HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter - two

Last Chapter:
" Så, snälla säg vart vi ska" " snart, vi är snart framme." " ooh okej" Dem stannande vid en park, sen så gick vi lite längre
bort och jag såg en fotbolls plan. " varför är vi här?" frågade jag "vi ska krossa dig i fotboll, vi såg på din twitter att
du gillade det" " gud snacka om stalkers, men nu ni grabbar nu åker ni på spö."

Efter en timmes spelande var jag helt slut, dock var det inte bara jag utan killarna med.
" Såå, hur känns det att en tjej är bättre en er på fotboll då?" " Äsch, men du klår oss inte på basket eller hockey" " Jaja, men ni jag har ingen aning om vart jag är, så kan ni skjutsa hem mig jag luktar inte så gott?" " Visst" När jag var hemma sa jag hejdå till dem, och gick in i huset och rakt in i huset.
När jag var uppe på övervåning gick jag raka vägen in till badrummet och satte på duschen. När den blivit varm nog gick jag in och lät det varma sköna vattnet ta bort allt mitt svätt.
Jag passade också på att raka benen.

Justins Perspektiv:
" så ni hämtar mig på flygplatsen imorgon?" frågade jag Ryan och Chaz genom skype.
" Ja då, vi har skaffat oss en ny vän kan man säga"
" Är han snäll då?"
" Ja HON är snygg också" Sa Ryan
" uh en hon också, men ni vet, det finns ju inga snygga i Stratford förutom när jag är där.."
" Du kolla" Sa ryan och sträckte fram telefonen av en bild på henne, men jag kunde inte riktigt se,
Vi sa hej då till varandra efter en stund och jag stängde av datorn och gick och la mig.

Dagen därpå vaknade jag av mitt alarm vid 6 på morgonen. Jag gjorde mig inte dirrekt ordning jag bara tog på mig ett par svarta jeans en vit tshirt och drog min svart skinn jacka över sen tog jag mina raybans och min packning och gick ner till mamma och kenny nere i lobbyn.
" Är du redo för Stradford gubben?" "Självklart mamma har saknat alla så mycket efter min långa turne" "Förstår det" Vi gick in i bilen och åkte mot flygplatsen. Det var fullt med Papz visst i bland kan det vara riktigt riktigt jobbigt, men jag är glad att jag har Kenny.
Vi gick igenom flygplatsen mot planet.



Till slut när vi var på planet kunde jag äntligen slappna av och sova lite.
Efter 3 timmars flyg var vi framme och klockan var cirka halv elva, bara Chaz och Ryan inte blir arga för att dem ska hämta mig på deras studie dag..
När jag gick ut från flygplatsen såg jag två personer som jag verkligen kände igen, ingen mindre än Chaz Somers och Ryan Buler mina bästa vänner.

" Tja" sa jag och vi gjorde en sån där "killkram"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kort jag vet men bättre än inget eller hur?



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback