HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter sixteen

Last Chapter:
Hej, min familj vill bjuda dig på middag haha, lust att bli bjuden på middag i morgon? ;)<3
Saknar dig biebs :(
xx Felicia

Haha visst, Saknar dig med sötnos :(<33
xx Justin.

Men ska sova nu, kom till mig vid elva imorgon? :)<3
xx Felicia.

Det blir bra, sov så sött :*.
xxJustin.

*
Tumblr_lw27c2sibo1r837xzo1_400_large  Tumblr_lu019krnuo1qmyakfo1_250_large

"Snälla, lova att uppföra er" Sa jag när det bara var tio minuter kvar tills han skulle komma.
"Ja, vi lovar gumman" Svarade Mamma. "Okej, Tack." "Föresten, vi ska i väg till en gammal kompis till mig och pappa som bor två timmar bort, vi ska sova hos henne tills det är nyår, Amanda och Josefin hänger med, du vill inte eller?" "Vill Amanda följa med?" Frågade jag chockat. "Ja, hon har en kompis som är lika gamla som henne."
Jag nickade. "Men jag stannar, "gänget" har planer för nyår" "Aha okej" svarade mamma.
"Föresten vad blir det för mat?" Frågade jag Mamma. "Jag vet inte, gå in i köket och fråga pappa." "Okej."

"Pappa vad blir det för mat?" "Kött och klyftpotatis" "Okej, det är gott" "Bra du" "Är den klar snart?" frågade Josefin som kom in i rummet. "Ja, om 8 minuter kanske" "okej" Svarade hon. Jag bara stog inne i köket och väntade spänt på att Justin skulle komma. Varför var jag nervös? Var jag nervös för att Justin skulle tycka om de? Eller var jag nervös för att min familj skulle tycka om Justin? Eller att dom gör bort mig?
Jagh ar inte någon aning igentligen. Jag sprang upp på mitt rum och la undan lite kläder som låg på golvet, sen hjälpte jag pappa och duka.

*Pling.Plong* "JAG ÖPPNAR" Skrek jag så ingen annan skulle öppna. "Hej Sötnos" "Hej Justin." Han omfamnade mig i en varm kram. Mamma och Pappa kom ut i hallen. "Hej Mr & Mrs Stanford" Sa han och skakade handen med mina föräldrar. "Kalla oss, Maria och Anders." Han nickade lite lätt.
När vi satt oss vid maten var det lite pinsam tystnat men pappa avbröt en dirrekt.
"Så Justin när åker du iväg på turne i gen?" "Några dagar efter nyår sen kommer jag hem till mars igen, sen har jag ledigt från turneer i ett helt år så det är ganska skönt" Pappa nickade och log.

"kan jag få din aoutograf sen?" Frågade Josefin från ingenstans "Josse lägg av" sa jag och kollade på henne.
"Äsch det är lugnt, det kan du få" Sa Justin. Efter en massa pratande med hela familjen och Justin så skulle dem åka i väg. "Sköt om er nu så ses vi på lördag" "Japp hej då" Sa jag och kramade om dom.
"Så du har hela huset för dig själv i.. Vad är det för dag idag?" Frågade Justin. "Haha, det är onsdag" "Okej i tre dagar typ då fast lite mer." JAg nickade och log glatt.

" Vill du stanna eller ska du åka hem?" "Jag stannar gärna" Sa han och log. "Bra, för det är läskigt och vara hemma ensam" sa jag och skrattade och skämdes på samma gång. "Äsch, jag är ju här nu" Sa han och blinkade. "Jo det var ju därför du skulle stanna" Sa jag och slog honom lite lätt på armen. "Så vad ska vi hitta på?" Frågade jag. "Jag vet inte, ringa Ryan och Elin?" "Det kan vi göra" Sa jag.
Jag ringde till Elin och dom skulle komma över dirrekt för att dom var ändå med varandra.

"Heej" sa jag och kramade om både Ryan och Elin. Justin kramade om Elin och gjorde något handslag med Ryan.
"Så, nyår, Skulle vi vara här eftersom ingen är hemma ´här?" Frågade jag och dom andra nickade. "Bara Chaz hinner bli frisk" Sa Justin och vi andra in stämde. "Men vad ska vi hitta på?" Frågade Elin "Jag vet inte vad vill ni göra?" "Kan vi inte bada?" Frågade Justin. "Är du galen, det är ju fett kallt ute" Sa jag och kollade chockat på honom.  "men ni har ju sån här uppvärmnings grej så det är ju inte kallt i vattnet, vi kan ju basta sen efter vi gått upp?" Jag kollade osäkert på honom. "Eller är ni en chicken?" Frågade Ryan och kollade på mig och Elin. "Okej bring it on" Sa jag och ställde mig upp.

"Får jag låna bikini av dig?" Frågade Elin. "självklart." "Vad ska vi bada i då?" "ni kan låna mina idrotts shorts haha" Sa jag och skrattade och gick in i min WIC och hämtade dom. Dom gick ut och bytte om och vi gick in i mitt rum och bytte om. Sen tog vi en varsin handduk och gick ner till grabbarna som tydligen redan var i poolen.
"är det jätte kallt?" Frågade jag. "Nae det är varmt i vattnet." Sa Ryan. "okej" Sa Elin Och la ner sin handduk på altanen och dök i poolen. Ryans blick på henne var jätte kul. Jag släppte ner min handduk och Justin kollade storögt på mig. Jag log lite för mig själv och hoppade ner i Poolen.

Jag kände att någon tog tag i mina ben så jag åkte under vattnet. Jag kom upp ur vattnet och såg att det var Justin. "Nu du" Sa jag och hoppade på honom och tryckte ner honom ur vattnet. Hans min var oslagbar så jag skrattade så mycket så jag höll på att tappa andan. Vi alla gjorde en massa olika lekar i vattnet men till slut blev det för kallt så vi sprang in i bastun. "Ahh vad skönt" Sa jag när jag kom in i bastun. "Instämmer" Sa Elin.
Vi satt och prata lite, men sen blev det även för varmt så vi gick och bytte om till vanliga kläder igen.

"Ryan ska vi bege oss hemmåt eller?" Frågade Elin. "Ja, det kan vi göra, klockan är så mycket." Svarade han. Vi kramade dom sedan hejdå. "Vill du sova över?" Frågade jag och Justin nickade. "Ska vi göra oss i ordning och kolla på en film?" Frågade jag "Visst" svarade han. Jag satte på mig ett par hotpants och ett linne och gick sedan ut till Justin som stog i endast i kalsonger. Min blick gick till hans mage, så himla snygg tänkte jag för mig själv. "Ahh så du gillar var du ser?" Skrattade Justin. "Och du gillade vad du såg förut innan jag hoppade i poolen" Skrattade jag.

"Japp, kan inte råför att jag har en snygg flickvän" Sa han och log. Sa han just flickvän? Vi har inte sagt något om det förut. Jag gick fram och kysste honom passionerat. "Vill du låna en tandborste eller?" Sa jag efter kyssen.
"Visst" Sa han och gick efter mig in till badrummet. "Vi stog och borsta tänderna ett ganska lång tag. Sen gick vi in till mitt rum igen. Vi orkade inte sätta på någon film så vi lla oss ner i sängen för att sova. Han la en arm om mig när vi hade lagt oss ned, allt kändes så himla mysigt. "Godnatt Shawty" Sa han och pussade mig i nacken. "Godnatt biebs."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ett sånt här mellan kapitel som behövs... vill ni ha ett till idag??



   Postat av: Julia

JAAA!!! ett till idag snäällla????

du skriver grymt braa!


      Datum: 2012-01-03 Tid: 15:05:00

   Postat av: ellen

JAAA!! MERAA!


      Datum: 2012-01-03 Tid: 15:51:41 URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/

   Postat av: Felizia

Ja det vill vi :D


      Datum: 2012-01-03 Tid: 16:30:03 URL: http://onlyfellie.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback