HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter seventeen

Last Chapter:
"Vi stog och borsta tänderna ett ganska lång tag. Sen gick vi in till mitt rum igen. Vi orkade inte sätta på någon film så vi lla oss ner i sängen för att sova. Han la en arm om mig när vi hade lagt oss ned, allt kändes så himla mysigt. "Godnatt Shawty" Sa han och pussade mig i nacken. "Godnatt biebs."

Tumblr_lx6a37qbsl1ql0rsmo1_500_large 12_large

 Tumblr_lwzyoukket1r2sb6go1_500_large

Jag vaknade dagen därpå utan någon Justin. Han hade väl antingen gått upp. Jag sneglade på klockan den stod på halv tolv. Varför hade han inte väckt mig. Jag gick ner för trappen och kände att det luckta pannkakor.
"Varför väckte du mig inte?" Frågade jag. "För du sov så sött." "Haha, Godmorgon föresten" Sa jag och kysste honom. "God morgon god morgon" "Justin du behövde inte göra det här" Sa jag och kollade på alla pannkakor.
"Jo, gör allt för dig" Sa han och pussade mig på kinden. Jag dukade fram tallrikar glas och bestick på bordet medans Justin stekte pannkakor. När jag var klar gick jag fram och håll om Justin bakifrån han blev så rädd så han hoppade till. "Haha lugn, det är bara jag" Sa jag och pussade honom i nacken.

"Så nu är det klart" Sa han och gav mig pannkakorna som låg på tallriken. Vi gick och satte oss vid bordet och började äta dirrekt. "Det var jätte gott Justin" "Jag vet, jag är bäst" Sa han och blinkade.
"Hah, visst" Sa Jag "Heeeey" sa han och kollade på mig och jag började skratta.
"Så vad ska vi göra idag?" Frågade han. "Jag vet inte, men Justin jag behöver en klänning tills imorgon" Sa jag med panik ångest i rösten. "Då verkar det som om vi åker till shoppingcentrumet" Sa han och jag log.
"När kommer Ryan och Dem imorgon?" Frågade jag. "Jag tror någon gång vid fem tiden. "Aha okej" Sa jag och log. "Men innnan vi åker, kan vi inte åka förbi mig då, vill byta om" "Haha förstår det" Sa jag.

"Kommer du?" Ropade han ifrån hallen. "Japp, ska bara ta min väska" Ropade jag tillbaka.
"Så klar" Sa jag och log när jag kom ner för trappan. Jag tog på mig skorna och låste dörren sen gick jag ut till bilen där Justin satt. "Så framme" Sa han när vi var hos hans mormor och morfar.
"Jag har aldrig träffat din mormor och morfar Justin" Sa jag lite nervöst. "Haha det är lugnt."
Vi gick in utan att knacka eller något så det kändes lite som jag trängde mig på på något sätt.
"Heej Justin, Och hej på dig Felicia" Sa pattie. "Hej Pattie" Sa jag och kramade om henne.
Jo, jag har träffat Pattie förut. "Hej jag Diane, Justins mormor." "Jag är Felicia" Sa jag och när vi skakade hand.
"Och jag är Bruce, Justin morfar" "Hej Bruce, jag är Felicia" Sa jag och skakade hand med honom.

"Ska ni stanna på en fika?" Frågade Diane Justin. "Nej, vi ska åka och shoppa, men en annan gång" Sa han och kramade om alla. "Det var trevligt och se dig igen" Sa Pattie och kramade om mig. "Du får komma och  hälsa på någon mer gång" Sa Diane  "Ja då, det ska jag" Sa jag och log. "Kom nu" Sa Justin och drog ut mig.
Jag vinkade hej då och sen gick vi ut och satte oss i bilen.
"Redo för lite shopping?" "Om jag är bieber."

När vi var framme gick vi ut ur bilen, vi gick inte hand i hand, eftersom vi inte kommit ut med vårat förhållande än.
" Vart vill du gå först?" Frågade Justin mig. "Hm Jag vet inte, Dit kanske" Sa jag och pekade på HM.
Vi gick dit men jag hittade bara ett par jeans som jag köpte. " Ska du också kolla på något?" Frågade jag.
"Ja, jag tror det, något till imorgon" Jag nickade och log. "Kan vi gå in där?" Frågade jag och pekade på Victoria Secret. "Visst" Sa han. Jag behövde verkligen nya underkläder. Det fick bli tre par trosor och tre par bhar.
"Kan vi inte gå in där?" Frågade Justin mig. Det var något kill affär. "Visst" Sa jag och följde med honom.
Han hittade en vit kavaj med lite svart på, sen en vit skjorta med en svart slips till. Sen så valde jag ett par svarta byxor till honom.

Vi gick vidare, in på Forever 21. Där hittade jag en massa tröjor, men ingen klänning. När vi gick ut därifrån så kom några fans och fråga om autograf och om att ta kort med honom. Vilket han gjorde. Det störde såklart inte mig. Det är ju hans jobb. Jag stog bara brevid och väntade. "Förlåt" Sa han när han kom fram.
"Justin det gör inget, tänk inte på det" "Tack" sa han. Jag såg en klänning affär så jag drog med honom dit.
Jag hittade en jätte fin gul klänning och den satt som en smäck. Jag bestämde mig för att köpa den.

"Justin jag är slut, ska du ha något mer, eller kan vi åka hem?" "Jag håller med, vi åker hem" Sa han och vi gick trötta till bilen. "Ska vi köpa hem mc donalds?" Frågade han. "Visst, jag är sugen på det" Sa jag och log.
Vi beställde vad vi skulle ha, det var en gubbe i kassan så jag tror inte att han visste att det var Justin Bieber som beställde. Vi åkte sedan iväg hem till mig och satte oss i soffan och började moffa i oss maten.
"Vad är klockan?" Frågade jag "Kvart i sju" "VA? redan" "haha ja" svarade han.

"Så vad ska vi göra?" Frågade han "Jag vet inte, en mys kväll?" Frågade jag. "Det låter bra" Svarade han och jag log. Efter vi plockat undan alla saker så gick vi in till vardagsrummet i gen. Han satte sig ner och jag la mig ner och hande huvudet i hans knä. "Felicia" Sa han medans han pillade i mitt hår.
"Ja Justin" Sa jag. "Jag är så lycklig med dig, jag har aldrig känt så här." Sa han, "Aaw, Du fattar inte hur mycket jag är lycklig med dig heller, jag är så förälskad i dig." "Det bästa med dig Felicia. Du får mig att känna som jag gjorde för några år sedan, Som Justin, inte som kändisen Justin Bieber." Jag satte mig upp och gav honom en kyss, sedan la jag mig ner igen.

"Vad ska vi ha för mat imorgon?" Frågade jag fundersamt. "Jag har ingen aning, vi får väl beställa något eller något, typ från någon fin resturang." "Det låter bra" Sa jag och log. "Justin, jag känner mig jätte äcklig jag måste duscha." Vi ställde oss upp och gick upp på övervåningen. "Du kan vänta här" sa jag. "inte en chans att jag får följa med?" Sa han och log flirtigt. "okej, men underkläderna på" Sa jag och började sätta på vattnet.
Jag drog av mig mina kläder förutom underkläderna då. Sen gick jag in i duschen. "Började du utan mig" Sa Justin när han kom in i duschen. "kanske" sa jag och kysste honom. "Du är så otroligt fin vet du det?" Sa han.
Jag blev väldigt röd om kinderna när han sa det. "Skäms inte, jag säger bara sanningen." Sa han.
"Justin du får sluta upp med dina komplimanger för jag vet inte vad jag ska svara" "Du behöver inte svara" sa han och kysste mig. Det var så mysigt, vi stod och höll om varandra när vattnet rann över våra kroppar.

"Vilket schampo använder du?" Frågade han. "Det där" sa jag och pekade på det. Han hällde upp schampo i handen och började kleta det i mitt hår. "Justin jag kan göra det där själv" Sa jag och skratta. "Nepp" Sa han och fortsatte. När vi duschat klart gick ut och tog en varsin handduk. "Justin du kan gå ut och byta om så göra jag det här. Han nickade bara, för jag tror att han visste att han inte kunde över tala mig om något annat.
Jag drog av mig dom dyng sura underkläderna och hängde upp dom på elementet, sen gick jag ut i bara handduken Justin busvisslade jag började skratta men fortsatte sedan in i min WIC.
Jag satte på mig ett par trosor, sen ett par andra hotpants och ett lila linne.

"Kom nu din lilla filur" Sa han och drog mig till sängen. Vi kröp under täcket och jag låg med mitt huvud på hans bröst. Där ville jag lígga i hela mitt liv. Med honom. Vi låg och kolla på någon dålig film som gick på tvn, och jag kände att jag blev tröttare och tröttare. "Justin jag kommer somna snart" "okej got natt sötnos" Sa han och kysste mig. "god natt Justin" Sa jag och besvarade den.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback