HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter nineteen

Last Chapter:

"Gott nytt år Älskling" Sa han och kysste mig passionerat i gen. "Gott nytt år Justin." "Du vet, det här året kunde inte startat bättre" Sa han, och han hade så rätt. 2012 skulle bli vårat år.
 




Jag vaknade av att min mobil ringde, jag orkade inte kolla vem det var så jag svarade dirrekt.
- Hej det är Felicia. Sa jag trött
- Hej, gumman, väckte jag dig? frågade mamma.
- Eh ja.
- Förlåt, men jag sa ju att vi skulle komma hem idag, men det går ju inga tåg nu på nyårs dagen, så vi måste åka hem imorgon är det okej?
- Jadå,
- Okej sköt om dig, puss hej.
- puss

Jag bestämde mig för att gå upp för jag kunde ändå inte somna om nu. Jag satte på mig min one piece och skulle precis gå utanför rummet när Justin säger något. "Vad sa du?" Frågade jag. "Kom tillbaka, det blev så kallt."
"God morgon Felicia" Sa han och kysste mig när jag lagt mig i hans famn. "God morgon Justin"
"Justin jag vill inte att du ska åka om två dagar" Sa jag lite ledsamt. "Jag vet, jag vill inte åka i från dig heller, men det är "bara" två månader, och du kanske kan komma och hälsa på mig?" "Det vill jag gärna, men det är två dagar så vi måste ta vara på den tiden, så kom nu latmask" Sa jag och försökte dra upp honom. "Du orkar inte mig lilla du" "Jodå" "Nae" sa han och drog ner mig i stället. "Men okej, kom nu bara." Sa jag lite surt.
Han satte på sig ett par mjukisbyxor sen gick vi ner till köket tillsamans.

"Vad vill du ha till frukost?" Frågade jag. "Jag vet inte, vad vill du ha?" Frågade han. "Jag fråga först" Sa jag och log lite finurligt. "Ta fram något bara. jag äter allt" "Okej, blir macka och oboy bra?" "Perfekt." Sa han och jag började ta fram lite pålägg och allt vi behövde för att göra den lätta frukosten.
Vi satte oss ner vid köksbordet och började att äta på frukosten. "Felicia?" "Ja, Justin" "Skulle du hata mig om vi gick ut med vårat förhållande?" "Nej då." "För jag hatar och inte får gå och pussa och hålla din hand när vi är ute och går till exempel." " Jag gör det med, men kan vi inte gå så då, vi behöver ju inte säga något förns du är på någon intervju och dom frågar?" "Det låter bra" Sa han.

"Vad ska vi hitta på idag då?" Frågade jag. "Kan vi inte gå på bio?" Frågade han. "Jo, det blir kul." 
"Jag ska bara gå och ringa ett samtal kommer snart" Medans han gjorde det så tog jag undan allting.
"Du kunde väntat på mig" sa han när jag plockat undan allt. "Nepp, för du har gjort så mycket för mig så det så" Sa jag och han började skratta. Jag gick upp i min Wic och satte på mig ett par svarta jeans,ett vitt linne och sen en sjal till. Jag sminkade mig lite lätt och satte upp mitt hår i en toffs. "Är du klar Justin?" Frågade jag.
"Japp för länge sedan.., jag har föresten bokat bio." "Okej, vilken blev det då?" "New Years Eve" "Okej den har jag velat se så det blir bra." Innan vi gick tog jag på mig en tjock cardingan och tog min väska och gick ut till Justin.

"Varför har du solglasögon på dig?" Frågade jag när vi gick och var på väg till bion. "Förklädnad" Jag skrattade och kollade på honom, inte dirrekt den bästa förklädnaden menmen. "Justin hämtade ut våra biljetter och jag beställde popcorn och dricka. Sen gick vi in i bio salongen. "Justin varför är det inga andra här?" Frågade jag.
"För jag har hyrt salongen" "Seriöst?" "Jaa" "Varför?" "För jag ville inte ha några fans nu som frågar om autografer, och jag ville vara ensam med dig" "Vad gullig du är" Sa jag och kysste honom.
Under hela filmen satt vi och håll händerna. Filmen var riktigt bra så det var det jag hade hoppats på.
"Tack för allt Justin" sa jag och kysste honom innan vi gick ut från salongen.

Vi gick raka vägen sedan till bilen och åkte hem till mig. "Justin vill du stanna, eller ska du åka hem?" Frågade jag. "Klart jag vill stanna" Jag log och vi gick in i huset. "Vad vill du göra?" Frågade jag. "ÄTA" "haha visst, jag ringer pizza, blir det bra?" "As bra" Sa han och jag skrattade åt han.
"Den kommer om en halvtimme typ." "Super."

"Pizzan är här" Ropade jag till Justin som tog en dusch. Jag betalade för pizzan och la den vid köksbordet och väntade på Justin. Jag tog fram bestick och dricka. "ååh vad gott" Sa Justin när han kom ner. "Jag vet.."
Vi började hugga in på våra kebab pizzor det var så himla gott så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
"oh jag är propp mätt" Sa jag. "Du har ätit typ en halv" "Eh ja, det är mycket för en tjej" "Haha vi säger så, din tunnis." "Heey" Sa jag och vi båda började att skratta.
Vi slängde pizza kartongerna och gick och satte oss i soffan. "Vill du göra något?" Fråga Justin.
"Mysa med dig" Sa jag och kröp upp i hans famn. "Inte mig emot" "Trodde väl det." Sa jag och kysste honom.

"Jag är så kär i dig" Sa jag efter kyssen. "Jag är väldigt kär i dig också" Sa han och kysste mig passionerat, våran kyss övergick till hångel. Men vi blev avbrutna av att Justins mobil ringde vi började skratta lite och han gick i väg för att prata. "Vill du fortsätta där vi sluta?" Frågade han när han kom in.
"Där uppe" Sa jag och han skrattade till lite. Han bärde upp mig till mitt rum och la mig i sängen med han över mig. Han började kyssa mig på halsen och jag rös i hela kroppen. Han drog av mig mina kläder och jag var inte sen med att dra av hans kläder heller. Han knäppte till slut av mig min bh och drog bort mina trosor och jag hans kalsonger, till slut så trängde han sig in i mig.

"Jag älskar dig" Sa han när vi båda hade kommit. "Jag älskar dig också" Sa jag och kröp in i hans famn och vi båda somnade tillsamans.



   Postat av: Alma

Hej, undrar om du är intresserad av länkbyte?:)


      Datum: 2012-01-04 Tid: 19:42:27 URL: http://justindbieberstories.webblogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback