HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 18 - Will you?

Last Chapter:
Kalaset var snart slut och Alex var helt slut. Klockan var sju och hon gick som en Zombie. Jag bäddade ner henne i sängen. "Haft en bra födelse dag?" Frågade jag. "Jätte bra, tack" Sa hon. "Så lite så gumman, allt för dig" Sa jag och pussade henne på pannan. Sedan gick jag ut till vardagsrummet där Justin låg och sov på soffan.


 

Hayles Perspektiv:

"Austin, vi måste komma på något bra" Sa jag och suckade. "Jag vet". Suckade han. "Men, kan inte jag bara springa fram till Justin och kyssa honom, då blir ju båda ledsna då kommer Kim och kan trösta sig hos dig och Justin hos mig" Sa jag glatt. "Men tror du inte Justin är arg på dig då?" Frågade han. "Jo, de förstås." Sa jag och suckade. "Men om vi kan lyckas övertala någon..." Sa jag fumlande. "Som?" Frågade han. "Jag har världens bästa ide" Sa jag glatt.

Justins Perspektiv:
Jag skulle fråga henne idag, det var säkert. Jag har redan fixat allt så de var bara hon som var kvar nu.
Jag och Kimberly har kommit varandra så nära på bara några dagar. Jag sliter inte mina ögon i från henne. Jag älskar henne, jag älskar henne så himla mycket. Jag älskar henne mer än vad jag gjorde för några år sen, och då trodde jag att jag aldrig skulle kunna älska någon så mycket. Men nu återstod det, jag måste fråga henne, men vid rätt tidpunkt, det är inte någon jätte stor  grej, men jag vill bara visa henne min kärlek.

Tidningarna spekulerar om vi är ett par eller inte, men eftersom vi inte kyssts eller varit jätte intima på någon bild så har de inte jätte mycket bevis. "Justin" Ropade Kim. "ja babe" Ropade jag. "Kan du komma och hjälpa mig duka, maten är klar" Ropade hon. "Kommer" Ropade jag. När jag kom in i köket kysste jag henne på kinden.
Hon fnittrade och jag gick för att hämta tallrikar. En djup till Alex och vanliga till oss två. Tog glas och bestick, men en sked till Alex, hon är fyra men det är  ändå lättare om hon äter med en sked.

"Kan du gå och hämta Alex?" Frågade hon. "Visst" Log jag. Jag knackade på hennes rum. Och hon ropade "kom in" Jag gick in och hon satt på golvet och lekte med några dockor. "Vad fint du gör" Sa jag. "Tack" Log hon. "Det är mat nu gumman, så ska du komma och äta?" Hon nickade och ställde sig upp. Jag bärde upp henne upp och ner och hon skrattade som en galning. Jag satte ner henne i hennes stol och Kim serverade maten.
Jag skärde Alex mat och sen fick hon börja äta.

"Är Tara hos Chaz?" Frågade jag. "Japp, hon har inte hört av sig, jag funderar på om hon är arg på mig på något sätt" Sa hon. "Det tror jag inte" Sa jag och hon log. Kimberly tvättade av Alex för hon hade sås runt hela munnen, jag förstår inte hur hon lyckas i bland. Jag satte in våra tallrikar i diskmaskinen sen gick jag ut till Kim som satt i vardagsrummet. "Hej älskling" Sa hon och de värmdes i hjärtat när hon sa det ordet. Det gör det alltid, hon har någon sorts kraft på mig som ingen annan har haft förut. "Får jag fråga dig en sak?" Frågade jag nervöst. "Vad som helst" Sa hon och log. "Jo, eeh, jag vet att du kanske tycker om det har gått för fort fram, men vi har ju ändå känt varandra förut och ja, men och sen har vi ju Alex och allt det där, men ändå, jag vill bara visa hur mycket jag älskar dig, och jag vill åka bort med bara dig, och ingen annan, jag har pratat med Maria och hon tar Alex i en vecka, så vad säger du, jag och du utomlands i en vecka?" Frågade jag lite nervöst.

Taras Perspektiv:

"
Hey du ser så nere ut, vad är det babe?" Chaz slog sig ner brevid mig. "Inget eller jo, jag är arg på Kimberly" "Varför?" Frågade han. "Men det känns som hon inte bryr sig om mig längre, det var bara hon och jag förut hon har aldrig tid för mig, och när jag är hemma så känns det inte som hemma jag är det fjärde hjulet där hemma, de har sin lilla familj sen kommer jag" Sa jag och kände hur tårarna var nära. "Hey, jag vet men de har nyss hittat tillbaka till varandra, ge det lite tid, Justin ger inte mig eller Ryan lika mycket tid heller, men vi måste bara låta det ligga lite, det kommer ge med sig snart, jag lovar. Du får bo här, det vet du, okej?" "Tack" Log jag. Jag gillade Chaz hus, Hans familj var helt underbara. "Jag älskar dig" Sa han och pussade mig på hjässan. "Älskar dig med Chaz" Sa jag och gosade ner mig i hans famn.

Vad tror ni Kim svarar, Tara arrrg på Kim, Hayle och Austin vad har de för planeeeer? Omg drama kommer snart :)


   Postat av: cicci

jätte bra! mer så snabbt som möjligt :D<3


      Datum: 2012-04-14 Tid: 18:28:52

   Postat av: Anna

Jätte bra kapitel! Mer, måste veta vad som händer. :)


      Datum: 2012-04-14 Tid: 19:31:43

   Postat av: Ebba

MEEEEEEEEEEEEER!! :D Snälla ;) Söta dom är!!


      Datum: 2012-04-14 Tid: 19:36:28 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Annie

Superbra! :D


      Datum: 2012-04-14 Tid: 19:52:44

   Postat av: Mikaela

Vem är hayle? Annars grymt kapitel jag längtar till nästa<3


      Datum: 2012-04-14 Tid: 20:18:24

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-14 Tid: 22:53:08 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Linn

Jätte bra!



Och bara för jag har host världens bästa minne, så... vem är Austin?


      Datum: 2012-04-15 Tid: 16:44:16

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback