HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

...

Har sovit 9 timmar på tre dygn, jag får se om jag orkar med ett kapitel idag men jag hoppas på det!

Chapter 61 - Oh god

 
 
Last Chapter:
"Jag har en sak att berätta" Började hon. "Jaha, vadå?" "Sammy fyller 22 om fyra dagar" "Jasså..?" "Ja och hon har bjudit med mig till Italien, i Euroooopa" Jag kollade storögt mot henne. "Kommer inte på frågan Kelsey, kommer du ihåg att du har ett barn" "Och det barnet har en pappa också, snälla" Hon började kyssa min hals och började gå neråt. "Kelsey sluta. Jag tänker inte göra något när du är full, ta en tröja ur garderoben så sover vi, klockan är mycket" "Men Justin, vi kan ha lite kul nu, imorgon och sen så åker jag till italien och när jag kommer tillbaka då kan vi ha lite mer kul och göra vad du vill, föresten är jag arton år Justin, jag får åka utomlands om jag vill" Jag himlade med ögonen åt henne. "Vi pratar imorgon Kelsey, jag orkar inte nu" "Ugghhh" Suckade hon och tippade över på hennes sida. "Justin allt snurrar" Klagade hon. Jag skulle verkligen inte få sova inatt.
 
 
Kelseys Perspektiv:
Jag vaknade med en obeskrvlig huvudvärk. Snabbt märkte jag att Justin inte låg brevid mig. Han brukade alltid väcka mig, alltid. Jag satte mig upp och det dunkade något fruktansvärt i mitt huvud, jag kollade efter någon lapp som kanske Justin hade lämnat men ingenting. Försiktigt började jag minnas lite av gårdagen, klubben, vi gick ju till en klubb, herre gud. Har jag gjort något? Så fort jag ställde mig upp ur sängen så blev jag jätte yr och mitt huvud dunkade verkligen. Varför låg jag bara i trosor för? Jag mindes ingenting. Det gick snabbt för mig att hitta en av Justins tröjor. I stället för en tshirt så satte jag på mig en munktröja. Jag samlade mod och öppnade sakta och tyst Justins sovrums dörr. Jag kunde höra att tvn var på där nere så jag gick ner och jag såg honom sitta och kolla på tv. Jag vågade inte kliva in men han hade inte sett mig så jag gjorde det ändå och satte mig vid änden av soffan på andra sidan. Han kollade upp mot mig. "Hej" Sa han och log smått. "Är du arg, har jag gjort något?" Justin log smått. "Snälla säg något" "Tja, att du kom in dunsandes och var väldigt hödljudd när Soph sov, att du kallade mig sir och var väldigt fnittrig av dig, att du typ strippade framför mig tills du bara hade dina trosor på dig, att du kröp så till mig på alla fyra och försökte muta mig med att ha sex för att du skulle få åka till Italien i Eurooopa, att du inte kunde sova för att allt snurrade, att du var tvungen att ha papper som var blött i vattnet på din panna hela tiden, att det vart jätte varmt så jag fick öppna fönstret och stänga det när du klagade att det var kallt, så nae inte mycket" Flinade han.
 
Jag tog mina händer för ansiktet och la mig ner med ansiktet ner i soffan. Justin skrattade åt mig.  "Älskling det är lugnt jag är inte arg" "Varför väckte du mig inte då? du gör alltid det. Jag vart livrädd" Jag pratade ner i soffan så jag var inte säker på att han hörde. "Kelsey" suckade han och jag kände hur någon drog i mina armar och sen satte mig upp. Han drog mig sedan upp i hans knä. "Jag älskar dig och jag kan inte bli arg bara för att du var lite påverkad. Det var ganska gulligt faktiskt men det hade varlit lite gulligare om du hade hört av dig." "Förlåt, jag var inte riktigt vid medvetandet" Han skrattade åt mig och jag borrade ner mitt ansikte i hans bröst. "Förlåt" "Säg inte förlåt babe, det är okej, jag ville bara att du skulle få sova ut" Hon nickade. "Jag antar att du vill ha vatten? och mat, pizza kanske?" Flinade han. Jag nickade. Klockan var över tolv så jag hade verkligen sovit ut. "Den är redan påväg jag antog att du skulle känna såhär" Flinade han. "Jag går och hämtar vatten" Han kysste min panna och jag drog en filt över min kropp. Han kom med en tillbringare vatten och ett vatten glas. "Drick" Sa han och jag nickade och tog glaset och lutade mig tillbaka. Det plingade på dörren och Justin gick för att öppna. Det var pizza budet. När jag kände lukten så började magen kurra. Justin log stort när han kom in och la den på bordet. Han delade upp den och vi började äta på den. "Sover Sophie?" Han nickade. Hon vaknade vid sex så jag var uppe med henne ett tag och vid tio så somnade hon igen och jag kunde inte somna om då. "Herre gud förlåt" Han skakade bara på huvudet. "Förresten, om du fortfarande vill, så kan du åka till Italien"
 
2 dagar senare
 
imageimage
 
Det var paparazzis över allt när vi försökte gå igenom flygplatsen. Jag hade talat om för Justin att det inte skulle vara en bra ide att han följde med för just precis det här skulle hända. Det knuffades och det blixtrade till vid mitt ansikte hela tiden. Jag höll fast i Justins arm ganska hårt, jag tyckte inte om det här. Varför kan dom inte lämna honom ifred? "Ni måste backa, ge dom utrymme" En vakt sa till paparzziserna. När Justin och de andra som var med inte kom fram längre så började jag bli ledsen. "Kan ni snälla gå, jag ska säga hej då till min flickvän och jag skulle gärna vilja göra det privat" Justin var arg på pazen och Kenny, Moshe försökte trycka i väg dom. Justin drog iväg mig och vi gick bakom något hörn. "Förlåt" "Justin sluta" "Jag vet att du hatar det här och jag bara-" "Sluta" Sa jag igen och han nickade. "Jag älskar dig" han kysste mig mjukt. "Och jag dig" Han drog in mig i en kram. "Jag kommer sakna dig men det är bara för fem dagar och sen kommer du hem till mig igen" Jag nickade mot hans axel. "Ha det jätte kul, och ring mig" Jag nickade igen. "Vi kan prata på face time också, så kan du se Soph" Jag nickade igen. Han kysste mig i gen och vi gick tillbaka till det galna igen. Jag såg tjejerna på "andra sidan" de hade redan gått igenom med sina biljetter. Justin kysste mig en sista gång innan jag gick mot tjejerna. Vi vinkade till vi som hade våra pojkvänner med oss och våra vänner.
 
Det dröjde inte länge förns vi var på planet. Det var Justin som hade bokat första klass och lite för många platser vilket gjorde att jag kunde lägga mig ner på två. Det var en lång flygning som väntade oss men jag kunde inte sluta tänka på Justin och Sophie. Jag saknade dom redan och jag undrade hur Justin skulle klara allt, jag visste att han skulle göra det, självklart. Han är bäst.
Italien var varmt och det var mitt på dagen här. Vi hade precis checkat in på vårat hotell och vi gick mot stranden. "Åh det är så underbart här" kommenterade jag. "Verkligen" Sa Francia uppstelt. Vi alla tog av oss våra sandaler när vi nådde stranden. Vi gick dirrekt ner och kände på vattnet. Det var hur skönt som helst så vi la ut våra handdukar och jag drog av mig mitt linne och mina shorts så jag bara hade bikinin. Vi sprang ner i vattnet och skrattade. Det var jag, Sammy, Francia, Charity, Ashleyb och Laura som var här. Det dröjde inte länge förns vi låg på våra handdukar och solade i stället. "Så, var Carlos ledsen att han inte får fira din födelsedag med dig?" Undrade jag och la mig samtidigt på mage för att sola ryggen. "Ja självklart, men vi firade igår" Fnissade hon. "Ett hett födelsedags sex förstår jag" Flinade Ashley och jag skrattade. "Föresten jag hörde från Ryan vad du hade gjort när du kom hem till Justin för några dagar sedan." Flinade Ashley åt mig. "Va, sa han det?" Jag skämdes ihjäl. "Jag ska döda honom" Ashley skrattade. "Vad gjorde du?" Ville Sammy veta. "Inget" Sa jag och jag visste hur röda mina kinder var just nu. "Hej tjejer" Jag vände mig om och såg fem killar som stog i deras badbrallor och en höll i en volley boll. "Vill ni spela?"
 
Sååååå.
Detta är tidinställt på grund av att jag ska på bråvalla festivalen imorgon!!! Den håller på tills på lördag så det kommer inte komma något kapitel på grund av att jag inte är hemma. Någon som ska dit? :)
 
Kommentera!! :D

Chapter 60 - Are you drunk?

Last Chapter
"Hur går det med sixpacket, lite svettigt?" Skrattade Ryan. "Åh du menar det här?" Jag drog upp tröjan och de skrattade och vi fortsatte spela. Vi höll inte räkningen utan bara spelade. Efter ett tag var vi verkligen alla super trötta och det började mörkna. Jag och alfredo tyckte vi vann men dom tyckte ju att dom vann så vi kom inte riktigt fram till ett bra resultat. Vi satte oss ner på några bänkar. "Kelsey verkar ju bra för dig i alla fall" Log Ryan. Jag nickade. "Du anar inte" "Er då?, några flickvänner?" Var jag nyfiken på. De båda kollade på varandra och flina. "Jasså" Skrattade jag. "Någon jag känner?" Undrade jag. De skakade på huvudena. "Min flickvän är ett år yngre hon går på stratford high, hon flyttade hit för typ lite mer än ett år sedan" "Och min bor i Toronto" Jag nickade. "Najs" "Men vi kanske kan ses imorgon vi ska stanna här i några dagar till?" Föreslog jag och de nickade. "Trevligt att ha dig tillbaka bro"
 
 
 
Kelseys perspektiv, några dagar senare:
För första gången i Stratford så vaknade jag innan Justin. Jag låg fortfarande med mitt huvud på hans bröst och det kändes som ingen utav oss hade rört oss på natten, våra ben var in slingrade i varandra och hans arm låg runt mig och hans hand på min höft. Mina fingrar började jag dra på Justins bröst försiktigt och drog de längs hans tatueringar. Eftersom han inte vaknade kysste jag honom på kind benet, bakom örat och ner till halsen. Han ryste till och jag inspekterade honom när hans ögon sakta fall upp och kollade på mig. "God morgon" Flinade han. "Godmorgon" Jag kysste hans läppar mjukt och han drog min kropp så jag var över honom. Jag rullade runt mig själv på Justin så jag kunde kliva ner för sängen på hans sida och gick sen för att hämta Sophie som låg vaken men inte hade gjort ett ljud ifrån sig. När jag satte mig i sängen igen kröp Justin upp brevid mig men han la sig med sitt huvud vid min höft eftersom jag satt upp med Sophie. "Justin, jag är hungrig, kan vi inte gå och äta frukost?" Frågade jag. "Visst" han kysste min kind och ställde sig upp och drog på sig ett par mjukisbyxor över sina kalsonger. jag gav honom Sophie så han kunde sätta på henne kläder och byta blöja medans jag satte på mig kläder. När vi kom ner på nedervåningen så satt de andra och åt frukost redan. "Godmorgon" Log Jermey. "Godmorgon" Svarade jag. "Föresten Justin, jag och Erin snackade, eftersom det är eran sista dag här, skulle det inte vara kul om vi grillade lite och bjuder hit Bruce, Diane, Pattie och alla de andra" "Det blir bra" Svarade Justin lätt.
 
*
 
Vi satt på Jermey och Erins veranda med de som var här vilket var, Ryan & Chaz med deras familjer, Bruce, Diane och Pattie och självklart Kenny och Alfredo. Klockan var två på eftermiddagen vilket betydde att vi var tvugna att åka om några timmar. Min plats var som vanligt i Justins knä men nu när Jermey började ställa fram maten så flyttade jag mig. Vi satt runt ett stort bord och alla pratade och skrattade. Det var verkligen kul och det skulle bli tråkigt att åka här i från. Maten var super god och det instämde nog alla på. "Justin, vad ska ni hitta på i La nu när ni åker hem?" Undrade Ryans pappa. "Jag har ganska många intervjuver, sen någon musikvideo och ja lite sånt" Han nickade. "Är det någon mer turne?" "Det är inte klart, det blir förmodligen så att vi bokar in några datum i Australien och Nya Zeeland eftersom jag inte varit där och sen får vi helt enkelt se" Det där visste jag inte om men jag höll mig tyst. Maten blev snabbt avdukad och jag hängde på de andra ut på gräsmattan. "Kelsey Kom" ropade Jazzy från studsmattan och jag skrattade och  sprang fram till henne. Jag klev upp med henne på studsmattan och jag höll hennes händer medans vi stutsade upp och ner. Vi både märkte att vi sjönk ner med och Justin var på studsmattan. "Nej Juju du förstör" Jag skrattade åt Jazzy. "Jag skulle bara hälsa på mina prinsessor, men jag går väl ner igen då" Han kysste mig snabbt och Jazzy på kinden och hoppade sedan ner.
Det var dags för oss att åka och just nu togs många kort med alla olika grupp indelningar till fotona. Efter en halvtimme så var folk nöjda och vi började säga hejdå. Man såg på Justin att det var tungt för honom. Han var verkligen inte glad. Det värsta av allt var att se honom säga hejdå till sina syskon, han såg verkligen plågad ut. Pattie skulle med oss hem så hon, jag, Justin, Alfredo och Kenny satt snart i bilen och var på väg till flygplatsen.
 
 
1 månad senare, Justins perspektiv:
 Jag kunde sitta och titta på Sophie medans hon sov hur länge som helst, lika så hennes mamma som vägrade svara i sin telefon. Klockan hade slagit midnatt och hon hade inte hört av sig på två timmar. Hon skulle till Sammy på någon tjejkväll sen skulle hon komma över hit för att hon skulle sova över, det gör hon för det mesta här nu. Hon åker hem nästan varje dag till sig och är där ett tag men hon kommer alltid över och sover här. Tiden hade gått fort, jag hade hunnit med mycket, en musikvideo, en gala, och massvis med intervjuver men ändå så hade jag och Kelsey mycket tid för varandra. Hon hade släppt en del också, den senaste månaden har vi haft sex några gånger och hon verkar gilla det då hon också bett om det. Soph hade började krypa för två veckor sedan, hon växte verkligen hela tiden. Jag stängde försiktigt dörren till Sophies rum och gick in i mitt. Jag var trött men jag var tvungen att hålla mig vaken vilket jag skulle, men i sängen. Eftersom klockan ändå var så pass mycket gjorde jag mig redo för sängen. När jag klev ut ur badrummet kunde jag höra hur min dörr öppnades. Äntligen. Jag satte mig ner i sängen och väntade på att hon skulle komma upp men jag visste inte vad hon höll på med i trappan för hon var verkligen inte tyst, hon visste väl att Sophie låg och sov? Klockan var ju över tolv!
 
"Justin" Jag suckade för mig själv. "Schh" Hyschade jag henne och hon kom in fnittrande i mitt sovrum. Va? "Hej" Fnittrade hon och kom fram till sängen då jag såg hennes klädsel. "Vad har du på dig, skulle ni inte bara på tjej kväll?" "Joo, tycker du inte om den?" "Jo du är sexig, men det är väl lite vågat?" Hon fnittrade igen och kollade nonchalant bort. "Vänta" Sa jag. Fnittrandet, kläderna, dunsandet i trappan... "Kelsey, är du full?" Hon kollade på mig och bet sig i läppen. "Nope" Svarade hon och skratta. "Du har aldrig varit full förut, hur hände det här?" hon rykte på axlarna och fnittrade. "Kelsey på riktigt kom hit" "Yes sir" Jag himlade med ögonen åt henne och hon satte sig på min sängkant. "Har ni varit hos Sammy hela tiden?" Hon rykte på sina axlar. "Kelsey berätta för mig!" "Vi var det, sen så gick vi ut" "Till?" "En klubb" Fnittrade hon. Jag skakade på huvudet. "Varför sa du inget, och varför svarade du inte på mina samtal eller mina sms" "Jag pratade ju med dig vid tio Justin, vi behöver inte prata hela tiden" Jag himlade med ögonen. Hon var helt borta. "Lägg dig Kelsey, vi får snacka imorgon" Hon ställde sig upp och la armarna i kors. "Vad?" Frågade jag och hon ryckte återigen på axlarna och knäppte upp sina shorts och hon kollade på mig medans hon gjorde det och bet sig i sin läpp. Hon var väldigt distraherande. Hon tog tag om kanten på sitt spets linne och drog upp det så hon endast stog i underkläder. Hon knäppte upp sin bh och lät den falla till golvet.
 
Jag svalde. Hon bet sig om läppen igen och gick sakta fram mot sängen och gick upp vid fotändan. Hon kröp upp mot mig på alla fyra och jag började förstå vart hon ville komma, men jag tänkte inte göra något när hon var full. "Babe" Började hon och drog av mig täcket och gränslade mig. Jag fick verkligen koncentrera mig på att kolla i hennes ögon. "Jag har en sak att berätta" Började hon. "Jaha, vadå?" "Sammy fyller 22 om fyra dagar" "Jasså..?" "Ja och hon har bjudit med mig till Italien, i Euroooopa" Jag kollade storögt mot henne. "Kommer inte på frågan Kelsey, kommer du ihåg att du har ett barn" "Och det barnet har en pappa också, snälla" Hon började kyssa min hals och började gå neråt. "Kelsey sluta. Jag tänker inte göra något när du är full, ta en tröja ur garderoben så sover vi, klockan är mycket" "Men Justin, vi kan ha lite kul nu, imorgon och sen så åker jag till italien och när jag kommer tillbaka då kan vi ha lite mer kul och göra vad du vill, föresten är jag arton år Justin, jag får åka utomlands om jag vill" Jag himlade med ögonen åt henne. "Vi pratar imorgon Kelsey, jag orkar inte nu" "Ugghhh" Suckade hon och tippade över på hennes sida. "Justin allt snurrar" Klagade hon. Jag skulle verkligen inte få sova inatt.
 
Kommentera!

Idaggg

Varit borta torsdag till lördag för att fira midsommar har därför inte haft tillgång till någon dator. Men idag planerar jag en chill dag för min del vilket menas att det kommer ett kapiteeeeeeel!


Chapter 59 - Just sort things out

Last Chapter:
Hela hans familj som jag träffat var verkligen underbara. Jag och Justin drog på oss våra skor för att vi skulle gå över till Chaz. Justin var otroligt nervös, det kunde man verkligen se på honom. Jag tror att Chaz och Ryan visste att Justin var i Stratford men inte att han faktiskt skulle hälsa på dom. "Vi ses sen då" Sa jag och kysste sedan Soph på hjässan eftersom Pattie skulle vara barnvakt så länge vi var över där. Justin var stel när vi var på väg han sa inte särskilt mycket men han höll min hand hårt. Justin stannade framför ett huso ch jag förståd att det var Chaz hus. Vi gick upp för hans trappa och jag ringde på åt Justin. Det dröjde inte länge förns en kille i våran ålder öppna. Han stod stilla och kollade på Justin men jag tror varken jag eller Justin hann reagera förns Justin fick en rak höger i ansiktet.
 
 
 
"Justin är du okej?" Jag böjde mig ner och han nickade bara och tog sig över kindbenet och jag hjälpte honom upp. "Vem är du?" Fnös Chaz åt mig. "Hans flickvän" "Hora" Fnös han åt mig igen. Då reagerade Justin och slängde sig över Chaz. "SLUTA" skrek jag på dom. Självklart så lyssnade dom inte och en man kom in i hallen eftersom Justin slängt sig in i huset när han slängde sig på Chaz. "Vad försigår?, Justin?" Han kollade på med mig en förvirrad blick. "Hjälp" Sa jag och försökte få låss dom och han reagerade genast till och drog bort chaz som kunde hålla undan honom. "Justin lugna ner dig" "Vad fan gör du här? Du har ingen jävla rätt att komma hit, du har inte ens hört av dig på nästan två år" "Och du har ingen rätt att kalla min flickvän för hora" "Okej killar, om jag ringer Ryan så sätter ni er i soffan utan att döda varandra så kan ni prata?" Föreslog vad jag antog var Chaz pappa. "Okej" Svarade Justin. "Fine" Svarade sedan Chaz och de kollade inte ens på varandra. Jag gick efter Justin då jag inte hade någon aning om vart jag skulle ta vägen. Justin drog ner mig i hans knä när jag var på väg att sätta mig brevid honom, jag visste inte om det var ett väldigt lägligt tillfälle men jag lät det vara.
 
Justins Perspektiv:
Mina armar höll om Kelsey hårt och jag kollade åt ett annat håll, just nu var jag förbannad. Men jag kom hit för en anledning, att bli sams så jag kan väl lika gärna försöka. "Han är på väg"  Jag kollade inte åt Michaels håll utan bara nickade. Frågan var hur jag skulle börja prata, skulle ens jag börja prata? "Kelsey, om du inte har något emot det kanske vi ska låta dom vara själva?" Jag spände mig mot Kelsey så hon skulle förstå att hon inte skulle gå. "Okej" Svarade hon och jag suckade. "Det kommer gå bra, jag är precis där" Jag nickade och hon kysste mig snabbt innan hon gick i väg till köket. Det plingade på och mitt hjärta började slå en aning fortare. Michael gick och öppna och släppte in Ryan som satte sig vid Chaz. "Okej, bara red ut era problem nu" Sa Michael och gick också in i köket. Ingen började prata. Vi satt där helt tyst för kanske tre minuter. "Nästan två år, hur i helvete kunde du inte höra av dig?" Chaz började och jag svalde. Jag vet inte varför men jag kände mig frustrerad så jag höjde rösten. "För jag ville glömma Stratford, jag hatade stratford efter vad som hände med Leah, jag vet att jag var den som sa upp kontakten just för att jag inte ville ha något med Stratford att göra och dessutom var jag full, jag ringde inte ens till pappa eller någon. Jag vet att jag var en idiot och jag vet att jag inte borde gjort som jag gjorde men mitt hjärta var krossat och blabla, jag drack och drack och gjorde dumma saker det ända jag tänkte på var sex och alkohol"
 
Jag tog en paus. "Men jag är inte samma människa, jag har gått ut highschool och jag vet att det är väldigt konstigt att jag är här just nu, jag tycker faktiskt det med, men nu när min familj faktiskt förlåtit mig så var ni mitt nästa steg och" Jag suckade. "Jag är ledsen" De kollade bara på mig. Jag funderade om jag skulle berätta, om jag skulle berätta allt. "Justin det bevisar inte särskilt mycket" "Jag är ledsen jag lovar, även fast det gått jävligt lång tid så hörde du ju av dig till Kelsey i alla fall och det är jag ytterst tacksam över efter all skit" Jag kollade mot Ryan. "Jag ska berätta en jävlig hemlig sak nu, och jag säger det för jag litar på er, Jag började skolan, det var där jag träffade Kelsey, visst jag var fortfarande en idiot just då. Vi behöver ju inte gå in på detaljer men jag var en idiot mot Kelsey och lekte med hennes känslor och hon blev gravid" De kollade med stora ögon mot mig. "Hon ville hålla det hemligt men jag listade ut allting på något sätt och gick till henne och frågade om hon var gravid vilket hon då var, vi bråkade ganska mycket men några månader efter våran dotter föddes så blev vi tillsamans" "Du har en dotter?" Undrade Chaz. "Ja Sophie, knappt några vet om det, bara några vänner i La och familjen" "Jag vet inte hur jag ska få er att lita på mig, och jag att jag gjort så jävla många misstag med att inte ta kontakt igen, men jag var livrädd, även efter det gått två månader och jag ringde er och sa att jag var full, till och med då var jag livrädd, det gick mer och mer tid och desto mer tid det gick vågade jag inte ta kontakt, jag tänkte på det i julas när jag var här, men som sagt jag var jävligt feg"
 
"Jag är ledsen att jag slog dig" Flinade Chaz. "Jag tror jag förtjänade det" Han nickade och jag skrattade. "Ger ni mig en chans?" "En Chans Bieber" Ryan ställde sig upp och lika dant gjorde Chaz som nickade och vi gjorde våra handslag. Det kändes bra, vi var kanske inte vänner just nu, men vi skulle lätt kunna bygga tillbaka det på några eller någon dag om inte ens några timmar. "Kelsey" Ropade jag. Hon kom ut med ett leende, hon hade säkert lyssnat. "Det här är Kelsey min flickvän, Kelsey - Chaz, Ryan" Hon hälsade glatt på dom och Michael kom ut och hälsade på mig också. Vi bestämde oss för att gå ut och även hämta Sophie då de ville se henne. Alfredo och Kenny skulle möta oss där med. Det var skönt att bara ha dom att snacka med liksom. Kelsey och jag gick hand i hand precis som det skulle vara. Mormor och Pattie satt på verandan på framsidan och de blev genast super glada när de såg att Chaz och Ryan var med. När de ställde sig upp såg jag Sophie i mammas famn och jag log smått och gick lite fortare fram och tog henne i min famn. "Så detta är Sophie" Berättade jag för Chaz och Ryan. "Hon är söt, håll henne borta från killarna" Skämtade Chaz. "Du hon ska va inlåst tills hon blir fyrtio" Skrattade jag vilket de med gjorde. Alfredo och Kenny kom ut från huset och de hälsade på Chaz och Ryan glatt de med. Vi snackade en stund om bara saker vi missat med varandra. "Ska vi köra lite basket?" Frågade Alfredo och vi killar var på. "Följer du med?" Undrade jag till Kelsey. Hon skakade på huvudet. "Jag tror jag åker hem till Jermey igen, jag är trött" "Va? Är du säker?" "Jag kan skjutsa henne Justin" Berättade mamma. "Okej, men är du säker?" "Ja Justin, gå och ha kul" Jag nickade och kysste henne snabbt innan jag sprang och hängde på dom andra.
 
Tumblr_mhznj1ddwf1qhzi2jo1_500_large
 
Skönt nog var vi själva vid basket planen och vi delade upp oss. Kenny kände inte för att vara med utan satte sig på bänken för att kolla. Jag och Fredo körde mot Chaz och Ryan. "Har du verkligen tid att spela i kändis livet, du har säkert tappat spelet" Chaz började anfalla tillsamans med Ryan. "Jag tror inte du vet vad du snackar om, man" Det vart svettigt nästan dirrekt och det var längesen jag kunde vara ute så här öppet, det var det som var så bra med Stratford. "Hur går det med sixpacket, lite svettigt?" Skrattade Ryan. "Åh du menar det här?" Jag drog upp tröjan och de skrattade och vi fortsatte spela. Vi höll inte räkningen utan bara spelade. Efter ett tag var vi verkligen alla super trötta och det började mörkna. Jag och alfredo tyckte vi vann men dom tyckte ju att dom vann så vi kom inte riktigt fram till ett bra resultat. Vi satte oss ner på några bänkar. "Kelsey verkar ju bra för dig i alla fall" Log Ryan. Jag nickade. "Du anar inte" "Er då?, några flickvänner?" Var jag nyfiken på. De båda kollade på varandra och flina. "Jasså" Skrattade jag. "Någon jag känner?" Undrade jag. De skakade på huvudena. "Min flickvän är ett år yngre hon går på stratford high, hon flyttade hit för typ lite mer än ett år sedan" "Och min bor i Toronto" Jag nickade. "Najs" "Men vi kanske kan ses imorgon vi ska stanna här i några dagar till?" Föreslog jag och de nickade. "Trevligt att ha dig tillbaka bro"
 
 
yaaaayyy ett kapitel! Haha :D
Det kommer i alla fall hända super mega mycket snart så be exited!!!
Och sen så har ni blivit super dåliga på att kommentera, (hatar att klaga :()
 
 

Kapitel ikväll!


Chapter 58 - I don't hate you Justin

Last Chapter:
Ska vi gå och käka något?" Undrade Jermey efter en del gungande. "Det tycker jag" Svarade jag och log. Innan vi gick knäppte han ett kort på oss och gick sen till någon liten resturang. Vi slog oss ner och beställde, jag hade med mig barnmat åt Soph så det var lugnt för henne. "Jag tar pastan och ett glas bubbelvatten" Sa jag till servitrisen. "Jag vill ha samma som Kelsey" Sa Jazzy och jag skrattade. "Okej hon tar samma mat men ett glas mjölk" Sa Jermey. Hon nickade och gick där i från när alla hade beställt. Jag och Justin höll handen under bordet och han smekte min hand med sin tumme över handen. "Så Justin, har du tänkt att hälsa på Chaz och Ryan?" Undrade Jermey.
 
 
 
 
"Justin är verkligen glad nu" Berättade Jermey. Jag log mot honom. "Jag vet inte om det är fler som har sagt det här till dig men jag är glad att du finns i hans liv och att du verkligen har förändrat honom" "Det är många som har sagt det, men han har ju förändrat sig själv också, det är liksom inte på grund av mig riktigt." "Om inte du hade varit i hans liv så tror jag inte det skulle gå så bra för honom som det gör nu" Jag ryckte på axlarna och log. "Hur har förhållandet mellan er två varit?" Frågade jag försiktigt eftersom Justin inte riktigt berättat det. "Det är svårt, Jag fanns inte riktigt i hans liv i början heller men sen så fick vi mer kontakt och så, han accepterade när han skulle få syskon och så, han var jätte glad. Vi hade super bra kontakt tills hans liv gick utför. Han ville liksom inte ha något att göra med mig eller knappt någon annan. Han hörde aldrig av sig och när man väl ringde och han svarade så bråkade vi på telefonen, jag ville inte att han skulle kasta bort sitt liv. Kändis skapet förstörde allt just då för honom. Jag är ytterst tacksam till Scooter och Pattie som verkligen aldrig slutade försöka så dom fick in honom på skolan och ja resten vet du" Jag log. "Men vi försöker bygga upp relationen igen" Tilläggde han och vi kollade bort mot Justin som lekte med hans små syskon.
 
"Vi måste hem nu, klockan är mycket. Mamma är klar med maten snart" Ropade Jermey. Justin väntade in oss och han omfamnade mig snabbt i en kram och kysste mig på kinden. Jag gav honom Soph för jag hade nästan fått kramp i armen av att hålla henne så länge som jag hade gjort. Det dröjde inte speciellt länge förns vi var på deras gata och vi var utanför deras hus. "Jag kommer först" Jazzy fick en snabb fart uppför trappan och tog upp sina armar och visade att hon hade vunnit. Jag skrattade och vi gick in i huset och det luktade mat. Det luktade verkligen spaghetti och köttfärsås och magen började skrika efter mat. Skorna åkte av och alla placerade sig runt bordet.  Alla högg in dirrekt och det blev en tystnad runt bordet. Jag matade Sophie innan jag kunde började äta själv. "Jag är glad att ni kom hit, och att du äntligen kunde ta din tid Justin" Sa Jermey. Justin kollade bara på honom och åt sedan upp sin mat. Han ställde sig upp och tog med sig Sophie och gick upp på övervåningen. "Sa jag något fel?" Jag skakade på huvudet. "Han misstolkade det nog bara, han har en vana att göra det" Jag åt också upp min mat. "Tack så jätte mycket för maten, jag ska gå upp och kolla till honom." De nickade åt mig och jag dukade undan min mat. Jag gick in i sovrummet och Justin satt på sängen med sin telefon. Sophie låg i sin säng och jag gick in och satte mig brevid honom. "Justin" Suckade jag. "Han menade inget illa" Han suckade. "Det är bara att han tar upp allt det dåliga, "äntligen kunde du ta din tid" det känns som han inte fattar att jag inte har tid och ae jag vet inte, det känns som alla hatar mig bara" "Jag hatar inte dig Justin" En ljus röst hördes utanför sovrummet och vi fann Jazzy. "Kom gumman" Jazzy trippade in i sovrummet och Justin bärde upp henne i sin famn. "Jag vet att du inte gör det" Hon nickade och kramade om honom.
 
*
 
"Babe vakna" Han väckte mig nästan alltid på samma sätt genom att kyssa hela mitt ansikte. Jag fnittrade till och öppnade mina ögon. "Hej" svarade jag. "Hej" Han kysste mig. "Klockan är mycket och vi ska vara hos mormor och morfar snart" Jag nickade och satte mig upp i sängen. Justin gjorde lika dant fast han gick dirrekt upp ur sängen och började byta om. "Gillar du vad du ser?" Flirtade han. Jag nickade och bet mig i läppen för att reta honom en smula. Han blinkade åt mig och gick och tog upp Sophie när han var klar. Jag tog åt mig några kläder och gick in på badrummet och bytte om och även fixade mitt hår. På undervåningen så var det också tyst vilket måste betyda att det inte var någon hemma. Justin rynkade på hans panna och gick in i köket. Han tog upp en lapp och läste. "De är i affären" Jag nickade. Justin plockade fram lite frukost och vi satte oss och åt dirrekt. "Bor de långt här i från?" Undrade jag. "Nae, vi kan gå" Jag nickade. Det dröjde inte länge förns vi satte på oss våra skor. Vi fick låna en vagn av Jermey och Erin så vi kunde köra Soph där i istället för att bära runt på henne. Justin hade rätt att det inte var alls långt, han parkerade vagnen nedanför ingången och tog sedan upp Sophie i hans famn och vi ringde på dörren. En liten äldre dam öppnade dörren. "Justin" Hon blev överlycklig och jag log stort. "Och du måste vara Kelsey" Jag nickade och kramade henne. "Jag är Diane och detta måste vara lilla Sophie" Jag skrattade och nickade. Vi gick in och Pattie och vad jag antog var hans morfar kom också ut i hallen. "Hej på er" Hälsade Pattie. "Hej" Log jag. "Jag är Bruce" "Kelsey" Vi kramades lätt och han hälsade på Justin och kramade om honom. "Jag har saknat dig grabben" "Jag dig morfar" Pattie höll i Sophie så han hälsade lite lätt på henne där.
 
"Justin du kan ju visa Kelsey ditt rum så ska vi ta fram lite fika" Justin nickade åt Diane. "Kom" Han tog min hand och visade nedervåningen först. Det var verkligen så gulligt vanligt hus. Han ledde mig upp för trappan och han visade mig toaletten. Där Pattie brukade sova och där Bruce och Diane sov. "Vill du se det bästa?" Frågade han och jag nickade. "Här sov jag" Han öppnade en dörr och det var ett litet pojkrum med en liten säng och blåa väggar. "Aw" Sa jag och kollade runt. Han hade gamla afficher kvar. På hans skrivbord låg de kort som han hade satt upp. "Är det Jazzy eller Jaxon som fötts här?" "Jazzy" Svarade han om ett kort där, Jermey, Justin, Erin och Jazzy var med på som var nyfödd. Jag nickade. "Ungar kom ner" Justin tog min hand igen och vi gick ut på altanen där de satt. "Jag hoppas ni tycker om tårta" Sa Diane och jag nickade och log. "Självklart" Jag och Justin satte oss ner brevid varandra och Diane var snabb med att ställa sig upp och skulle ta kort på oss. "Justin kan du vara normal för en gång skull?" Skrattade Pattie. Justin kysste min kind i stället på kortet. Dom himlade med ögonen åt Justin och jag bara log.
  Hela hans familj som jag träffat var verkligen underbara. Jag och Justin drog på oss våra skor för att vi skulle gå över till Chaz. Justin var otroligt nervös, det kunde man verkligen se på honom. Jag tror att Chaz och Ryan visste att Justin var i Stratford men inte att han faktiskt skulle hälsa på dom. "Vi ses sen då" Sa jag och kysste sedan Soph på hjässan eftersom Pattie skulle vara barnvakt så länge vi var över där. Justin var stel när vi var på väg han sa inte särskilt mycket men han höll min hand hårt. Justin stannade framför ett huso ch jag förståd att det var Chaz hus. Vi gick upp för hans trappa och jag ringde på åt Justin. Det dröjde inte länge förns en kille i våran ålder öppna. Han stod stilla och kollade på Justin men jag tror varken jag eller Justin hann reagera förns Justin fick en rak höger i ansiktet.

Chapter 57 - Stratford

Last Chapter:
"Han undrade om jag ville komma och hälsa på eftersom jag inte varit där sen i julas och jag saknar mina syskon och så." Jag nickade. "Det tycker jag du ska göra" Svarade jag om det nu var en fråga. "Men, han vill träffa Soph" Jag stelnade till lite lätt. Självklart förstog jag att han ville träffa sitt barnbarn. "Vill du och Soph hänga med, snälla snälla?" "Justin, det är int-" "Vänta, vi kan flyga med Sophie, och vi tar mitt jet ner, snälla" Han gav mig sina hundögon och dom gick ju inte att säga nej till. Jag nickade och hans leende blev så sjukt stort. Jag skrattade åt honom och han kysste mig på kinden. "Får jag följa med då?" Ville jag veta. "Ja då, pappa vill träffa dig" "Sa han det?" "Ja, vi har inte haft så bra kontakt men han vet om dig och han vill träffa dig" Jag log smått. "okej" Svarade jag. "Så när åker vi?" Undrade jag. "Om en vecka"
 
 
 
Bilen stannade utanför flygplatsen och jag gäspade innan jag gick ut ur den. Klockan var nio på kvällen och jag var hur trött som helst. Sophie var dock väldigt pigg av någon anledning. Kenny och Alfredo skulle med till Stratford och vi skulle inte åka med Justins jet för det blev bara enklare. Justin höll Soph i sin famn och han som skulle köra den lilla golfbilen eller var det nu var för bil hjälpte oss med våra väskor som skulle checkas in. Vi var sist på planet, fast vi satt bra och det var inte många som upptäckte att det var Justin. Justin satte sig inne vid fönstret, jag brevid honom med kelsey i mitt knä och sen Alfredo brevid mig på min högra sida och sen kenny brevid Alfredo. Planet lyfte strax efter och jag förstod inte hur Sophie kunde vara så pigg. Hon gjorde en massa ljud i från sig så jag satte på någon video på min telefon som hon blev mer intresserad över. Justin la sin arm över mig och lutade sitt huvud mot min axel och snart kunde jag känna hur han sov. Soph blev strax trött och det glädje mig. Jag la henne bekvämare i min famn och snart somnade hon också vilket jag också gjorde.
"Vi vill be er sätta på er era säkerhetsbälten och förbereda er för landning" Jag tror vi alla vaknade av rösten förutom Soph som sov som en stock. Justin log smått när han vakna och kysste mig snabbt.
 
Vi var nere på marken hyffsat snabbt och Soph vaknade och började gråta av ljudet när vi ramlade. "Sch" Viskade jag till henne och vaggade henne i min famn. Justin pussade henne på kinden flera gånger och till slut så slutade hon. Vi ställde oss upp först och var snabbt ute ur flygplanet. En bil väntade på oss utanför och vi satte oss där medans två killar kom med våra bagage. I bilen så låg jag mot Justins bröst hela vägen tills bilen stannade. Vi hade släppt av Fredo och Kenny på ett litet gulligt hotell och vi fortsatte mot hans pappa där vi skulle sova. Det var kolsvart ute så jag kunde inte kika ut och se särskilt mycket. Bilen stannade och det var alldeles knäpptyst på gatan. Jag höll soph i min famn och Justin tog vårat bagage på väg in. Justin låste upp dörren och vi gick tysta in. De hade sagt att vi bara skulle smyga in så skulle vi träffas på morgonen. "Går det bra?" Justin kollade bak på mig och jag nickade bara. Han bärde upp våra väskor och jag gick tyst upp med Sophie. Justin gick in i ett rum med en stor dubbelsäng och sen stog det en säng till Soph brevid. Jag log stort och la ner Sophie dirrekt och stoppade om henne. Justin tog min hand och han höll i våra tandborstar så vi gick in till toaletten och gjorde i ordning oss. Jag skjutsade ut honom efter vi borstattänderna så jag kunde gå på toaletten. Jag tassade sen ut till honom och han låg redan i sängen så jag kröp upp brevid honom.
 
*
 
"JUSTIN JUSTIN JUSTIN JUSTIN" Jag vaknade sakta upp när jag hörde två ljusa röster. Mina ögon öppnades tillslut och jag fann en liten tjej och en liten kille brevid den delen av sängen Justin sov på. Jag buffade till Justin som vaknade. "Heej" Sa han glatt till dom. "Vi kommer alldeles strax okej?" De nickade och sprang ut ur sovrummet. Jag skrattade. "Förlåt" Suckade han. "Det är lugnt" svarade jag och klev ur sängen. Jag bytte snabbt om till ett linne och ett par jeans och Justin bytte också om. Medans Justin bytte om tittade jag till Sophie som låg med klarvakna ögon. Jag skrattade smått och tog upp henne. Blöja byttes på henne och sedan klädde jag även henne. "Klar?" Frågade han och jag nickade och vi gick ner för trappan. "JUUSTIN" Jazzy som hans lilla syster hette sprang till honom och hoppade upp i hans famn. "Hej sötnos" Svarade han till henne. Eftersom vi inte hunnit gå ner för trappan gjorde vi det. Jermey gick fram och kramade Justin samt Erin och samt Jaxon. "Och ja, det här är Kelsey min flickvän" Justin kollade på mig. "Och vår dotter Sophie" Jag log smått och de kom fram och hälsade. "Trevligt att äntligen träffa dig Kelsey" Jag log stort. "Detsamma Jermey" Vi kramade varandra och jag gjorde lika dant med Erin. "Hej" Jaxon var blyg. "Heej, vad heter du då?" "Jaxon och jag är" Han höll upp tre fingrar och jag skrattade smått. Jazzy hälsade på mig också och vi satte oss ner vid bordet och Sophie fick en bra stol som de antagligen hade haft för Jazzy och Jaxon när dom var små.
 
"Så, är allt bra?" Frågade Jermey. Justin nickade. "Vi var i Mexico för några veckor sedan för hennes storebrors bröllop" "Åh vad kul" Sa Erin och jag nickade och log. "Vill ni med till parken sen Kelsey?" Frågade Jazzy och jag skrattade. "Ja det blir kul" Log jag mot henne och hon tjoade. Hon var ju bara för gullig.  
  "Kom nu Kelsey, Ta fart på mig" Jag skrattade och sprang efter Jazzy och Jaxon till gungorna. Jag lyfte i båda två och Justin kom och hjälpte mig ta fart. Jermey höll och gosade med Sophie och jag log stort åt dom. "Högre Kelsey högre" "Okej, håll i dig" Varje gång Jazzy kom ner mot mig kittlade jag henne så hon skrattade högt. "Ska vi gå och käka något?" Undrade Jermey efter en del gungande. "Det tycker jag" Svarade jag och log. Innan vi gick knäppte han ett kort på oss och gick sen till någon liten resturang. Vi slog oss ner och beställde, jag hade med mig barnmat åt Soph så det var lugnt för henne. "Jag tar pastan och ett glas bubbelvatten" Sa jag till servitrisen. "Jag vill ha samma som Kelsey" Sa Jazzy och jag skrattade. "Okej hon tar samma mat men ett glas mjölk" Sa Jermey. Hon nickade och gick där i från när alla hade beställt. Jag och Justin höll handen under bordet och han smekte min hand med sin tumme över handen. "Så Justin, har du tänkt att hälsa på Chaz och Ryan?" Undrade Jermey.
 
Ganska kort kapitel men hinner inte nu för jag ska iväg till min skolavslutning, ( detta inlägg är tidinställt) Så just vid denna tiden har jag sommarlov TJOHEJ!!!
Har någon av er fått det?
Kommenteraaa! :D , tror ni han kommer träffa Chaz och Ryan? ;)

Chapter 56 - So perfect

Last Chapter:
"Du är väldigt vacker" Jag begravde mig röda aniskte på hans bröst och han log. Vi bytte "positon" så jag la mina armar över hans axlar och hans omfamnade min svank. "Hur kom du på det här?" Ville jag veta. "På Brians och Alisons bröllop" Jag log smått. "Du är bäst" Han log stort och kysste mig igen. "Du förtränar det älskling" Jag fnittrade till. Efter för mycket dans så satte vi oss ner bland kuddarna igen och han drog ner mig i sitt knä. Jag vände mig om så våra läppar möttes. Hans tunga hittade min och han smekte mig över min bara rygg. "Kelsey" Han avbröt kyssen. "Jag vill inte att det ska sluta som förra gången, jag vet hur du känner om det" "Men jag kanske vill att det ska sluta så?" "Va?" "Justin, eh Jag vill ha dig"
 
 
"Verkligen?" ville han veta. Jag nickade stelt. Han vände på oss så jag låg underst och han böjde sig ner över mig och våra läppar möttes återigen i en kyss. "Vill du verkligen?" "Ja Justin" mumlade jag mot hans läppar. "Kom ställ dig upp" Han drog upp mig med sin hand och han ställde sig bakom mig. Jag kände att han började dra ner blixtlåset på klänningen eftersom den inte var lika tajt längre. Justin kysste mig i nacken och ner över ryggen. "Helt säker?" Jag nickade bara. Jag kände hans händer att de vandrade upp till mina axlar och han drog bort klänningen från axlarna så min klänning låg vid mina anklar så jag bara kunde stiga ur den. "Du är så vacker" Justin vände mig om och kupade mitt ansikte och kysste mig igen. Jag stog ernbart i underkläder så med darrande händer drog jag av honom kavajen och drog sedan upp hans vita tshirt med hjälp av honom. Hans magmuskler var perfekta och lika så hans tatueringar. Jag drog löst med mina fingrar på hans tatuering vid bröstet. Han ryste till vid min beröring och jag log smått.  Justin nickade mot kuddarna och jag la mig ner igen och han hängde tätt på efter. Han ställde sig på knä och knäppte upp knappen på hans jeans, han drog av sig dom och jag kunde se något växa i hans kalsonger och mitt hjärta började slå fortare.
 
Vi bytte fortfarande knappt några ord med varandra, det behövdes knappt. Han kysste min hals och hans hand placerades utanför mina trosor. Han sköt undan mina trosor och började smeka mig precis som i mexico för mindre än en vecka sedan. Jag slutade andas för en kort stund när han trängde in två fingrar i mig. Ett stön for ut ur min munn. "Justin" Stönade jag igen och han slutade och lät mig inte uppleva den där fantastiska känslan. "Sätt dig upp" Jag gjorde som han sa och han böjde sig över mig och knäppte upp min bh bakom ryggen. Han kastade iväg den och la mig ner igen.  Han kysste min högra bröstvårta och hela min kropp ryste till. Justin började kyssa ner på min kropp tills han kom till trosorna. Jag tog ett djupt andetag och han drog ner dom. "Är du säker?" "Ja" Svarade jag. Han ställde sig upp och gick till sina jeans och plockade upp hans plånbok där han tog ut ett rödfärgat litet paket. Innan han ställde sig på knä på golvet så drog han av sig sina kalsonger och jag stirrade på honom. "Den kommer få plats älskling, vill du?" Jag nickade försiktigt och med darrade händer så greppade jag hans. Jag började sakta röra min hand fram och tillbaka och hans mun fick formen O. "Kelsey," Han kunde inte avsluta vad det var han skulle säga. "Sluta, jag vill inte komma nu älskling" Jag gjorde som han sa.
 
Han ställde sig på knä och öppnade det rödfärgade paketet och ´rullade på sig kondomen. Justin särade på mina ben och la sig över mig men stödde sig på sina armbågar. "Det kommer inte göra lika ont som förra gången jag lovar, du har gjort det än gång och det värsta är över jag lovar älskling" Jag nickade och han trängde in i mig försikgt och jag blev förvånad. Hela han var inte inne men jag kände mig uppfylld. Justin stönade när hela han var inne. "Älskling är du okej? Du är så trång, går det bra?" Jag nickade och han stannade i mig en stund så jag kunde formas efter honom. Justin kysste mig snabbt. "Älskling, jag börjar röra mig nu okej?" Jag nickade och han drog sig sakta ut och in och det kändes ovanligt. Han stönar varje gång han kommer in i mig. "Gör det ont?" "Lite" Svarade jag. "Det går över snart, jag lovar, åh kelsey" Han stönade det sista och som från klar himmel så slutade det lilla onda jag hade. Jag släppte ut ett högt stön när min kropp tog emot honom. Han började röra sig lite fortare och utan att han stannade till för att se hur jag hanterade det. Han börjar återigen röra sig snabbare och jag försöker röra mina höfter i så jag kan möta honom i rörelserna. Jag försöker hänga med i hans takt och jag kan inte sluta stöna. "Justin" Kved jag. "Kelsey, du är jätte bra, fan Kelsey" Jag kännner att det börjar stegras och byggas upp något i min kropp. Jag känner det mer och mer ju mer han tränger in i mig. "Åh Justin" Hela jag styvnas till. "Kom med mig älskling" Mumlar han i mitt öra och en flod våg av njutning sköljer över mig. Vi andas tungt tillsamans och Justin ligger fortfarande över mig. Han glider ut ur mig och kysser mig. Han går upp och slänger kondomen och  kommer tillbaks till mig. Ett täcke drar han över oss och jag kryper upp mot honom. "Du var jätte duktig,så perfekt, jag älskar dig så himla mycket" Han kysser mig hårt. "Jag älskar dig också Justin"
 
*
 
 
 
 Jag vaknade med att Justin andades tungt mot min kind. Ett leende formades på mina läppar och på ett smidigt sätt lyckades jag ta mig ur hans grepp. Mina underkläder var inte jätte lätta att hitta men tillslut gjorde jag det. I stället för att sätta på mig min klänning så tog jag Justins tshirt som nästan gick till mina knän. Jag smsade honom att jag gick in för att duscha så han skulle se det när han vakna och inte bli livrädd att jag inte var där. Tyst smög jag ut och tassade in i Justins hus. Jag gick uppför trappan och in i Justins badrum och satte på duschen. Det var väldigt avslappnande att ta en dusch men jag var tvungen att gå ut så småning om. Jag drog på mig mina underkläder och ett par mjukisbyxor och en tshirt från Justins garderob. Ingen hårfön fanns till syne så jag kammade igenom mitt hår och gick sedan ner till köket. Jag bestämde mig förr att fixa frukost så jag gick igenom hans kyl och bestämde mig för ägg och bacon. Äggröran blev helt perfekt och jag började steka på baconen som gick väldigt snabbt. Jag började lägga över det när jag kände två händer på mina höfter och hur jag blev indragen i en famn. Jag log stort och vände mig om och möttes av Justins bruna ögon. "Hej" flinade jag och han bärde upp mig. "Hej" Log han stort. Jag fick ett fånigt leende på mina läppar och han kysste mig mjukt. Han släppte ner mig på golvet igen. "Har du gjort frukost?" Jag nickade glatt. Justin tog ut ett mjölkpaket och två glas och tillsamans gick vi ut på hans altan och satte oss för att äta.
 
Jag kunde inte titta på honom utan att fnittra, jag vet inte vad det var med mig. Min mage ville inte sluta kurra vilket Justin märkte och skrattade åt mig. Som tur var hade jag gjort en hel del frukost så jag skulle bli mätt. När jag var klar tog jag några klunkar av mjölken och gick sedan över till Justin och satte mig i hans knä. "Känns det bra?" Jag rodnade och nickade. "Gör det ont?" Var han tvungen att fråga? "Inte så mycket, känns lite bara" Svarade jag ärligt. Han kysste mig på kinden och drog ner mig mer i hans famn. "Du" Började han. "Min pappa ringde förut" Började han. "Han undrade om jag ville komma och hälsa på eftersom jag inte varit där sen i julas och jag saknar mina syskon och så." Jag nickade. "Det tycker jag du ska göra" Svarade jag om det nu var en fråga. "Men, han vill träffa Soph" Jag stelnade till lite lätt. Självklart förstog jag att han ville träffa sitt barnbarn. "Vill du och Soph hänga med, snälla snälla?" "Justin, det är int-" "Vänta, vi kan flyga med Sophie, och vi tar mitt jet ner, snälla" Han gav mig sina hundögon och dom gick ju inte att säga nej till. Jag nickade och hans leende blev så sjukt stort. Jag skrattade åt honom och han kysste mig på kinden. "Får jag följa med då?" Ville jag veta. "Ja då, pappa vill träffa dig" "Sa han det?" "Ja, vi har inte haft så bra kontakt men han vet om dig och han vill träffa dig" Jag log smått. "okej" Svarade jag. "Så när åker vi?" Undrade jag. "Om en vecka"
 
 
Omg...
Nu får ni verkligen kommentera!!

Som ni kan se i inlägget under blir det en till novell, får se om jag ger ut handlingen innan den här novellen är slut eller inte hmmmmmmmmm. ;)

56 idag!

Skrivit mer en halva kapitlet nu på morgonen, nu ska jag ut och sola och skriver mer när jag kommer in igen! :D

Det kommer alltså idag!

Sen har jag även en sak att berättaaa!
Det blir en sista novell efter denna, jag var beredd på att sluta efter den här men nu har jag en strålande ide och jag måste verkligen bara skriva den!

Chapter 55 - Our prom

 
Last Chapter:
"Vill du gå och lägga dig?" Undrade Justin. Jag nickade och gäspade stort. "Kom" Han bärde mig i brudstil och jag fnissade när jag sa hej då till alla. Han bärde mig ända upp till hotellrummet, dock tog vi ju hissen. "Du kan släppa ner mig nu" Han gjorde inte som jag sa utan la mig i sängen när vi kom in i stället och la sig över mig fast han tog stöd med armbågarna. Han kysste mig mjukt. "Imorgon när vi åker hem, får jag sova hos dig då?" Fnittrade jag och kände hur pinsamt det var att fråga. Han skakade på huvudet och nu blev det ännu mer pinsamt. "Jag skulle jätte gärna vilja, men jag har en överaskning till dig, så jag måste upp tidigt och du får inte vara hemma hos mig förns en limo hämtar dig och släpper av dig hos mig" Jag kollade fundersamt på honom. "Vad har du nu hittat på?" "Jag bara tycker att jag är skyldig dig den saken"
 
 
"Kelseeey, Kelsey, Vakna Kelsey" Jag slog sakta upp ögonen och fann Sammy vid min säng. "Vad gör du här?" Undrade jag. "Jag ska hjälpa dig att shoppa" Jag rynkade på pannan. "Du ska ju till Justin idag, remember?" "Ja det vet jag" "Du ska ha en klänning, Kom klä på dig" Jag himlade med ögonen åt henne men jag gjorde som hon sa till slut. Något speciellt behövde jag inte klä på mig nu så jag tog bara något ur garderoben, jag borstade mitt hår och jag hade ingen ork att sminka mig. "Klar?" Undrade hon. Jag nickade. "Alison, kan du passa Soph, jag ska bara shoppa någon timme eller två" Hon nickade. "Självklart" Jag log som tack och satte sedan på mig mina slitna converse. "Vi kan åka förbi Starbucks om du vill, du är hungrig antar jag?" Jag nickade. "Tack" Det blev inte en lång vistelse där utan jag åt upp fort och sedan satte vi oss i bilen igen och körde ut till shopping centrumet. "Så, nu ska vi hitta en klänning" Jag skratta. "Vet du vad han har hittat på, vad som händer ikväll alltså?" Ville jag veta. "Kanske, kanske inte" Jag himlade med ögonen åt henne och vi gick in i centrumet. "Så, vi går hit först" Hon drog in mig i en affär med bara kjolar och klänningar. Vi kollade igenom allt som hängde på galjarna och Sammy höll upp en klänning.
 
"Är inte den lite för mycket?" Frågade jag. Hon ryckte på axlarna och hängde tillbaks den. "Kom vi går till ett annat ställe" Jag skrattade åt henne och vi var snart där. "Här finns det många fina" Sa hon och började dirrekt plocka massa klänningar. Jag följde mest efter henne. "In i provrummet, jag kommer med fler" Hon gav mig kanske sex klänningar och det var inte jätte lätt att bära men det gick. Jag började med en rosa klänning och jag måste säga att hon har en ganska bra smak faktiskt. Det var ju inte det lättaste att få på sig den själv men som sagt det gick till slut. Jag öppnade provhytten och Sammy stog med ytterligare tre klänningar över sin vänstra arm. "Inte den, testa ny" Jag skrattade åt henne och började pröva fler. Hon tyckte att jag kunde ha flera men jag kände mig verkligen ínte bekväm i vissa och de andra var bara för mycket. "Kels, jag har en perfekt nu, är du påklädd?" "Ja" Hon öppnade dörren och gav mig en svart klänning. Den var faktiskt jätte fin, jag nickade och log stort och stängde dörren om mig. När jag satte på mig den så kollade jag i spegeln, jag passade i den, tror jag. Jag öppnade dörren igen och hon kollade chockat på mig. "Den blir det, ååh vad fin Kelsey" Jag log stort. "Se så, byt om så går vi och betalar"  Ett flin uppstog på mina läppar och jag bytte om till mina vanliga kläder igen och Sammy hjälpte mig med att hänga tillbaka klänningarna förutom den jag skulle ha.
 
Sammy stog över mig och sminkade mig. Just nu la hon på ögonskugga. "Åh Justin kommer inte kunna hålla sig borta" Jag rodnade och hon fortsatte med mitt smink. Hon lockade även mitt hår och satte upp det på ett fint sätt med hårnålar. Det knackades på dörren, "Limousinen är här" Sa Alison och jag log stort. "Kommer snart" Sammy hjälpte mig få på mig klänningen och den satt verkligen som en smäck. "Åh vad fin du är gumman" Sa Alison när jag kom ut i hallen. Jag fnittrade till och tog på mig min jacka och gick ut i Limousinen. Den körde mig till Justin och jag blev supernervös när jag såg hans dörr. Med darrande fingrar ringde jag på hans dörr och det dröjde inte länge förns han öppnade. Han stog med en chockad min och jag med, han var jätte fin. "Wow" Sa han och tog min hand och drog in mig i en kyss. "Du är så fin" "Du med" Rodnade jag. "Kom" Han tog min hand och vi gick ut. Vi stog utanför hans garage och jag undrade varför. Han la sina händer ovanför mina ögon så jag inte kunde se något. Han öppnade dörren och vi gick in. Han tog bort händerna och jag blev så chockad. "Justin, det är jätte fint" "Jag tänkte att, du fick inte riktigt den balen du förtjänade så jag ´tänkte att vi kunde göra om den" Jag log stort och vände mig om och kysste honom mjukt. Vi gick längre in och där väntade fat med mat.
 
Vi satte oss ner och började äta. "Mmh det är så gott" Han log stort. "Vad bra" "Jag kan inte fatta att du gjort det här" Han skrattade åt mig. Efter maten så tog han fram jordgubbar. Han matade mig med en och jag fnittrade till. Han ställde sig upp och satte på musik. Hans hand sträcktes ut mot mig. "Får jag lov?" Jag nickade och bet mig i läppen när jag tog hans hand. Han placerade hans hand i svanken på mig och jag på hans axel och våra lediga händer fann varandras. "Du är väldigt vacker" Jag begravde mig röda aniskte på hans bröst och han log. Vi bytte "positon" så jag la mina armar över hans axlar och hans omfamnade min svank. "Hur kom du på det här?" Ville jag veta. "På Brians och Alisons bröllop" Jag log smått. "Du är bäst" Han log stort och kysste mig igen. "Du förtränar det älskling" Jag fnittrade till. Efter för mycket dans så satte vi oss ner bland kuddarna igen och han drog ner mig i sitt knä. Jag vände mig om så våra läppar möttes. Hans tunga hittade min och han smekte mig över min bara rygg. "Kelsey" Han avbröt kyssen. "Jag vill inte att det ska sluta som förra gången, jag vet hur du känner om det" "Men jag kanske vill att det ska sluta så?" "Va?" "Justin, eh Jag vill ha dig"
 
Kommentera!

Inga läxor ----update

Nu är jag ledig från allt plugg för idag sätts mina betyg! Kapitel idag eller imorgon? 

Fick en kommentar på det här inlägget att det inte gick att kommentera på 54, kan inte ni andra det heller?


 


Chapter 54 - you will be my wife somday

 
Last Chapter:
Jag drog på mig mina jeansshorts och han sina. Han tog också med sig sin keps som han aldrig kan vara utan så klart. Vi gick hand i hand runt i sanden och jag var så himla lycklig. Justin stannade upp oss och kupade min kind med sin hand och kysste mig passionerat. "Fan vad jag älskar dig" Mumlade han mot mina läppar. "Jag älskar dig med Justin" Innan jag hann reagera så hade han släng upp mig i hans famn och han sprang ut med mig i vattnet. "NEJ JUSTIN" skrattade jag och tillslut släppte han ner mig och mina shorts var genomblöta. Jag jagade honom men eftersom han är typ dubbelt så snabbare än mig fick jag inte tag på honom. "Kom bara och kyss mig" Klagade han och jag fnissade och sprang in i hans famn och tryckte mina läppar mot hans.
 
 
"Babe är du klar snart?" "Ja, vänta lite" Jag stängde av duschen och torkade snabbt mig och virade in mig i handduken. Dörren låste jag upp åt Justin som kom in i badrummet som var helt dimmigt. Han stog fortfarande i sin handduk runt höfterna. "Vad ska jag ha på mig?" Jag fnissade för mig själv. "Ta bara något" Flinade jag. "Hjälp mig" Klagade han och jag skrattade. "Visst" Vi gick ut ur badrummet och hela hans väskor med kläder låg överallt. "Justin" Klagade jag. "Förlåt, men jag hade panik"  Jag skrattade åt honom och jag började dra upp lite kläder som låg överallt för att kolla vad han hade. "Här den här är snygg" Jag gav honom en vid tröja. "Något under?" "Nej för mig, men mina kära bröder skulle nog slå ihjäl dig så ja" Jag kastade ett vitt linne på honom medans jag letade efter ett par byxor. "Dom här" Log jag och gav honom ett par mörk gröna i nyansen grått. Justin nickade och han vände sig om och släppte handduken ner på golvet. "Justin" klagade jag och jag vände mig också om. Jag kunde höra han skratta för sig själv. Jag gick mot min väska och hämtade underkläder sen så tog jag ut klänningen jag skulle ha på mig ur garderoben.
 
Jag gick in till andra rummet och bytte om då jag inte kände mig bekväm, även fast han ville att jag skulle göra det, jag med men jag tyckte fortfarande det var pinsamt. Min blåa klänning satt perfekt och jag kollade nöjt i spegeln. "Wow, varför är du så fin?" "Jag är tärna"  Justin himlade med ögonen och kysste mig mjukt. "Du är i alla fall väldigt vacker" Jag log stort. "Tack" Som alltid så blev jag generad så jag böjde mig ner och tog upp hårfönen för att föna mitt hår. Det var inte super blött så det gick ganska fort. "Justin" Han nickade och vände sig om. "Ha inte keps på dig snälla, ditt hår är jätte fint" Jag försökte le så gulligt mot honom som möjligt. "Okej" Log han. Jag fick ett stort leende på läpparna och gick in i badrummet för att sminka mig och platta håret. "Sätter du på kläder på Soph?" Frågade jag. "Visst" Han hade verkligen problem med att göra det så han skulle väl inte bli klar på ett tag så jag fick det rätt lugnt när jag skulle sminka mig. "Kelsey den vill inte på" Jag skrattade när jag gick ut till honom och han hade inte ens fått på henne strumpbyxorna. Jag tog på henne kläderna som hon skulle ha på sig och gav henne sedan till Justin så jag kunde fortsätta att fixa mig.
 
Jag gick armkrog med Lucas på gången fram till Brian som såg super nervös ut. Vi spererades och Lucas gick till Brian och jag ställde mig bakom Ashley. Det var en tärna till innan Alison kom ut och jag kunde se att båda hade tårar i ögonen. Hon var så vacker. Alisons pappa kysste henne på kinden och hon gick fram till Brian och de tog varandras händer. Det var ett vanligt bröllop förutom att det var på stranden. Jag kikade på Justin nästan hela tiden och han log stort åt mig med Sophie i sitt knä som faktiskt var tyst vilket var skönt. De läste deras löften och prästen fortsatte att prata. "Du får nu kyssa bruden" Jag log stort när Brian böjde sig ner och kysste Alison. De gick tillsamans hand i hand när publiken kastade ris på dom. Efter brölloppet grattade alla dom, det blev fotografering och så vidare. Jag kände någons armar runt min kropp bakifrån och jag skrattade till och förstod att det var Justin. Jag vände mig om och la armarna på hans axlar och kysste honom. "Du är så fin" Jag fnissade och kysste honom igen. "Vad tyckte du om bröllopet?" "Det var jätte fint, men vårat kommer vara finare" Det sista viskade han i mitt öra och jag blev helt varm i kroppen och begravde mitt ansikte på hans bröst.
 
Han kramade om mig. "Du kommer bli min fru någon dag, jag lovar dig" Jag kysste hans kind och nickade. "Kom" Jag tog hans hand och gick bort till alla andra som hade börjat att dansa till musiken. Alla dansade runt i en ring och sjöng och allt var bara perfekt. Alison och hennes pappa hade dansat, Brian och Alison hade dansat. Justin och Lucas gjorde "masken" och alla hade tjoat. Det var en perfekt kväll och jag satt trött i Justins knä. Sophie sov hos Alisons mamma eftersom hon redan hade gått och lagt sig och då tog hon också med sig Sophie. "Vill du gå och lägga dig?" Undrade Justin. Jag nickade och gäspade stort. "Kom" Han bärde mig i brudstil och jag fnissade när jag sa hej då till alla. Han bärde mig ända upp till hotellrummet, dock tog vi ju hissen. "Du kan släppa ner mig nu" Han gjorde inte som jag sa utan la mig i sängen när vi kom in i stället och la sig över mig fast han tog stöd med armbågarna. Han kysste mig mjukt. "Imorgon när vi åker hem, får jag sova hos dig då?" Fnittrade jag och kände hur pinsamt det var att fråga. Han skakade på huvudet och nu blev det ännu mer pinsamt. "Jag skulle jätte gärna vilja, men jag har en överaskning till dig, så jag måste upp tidigt och du får inte vara hemma hos mig förns en limo hämtar dig och släpper av dig hos mig" Jag kollade fundersamt på honom. "Vad har du nu hittat på?" "Jag bara tycker att jag är skyldig dig den saken"
 
Vad tror ni att det är han känner sig skyldig för? GISSA :D då kommer kapitlet snabbare ;)))
 
OBS går inte kommentera detta kapitel tydligen, jag har ingen aning om varför tyvärr :(