HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Trötttt

Är så trött och mitt huvud sprängs när som helst. Kommer inte orka skriva klart kapitlet tyvärr :(. Är jätte ledsen men det kommer imorgon runt 4-5 så kommer det rätt tidigt i alla fall!. Puss och förlåt!

Kapitel senare i kväll


Chapter 8 - Pregnant test

Last Chapter:
"Seriöst, hur kunde du kräkas av pizzan?" Frågade hon. "Släpp det, det är ingen big deal" Sa jag. "Jo, för det är inte normalt, det luktar inte ens så hemskt, du har aldrig varit känslig förut" Sa hon. "Julia skärp dig, det var pizzan, bara lägg ner, okej?" Hon suckade. "Det var inte pizzan, fattar du inte vad som är på gång?" Frågade hon argt. "Vad snackar du om?, Det var pizzan Julia" Sa jag argt. "Det är inte normalt säger jag, varför skulle du kräkas av en lukt, du kanske skulle få lite kväljningar, men inte ens du är så känslig, det luktade inte så illa." "Det finns ingen annan anledning till varför jag skulle kräkts, skärp dig" Suckade jag och började dra på mig mina jeans. "Verkligen?" Frågade hon sarkastiskt.
 
Jag kollade bara på henne och skakade på huvudet. "Kom nu tjejer" Ropade Lucas. Jag tog min väska och Julia suckade bakom mig. Vi drog på oss våra skor och jag tog min skinnjacka och vi satte oss i baksätet i Lucas bil. Han hämtade som vanligt upp Alex. Jag kände hur jag började må illa i bilen. Åk sjuk?. Jag smsade Julia att vi måste skynda oss till toan och hon spärrade upp sina ögon mot mig och jag log snett. Lucas stannade bilen. "Tack för skjutsen" Sa vi snabbt och sprang i från bilen och in i skolan snabbare än någonsin. Vi sprang in på damernas och hon följde med mig in och lyfte återigen upp mitt hår som en snäll bästa vän. Jag torkade av mig runt munnen och Julia gav mig tuggumi. "jag klarar inte av det här" sa jag. "Jag tror du är gravid" Viskade hon. "Snälla sluta" Viskade jag tillbaka och kände hur mina tårar var nära. "Det får inte vara sant" Pep jag. "Vi åker efter skolan" Sa hon. Jag nickade ledset. Om det var sant visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Just nu visste jag inte riktigt hur jag skulle reagera, det hade väl inte sjunkit in, inte ens att jag kunde vara gravid. Om jag var det skulle mitt liv vara förstört, men det fanns ju lösningar?.
 
*
 
Livet kunde knappt bli sämre då sista lektionen var geografi vilket menades med Justin, vilket menades med grupparbetet med Justin. Jag hade inget att säga till honom. Som tur var hade jag kommit först in till klassrummet och paxat en dator så vi skulle slippa gå hem till någon vardera. Jag såg Justin komma in i klassrummet och min högsta önskan just då var att han skulle vända och ta sina steg ut ur rummet. Men de hände inte då han slog sig ner brevid mig. "Tja" Sa han. Jag nickade bara lite. Hur kunde han ens prata med mig efter att ha varit så dum i huvudet?. "Vi får bara detta överstökat, för jag har ingen lust att prata med dig alls faktiskt" sa jag. Jag såg hur han nickade i ögonvrån och jag började söka mer fakta på internet då vi inte hade tillräckligt. "Du kan väl ta ut fakta ur dina texter" mumlade jag eftersom han bara satt där. Han lutade sig över bänken så jag antog han gjorde som jag sa. Vi sa inget mer på lektionen vilket var väldigt skönt. Jag var inne i mina egna tankar och var nervös för vad jag och Julia skulle göra sen.
 
"Bra jobbat, lektionen slutar nu" Jag loggade ut från laptopen och ställde den på plats och gick sedan till mitt skåp där Julia redan stog. "Hej" Sa hon. "Hej" Svarade jag. Jag tog ut min jacka och vi gick sedan ut ur skolan. Vi promenerade till närmaste apotek då det bara var tio minuter bort och jag kände hur mitt hjärta slog aldelles för snabbt en normalt. Jag var så nervös så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Jag gick nervöst in i butiken och det glädje mig att jag inte kände igen någon. Julia och jag gick fram till testen och tog tre stycken i olika sorter. Jag gick fram i kassan, tjejen som stod där log lite smått åt mig och jag ville bara sjunka igenom jorden. Jag betalade och vi var fort därifrån. Vi rusade hem till mig och till mitt rum utan att säga något. "Kels" Lucas bankade på dörren som jag låst. "Har det hänt något?" Frågade han. "Naerå" ljög jag. "Öppna" Sa han. "Kan inte, står i underkläder, ska duscha" Ljög jag igen. Han lämnade till slut och jag gick in på toan och Julia satte sig på sängen och väntade. Jag gjorde som det stog och detta kändes verkligen inte normalt, över huvudtaget. Jag skulle vänta femton minuter på alla tre så jag gick ut till Julia igen och jag gick bara fram och tillbaka och håll seriöst på att få panik. "Lugna ner dig" Sa hon. "Jag kan inte, tänk om, tänk om jag är gravid, vad fan ska jag göra?" Frågade jag panik slaget. "Då handlar det om att ta rätt beslut, du kan göra abort fast jag vet att du är emot det, men du kan ju alltid adoptera" Jag suckade djupt
 
Tumblr_m1tmljybbm1rn1v9v_large
 
"Du måste berätta för Brian eller Lucas, om du är gravid" Sa Julia allvarligt. Jag skakade på huvudet. "Ingen ska få reda på detta om det är så, bara du och jag, du måste lova mig det?" Sa jag allvarligt. "Jag lovar" Svarade hon. Det pep till där inne och jag kunde inte. "Gå in, det är så mycket bättre att du går in" Sa hon. Jag tog ett djupt andetag och gick in och hade blicken fäst på mig själv i spegeln. Jag vågade inte kolla ner på testen. Jag tog ett djupt andetag och när jag sesr att det är två streck på allihopa brister allt. Tårarna sprutar och Julia kommer inspringades i dörren. Hon omfamnar mig i en kram och jag glider ner på golvet. Jag kunde inte kontrollera mig själv. Jag grät och grät, tårarna sprutade. "Det kan inte vara sant" Grät jag. "ssh" hon försökte trösta mig men i sådant läge funkar det inte. Man kan inte trösta någon då den just fått reda på att den är gravid, när man bara är sjutton år. "Mitt liv är förstört" Grät jag igen. "Lugna ner dig, du måste andas" Sa hon allvarligt. Jag försökte dra in djupa andetag men det funkade inte, tårarna ville inte sluta.
 
Jag låg i sängen och Brian och Lucas hade bankat på dörren men jag hade vägrat släppa in de, jag hade som sagt inte sett de sen imorse. "Jag vet inte vad jag ska göra" Snyftade jag. "Du måste ha någon att prata med Kels, du kommer inte klara detta själv med bara mig" "Jag berättar inte för Lucas och Brian, och aldrig att jag berättar för Justin, han ska inte få reda på detta hör du det?" Sa jag. "Jag lovar" Sa hon. "Men Allison? Henne kan du prata med" "Jag rykte på axlarna. "Just nu vill jag bara sova, och vakna upp imorgon och inse att detta bara är en hemsk mardrömm" Snyftade jag igen. "Jag är ledsen Kels, men så här nämre verkligheten kommer du inte, du har en levande varelse i dig vare sig du vill eller inte. Men som sagt det finns lösningar och det är något du måste snacka med någon om, och ta ett beslut, men jag lovar dig du kan inte gå igenom detta själv, du måste prata med någon vuxen."
 
 
ojjojojojoj komentera! Oroa er inte, jag har tänkt ut hela novellen! ;)

Chapter 7 - Thats not normal

Last Chapter:
Du kan gå det här går snabbt" Sa han till vad jag tror hans kompis heter Felix. "Vad har du på hjärtat då Kels?" Frågade han. "Tyckte du synd om mig?" Han fnös. "Vill du verkligen att jag ska berätta?" Frågade han och jag nickade. "Det var så här, jag var jävligt knullsugen, men jag ville inte ha någon bimbo som skulle gå runt att skryta om något, jag ville ha något att kämpa för, men jag behövde ju inte kämpa sådär jätte mycket för dig ändå, då jag fick dig i sängs ganska fort, jag hade också ett vad, du var tydligen den där man inte kunde få för jag skulle få stryk av din inte så coola storebror"
 
Jag vet inte varför men jag blev den där svaga igen så jag bara sprang i från honom och jag kunde höra Julia ropa mitt namn. Jag satte mig ner på asfalten när jag var tillräckligt långt borta. "Jag behöver verkligen den där tjejkvällen just nu" Suckade jag medans jag torkade bort en tår som sakta runnit ner från min kind. "Jag tror din bror tog hand om Justin" Skratta hon lågt. "Va?" Frågade jag oroligt. Jag ville inte att Lucas skulle hamna i trubbel. "Ska vi skippa biologin?" Frågade hon. Jag kollade chockat på henne. "Skojar du?" Hon skakade på huvudet. "Du är ju galen" Sa jag och ställde mig upp. "Kom igen det är sista lektionen, den är 2 timmar lång" Suckade hon. "Aldrig" Sa jag och tog henne i handen och drog henne emot skolan igen. Så fort jag kom in i skolbyggnaden hör jag. "Kan Justin Bieber, Lucas Hastings och Kelsey Hastings komma till mitt kontor, tack" Rektorns röst. Kul. "Yey" Sa jag ironiskt mot Julia Hon flina. "Du slipper lite Biologi" Suckade hon. Jag himlade med ögonen och gick mot hans kontor. Upp för alla trappor där både Justin och Lucas satt med varsin ispåse i ansiktet. "Verkligen" Sa jag bara och satte mig bredvid Lucas.
 
"Ni kan gå in nu" Sa någon kvinna som satt utanför rektorns kontor. Vi alla tre gick in och ställde oss framför Mr.Hawkins. "Nå, är det någon som vill berätta vad som hände?" Frågade han. "Han hoppade på mig, och jag gjorde självförsvar" Sa Justin och jag fnös. "Något du vill tilläga Mrs.Hastings?" Frågade han. "Nej, sir" Svarade jag. "Som om jag inte hade någon anledning till att hoppa på dig" Sa Lucas argt. Efter ungefär tjugo minuter verkade Mr.Hawkins "fria oss". Jag förstod inte ens varför jag var där, på riktigt. "Jag sätter återigen en varning på dig Lucas och det här är den sista, Bieber du har med en varning och hoppas på ingen mer. Och du Kelsey kan gå" Jag log glatt. Jag gick ner till mitt skåp för att hitta mina biologi böcker. Lucas kom gåendes mot mig. "Var det nödvändigt?" Frågade jag. Han log bara och kysste mig på kinden. "du visste att det skulle hända" Jag himlade med ögonen och gick in till min lektion och satte mig bredvid Julia och hoppades på att denna lektionen skulle gå fort.
 
*
 
"Kan den där förbaskade pizzan komma snart, jag är så hungrig" Suckade Julia. Jag skratta åt henne. Vi hade varit hemma hos mig i kanske 3 timmar och bara kollat på datorn. När pizzan kom skulle vi börja vårat filmmaraton. Det ringde på dörren och Julia flög upp ur sängen. Jag skratta och följde efter. Hon hade öppnat dörren redan när jag kom. "11 dollar" Sa killen som stog vid dörren. Jag gav honom det och lite dricks och sedan gick vi in i mitt rum och satte oss i sängen med pizzan framför oss och slog på första filmen, "Shes The Man". Vi hade kommit överens om bara "Chick Flicks" Då vi både tyckte de var det absolut bästa och man blev verkligen glad över det. Vi tyckte att vi åt och åt men ändå ville inte pizzan ta slut. Till slut ställde vi ner den  bredvid min säng och vi blev snart tröttare efter ett par filmer och bestämde oss för att gå och lägga oss.
 
*
 
"Julia och Kels, vakna" Brians röst på morgonen är alltid lika irriterande. Jag suckade och satte mig upp. "Julia" Jag buffade på henne och hon satte sig tillslut upp. "Usch" Sa jag åt lukten. Jag började känna en illamående känsla. Det luktade verkligen. "Pizzan stinker" Klagade jag. Hon skratta. "Så illa är det inte, okej det luktade" Skratta hon när jag tog den närmare henne. "Oh gud" Sa jag och tog mig för munnen och sprang in till min toalett. "Går det bra?" Frågade hon oroligt och höll upp mitt hår medans jag kräktes. Jag hatade att kräkas, jag gör nästan alltid det, förbaskade pizza. Jag nickade. Det ville inte sluta men efter några minuter var det klart och jag tvättade hela ansiktet och borstade tänderna. "Det där var inte normalt" Sa hon. "Vad menar du?" Frågade jag. "Du spyr av pizza lukt?" Sa hon. "Ja, och?. Det luktade illa" Sa jag. "Kom nu, vi äter frukost" Sa jag och vi gick ut till köket.
 
Vi tog oss en varsin macka och Lucas hade lyxat till det och gjort smoothie. "Får vi ta?" Frågade jag. "Arå" Sa han. "tack" Log jag. Vi satte oss vid köksbordet och började äta. "Inget mer slagsmål idag" Sa Brian. Lucas börja garva. "Skärp dig" Sa Brian åt honom. "Äh, du skulle med gjort det, och jag vet att du tycker det var bra att jag gjorde som jag gjorde" Svara Lucas och Brian bara himlade med ögonen, vi var rätt bra på att himla med ögonen i denna familjen. "Får vi skjuts, snälla Lucas?" Frågade jag. "Visst" Svarade han. Jag och Julia åt upp våran sista tugga och gick in på mitt rum igen. "Seriöst, hur kunde du kräkas av pizzan?" Frågade hon. "Släpp det, det är ingen big deal" Sa jag. "Jo, för det är inte normalt, det luktar inte ens så hemskt, du har aldrig varit känslig förut" Sa hon. "Julia skärp dig, det var pizzan, bara lägg ner, okej?" Hon suckade. "Det var inte pizzan, fattar du inte vad som är på gång?" Frågade hon argt. "Vad snackar du om?, Det var pizzan Julia" Sa jag argt. "Det är inte normalt säger jag, varför skulle du kräkas av en lukt, du kanske skulle få lite kväljningar, men inte ens du är så känslig, det luktade inte så illa." "Det finns ingen annan anledning till varför jag skulle kräkts, skärp dig" Suckade jag och började dra på mig mina jeans. "Verkligen?" Frågade hon sarkastiskt.
 
Komentera! ;)

Kaptiel idag lovies


Chapter 6 - You really wanna know?

Last Chapter:
Hur kunde man ens komma på tanken. "Mitt liv är förstört" Grät jag. "Det är det inte Kelsey, det är det inte, du har bara haft sex, eller bara och bara. Men det kommer bli bra, jag lovar" tröstade hon men för att vara ärlig var det inte till någon jätte stort hjälp. "Jag vill döda Justin Bieber just nu" suckade hon. Jag flinade lite. "Jag med". Jag kunde fortfarande inte fatta det. Jag kunde inte, jag visste inte ens vilken sida jag var på. Just nu kändes det som Julias att han inte gilalde mig, men han sa ju det?. Han sa att han gillade mig, varför skulle han "kämpa" så mycket för att göra det vi gjorde?. Han kunde ju få jätte många tjejer, varför mig i sånna fall, han måste ju gilla mig, eller?.
 
Jag vaknade av mig själv, denna natten hade inte varit den enklaste. Men Julia hade stannat hela natten så det hade gått hyffsat ändå. Jag var ytterst tacksam att jag hade henne, att jag kunde berätta allt för henne. Jag satte mig upp i sängen och drog på mig ett par mjukisbyxor. Jag kollade mig snabbt i spegeln och jag såg verkligen ut som ett monster med smink över hela mitt ansikte. Jag gick in på toan och blaskade av mig det sen gick jag tillbaka i rummet igen. "Julia" Suckade jag. Hon kunde seriöst sova hur länge som helst. "Julia vakna" Sa jag igen. Hon gnuggade sig in i kudden. "Mmh" Mumlade hon. "Julia kom" Sa jag. "Kommer" Sa hon trött och drog över täcket. Jag drog av henne täcket. "Jag heller vatten på dig om du inte kommer nu" Sa jag, inte för att jag skulle göra det men ändå. "Okej" Stönade hon och satte sig upp. Hon klädde på sig och vi gick till köket. Brian och Lucas satt där och jag visste vad som var på gång.
 
Jag tog frukost och satte mig mitt emot de, lika dant gjorde Julia. "Så, berätta" Började Brian. "Det hände inget, inget har hänt" Suckade jag. "Varför har du då gråtit hela natten?. Vi vet att något har hänt och du går inte i från bordet tills du berättat, sanningen" Sa Lucas. Jag suckade djupt. Vad skulle jag säga? "Jag bråkade med Julia, jag blev arg och sprang där ifrån men kom ju tillbaka sedan" ljög jag. "Sluta ljuga oss rakt upp i ansiktet" Suckade Brian. "Säg vad som har hänt, nu" Sa Lucas och höjde rösten. Jag la ner armarna på bordet och la mitt huvud där. "Göm dig inte, säg vad som hände" Sa Brian. Jag suckade. "JaghadesexmedJustinBieber" sa jag alldeles fort. "Vad sa du?" Frågade Lucas. "Om du sa att du hade sex med Justin Bieber, så tänker jag-" "Ja" Sa jag skamset. Jag hörde och kände hur någon slog ner en näve i bordet. "Jag är ledsen Julia, men jag tror du måste gå nu" Hörde jag lucas säga. Någon minut efter hörde jag hur dörren slogs igen. "Kels" Började Brian.
 
"Kolla mig i ögonen och säg att du ville det och han inte tvingade dig till något." Jag svalde. "Jag gjorde inget motstånd". Jag såg hur det kokade i både Lucas och Brian. "Gjorde han dig illa?" Frågade Lucas. Jag svalde. "Nu räcker det" Sa Lucas och ställde sig upp. "Nej snälla sluta, gör inget" Ropade jag efter honom. "Sluta Lucas" Sa Brian. "Okej, fine, men han ska få känna på en rak höger på måndag" Sa han. "Du måste säga om det hände något mer Kels." Sa Brian. "Det gjorde inte det. thats it." "Jag sa ju att du skulle vänta med killar" Suckade Brian. "Jag trodde han gillade mig" Började tyst. Lucas suckade "Justin Bieber" Fnös han "Trodde du Justin Bieber gillade dig?" "Skärp dig Lucas" utbrast Brian. "Vet du hur mycket dåligt Bieber har i bagaget?. Han har inga känslor över huvudtaget, jag lovar dig" Sa Lucas. "Kan jag få gå nu?" Frågade jag. "Ja, och bra att du berätta sanningen" Jag nickade.
 
Måndag
 
 
Jag började gå mot skolan från bussen och när jag se Justin komma gåendes mot mig. Oh nej tänkte jag för mig själv. Han tog tag i min arm och min kind. "Du tror väl inte jag glömt vad vi delade här om dagarna?" Frågade han och jag hade lust och spy på honom. "Sluta" Sa jag. "Jag trodde du gillade mig, inte sant?" Frågade han. Jag ryggade undan. "Du trodde väl inte att jag gillade dig på riktigt?." Frågade han igen men jag svarade inte. "Oh gjorde du, jag är ledsen, men eftersom du gillar mig, så vet du vart jag finns om du vill göra om det vi gjorde i fredags, okej?. Vi ses Kels" Sa han. Jag hade lust att slå till honom men jag visste en person som redan skulle göra det, min kära bror närmare sagt. "Kels" Julia kom springande. "Vad sa han?" Frågade hon. Jag skakade bara på huvudet. "Du måste stå upp mer för dig själv, du måste bli lite modigare" Sa hon. Jag visste att hon hade rätt men det var inte det enklaste. "Jag är jätte sugen på pizza, kan vi inte ha tjejkväll hemma hos dig ikväll?" Frågade hon. "Julia det är skola imorgon" Sa jag. "Jag vet men ändå, snälllaaa?" "Visst" sa jag och himlade med ögonen. "Bra".
 
*
 
 
Det var alldeles för många lektioner innan lunch och jag var vrål hungrig. Som tur hade det inte varit några lektioner med Justin, eller jo en hade det varit men då hade jag haft Julia som tur var. Jag och Julia hämtade maten och vi satte oss ute vid borden där då det var väldigt skönt ute idag. Vi satte oss vid ett runt bord och Lucas och Alex satte sig bredvid oss. "Går det bra?" Frågade Lucas. Jag nickade. Jag kunde se Justin stitta längre bort och prata med någon. Jag hade en sak jag ville säga honom men jag visste inte om jag vågade. Men jag var tvungen att stå upp mig precis som Julia hade sagt. När Justin ställde sig upp och började gå så gick jag fram emot honom. Hans vän eller vad det nu var stog vid hans sida. "Du kan gå det här går snabbt" Sa han till vad jag tror hans kompis heter Felix. "Vad har du på hjärtat då Kels?" Frågade han. "Tyckte du synd om mig?" Han fnös. "Vill du verkligen att jag ska berätta?" Frågade han och jag nickade. "Det var så här, jag var jävligt knullsugen, men jag ville inte ha någon bimbo som skulle gå runt att skryta om något, jag ville ha något att kämpa för, men jag behövde ju inte kämpa sådär jätte mycket för dig ändå, då jag fick dig i sängs ganska fort, jag hade också ett vad, du var tydligen den där man inte kunde få för jag skulle få stryk av din inte så coola storebror"
 
titt ett morgon kapitel, kan inte sova och min bf ligger och sover bredvid mig så tänkte att jag kunde skriva klart kapitlet, smart va? ;). Så här har ni ett tidigt kapitel!. Komentera!
Vad tycker ni om Justins nya låtar?. Bra va?! :D

omggg :((

har ni lyssnat på nothing like us? :((, oh gud börja gråta. Åh tycker synd om både sel och Justin, uschusch, hoppas de löser allt!!

Chapter 5 - Prom night - my worst mistake, ever

Last Chapter:
"Du är väldigt fin i kväll" Började jag. Hon fnittrade till. "Du med" Pep hon. "Du vet jag gillar verkligen dig, jag gör sällan det i tjejer" ljög jag ihop. "Jag har svårt att falla för någon" ljög jag igen. Hon pep till och placerade en hårslinga bakom örat. "Jag gil-" Hon stannade. Jag skratta till. "Tänkte du säga detsamma?" Frågade jag. Hon nickade. "Vad bra" Svarade jag. "Är det okej om jag kysser dig Kelsey?" Frågade jag väldigt cheesy. "Jag vet inte om jag vet hur man gör, jag kanske är dålig på det" prata hon snabbt. Jag skratta till. "Alla kan kyssas" Sa jag och böjde mig fram och mötte hennes läppar i en kyss. "Se?" Frågade jag. Hon fnittrade till. "Det börjar bli lite tråkigt här, eller vad säger du?" Frågade jag. Hon ryckte på axlarna. "Vill du följa med hem?" Frågade jag ihopp om ett Ja till svar.
 
Kelseys PErspektiv:
Han gillade mig, jag ville skrika rakt ut. Han hade kysst mig, Justin Bieber hade freaking kysst mig och jag dansade på moln. "Det börjar bli lite tråkigt här, eller vad säger du?, Vill du följa med hem?" Frågade han och mitt hjärta stannade för en sekund. Jag bet mig i läppen och visste inte riktigt vad jag skulle svara. "Jag vet inte" Svarade jag ärligt. "Vill du inte?" Frågade han och såg ledsen ut. "Men min bror kommer bli jätte arg" Sa jag. "Nej då, jag kan köra dig hem eller vad som helst" Sa han och tog min hand. "Oh okej då" Fnittrade jag. Vi gick ut och Justin öppnade min dörr för mig och jag fnittrade återigen till. Han gick in på sin sida och han log ett leende innan han startade igån sin bil. När Justin inte behövde använda sin högerhand så höll han den i min och jag log stort. Justin Bieber och jag, vem kunde tänka sig?. Efter några minuter stannade han och vi gick ut. "Wow, du bor stort" Svarade jag imponerat. "Äh" Sa han bara och tog min hand och promenerade in till huset. Jag hängde av mig min jacka och tog av mig mina skor. "Kom" Sa Justin och sträckte ut sin hand. Jag tog den glatt. Vi slog oss ner i hans soffa och tittade på tvn. "Kom" Sa han och böjde sitt huvud närmare och mötte mina läppar i en till kyss. Det här var början, till ett stort misstag.
 
*
"Jag går in i duschen" Sa Justin och reste på sig. Jag kände för att gråta. Var det så här folk hade sex?. Det gjorde jätte ont, och det var inte alls skönt, jag var inte redo, men jag hade ju gått med på det?. Det var inte skönt alls och jag hade bara velat sluta men jag vågade inte säga till. Jag ville göra det för honom och sen kanske det hade blivit skönare men icke. När Justin gick in i sitt badrum tog jag på mig de sista kläderna och sprang ner till undervåningen tog på mig min jacka och sprang ut på vägen. Jag grävde upp min telefon och fick se 14 missade samtal, 6 från Julia och 8 från Lucas. Jag ringde upp Julia i tårar. "Kelsey var fan är du?" Frågade hon oroligt. "Julia" Grät jag. "Vad har hänt, var är du?" Skrek hon. Jag sa gatuadressen och hon skulle komma så snabbt som möjligt. Jag såg hur en bil kom i blixt fart och jag sprang mot bilen och hon kom ur springandes ur bilen och jag kastade mig i hennes famn och mina tårar rann ner från mina kinder. "Vad har hänt Kelsey?" Frågade hon. Vi satte oss i hennes bil och jag började berätta allt. "Kelsey" Suckade hon. "Varför har du inte sagt något från början, OCH JUSTIN BIEBER?. Seriöst Kelsey" Suckade hon.
 
"Vad är det för fel på honom, han gillar faktiskt mig" Sa jag. "Nej Kelsey, han tycker inte om någon, tro mig, han gjorde det för att göra det ni just gjorde, Justin bieber har inga känslor, han utnyttjade dig" Jag skakade på huvudet. "Kelsey jag är din bästa vän och jag är ledsen att behöva säga det men jag har rätt, Justin blir inte kär i någon, han är inte kär i dig Kelsey" Sa hon och jag ville inte tro på det hon sa. Vi satt tysta påvägen hem. "Säg inget till mina bröder" Sa jag och hon nickade och följde med mig. "Kelsey var fan har du varit?" Lucas för först. "Ingenstans" Suckade jag. "Kelsey varför svarar du inte i din telefon, var fan har du varit?" Nu Brian. "Kan ni snälla bara låta mig va" Jag sprang upp för trappan och jag hörde Julia komma efter. Jag satte mig på sängen och lät mina tårar falla. Jag torkade bort de. "Kelsey" Sa Julia ledset.
 
 
"Jag trodde han gillade mig" Grät jag. Som aldrig förr. Jag la mig i sängen mot kudden. "Jag är ledsen" Sa hon och la sig bakom mig. Jag trodde han gillade mig. Jag trodde verkligen han gillade mig, han sa ju det?. Hur kunde man vara ett sånt svin. Hur kunde man ens komma på tanken. "Mitt liv är förstört" Grät jag. "Det är det inte Kelsey, det är det inte, du har bara haft sex, eller bara och bara. Men det kommer bli bra, jag lovar" tröstade hon men för att vara ärlig var det inte till någon jätte stort hjälp. "Jag vill döda Justin Bieber just nu" suckade hon. Jag flinade lite. "Jag med". Jag kunde fortfarande inte fatta det. Jag kunde inte, jag visste inte ens vilken sida jag var på. Just nu kändes det som Julias att han inte gilalde mig, men han sa ju det?. Han sa att han gillade mig, varför skulle han "kämpa" så mycket för att göra det vi gjorde?. Han kunde ju få jätte många tjejer, varför mig i sånna fall, han måste ju gilla mig, eller?.
 
Kortis kapitel! :)
Har kompledigt från min skola både torsdag och fredag, how niceeee? ;;). Blir väl lite skrivning dåraaa!
Stackars kelseeeey :////// uschusch!
Komentera angels!
 
 
 
 
 

Chapter 4 - Prom

Last Chapter:
 "Vi ses i skolan Kelsey" Sa jag. Hon nickade och stände hennes sovrums dörr. Hoppades på att hon skulle lägga sig under täcket och drömma om mig. Tanken fick mig att bli upphettsad. Jag drog fort på mig mina skor och när jag gick ut fick jag se en gestalt vänta på mig. "Bieber" Han började gå mot mig och jag förstod att det var hennes brorsa självklart. "Någon" Svarade jag. "Du ger fan i henne ok, om du minst lägger ett finger på henne då kommer du få ångra mycket kan jag lova" Sa han hotfullt. "Jag är ledsen vad du nu heter, men vi får väl se vem som stoppar henne, inte lär det ju vara hon i alla fall, vi ses"
 
Kelseys Perspektiv:
Jag var aldelles fnittrig idag vilket Julia märkte. Allt var på grund av Justin. Han vinkade till mig och blinkade med ögat mot mig när jag gick förbi mig eller när vi såg varandra. Jag rodnade av bara tanken, tänk om han gillar mig?. Det pirrade i hela mig. "Kom igen, vad händer med dig?" Frågade Julia. "Inget" Svarade jag och hon himlade med ögonen åt mig. "Visst visst" Sa hon och tog upp sina böcker och vi gick ut ur klassrummet. Det var lunch och jag var verkligen jätte hungrig. Vi gick in i kaffeterian och jag såg att det var min favorit mat, spaghetti och köttfärsås, inte lika gott som Brians men det funkade. Vi tog oss mat och jag kunde se Justin sitta lite längre bort men jag kollade bara ner i min mat och vågade inte möta hans blick om han ens märkt att jag kommit in. Vi satte oss ner och jag kollade mot Justin och han blinkade jag log smått och kollade ner i maten för att inte visa att jag rodnade och var röd som en tomat. "Vi har bara en lektion nu, vi åker väl och fixar oss för balen sen?" Frågade Julia. "Visst" Log jag.
 
*
 
Det var en alldeles för lång lektion, hela två timmar och mina ögon ville helst stängas. Jag tog min jacka och gick bort mot Julias skåp. "Kommer du?" Frågade jag. Hon nickade. "Men jag har bilen, vi kan väl svänga förbi mig och hämta sakerna?" Frågade hon. "Ja visst" Log jag stort. Vi åkte i väg i hennes bil och stannade utanför hennes hus. Jag satt kvar i bilen och hon kom ut någon minut efter med klänningen över armen och en väska över axeln. Hon åkte i väg igen och snart var vi hemma hos mig. Jag gick in rätt i huset då det måste vara någon hemma. "Hallå" Ropade jag. "Hej Kels"  Brians flickvän Allison var här. "Åh hej Allison" "Allt bra?" Frågade hon. Jag nickade glatt. "Juste bal i kväll right?" Frågade hon. "Japp" Sa jag glatt. "Du får visa hur du ser ut sen" Sa hon. Jag nickade och log stort. "Var är Brian föresten?" Frågade jag. "Han är och handlar, han kommer nog snart" Sa hon. Jag nickade och gick till rummet med Julia efter mig. "Balen är inte förns om tre timmar, måste vi börja och fixa oss nu?" Frågade jag. "Nej självklart inte" Sa hon och la sig också utmattad på sängen.
 
*
 
Vi slappade in i det sista och tog sedan tag i våra liv. Jag kom ut från duschen och satte på mig underkläder. Jag fönade mitt hår och satte sedan på mig ett linne så länge. Julia hade övertalat mig att sminka mig. Visst sminkade jag mig ibland så där men det var inte ofta, men hon hade övertalat mig att sminka mig lite mer, det var trots allt bal. "Så" Sa jag och satte mig på stolen och hon ställde sig framför mig med en sminkborste i handen. Vissa tycker det är skönt när andra sminkar än, men jag tycker bara det är obehagligt. "Sluta göra en massa miner" Skratta hon. Jag skratta till. "Förlåt" Sa jag. "Sådär, så himla snygg du blev" Sa hon. "Aw tack" Sa jag. Hon satte sig ner framför spegeln och började sminka sig själv, jag lockade mitt hår lite grann bara för att få mitt platta hår lite mer fylligt.
 
"Klänning dags?" Frågade hon. Jag nickade ivrigt. "Du är också jätte fin" Sa jag. Hon kramade mig och hon hjälpte mig på med klänningen och sen gjorde jag det på henne. Vi satte på oss våra skor och gick sedan ut till hallen. "Allison" Ropa jag. "Oh gud vad fina ni blev" Sa hon. "Tack" Sa jag och log stort. "Brian" Hon ropade på Brian. "Ta det lugnt ikväll okej?" Sa han till mig det första han gjorde. "Jaja" Suckae jag. "Men du är jätte fin syrran" "Tack du" Sa jag och log. "Ey Lucas" Ropade Brian. Lucas kom ner för trappan. "Fina ni är" Sa han. "Du med" kontrade jag. Han ställde sig i mitten och jag och julia pussade varsin kind så de tog kort. Lucas och Julia är vana med varandra så det var verkligen inget konstigt. De tog några bilder sen gick vi ut till bilen.
 
 
 
 
 
Det var fullt med elever i gymnastik salen. Lucas försvann snabbt till sina killkompisar, jag vet inte riktigt hur många gånger jag blivit tillsagd av honom att skynda mig till honom och säga till honom om något händer. Jag och Julia stod och pratade och sedan blev hon uppbjuden, jag sa åt henne att det var okej och gick till den alkholfria bålen. "Kelsey?" Jag vände mig om och möttes av Justin med en mask på sig. Han hade en hatt och en snygg klädsel. "Justin" Svarade jag. "Har du kul?" Frågade han. "Ja eller, ja men jag kom precis" Babblade jag. Han skratta till. "Vill du dansa?" Spela cool, ta det lugnt innan du svara. "Ja" Svarade jag lugnt. Han sträckte ut handen och jag tog den. "Jag är inte bra på att dansa, så jag gör det för dig" Sa han och jag fnittrade till. Gillade han mig?. Han la handen om min rygg och jag min hand på hans axel sedan möttes våra fria händer i varandras händer. Han började röra sig så jag följde efter, jag hade dansat par dans förut så det gick ganska bra. "Du är duktig" Berömde han.
 
 
Justins Perspektiv:
Jag hatade att dansa, hatade det verkligen, men jag hade en orsak till att göra det. Förhoppnings vis kanske hon skulle gå med på att hänga med mig efter i kväll, vilket jag hoppades på. Jag gillade hur jag kunde få henne så osäker att jag hade den makten över henne. Hon kunde faktiskt dansa så det ljög jag inte om. "Ska vi vila lite?" Frågade jag. Hon nickade. "Okej" pep hon. Jag tog med henne ut på verandan och planerade på att kanske få mig en kyss. Då kanske hon verkligen ville följa med mig hem sedan. Jag tog hennes hand och hon kramade den tillbaka och hon kollade ner. Jag har nog aldrig stött på en mer blygare människa, men jag får alltid vad jag vill ha så är det bara. Vi ställde oss ute på verandan och hon sa inget. "Du är väldigt fin i kväll" Började jag. Hon fnittrade till. "Du med" Pep hon. "Du vet jag gillar verkligen dig, jag gör sällan det i tjejer" ljög jag ihop. "Jag har svårt att falla för någon" ljög jag igen. Hon pep till och placerade en hårslinga bakom örat. "Jag gil-" Hon stannade. Jag skratta till. "Tänkte du säga detsamma?" Frågade jag. Hon nickade. "Vad bra" Svarade jag. "Är det okej om jag kysser dig Kelsey?" Frågade jag väldigt cheesy. "Jag vet inte om jag vet hur man gör, jag kanske är dålig på det" prata hon snabbt. Jag skratta till. "Alla kan kyssas" Sa jag och böjde mig fram och mötte hennes läppar i en kyss. "Se?" Frågade jag. Hon fnittrade till. "Det börjar bli lite tråkigt här, eller vad säger du?" Frågade jag. Hon ryckte på axlarna. "Vill du följa med hem?" Frågade jag ihopp om ett Ja till svar.
 
Komentera :)

Chapter 3 - Dont touch her

Last Chapter:
Jag suckade och tog stöd mitt huvud med min hand. "Ni ska ha lika mycket delaktighet i arbetet annars säger ni till mig, det finns femton datorer, så ni som bor nära kan gå hem och arbeta, det passar ju rätt bra eftersom detta är eran sista lektion, så ni får ta eget ansvar för erat skolarbete, detta ska in skriftligt och jag vill ha noter på så ni jobbat lika mycket, förstår alla?" Nej, jag kunde inte förstå hur jag skulle jobba med Justin. Skulle han ens göra något?. Jag kollade besvärligt på läraren. Jag ville inte , jag ville verkligen inte. Jag hoppades verkligen på att vi skulle få någon av de där 15 datorerna. "Så vad säger du Kels, följer du med mig hem så vi kan jobba på detta?"
 
Jag svalde nervöst, vad skulle jag svara?. "Ehm, finns det ingen dator då?" Frågade jag. Han rykte på axlarna. "Är det inte skönare och gå hem då, och slippa sitta i skolan?" Frågade han. "Kan vi kolla om det finns en dator annars?" Frågade jag nervöst. "Visst" Sa han och ställde sig upp och gick fram till katedern. Jag studerade honom. Jag ville verkligen inte hem till honom, det vågade jag aldrig, jag har aldrig varit hemma hos någon kille förut, och han sa att jag skulle komma hem till honom, till Justin Bieber?. "Ledsen Kels, men det finns inga" Sade han. Jag nickade nervöst. "Följer du med hem?" Frågade han. "Ehm. Jag kan inte" ljög jag. "Varför inte?" Frågade han. Ehm. Jag försökte komma på något. "Jag får inte för mina föräldrar" ljög jag igen. "Åh" Svarade han. "Hem till dig?" "Okk.ej" Jag vet inte om det var värre att ta med mig Justin Bieber hem, men förhoppningsvis skulle mina bröder slänga ut honom så jag slapp. "Kom då" Sa han. Jag nickade och vi skrev upp oss på en lapp och jag gick sedan till mitt skåp. Jag tog ut min jacka och mina böcker jag skulle ha med mig hem och stog där och väntade på Justin. "Så" Sa han och vi gick ut ur byggnaden. "Är det långt hem till dig?" Frågade han. Jag skakade på huvudet.
 
Det var ändå ganska långt, eller det tog ett tag om man inte genade. Vi gick under hyffsad tystnad. "Är du arton eller?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. Han svarade inte. "Ska du på balen?" Frågade han. Jag nickade löst. Julia hade tillslut lyckats övertala mig. "Najs" Sa han. Jag nickade igen. Till slut var vi hemma och jag gick upp för trappan med Justin efter mig. Jag låste upp dörren. "Hallå" Ropade jag och bad att någon skulle vara hemma men sådan tur verkade jag inte ha idag tydligen. "Är inte dina föräldrar hemma?" Frågade han. Jag kom precis på att jag sagt att jag haft föräldrar, men det har jag ju inte. "Ehm nae" Svarade jag. Han nickade. "Ska vi gå upp till ditt rum?" Frågade han. Jag nickade och trippade upp för trappan. Som tur var hade jag både bäddat och städat så det var rent mitt rum. "Fint" Sa han. "tack" svarade jag. Det var verkligen ett typiskt tjejrum, i alla fall vad Julia kallade det. Men det var mycket rosa, det kunde jag väl hålla med om.
 
"Ska vi sätta igång?" Frågade han. Jag nickade igen. "Ursäkta men Kelsey, varför pratar du aldrig?" Frågade han. Vad skulle jag svara på det?. Att jag aldrig pratar med killar annars, och speciellt inte Justin Bieber?. "Jag vet inte" Svarade jag bara. "Jag är inte farlig om du tror det" Sa han. Jag log smått. "Okej vi sätter igång" Sa han. Han satte sig på min dator stol och jag slog igång min dator på sängen. "Ehm ett land i Afrika" Sa jag. "Du kan få välja" Sa han. "Egypten?" Frågade jag nervöst. "Visst Visst" Svarade han ganska nonchalant. "I Europa?" Frågade jag. "London?" Frågade han. Jag log smått. "England menar du?" Fråga jag med ett fnitter. "Poäng till mig för jag fick dig att skratta för första gången, men ja Kels jag menar England" Sa han och jag kollade blygt ner i datorn. "Jag har ingen dator, gör det något om jag kollar?" Frågade han och satte sig intill mig. Jag skakade nervöst på huvudet. "Bra" Sa han och jag kände hur våra armar snuddade vid varandra vilket gjorde mig hyffsat nervös. "Kelsey" Sa han. Jag rykte min blick mot honom. "Du kanske ska göra något också, och inte bara kolla på våra armar, om jag är för närgången kan du säga till" Sa han. Jag hostade till. "Lugnt" Svarade jag snabbt, kanske för snabbt eftersom han skratta till vilket gjorde att jag rodnade och tyckte det var innerligt pinsamt.
 
 
 Vi skrev ut papper och Justin placerade sig på sin stol och jag vart positivt överaskad att han faktiskt jobbade han verkade inte som den typen. Jag låg på rygg i sängen och hade papprerna över mig ansikte och läste. Det var faktiskt ganska intressant så detta skulle kanske bli ganska lätt ändå, hoppades jag. "Går det bra?" Frågade han. Jag kollade på honom vilket jag inte lyckades jätte bra med då jag låg med huvudet emot honom. "Ja" Svarade jag och log. Jag kände mig lite bättre i Justins sällskap och det pirrade faktiskt i magen på mig när han pratade med mig. "Vad bra" Svarade han. Jag log stort. Det knackade på dörren och jag satte mig hastigt upp ur sängen. "Kelsey?" Frågade Brian förvirrat. "Vad försiggår här inne?" Frågade han. "Ehm, vi har ett grupparbete" Sa jag nervöst. "Kan jag få prata med dig?" Frågade han. Jag nickade och la ner papprena på sängen och följde med honom ut ur rummet. "Justin Bieber?" Frågade han irriterat. "Det är inte mitt fel, vi har ett grupparbete" Sa jag. "Varför jobbar ni inte med det i skolan?" Frågade han. "För man skulle göra det hemma" svara jag.
 
image
 
"Du vet att jag bara är rädd om dig, och jag vill bara att du ska må bra" Sa han. "Jag vet, men vi jobbar bara, jag lovar" Sa jag. "Okej, jag kollar till er senare, han ska ut om en timme förstått?. Och du frågar nästa gång" Sa han. "Okej" Sa jag och himlade med ögonen. "Himla inte" Sa han och jag himlade återigen ögonen åt honom och gick in på rummet. "Ursäkta" Log jag smått en aning generad mot Justin. "Det är lugnt Kelsey, var det din bror?" Frågade han. "Ja Brian, jag har en till med, han går på våran skola" Sa jag och log smått. "Jasså" Sa han. Jag nickade. Plötsligt kände jag mig glad och prata med Justin. Det pirrade i min mage när jag tänkte på honom och när jag började läsa kunde jag inte tänka på något annat.
 
Justins Perspektiv:
Jag kämpade verkligen för det här, jag älskar utmaningar. Det faktum att jag behövt läsa en massa tråkigheter som jag inte gjort på evigheter, då hoppas jag det är värt det, bigtime. Hon kändes mer avslappnad nu vilket gjorde att jag fick ett leende på läpparna, jag kunde allt charma henne. Jag hade planerat att charma henne totalt så skulle hon säkert krypa ner under täcket med mig. "Men hörre du Kelsey, jag måste dra nu" Sa jag. "Åh" Sa hon. "Varför då?" Frågade hon. Nyfiken, sådant gillar jag. "Ska träffa mamma" ljög jag. Jag skulle igentligen knulla skiten ur Hayle. "Jag vill inte att dina bröder ska tycka illa om mig heller, så det är nog bäst om jag går Kelsey" Ljög jag. Jag kunde inte riktigt fatta att jag just sa det där.
 

"du får stanna, de bryr sig inte, eller de bryr sig men de kan inte, eller" Hon stannade och kollade ner i golvet. Jag log för mig själv, hon höll verkligen på att falla för min charm, sådant gillade jag. "Ledsen Kelsey men vi får ta det någon annan dag" Sa jag. Hon nickade. "Okej" Sa hon och log. "Vi ses i skolan Kelsey" Sa jag. Hon nickade och stände hennes sovrums dörr. Hoppades på att hon skulle lägga sig under täcket och drömma om mig. Tanken fick mig att bli upphettsad. Jag drog fort på mig mina skor och när jag gick ut fick jag se en gestalt vänta på mig. "Bieber" Han började gå mot mig och jag förstod att det var hennes brorsa självklart. "Någon" Svarade jag. "Du ger fan i henne ok, om du minst lägger ett finger på henne då kommer du få ångra mycket kan jag lova" Sa han hotfullt. "Jag är ledsen vad du nu heter, men vi får väl se vem som stoppar henne, inte lär det ju vara hon i alla fall, vi ses"
 
Komenteraaaaa! :)
 

fuck schoool

Kapitlet kommer idag, jag lovar, men måste göra lite skolarbete som jag glömt göra, men det kommer idag så kika in senare! :)

När jag kommer hem

Kommer ett kapitel!


Chapter 2 - I Cant Work With Him

Last Chapter:
Det här med skola var inte direkt min grej. Jag fattade inte vad någon lärare babblade om, kanske för jag inte koncentrerat mig. Jag hade mest kollat ut genom fönstret, snackat med Daniel som för övrigt var schysst, sen hade jag kollat hur tjejerna såg ut och jag tyckte det såg hyffsat bra ut så detta skulle bli bra. Ett par eller många tjejer hade klängt på mig hela dagen, det är väldigt avtändande även fast de ser rätt ok ut.  Jag vill kämpa för att få till något då blir det mycket bättre i sängen sen. ”Ey vi har slutat” Daniel puffade på mig. Jag vaknade ut från mina dagdrömmar och tog mig till verkligheten. Äntligen få åka hem. Jag hade lovat mamma och Scooter att komma direkt hem efter skolan så jag fick väl göra det, då det kanske kunde ske något värre, som att bli skickad till militärskola, vilket jag verkligen inte hade någon särskild lust med.
 
Ännu en ny skoldag. Jag satt längst ner i klassrummet och stirrade in i väggen vilket var mycket intressantare än att kolla på någon tråkig genomgång. "Ey" Daniel knuffa till mig. Jag vände blicken mot honom. "Ska du på balen på fredag eller?" Frågade han. Det var onsdag idag och detta var min tredje dag i skolan. "Nae, jag dansar inte" Suckade jag. "Det gör det ju, i dina musikvideor" Skämtade han. Jag himlade med ögonen åt honom. "Kom igen, det finns ju tjejer?" Sa han. Jag tvekade en aning. "Jag vet inte" Sa jag. "Kom igen, vi träffar tjejer dricker och ha kul?" Frågade han. "Fine" Mumlade jag. "Föresten, jag behöver någon tjej som jag kan knulla, som inte är så jävla på, som inte håller på att berätta det för tusen pers, någon som jag kan få arbeta lite för, det blir man attradherad över" Sa jag. Han funderade ett tag. "Jadu, typ alla skulle väl tacka ja till dig, förutom en person kanske" Sa han och jag kollade nyfiket på honom. "Millah" Sa han och pekade på någon som säkert vägde över 120 kg, med acne fel över hela ansiktet och inte nog med det så hade hon svettlökar över hela tröjan. "Hon är kristen" Skratta han. "Kul, verkligen" Sa jag. "Nej, men Kelsey. Henne får du aldrig" Sa han. "Kelsey?" Frågade jag
 
"Där" Sa han och pekade på en nästintill svarthårig tjej med långt hår. Jag kände igen henne hon gick i min klass. "Varför omöjligt?" Frågade jag nyfiket. "hennes storebror går på denna skolan, om du kommer nära henne jag svär att du kommer bli nerslagen" Sa han allvarligt. Jag fnös. "Jag godtar utmaningen" Sa jag. "Det var ingen utmaning, jag är seriös" "Ni två där bak" Jag suckade åt läraren. "Jag lovar, jag ska klara det" Sa jag åt honom. Han himlade med ögonen. Seriöst, hur svårt skulle det vara?. Jag kunde leka lite med min Bieber magi så skulle jag lätt få henne i säng. Jag kollade på klockan och det irriterade mig att det var fyrtio minuter kvar av lektionen. Jag skulle lätt kunna lägga ner mitt huvud på bänken och somna, men att sitta kvar i skolan på en kvarsittning skulle heller inte vara särskilt kul då jag måste stanna ännu längre i detta helvete. Jag kunde inte fatta att jag var tvungen att göra detta, gå i skolan. Mina fans skulle ju bli ännu besviknare ifall albumet kom senare. De kunde lika gärna låst in mig i ett hotellrum, det hade varit så mycket roligare.
 
Kelseys Perspektiv:
"Idag är jag snäll så ni får sluta tio minuter tidigare" Sa läraren och jag log glatt. Dock betydde det att det var dags för Geografi och jag hade inte lektion med Julia för hon hade historia. Jag suckade. Jag hade ingen annan vän i den här skolan, hon var min ända. Lucas har inte heller Geografi nu. Jag suckade. Jag hatade att sitta själv, jag kände mig som en Loser, vilket jag i och för sig va, typ. Jag tog mina böcker och sa hejdå till Julia och ställde mig utanför klassrummet och väntade på läraren. Lektionen skulle inte börja förns om en kvart, men jag hade ingen annan stans att ta vägen så jag kunde lika gärna stå här och glo. Jag längtade tills jag kom hem, jag skulle ta en skön lång dusch och slippa tänka på annat. Skulle ligga framför film hela kvällen. Julia ville att vi skulle åka iväg och köpa klänningar imorgon men jag vet inte om jag var särskilt sugen på att gå på den där balen. Man var tvungen att ha något för ögonen så man inte skulle se vem personen var, men komigen det såg man, det var bara löjligt, sånt händer bara på film.
 
image
 
"Varför står du här aldelles ensam?" Frågade någon och jag ryktes mot rösten. "Va?" Frågade jag dumt och jag kollade ganska chockat på personen som stod framför mig vilket inte var en annan än Justin Bieber. "Jag sa" Varför pratade han ens med mig?. "Varför står du här aldelles ensam?" Frågade han. Jag svalde. "För att lektionen börjar snart" svarade jag nervöst. Ingen pratade med mig förutom Julia, Lucas och kanske någon av hans kompisar. "Oh" Svarade han. "Geografi?" Frågade han. Jag nickade. "Känner du inte någon som ha geografi?" frågade han. Jag skakade på huvudet. "Jag är Justin Bieber i alla fall" Sa han och sträckte fram handen. Jag förstod inte, vad var det med honom?. "Kk-el-sey" Svarade jag hackigt. Han flinade. "Efternamn?" "Has-tings" Svarade jag honom återigen nervöst. "Ett fan?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Nehe, varför är du nervös då?" Frågade han ganska retligt. Jag ryckte på axlarna. "Inte särskilt pratsam?" Frågade han. Det  var då vad mycket han var tvungen att fråga saker hela tiden. Jag skakade på huvudet igen.
 
Äntligen kom läraren och räddade min situtaion och jag sprang näst intill in i klassrummet. Jag satte mig längst bak i hörnet för att helst slippa någon sätta sig brevid mig. "Ledigt?" Jag kollade upp och mötte Justins ögon igen. Jag nickade och harklade mig. Verkligen?. Var han tvungen?. Varför ville han ens sitta brevid mig jag förstod inte. Jag satte mig tillrätta och lutade mig över bänken. "Är du bra i geografi?" Frågade han. Jag rykte på axlarna. "Kan du inte ens prata med mig?" Frågade han. Jag rykte återigen på axlarna, jag kände inte för att prata, inte med någon jag känner, och verkligen inte med Justin Bieber, det var bara fel. "Så Lyssna klassen. Vi har kommit till delen då vi ska börja med något nytt och jag tänkte inte att jag skulle stå varje lektion här framme och bara förklara allt så jag tänkte att ni får jobba två och två" Verkligen?. Kul jag känner ingen i den här klassen. "Ni ska välja ett land i Afrika, jämföra det med ett land i Europa, med jämnställdheten, fattigdomen, och så vidare, allt står på detta papper jag kommer dela ut så ska vi gå igenom det tillsamans."
 
 
"För att inte göra det så komplicerat så jobbar ni med den ni sitter brevid." Seriöst?. Var han seriös?. Nej, nej, jag ville inte, jag kunde inte jobba med Justin Bieber?. Jag suckade och tog stöd mitt huvud med min hand. "Ni ska ha lika mycket delaktighet i arbetet annars säger ni till mig, det finns femton datorer, så ni som bor nära kan gå hem och arbeta, det passar ju rätt bra eftersom detta är eran sista lektion, så ni får ta eget ansvar för erat skolarbete, detta ska in skriftligt och jag vill ha noter på så ni jobbat lika mycket, förstår alla?" Nej, jag kunde inte förstå hur jag skulle jobba med Justin. Skulle han ens göra något?. Jag kollade besvärligt på läraren. Jag ville inte , jag ville verkligen inte. Jag hoppades verkligen på att vi skulle få någon av de där 15 datorerna. "Så vad säger du Kels, följer du med mig hem så vi kan jobba på detta?"
 
 
Freaka inte ur totalt över Justins "beteende". Det kommer bli bättre, så kommer uptaderingen för har inte så mycket plugg nu, (trorjag). riktiga handligen tror jag kommer som sagt runt 7/8 kapitlet. Så snart får ni reda på den!. Kommer Kelsey följa med Jusitn hem? ;) Komentera lovies!

KAPITEL IDAG - PROMISE


Om kapitlet kommer idag..

så kommer det lite sent :). Skriver fortfarande så hoppas jag hinner klart! :)

puss