HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 57 - I Can't Handle This Part 2

 
Last Chapter:
"Okej, men jag vet inte riktigt hur man leker med dockor" Det lät jätte dumt. Men så var sanningen. "Selena var mycket roligare än dig. Hon lekte alltid med mig" Sa hon och korsade sina armar. Jag kände klumpen i magen började bildas och jag kände mig så himla obekväm. Jag passade inte in här. Det kändes som jag var i vägen och det ville jag inte vara, långt i från. "Ska vi gå in till Justin?" Frågade jag för att byta samtalsämne. Hon nickade och ställde sig upp och gick in. Jag plockade upp min telefon och smsade Pattie. Hej Pattie!. Jag mår inte så jätte bra, så jag undrar om du skulle kunna hämta mig, vill inte be Justin eftersom han längtat efter sina syskon så mycket! /Ariana :).
 
Ett svar från Pattie kom snabbt. Jag öppnade smset och det löd:, Självklart gumman!. Jag kommer på en gång så jag är där om fyrtio minuter!. Kram Pattie!. Jag log smått. En snällare person får man leta efter. Nu skulle jag bara säga det till Justin och han skulle väl inte reagera så där jätte bra. Jag gick in till Jaxons sovrum. "Hey" Justin sken upp även fast vi setts för fyra minuter sedan. "Hej" Log jag. Jag satte mig bredvid och kollade på när de lekte med bilar. "Vill du ha den här?" Frågade Jaxon. "Tack" Log jag och tog en bil. Han fnittrade till. "Vad fint rum du har" Log jag. "Ja det har han" Sa Jazzy. Jag vet inte varför men det kändes verkligen som hon hade något emot mig och det gjorde mig skraj. Justin hade en hand på mitt lår medans han lekte med Jaxon och Jazzy, han såg så glad ut. Jag log smått. Det hade helt plötsligt gått en halvtimme och jag var tvungen att prata med Justin nu. "Justin kan jag bara få säga en sak till dig?" Frågade jag. "Självklart" Sade han och reste sig upp med mig.
 
Vi gick in i Justins rum som han hade där, det var inget speciellt, vita väggar, en fond tapet och en säng typ. "Vad ville du?" Frågade han sött. O boy, detta skulle inte bli lätt. "Justin, jag mår inte så bra" Sade jag. "Vadårå?" Frågade han. "Jag har jätte mycket mensvärk och det gör så fruktansvärt ont" Sade jag. "Ska jag hämta en tablett så du kan lägga dig i sängen?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Pattie är här om typ tio minuter" Sa jag. Han spärrade upp ögonen. "va?" frågade han. "Jag är ledsen men jag har så ont och då vill jag helst bara ligga i sängen" Sa jag. "Men varför frågade du inte mig?" Frågade han. "För du träffade precis dina syskon Justin. Det är okej jag klarar mig, jag är i din säng när du kommer hem imorgon, okej?" Sa jag. Han nickade. "Okej" Sa han. "Jag kommer sakna dig" Sa han. Jag log smått. "Och jag dig" Sade jag och kysste honom snabbt. "Är du säker att du är okej?" Frågade han. Nej. "Ja" sa jag och pressade fram ett leende. "Bra" Sa han och log.
 
*
 
"Sköt om dig" Sa Jermey. "Jadå, Hejdå" Log jag och gick ut ur huset med Justin efter mig som vägrade att säga hej då vid dörren. "Hej då Justin" Sade jag. "Hejdå" Sade han och kysste mig. "Vi ses imorgon" Log jag. Han nickade. Han kysste mig snabbt innan jag satte mig i framsätet med Pattie. "Hej, vad tråkigt att det skulle bli så här" Sade hon. "Jag håller med." Sa jag. "Hur mår du?" Frågade hon. "Så där, jag har rätt ont" Sa jag. Hon nickade. Vi pratade hela vägen hem och jag lärde verkligen känna henne bättre. Hon stannade vid uppfarten. "Är du säker på att du är okej?" Frågade hon. Jag nickade. "Det ser verkligen ut som att du kommer börja gråta när som helst" Sade hon. Det kändes också som det. "Jag är okej, jag lovar" Sa jag. Hon nickade. Vi gick in i huset och Bruce och Diane var inte hemma. "Gå upp och lägg dig du, så kommer jag snart" Jag nickade. När jag la mig i sängen så kom tårarna. Jag fick hem längtan och jag ville vara hemma med Mandy och pappa. Jag slog in Jassies nummer för att kunna prata med henne. "Ari?" Frågade hon. "Aah" Svarade jag. "Varför ringer du, är du inte hos Justins pappa?" Frågade hon. Jag skakade på huvudet men kom på att hon inte kunde se mig.
 
"Jassie jag vill hem" Sade jag och grät. "Gumman vad har hänt?" Frågade hon. "Jag passar inte in här." Grät jag. "Kan du förklara vad som hänt?" frågade hon. Jag tog ett djupt andetag. "Alla gemför mig med Selena, hans lillasyster hatar mig, och jag skojar inte hon hatar mig. Hon säger massa bra saker Selena gjorde. Alla i hans släkt älskade Selena och det känns som alla hatar mig. Justins mormor nämde att jag var väldigt ung, jag kanske inte skulle tagit det hårt men det kändes som hon trackade ner på att jag var sexton, för ung för Justin och inte seriös. Jag vet inte vad jag ska göra, Jag vill hem" Grät jag. "Åh Ari" Sa hon. Jag grät. Min dörr öppnades och Pattie kollade ledsamt mot mig. "Jassie jag måste gå" Sade jag. "Okej gumman, ring om du vill okej" Sade hon. "Jadå, älskar dig" Sa jag. "älskar dig med" Svarade hon och jag la på. "Har du hört allt?" Frågade jag. Hon skakade på huvudet. "Ari, vad är det som är fel?" Frågade hon. Jag torkade bort en tår som rann ner från min kind.
 
 
"Kom" Sade hon och sträckte ut sin hand. Jag tog den och vi gick ut och satte sig på deras lilla utegård vid två stolar. "Du har inte ont i magen va?" Frågade hon. Jag skakade på huvudet. "Vill du berätta vad som har hänt?" Frågade hon. Jag tog ett djupt andetag och kollade upp mot henne. "Det känns som alla dömmer mig" sade jag. "Jag gör inte" Log hon. "Nej men vissa. Jag passar inte in här. Jag vet hur mycket Justin älskar sin familj och jag ville göra ett bra intryck men det verkar inte som jag lyckats särkilt bra. Alla gemför mig med Selena och jag vet att alla älskade henne väldigt mycket" Sade jag och tårar rann ner från mina kinder. Jag tog ett djupt andetag. "Jag vet att Jazzy bara ett barn men hon började gemföra mig med Selena och jag fick typ panik och jag ville genast hem. Jag är inte bra med barn det är jag inte, men så dålig trodde jag inte. Sen att Diane sa att jag var så ung och så där sänkte mitt självförtroende ännu mer" Sade jag. "Åh gumman" Sa hon och drog in mig i sin famn. "Jag känner mig så ivägen och jag vill bara hem" Sade jag. "Du är inte i vägen jag lovar dig och Justin skulle verkligen bli jätte ledsen om du åkte och jag med" Sa hon. Jag log smått. Tyvärr så hjälpte det inte särskilt mycket. Jag ville helst hem och vänta på att Justin skulle komma hem.
 
"Pattie" Sa jag. "Ja gumman" Sade hon. "Jag vill hem" Sade jag och jag kände hur jag började gråta igen. Hon nickade. "Om du verkligen vill det tycker jag du ska det" Sa hon. Jag nickade. "Men jag kommer inte kunna säga något till Justin. Dessutom kommer han säkert åka med mig och det vill jag inte." Sa jag. "Va inte orolig jag pratar med honom okej?" Jag nickade. "Jag kollar lite resor så kan du börja packa dina saker?" Frågade hon. Jag nickade. "Jag tycker om dig gumman, och du behöver aldrig vara rädd för att prata med mig okej?" Sa hon. "Tack Pattie" Sade jag. Hon kysste min hjässa och gav mig en hand upp för att ställa mig upp. Jag gick på övervåningen och började packa mina saker. Det gick ganska snabbt då jag inte hade så mycket att packa ner. Jag satte mig vid Justins skrivbord och tog fram en penna och ett papper.
 
Hej Justin.
Jag vet att Pattie pratat med dig men jag kände för att förklara själv också. Anledningen till att jag inte sa något är för att jag vet hur mycket du älskar att vara med din familj och därför ville jag inte  förstöra något. Jag är ledsen men det kändes som att jag var i vägen, och jag blev sårad och livrädd av vissa ord.
Jag väntar på dig här hemma och smsa mig när du kommer hem så kommer jag finnas på flygplatsen. Åk inte hem för min skull jag klarar mig okej?. Jag är ledsen för att jag ljög för dig men jag såg inget annat sätt. Jag antog att du hade stoppat mig eller kanske till och med följt med och det ville jag inte. Åter igen jag är ledsen och glöm aldrig att jag älskar dig.
 
/Din Ari.
 
"Gumman?" Ari kom in. Jag vände mig om och nicka. "Det går ett plan från toronto om två timmar, men vi måste ta oss dit också. Jag skjutsar dig okej" Sade hon. "Tack, Pattie verkligen" Sa jag. "Så lite så, kom vi måste åka" Jag nickade. Jag la snabbt lappen på hans säng och Pattie log åt mig. Vi gick in i bilen och körde mot Toronto. Jag smsade Jassie. Kan du hämta mig vid flygplatsen vid fem? Skrev jag. Självklart Svarade hon tillbaka.
Vi kom fram vid flygplatsen och Pattie kramade mig hej då. "Lycka till okej?" Sade hon. "Ja då, och hälsa Justin okej?" Sade jag. "Självklart, och jag ska prata med honom" Sade hon. Jag nickade. "Tack" Sade jag och krama henne en sista gång. Det tog inte lång tid förns jag var på planet och inte heller från när vi lyfte och landa. Jag gick ut från planet och tog min väska och var sen påväg till väntrummet. Jag kunde skymta Jassie och Hanna stod med ryggen mot mig. Jassie sken upp och sprang mot mig samt Hanna. Jag slängde mig i deras famnar och kunde inte hålla borta tårarna.


   Postat av: Ewweh

omg vill ha fortsättning :Oooo<333 sjukt bra!!!<3


      Datum: 2012-12-04 Tid: 20:15:09 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Anonym

iiiih, så bra :D


      Datum: 2012-12-04 Tid: 20:40:33

   Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER OMG SNÄLLA IDAAAG MEER SNÄÄÄÄÄLLA <3


      Datum: 2012-12-04 Tid: 20:41:44

   Postat av: Anonym

jättebra


      Datum: 2012-12-04 Tid: 21:38:53

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-12-04 Tid: 21:55:04

   Postat av: Amanda

Åå stackars henne!!! Men det var grymt kapitel!!


      Datum: 2012-12-04 Tid: 22:14:58

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2012-12-05 Tid: 07:47:38

   Postat av: Sara Mähler

åh stackars henne :( DU ÄR BÄST <3


      Datum: 2012-12-05 Tid: 15:35:35

   Postat av: Anonym

Stackarn ;( meer snart!


      Datum: 2012-12-05 Tid: 17:14:49

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback