HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 62 - Studio

Last Chapter:
Introt på filmen började och jag ville bara veta vad det var för film. När filmen började så blev jag överlycklig när jag såg att det var The Notebook vi skulle se. "Justin" Sa jag glatt. "Det här är typ världens perfekta dejt" Sa jag. Han log smått. "Kom" Sade han och lyfte på en filt så jag kröp lite närmare honom. Han tog ett foto av oss och sedan koncentrerade vi oss på filmen. Jag menade verkligen det jag sade. Det var den perfektaste dejten jag någonsin upplevt.
 
"Juice?" Frågade Jassie. "Ja tack" Sa jag och log. "Jag meeed" Sa Hanna. Jassie tog fram ett juice paket och vi satte oss vid hennes köksbord. Vi hade shoppat kanske lite för mycket, vi var alldeles för bra för att shoppa för mycket. Okej Babe. Jag kommer om tjugo då! Puss, love u!. Jag log smått och skrev in Okej älskling. Love u too!. Justin skulle hämta mig hoss Jassie för han skulle ta mig till Studion. Jag såg verkligen fram emot det faktiskt. Jag hade aldrig sett liksom hur han jobbade. "Är det Justin du smsar med eller?" Frågade Jassie och log. "Yeah".
 
 
"Kan inte fatta att ni båda lämnar mig för era pojkvänner" Sa Jassie och låtsades vara sur. "Skaffa en du då" Sa jag och log. Hon fnös. "Det är inte så enkelt" Sa hon. Jag ryckte på axlarna. Det vore inte dirrekt svårt för henne att skaffa pojkvän, jag menar, kolla bara på henne. Fast man måste ju faktiskt bli kär först, det kanske inte är helt enkelt. "När åker du och Justin på Belive-tour?" Frågade Hanna. "Om tre veckor" Sa jag och log snett. "Åh, du kommer vara borta hur länge som helst" Sa de. "Jag vet, men Justin har lovat mig att jag får flyga dit er och så, även min familj, jag måste ju med eftersom jag ska gå i skolan" Sa jag. De nickade. "Var är första konserten?" Frågade Jassie. "Den är här i La" Sa jag och log. De nickade. "Åker ni till Europa sen eller?" Frågade Hanna. "Jag vet faktiskt inte, tror inte det. Tror det är lite här först" De nickade. Min mobil plingade till och det var Justin som skrivit att han var här. Jag log stort för mig själv och drog på mig min skinn jacka och mina converse. Jag kramade om Jassie och Hanna och sa hejdå innan jag gick ut ur huset. "Hej" Sa jag och gick in i bilen bredvid Justin. "Hej babe" Sa han och kysste mig mjukt.
 
*
 
"Har du haft det bra?" Frågade han. Jag nickade glatt. "Varför ska du igentligen till studion, allt är väl redan klart?" Frågade jag honom. "Jo, men vi ska bara lyssna och så där, höra om det krävs några ändringar, det släpps ju imorgon" Sa han. Jag nickade. Han parkerade helt plötsligt på någon mini parkering och vi klev ut ur bilen. Vi möttes i mitten och han tog min hand och det var fullt med Papz utanför och jag suckade och begravde mittt ansikte i handen. Vi klev in i någon dörr och gick ner någon trappa och sedan inför en dörr. "Hallåå" Ropade Justin när vi klev in. "Bra att ni är här" Sa Scooter. "Visa henne runt snabbt och kom sedan och kolla på det här." Justin nickade. "Okej, här är det där jag sjunger då, där är bara ett rum med några soffor typ, aah och där sitter ju personerna som lyssnar när jag sjunger, där är en toa, och ja, inte mycket mer" Sa han. Jag nickade och log. "Kom" Sa han och vi gick in i båset. Jag hälsade på bland annat, Scooter, Pattie och Alfredo, det var mycket fler där men alla verkade så upptagna så jag ville inte störa. Justin slog sig ner på en stol och innan jag hann reagera hade han dragit ner mig i hans knä. "Ska vi göra om detta, eller ha kvar det?" Frågade Scooter och spelade upp någon truddelutt. I mitt personliga tycke tyckte jag det lät helt perfekt. Men vad vet jag, jag har inte något musikaliskt tänkande dirrekt. "Jag vet inte, men det gör väl inget?. Det blir väl bra?" Frågade Justin. "Okej då har vi kvar det." Sa Scooter. De började lyssna igenom alla låtar och jag log stort åt Justin. Sedan hörde jag låten han sjöng till mig på konserten. Jag vände mitt huvud mot honom. Han nickade bara och log sött. Jag kände hur en rodnad spred sig över mitt ansikte.
 
 
 
 
Jag såg hur Alfredo vinkade åt mig och jag ställde mig upp från Justins knä och följde efter honom. "Vad ska vi göra?" frågade jag honom. "Kom" Sa han. Jag kollade mystiskt på honom och han öppnade en dörr och där fanns även ett till litet bås med en mick. "Får jag pröva?" Frågade jag. "Haha ja, gå in bara" Sa han. Jag gjorde som han sa och satte på mig lurarna. Alfredo satte på Baby och jag skratta. När introt kom började jag dansa på skämt och Alfredo skrattade åt mig. "I know you love, i know you care" Sjöng jag på skämt. Alfredo skratta så han höll sig för magen. Jag stelnade till när dörren öppnades. "Vag gör ni?" Frågade Justin med ett flin på läpparna. "Eh, inget" Sa jag oskyldigt. "Så du visar upp dina sångtalanger babe, jag trodde det bara var jag som visste att du kunde sjunga?" Frågade han. "Som jag sjöng seriöst" Sa jag och himlade med ögonen. "Kan hon sjunga?" Frågade Alfredo. "Nej det kan hon inte" Sa jag. "jo det kan hon" Sa Justin. Jag suckade. "Sjung seriöst" Sa Alfredo. "Skulle inte komma på frågan" Sa jag och tog av mig hörlurarna.
 
 
"Okej, jag får väl stå ut med att det bara är jag som vet om det då, men vi kan i alla fall åka hem nu, allt är klart" Sa han. "Jaha"  Sa jag glatt. "Kom nu" Sa han. Jag skratta och tog hans hand. Vi sa hejdå till alla och gick sedan till hans bil. "Vad ska vi göra nu då?" Frågade jag. "Jag är riktigt sugen på en stor Hamburgare, McDonalds?" Frågade Justin. "Visst" Sa jag och log stort. Vi körde förbi McDonalds på vägen hem till Justin och sedan gick vi in med maten till hans vardagsrum. Vi satte på tvn och Pretty Little Liars kom upp. "Jaaa snällla" Sa jag glatt. "Kom igen" Stönade Justin. "Snälla,Snälla,Snällaaa" Sa jag. "Fine" Mumlade han. Jag log stort och kurade upp mig i hans knä med en hamburgare i handen. Justin kysste min hjässa ett flertal gånger och jag kunde inte låta bli att le lite extra. Han är ganska bra faktiskt, helt fantastisk.
 
FÖRLÅT FÖR TYP VÄRLDENS TRÅKIGASTE KAPITEL SOM NÅGON PERSON SKÅDAT!!!!!!!!
Orkar inte ens leta bilder för kapitlet är så dåligt, men ni ska få ett kapitel så här har ni!. Förlåt för det är så dåååååligt :/


   Postat av: Anonym

äh det var bra, det behövs alltid sådana mellan kapitel :D


      Datum: 2012-12-16 Tid: 20:51:21

   Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER


      Datum: 2012-12-16 Tid: 20:55:58

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-12-16 Tid: 21:06:33

   Postat av: Sara Mähler

ASBRA! man behöver ett litet "Mellankapitell" ibland :D


      Datum: 2012-12-16 Tid: 22:27:18

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2012-12-16 Tid: 22:59:09

   Postat av: Anonym

Bra :)


      Datum: 2012-12-17 Tid: 00:32:25

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback