klagade jag. "Något rosa, jag älskar rosa på dig" Jag rodnade och tog fram min rosa klänning. Vi skulle ut och äta. Jag drog på mig klänningen och sedan plattade jag mitt lockiga hår efter duschen. "Är du klar?" Frågade han och jag nickade. Vi gick ut ur vårat rum och vakter mötte oss i lobbyn och vi kom snabbt in i bilen från papz. Resturangen låg inte långt bort men vi var tvugna att åka bil så vi inte skulle bli allt för attackerade. Det var inte alls lika galet utanför resturagnen eftersom dom inte visste att vi skulle hit och inte heller hunnit hit. "Mr. Bieber, följ med mig" Han visade oss till vip rummet där vi skulle sitta. "Tack så mycket" Sa jag och han nickade och gav oss menyerna. Både jag och Justin bestämde oss för pastorna fast jag med bacon och Justin med köttfärsås, förstås. Serivitrisen kom in och hon tog våran beställning. Det dröjde inte förens hon kom in med drickan. "Det är så fint här" Sa jag och Justin nickade. "Har du varit i hawaii förut?" Undrade jag. "Ja, fast typ i två dagar när jag hade konsert, men jag hann inte se någonting" jag nickade. Maten kom in och jag och Justin började äta dirrekt. Det var super gott och ingen av oss sa något på grund av att vi åt. Maten var ganska fort borta från våra tallrikar och Justin såg.. nervös ut? "Är det något?" Undrade jag. "Nej, eller jo. Eftersom du typ alltid sover hos mig, så undrar jag om du, och Sophie vill flytta in hos mig?" Jag log för mig själv. "Nej" Svarade jag. "Nej?" "Vi vill flytta in med dig, men inte hos dig" "Och vad är det för fel med mitt hus babe?" "Det är liksom gjort för dig, jag vill ha något som är gjort för oss. Och liksom att vi båda flyttar in och börjar om om du fattar?" Han nickade. "Så när vi kommer hem går vi på husjakt, okej?" "Okej" log jag och gick fram och kysste honom mjukt. 
 
Lååångt kapitel! :D
Nästa kapitel är det sista kapitlet........... och sen så börjar............... COMPLICATED LOVE! dundun...
 
Kommentera!