HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 12 - You Should Read The Paper.

Last Chapter:
Det där leendet som jag hade saknat så himla mycket. Jag skymtade klockan och såg att den snart var halv elva, hur länge hade vi varit ute igentligen, inte konstigt att Alex var så trött, och Mamma hade inte ens ringt. "Ska du hem, eller vill du stanna, och ja typ sova eller ja" Började hon och jag såg att hon såg lite nervös ut. "Ja jag sover gärna över" Sa jag och log. Hon skrattade och jag kunde se hur en röd nyans träffade hennes kinder.

Kimerlys Perspektiv:
Nu har jag gjort det där, som ett år sen, en månad sen, en vecka sen och en dag sen var näst intill omöjligt. Jag hade gått och "kärat" ner mig i Justin Bieber, En gång till. Han hade fått mig på fall ännu en gång. Det är sjukt hur han kan få mig att må. Och sen gjorde jag bort mig för att fråga om han ville sova över, Kim vad är det för drag igentligen, tönt. Men han sa ju att han gärna sov över, så det var väl inte så farligt, eller?. "Det finns ett gästrum mitte emot mitt rum, går det bra?" Frågade jag. "Ja, det går bra" Log han. Vi reste oss upp och jag visade han rummet. Jag gick dirrekt in på badrummet och fixade mig inför kvällen. Jag borstade klart mina tänder och gick ut och gick nästan in i honom. Vi stog kanske en decimeter ifrån varandra och bara kollade varandra in i ögonen. Inget ljud hördes, bara när vi andades om ens det. Han lutade sitt huvud nära mitt när vi var ungefär en centimeter ifrån varandras läppar så ringdes hans mobil. Jag backade undan och han med och han gick in till badrummet det var då jag märkte att han var shirtless. Damn. Jag kom tillbaka från mitt drömmande. Jag eller vi kysstes nästan. Herre jises. Han har ju Selena?. Detta måste vara ett stort misstag. Det var säkert hon som ringde nu. Jag gick in till sovrummet och la mig under det varma täcket och jag kände att mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut fall jag i skönhets sömn.

Justin Perpsketiv:

"Justin" "Justin" Hördes det. Jag öppnade mina ögon och såg Kim stå i dörröppningen. Lika vacker som alltid.
                               

                                                                "Justin"

"Ja" Svarade jag och log. "Vi ska till Chaz om två timmar och jag tänkte att du kanske ville hem och göra dig i ordning eller något" Sa hon och log. "Vad är klockan?" Frågade jag trött. "Halv två" Sa hon och jag spärrade upp ögonen. "Halv två?" Frågade jag chockat. "Japp" Sa hon och log. "Varför har du inte väckt mig?" Frågade jag. "Jag vet inte, du sov så sött" Fnissade hon och gick ut ur rummet. Jag skrattade åt henne och drog åt mig mina kläder som jag hade haft igår. Jag gick ut till köket där Kim satt. Hon lyfte på huvudet och log när hon såg mig. "Var är Alex?" Frågade jag. "Hon är med Maria" Sa hon och jag kollade frågandes på henne. "Min nanny, hon hjälper mig väldigt mycket" Sa hon. "Aha" Sa jag och log. "Men jag drar hem nu, men ses vi hos Chaz?" Frågade jag. "Det gör vi" Sa hon glatt. "Nemen ser man på, är det inte Mr. Bieber som är kvar här än" Tara kom in med ytterkläder i köket. "Sov han här?" Frågade Tara och blinkade åt Kim. "Ja men i gästrummet så sluta fjanta dig" Sa Kim. Tara skrattade. "Men, ja hej då då" Sa jag och skrattade. "Hej då" Sa båda i mun på varandra.

Kimberlys Perspektiv:

"Så Justin sov här..." Började Tara. "Tara seriöst, han sov i gästrummet" Sa jag. "Så inget hände, inte en kram, inte en kyss?" Jag stelnade till och tänkte på att vi nästan kysstes. "Omg, kysstes ni, berätta allt" Sa Tara extalterat. "Vi kysstes inte, bara näästan" Det sista sa jag tyst för mig själv men Tara hörde det ändå. "Omg vad guullligt" Sa hon. "Sluta nu, du och Chaz då, du sov där, det hade du inte sagt?" Sa jag och gjorde en flirtig min till henne. "No coments" Sa hon och blinka. "okej jag vill inte veta" Skrattade jag. Hon skrattade också. "Föresten du ska nog kolla tidningen" Sa hon. Jag suckade. Nu igen. Jag gick och hämtade tidningen och Justin prydde framsidan igen.

Justin Bieber sågs igår med samma mysteriska tjej som han åt middag med för någon dag sen. Genom upphittad fakta har vi fått reda på tjejens namn. Kimberly Hamilton. Hon bor i Stratford, och vi tror att hon är nära vän med Justins kompisar Chaz och Ryan eftersom källor sätt de tillsamans innan. Justin Bieber och Kimberly Hamilton sågs i går i en park, men de var inte ensamma. En liten flicka var med. Enligt fakta ska detta vara Kimberlys dotter. Men vi vet fortfarande inte om Justin och Kimberly dejtar, de var inte så "intima" med varandra men de såg ut att ha roligt tillsamans i alla fall. Det var mycket skratt och busigheter. Justin Bieber sågs också bära denna lilla flicka hem till Kimberlys hus. Justin är verkligen en gentleman. 

                                                        

Jag suckade för mig själv och stängde igen tidningen. Kunde inte folk bara låta bli folks privat liv?. Som tur var så sa de inget om att de skulle kunna vara Justins dotter.
"Tara ska vi ha med oss något extra en kläder och så till Chaz?" Ropade jag. "Bikini, och ett glatt humör Var det ända han sa" Ropade han och jag skrattade. Jag la ner bikinin i min nästan fullbackade väska. Tandborsten tryckte jag med ner.

En och en halv timme slogs fort och det var nu dags att bege sig till Chaz. "Tara kommer du?" Ropade jag. "Japp" Sa hon och jag tog på mig mina JefferyCampell och sen gick vi ut. Jag blev äntligen lite längre en Tara. Jag är aldrig längre en henne. Det är alltid jag som är kortast vart vi än går. Jag är bara 164 centimeter och hon är närmare 170 cm lång.
"Ready for some fun?" Frågade hon. "Yeah I am" Sa jag och vi gick mot Chaz dörr.


Kanske ett till idag? Vet inte, beror på hur ni komenterar ;);););)



   Postat av: Ebba

Aww va gulliga dom är!! MEEEEEEEEEEEEER! :D


      Datum: 2012-04-08 Tid: 19:20:58 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jättebra!! snälla mer idag ;)


      Datum: 2012-04-08 Tid: 19:32:58

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-08 Tid: 20:00:03 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: elena

omg en till i dag kanske super bra skrivet


      Datum: 2012-04-08 Tid: 20:06:03

   Postat av: Elin

Älskar novellen!!


      Datum: 2012-04-08 Tid: 20:27:32

   Postat av: Lisa

Awesome :)

More


      Datum: 2012-04-08 Tid: 20:33:15

   Postat av: Annie

Jättebra! Ett till :D


      Datum: 2012-04-08 Tid: 21:45:14

   Postat av: Anonym

jättebra!


      Datum: 2012-04-08 Tid: 22:23:45

   Postat av: Anna

Jätte bra!Mer!


      Datum: 2012-04-08 Tid: 22:23:45

   Postat av: cicci

jätte bra mer!! :D


      Datum: 2012-04-08 Tid: 23:53:55

   Postat av: Cynthia<3

Hej<3

Ska vi göra länkbyte?<3

:)

Btw: Älskar bloggen!<3

Kram!<33


      Datum: 2012-04-09 Tid: 12:54:08 URL: http://justinworldbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback