HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 47 - Phone call.

Last Chapter:
Skulle jag ta kontakt med honom då?. Skulle han svara då ens?. Jag sneglade på fotot på mig och Justin som stog brevid sängen. Jag suckade djupt. Snälla bara hör av dig, tänkte jag för mig själv.  Jag suckade frustrerat och bestämde mig för att ringa upp honom i stället. Det gick några signaler men fortfarande inget svar. Jag rignde återigen men inget svar. Jag suckade djupt och la mobilen brevid mig. "Bara ring mig, snälla" Sa jag tyst för mig själv.
 
Ännu en dag ringde klockan. Jag suckade frustrerat. Det värsta som finns är att gå upp tidigt på morgonen. Jag suckade djupt och drog på de första kläderna jag hittade jag hade verkligen inte orken att sätta på mig värsta snygga outfiten. Jag plattade håret och drog några drag med mascaran, jag hade heller ingen ork att sminka mig ordentligt. På grund av min sega morgon hann jag knappt käka frukost. "Ska du ha skjuts?" Frågade Chaz. "Ja tack, kan jag ta med mig en banan, jag hinner inte käka frukost" Sa jag. "Självklart, kladda inte ner bara" skratta han. "Lovar" svarade jag och log. Jag drog på mig mina converse och gick ut till bilen.
 
"Föresten Justin hälsa till dig" Sa Chaz. "Va?" Frågade jag. "När prata du med honom?" Frågade jag. "Igår kväll" Sa han. Jag svalde klumpen som bilades. Kunde han prata med Chaz och inte mig och sen säga att han ska hälsa?. Vad fan var det för skit?. "Hur länge prata du med honom?" Frågade jag. "Jag vet inte, en kvart kanske" "Vad fan" Mumlade jag. "Han har inte ens hört av sig något till mig." Sa jag surt. "Oh" Sa Chaz. "Just det Oh" Sa jag. Varför kunde han prata med Chaz och inte mig?. "Ta det lugnt Ally, det finns säkert någon anledning varför" Sa han. Jag suckade. "Kanske" Sa jag. Han stannade vid skolan och jag gick ut ur bilen.
 
"Ally" Jag vände mig om i skolkorridoren och fick se James komma. "Hej" Sa jag och log. "Hej, jo alla No lärare är på något möte så vi har håltimma innan lunch så det är extra lång lunch, ska vi ta fikan då i stället?" Frågade han. "Visst det kan vi väl" Sa jag. Vi båda hade antagligen No innan lunchen då eftersom vi inte går i samma klass. Jag mötte upp Emma vid mitt skåp och jag tog mina Religons böcker och vi begav oss till klassrummet. Religon i en och en halvtimma, kunde det bli bättre?. Det här var verkligen inte min dag jag såg på Emma att hon visste att det var något men hon sa inget vilket jag uppskattade väldigt mycket. När en lärare bara står och går igenom en massa skit som inte ens är intressant då är det verkligen nära att man somnar, och så nära som jag var idag har jag nog aldrig varit förut.
 
Plötsligt ringde det ut och jag hoppade till då jag kanske slumrat till lite granna. Jag ställde mig upp och kollade på schemat. Idrott stod på tur. Jag gillade verkligen inte idrott, redskap och sånt var väl okej för det var det ända jag var hyffsat bra på. Idrott hade säkert varit väldigt roligt om man kunde köra någon sport eller liknande, men otur som jag har så kan jag inte göra det. Det var en halvtimmes rast innan idrotten men jag och Emma satt bara i omklädningsrummet och väntade. Idrottslektionen var seg, vi hade volleyboll, då jag suger på volleyboll tyckte jag det var bäst att försöka sitta på avbytarbänken för det mesta. Lektionen var slut och jag och Emma tog det lugnt i omklädningsrummet då vi ändå nu hade håltimme.
 
Jag skulla träffa James om en halvtimme så jag slö fixade mig. "Vad ska du hitta på nu då?" flinade jag. "Du vet jag har andra vänner" skrattade hon. "Har du?" Sa jag med ironi i rösten. Hon skrattade åt mig. "Men du jag går nu, jag smsar dig" Sa jag och kramade henne. "Det hoppas jag" Flinade hon. Jag skrattade och la in min väska i mitt skåp och gick sedan ut på parkeringen. James vinkade från hans bil. "Hej" Log jag när jag kom fram. "Hej" log han. "Redo?" Frågade han. Jag nickade. Han körde mig till något fik och vi klev av. "Blir det här bra?" Frågade han. "Det blir det säker" Sa jag och log. Jag beställde en sallad med coola till. James försökte betala till mig men det ville jag göra själv. Vi satte oss vid ett bord. "Så, hur är allting nu?" Frågade han. "Jo, allt är bra" Sa jag och log. "Själv?" Frågade jag. "Jo, det rullar" Skrattade han. Vi pratade på och snart kände jag hur min mobil ringde i fickan. Jag fipplade upp den och när jag såg vem det var på displayen stannade mitt hjärta för en sekund.
 
 
Jag tryckte på Decline för jag ville defenitivit inte prata med honom nu och jag var arg på honom. Jag stängde av telefonen för att inte få några mer samtal. "Vem var det?" Frågade James. "Ingen speciell" ljög jag. Han nickade. Vi åkte tillbaka till skolan och jag mötte upp Emma. Skolan gick rätt sakta men ändå gick den rätt fort för snart var jag på skolbussen hem då Chaz slutade senare så jag pallade inte vänta på honom.När jag kom hem satte jag på telefonen igen och då fick jag såna här medelande där de står att Justin Bieber försökt nå dig. Han måste fått en bekräftelse på att dom kommit fram eller så var det bara ett samanträffande att han ringde just då. "Vad" Svarade jag. "Förlåt för jag inte ringt dig" Sa han.
 
"Jag fattar inte Justin, hur kunde du ringa Chaz och ha tid för honom, och inte mig, jag hade blivit glad om du bara hade skickat ett litet sms, men inget fick jag, förutom en hälsning från Chaz som var ifrån dig" Sa jag och sucka. "Ja jag vet att du är arg Chaz sa det det var därför jag ringde" Sa han. "VAR det därför du ringde?. I sånna fall kan jag lika gärna lägga på om du ringde för den skullen" Sa jag. "Nej, Ally det var inte så jag menade. Jag ringde ju förut, varför tryckte du bort mig?" Frågade han. "Jag åt lunch med James" Sa jag. "JAMES?. Varför äter du lunch med ditt ex?" Frågade han. "Varför inte?. Vi är bara vänner" Sa jag. "Det låter så, snart kommer du väl ringa och säga att du varit otrogen" Sa han. "Seriöst Justin" Sa jag. "Vad, ska jag gå hänga med mitt ex eller?" Frågade han. Jag suckade. "Exakt, men Ally, jag måste lägga på nu, jag ska ta fatt lite tid med mitt ex." Sa han. "Vilket Ex?. Jasmine eller mig?"
 
 
Ojoj, sa hon just det där??
 
Komentera ;)


   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-08-03 Tid: 13:57:09

   Postat av: Moa

när kommer nästa ????????????


      Datum: 2012-08-03 Tid: 16:41:12

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-03 Tid: 17:41:56 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Ewweh

WOOW :O MEEER!! Gryymmmt braa!


      Datum: 2012-08-03 Tid: 23:31:32 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Zoe

grymt


      Datum: 2012-08-04 Tid: 02:34:42

   Postat av: Anonym

Asbra!! du är jätte duktig,skriver sjukt bra. när kommer nästa? kan inte vänta! :D


      Datum: 2012-08-04 Tid: 14:16:26

   Postat av: johanna

Asbra!! du är jätteduktig. när kommer nästa, kan inte väta! :D


      Datum: 2012-08-04 Tid: 14:17:41

   Postat av: NOJDB

Sa hon just det? Gud hoppas han inte tar illa upp! Och hon borde väll få höra varför han inte ringde henne, tänk om han har en anledning...


      Datum: 2012-08-04 Tid: 20:40:41 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Ewweh

när kommer nästa ?<333


      Datum: 2012-08-04 Tid: 22:41:47 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Ewweh

när kommer nästa ?<333


      Datum: 2012-08-04 Tid: 22:42:04 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Anonym

morrree <3


      Datum: 2012-08-05 Tid: 19:17:55

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback