HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 15 - Its not your fault

Last Chapter:
Det var en halvtimme kvar så då kunde jag gå så skulle jag vara där i tid. "Hej då, mamma älskar dig okej?" Sa jag och pussade alex i pannan. "Älskar dig med" sa hon. "Tack ännu en gång" sa jag och kramade om Tara. "Så lite så, och ha det så kul på dejten" Sa hon och log. "Jag är inte ens säker på om det är en dejt" sa jag. "Klart det är, men i väg med dig nu" sa hon.

Jag gick in i den mörka resturangen. Det kom någon bakom mig och la händerna framför ögonen jag skrek till. "Ssh det är bara jag" Jag hörde justins röst och jag log för mig själv. "vad gör du Bieber?" frågade jag. "du ska få se" sa han och jag skrattade för mig själv. Justin släppte händerna och det var ett bord för bara två. En massa rosblad, en massa doft ljus som doftade himmelskt. Men grejen var att vi var ensamma. "Justin, var är allt annat folk, den här resturganen är ju populär?" Sa jag förvånat. "Ja, men du vet jag har hyrt stället, så idag är det bara du och jag och servitörerna" sa han och det värmdes i hjärtat. "Gud vad fint det är" Sa jag och log himmelskt.
"Allt för dig" Sa han och log sexigt så där som bara han kan.


Servitören kom in med menyerna. Vi kollade igenom de. "Vad ska du ha?" Frågade Justin. "Pasta Carbonara, tror jag" Sa jag. "Okej,jag tar nog den där fläskfilen" Sa han. Jag nickade och kollade vad jag skulle ha för dricka men bestämde mig sedan för en enkel fanta.. Vi sa vad vi skulle ha till servitrisen och hon knallade sedan iväg. "Du behövde verkligen inte ansträngt dig så mycket." Sa jag. "Jag ansträngde mig inte särkilt mycket, jag är ju justin bieber" sa han och blinka. Jag skratta åt han och himlade med ögonen. "Jag har saknat dig så grymt mycket Kim så du fattar inte" Sa han och hela jag värmdes till. "Jag har saknat dig grymt mycket med, ibland ville jag bara åka hem till dig för att få krama dig bara en gång till" Sa jag och hela han lös upp.

"Är det sant?" Frågade han. "Oja,  Jag plågades varje kväll av mitt beslut det var det svåraste jag någonsin gjort." ´"Men nu är vi här i alla fall" Sa han och log vilket jag med gjorde. Maten kom in och vi högg genast in på den. Det var riktigt gott och inte en ända matbit fanns kvar på våra tallrikar. "Åh gud vad mätt jag är" Stönade jag. justin skrattade bara åt mig men höll med. "Vill du åka hem till mig och se på film, ingen är hemma" Sa han. "Visst" Log jag. Vi satte på oss våra jackor och Justin betalade och sen gick vi ut till hans bil. vi körde hem under tystnad. "Det ser exakt ut som vanligt" Log jag. "Japp, tror inte de ändrat något, inte ens mitt rum" Sa han. "Omg jag måste se det" Sa jag glatt. Han skrattade åt mig och vi gick in i huset. Jag sprang fort upp på hans rum och de såg exakt ut som vanligt. "Omg Justin det ser exakt lika dant ut" Skrek jag. Min blick fastnade på ett kort, ett kort på han och mig. Ett kort på när vi kramades. Hade han kvar det?. Jag kände att tårarna nu var nära.

Justin kom upp bakom mig och det rann nu tårar ner från mina kinder. "Hey" Sa han och torkade bort de. "Allt är mitt fel, om inte jag hade stuckit kanske vi hade varit lika lyckliga som vi var då" Sa jag och kände att tårarna inte slutade att rinna. "Det är inte ditt fel, vi är här nu, och jag kan inte vara gladare." Han lyfte upp min haka så jag kollade in i hans bruna ögon. "Det är inte ditt fel okej?" jag nickade och han la en hand på min kind. Han lutade sig närmare mig och han tryckte hårt sina läppar mot mina och jag la mina händer runt hans nacke.



Kortis inlägg, but they KISSED THEY KISSED,
HUOSTON WE HAVE A PROBLEM.... okej skämt osido meneeeee, Komentera, ni komenterar väldigt dåligt...
Är jag så dålig?? :(


   Postat av: Anna

MER! :)


      Datum: 2012-04-11 Tid: 22:16:59

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-11 Tid: 22:34:37 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: cicci

jätte bra! mer snart! ;)


      Datum: 2012-04-11 Tid: 23:03:38

   Postat av: Ebba

Nej du ÄGER :D meeeer!! Har du msn?


      Datum: 2012-04-11 Tid: 23:15:50 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Lisa

Awesome :D


      Datum: 2012-04-12 Tid: 00:42:48

   Postat av: Miss Awesome

Grymt!


      Datum: 2012-04-12 Tid: 10:13:39

   Postat av: KaptenGurkaa

OMG!! THEY KISSED!! :O

meeeeeer :D


      Datum: 2012-04-12 Tid: 10:46:57 URL: http://swapper.bloggplatsen.se

   Postat av: Felicia

Oh, My, Gosh!! Måste ha nästa kapitel nu ju!!


      Datum: 2012-04-12 Tid: 16:05:30 URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

   Postat av: Emelie

Jättebra ;D


      Datum: 2012-04-12 Tid: 16:47:08

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback